bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15558 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3190 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk v Kollenburg 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Alles goed gecommuniceerd, vooraf berichten wanneer levering en tijdstippen

Assortiment
Ruime keus voor elk wat wils

Aanbeveling
Erg goede service en gratis aflevering op plek in huis.
Bij ons droger op 2e verdieping met draaitrap, nemen de oude mee en ruimen alles op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk met alle nodige info

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Set 18-07-2016 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
druk in de winkel dus het was eff wachten

Service
goed

Assortiment
niet alle type in de winkel

Aanbeveling
een winkel zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BK1546986 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet bestellen is gemak!

Service
Wat ze zeggen is waar op zaterdag besteld wordt op maandag geleverd.

Aanbeveling
Mooie producten en goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

veronique van damme 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlugge afhandeling

Service
heb een medewerker aan de lijn gehad en ben goed geholpen geweest

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
prijs kwaliteit is dik in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gero 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden.

Service
Heel goed, je kunt aangeven wanneer het artikel afgeleverd
kan worden.

Assortiment
Ik wist welk artikel ik nodig had.

Aanbeveling
Een goede winkel, snelle levering.

Extra toelichting
Ik heb deze grilplaat gekocht om cadeau te geven op 12 augustus. Na deze datum kan de plaat indien nodig retour gestuurd worden. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy2 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos bestellen.

Service
Goede orderafhandeling

Assortiment
Voldoende keuze uit alle witgoedartikelen

Aanbeveling
Goede webside

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosvos 18-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijk, behulpzaam.

Assortiment
Er stond precies wat ik nodig had: een mooie oven.

Aanbeveling
Prima winkel, maar je moet er wel voor "om". Ligt op een bedrijventerrein.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer snelle site bestelen en betalen

Service
Stipt op afgesproken tijdstip afleveren, netjes boven gezet, voor installatie en aansluiten tips gegeven.

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede winkel, doen wat ze beloven en iets meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Riekpas 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ze komen zeer beslist na wat ze beloven op de site

Aanbeveling
Na aankoop vond ik mijn product elders iets goedkoper en heb ik zoals aangegeven op de site keurig het verschil terug gestort gekregen, verder prima services ze krijgen van mij een dikke👍

Extra toelichting
De extra services is helemaal top nieuwe wasmachine hebben ze helemaal naar 3 hoog gebracht en de oude weer mee terug geen hulp hiervoor hoeven te zoeken en dat voor € 5,00 extra, TOP geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De eenvoudige stappen om de zoekplaatjes te verkleinen maken het gebruikers vriendelijk

Service
Het aangeven van bezorgtijden via mail/sms maakt dat er niet de hele dag iemand thuis hoeft te wachten

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijke website en persoonlijke service bij vragen dragen bij aan deze score

Extra toelichting
Mogelijk kan kgg ook via de whattsapp, omdatveel mensen sms niet of minimaal gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bemmel Kroon 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
correct en netjes

Service
kan niet beter

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
makklijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk.

Service
Levering wasmachine ook op verdieping zonder meerprijs. Aansluiten voor gering bedrag mogelijk. Verpakking en oude apparatuur wordt netjes afgevoerd.

Assortiment
De gekozen wasmachine was niet meer leverbaar en zou dus niet meer in de webshop moeten voorkomen. Dit stond in niet in de mail van aankoopbevestiging, wel op de digitale PDF faktuur. Het opvolgmodel is geleverd.

Aanbeveling
Tevreden met de geleverde wasmachine, bezorg en aansluit service.

Extra toelichting
Minpuntje is dat er niet zomaar een andere machine geleverd zou moeten worden. Dit stond niet in de aankoopbevesting, wel in de digitale faktuur. Indien klant PDF faktuur niet tijdig opend en zorgvuldig leest zou dit wel eens een onaangename verrassing kunnen zijn zeker als je veel tijd hebt gestoken in het uitkiezen van een bepaald model. Hiervoor zou expliciet toestemming gevraagd moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Meyer 16-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Donderdag de keuze gemaakt, vrijdag reeds geleverd.

Service
Vlot afgehandeld, pinnen en klaar :)

Extra toelichting
Heb deze webshop leren kennen door kieskeurig, een aanrader. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en snel geregeld

Service
Aardige service

Assortiment
Veel keuze voor wisselend budget

Aanbeveling
Makkelijk, snel en goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, goede informatie.

Service
Snelle directe informatie.

Assortiment
Gezochte producten met reuze keuze.

Aanbeveling
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m c v d graaf 15-07-2016 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijke afspraken.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
doelgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gertjan 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
goed te vergelijken, snelle reactie op offerteaanvraag, correcte klantenservice

Service
meer betaald voor "extra service", maar de goederen werden gewoon afgeleverd, goederen werden niet uitgepakt, er werd geen verpakking mee terug genomen en er werden geen oude toestellen mee terug genomen

Assortiment
uitgebreide keuze, maar niet altijd even up to date. zo bleek de vriezer die ik gekozen had niet langer te verkrijgen, ondanks dat hij op de site stond en er zelf een offerte voor werd opgesteld

Aanbeveling
over het algemeen wel tevreden maar uiteindelijk niet gehad wat ik gevraagd / gehoopt had
boven dien dan ook nog eens geen service waarvoor ik betaald heb en mijn inziens onvoldoende gecompenseerd voor ongemakken

Extra toelichting
ordernummer BKI541401

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo Middelkoop 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en zonder gedoe

Service
Het doen wat ze zeggen!

Assortiment
Zeer Ruime sortering

Aanbeveling
Alles goed geregeld van web-shop tot de deur zonder gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima! overzichtelijke website.

Service
Wasmachine de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jp schobben 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel snelle levering mogen er veel een voorbeeld van nemen

Service
aan de telefoon degelijke uitleg gekregen

Assortiment
juiste afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chico 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, scherpe prijzen en gewoon veel uit voorraad direct leverbaar.

Service
Directe bevestiging van de bestelling per e-mail met aankondiging van de verwachte leverings/bezorg-datum inclusief faktuur.
Op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur een half uur vóór aankomst.

Assortiment
Gewoon ruime keuze in alle soorten en alle prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teekema 15-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed gesorteerd

Service
Snel geholpen, wist al onze vragen te beantwoorden

Assortiment
Er is een ruime keuze van meerdere merken en meerdere modellen

Aanbeveling
Ruime nette winkel, goed te bereiken vanaf de snelweg. Mensen weten waar ze het over hebben. We zijn hier eerder geweest met het uitzoeken van een stoomoven, ook toen zijn we erg goed geholpen. Dat is de reden dat we hier terug zijn gegaan .

Extra toelichting
We hebben een wasmachine en wasdroger gekocht en voordat we de definitieve keuze maakten zijn we in de winkel erg goed geholpen en alle vragen die we hadden zijn naar tevredenheid beantwoord. Nu we onze producten thuis hebben, voldoen ze erg naar onze verwachting. Ook de snelle levering en service is super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Bakker 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk behandeld aan de telefoon met bestellen, vriendelijke bezorgers die nog een keer terugkwamen voor iets aan te passen en rekening hielden met mijn moeders wensen!

Service
Zelfde verhaal, ze legde alles goed uit en hielpen waar ze konden.

Assortiment
Misschien niet het grootste assortiment maar ik ging meer op de naam af van deze winkel, prima.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dat alles goed is gegaan, ik werd gebeld zodat ik naar mijn moeder kon toelopen zodra de mannen van levering aankwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jblom 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het winkelsysteem werkt prima, de geboden informatie van elk product met reviews is uitstekend

Service
Duidelijke mail na bestelling (goeie opmaak met de belangrijkste informatie + heel duidelijk in rood dat je binnen 24 uur goed moet kijken of je bestelling niet beschadigd is). Het leveringsbedrijf was ook erg fijn met een goeie order tracker.

Assortiment
Via kieskeurig.nl binnengekomen, dus niet heel goed gekeken binnen Bemmel Kroon.

Aanbeveling
Gewoon to the point en overzichtelijk en goeie mail- & betalingscommunicatie

Extra toelichting
ordernummer: BKI546547

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sophia presburg 15-07-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij en goed en onbetaald parkeren

Service
Uitstekende en deskundige verkoopadviezen op maat. Geen wachttijd.

Assortiment
Voorzover het gevraagde model niet ter plaatse aanwezig was, toegelicht aan de hand van tot en mondeling.

Aanbeveling
Zie hierboven. In alle opzichten, ook qua prijs de beste.

Extra toelichting
Uitstekend. Uitslag graag via email aangezien ik geen Facebook gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissKoopje 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een fluitje van een cent om hier te bestellen.

Service
Via mails en sms wordt je prima op de hoogte gehouden van alles wat met de bestelling (BKI546187) te maken heeft.

Assortiment
Bestelde artikel nergens goedkoper gevonden, wel stukken duurder!

Aanbeveling
Ook met eerdere bestelling zelfde goede ervaring!

Extra toelichting
Zou niet weten hoe het beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Diverse e-mails en een sms ontvangen over de leveringstijd. Super!

Aanbeveling
Fijne service!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AV 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met duidelijke productspecificaties. Voldoende filters aan te geven.

Service
Goede communicatie over de status van de bestelling en bezorging (zelf datum aan te geven, tijdige doorgave van de daadwerkelijke bezorgtijden).

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklasses (betreft koelkast, in het verleden ook vriezer en wasmachine).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris Nisj 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De online winkel was gemakkelijk bereikbaar. Alles ging vlug in zijn werk. Enkel de toeslag voor het betalen met pin vond ik wat raar.

Service
Vlug en handig

Assortiment
Ik vond onmiddellijk wat ik nodig had.

Extra toelichting
De betalingswijze is iets onduidelijker. Ideal kon ik niet aanvinken, was blijkbaar niet van toepassing en om te pinnen werd een toeslag aangerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk website

Service
Er was geen service nodig, alles ging in 1 keer goed.

Assortiment
Genoeg aanbod in wasmachines en de goedkoopste

Extra toelichting
ordernummer BKI546190

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ostendorf 14-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Normaal bereikbaar

Service
Service slecht geregeld.Geloof niet wat er staat op de webside dat maken ze niet waar dus bel eerst want het afleveren is achter de drempel bij de koerier (waarop de side staat netjes geleverd tot waar de vorige machine staat en uitgepakt neer gezet.(Niet aansluiten)DIT IS NIET HET GEVAL!!!!!!!Tekenen en weg wezen!!Zoek het maar uit met een machine van 80 KG.
Oude meenemen doen ze ook niet vragen ze niet eens.Wij mogen niks installeren ofdragen we zijn niet verzekert en mogen niks verichten!Weg zijnze!!Speciaal besteld voorde gratis service!!IK zou 10 euro terug krijgen werd mij beloofd(afkoop voor een kleine hernia)80KG de trap op met 2 draaien!!

Extra toelichting
emails bij aflevering werkt wel heel fijn!!Toch nog iets goeds dan!!!!Koerier hoef je niks van de verwachten komt niet eens mensen te woord.Hebben ze geen boodschap aan.Beetje asociaal gedrag eene ANITA!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

paul vons 14-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle koelkasten staan mooi geplaatst en geven een uiterlijk zoals je t thuis heb staan

Service
Super bezorgers vriendelijk en snel

Assortiment
Uitgebreid en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Mensen die er verstand van hebben en de tijd voor je nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Scholten 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig om per internet te bestellen. Zelfs oudere mensen zoals ik kunnen het.

Service
Wat beloofd werd, is waar gemaakt.

Assortiment
Ruim gesorteerd in het product waar wij naar zochten.

Aanbeveling
Echt een aanrader, en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service, vriendelijk en volgens afspraak! Absoluut een aanrader

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk waardoor de producten gemakkelijk vindbaar zijn.

Extra toelichting
Absoluut een aanrader, website is een stuk goedkoper t.o.v. Andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 14-07-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel veel keuze in alle prijs klasse

Service
Gewoon toppie Snelle levering

Assortiment
Reeds eerder genoemd Ruime keuze en zeer overzichtelijk

Aanbeveling
Ouderwetse Service

Extra toelichting
Gewoon gezellig kontakt niets opdringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LC Vonk 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed toegankelijke, snelle website

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, voorzien van duidelijke (product)informatie.

Aanbeveling
Zie toelichting hieronder.

Extra toelichting
Razendsnel geleverd. Geweldige berichtgeving mbt. aflevertijdstip. Vriendelijke en hulpvaardige bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had een vraag via de emailservice gesteld en binnen één uur had ik al een relevant antwoord terug.

Aanbeveling
Wij hebben een vaatwasser gekocht (ordernummer BKI543808) maar degene die wij wilde was niet meer leverbaar, toen hebben wij de duurdere opvolger gekregen voor de zelfde lage aanbieding! Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane uit Alphen 14-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel, Zoeterwoude, goed bereikbaar/parkeergelegenheid, ruim van opzet en assortiment. Prettig geholpen.(staat na binnenkomst niet gelijk iemand in je nek te hijgen of die kan helpen)

Service
Conform de afspraken werd de vaatwasser geleverd. Dag van te voren krijg je een mail waarin aangegeven staat hoelaat men verwacht te leveren.

Assortiment
In ons geval ging het om een vaatwasser waar een ruim aantal apparaten in de diverse prijsklassen te zien waren. Dit gold ook voor andere keukenapparaten en huishoudelijke apparaten.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergenhenegouwen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Werkelijk super service bij Bemmel en Kroon, nieuwe vaatwasser binnen 24h in huis. Vaatwasser was in de aanbieding, echter het type dat wij besteld hadden was niet meer leverbaar, kregen wij het nieuwe type tegen de prijs van het oude type! Echt helemaal top! Goede bezorgservice (gratis) en oude vaatwasser meteen afgevoerd.
We zijn super tevreden!

Extra toelichting
Snelle service, top prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvanD 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenst artikel is goed te vinden.

Service
De zgn. extra service werd kosteloos geleverd.

Assortiment
Alle nwe. produkten zijn te vinden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, prima bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hboven 13-07-2016 In de winkel gekocht
cruquieshof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goede verkoper, vriendelijk en klantvriendelijk

Extra toelichting
of de installatie goed is gegaan. De bezorgdienst wilde eerst mijn oude machine niet mee terugnemen. gaf problemen, en dat vindt ik niet juist. De firma had mij daarover moeten toelichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdeyen 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ruime keuze uit toestellen, de meeste ook meteen voorradig. Binnen de paar minuten bevestiging bestelling en factuur. En nog eens enkele minuten later bevestiging levering met alle nuttige info daaromtrent.

Service
Eventuele service na verkoop kan (en hoef ik hopelijk) nog niet beoordelen. De service en het gemak dat ik tot nu toe ervaarde was evenwel uitstekend. Betalen kan op alle mogelijk gangbare manieren. Ook gewoon pinnen bij aflevering. Niet dat het nu zo heel erg dringend was, maar bestelling werd geplaatst om 15 u 45 en werd inderdaad de volgende dag reeds geleverd.

Assortiment
Het assortiment waaruit gekozen kan worden is zeer ruim te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat moet ik zeggen. Bestellen gaat makkelijk en ze komen hun afspraak na!

Service
k heb extra service (Wasmachine op de plek zetten) maar geen aansluiting er bij in zitten. Toch hebben ze het netjes aangesloten toppers!

Assortiment
Ze hadden mijn machine blijkbaar niet meer op voorraad maar heb voor hetzelfde bedrag zijn opvolger gekregen zonder bijbetaling!. Deze was stukken duurder op hun site.
Ook nog stiller en zuiniger :-)

Aanbeveling
Alles is top geregeld bestel hier in de toekomst wel vaker verwacht ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Afleverdatum was te regelen. Extra service was in dit geval gratis (oude koelkast meenemen). Echt top!

Aanbeveling
We hebben een Bosch koelkast online besteld
Bemmel en Kroon zijn overduidelijk de goedkoopste en online aankopen ging gemakkelijk. Afleverdatum was te regelen. Extra service was in dit geval gratis (oude koelkast meenemen). Echt top!
Zeker een aanrader om hier te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talman 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site, het mailen en telefonisch contact is allemaal prima

Service
goed bedrijf, komt afspraken na

Assortiment
kan altijd uitgebreider :)

Aanbeveling
nu al 3 x wat besteld en het is steeds goed bevallen en dan kom je er terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HappySolar 13-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Tevreden, geen opmerkingen.

Service
Mijn vraag werd adequaat afgehandeld.

Assortiment
Heb alleen naar vaartwasser gezocht.

Extra toelichting
ordernummer BKI544524 Heb de vaatwasser ne ongeveer 2 weken in huis. Hij doet wat je van een vaatwasser verwacht. De vaat is schoon en droog. En dat zonder te veel herrie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C van Tilburg 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestellen en wordt zo tot in het washok thuis gebracht! Makkelijker kan het niet.

Service
Ondanks vertraging van jullie leverancier, toch onze droger snel in huis. Service is voor jullie een werkwoord. Perfect!

Assortiment
Snel op voorraad en geleverd. Ruime keuze in drogers, maar niet te veel waardoor de keuze goed te maken is.

Aanbeveling
Door het gemak, de goede service en het fijne assortiment zijn jullie een 10 waard.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Model Bosch GSN33VW30 was niet meer lerverbaar voor het zelfde bedrag de duurdere Bosch GSN33GW30 geleverd.

Service
Snelle levering en goede service van de bode die de vriezer kwam brengen.Netjes uitgepakt en op de plaats gezet en de verpakking weer mee retour genomen.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 12-07-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Redelijk dichtbij, maar niet alles als model voorradig

Service
Goede voorlichting, moest het wel doen met de 'plaatjes'

Assortiment
Alhoewel ik begrijp dat je niet alles in je showroom kunt hebben, moest ik het nu doen met het kleinere voorbeeld

Aanbeveling
Heb al eerder bij Bemmel&Kroon gekocht. Prima deal met de oven!

Extra toelichting
jullie installateurs zijn top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews