bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2986 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan de Man 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk kiezen, reviews aanwezig, goede informatie over product en bezorging

Service
Afgeleverd volgens afspraak

Assortiment
Voldoende keus, scherp geprijsd.

Aanbeveling
Afspraken worden goed nagekomen, wordt via mail en sms wanneer precies bezorgd wordt.

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen. Zodra ik weer iets nodig heb, zal ik deze winkel/site weer bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JDDexter 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen was erg prettig en makkelijk, het was namelijk niet nodig om een account aan te maken op de site. Dat bespaard weer dat je wachtwoorden moet onthouden en accounts moet activeren e.d.. Via beslist.nl werd ik direct doorverwezen naar het juiste product en was binnen 3 minuten klaar.

Service
Omdat de ideal betaling in eerste instantie was mislukt werd ik de volgende dag (een zaterdag) direct gebeld door een medewerker. Na mijn uitleg was het geen probleem en ik kreeg direct een nieuwe ideal-link op de e-mail, al kon ik ook kosteloos pinnen bij levering. Diezelfde zaterdag kreeg ik het bericht dat de levering maandag zou komen. Op maandag ben ik nog gebeld en kreeg ik het precieze tijdstip doorgegeven. Alles is netjes verlopen en voor een kleine bijdrage is mijn product op zijn plaats gezet en geinstalleerd. Uitstekende service.

Assortiment
Bemmel en kroon heeft een breed assortiment wat betreft witgoed en keukenapparatuur. Grotere online bestellers hebben een divers assortiment maar Bemmel en Kroon heeft daarentegen meer specialistische kennis omdat het zich specificeert tot witgoed en keukenapparatuur.

Aanbeveling
Snelle levertijd, gemakkelijke website zonder accounts. Verschillende betaalmethodes, pro-actief, hulpzaam en specialistisch personeel. Duidelijke afspraken qua levering, er wordt goed gecommuniceerd wanneer de levering precies plaatsvind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website overzichtelijk

Service
Machine werd op de dag van afspraak geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Geen poespas goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin van schijndel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en goede service en ook nog de laagste prijs geweldig

Service
zeer goede service wordt direkt gelevert

Assortiment
ruime keuze in electronica met geweldige prijzen

Aanbeveling
hebben altijd de laagste prijs als je via internet gaat zoeken

Extra toelichting
zeer gemakkelijk thuis bestellen en als je iets wil weten krijg je goede uitleg en vriendelijke mensen aan de telefoon die je helpen in alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om via de website te bestellen

Service
snelle aflevering

Assortiment
prima

Aanbeveling
gemak,prima service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brainbox. 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed geholpen

Service
Kon geen keuze maken ,maar goede de voordelen aan mij uitgelegd.
En een duurdere inductie plaat gekregen voor het zelfde geld

Assortiment
Gewoon erg veel keuze

Aanbeveling
Veel vrienden en familie op ons advies door gestuurd
Voor inbouw apparatuur en keukens.

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles duidelijke op merk geselecteerd .

Service
Plaatsing prima geregeld al de verpakkingen mee genomen .

Assortiment
Alle merken leverbaar

Aanbeveling
Prima website

Extra toelichting
Er is alleen een klein hoekje van de display van de droger af kwamen we vandaag achter . Ik hoop dat ze dat nog kunnen en komen oplossen . We gaan dat morgen even melden .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
droger plots kapot, 15.30 nieuwe besteld en de volgende ochtend om 10.00 was de eerste was al weer droog .

Service
keuken, wasmachine en nu een droger. Altijd alles volgens afspraak en geen gedoe bij garantie afhandeling.

Assortiment
Nog nieimentt mis gegrepen dus wat mij betreft een compleet assortiment

Aanbeveling
Voor mij geen andere winkel meer. Vaak de goedkoopste en daarbij ook nog eens een prima service. Goedkoop is duurkoop gaat hier voor de verandering echt niet op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woudje 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In mijn geval: makkelijk wasmachines met elkaar vergelijken

Service
Gratis levering en duidelijkheid over plaatsingskosten die overigens erg laag zijn.

Assortiment
Heel veel soorten wasmachines van verschillende merken

Aanbeveling
Durf geen 10 te geven, het kan altijd beter. Hoewel...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Woudje 19-12-2015

mijn ordernummer: BKI507230

Reageer

De Hoog 19-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, ruim assortiment

Service
Levertijd duidelijk aangegeven, stipt op tijd geleverd!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Aandacht voor de klant, goede adviezen

Extra toelichting
Apparaten zijn netjes afgeleverd, geplaatst en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmakos 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website makkelijk te bestellen en afleverdatum af te spreken.

Service
Zelfde dag factuur en bevestiging. Op de dag van aflevering nog een mail ontvangen waarin een dag deel wordt vermeld.

Aanbeveling
Product bleek niet op voorraad. Werden tijdig geïnformeerd en uiteindelijk werd het maar een 1 dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie over apparaat die je wilt aanschaffen kan gelijk zien of het voorradig is en wanneer het geleverd kan worden

Service
Snelle service goed en duidelijk

Assortiment
Genoeg keuze goed te vergelijken van apparatuur voor elke portomonee wel goede keuzes je slaagt gegarandeerd

Aanbeveling
Snelle levering duidelijke info over het gene wat je gekocht hebt. Vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk of het voorradig is en wat de producten doen je kunt makkelijk vergelijken zodat je goed weet wat je koopt

Service
Snelle levering vriendelijk geholpen

Assortiment
Er is voldoende keuze veel mogelijkheden en voor iedere portomonee wel slagkansen

Extra toelichting
Nee zeer tevreden snelle levering goed te volgen via track and trache

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. En lage prijzen

Service
Netjes telefonisch tewoord gestaan. Supersnelle levering en nette bezorgservice.

Assortiment
Alles kunnen ze leveren tegen lage prijzen

Aanbeveling
Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen

Extra toelichting
Blijf deze service volhouden. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joki1713 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk. De winkel kwam haar belofte na.

Assortiment
Ze hadden de afwasmachine van mijn keuze op voorraad. De afwasmachine kon al direct de volgende dag geleverd worden.

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden

Extra toelichting
bestelnr 318836

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bogerman 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Dag van levering kun je zelf kiezen, heel prettig! Bezorging keurig: bezorgers belden van tevoren en hebben het fornuis op de tweede verdieping voorzichtig op de plaats van bestemming neergezet. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjhhofstede 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling inderdaad de volgende dag geleverd. Communicatie zeer goed

Service
Apparaat keurig op zijn plaats gezet, hoefde zelf alleen de stroom via de trekschakelaar aan te sluiten

Assortiment
Grote keuze, We zijn een paar weken eerder ook geslaagd voor een nieuwe oven en inductie kookplaat

Aanbeveling
Zeer concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Bestelnr: 318928. We zijn zeer tevreden met de geboden service, prijs, zouden zo weer bij Bemmel en Kroon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeeVeeGee 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website. In de bestelprocedure makkelijk aan te geven of oud apparaat mee moet en de optie om aan te geven of er nog speciale zaken zijn om rekening mee te houden.

Service
Snelle service. De bezorgservice is goed bij te houden met een track and trace. Zowel via e-mail als SMS op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Aanbeveling
Al eerder een apparaat besteld. Toen ook prima service en goede aftersales.

Kregen een nieuwer model geleverd voor de prijs van de oude. Op zich prima; had overleg op prijs gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hokkeling 18-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
logische indeling, makkelijk om het gewenste te vinden

Service
Het verkoopgesprek was klantgericht en de aflevering conform toezegging, alles keurig per email bevestigd

Assortiment
per productgroep ruime keuze prijs/kwaliteit

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel met de Ipad in de hand besteld (telefonisch). Ik had namelijk nog wat aanvullende vragen.

Service
Netjes thuis gebracht en aangesloten. Via track en trace te volgen wanneer de daadwerkelijke levering plaats vindt. Handig !!!

Assortiment
Breed genoeg.

Aanbeveling
Geen gedoe gewoon bestellen, af laten leveren en gaan met die banaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de webshop

Service
Prima!

Assortiment
Kwam als goedkoopste leverancier van mijn keuze uit de bus

Extra toelichting
Prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arf 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk en handig site

Service
goed communicatie en snel afhandeling

Assortiment
voldoende keuz

Aanbeveling
eerste keer besteld op deze site, goed ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maaike1977 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging heel makkelijk via de telefoon. Paar vragen en het was geregeld. Levering ging ook makkelijk.

Service
Service aan de telefoon was prima. Monteur die kwam installeren leverde ook prima service.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen was er meer dan voldoende assortiment.

Aanbeveling
Ik geef eigenlijk nooit een 10 maar ik kan niets bedenken wat ik niet goed vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 In de winkel gekocht
den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld

Service
bestellen op dag A leveren dag B. op de plek gezet, aangesloten en oude machine terug

Assortiment
volledig

Aanbeveling
alles onder 1 dak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende duidelijke website

Service
Alles is perfect te volgen gewoon super

Assortiment
Meer als voldoende keuze in elk prijsklasse

Aanbeveling
Gewoon uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
nee. Gewoon uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daaf 17-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude .
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer ordelijk opgesteld.

Service
Keurig afgeleverd en netjes geplaatst.
Het personeel was vriendelijk en correct.

Assortiment
Voor naar het product wat wij zochten was er ruim assortiment.

Aanbeveling
Correct personeel en een mooie zaak.
De zaak is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeer ruimte.

Extra toelichting
Mochten wij weer een product nodig hebben zullen wij zeker als eerste naar Bemmel & Kroon in Zoeterwoude terug gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alleen voornaam 17-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede timing

Service
Goede service, vriendelijk

Assortiment
Ruim voldoende in assortiment

Aanbeveling
Werd goed geholpen

Extra toelichting
Product was op dat moment niet in de winkel, maar zocht het op en kon op groot scherm meekijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd zeer snel en correct geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt.

Service
Perfecte bevestiging, betalingsgemak, duidelijke communicatie over bezorging.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles is perfect gel open.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduard 16-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk opgesteld

Service
er komt niet gelijk een verkoper op je af. Je kunt eerst rustig rondkijken en om advies vragen

Assortiment
is prima, alles te koop en goede voorlichting

Aanbeveling
een prettige zaak met goede voorlichting en niet onbelangrijk er wordt met je meegedacht

Extra toelichting
wij zijn dik tevreden over de hulp en adviezen en in een rustige omgeving. Niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles keurig volgens afspraak !

Service
Geen gezeur gewoon doen

Assortiment
Prima selectie spullen

Aanbeveling
Finne ervaring

Extra toelichting
BKI505957 Is m'n order

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webshopper 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bestel flow in het systeem. je wordt heel keurig door het proces geleid. En groot pluspunt is je eigen bezorgdag uit te kiezen.

Service
Contact ivm onduidelijkheid door levering vlak voor sluitingstijd werd ruim na sluitingstijd nog netjes telefonisch afgehandeld.

Extra toelichting
[BKI506884] Service vanuit Bemmel en Kroon is zeer correct en overzichtelijk. Goede communicatie en informatie. Alleen de partij die de levering uitvoert is voor verbetering vatbaar. De meerkosten voor leveren/aansluiten zijn het niet waard als ik nog alles zelf moet doen omdat de heren niet weten hoe te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aj 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, goed betaal systeem. Levering was snel en goed prima binnen de aangegeven tijd indicatie.

Assortiment
Ruime keuze in goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 16-12-2015 In de winkel gekocht
bemmel&kroon cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige winkel en alles op voorraad super snelle levering

Service
als klant wordt je bijzonder goed voorgelicht bij je aankoop

Assortiment
voor witgoed heb ik nog nooit zo een assortiment gezien

Aanbeveling
het personeel geeft je zo een goede en deskundige voorlichting dat voor mij bij de eerst volgende witgoed aankoop bemmel&kroon op nummer 1 staat

Extra toelichting
ook de service monteurs van Ajtec die voor Bemmel&kroon werken een pluim keurig en vriendelijk monteurs.alles op tijd en 15 minuten voor ze komen nog even een belletje dat ze binnen 15 minuten er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edrely 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijk om via internet het gehele assortiment te bekijken en informatie op te doen

Service
byzonder goede informatie tijdens het afhandelen van de koop

Assortiment
meer dan voldoende keus .

Aanbeveling
prima afhandeling van de aankoop via de mail.
communicatie,informatie,

Extra toelichting
alles vlekkeloos gelopen en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menno_S 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Uitgezocht wat ik wilde hebben, telefonisch contact met de afdeling verkoop, deze konden mij precies vertellen of er nog voldoende voorraad aanwezig was!
Bemmel $ Kroon was de goedkoopste aanbieder van de wasmachine die ik wilde, en hij werd gratis!!! bezorgd en naar de zolder gebracht! dat noem ik service!

Assortiment
ik heb een wasmachine gekocht, en had keuze uit vele modellen die als goed uit de test komen !

Aanbeveling
Deze aankoop was mijn eerste ervaring bij Bemmel & Kroon, goedkope producten, snelle levering en prima service

Extra toelichting
met deze BKI507536 geweldige order ben ik een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk van thuis uit kiezen

Service
correcte levering en makkelijk de zending te volgen, ook steeds meteen antwoord na mail verzonden te hebben

Assortiment
alles wat je zoekt....

Aanbeveling
correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Internetbestelling wordt snel bezorgd.

Service
De bezorging van de bestelling was exact zoals aangegeven via webshop/internet en snel.

Assortiment
Keuze uit meerdere merken per apparaat

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is informatief en de bijbehorende gegevens zijn duidelijk. Het bestellen ging erg gemakkelijk, het kan zowel via internet als telefonisch besteld worden.

Service
De levering ging voorspoedig, zaterdagmiddag besteld, en dinsdagochtend op tijd thuis bezorgd. Via Track en Trace is zending goed te volgen. Het apparaat is heel netjes in de keuken op BG gebracht en het oude fornuis afgehaald. De bezorger is trouwens vriendelijk.

Assortiment
Ik heb alleen gezocht wat ik nodig heb, en die is gemakkelijk te vinden.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esterwiersma 14-12-2015 In de winkel gekocht
Criquius!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via mijn vader ben ik bij Bemmel terecht gekomen na grote ellende met lekkage van mijn vaatwasser kon ik direct uit voorraad een nieuwe vergelijkbare vaatwasser bestellen.

Service
Zeer goede service en snelle offerte & afhandeling

Assortiment
Exact vergelijkbaar model uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Speelt snel in op wens van de klant

Extra toelichting
Installatie was heel goed geregeld, via installatiebedrijf waarmee zij samenwerken. Aardige werklieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. de Groot 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
De aflevering was perfect. Mensen vriendelijke, netjes en kundig.

Assortiment
Keus is ruim voldoende

Aanbeveling
We hebben al veel online gekocht maar Bemmel is met een "gouden" kroon de beste!!!

Extra toelichting
Bemmel met Gouden Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jariyet 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via contactmogelijkheid op de site benaderd en snelle terugkoppeling, waardoor bestelling snel en in onderling overleg geplaatst kon worden.

Service
Door snelle communicatie per e-mail perfecte service en levering in onderling overleg op tijdstip dat het beste uitkwam.

Aanbeveling
Laagste prijs garantie, snelle communicatie, snelle levering op onderling overeen te komen dag en tijdstip, betaling per pin aan de deur en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crocop 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn netjes geholpen door de verkoper, ze wisten precies het verchil tussen de twee vaatwasser indesit Difp 28t9aeu & indesit Edifp 28t9aeu aan ons te vertellen.

Service
In eerste in stantie hebben we niet doorgegeven om de oude vaatwasser meet te nemen. Nadat ze gebeld hadden wanneer ze zouden komen hebben ze de oude vaatwasser toch nog meegenomen.

Aanbeveling
Goede en snele service.
Wat ze beloven wordt ook uitgevoerd.

Extra toelichting
Mocht je naar witgoed op zoek zijn check eer de site van Bemmel en Kroon. Goede service en goedkoper dan Media Markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RE 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na een onduidelijkheid nam de winkel telefonisch contact met me op, waardoor het apparaat geleverd kon worden op de gewenste dag.

Aanbeveling
Een winkel met mensen achter de site, niet alleen maar computers.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

CJG 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele stappen in het bestelproces, snel gedaan!

Service
Duidelijke communicatie

Aanbeveling
Heel tevreden over het hele proces, zowel het bestellen als afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasjan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Binnen 1 dag een super stille wasmachine in huis. Ook nog eens voor de beste prijs. Helemaal top!

Service
bezorging door twee zeer vriendelijke mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Broersma 13-12-2015 In de winkel gekocht
leidschenveen, den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel. Ook makkelijk bereikbaar.

Service
We werden direct geholpen. De verkoper was behulpzaam, eerlijk en luisterde goed naar ons. We zijn snel en goed geholpen.

Assortiment
Prima, ruime keuze

Aanbeveling
De winkel is voor ons inmiddels vertrouwd, overzichtelijk. De service is prima en de prijzen zijn scherp. Ook de levering was uitstekend.

Extra toelichting
Een aanrader. We hebben hier jaren terug onze keuken gekocht en nu een prachtige koelvriescombi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

shop women 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bezorging tot op de zolder uitstekende service:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris V. 12-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus , kon makkelijk de weg vinden .

Service
De medewerker had 25 jaar ervaring en dat kon je duidelijk merken . We werden meer dan uitstekend geholpen .

Assortiment
Er was ruime keus aanwezig en de prijzen waren echt veel goedkoper dan bij andere winkels . En geloof me , we hebben ze allemaal gehad !!

Aanbeveling
Wij wisten niet af van deze winkel , kwamen hem per ongeluk tegen op de woonboulevard Cruquius , maar gaan nu voortaan hier ons witgoed kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadine 12-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon tot op een twee uur de verwachte bezorgtijd te horen krijgen. Ik dacht dat ik ietjes later thuis zou zijn en kon dit ook doorgeven aan een hele vriendelijke man.

Service
mijn afwasmachine staat er goed en de oude is zonder problemen meegenomen.

Aanbeveling
vriendelijk, to the point, realistisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijvingen en specificaties van producten. Een wasmachine besteld die netjes werd geplaatst waarbij de oude machine ook weer werd afgevoerd. Gezien het gewicht van beide apparaten is deze service zeer welkom.

Service
Op dinsdag een wasmachine van Miele besteld en deze werd donderdag bezorgd op de afgesproken tijd. Van te voren werden we nog even gebeld dat ze onderweg waren. Top!

Assortiment
Wij hadden van te voren al bepaald welk product we wilden aanschaffen.

Aanbeveling
Een winkel die doet wat het belooft. Betrouwbaar met een vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews