bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

De Bostuin 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, zonder moeilijke zoekfuncties

Service
Geheel naar wens afgeleverd (op de gewenste datum en tevoren aangemeld). Hoeft niet vooraf te worden betaald (en ongevraagd zelf nog een scherpere prijs geboden - Top!) Prima service, ook via de telefoon bij afstemmen van de levering.

Assortiment
Veel producten op allerlei terrein, zonder lange levertijden.

Aanbeveling
Zonder meer aan te bevelen - prima klantencontact, scherpe prijzen en vlotte levering.

Extra toelichting
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Oostwouder 30-05-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Bemmel en Kroon Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij zijn in Zoetermeer geweest, en ondanks dat de winkel daar weg gaat zijn we super vriendelijk en deskundig geholpen

Service
Alles is keurig netjes geregeld

Assortiment
Er is genoeg keus.

Aanbeveling
Zoals ik al eerder vermeld heb we zijn netjes geholpen, de bezorgdienst was heel vriendelijk en de spullen zijn allemaal netjes afgeleverd. Ook de monteur die alles heeft geinstalleerd was vriendelijk en alles ziet er goed uit!

Extra toelichting
zie commentaar hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinaverkooij 30-05-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50 Heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ben in de winkel geweest in Heemstede. Ik hoefde niets te vragen alles werd goed uitgelegd door L.

Service
De service was perfect de tijd waarop de afwasmachine wilde hebben was geen probleem

Aanbeveling
Gewoon omdat het goed is gegaan

Extra toelichting
De persoon had weinig woorden nodig hij wist precies welke vaatwasser ik moest hebben ik had het type nummer meegenomen maar de vaatwasser die vervangen moest worden was al 17 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milieubussie 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was even zoeken op de zeer drukke website maar daarna kun je door de duidelijke filters aan te klikken snel naar het gewenste product

Service
Ik had een vraag over de kookplaat, even gebeld en direct een kundig persoon aan de lijn die aan de hand van het bestelnummer direct de juiste informatie kon geven

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

jankuiper 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je gaat naar een winkelen wordt slecht bediend, je gaat naar nog een winkel en wordt nog slechter bediend. Bovendien kun je wat je wilt hebben pas over 10 dagen krijgen, maar de oude is nu stuk.je kijkt op internet,en komt bij Bemmel en Kroon en die leveren wel de volgende dag en ook nog tegen een prima prijs.

Extra toelichting
Sinds gisteren 17.40 uur in ons bezit motivatie staat boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coffeeholic 29-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk, bestelling gemakkelijk, duidelijk en goed te volgen

Service
Absoluut goed. Installeren verzorgt door was snel, precies volgens afspraak en professioneel en schoon ingebouwd

Assortiment
Vond precies wat ik wou hebben en voor een goede prijs

Extra toelichting
Bijzonder ervaring van kiezen van product t/m aflevering en plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speelberg 29-05-2015 In de winkel gekocht
Het filiaal in forepark in den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar en voor de deur parkeren. In de winkel staan alle witgoed goed zichtbaar opgesteld en er werd duidelijke informatie verstrekt over het witgoed.

Service
Vriendelijk personeel en er werd duidelijke informatie verstrekt

Assortiment
Er was veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, zowel over de behandeling tijdens de aankoop van het witgoed als bij de plaatsing

Extra toelichting
De service was uitstekend en degene die het witgoed plaatste was zeer kundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellyy 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Bemmel en Kroon is duidelijk en overzichtelijk, waardoor ik gemakkelijk een keuze voor een wasmachine kon maken.Bestelproces was ook duidelijk zonder al te veel in te hoeven vullen. Een keuze maken voor bezorgen, eventueel oude wasmachine ophalen en aansluiten was duidelijk en goed zichtbaar, zodat ik precies wist wat ik erbij kon kopen.

Service
Super snelle levering! Binnen paar minuten besteld en volgende dag al in huis. Via de mail en sms ben ik goed op de hoogte gebracht van de leveringstijden.De wasmachine wordt bij het gratis bezorgen tot over de drempel bezorgd. Helaas worden er bij het plaatsen verder dan de drempel en aansluiten extra kosten in rekening gebracht.

Assortiment
Ruime keuze aan wasmachines.De prijs van de wasmachine was goedkoper dan bij andere winkels.

Aanbeveling
Ruime keuze aan producten, duidelijke en overzichtelijke website, makkelijke bestelproces, lage prijzen en Super snelle levering!

Extra toelichting
Ruime keuze aan producten, duidelijke en overzichtelijke website, makkelijke bestelproces, lage prijzen en Super snelle levering! Jammer dat er voor het plaatsen en aansluiten van de wasmachine extra kosten in rekening worden gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vista bella 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles werd goed uitgelegd, echt niets op aan te merken.
Ook fijn dat je pas hoeft de betalen bij levering via Bancontact .

Service
Telefonisch contact gehad, zeer tevreden, Veel extra info gekregen, geen probleem gehad met de levering.
M.a.w. zeer klantvriendelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zeker vlotte klantenafhandeling

Extra toelichting
Heb niets aan te merken aan deze winkel, service was goed , klantvriendelijk. Geven zelfs extra info.Altijd fijn meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeploeg 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, probleemloze levering.

Service
Uistekende service; het bestelde (oude) model vaatwasser was uitverkocht; voor hetzelfde geld werd het 40 euro duurdere nieuwe model geleverd.

Assortiment
Bemmel en Kroon had precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, goedkoop.

Extra toelichting
Mijn order BKI466801 werd probleemloos en snel uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boheemen 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vaatwasser bezorgd tot in de keuken, helemaal goed.

Aanbeveling
Scherpe prijzen tegen goede service

Extra toelichting
Ordernummer BKI467637. Supersnelle levering van de vaatwasser en de oude netjes meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siegenbeek 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was heel duidelijk en het gezochte product was snel gevonden. Het online bestelproces ging snel en was duidelijk en gemakkelijk, zonder al teveel te hoeven invullen. Betaling via Ideal was ideaal: snel en betrouwbaar.

Service
Een telefoontje naar de winkel werd onmiddellijk opgenomen en adequaat beantwoord.
De dag van levering kun je online zelf bepalen. De levering zelf werd zeer correct en op tijd volgens afspraak uitgevoerd door Dynalogic en de route was via track & trace goed te volgen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment en voldoende keuze in de online winkel. Ik vond hier meteen wat ik zocht en de prijs was bovendien concurrerend met andere online verkopers (voordeliger). Daarnaast was er voldoende keuze in meerdere merken en prijsklassen.

Aanbeveling
Ik zou deze online winkel voor 100 % aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Het gehele traject van online zoeken, kiezen, bestellen, betalen en de leverantie verliepen uitermate soepel. Ik zou deze online winkel zelfs nog aan de grootste digibeet aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susi100 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel, eenvoudig, on time

Service
vriendelijk, snel, on time

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosiev 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering tot de plek waar de machine moest komen te staan

Service
vriendelijke medewerkers die de machine aansloten

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
super service voor een scherpe prijs

Extra toelichting
snelle service voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosiev 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snelle levering, prima service tot op de tweede verdieping.

Extra toelichting
Vriendelijke bezorgers die netjes werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaaf3 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
telefonisch bestelling geplaatst - zeer vriendelijk - in 2 minuten gedaan

Service
om 4 uur bestelt - volgende dag om kwart over 8 werd hij al geleverd - we konden weer wassen !

Assortiment
alles wat je nodig hebt - goed te vinden op google

Aanbeveling
niets , maar dan ook niets op aan te merken - ook hele goede leverdienst ( dynalogics )

Extra toelichting
vriendelijk, snelle service, goede extra tips , ze maken ook gebruik van zeer goede koeriersdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lontm 29-05-2015 In de winkel gekocht
Den Haag/Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben naar de winkel in Den Haag/Forepark gegaan en werd daar zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Service
Afspraak maken omtrent aflevering verliep uitstekend, kon zelf kiezen welke dag en werd de avond van tevoren per mail geïnformeerd over het tijdstip

Assortiment
Ongeveer alles is bij Bemmel & Kroon te krijgen, van zeer voordelig tot zeer luxe

Aanbeveling
Eigen reparatiedienst is voor mij een zeer belangrijk element om voor deze winkel te kiezen

Extra toelichting
Ouderwets degelijke winkel met zeer scherpe prijzen! Ik koop hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cnorretje 28-05-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekend geholpen en voorgelicht door een medewerker van Bemmel en Kroon op 14 mei jl in het filiaal Cruquius

Service
Uitstekende service, 14 mei gekocht, 28 mei geleverd en geplaatst

Assortiment
Top, heel veel keus

Aanbeveling
Goede kennis van zaken, uitstekend assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Has2015 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Een Siemens inbouw koelkast op de website bemmelenkroon gezien maar helaas was niet meer op voorraad. Telefonisch contact opgenomen met de vestiging Zoetermeer heb ik hem verteld dat op website niet meer op voorraad is ,is het mogelijk om eentje te kunnen regelen. Ja hoor de volgende was thuisbezorgd. Een uitstekende service van vestigen Zoetermeer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marel61 28-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en vandaag besteld en morgen geleverd, met hele goede service!

Service
Extra service dat lege doos en afvalmateriaal en het oude apparaat mee retour gaan.

Aanbeveling
Vanwege de goede service zou ik deze winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Waarom wij voor deze winkel hebben gekozen: extra stukje service dat ze leveren en de zeer aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus1963 28-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en goed geholpen.

Service
8 jaar garantie!

Assortiment
Je kunt in alle prijssegmenten terecht.

Aanbeveling
Snel levering, vriendelijk personeel en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Mooie winkel met een duidelijke opstelling van de apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ErgKieskeurig 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon zelf bepalen of ik de levering al de volgende dag wilde ontvangen of later, wel zo prettig als je werkt.

Aanbeveling
Alles ging snel simpel en als er wat is hoef je maar te bellen.

Extra toelichting
Gewoon een prima handelingssnelheid vandaar een prima beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IQ1 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel effe via internet

Service
Oud model op, tegen zelfde prijs opvolger

Assortiment
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jipencato 27-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Toelichting op apparatuur in winkel is uitgebreid en helder geformuleerd

Service
Meedenken met het budget van de klant en niet proberen de klant een duurder produkt aan te smeren

Assortiment
In de winkel staat misschien niet zoveel, maar zij kijken ook met je in de webshop.

Extra toelichting
Ordernr ZTM466672

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f1i4e3t2s 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke site
betalen gaat vlug
hoef niet veel gegevens in te voeren

Service
boven verwachting

Aanbeveling
alles 100%

Extra toelichting
geen verbeter punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ecbobelyn 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig account aangemaakt en besteld

Service
Ondanks dat de bestelling redelijk snel geleverd was is de beloofde communicatie voor afleveren niet gegaan zoals beloofd

Assortiment
Groot assortiment en zeer scherpe prijs voor het artikel wat we besteld hebben.

Aanbeveling
Samenvatting van bovengaande

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

johannescornelis 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volledig probleemloos bestellen en evenzo afleveren. Alle afspraken worden prima nagekomen. Men wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Service
Zelfs een vertraging in de aflevering van een half uur wordt via E- mail gemeld. Verbazingwekkend accuraat.

Aanbeveling
Men is uiterst accuraat en klantvriendelijk. Je bent in vertrouwde handen.

Extra toelichting
Zowel afleveren als terugname van de oude vaatwasser ging probleemloos. De nieuwe vaatwasser was in een uur gemonteerd en in werking. Probleemloos dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekoek 27-05-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
druk op de knop en je kon via diverse mogelijkheden komen tot je wens

Service
service van internet werd ook geleverd voor vaste klant in de winkel- een unicum

Assortiment
je struikelt bijna over de mogelijkheden maar gelukkig kun je de zaken per groep bezien

Aanbeveling
Al jaren vaste klant en dat zegt voldoende. Men is aanspreekbaar en meedenkend

Extra toelichting
Gemak. Geen 10 omdat we, het was met Pinksteren erg druk, wat moeite hadden met parkeren en dat is het enige probleem geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritriezebos 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
we hadden een Zanussi vriezer besteld, deze bleek niet meer te leveren, we kregen de opvolger van de vriezer voorhetzelfde geld

Assortiment
voldoende keus en goed geprijst

Aanbeveling
Plezierig zaken gedaan, makkelijk zelf het aflevermoment te kiezen, je krijgt een track en trace, een SMS en je wordt ook nog gebeld van we komen eraan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bahadoer78 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken geregeld!

Service
Vandaag besteld en morgen in huis.
Extra service ook hartstikke top.

Aanbeveling
Zou anderen zeker aanraden om ook een kijkje te nemen bij Bemmel en Kroon, voordat ze iets aanschaffen bij een ander.

Extra toelichting
Snel, handig, makkelijk en ook nog 's de goedkoopste! Overal lees/hoor je over de laagste prijsgaranties bij de grotere en bekendere winkels... maar dat was toch echt alleen het geval bij Bemmel en Kroon. Gister besteld vandaag in huis (aangesloten en al + oude wasmachine afgevoerd). Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwinbeumer 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis extra service en wasdroger naar tweede verdieping gebracht. En hele snelle levering op beloofde bezorgdag.

Service
Goede mailwisseling en houden je heel adequaat op de hoogte over de levertijd. En de oude wasdroger gewoon naar beneden gebracht door het transportbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnvHal 27-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude.

Algemene score

9,3

Gemak
De rust en het gemak van 'klant' staat centraal in zijn of haar vragen mbt aankoop van keuken apparatuur werkt vertrouwend dit maakt winkelen plezierig,

Service
meedenkend met een luisterend oor, adviserend om de klant een positief oordeel te geven in tekst en uitleg aankoop product.

Assortiment
TOP!!!!

Extra toelichting
Ruimtelijke opstelling/paden waardoor je niet tegen elkaar oploopt, voordeel hiervan is dat je ruimschoots de producten kan bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannev.d.linden 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
De bestelling was binnen enkele minuten geplaatst. We hadden deze site via google gevonden omdat we een koelkast van Bosch wilden kopen en wilden weten waar die het voordeligste was.

Service
We kregen een e-mail met verwachtte bezorgtijd en werden een kwartier van te voren ook nog gebeld.

Aanbeveling
Prima service. Redelijke prijs.

Extra toelichting
Mooie Koelkast van Bosch besteld snelle en prima bezorging. 1466416

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

jaaperkelens 27-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en correcte antwoorden op vragen

Service
snelle antwoorden en ter zake

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
omdat deze nimmer teleurstelt

Extra toelichting
een cijfer 10 : kan niet beter !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.deboer1978 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
online gekeken voor de beste wasmachine en droger via reviews en de site van de consumentenbond. Uiteindelijk gekeken waar het het goedkoopste was. Dat was bij Bemmel en Kroon. Bij het bestellen stond ook de optie: offerte opvragen. Dus dat eerst gedaan. 75 euro korting op het totaalbedrag. Echter het type wasmachine en droger was niet meer leverbaar, dus daar werd de opvolger voor aangeboden. (overigens wel voor dezelfde prijs). Nog even naar de winkel in cruquius gereden om nog wat na te meten en na te vragen. Met de offerte in de winkel besteld. Daar kreeg ik nog 6 jaar verlengde garantie op de wasmachine (was op dat moment een actie). Snelle levering en netjes afgeleverd. van te voren een mail over het dagdeel en een half uurtje van te voren nog even gebeld door de chauffeur. Prima geregeld. Via deze review nu ook nog kans op geld terug. ( wordt er elke maand een uitgeloot) dus hiervoor nog even mijn ordernummer; CRQ463474

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ans04 26-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en kan zelf datum aflevering bepalen

Service
keurig netjes afgeleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
van familie gehoord en nu zelf ondervonden hoe alles perfect gegaan

Extra toelichting
Goed geprijsd en werkt samen met een perfect bedrijf die het afleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvBHzn 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website met duidelijke uitleg over extra service

Service
Perfect geleverd en aangesloten, oude wasmachine en verpakkingsmateriaal meegenomen. We konden direct weer wassen.

Assortiment
Groot assortiment en gelukkig ook onze keuze. En niet duur.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Goede website met duidelijke uitleg over extra service. Perfect geleverd en aangesloten, oude wasmachine en verpakkingsmateriaal meegenomen. We konden direct weer wassen. Groot assortiment en gelukkig ook onze keuze. En niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitt 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke programmering

Service
voor 17uur besteld volgende ochtend al geleverd super goede en nette levering.

Assortiment
ruime keuze voor ieder wat wils. klant staat centraal

Aanbeveling
kijk op prijs en vergelijk en beslist.nl scheelt u tientalle euro's en deze winkel staat bekent om prijs kwaliteit!
top service

Extra toelichting
goede snelle en top service! Bk1466508 ordernr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deneujl 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Naast de site een offerte op laten stellen zodat ik nog eens rustig kon nadenken over de aankoop. Een dag later kreeg ik een offerte met een nog lagere prijs en een upgrade naar een betere wasmachine. Fantastisch!

Service
Rond Hemelvaart wilde ik de koop rond maken. Na een mailtje met wat gegevens werd me precies uitgelegd hoe en wanneer de wasmachine en droger geleverd gingen worden. Op een half uur nauwkeurig!

Assortiment
Ontzettend ruim assortiment met "de laagste prijzen" kreeg zelfs nog korting op de laagste internetprijzen.

Aanbeveling
Ik ben verkocht. Wat ze garanderen komen ze echt na.

Extra toelichting
Mail word snel beantwoord. Er word meegedacht. Op de dag van levering sms en mail hoe laat de levering is. En van te voren nog gebeld door de chauffeur hoe lang het nog ging duren. De extra service is het zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessicaenalex 25-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website waar ik snel kon vinden waar ik naar op zoek was. Ook de showroom bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude had veel verschillende BBQ's staan.

Service
De service was top. Zowel in de winkel tijdens de aankoop als bij de levering.
zaterdag gekocht en vrijdag geleverd. Eerst een mail waarin ik zelf een dag kon kiezen en op de dag van levering eerst netjes een telefoontje hoe laat ze ongeveer bij mij zouden zijn. Helemaal top.

Assortiment
Het assortiment was super. Ik was op zoek naar een gas BBQ van Boretti en ze hadden meerder types staan. in verschillende prijs klasse.

Aanbeveling
Absoluut. Het totale plaatje was helemaal super. En ook de prijs was de goedkoopste van allemaal. Na onderzoek op het internet was Bemmel en Kroon de goedkoopste.

Extra toelichting
Onlangs een Boretti Da Vinci Bianco gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Service in de winkel was goed. Aflever procedure was top. Ik kon zelf een aflever dag kiezen en daarna op de dag van aflevering belde ze netjes hoe laat ze er zouden zijn. Tevens was Bemmel en Kroon de goedkoopste van allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronenaline 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijke bestel- en betaalprocedure.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen de laagste prijzen!

Aanbeveling
Lijkt me logisch dat we deze winkel aanbevelen gezien onze ervaringen.

Extra toelichting
Concurrerende prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarmenH 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Kennelijk was het type vaatwasser dat wij besteld hadden niet meer op voorraad/leverbaar. Wij kregen toen een (veel) nieuwer model geleverd waar we erg blij mee zijn. Topservice!

Aanbeveling
Goede service, vlotte levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja s 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Binnen een week was alles geregeld, en telefonisch was de winkel goed bereikbaar.

Service
het geleverde product was niet helemaal in orde, de chauffeur heeft direct een nieuw product opgehaald en even later bezorgd.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke mensen

Extra toelichting
Goede prijs, goede service en toen het product niet in orde bleek werd er meteen actie ondernomen en hebben we kosteloos een ander nieuw product gekregen. Het fornuis is loeizwaar, maar de chauffeurs hebben deze met een glimlach twee hoog de trap op gesjouwd. En dit alles binnen een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Judith de Waal 23-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de telefoon mijn wasmachine besteld

Service
Goede service doordat men direct begreep wat ik wel en niet wilde.

Assortiment
Je kan kiezen uit meerdere prijsklassen en modellen

Aanbeveling
Omdat ik zo goed geholpen ben. Veel en veel beter dan in andere winkels

Extra toelichting
Ik ben geholpen door een hele aardige man genaamd Pascal. En binnen 5 minuten was alles geregeld en ik had direct een e-mail met de order bevestiging. Toen ik een dag later belde om te vragen of er toch een monteur kon komen voor het aansluiten op de trekschakelaar was ook dit direct geregeld. Echt super service. Ordernummer: ZTW466096

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jate60 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling op internet geplaatst en de volgende dag geleverd. Dat is gemak.

Service
Vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst wordt je op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Alleen maar lof voor de wijze waarop na de bestelling de levering zo snel is geschied en dat je via mail en telefoon op de hoogte wordt gehouden wanneer artikel geleverd wordt.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop en ben door de service zo tevreden dat ik bij een volgende aankoop overweeg om dit weer bij Bemmel en Kroon te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten51 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 24 uur in huis (levering op zaterdag)

Service
Zonder morren zware wasmachine 3 trappen op gezeuld

Aanbeveling
Afspraken goed nagekomen, zeer duidelijk tracking systeem voor bezorgtijd, goede prijs

Extra toelichting
Afspraken goed nagekomen, zeer duidelijk tracking systeem voor bezorgtijd, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Floor Vo 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is erg makkelijk te gebruiken, maar ook het regelen van het bezorgen is makkelijk. Ik kan zelf een dag aangeven en mocht ik op het laatste moment verholpen zijn kan ik dit nog aanpassen.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en goede service.

Extra toelichting
Voorheen al vaker gebruik gemaakt voor Bemmel en Kroon. De website is makkelijk te gebruiken en ze hebben een groot assortiment (in ieder geval voor drogers, wasmachines en vriezers). Ik vind het erg fijn dat ze ook op zaterdag kunnen komen, omdat ik doordeweeks meestal geen tijd heb. De bezorging gebeurt prettig en snel en de mannen zijn tot op heden altijd correct. Ordernummer: BKI461945

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VanE-O 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Uitstekende dienstverlening! Na contact per email over de prijs (een andere verkoper hanteerde een lagere verkoopprijs) kreeg ik korting op mijn product ivm hun laagste prijs garantie. Alles verliep super snel en volgens afspraak. De bezorging door bezorgdienst Dynalogic was ook naar alle verwachting. Vriendelijke jongens die hun zaakjes keurig op orde hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenPasja 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima te bestellen online en prima afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit1976 23-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. Het aanvragen van een offerte gaat erg makkelijk.

Service
Bij aflevering werden de machines netjes op hun plek gezet en aangesloten. Nette bezorgers!

Assortiment
Ik kreeg nieuwere machines geleverd dan ik in eerste instantie besteld had. Assortiment is groot en actueel.

Aanbeveling
Prima assortiment, goede prijzen, snel geleverd, nette bezorgers. Kortom, top!

Extra toelichting
Tijdens het bestellen van order BKI465641 kreeg ik binnen een dag een reactie op de aangevraagde offerte. De machines die ik wilde bestellen bleken van een oudere generatie te zijn; de nieuwste machines werden tegen dezelfde prijs geoffreerd. Vervolgens zijn de machines op de door mij gewenste dag geleverd. De bezorgers sloten de machines netjes aan, namen de oude machines mee en voerden het verpakkingsmateriaal af. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews