bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16657 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 25-08-2018 Via de website gekocht

Snel en duidelijke goede service, TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een Siemens wasmachine en via de officiële Siemens site/kieskeurig kwam ik bij Van Bemmel en Kroon uit. De prijs van de wasmachine vergeleken met andere shops was ruim 130 euro lager, na de optie 5 jaar garantie was ik nog steeds ruim 40 euro goedkoper uit. Eenmaal besteld gelijk een mail met de bestelling/belangrijke informatie. Het vervoer besteden ze uit aan transporteur Dynalogic maar de service is er niet minder om, Dynalogic stuur je in de ochtend een sms hoe laat ze bij u zijn. ( u kunt realtime volgen waar de transporteur zicht bevind, handig! ) goede combi Van Bemmel en Kroon en Dynalogic....... ieders zijn vak en toch samen een mooi resultaat! Ik heb een wasmachine na keuze voor een stuk minder geld en toch 5 jaar garantie en ik heb er niks voor hoeven doen......alleen betalen 😉

Reageer

Sandra 25-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en vakkundig geholpen. Snelle levering en goede service .
Goede uitleg gekregen over de verschillen tussen wasmachines

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A Niemeijer 24-08-2018 Via de website gekocht

Snel en prettige communicatie

Algemene score

8,0
Via website prijs opgevraagd en oven besteld. Dag later geleverd. Helaas de verkeerde kleur. Maar het was geen probleem om de juiste te leveren, echter de gewenste was niet meer leverbaar, toen een vergelijkbaar iets duurder type besteld. Dit avonds allemaal telefonisch geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Spaans 24-08-2018 Via de website gekocht

Top serivices!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel een vaatwasser en direct betaald. Even later, helaas niet meer op voorraad en niet meer leverbaar. Zonder problemen een duurder alternatief aangeboden van het zelfde merk met minimaal de zelfde mogelijkheden. Geleverd op de afgesproken datum.
Keurige bezorgers waar niets teveel bij is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G. Tiemens 24-08-2018 Via de website gekocht

Buitengewoon snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk via internet te vinden site, uitstekende aanbiedingen i.v.m. andere leveranciers, prettig telefonisch contact, uitermate snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 24-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Een heel fijn bedrijf met hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele mooie keuken gekocht bij Bemmel en kroon . We werden geholpen door een hele fijne verkoper Mike Reijntjes. van verkoop tot en met leveringen/ plaatsing was hij erg betrokken. Geen vraag was teveel. De keukenmonteur Sidney Huisman is ook een man die zijn vak verstaat. Heel erg precies .Het is echt de keuken geworden die we wilden. Na een complete verbouwing te hebben gehad is de keuken het enige wat vlekkeloos is verlopen.Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Pieper 24-08-2018 Via de website gekocht

goede service en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk en eenvoudig bestellen via de webshop. Duidelijke communicatie over de status van je bestelling. Daarnaast geeft de transporteur aan wie er bij je aan de deur komt en hoe laat hij er ongeveer is met extra melding als hij bij op de stoep staat. Je oude apparaat wordt ook nog eens meegenomen als je dit wenst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 24-08-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Goede prijs, goed advies en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben na het raadplegen van de webshop nav een advertentie naar de winkel (Den Haag) gegaan met wat vragen. Goed advies en gelijk besteld. Snel geleverd volgens afspraak. Ik vind de combinatie van een web en gewone winkel erg prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterDC 24-08-2018 Via de website gekocht

Accurate levering en geweldige communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een beetje surfen kwam ik op deze site terecht wegens de scherpe prijs. Bij levering was de diepvries beschadigd en toen kwamen de kwaliteiten van het bedrijf naar voren. Ik was aangenaam verrast van de snelheid waarmee er geantwoord werd op mijn mails, iets was dikwijls zoek is bij aankopen via internet. Een dikke pluim voor klantenservice!

Reageer

Peter 23-08-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had Siemens vriezer besteld en was niet voorradig . Kreegdaarom voor zelfde geld een type van 200 euro duurder. Keurig bevestigd via mail. Tijdvenster van 3 uur wanneer bezorgd wordt en kwartier voor bezorging een sms’je. Vriezer werd keurig op zijn plek gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte en supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege defecte vrieskast gisteren een nieuwe besteld bij Bemmel&Kroon en vanmiddag al geleverd vanwege een perfecte service en combinatie met transportbedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaw's 23-08-2018 Via de website gekocht

Aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste kennismaking met firma bijzonder prettig. Goed kontakt; goede prijs; goede garantie; snelle levering en prima bezorging. Bij aankoop in toekomst zeker mijn leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 23-08-2018 Via de website gekocht

Atag inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website vermeldt heldere en duidelijke informatie. Gemakkelijk bij het maken van je keuze. De levering vond plaats conform afspraak: de volgende dag. De kookplaat was keurig verpakt. Met een begrijpelijke handleiding en inbouwvoorschriften. De installateur had ‘m snel geplaatst en aangesloten.
De bediening van het apparaat is eenvoudig. Alles zit op een logische plaats. Zo hoort het ook. De vier elementen worden snel en goed warm. Ik kan iedereen deze Atag inductiekookplaat aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Oosterveld 23-08-2018 Via de website gekocht

Indrukwekkende Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zwaar onder de indruk zijn van de service van Bemmel&Kroon. Omdat de door ons bestelde inductie kookplaat niet meer aanwezig was (verouderd model) werd - zonder blikken of blozen - ter vervanging het vernieuwde (en ruim duurder) model geleverd voor dezelfde prijs! Waar vind je dit nog! De mailwisseling verliep uitstekend en correct en liet geen enkele vraag open. Ook de levering verliep vlekkeloos. Zo hoort het! Kortom: een dikke 10 met een griffel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Knuvers 23-08-2018 Via de website gekocht

prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dag voordat we op vakantie gingen, begaf onze warmtepomp droger het!
Op vakantie dus maar via internet gezocht voor een nieuwe en na lang wikken en wegen en vergelijken uitgekomen bij Bemmel & Kroon.
Het model wat we bestelden (order BKI700995), was echter niet meer op voorraad terwijl de site aangaf dat hij er zou moeten zijn.
Direct na het plaatsen van de bestelling kregen we een berichtje, met een meer dan prima aanbod om een beter en nieuwer model te leveren dan we hadden uitgezocht.

Op de dag dat we van vakantie terugkwamen, MET al onze vuile was, is de nieuwe droger geleverd en geïnstalleerd. Wij zijn door de prima service en afhandeling van onze bestelling nog helemaal in de vakantie modus! Dank Bemmel & Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig! Ik krijg gewoon een duurder model!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest nu toch echt even een review achterlaten hoor! We hadden een wasmachine besteld bij Bemmel&Kroon en direct na bestelling kregen we bericht dat het specifieke model niet meer op voorraad was en dat we een beter (en duurder) model zouden krijgen. Gisteren de wasmachine keurig afgeleverd ontvangen en super blij met deze gratis upgrade! Dit is pas service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Alinka 22-08-2018 Via de website gekocht

Dik in orde!

Algemene score

10,0
Hebben via website de aankoop gedaan, heel makkelijk te doen. Het leveren was volgens afspraak en vriendelijke leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet anneke de bruin 22-08-2018 In de winkel gekocht
cruqius

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig geholpen en veel keus, prettig om in de winkel te lopen en op het gemak rond te lopen zonder opdringerige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle n 22-08-2018 In de winkel gekocht

Goed advies !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een aanbieding voor van Bemmel & Kroon gekozen. Na zeer goed meedenken van de verkoper toch voor iets anders gegaan . Heel blij mee en zeer snel geleverd. Ook 2 trappen op . Top !

Reageer

Els 22-08-2018 Via de website gekocht

Super sevice. Excellent!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs /kwaliteit heel goed. Nergens goedkoper gevonden. Duidelijke afspraken gemaakt die perfect zijn nagekomen. Bij bestelling iets vergeten aanvinken en zelf dit was geen probleem en is nadien rechtgezet. Heel tevreden, wij komen terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles 22-08-2018 Via de website gekocht

Men werkt er precies zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor zijn logische vormgeving, uiterst sterkte prijzen, gratis verzending en vlotte communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O van Winden 22-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site overzichtelijk ,snel bezorgd!
Goed geïnformeerd,meer duidelijkheid wat drempelbezorging inhoud,
Wij hadden en vaatwasser besteld met drempelbezorging .deze werdt tot de drempel bezorgd en niet over,
Is een klein dingetje maar toch.

Reageer

Richard Nijhuis 22-08-2018 In de winkel gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Ergens het zelfde product goedkoper gezien, Bemmel & Kroon paste het bedrag aan, geen gezeur, gewoon netjes geregeld en een perfecte service

Reageer

Frank Albers 21-08-2018 Via de website gekocht

Extra voordelige Smeg blender snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toevallig gevonden door op Smeg blenders te googelen. Extra €35 kassakorting t.o.v. De reguliere prijs. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Zeer goede track & trace van de bezorgservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-08-2018 Via de website gekocht

Top Service en super Prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor het product , eigenlijk de goedkoopste van het hele internet ,
Van Bestelling tot Levering goed op de hoogte gehouden.
Gewoon Top Service

Reageer

Cees Nagtegaal 21-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Vakkundig advies en pijlsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel en Kroon is er nog steeds vakkundig personeel dat weet waar het over praat als er een keuze moet worden gemaakt uit het ruime aanbod van witgoed artikelen. Heb er al diverse verschillende apparaten gekocht. Afleveren is altijd snel en ook de reparatie service (één keer nodig gehad) is uitstekend verzorgd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.vanderVos 21-08-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is weer prima gedaan zoals ze hadden beloofd, het is een goede zaak je wordt netjes voorgelicht en de verkopers weten waar ze over praten, niet zoals bij bcc want daar heb ik hele slechte ervaring mee, gr Fam. van der Vos

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Tromp 21-08-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling, super service , e.n.n.n prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare gebruiksvriendelijke deskundige shop die staan voor wat ze leveren. Bestel hier al jaren met grote tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Dijk 21-08-2018 In de winkel gekocht

Heel goed geholpen door verkoper.

Algemene score

9,0
Een heel tevreden klant, zowel verkoper erg goed en deskundig en levering geheel volgens afspraak. Deze goede service kom je tegenwoordig haast niet meer tegen.

Reageer

Janneke 21-08-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb alleen ervaring met de webshop en telefonisch contact gehad. Het bedrijf straalt geen massa hysterie uit, het voelt als een kleinschalig bedrijf waar klantvriendelijkheid serieus genomen wordt.
De bezorging via Dynalogic ging ook goed gelukkig, ik hield mijn hart vast na alle negatieve reviews die ik daarover had gelezen.....

Reageer

Jannine 21-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doorslaggevend voor mijn aankoop bij Bemmel&Kroon is voornamelijk de geweldige service. Ik had eerder contact bij Wehkamp, maar die wilden mijn wasmachine wel plaatsen maar de droger die daar bovenop stond niet terugplaatsen. Die misten dus een klant. Zeer tevreden over de jongens die de wasmachine kwamen plaatsen in een vrij ingewikkeld huis met smalle en bochtige trappen. KANJERS

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijntjes 21-08-2018 Via de website gekocht

Perfect geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes afgeleverd de vrieskast die we besteld hadden was uit verkocht een nieuw model en een duurder alternatief voor de zelfde prijs geleverd gekregen

Reageer

Marieke 21-08-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laagste prijs en snel bezorgd. Precies wat je nodig hebt als je wasmachine tijdens het doen van de vakantiewassen het begeeft. Konden de volgende dag verder. Oude machine namen ze mee. Alsof de nieuwe machine er dus altijd had gestaan. Heerlijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xius 21-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon een mooie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een mooie winkel, met veel keukens in hun showroom. Kwalitatief erg goed.
Echter geen losse keukenfronten te koop, alleen volledige keukens.
Witgoed apparatuur ruimschoots aanwezig en veel keuze.
In de showroom, maar ook op de afzonderlijke afdelingen.
De service is uitstekend. De ontvangst allerhartelijkst. Het meedenken rondom de gestelde vragen is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-08-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik via de website bij Bemmel & Kroon een inductiekookplaat met afzuigsysteem gekocht. De informatie op de website was volledig en de offerte aanvraag ontving ik nog dezelfde avond. Ik had het apparaat ergens goedkoper gezien en ontving daarom een korting. Top service! Vervolgens wilde ik ook de toebehoren bestellen en ik kreeg hierop deskundig advies en snel een aangepaste offerte. Over de bestelstatus werd ik pro-actief geinformeerd en de bezorging was keurig op tijd. Al met al een hele positieve ervaring. Ik vond het wel spannend om zo'n aankoop via de webshop te doen, maar ik kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 20-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en duidelijke mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na geweldige aanbieding vaatwasser besteld op zondag, maandag in huis. Duidelijke mails met direct info van de bezorgtijd dag later van de expediteur. Op de dag zelf in de ochtend mail met bezorgtijd, later exacte tijd 14.40 via sms en bezorger was er ook op die tijd, perfect. Veel betaal mogelijkheden en duidelijke site, en ook winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaSouche 20-08-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Verttrouwde jarenlange goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed assortiment, laagste prijsgarantie, uitstekend advies en fijne persoonlijke benadering. Goed om uit je luie stoel te komen en in de winkel te gaan kijken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkastdeurknoppalletje 20-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

7,0
Mijn koelkast werd goed afgeleverd. Op tijd. Echter, ik dacht dat de koelkast uitgepakt en op zijn plaats zou worden gezet. Kijk goed op de website of je een 'drempelbestelling' selecteert of 'full service'. Daar schijnen veel klanten over te struikelen, net als ik.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

roos 20-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en uitstekende communicatie. heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, gelijk reactie en goede mail communicatie per mail.
snelle correcte levering. duidelijke informatie over levermoment met transporteur
Oude apparaat werd gelijk meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 19-08-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon doet wat het belooft

Algemene score

9,0
Via vergelijkingssites zag ik dat Bemmel & Kroon de wasmachine die ik wilde aanschaffen, aanbood tegen een mooie prijs. Een andere online verkoper bood het aan voor een lagere prijs maar had niet dezelfde voorwaarden. Toch heeft Bemmel & Kroon zich keurig aan de laagste prijs garantie gehouden. De bestelling verliep vlekkeloos, service aan de telefoon vriendelijk en de wasmachine werd op tijd bezorgd en netjes aangesloten. Een tip: eerder van te horen informeren over indicatie bezorgtijd zou fijner zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 19-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week mijn nieuwe vaatwasser besteld. Toen er na bestelling bleek dat het model dat ik had besteld er niet was hebben ze het meteen opgelost, nog zelfs voordat ik door had dat er iets aan de hand was. De oplossing was daarnaast een upgrade!

Wat betreft de bezorging, demonteren en installatie - ook dat ging erg goed. In een paar uur was alles gefixt, met een hele bekwame monteur die me goed op de hoogte hield van wat hij deed. Echt een aanrader deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super service 19-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vrieskast die we wilde was niet meer leverbaar maar kregen een nieuwer model en hoefde niet bij te betalen. Toen bij levering bleek er ook nog een kleine beschadiging te zijn kregen we daar ook nog een kleine vergoeding voor. En binnen 24 uur alles geregeld SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Jacobs 19-08-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Betrouwbaar en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel word je buitengewoon prettig behandeld, er wordt meegedacht en goed advies gegeven. Er wordt samengewerkt met een installatiebedrijf dat uitstekend werk levert en de monteurs zijn heel vriendelijk. Iedereen komt zijn afspraken na.
Je kan het niet beter wensen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry wigchers 19-08-2018 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk

Supersnelle levering en plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser ging stuk na 15 jaar, hadden geen gegevens meer, echter bemmel en kroon had alles nog in computer staan. Gelijk nieuwe besteld, zelfde dag gebeld door installateur en binnen 48 uur geplaatst door zeer net en deskundig medewerker van ajtec. Top top top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ehv 19-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd tegen een superprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een Bosch Amerikaanse koelkast gezocht: Bemmel & Kroon is een paar honderd euro goedkoper op dit model dan de erkende grote bedrijven in Nederland: op een adviesprijs van 1849 euro scheelt dit veel (bijna 25%)
Bovendien werd nog de volgende dag geleverd met een helder afleverschema, en was de klantenservice tot laat bereikbaar. Enige nadeel is de drempellevering, omdat je dan zelf alles moet uitpakken en dan met de rommel zit...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathilde 19-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service voor mooie producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was goed (altijd handig), goed mail contact, bezorging op tijd en wij zijn heel tevreden met alles. Vooral ons keuken apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Huisman 19-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte afwikkeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb op basis van revieuws voor deze shop gekozen. De waarderingen waren zeer hoog wat voor mij ook een indicatie was over de betrouwbaarheid

Reageer

Mr. Btjes 18-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig voor het eerst bij deze webshop terecht gekomen en de prijs van ons product was erg aantrekkelijk. Daarnaast net zulke vlotte bezorgmogelijkheden als bij andere bekendere webshops. Prima service.

Reageer

Karin 18-08-2018 Via de website gekocht

Goede prima service, snel en accuraat

Algemene score

9,0
Prima service, lekker snel. De informatievoorziening was goed en we kregen een duurder product voor dezelfde prijs omdat het originele product was uitverkocht :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 18-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een Siemens IQ800 warmtepompdroger gekocht bij Bemmel & Kroon via Kieskeurig. In een notendop: heldere en snelle communicatie, snelle verzending zoals beloofd, prima track en trace via Dynalogic. Het nieuwe apparaat is snel geplaatst, het oude apparaat is afgevoerd inclusief verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews