bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15517 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3209 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pokersjamp 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk en duidelijk te vinden via de website

Service
Alles werd geleverd zo als verwacht net als bij onze eerdere aankopen

Assortiment
Ruim voldoende keuze en ik mag toch wel zeggen tegen redelijke prijs

Aanbeveling
Na voor de 3e keer een apparaat bij Bemmel en Kroon mag ik wel stellen dat dit echt een aanrader is, alles is geleverd zoals afgesproken en iedereen is altijd uiterst vriendelijk en beleefd

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen met dit bedrijf zowel tevreden over de service en het vriendelijke personeel en zeer tevreden met de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutfiye 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vriendelijke mensen ,goede uitleg over product

Service
was snel en correct geregeld

Extra toelichting
Het is gewoon een goede winkel waar je iets kunt kopen ,Komen hun afspraken na.Vriendelijke mederwerkers aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera Spanier 10-09-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prettige ontvangst in de winkel in Zoetermeer.
Ruime keuze.
Men laat je rustig uitzoeken en geeft daarna een goed advies.

Assortiment
Ruime keuze; groot aantal goede merken.
De zaak is goed verlicht.

Aanbeveling
Zie bovenstaand bij service en de winkel ligt gezellig in het oude centrum van Zoetermeer en nu eens niet in een geijkt winkelcentrum die er allemaal hetzelfde uitzien.

Extra toelichting
Zie bij mate van aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zotte beppie 10-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van koelkast en niet te vergeten de manier van aflevering. De afspraken op een juiste manier nagekomen. Bij het uitkiezen van de koelkast vinden wij dat de verkoper zich aanmeldde voor eventuele vragen en verder op gepaste afstand verbleef, zodat wij op ons gemak konden kijken. En de levering, de jongens die op hun gemak alles bekeken om de koelkast op een juiste manier te plaatsen en af te stellen. Wij zijn niet voor niets als eerste weer naar Bemmel en Kroon gegaan, ook vorige aankopen hebben wij als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob_57 09-09-2013 In de winkel gekocht
Neckar 24 Industrieterrein Forepark 2491 BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk, duidelijk

Service
In een woord perfect, goede informatie per mail (meerdere malen). goede bezorging op de tijd die aangegeven wordt, ook via de site te volgen waar de vrachtauto is, snelle en duidelijke antwoorden op je vragen.

Assortiment
Ik kan haast niet verzinnen wat ze niet kunnen leveren op het gebied van witgoed en keukens e.d.

Aanbeveling
Tot nu toe kan ik geen betere zaak vinden dan deze.

Extra toelichting
Na vele jaren nog nooit een probleem met deze zaak gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zotte beppie 09-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwouden -Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles wordt netjes op tijd afgeleverd, zoals afgesproken en geplaatst. Een half uur voor dat men komt, krijgt men nog een belletje.

Assortiment
Ruime keus en vrije keus in eigenlijk alle huishoudelijke apparaten. Er wordt je niets opgedrongen

Aanbeveling
Gewoon de goede service en de prijs, product vergelijking. en het heel klantvriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de winkel in Zoeterwoude-rijndijk, we worden er prettig geholpen en prijzen zijn niet duurder dan bij anderen en de service vinden we heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Haman 09-09-2013 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Deskundige verkoper zonder bla bla

Assortiment
Zeer ruimr keuze

Aanbeveling
Ouderwetse service voor internetprijzen

Extra toelichting
Inbouwvaatwasser werd bezorgd en geplaatst voor dezelde prijs als bij internetwinkels. En het oude apparaat werd meegenomen (moet je zelf regelen als je op internet koopt).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonnie Son 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Online besteld met de opmerking of de bestelling na 11:00 bezorgd kon worden. We werden keurig via de mail op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en op de bezorgdag voor 8:00 uur kregen we bericht dat de vaatwasser tussen kwart voor drie en kwart voor vijf werd afgeleverd. En ja hoor, om 5 voor 4 ging de telefoon dat de bezorgers over 8 minuten aan de deur zouden zijn. De oude vaatwasser werd netjes meegenomen, De nieuwe werd in de keuken neergezet, zonder karton maar nog wel in het plastic en piepschuim. Na betaling en tekenen voor ontvangst meteen een mail met het afleverbewijs. Prima service en nette bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cover64 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met alle benodigde info

Service
Geen bezorg- en extra service kosten. Snelle, zeer correcte levering: binnen 24 uur artikel in huis. Bestelling te volgen op aparte site en belangrijk: de levering kwam precies op de aangekondigde tijd! Super gewoon!

Assortiment
groot assortiment tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Van bestelling tot levering van iedere stap op de hoogte gehouden en voorzien van duidelijke informatie over levering.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel aangaande de bestelling en levering van mijn Samsung wasmachine WF80F7E6P6W/EN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterstoop 07-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld en binnen 2 dagen geleverd.

Service
Vrieskast is netjes op z'n plek gezet.

Extra toelichting
De service was perfect. Vrieskast werd uitgepakt en op z'n plaats gezet. De verpakking werd meegenomen. Ook het ter plaatse kunnen pinnen bij aflevering was ideaal. Al met al was het allemaal goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uhibukki 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebeld voor advies, mijn apparaat naar keuze werd in optie genomen omdat er nog contact zou zijn met de installateur. De installateur heeft de bestelling voor mij bevestigd bij het bedrijf en ik ontving een e-mail met een bevestiging van de bestelling.

Service
Om 17.15 bellen voor advies en nog voor 18.00 uur op vrijdag teruggebeld om door te spreken wat ze van mij nodig hadden. De e-mail die ik stuurde werd maandagochtend vóór 10 uur al beantwoord en op woensdag konden ze het apparaat leveren en installeren. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen aan de telefoon en ook de installateur was vriendelijk, professioneel en snel.

Assortiment
Als enige minpuntje kan ik noemen dat niet alle apparaten op voorraad waren en dus een langere levertijd. Kan vervelend zijn als je iets snel wilt hebben. Maar volgens mij is dit bij elke winkel het geval.

Aanbeveling
Zie bovenstaande complimenten en opmerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borreman 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De levering van de wasmachine werd op een half uur nauwkeurig aangegeven en ook zo geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jjbroozeboom 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoniolis 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is goed

Service
Toppie

Assortiment
Mag meer zijn

Aanbeveling
Super voor vooral witgoed

Personeel komt betrouwbaar over

Extra toelichting
Website werkt goed,verzendt snel op juiste tijd,goed bezorgpersoneel,plaatst het artikel keurig . Wat opvalt is dat bezorgers vriendelijk, netjes en behulpzaam zijn,KLASSE heren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lupi2013 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles prima verlopen, makkelijk om de bestelling te plaatsen

Service
Alles volgens de afspraak bezorgd

Assortiment
Ik vond precies wat ik nodig had, voor een prima prijs!

Aanbeveling
Prima bedrijf, prima service, zeker voor herhaling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvreeburg 05-09-2013 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst ons georiënteerd op internet daarna naar de showroom in den haag gegaan om de aankoop te doen

Service
goede verkoper met verstand van zaken en een snelle levering tegen een goede prijs

Assortiment
ze hebben eigenlijk alles op keuken en apparatuur gebied

Aanbeveling
goede service en prijzen

Extra toelichting
goede geholpen met de keuze en goede afspraken kunnen maken over de levering, altijd al te vrede geweest over bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser112 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bemmel en Kroon levert prodcuten tegen de scherpste prijs, in ieder geval de wasmachine die ik op het oog had. De website is duidelijk. Tevens was het erg makkelijk om een leverdatum af te spreken. De bezorgers waren erg vriendelijk en werkten snel en netjes. Deze winkel is zeker aan te raden. Ik heb nog een wasdroger nodig welke ik zeker bij Bemmel en Kroon zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacmee 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb via internet een wasmachine gekocht en vond dit zeer gemakkelijk.

Service
Absoluut netjes op de hoogte gehouden van wanneer precies de levering ging plaatsvinden. Alles netjes te volgen op internet.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en zou dit ook zeker doorvertellen!

Extra toelichting
Ik heb op aanraden van een vriendin dezelfde wasmachine gekocht. Ik heb eerlijk gezegd gezocht naar de goedkoopste deal, Bemmel & Kroon was/is best geprijsde winkel! Vandaar mijn aankoop. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CharlieS 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel, snelle en goede service. Over het algemeen behoord het assortiment tot een van de goedkopere qua prijs te vinden op het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KenzoJ 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling ging voortvarend. Geen hickups tegengekomen.

Service
Geen vragen/contact gehad.
Levertijden en bezorging OK. Mooi op tijd gebeld voor bezorging.
Geen kosten voor extra services, toppie!

Assortiment
Alleen dit product tot nu toe nodig gehad. Prijs was scherp, dus dat betekent hier kopen toch. Zo trek je klanten.

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijs zonder extra kosten!

Extra toelichting
Scherpe prijs, gratis bezorging, gratis aansluiten, gratis afvoer van oude apparaat en verpakkingsmateriaal. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger die alles netjes heeft achtergelaten. De informatie/specificaties betreffende het apparaat hadden uitgebreider gekund. Dat was wat summier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nappy 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld

Service
Binnen een dag netjes op tijd op de 2e afgeleverd zonder allerlei "extra service" toeslagen. Oude machine mee retour. Ze waren alleen de verpakking vergeten anders een 10 :)

Aanbeveling
Liep allemaal zoals het hoort

Extra toelichting
Staat boven aan de lijst als we weer eens wat nodig hebben. Scherpe prijs en geen extra bezorg, aflever etc toeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmjv 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, prima bestelproces.

Service
De wasser en droger werden keurig uitgepakt en geplaatst. Plastic, karton en piepschuim werden meegenomen, helemaal top.

Extra toelichting
Keurige snelle levering, duidelijke lever en bezorgtijden. En ook nog een prima prijs natuurlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maalbersberg 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail zijn wij uitstekend op de hoogte gehouden. Mijn vragen per mail zijn volledig en snel beantwoord. Met aansluitend een duidelijke offerte die volledig is waar gemaakt.

Service
Via email volledig op de hoogte gehouden mbt levering. De informatie per mail was duidelijk en beantwoorde alle vragen.

Aanbeveling
Ik kan niets verzinnen wat beter zou kunnen of anders zou moeten. Zou graag zien dat andere bedrijven op deze manier bestellingen in behandeling nemen en afhandelen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

makkie66 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De heren die de oude wasmachine meenamen en de nieuwe kwamen installeren deden dat snel en netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rambootje 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Wij werden prima voorgelicht bij onze aankoop en ook bij aflevering van ons fornuis werd geïnformeerd of wij op de hoogte waren van de juiste wijze van aansluiten van ons fornuis.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over Bemmel en Kroon. We kregen keurig een mail maar werden daarnaast ook een half uur van te voren gebeld over tijdstip van aflevering. Ook was men zeer vakkundig en service gericht.

Extra toelichting
Zie hierboven. Zeer vakkundig personeel en veel service. Zeer goede zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

daffy 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Nette service zowel per mail als aan de telefoon. Wasmachine werd keurig op tijd afgeleverd en ik heb ook nog een nieuwer model gekregen voor de zelfde prijs!!! Wij hadden hier 7 jaar geleden onze hele keuken met apparatuur gekocht en zeer tevreden over service en keuken! Kortom hier bestel ik volgende keer zeker weer. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia de Groot 01-09-2013 In de winkel gekocht
De Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik "ontdekte" de winkel via de website. De winkel zelf was heel goed bereikbaar met voldoende parkeerruimte.

Service
Uitermate vriendelijk en vooral "meedenkend" geholpen.

Assortiment
Ik had de keuze uit een heel groot assortiment.

Aanbeveling
Prima, klinkt eentonig maar gewoon niets op aan te merken. Snelle levering. Al de volgende dag in huis. Ook duidelijke afspraken.

Extra toelichting
Ik vond de winkel heerlijk ruim van opzet, dus heel overzichtelijk. De mevrouw die mij hielp was heel behulpzaam en dacht echt met me mee wat de beste keuze zou zijn voor mij. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Ook de duidelijke afspraken over de levering beviel me prima. Ik werd ook keurig nog even voor de levering gebeld dat men eraan kwam. Zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J.Engels 01-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen online aankoop. De verdere afwikkeling ging vloeiend"dus zeer
gemakkelijk".

Service
Wij zijn uitstekend geholpen, met name door de verkoper; dhr.R. van het Hoff.

Assortiment
Er was een goede keuze.

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans!

Extra toelichting
Geen aantekeningen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bettieboop 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bestellen en levering ging heel vlot en is goed gebeurd. Prima tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dekuup 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke en correcte service. Je mag datum van levering kiezen en betalen bij levering. Het tijdstip van levering word je de dag zelf meegedeeld, voor 8u. Enige minpuntje was dat ze reeds om 7.20u voor de deur stonden en ik uit bed gebeld werd. (ik was de allereerste klant van vervoersonderneming Fiege). Bij de extra-service moet je aangeven dat je het product door hun laat uitpakken. (doen ze anders niet om tijd te sparen - ik was nog niet goed wakker en heb dit niet aangegeven). Voor het overige doet vervoersonderneming Fiege dit zeer correct en ze gaan voorzichtig met de goederen om. Ben zeer tevreden en geef daarom toch een 10/10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shop women 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
de vorige keer voor het eerst besteld bij bemmel en kroon dat was zeer goed bevallen. De tweede keer wederom zeer uitstekend bevallen. Overzichtelijke bestelling via de mail op de hoogte van je bestelling. goede aflever service. Kortom een zeer te vreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex de H 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vandaag besteld morgen in huis. heerlijk dat er geen verkoper om je heen staat te springen.

Service
keurig een mail voor de bezorgdag met de de aflevertijd( BLOK VAN 3 UUR). Een halfuur voor bezorging krijg je een telefoontje dat de bezorgdienst er aankomt SUPER!

Assortiment
ruim voldoende, voor iedere beurs wel een machine.

Aanbeveling
bij dit bedrijf geld afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulsbossen 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch informatie gevraagd over onze eventuele aankoop.Hierna via internet de bestelling geplaatst.
De wasmaschine werd keurig thuis afgeleverd en op zijn plaats gezet.
( 1e verdieping )

Service
We werden erg goed via E-mail op de hoogte gehouden over het verloop van onze aankoop. Na de aflevering werd ons gevraagd of alles naar wens was verlopen. Geweldig toch!

Assortiment
Zeer veel keus.

Aanbeveling
Ook al heb je het product niet gezien, kun je met een gerust hart in deze winkel een aankoop doen. Ze doen er alles aan om van jou een tevreden klant te maken.

Extra toelichting
Als tevreden klant zeg ik: bij een aankoop in deze winkel ga je voor kwaliteit, goede service en zeer klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edje42 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
goede service gekregen. Na bestelling vaatwasser werd ik al dezelfde dag gebeld door de installateur en 2 dagen later was de vaatwasser ingebouwd. Perfect gedaan hoor !

Extra toelichting
Ik wil zeker deze online winkel aanbevelen de service was super en ze zijn per telefoon ook goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiegelbeeld 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Witgoedhandel zoals het in 2013 hoort. Makkelijk beztellen, lage prijs en snelle levering. Levering is bijna real time te volgen op I-net, je "ziet" de vrachtauto bij wijz evan spreken rijden.

Service
Volgens het boekje

Aanbeveling
Netjes, snel en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollie65 30-08-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ben op alle fronten punctueel behandeld

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid, ruim voldoende keuze en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goeie spullen tegen concurrerende prijzen

Extra toelichting
Pluspunt: De bezorgers waren direct en zonder morren bereid om een extra koelkast mee terug te nemen. Minpunt: De verkoper in de winkel werd merkbaar vriendelijker en beleefder nadat we tot aankoop besloten hadden. Deskundig was hij wel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R. Bentveld 29-08-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle service, goede uitleg, vriendelijk personeel

Service
heel goed

Assortiment
veel keuze maar we wisten wat we wilden hebben

Aanbeveling
ruime keuze en goede service

Extra toelichting
voldoende keuze en goede uitleg vriendelijk geholpen. aar vooral snelle service, de volgende dag al gratis bezorgd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

UIjtterlinde 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mijn tante van 96 is het de ideale koelkast heerlijk die handgrepen

Service
duidelijke afspraak van te voren nog bellen dat ze er aan komen e3n van bestellen tot levering perfect geregeld

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk je weet meteen waar je aan toe ben goede service en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevenbe 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeeg gemakkelijk te bestellen, alles wijst zich zelf uit. Meer dan voldoende keuze voor betaalmogelijkheden

Service
Reageren direct als je een e-mail stuurt

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Bemmel & Kroon heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb mijn toestellen online gekocht en ik heb ze zeer snel ontvangen. Ik raad deze winkel zeker aan.

Extra toelichting
Een zeer goede en correcte winkel, veel keuze en een goede leveringsdienst. Wat heeft een mens meer nodig. Grtn, Steven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Hermans 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Genoeg keus

Extra toelichting
Prijs was prima, snelle service, wordt door mail goed op de hoogte gehouden. Zelf bezorg dag bepalen Aflevering was prima, goed verpakt, alles keurig op geruimd. Een aanrader om daar wat te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

navandergaag 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service. Gratis tot op 2e etage gebracht en oude apparaat afgevoerd. Bovendien als enige een service van gratis 5 jaar garantie. De keuze waar we onze nieuwe droger zouden aanschaffen was gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansL 27-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke ingedeelde website.

Service
> Per e-mail gestelde vraag werd binnen 10 minuten beantwoord.
> Correcte en behulpzame chauffeur.
> Geleverd product werd al in de vrachtauto ontdaan van verpakking.
> Nauwkeurige planning van de levering.

Assortiment
Alle door ons geselecteerde merken waren op de site beschikbaar en konden ook nog eens in de winkel bekeken worden.

Aanbeveling
Gezien het gemak van de website, de uitstekende service en het assortiment beveel ik deze winkel van harte aan.

Extra toelichting
Het gemak van de website, de uitstekende service, het assortiment en de bereikbaarheid/contact maken dat ik dit een zeer goede winkel vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grammar 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
er worden veel mails gestuurd ook door de vervoerder. het is dan niet duidelijk wat het tijdsvenster wordt van de levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

postbode52 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer goed in orde ,ik ben een 100/100 tevrede man .

Service
zoals ik zij ik ben een zeer tevreden man en zeker over de service ! hoe het geleverd wordt en door de persoon bij levering zeer vriendelijk en gedienstig en alles tot op laatste kunnen volgen tot bij de levering

Assortiment
alles pik fijn in orde !

Aanbeveling
aan alle vrienden en famili

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meeusen58 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
het product was niet op voorraad dus hebben ze een nieuwere type geleverd voor de zelfde prijs zowel telefonisch als via de mail is er goed contact te vinden eerlijk en duidelijk.

Assortiment
je kunt het zo gek nog niet bedenken maar ze hebben bijna elk merk en type

Aanbeveling
zeer lage prijs geen verzendkosten en snelle levering.

Extra toelichting
goedkoper kon het niet duidelijke specificaties in een breed asortiment makkelijke site om te bestellen en zeer snelle service & bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leoborger 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ik ben wezen kijken in de Showroom omdat ik er toevallig langs reed en een nieuwe koel-vriezer nodig had. Ruim opgesteld, veel informatie en veel keus. En ik ben net zo als zoveel Nederlanders....daarna kijken wat het verschil is op internet. Bemmel&Kroon waren gewoon de goedkoopste omdat hier het afleverren (zelfs op de 1e etage) inclusief is. Dit is het beste offensief tegen de internetwinkels !

Aanbeveling
Een mooie uitgebreide showroom om te kijken en orienteren, even over nadenken, en bestellen via een overzichtelijke internet-site

Extra toelichting
Overzichtelijke winkel met groot assortiment met internetprijzen en een uitstekende "inclusief" berzorging. Via vergelijk sites op internet is het apparaat goedkoper te krijgen maar daar komen dan net weer de bezorgkosten bij. Bemmel&Kroon heeft duidelijk een antwoord op de internetwinkels zonder winkels of showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goldenberg 24-08-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie, vlotte bediening en voorlichting

Service
Plaatsen van de machine is perfect en in no-time goed geregeld

Assortiment
Veel keuze in witgoed en zeker in vaatwassers

Aanbeveling
Kan het iedereen aanbeveling zaken met Bemmel & Kroon te doen.

Extra toelichting
Onze eerste indruk van de winkel is zeer verrassend. Prachtige en goed verzorgde showroom. Beslist een bezoek waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Criep 24-08-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, ruime keuze

Service
goede advies, keurig thuis geleverd en oude machine meegenomen. En prima via mail en sms op de hoogte gehouden van levertijd

Assortiment
ruime keuze in verschillende apparaten

Aanbeveling
goede prijzen, goed advies en perfecte service

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel in deze moeilijke tijden voor fysieke winkels. Weten dat je ook online kan kopen, doen daar niet moeilijk over. Geven je prima advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Koolen 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet makkelijker

Service
Geweldig

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
In zeer grote mate

Extra toelichting
Ook als je iets via de telefoon besteld gaat het goed zeer netjes te woord gestaan door vriendelijk en vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RL-O 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website. Concurrerende prijs.

Extra toelichting
Wasser en droger van Miele werden na 1 dag al afgeleverd. Precies zoals beloofd. Werden ook netjes op de juiste plek neergezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews