bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15532 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 16-02-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoeterwoude

Prima winkel en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kozen voor Bemmel en Kroon Zoeterwoude wegens eerdere goede ervaring. In de winkel werden we goed voorgelicht over de verschillende opties voor de te kopen vriezer.
Ook de bezorging was heel goed, binnen de 24 uur geleverd. Email de avond van te voren met de planning en een half uur voor aankomst een telefoontje. Keurige afhandeling bij levering, verpakking materiaal en de oude vriezer is teruggenomen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Service en Goed Geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiteindelijk de vriezer gekocht bij Bemmel & kroon vanwege de uitstekende service welke mij al bekend was van mijn combi inbouw magnetron! Ook hadden ze de top extra van gratis verlengde garantie naar 5 jaar en bezorgservice tot binnen aan toe! Al met al, TOP bedrijf met ook duidelijke communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Rutten 16-02-2018 In de winkel gekocht

Geweldig advies, mooie aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het allerbelangrijkste is een goed advies als je een nieuwe wasmachine en wasdroger gaat kopen en dat is precies wat we kregen .... goede uitleg van de verschillen tussen de merken en de modellen!

Reageer

van den Bos 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig bedrijf.Ze verlenen goede service en geven goed advies.En wat ok op prijs stel,is dat ze de gemaakte afspraken nakomen.Super.

Reageer

Cees Remmerswaal 16-02-2018 In de winkel gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige verkoper en snelle levering van het product en correcte aflevering, wij hebben al heel wat witgoed gekocht bij Bemmel en Kroon

Reageer

satparts 16-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering, volgende dag netjes afgelevers

Algemene score

10,0
zocht naar nieuwe vaatwasser. deze gevonden bij Bemmel & Kroon voor de beste prijs en gratis thuisbezorgd.
de oude vaatwasser werd gelijk afgevoerd door de bezorgers. mijn vaatwasser
gelijk aangesloten en getest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 15-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Bosch koel/vriescombinatie, winning team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon heeft een prima assortiment. Ook de voorraad is toereikend genoeg om snel te kunnen leveren. Keurig vantevoren gebeld dat de medewerkers onderweg waren. Binnen 10 minuten 1 nieuwe koel/vriescombinatie rijker en 2 oude koelkasten armer. Top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H. Vos 15-02-2018 Via de website gekocht

Keurig, nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bemmel & Kroon gekozen omdat het de goedkoopste aanbieder was.
Van te voren prima op de hoogte gebracht van de levering.
Aflevering bijna op de minuut nauwkeurig, keurig netjes.
Oude machine en verpakkingsmaterialen weer mee retour genomen.
Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze koelkast stopte ermee dus we hadden snel een nieuwe nodig. Bemmel& Kroon kon de volgende dag al leveren. We werden netjes op de hoogte gehouden van de status van de koelkast en het werd netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelien Oppelaar 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Maandag besteld, en woensdagmiddag staat de was- droogcombinatie te draaien! Oude machine is weg en de nieuwe netjes aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

E Damen 15-02-2018 Via de website gekocht

Zeer te vreden over de geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren avond een Miele warmtepomp droger en wasmachine gekocht.
Vandaag geleverd en zelf op zolder geplaatst.
Top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriele Moll 15-02-2018 Via de website gekocht

Een webshop die de klant nog als koning ziet!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische service, alles volgens afspraak, kan niet beter.......ga zeker in het vervolg weer met deze winkel samenwerken!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 15-02-2018 Via de website gekocht

Simple, snel en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simple, snel en goed !
Gemakkelijke te bestellen, met een snelle afhandeling.
Zou er zeker weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Dassen 15-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mijn inbouwoven ging onverwachts op vrijdag kapot en ik had in het weekend een feestje. Op internet gezocht naar een nieuwe en die vond ik bij Bemmel en Kroon. 's zaterdags had ik hem al in huis en precies op het afgesproken tijdstip. Een dikke duim voor deze winkel!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 14-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze vragen per email werden zeer snel beantwoord. Goede en duidelijke informatie. Vlotte levering van het toestel. Daar wij in België wonen konden we niet pinnen bij levering maar werd ons gevraagd om cash te betalen. Dit werd ons ruimschoots op tijd meegedeeld zodat het voor ons geen probleem was.
Voor de levering van de oven kregen we een mail gestuurd dat deze geleverd werd tussen 8u en 22u. Misschien beter een barcode meegeven zodat je de zending kan volgen en niet nodeloos moet wachten.
De leveranciers waren zeer vriendelijk.








ring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Vijgen 14-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk bezorgteam en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder vriendelijk en welwillend bezorgteam. Prettige communicatie en niets was te veel.
De machine is netjes neergezet waar wij hem wilde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betalen via Ideal lukte niet. Na 2x proberen werd ik al gebeld door de klantenservice. Zeer vriendelijk en desundig werd het probleem opgelost. De volgende dag was mijn koel/vriescombinatie al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Vink 14-02-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Den Haag

Aanschaf Siemens hetelucht oven HB835GPS1 top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg bij aankoop, verdere afhandeling en bezorging volgens afspraak de bezorgers waren vriendelijk en vakkundig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wil kauffman 14-02-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon doen wat ze beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al regelmatig producten gekocht via Bemmel & Kroon. En altijd plezierig geholpen en geadviseerd. Snelle en accurate levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van Wijk 14-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site
Goed advies en zelfs tegen sluitingstijd werden we heel goed geholpen
Bezorgers waren ook vakkundig gezellig en gemotiveerd
Kortom n zaak om terug te gaan

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Spiegelaar 14-02-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geleverd voor een mooie prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld bij Bemmel en Kroon, waren al heel scherp met hun prijs, ging er nog eens 20 euro vanaf. Ik heb hem voor 22.00 uur besteld en de volgende dag had ik hem al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dj 14-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Beste prijs. Goedkoopste aanbieder die we online konden vinden. ....................

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 14-02-2018 Via de website gekocht

Snel, klantvriendelijk, geweldige. Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn contact gehad aan de telefoon toen ik de aankoop deed. Mdw dacht met mij mee, gaf goed advies. Mijn product was niet voorradig, kreeg een andere optie voor dezelfde prijs, heel fijn! Levering ging vrij snel, zaterdag besteld, dinsdag in huis en geinstalleerd! Bezorgers waren ook heel klantvriendelijk, oude product meegenomen, nieuwe afgeleverd, alle dozen en plastic opgeruimd, na 15 min belt de installateur dat hij omderweg is, ook hij heeft alles netjes afgemaakt. Beveel jullie bij zeker bij iedreen aan! Suuper service!

Reageer

johan 14-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds om 8 uur besteld, de volgende dag om 12 uur bezorgd. Alles keurig en snel afgehandeld, correcte aflevering, oude apparaat meegenomen. Bovendien de goedkoopste! Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 14-02-2018 In de winkel gekocht
Cruquius winkelcentrum

Geweldige service & vakwerk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige/vriendelijke installateur, bekwame vakman, werkt snel en netjes, nam de oude apparatuur mee terug, goede uitleg werking van de AEG combi magnetron en van de Siemens afzuigkap.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Vogels 14-02-2018 Via de website gekocht

Bemmel en Kroon: prima service voor levering en installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle gewenste apparaten kunnen altijd vrij snel geleverd worden tegen scherpe prijzen. Bemmel en Kroon denkt mee over levering en installatie. Zij werken hiermee samen met een prima installatiebedrijf.
Wij hebben al onze apparaten bij Bemmel en Kroon besteld en zullen dit ook in de toekomst blijven doen.
Vakkundig advies en samenwerking met installatiebedrijf. Voor ons zelfs kosteloos geïnstalleerd. Dank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 14-02-2018 Via de website gekocht

Helemaal perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle respons, ook beter toestel gekregen omwille van uitputting oud model, vrijdag overgeschreven manueel en toch dinsdag al geleverd, prima koerierdienst met sms verwittiging én telefonisch. Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-02-2018 Via de website gekocht

Supertevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben supertevreden over de levering van een Grohe Red Duo New keukenkraan. Prijsstelling prima, snelle levering, goede infoverstrekking via mail, en de levering via Dynalogic is meer dan goed ! Puik geregeld allemaal !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja 14-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, op zijn plaats geinstalleerd en nog eens een beter model dan we hadden besteld zonder dat we erbij moesten betalen. Dit omdat door ons bestelde model niet meer leverbar is. Wij zijn dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 13-02-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gister eind vd dag op de overzichtelijke site van Bemmel & Kroon een Samsung wasmachine met een hele mooie korting besteld en hij staat nu al te draaien. De bezorgers hebben de wasmachine maar boven gebracht en geinstalleerd en de oude weer mee genomen. Alles perfect geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 13-02-2018 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard

Prima induk.

Algemene score

8,0
We hebben de koop in de winkel gedaan en zijn vriendelijke geholpen. Duidelijke afspraken gemaakt m.b.t levering en data en de koop was rond. Werd netjes op data en tijd geleverd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W vd Rijt 13-02-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, chauffeur die gewoon de wasmachine boven brengt. Nadat ik de bestelling geplaatst had zag ik dat ik mijn mailadres fout had ingevuld, ik bellen en wat denk je? De medewerkster had het al gezien en al gewijzigd. Dat is nog eens service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ira 13-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende & snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld, maandagochtend in huis. Fijn dat er eerst een tijdsblok en dan nog een 30min. sms'je wordt gestuurd zodat je niet aan huis gekluisterd zit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 13-02-2018 Via de website gekocht

Levering koolstoffilterset - goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Het advies met betrekking tot de koolstoffilterset was verder prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Reijerkerk 13-02-2018 Via de website gekocht

Zij maken waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Order no: ZTW663122
Vrijdags besteld en zaterdag geleverd. Je kon op de site met track & trace zelfs zien waar de wagen die de droger af zou leveren zich bevond. Een half uur voor het afleveren kreeg ik een sms-je hoe laat de aflevering zou geschieden. Exact op tijd werd de droger afgeleverd.
Bedankt Bemmel&Kroon en proficiat.
Ik had geen betere leverancier kunnen bedenken ondanks het zoeken op internet en bij alle andere moest ik meer betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Nijland-Stegeman 13-02-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website, ook als je digitaal niet zo goed onderlegd bent. Zeer vlotte levering en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Kalkman 13-02-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Top advies en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom prima advies gekregen bij de aanschaf van een koelkast in de winkel.
De productkennis van het personeel is zeer goed. De sfeer is prettig: je wordt totaal niet gepusht iets te kopen.
Erg fijn! Vlotte levering.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E 13-02-2018 Via de website gekocht

Ook bij Ruilen hier geen Huilen

Algemene score

10,0
Eerst een afzuigkap model uitgezocht wat een verkeerde kleur had wit
Het moest Rvs zijn dus even gebeld en toen werd er een andere besteld Rvs die ook goedkoper was .
Na 2 dagen het teveel betaalde weer netjes op mijn rekening.
En de Afzuigkap is perfect afgeleverd

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraak prima nagekomen. Levering perfect te volgen en volgens schema.
Was eerste ervaring maar volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 12-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Algemene score

10,0
Levering en service uitstekend. Vrijdag om 21.50 besteld en zaterdagmiddag in huis. Geleverd tot in de keuken. Super koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 12-02-2018 Via de website gekocht

Op en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette site en niet de duurste in artikelen.
Snelle bezorging, en netjes afgeleverd.
Zeer tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 12-02-2018 Via de website gekocht

Prima en snel geregeld

Algemene score

9,0
Al eerder bij Bemmel en Kroon gekocht tegen keurige prijzen en goed verzorgd. Ook nu weer snel en netjes geregeld, zowel bestellen als afleveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van der Waerden 12-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een nieuwe wasmachine nodig , van Bemmel &Kroon had de goedkoopste en had ook nog eens een extra korting bovenop de toch al lage prijs kortom goede keus, goede service en snelle bezorging.
Bij volgende aankoop zal ik zeker op de website van deze firma zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inna 12-02-2018 In de winkel gekocht
Leiden

TOP Service TOP Wasmachine Schone kleren blije mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst zocht ik een wasmachine, mijne was inmiddels al 1 week kapot dus, tijd voor een nieuwe.
De verkoper richtte zijn totale aandacht aan mij en mijn nieuwsgierige vragen over verschillende wasmachines, ik vroeg de verkoper ook om zijn advies en die gaf mij een eerlijk antwoord waarop ik heb gekozen en vertrouwd op zijn keuze. ik heb de beste keuze gemaakt, niet alleen kreeg ik een TOP wasmachine die je niet eens hoort wanneer die aan staat maar ik heb ook nog eens 10 jaar garantie op de motor, blijer kan je mij niet maken! en het ligt ZEKER NIET aan het wasmiddel maar me kleren zijn NOOIT zo schoon geweest. :D

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B en M 12-02-2018 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard, zoeterwoude

Goede en duidelijke voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aanschaf van een was combinatie hebben deze winkel gekozen, omdat alles er ordelijk uit ziet en je fatsoenlijk te woord wordt gestaan. Medewerkers denken ook met je mee, zodat je geen geld onnodig uitgeeft. Prijsontwikkeling wordt goed bijgehouden. Goede afwikkeling, alles netjes thuis gebracht. Oude apparaten weer meegenomen. Pluim voor de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 12-02-2018 Via de website gekocht

Top service, flexible opstelling, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door samenloop van omstandigheden een verkeerd type vaatwasser besteld.
Na een gesprek, met goede uitleg tot een andere bestelling gekomen.

Zeer positieve ervaring en bij een volgende aankoop staat bemmel en kroon zeker bovenaan mij lijstje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viveen 12-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

zeer goede service en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijk. Leuke aanbiedingen en een goede sfeer en overzichtelijk. Tot nog toe slagen we iedere keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Botermans 11-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst tel. contact gehad, was vriendelijk . Daarna bestelling geplaatst, oven op aangegeven dag thuis bezorgt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko 11-02-2018 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snelle levering en goed advies.
Oude vaatwasser netjes meegenomen door de bezorgers van logitics die trouwens ook erg behulpzaam en netjes zijn.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch goed bereikbaar, bestelling goed en volgens duidelijke afspraken over datum en tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews