bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15972 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2980 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Egbert 10-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst gebruikersvriendelijke shop en goede en duidelijke website, zeer goed geholpen bij de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartjaap 10-04-2018 In de winkel gekocht
zouterwoude

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben al heel wat apparaten gekocht bij Bemmel en Kroon en het is altijd goed bevallen, prima service en goedkoop. Ze hadden waren vergeten mijn levering aan te melden bij de technische dienst maar uiteindelijk hebben ze nog dezelfde dag een monteur langs gestuurd!
Quooker trouwens ook heel fijn!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

peter 09-04-2018 Via de website gekocht

bezorger laks

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een website is een website.. bestellen en afwachten maar. Keurig!! aangegeven op welke tijd de chauffeur zou komen, en welke chauffeur, compleet met foto.. Top! Jammer dat je de chauffeur moet aangeven dat verpakking en oude wasmachine mee retour moet, wat overigens zonder morren werd gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Annelies 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk om product te kiezen. Een vriezer besteld, het gekozen product was niet meer leverbaar maar is door Bemmel en kroon vervangen door een nieuwere variant, zonder meerkosten! Top service dus! Gister avond besteld, vandaag in huis ook dat ging erg snel.
Bezorging was prima, aardige koerier en vriezer neergezet waar het moest.
Zou zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niek 09-04-2018 Via de website gekocht

top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snelle levering, e mail wordt zelfs ook op zondag bezorgd, ende status is minutieus te volgen via eigen track en trace systeem. je ziet precies waar de chauffeur zit voor aflevering. super.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 09-04-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Geweldig flexibele meedenkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor een keuken van Ikea omdat daarvan de maatvoering precies paste in onze ruimte. Omdat alles bij de aanbieding zo prettig verliep ... snel en flexibel ... besloten we de apparatuur wel bij Bemmel en Kroon te bestellen. Ook bij het kiezen daarvan waren zij professioneel flexibel en zeer goed meedenkend en raadgevend over welke modellen wel of beter zouden passen. Lof daar voor.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jzijlstraat 09-04-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service bij Bemmel & Kroon met het kopen van een was -droogcombinatie. Bemmel & Kroon was veruit de goedkoopste. Maar dat niet alleen, ook der service was, zoals je wil dat ie is; van het weekend besteld, de volgende dag voor twee uur in huis. Gratis naar de 6e etage gebracht, op de juiste plek gezet en alle verpakkingen en oude materialen weer meegenomen. Dank!

Reageer

Robert 09-04-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hetgeen wij wilde bestellen was snel en makkelijk te vinden op de site. Prima dat je het bestelde product al een dag later in huis hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Teus Reijmerink 09-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bedrijf nog niet zo lang gleden ontdekt, eerst een wasmachine, nu een Miele stofzuiger. De wasmachine was niet meer leverbaar, nieuwer model ontvangen voor de zelfde prijs. Ik noem dat SERVICE! Stofzuiger ook ontvangen, coolblue moet gaan oppassen, Bemmel en Kroon is nu mijn favoriet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvA 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De lat ligt hoog, er zijn veel online warenhuizen die prima leveren. B&K in ieder geval ook prima en snelle levering waargemaakt, nette bezorging met tijdsaanduiding per mail en SMS.
Stofzuiger Miele C3 Silence gekocht: mooi ding. In de beschrijving staat een foutje in de schoonmaakklasse voor tapijt, die is C ipv A. Prima apparaat, stil en toch flink zuigen. Nergens anders goedkoper kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 09-04-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld online. Wasmachine was niet meer leverbaar maar ik heb voor hetzelfde bedrag een beter model gekregen in de plaats. Goed materiaal en perfecte service! Levering kwam mooi op tijd, de heren waren supervriendelijk en hebben zelfs meer gedaan dan nodig, ze hebben de wasmachine volledig aangesloten en laten werken. Dank je wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 09-04-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze wasmachine was stuk gegaan en had binnen 1 dag een nieuwe nodig, na wat zoekwerk eerst bij een aantal webshops gekeken voordat ik bij Bemmel&Kroon terecht kwam. Duidelijke site en na een telefoontje was de wasmachine de volgende dag al in huis! gekozen voor de installatie service en binnen 5 min konden we het apparaat gebruiken. Tot nu toe erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HKo 08-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg prettig om naar te kijken en duidelijk. De betalingsmogelijkheden worden prima aangegeven. Informatie over de verzending van het bestelde is uitstekend..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-04-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De showroom was overzichtelijk met goed en duidelijk advies. De plaatsing verliep heel goed, alles netjes aangesloten en achter gelaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Blommers, C. 08-04-2018 In de winkel gekocht
Forenpark

prettige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zijn erg tevreden over Bemmel en Kroon. Als wij wasmachine, koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser nodig hebben brengen wij altijd 'n bezoek aan B & K. Bij vergelijk met andere winkels, ook on line komen wij toch altijd weer uit bij Bemmel en Kroon. Ook nu met de vaatwasser zijn wij weer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rija 07-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig leveren zelfs op zaterdag?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk een datum kiezen om af te leveren komen op de afgesproken dag.
Zeer goede en overzichtelijke site.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Slats 07-04-2018 Via de website gekocht

Magnetron product en prijs Zvergelijking en specificatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij prijs en product vergelijking heb ik voor Bemmel en Kroon gekozen. Tevens adequate info via tel. Gekregen en net voor 10u ,s avonds besteld, de volgende dag keurig geleverd. Bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 07-04-2018 Via de website gekocht

sneller en beter kan niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
woensdag besteld, zaterdag als gewenste bezorgdag gekozen, en de wasmachine (scherp gesprijsd) precies volgens afspraak netjes aangeleverd. bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 07-04-2018 Via de website gekocht

Kleur wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima afwerking vd bestelling. Vlotte levering. Alleen geen keuze in kleur vh artikel. Het wit steeks nu erg af bij de muren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lydia Metselaar 07-04-2018 Via de website gekocht

Dikke 10 voor de aardige bezorgers van mijn vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerst naar de test van kieskeurig gekeken en dan besteld onze oude machine was 5jaar oud en lekte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Zoetermeer 07-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en de laagste prijs.

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon heeft een perfecte webshop met duidelijke productinformatie die de ouderwetse fysieke winkel ´bijna´ heeft vervangen. Een extra argument om deze webshop te bezoeken is dat je soms tijdelijke extra kassakortingen aantreft die niet worden vermeld op vergelijkingssites.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robell 07-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop al jaren bij Bemmel en Kroon. Goede service, eerst telefonisch informatie gevraagd. Duidelijke uitleg, snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 07-04-2018 Via de website gekocht

Mooie aanbieding op Atag oven/magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel had al de laagste prijs en gaf met Pasen nog eens een extra korting. Het product kon snel geleverd worden en er was veel keuze qua dag van levering. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vd Berg 06-04-2018 Via de website gekocht

Goed advies, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser, koelkast en oven besteld. Goed advies, snel geleverd. Bij vragen direct iemand aan de lijn die weet waar het over gaat. Top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 06-04-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en uitleg in de winkel. Vervolgens snel en netjes geleverd. Geen schade en een handig telefoontje voor aankomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Schrijer 06-04-2018 In de winkel gekocht
rijnekeboulevard

keurig volgens afspraak geleverd.

Algemene score

9,0
Een ruime keuze uit de verschillende modellen en merken. Er wordt deskundige advisering gegeven. Ik vind het heel prettig om in een winkel een keuze te kunnen maken. Daarbij is de prijs is heel gunstig in vergelijking met internetprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Goffings 06-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was verbaasd over de service en vriendelijkheid en snelheid bij levering. Ook het contact met de klantenservice was vlekkeloos verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 06-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Vertrouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed zaken gedaan bij Bemmel en Kroon Den Haag. ik aldaar 5 toestellen gekocht. Stuk voor stuk de toestellen besproken en keurig bij geadviseerd. Natuur een keurige korting gekregen en met een goed gevoel de toestellen besteld, bezorgt gekregen en waar nodig zelf aangesloten!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Simon de Roode 06-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Geweldig geholpen..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben geweldig geholpen en ze geven uitstekend advies. Ik kan de firma bij iedereen aanbevelen. Ook prijstechnisch altijd de laagste prijs.👍

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Benny 06-04-2018 Via de website gekocht

Zoals een winkel hoort te zijn !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijzen , vlotte bestelling en betaling , zeer vlotte levering . Super !
Heb deze bestelling eerst gedaan bij een grotere bekendere winkel en mijn bestelling was verloren gegaan waardoor ik dagen zonder koelkast heb gezeten .
Hierna bij jullie besteld en uiterlijk 24 uur nadien mijn bestelling mogen ontvangen mede dankzij een geweldige koerierdienst (dynalogic) .
Doe zo verder !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goderie 06-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed tegen laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en Kroon komt als goedkoopste naar voren met een prima services en snelle levering. Dans de keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-04-2018 Via de website gekocht

alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website. Makkelijk te bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Zeer correcte levering door Dynalogic. Product voldoet aan alle verwachtingen. Alles zat goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 06-04-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Aankoop AEG Wasmachine L6FB74GW

Algemene score

8,0
Verkoper bij het filiaal op woonboulevard Cruquius, liet ons eerst gewoon even rondkijken zonder zich direct als verkoper op te dringen. Naderhand bood hij zijn hulp aan om het aanbod af te stemmen op onze behoefte. Geen dure machine met allemaal hippe snufjes in ons geval, maar wel degelijk. Zodoende beperkte hij de keuze tot 2 machines, waarvan 1 showroommodel van siemens en de uiteindelijke winnaar de AEG machine. Nadat wij rustig onze keuze konden maken en nog even met elkaar gesproken hadden zonder dat de verkoper om ons heen drentelde. Hebben we besloten de wasmachine te kopen en te laten bezorgen. Bezorgers waren vriendelijk, hebben de droger van de oude machine getild. Vervolgens de oude machine afgevoerd en nieuwe geplaatst met de oude droger er weer bovenop. Enige aandachtspunt was dat wij een uitschuifbaar tussenstuk hebben, deze was scheef terug geplaats. Waardoor we zelf nog wat werk hebben moeten verzetten. En misschien bij de klant thuis iets meer de tijd nemen om uitleg te geven of vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JPdH 05-04-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

GOEDE KOOP met vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voorlichting correct en prijs kwaliteit goed.
Installeren van apparatuur zeer netjes op tijd en keurige uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Droger 05-04-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super blij met de service. Gisteravond besteld en staat nu al te draaien! Helemaal blij! Alle verpakkingsmateriaal is netjes meegenomen en de bezorgers waren mooi op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-04-2018 Via de website gekocht

Prima apparatuur, -communicatie, -service, en -prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet bij Bemmel en Kroon terechtgekomen. Bleek Juiste keuze. Goede apparatuur voor een mooie prijs en voortreffelijk geplaatst door Ajtec.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W A van den Boom 05-04-2018 In de winkel gekocht
Forepark

Prima service in de winkel .Hier voel je je echt welkom !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele efficente prettige en profesionele service .Goed advies dat op jouw wensen worden afgestemd .
We hebben voor Bemmel en Kroon gekozen op aanbeveling van vrienden . Alle afspraken zoals installatie zijn tot alle tevredenheid uitgevoerd op tijd en netjes uitgevoerd !

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 05-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine om 21u bestelt, de andere dag om 15.30u stond hij te draaien aan de andere kant van Nederland!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F.noorzai 05-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd bezorgen.ze zijn op zijn afspraak .altijd breikbaar . Ze zijn vriendelijk . Goeie informatie geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 05-04-2018 Via de website gekocht

Prima service, aan de verwachting wordt helemaal voldaan.

Algemene score

9,0
Bij Bemmel & Kroon op zondagavond een nieuwe stofzuiger gekocht. Reviews van dit product waren lovend en dat klopt ook helemaal met de werkelijkheid. Snelle levering via Dynalogic, helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 05-04-2018 In de winkel gekocht
leidschendam

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en persoonlijke service van mensen die weten waar ze het over hebben.
Ook de levering verliep goed en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paols 05-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en plaatsing op de tweede verdieping

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede internet pagina waar makkelijk een bestelling te plaatsen is. Beste prijs/kwaliteit verhouding. Handig om een tijdslot van levering te krijgen. Respect voor de jongens van de bezorging. Zonder problemen de wasmacine naar de tweede etage gebracht en de oude machine retour genomen. Al met al een hele goede ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 05-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie omtrent de levering. Bij het afleveren bij de buren werd ik direct per telefoon ingelicht. Daarnaast ook snelle levering. Kortom: super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Spruyt 05-04-2018 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Over het product zelf kan ik nog niet veel zeggen, ik heb het net gekocht, maar de aankoop via internet en het verdere verloop tot het leveren toe ging perfect. Zoals belooft werd ik een half uur op voorhand via sms verwittigd. De jongens die het toestel levereden waren supper vriendelijk en behulpzaam. Echt TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-04-2018 Via de website gekocht

Keurig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De offerte kwam heel snel, beste prijs-kwaliteit verhouding. Levering was netjes, het was zo geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Burgemeister 04-04-2018 Via de website gekocht

Wat een snelheid, vriendelijkheid en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagavond 21:30 besteld volgende dag om 15:00 in huis en precies op het geplande tijdstip. Ik had nog nooit van Van Bemmel & Kroon gehoord, maar kan het iedereen aanraden, omdat ze goede service, snelheid en punctualiteit bieden. Én we zijn blij met onze Miele!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 04-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle en fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens slechte behandeling door een andere site op deze site terecht gekomen .
Super fijn behandelt snelle levertijd en netjes te woord gestaan.
Ene dag besteld dag erna direct in huis.. daar word een klant vrolijk van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Vlieger 04-04-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld , vandaag binnen
Ook netjes een telefoontje voor de levering
Ben erg tevreden over hoe zij de boel aanpakken
Zal zeker terug komen bij dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 04-04-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de prijs in orde, goede afhandeling, afspraken goed na gekomen, snelle levering op het afgesproken tijdstip afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K. van Vliet 04-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tweede paasdag online een wasdroger gekocht en binnen 24 uur stond deze al een eerste wasje te drogen (BKI673911)! De wasdroger was in keurige staat en maakt alle verwachtingen waar.
Geweldig snel dus en daarnaast waren de heren van het transport bedrijf zeer correct.
Het is heel prettig dat je precies kan volgen waar ze zijn en zoals beloofd een sms bericht (30 min. voor levering). De laagste prijs, waar ze mee adverteren klopt inderdaad, ik heb heel internet afgezocht en een lagere prijs heb ik niet kunnen vinden voor deze Zanussi Warmtepompdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews