bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niels 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie Black Friday deal. Netjes bezorgd op het afgesproken tijdstip en aardige bezorgers.

Reageer

Jan 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, fijn telefonisch contact. We waren op zoek naar een magnetron. De winkel werd snel gevonden op internet en het product werd voor een scherpe prijs aangeboden. Top levering.

Reageer

Cees Rutgers 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij gingen naar Bemmel en Kroon om naar een inbouwoven en combimagnetron te kijken. We zijn goed geholpen en de verkoper dacht met ons mee. We hebben twee apparaten van Siemens gekocht, 2 dagen later al geleverd. Prima gevoel bij deze aankoop.

Reageer

Janssen 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen was erg makkelijk. Het bezorgen kan in een korter tijdsbestek en niet tussen 8.00 en 22.00 uur. De dag van bezorging kreeg in om 08.00 uur te horen dat de levering tussen 14.00 en 17.00 uur zou zijn, het werd 15.30 uur. De avond er voor de vriezer leeg gehaald, de oude namen ze mee. Als ze de dag ervoor hadden doorgegeven dat het in de middag bezorgd zou worden, hadden we smorgens de oude vriezer leeg kunnen maken en niet de avond er voor. We hielden ons hart vast of de ingevroren levensmiddelen het zouden overleven.

Reageer

Puk 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg goed geholpen,en kreeg antwoord op al mijn vragen,
Ik ga er als ik weer wat nodig heb,zeker weer naar toe.
Ook de jongens die mijn wasmachine thuis hebben gebracht,waren heel vriendelijk, en beleefd
Ik was heel blij met ze. bedankt

Reageer

Van Deventer 12-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van Bemmel @& Kroon vinden wij een prettige winkel. Vriendelijk personeel met veel kennis.
Wij hebben vaker daar iets gekocht.
De levering was goed op tijd en het apparaat keurig geïnstalleerd.

Reageer

Wouter 11-12-2019

Algemene score

2,0
Op een zondag heb ik een Siemens wasmachine bij Bemmel & Kroon besteld. Via de bezorgservice heb ik een afspraak gemaakt om de wasmachine de dinsdag daarna te laten bezorgen tussen 09:00 en 17:00. Om hierbij te zijn heb ik de dag vrij genomen van werk. De bezorgers zijn nooit gekomen en de klantenservice deelde mij mee dat ik maar een nieuwe afspraak moest maken. Die nieuwe afspraak was op woensdag tussen 19:00 en 22:00 uur. Weer is er niemand komen opdagen ondanks het sms'je van de bezorgservice dat de bezorgers om 22:15 nog langs zouden komen. Lang verhaal kort: ik ben een dag en een avond thuis gebleven maar heb nog steeds geen wasmachine. Ik heb er geen woorden voor hoe schandalig dit bedrijf mensen behandeld en vooral hoe machteloos ze me laten voelen.

Reageer

A.N. de Wolf 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden correct en deskundig te woord gestaan, de gekochte artikelen waren in voorraad en werden de volgende dag volgens afspraak bezorgd.

Reageer

A. van der Wal 11-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik doe al jaren zaken met van Bemmel en Kroon altijd zeer tevreden. Vriendelijk personeel.

Reageer

Alle van der Veen 11-12-2019

Algemene score

10,0
Snelle levering, de goedkoopste aanbieding en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Het contact met de klantenservice verliep snel en ik ben uiterst tevreden over de vriendelijkheid van de contactpersoon.

Reageer

Rina Reuvers 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goed verzorgde winkel. Eerst rond kijken en dan vragen naar het product. Een goede adviserende uitleg gekregen.
De installatie uit gevoerd door de firma Ajtec met de installateur () een vriendelijke mijnheer met een duidelijke uitleg over de Bosch inductie fornuis. Zeer tevreden over de afhandeling zowel in de winkel als bij het installatie bureau.

Reageer

mw J.R. Hes 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had en inbouw diepvrieskast van 36 jaar oud. Wist het model niet. Bemmel en Kroon (B en K) heeft veel moeite gedaan om erachter te komen welke nieuwe kasten ik kon krijgen. Ook de afhandeling van de bestelling ging prima. Ze werken met een firma die de plaatsing doet. Ook daar niets dan lof voor!

Reageer

r den opuden 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima omschrijving van het product, alle specificaties overzichtelijk.

Goedkoopste leverancier goed aangegeven.

Reageer

Bernard van Hal 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is klantvriendelijk en overzichtelijk. Iedereen kan makkelijk een keuze maken uit het grote aanbod.
De bezorgdatum is vrij te kiezen wat de levering makkelijk maakt. Voor diegene die dit willen kunnen ze betalen dmv pinnen.

Reageer

Wimmie 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via internet van een vrieskast met naar links openende deur ging niet, moest via een winkel en dat lukte wel
verder goede snelle aflevering.

Reageer

Biesot Rinus 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede zaak ook toen de zaak nog in Zoetermeer zat.
Maar in Den Haag is het een prachtige zaak.
Word goed geholp en er is veel keuze. Ook het bedrijf dat de apparaten plaats ben ik zeer te spreken.

Reageer

Rini van Rooijen 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere omschrijving van het apparaat. Snel te vinden, maar vooral de sneller levering. Voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd. Echt grote klasse.
De chauffeurs moest wel apart gevraagd worden het oude apparaat mee te nemen, aangegeven bij de bestelling. Ook dat het nieuwe apparaat uitgepakt (materiaal wordt meegenomen) zal worden. Heb ik zelf gedaan.
Verder tip top, dikke duim.

Reageer

J. van Kraaij 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en gedegen advies. Na onze bestelling online, nam ..... van het verkoopteam contact met ons op om deze persoonlijk met ons door te nemen. Toen onze bestelling vanuit de leverancier binnen was konden we zelf digitaal een bezorg-moment kiezen. Een fijn bedrijf met vakkundig personeel en goede service.

Reageer

Fam. Klootwijk 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim aanbod aan witgoed en bovenal prima advies gekregen over welk apparaat aan te schaffen. Vriendelijke verkoper. Had alleen afleverdatum fout ingevuld op de factuur. Maar na een telefoontje van ons werd onze wasmachine alsnog super snel geleverd en aangesloten.

Reageer

Willem 10-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst hier iets, grote koelkast, besteld en ging prima. Mooie snelle afhandeling het enige minpuntje is dat je voor het uitpakken van de koelkast apart moet betalen. Het bezorgen was wel gratis. Zeker een aanrader voor anderen.

Reageer

Piet van Schadewijk 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering met duidelijke communicatie via email. Ook de levering via een vaste transporteur verliep duidelijk en goed

Reageer

Patrick 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vlotte zaak, prima staat afgeleverd produkt en dadelijk response bij eventuele vragen. Ik doe de volgende keer terug een bestelling bij Bemmel & Kroon!

Reageer

M. Tolhuisen 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering (volgende dag in huis) door vriendelijk personeel en zeer handig track & trace-systeem, waardoor je precies kunt zien wanneer je bestelling wordt geleverd.
Oud artikel + verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee.

Reageer

Philip van Eijsden 09-12-2019

Algemene score

9,0
Product was niet voorraad, wat Bemmel&Kroon duidelijk en betrouwbaar communiceerde.
De inspanning om de schade (levertijd) te beperken verdient hier alle lof.

Reageer

Ronald 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige weekend wilde ik een vaatwasser bestellen.
Omdat ik nog wat extra informatie wilde heb ik nog even geprobeerd om ze te bellen en zowaar ook in het weekend bereikbaar en direct iemand aan de telefoon.
Nadat mijn vragen waren beantwoord de vaatwasser besteld.
Deze werd keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd in mijn keuken, en dat op de derde verdieping zonder lift!
De oude vaatwasser werd ook zoals afgesproken netjes meegenomen.

Helaas zag ik bij het uitpakken dat er een forse deuk in de zijkant zat.
En hoewel het een inbouw vaatwasser betreft, toch even contact gezocht met Bemmel en Kroon, want voor het zelfde geld is er binnenin iets beschadigd.
Nadat ik op hun verzoek een paar foto's had gestuurd met de beschadiging werd ik binnen 10 minuten teruggebeld en werd mij voorgesteld om de vaatwasser om te ruilen of eventueel een korting te krijgen.
Ik heb voor het laatste gekozen, omdat de vaatwasser ondertussen al was aangesloten en ik geen zin had om deze weer uit te bouwen. De korting stond 2 dagen later alweer op mijn rekening.
Al met al ben ik uitermate tevreden met de service, snelle response en adequate afhandeling van 'mijn probleem'

Reageer

Linda Martin 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede telefonische bereikbaarheid, vlotte communicatie per mail en zeer goede mensen die de koelkast leveren en werkend achter laten.

Reageer

Mark HvB 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website was gebruiksvriendelijk met ruime keus! Helaas was mijn bestelde droger niet meer leverbaar, terwijl deze wel op de website te bestellen was. Echter hebben ze dit keurig terug gecommuniceerd en mijn een alternatieve droger aangeboden van dezelfde klasse. Dat was helemaal top.

Service bij levering was prima. Waren er op de aangegeven tijdstip en waren ook zo weer weg.

Al met al zou ik hier nogmaals wat bestellen

Reageer

Betty 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben heel tevreden over de geleverde artikelen en was bij de firma Bemmel &Kroon het voordeligst uit. Omdat het artikel niet op voorraad was heb ik er wel een paar dagen op moeten wachten, maar was de levering uiteindelijk toch nog best snel, dus uiteindelijk heel tevreden!

Reageer

Debby 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CRQ 796192
Mooie ruime winkel met nieuwste assortiment. Vriendelijk en hulpvaardig personeel, nemen de tijd voor alle vragen en uitleg. Offerte hadden we dezelfde dag al binnen.
Na bestellen werden onze producten netjes volgens afspraak geleverd. En onze oude vaatwasser namen ze mee terug. Top geregeld!

Reageer

John 09-12-2019

Algemene score

9,0
Mooie site. Duidelijke omschrijving producten. Marktconforme prijzen. Vriendelijke en vakgerichte service via telefoon.

Reageer

H.van der Meijden 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel goede overzicht van al de producten kundig en hulpvaardig personeel zeer goed geholpen bij onze aankoop en keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden

Reageer

Peter P. 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling van de wasmachine wordt snel aangegeven dat het artikel is uitverkocht maar dat een vergelijkend duurder artikel voor dezelfde prijs geleverd zal worden. Prima geregeld, geen discussie of zo. Wat ook fijn is dat je de afleverdag zelf kan kiezen, op de bezorgdag krijg je exact om 8 uur een sms binnen welk tijdsvenster geleverd wordt. Een half uur van te voren ontvang je weer een sms dat ze onderweg zijn. Perfecte communicatie en alle afspraken die van te voren zijn doorgegeven worden ook 100% nagekomen. Bij de aflevering wordt de wasmachine op zijn plek gezet en aangesloten, oude wasmachine en verpakkingsmaterialen worden meegenomen voor een kleine bijbetaling. Dus bij een vervelend probleem als het onverwacht stuk gaan van de wasmachine word de oplossing zo goed geregeld waardoor het eigenlijk geen probleem meer was.

Reageer

Frans Teunissen 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geholpen, op tijd geleverd, bood de laagste prijs, goed per email op de hoogte gehouden.
Nadat ik de inductie kookplaat online bestelde, mislukte de betaling.
Telefoon werd direct opgenomen en kreeg de keuze om thuis te pinnen of alsnog het geld over te maken.
Alles verliep vlotjes.

Reageer

Nathalie 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer een superservice.
Altijd de goedkoopste maar zelfs voor deze goede service ben je bereidt iets meer te betalen.
Zelfs de oude vriezer die niet helemaal droog was werd meegenomen.
Ook netjes dat er van te voren wordt gebeld dat ze er aan komen.
Net personeel vriendelijk en professioneel. Duidelijke uitleg en na uitpakken binnen 24 uur kun je nog beschadigingen melden.
Weer TOP Bemmel en Kroon!

Reageer

abk 08-12-2019

Algemene score

10,0
809215-1 ordernummer behorend bij bericht dat het zeer correct verlopen is bij het leveren van twee kookplaten evenals de vorige 3 keer, precies binnen het opgegeven tijdpad, volgende keer kan ik daar weer met vertrouwen bestellen.

Reageer

abk 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
twee kookplaten besteld en keurig netjes afgeleverd en dat is nu al voor de 4e keer correct gedaan

Reageer

Joham 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, binnen 1 dag. Ruime keus en voldoende reviews. Mooie prijs en gevonden wat ik zocht en wasmachine was gelijk te gebruiken door plaasting door bezorgers.

Reageer

Bernard 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige internet winkel. Veel keuze en niet te duur.
Snelle levering met track en trace code zodat je weet waar de bezorger is.
Alles liep gesmeerd. :)

Reageer

Maud 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede hulp bij het uitkiezen van een nieuwe vaatwasser voor een bestaande keuken.

Reageer

alwies 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enkele zaken te hebben bezocht, kwam ik op de site van BEMMEL &KROON .
Een naam om te onthouden, duidelijke site zonder poespas. die je direct naar het artikel brengt wat je bedoeld .
En de slogan "voordeliger bestaat niet'' klopt inderdaad ik had de beste prijs. De levering verliep keurig, zoals verwacht. binnen 15 minuten waren de heren weg met alle verpakkingsmateriaal en stond mijn nieuwe aanwinst op zijn plaats te draaien. BEMMEL &KROON adviseer ik iedereen aan.

Reageer

dirk 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop had nog de beste prijs. Levering was snel en correct door externe koerier.Het artikel werd correct afgeleverd.

Reageer

Jekkers 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bemmel en Kroon is een mooie zaak waar je prettig word geholpen. Wij kopen graag onze keukenapparatuur daar . Dat er soms iets mis gaat is normaal maar ze helpen je met alles om het probleem netjes op te lossen

Reageer

Edwin den Breejen 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom fantastisch geholpen. Eerder een Siemens wasmachine gekocht. Recentelijk een LG door-in-door amerikaanse koelkast. Fantastische service. Afleveren op voor jou geschikt moment. Ach en iedereen pretendeert de laagste prijs te garanderen, maar service telt zwaar mee en dat krijg je bij Bemmel & Kroon.

Reageer

Roos 06-12-2019

Algemene score

4,0
Een wasmachine en een droger van Bosch besteld en heel snel geleverd tijdens de sale van black Friday. Echter de installatie ging niet zo super geweldig. De wasmachine en de droger naar de 1e verdieping tillen ging gelukkig zonder stoten. Bij het installeren van de wasmachine kregen ze de waterstopbeveiliging niet op de kraan. De ene jongen zei tegen de ander dat deze niet op elkaar pasten. Daarna hebben ze de waterstop gepakt van onze oude machine en deze er nog eens extra tussen geplaatst. Waarbij ze zeiden dat deze waterstop lek was. (zou best kunnen, ik ben geen kenner) Nadat mijn vriend thuis was heeft hij deze alsnog er tussen uitgehaald en de waterstop van de machine gebruikt, het past blijkbaar wel gewoon. Nu de machine in gebruik, en dat gaat helemaal prima zonder lekken. Tijdens het aansluiten van de waterstop draaiden ze zo hard aan de kraan, dat je deze in de muur zag heen en weer bewegen. Nu heb ik dus getest of deze dan echt zo los zit, maar ik krijg er geen beweging in. Ook heeft mijn vriend bij het installeren niet zo lomp hard eraan lopen sjorren. Ik ben blij dat er verder geen schade door is gekomen.
Ze waren verder ook niet erg sociaal, negeerde me toen ik vroeg of ze extra licht nodig hadden. Kan gebeuren dat ze teveel met zichzelf bezig zijn en de omgeving niet horen. Maar dat maakt het totaalplaatje van deze bezorging niet veel beter.

Ik kies in het vervolg liever een andere bedrijf, met hopelijk een betere bezorg ervaring. En meer zekerheid dat er niks kapot kan gaan.

Reageer

Helma 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Bemmel&Kroon gekozen omdat zij het goedkoopst waren. En achteraf kan ik pas zeggen dat de levering perfect is gelopen, we konden zelf de bestelbus volgen via track&trace. Vooraf eerst de reviews gelezen en een tip gekregen om de oude diepvries schoon en DROOG mee te geven. jongens waren zeer vriendelijk en netjes, hebben al het inpakmateriaal meegenomen evenals de oude diepvries. De levering was tot bijna op de minuut nauwkeurig. Van te voren kregen we te horen in welke blok van 3 uur we zaten, netjes een sms gekregen ongeveer 30 minuten voordat ze er waren. Dit noem ik service aan de klanten.

Reageer

Merrel 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een gemak en goede service. Ik bestelde een wasdroger, deze bleek niet meer leverbaar. Bemmel en Kroon regelde een upgrade en leverde deze de volgende dag volgens afspraak af. Dikke 10 voor jullie!

Reageer

Peter 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bemmel en kroon
Een echte aanrader en zeer goede service
Na een wasmachine besteld Aeg BKI811415 te hebben kreeg ik een bericht dat deze helaas was uitverkocht
Maar kreeg toch een wasmachine een NIEUWE EN DUURDE MODEL voor hetzelfde geld als wat ik eerder besteld had waar maak je dat nog mee NERGENS maar bij van bemmel en kroon gelukkig wel
En de bezorgens waren hele vriendelijke en nette mensen top winkel 👍🏻
Ik zou mensen zeker dit bedrijf aanraden nogmaals top service en nog bedankt voor de wasmachine

Reageer

D.B. 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website , makkelijk diverse apparaten te vergelijken.
Duidelijke terugkoppeling en snél met afleveren en installeren.
De heren A. en M. hebben de machines afgeleverd en
keurig geïnstalleerd binnen het overeengekomen tijdsblok, waarvoor dank.
Bemmel&Kroon staan nu bij mijn favorietenlijst.

Reageer

J van de Langkruis 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongelooflijk zoals deze mensen apparatuur in je keuken kunnen vervangen, Dit dwingt respect af. Zeer professioneel. Ter plekke oplossingen bedenkend om spullen goed passend te maken. Chapeau

Reageer

Henk van Slooten 06-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben snel en heel goed geholpen ondanks dat ik mijn bestelling veranderde, nadat ik al betaald had. Echt perfect!!

Reageer

Toon meer reviews