bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Blanken 05-05-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Formidabele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd uitstekend en snel geholpen met het maken van de keuze voor een vaatwasser. Verder werd hij ook nog dezelfde dag geplaatst. Dus mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. Boltjes 05-05-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Bemmel en kroon superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben onze kookplaat van Miele gekocht bij Bemmel en Kroon, we waren namelijk zeer tevreden over de service die zij bieden, wij hebben ondertussen al meerdere malen een keuken bij hen gekocht. Zij boden ons een zeer scherpe prijs en een goede installateur die zeer ter zake kundig was. Vandaar dat wij elke keer weer bij Bemmel en Kroon terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fred 05-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correcte afhandeling van de bestelling. Prettige medewerkers.
Het volgen van de camion op de dag van bestelling klopte niet.
GPS valt soms uit volgens de courier.
Over het geheel zeer tevreden.
Warme douche voor Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC 05-05-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al paar keer in deze winkel nieuwe producten voor onze keuken gekocht. Goed advies en snelle service. Zelfs op vrijdagmiddag om 5 uur werd er nog actie ondernomen naar leverancier toen onze quooker niet goed werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van der Zeeuw 05-05-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na check heeft installateur het gekochte type nog extra vooraf vergeleken met de reeds bestaande vaatwasser en zag dat de verkeerde was bestelt. Hebben dit zonder extra kosten opgelost dit noemen wij nou door vooraf te controleren is er geen probleem bij installatie gekomen waardoor beide zeer te spreken zijn over deze klantenservice maak het wel eens anders mee. Kortgezegd vakmanschap en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 04-05-2017 Via de website gekocht

Stille goed uitziende koel-vries combi, werkt perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De LG koel-vries doet alweer een paar maanden zijn werk, ziet er niet alleen maar mooi uit, ook hoor je hem niet, de indeling is over nagedacht deze is overzichtelijk, handig en makkelijk schoon te maken, koelt en vriest perfect zonder dat in de vriezer het ijs aankoekt, de deuren zijn om te zetten, gebruikte materiaal ziet er stevig uit, voor een scherpe prijs bij Bemmel & Kroon gekocht, de cash back actie van LG werd zelfs vooraf door hen geregeld, prima service en geen gezeur achteraf, kan geen minpunten ontdekken, voor zowel de kast als de leverancier een dikke plus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 04-05-2017 Via de website gekocht

zeer correcte afhandeling en berijkbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beter dan menig andere internet bedrijf en een snelle levering en toelichting. Deze firma heeft grote keuze in keukens maar ook de apparatuur maar in veel keuze mogelijkheden in voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 04-05-2017 Via de website gekocht

goed geregeld

Algemene score

9,0
snelle reactie op aanvraag, keurige offerte per mail, prima prijs en vraag na aflevering correct en snel beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K. Selier 04-05-2017 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk 269 Zoeterwoude Rijndijk

Prima voorlichting, bezorging en plaatsing.

Algemene score

10,0
Omdat wij in het verleden apparaten bij Bemmel & Kroon hebben gekocht en daarover zeer te spreken waren hebben wij besloten opnieuw een wasautomaat en wasdroger bij Bemmel & Kroon aan te schaffen. Prima voorlichting, prettige omgang, afgesproken tijdstip van bezorgdienst dik in orde en bovendien vakkundig geplaatst door 2 enthousiaste medewerkers. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene verstappen 04-05-2017 Via de website gekocht

Miele complete C3 ecoline

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis😉👌🏻.
Met trakking waar de auto is en hoelaat je het verwachten kunt.
De stofzuiger is voorzien van maar liefs 11 meter kabel, geluid 69 db op hardste stand ,
Diverse snelheid instellingen en parkeerstand voor de stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 04-05-2017 Via de website gekocht

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig jaar bij Bemmel en Kroon een wasmachine gekocht en zeer tevreden over apparaat en transactie. Daarom nu ook hier een droger besteld. Alles vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iyark 04-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering, goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft veel keuze, de goedkoopste modellen, leuke acties en... de reviews waren lovend. Nadat ik had besteld (op zaterdag) gelijk een bevestigingsmail. Een dag later een mail wanneer en hoe laat de vaatwasser op maandag zou worden bezorgd. Keurig op tijd! Helaas ontbraken twee hoekprofieltjes om de vaatwasser in het kastje vast te zetten. Voor gebeld en nadat ik eerst de verkeerde onderdelen had gekregen, ontving in uiteindelijk toch de juiste profieltjes. Een uitstekend product en een prima service. Mijn gewenste vaatwasser was n.l. niet meer leverbaar en ik kreeg een gelijksoortig model, maar dan een duurdere.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 04-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij bestelde artikel was niet meer voorradig en desondanks de hogere aankoopprijs werd mij het model hoger geleverd voor dezelfde prijs. Bemmel en Kroon beantwoorden snel op de hen toegestuurde berichten. Wat mij betreft alleen maar lovende woorden. Aflevering ging door op het beloofde tijdstip. Het had leuk geweest hadden de vriendelijke mannen mijn machine in de kelder kunnen plaatsen, maar uit vrees de machine te beschadigen werd dit niet gedaan gezien de smalle doorgang, waar ik begrip kon voor opbrengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sybylle Kroon (géén familie) 04-05-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Wéér tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee jaar geleden al eens een kookplaat gekocht bij Bemmel&Kroon. Goed voorgelicht, snel geleverd én vakkundig gemonteerd. Nu waren we toe aan een nieuwe koelkast en vaatwasser. We twijfelden geen moment en dus stapten we wederom naar Bemmel&Kroon. Ook nu weer prima geholpen en goed geadviseerd. Nog geen week later is alles keurig ingebouwd. Wij zijn WEER supertevreden!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima service en supersnel ... ook naar België

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen enkel minpunt .. op elk gebied top : kwaliteit service, kwaliteit toestel, levering correct en snel ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Dijk 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
(BKI599343) Van tevoren al bepaald welke vaatwasser wij wilden, via internet gezocht naar leveranciers. Prima service bij de levering en installatie door de firma Ajtec. We zijn gebeld om een afspraak te maken voor de installatie en kregen een dag van tevoren een overzienbaar tijdslot. 20 minuten van tevoren door de monteur gebeld dat zij onderweg waren. Oude vaatwasser is ontkoppeld en afgevoerd. Monteur let er op dat hij geen schade veroorzaakt bij (de)montage. Goede uitleg over de werking van het apparaat. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 04-05-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke meedenkende bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs gehad door extra korting online. De orderbevestiging was okay, netjes op de hoogte gebracht wanneer mijn apparaten geleverd gingen worden.
De bezorgers waren ook netjes en kundig. Keurig alles overlegd. Geen enkel probleem, dachten met me mee. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 03-05-2017 Via de website gekocht

Efficiënte bestelprocedure en goede aflevering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Amerikaanse koelkast besteld bij Bemmel & Kroon. Zeer goede prijs en de koelkast was snel besteld. Mooi dat je de gewenste afleverdatum kan selecteren. Koelkast conform afspraak in de ochtend geleverd, half uurtje voor bezorgtijdstip netjes gebeld door bezorgers. Pinnen na ontvangst! Koelkast is netjes en met zorg geplaatst. Tevens enige uitleg. Bij inruimen pitje in de deur aan de binnenkant geconstateerd (schade af fabriek). Gemeld bij B&K en verwacht gezien het serviceniveau tot nu toe dat ze dit prima oppakken. Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert 03-05-2017 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijk shop. Juiste informatie. De beschrijving van het apparaat was ruim voldoende. Goede informatie over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 03-05-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na korte (prijs)vergelijking bij Bemmel en Kroon terechtgekomen via kieskeurig.nl
Snelle levering, correct en zeer goede volgmogelijkheid van de bezorger, exacte tijd van bezorging conform voorspelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas de Jong 03-05-2017 Via de website gekocht

Ongekend en toch perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog nooit van Bemmel en Kroon gehoord totdat ik/wij een wasmachine nodig hadden en daar was opeens Bemmel en Kroon als ruimschoots de goedkoopste aanbieder van de wasmachine die wij wilden en ook nog op voorraad ! Betaald en de volgende dag geleverd PERFECT

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag mijn nieuwe wasmachine ontvangen,. Werd keurig drie kwartier van tevoren gebeld, kwamen netjes binnen de afgesproken tijd periode. Moesten mijn super zware machine naar boven dragen en mijn oude nog zwaardere machine, zelfs gevuld met water, naar beneden sjouwen. Tevens hebben ze keurig mijn nieuwe machine aangesloten en zelfs mijn droge weer teruggezet. Ben echt super tevreden over de service van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 03-05-2017 Via de website gekocht

Top Service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier doen ze wat ze afspreken,keurige mail wisseling duidelijke afspraken perfecte levering.
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessels 03-05-2017 Via de website gekocht

Nieuwe grote speler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had nog nooit van Bemmel & Kroon gehoord, maar kan zich echt meten met de bestaande grote webshops. Scherpste prijs, goede service en binnen een dag je aankoop thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 03-05-2017 Via de website gekocht

Wel okay

Algemene score

6,0
Ondanks dat het 'overal' zo werkt, dat je los een gaskabel erbij moet kopen.. blijft het irritant. De installatie moet (daarom) ook zelf gebeuren, waar ik ook niet specifiek van hou. Betaling wat ik per creditcard wou doen ivm eigen verzekering(en) en voorkeur is geen mogelijkheid bij deze winkel. Daarom anders betaald, maar niet erg blij mee. Uitpakken etc moet ook allemaal zelf gebeuren waardoor je pas achteraf eventuele beschadigingen kan zien. Al met al... wel okay want er ging niks mis, maar om het goed te noemen gaat me net een stap te ver vanwege de eerder genoemde redenen.

Apparaat zelf lijkt prima te werken, gebruik het net een aantal dagen dus veel meer nuttigs kan ik er nog niet over kwijt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jan 03-05-2017 Via de website gekocht

perfect georganiseerd!!

Algemene score

9,0
jullie waren het goedkoopste. Daarbij werd er afgeleverd volgens het boekje, vriendelijke en beleefde jongeman.prima service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 03-05-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Mrs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een snelle, vakkundige service en levering.
Geen verschil tussen de winkel- en website prijzen. Duidelijk !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Micky 03-05-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We waren op zoek naar een "halve" vaatwasser. Helaas stond er geen één in de winkel, maar de verkoper heeft wel geprobeerd om ons zo goed mogelijk te helpen via internet. Goede informatie over de beschikbare vaatwasser.
Helaas duurde de levering redelijk lang.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rabi 03-05-2017 In de winkel gekocht
Cruqius

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel binnen gelopen, ik wist al welke apparaten ik wilde hebben, ik sprak een medewerker aan die zijn best deed om mij tevreden de winkel uit te gaan wat heel goed gelukt was in tegenstelling van andere winkels.
Kort om een top bedrijf met zeer gemotiveerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassee 03-05-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Goede service Bij aankoop koelkast

Algemene score

8,0
Voor een koelkast uiteindelijk geslaagd bij Bemmel en Kroon.van alle winkels hadden zij het grootste assortiment side by side apparaten om te bekijken. Goede voorlichting en we kregen ook nog een extra korting. De levering was keurig volgens afspraak dus alles was prima geregeld.
Koelkast is een Amerikaanse Samsung showcase RH57H90707F geworden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willem 02-05-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Aanbevolen door collega, inderdaad goeie deal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel apparaten te zien in de showroom. Een betere deal in de winkel dan via internet en ook daar zijn ze vaak een van de gooedkkopste. Veel op voorraad en levering op de volgende werkdag!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. de Lang 02-05-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Bemmel & Kroon topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 1 mei een Miele wasmachine gekocht, de zeer deskundige verkoper gaf uitstekend uitstekend advies.
De Bezorging vond al op 2 mei plaats door twee potige mannen, die uiterst behoedzaam te werk gingen.
Geweldig bedrijf,
Prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 02-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan de telefoon heeft de verkoper mij goed geholpen, meegedacht en de bestelling geplaatst. De volgende dag werd er al bezorgd. Het product (koelkast) werd tot op de plek waar het hoorde gebracht en goed geplaatst. Mijn oude koelkast werd zo weer meegenomen. De bezorgers waren vriendelijk en dachten goed mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand ten Haaf 02-05-2017 Via de website gekocht

Een grote verrassing!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon benaderd voor een offerte van inze nieuwe oven.
Meteen antwoord en een meer dan passend voorstel
Snel antwoord op mijn vragen
Correcte goed planbare en inzichtelijke levering
Achteraf nog garantie bij kunnen kopen
Echt Super!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 02-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We bestelden een energieswitch, de prijs was goed, hij was binnen een dag in huis en we zijn gedurende het proces goed op de hoogte gehouden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Smith 02-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service,de verkoop, verloop van bestelling enz

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop/winkel is top, zo ook de verkoper. Bestelling naar volle tevredenheid geplaatst, duidelijk zonder poes pas. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling via e-mail, daarbij ontvang je ook de factuur.
Dan de dag van levering, ook helemaal top, je wordt netjes per e-mail en sms op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling afgeleverd gaat worden, dit is tevens terug te vinden met een link die je per e-mail ontvangt......waarna je via track and trace de bestelling kunt volgen, dit was ruim binnen de afgesproken/afgestemde tijd op de afgesproken dag. Bezorgers ook uiterst vriendelijk, behulpzaam, en zeer klantvriendelijk.
Al met al zou ik zowel de winkel, verkoop, service en bezorging zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-05-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Snel, meedenkend, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oude vaatwasser ooit hier gekocht, was kapot buiten garantie, gebeld en hebben goed met mij meegedacht in de opties, reparatie zou in verhouding met kosten niet te rechtvaardigen zijn waar ik mee eens was, nieuw opvolger model besproken en wanneer geleverd kon worden. Volgende werkdag levering, inclusief aansluiten, monteurs hebben uitstekend werk verricht, ik ben UITSTEKEND en snel geholpen! Wat een goede en snelle service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH 02-05-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en servicegericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel keuze voor goede prijzen en als een artikel niet meer leverbaar is, bieden zij een nieuwer model aan voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 01-05-2017 Via de website gekocht

Prima; snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon hanteert heel scherpe prijzen. De site is goed bereikbaar. De bestelling wordt de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kajo 01-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een grote/zuinige vrieskast terecht gekomen bij Bemmel & Kroon.
Eigenlijk had ik hiervoor nog nooit gehoord van dit bedrijf.
De vrieskast die we wilde hebben was bij Bemmel & kroon het goedkoopst, dus waarom zou je het elders bestellen als je hetzelfde aparaat krijgt. Dus besteld bij Bemmel & Kroon.
Direct duidelijke e-mails.
De bestelde vrieskast was niet meer in voorraad en daarom zouden we eenzelfde vrieskast krijgen die een update heeft gehad, dus eigenlijk dezelfde, maar waarschijnlijk net ietsjes beter en daardoor ook een ander typebenoeming.
Deze bleek - omdat het type net nieuw is - een stuk duurder te zijn, maar Bemmel & Kroon leverde het voor dezelfde prijs. Perfect.
Ook de levering liep op rolletjes, met een duidelijke tijdsafspraak, waar je niet een halve dag voor thuis hoeft te blijven, maar teoretisch een half uur. En ja perfect in de afgesproken tijd.
Dit was onze eerste kennismaking met Bemmel & Kroon, maar hopelijk niet onze laatste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-05-2017 Via de website gekocht

1e Kennismaking en zeer tevreden

Algemene score

9,0
Dit was de eerste maal dat ik bij Bemmel en Kroon heb besteld. Om die reden had ik voor betaling aan de koerier gekozen. Het product was bij Bemmel en Kroon binnen 2 dagen op voorraad en de informatie over facturen, garantie en levering was ronduit super. Zeer helder. Bemmel en Kroon doet zaken met een bezorger die ten minste fatsoenlijk omgaan met het bestelde product zodat de doos en product schadevrij aankomen. Je kunt de zending uitstekend volgen en je krijgt sms als deze in de buurt is. Betaling verliep prima bij de koerier en 25 euro voor 3 jaar extra garantie is mooie deal die Bemmel en Kroon biedt. Kortom, eerste kennismaking geeft reden dit bedrijf zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levent 01-05-2017 Via de website gekocht

Smeg Kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed geholpen en was zeer snel geleverd. Echt perfect.
Ik had een 1 oudere model besteld maar kreeg een nieuwere model voor de zelfde prijs. Goede service en was snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 30-04-2017 In de winkel gekocht
Cruiqius

Fijne winkel, goed en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in de fysieke winkel geweest voor diverse keuken apparatuur. Wat ons opviel is dat het personeel behulpzaam is, maar absoluut niet opdringerig, dat is erg fijn. We zijn wel in andere keuken zaken geweest waar het bijna onmogelijk is om niet naar buiten te gaan zonder een keuken te hebben gekocht. Hier is dat absoluut niet het geval. Verder deskundig personeel die graag helpen bij het maken van een goede keus en meedenken in de beste oplossing.
Nadat we de bestelling hadden gedaan konden we kiezen voor meerdere lever opties, alleen leveren tot in huis (gratis), uitpakken of installeren (uiteraard tegen betaling). Verder werd alles snel geleverd en werden de oude aparaten mee genomen.
Dus al met al een prima ervaring bij deze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prego 30-04-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goeie keuzemogelijkheid van produkten, mogelijkheid om in de winkel zelf te kijken en vragen te stellen waarbij ik prima werd geholpen. De afhandeling van bestelling en de levering verliep prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Uiterst tevreden klant 29-04-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Fantastisch en klantvriendelijk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb wasmachine in winkelcentrum Cruquius gekocht. Was opzoek naar een bovenlader. Heb bij geen enkel ander bedrijf zo´n grote keuze in de showroom gezien. Meestal wordt je door een medewerker verwezen naar een website, bij Bemmel en Kroon niet. Vakkundig en uiterst vriendelijk personeel dat weet waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maxzilla 29-04-2017 In de winkel gekocht
leidschenveen

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede verkoper gehad die wij keukenbobos geweldig advies gaf tevens vond de aflevering precies op afgesproken tijdstip. Super levering.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sie.Be 29-04-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Goede service en uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik geef aan voor "een goed product voor een goede prijs" te komen. Zo gezegd zo gedaan. Duidelijke uitleg met voor- en nadelen over het product. In overleg met de kundige verkoper tot een tevreden aanschaf overgegaan voor de laagste prijs die er is. Keurig volgens afspraak afgeleverd en zelfs geïnstalleerd. Volgende keer ga ik terug!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

colijn 29-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bemmel&Kroon is een goede winkel. Informatievoorziening en communicatie was goed. Wel kreeg ik 5 minuten na de bestelling een bericht dat het artikel niet meer voorradig was, en dat ik een vervangend (duurder) artikel kreeg. Het was inderdaad een duurder type, dus op zich ben ik daar tevreden mee. Het niet leverbare model staat 3 dagen later nog wel steeds op de site, dit is een vreemde gang van zaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marvin Miesen 29-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld vandaag al binnen! Je krijgt een email en een sms waar de koerier zich bevindt. Geweldig ! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Goedhart 29-04-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Snel geleverd
De goedkoopste uit de gehele online shop winkels
En telefonisch goed bereikbaar
En ook terug gebeld omdat ik informatie wilde
Klantvriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews