bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15543 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lahja 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online te bestellen, volgende dag in huis, perfect

Service
De monteurs waren erg vriendelijk en hadden razendsnel mijn wasmachine aangesloten. De oude werd meegenomen. Ze hebben zelfs de vaatwasser die ik al had teruggeplaatst en aangesloten. Ik kon bij aflevering met pin betalen, makkelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze zaak zeker aan anderen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djpm 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet

Service
Correcte afspraak , indien een andere leveringsdag dan wordt je nog extra opgebeld

Aanbeveling
Door de correcte aflevering en gemaakte afspraak

Extra toelichting
Je moet niet op voorhand betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margot68 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Internetwinkel goed telefonisch bereikbaar op een gewoon nummer. Medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Service uitstekend, levering heel snel, after-sales heel goed en (ook belangrijk) hele lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

proeverke 29-07-2013 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon - Neckar 24 - 2491 BD - Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Tot vijf keer toe persoonlijk contact gehad in verband met inbouwmaten kookplaat. Adviseur neemt alle tijd en denkt actief en oplossingsgericht mee. Onovertroffen qua prijs, assortiment en persoonlijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.hoekman 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via u internet

Service
snel contact gemaakt na bestelling en het bezorgen en montage waren erg klantgericht

Assortiment
Er was bij wat ik zocht

Aanbeveling
ben al jaren een tevreden klant

Extra toelichting
Klantgericht en snelle sevice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peulen F 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na ons eerste gesprek had ik er zo een vertrouwen in dat we niet hebben geaarzeld en direct hebben besteld de prijs was ook erg aantrekkelig

Service
Die is ook goed maar we hebben er nu nog niet veel mee te maken gehad op een telefoontje na en dat was correct

Assortiment
Ruimvoldoende

Aanbeveling
Zoals hierboven vermeld zeer goed had er voorheen nog niet van gehoord maar is voor ons De winkel

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goeds te berichten het zal wel eentonig worden maar dat kan ik niet helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rietkoster 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Assortiment wasautomaten niet helemaal up to date in de webshop

Service
Keurig behandeld en geholpen toen ik zelf niet verder kon zoeken

Aanbeveling
Veel winkels kunnen aan het personeel van van Bemmel & Kroon een voorbeeld nemen,heel veel geduld en het bieden van alternatieven sq oplossing

Extra toelichting
Voor mij is het assortiment niet voldoende waardoor ik een ander type wasautomaat koos. De keuze werd prima toegelicht door de verkoper ik ben tot dusver tevreden over het product,extra compliment voor de bezorgers heel attent en service gericht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

karl 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via internet en vier dagen daarna staat de wasmachine in het washok!

Service
Naar de 2e etage gebracht en de oude meegenomen, fantastisch!!

Assortiment
Wat je maar nodig hebt bestel je eenvoudig via internet

Aanbeveling
Dromen worden werkelijkheid je hoeft alleen maar te bestellen. Ja en betalen hehe!

Extra toelichting
Geen opmerkingen gaat u zo door en u wordt de grootste van Nederland. Op het gebied van service bent u dat al!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W.v.d.H. 27-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je wordt van stap tot stap begeleidt tijdens de aankoop en bezorging.

Service
Prima, afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze tegen concurerende prijzen.

Aanbeveling
Prima winkel wij kijken volgende keer zeker weer hier.

Extra toelichting
Over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robbertkruiniger 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle en goede service. Nieuwer (en nog beter) model voor dezelfde prijs. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinomerah 25-07-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je van een artikel meer wil weten dan word je via kieskeurig eenvoudig doorgeleid.

Service
Eerst op Kieskeurig gezocht naar geschikt product toen naar Bemmel en Kroon om het product te bekijken en voor meer informatie.

Assortiment
Bemmel en Kroon kan heel veel laten zien in hun verschillende filialen.

Aanbeveling
Prima winkel om naar door te verwijzen als mensen dat wat ze willen kopen eerst in een winkel willen zien en al helemaal als ze ook geïnteresseerd zijn in advies van een verkoper die meer kan vertellen dan wat er op het prijskaartje staat.

Extra toelichting
Zie eerder gegeven antwoorden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob234 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelde netjes binnen 24 uur geleverd

Service
bestelde was niet direct leverbaar en heb voor dezelfde prijs een nieuwer model ontvangen. Oud toestel werd ook netjes meegenomen.

Extra toelichting
maken waar wat ze op hun webshop stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ConsumerX 25-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Binnen om 14:30 besteld, en de volgende dag om 11.30 is de wasmachine bezorgd en geïnstalleerd op de tweede verdieping.

Service
Full service zonder meerprijs bij wasmachines.

Assortiment
Ruim voldoende.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Ik had een actie model siemens wasmachine uitgezocht. Deze WM16S444NL Deze koste 749E inclusief bezorgen en installeren. Ik kreeg hier nog 50 euro korting op + 5 jaar garantie. Ik kreeg echter de betere en voor 799 geprijsde WM16S493NL geleverd. Inclusief de extra korting en garantie voor de prijs van de WM16S444NL nl 699Euro. De wasmachine is binnen 24 h geleverd en geïnstalleerd. Betalen kon met pin na de installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferrybee4 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
In een woord super. Zeer scherpe prijs en direct volledig op de hoogte van de aflevering. Bezorgservice is te volgen zodat je bijna precies weet wanneer ze komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iris 69 25-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling via de website werd snel, volledig en correct
behandeld. Kon zelf de bezorgdag kiezen. De prijs was
heel prettig.

Service
Bij de bestelling gaven we niet de full-service op, maar die werd ons toch gratis aangeboden. Niet verkeerd dus.
Echter bij aflevering niet gebeurd. Niet zo erg, maar niet
volgens de afspraak. Na een mailtje mijnerzijds excuses
en een kleine compensatie. Zeer correct afgehandeld,
alles binnen 24 uur

Assortiment
ruime keuze koelkasten,

Aanbeveling
Zal zeker aanbeveling doen. een en ander misschien afhankelijk van artikel en prijs.

Extra toelichting
de correcte levering en afhandeling komt prettig over. Kan niet beoordelen hoe reparaties, garantie -dingen en zo worden afgehandeld. Dit is natuurlijk ook een belangrijk aspect van service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud010 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 2 dagen vanaf het moment van bestellen tot aan de levering en installatie! De oude wasmachine afgevoerd en dit allemaal zonder extra kosten. Gewoon Top!!

Service
Zie gemak. Verder uiterst nette medewerkers, zowel aan de telefoon als de bezorgers/installateurs

Assortiment
Prima keuzemogelijkheden

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Goede service en snelheid. Hele nette medewerkers en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K vd Velde 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd om 14.00 uur besteld en de volgende ochtend om 10.30 al geleverd. Keurig op tijd met een telefoontje vooraf dat ze er aan kwamen. Dus zowel winkel als vervoerder: Prima gedaan!

Service
So far so good. Vooral de service bij aflevering en betaling is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fdassen 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op site zoeken en vergelijken met andere producten gaat eenvoudig en is duidelijk.

Service
Na het bestellen en bevestigen van de opdracht kregen we een duidelijke mail met de gegevens en de afspraak wanneer de levering gaat plaats vinden. En de informatie dat we van de bezorger ook bericht krijgen wanneer de bestelling komt en ongeveer het tijdstip.
En inderdaad op de dag van bezorging al voor 8 uur een mail met de gegevens om te kunnen volgen waar de bestelling is.HANDIG
De vriendelijke bezorger was ruim op tijd.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.
Wij hadden meer keuze dan bij de bekende ketens.
Op de site van Bemmel en Kroon kon men meteen leveren (ook daar heb je keuze in wanneer)wat niet kon bij de bekende ketens.

Aanbeveling
Je kunt bestellen en zelf een dag bepalen wanneer je vrij bent.
En je kunt bij de bezorger pinnen.
Dat geeft veel vertrouwen na een keer te zijn opgelicht op internet en je geld weg is. Dat risico heb je nu niet.
Dat is in het voordeel van Bemmel en Kroon.Ik heb geen site gevonden waar dit ook aangeboden werd.

Extra toelichting
De site is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.j.stevens 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en buidelijke website met voldoende info over het te bestellen produkt.

Extra toelichting
Grootste voordeel van de webshop is dat je nauwkeurig op hoogte gehouden wordt, waar je bestelde artikel zich bevindt en wat de geschatte levertijd is. Tevens een telefoontje van de chauffeur vlak voor het levermoment (15minuten voor levering) vind ik helmaal top, uitstekend. Ga zo door. Bedankt voor de goede, snelle en correcte levering. - Waalwijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELemmens 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het gezochte apparaat te vinden en procedure snel af te handelen. De volgende dag al in huis! Pinnen bij de levering, goed geregeld.

Service
Vaatwasser werd op tijd geleverd en een etage naar beneden gesjouwd. Prima service.

Assortiment
Zocht één apparaat en dat was er.

Aanbeveling
Goede en correcte service en levering. Erg tevreden.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering van het apparaat, en zelfs naar een etage lager gebracht. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pemasmul 22-07-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima geholpen, perfecte aflevering.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, en goede prijzen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etvl 22-07-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar en alles onder een dak.

Service
Volgende dag werden mijn machines naar 2 hoog gedragen, geplaatst en aangesloten. Oude spullen afgevoerd. Alles in de prijs.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goed advies.

Extra toelichting
Goede service. Per abuis stond nog een oude 'gratis wasmiddelen actie' op de machine. Dankzij Bob toch nog gekregen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dermout 21-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede internetsite

Service
Uitstekende service, wasmachine snel en goed geleverd op de afgesproken tijd. Even misverstand over meenemen oude wasmachine, maar na telefoontje was ook dat na twee dagen adequaat opgelost.

Assortiment
Mijn gekozen wasmachine was niet voorradig en ik kreeg een voorstel voor een nieuwer type van hetzelfde merk voor de afgesproken prijs

Aanbeveling
Gewoon hele goede ervaring meegemaakt, dat zie je wel eens anders met bestellingen van grotere apparatuur!

Extra toelichting
Zie alle genoemde punten hierboven. Ook telefonisch bij oplossen misverstand netjes te woord gestaan, servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy janssens 20-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles is zeer correct en volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Veel keuze en duidelijk veel goedkoper dan in België!

Aanbeveling
De moeite om te proberen!

Extra toelichting
Alles is zeer vlot en heel correct verlopen. Fijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamaricajanes 20-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Algemene score

7,0

Gemak
Fijn op je gemak een keuze maken!
Super te woord gestaan,
prima uitleg over de apparaten!
Gezellig winkelen bij Bemmel&Kroon.
De koop is gesloten naar volle tevredenheid

Service
De service prima..
Goed op de hoogte gehouden,
via e-mail en telefoon
hoe laat en wanneer bezorging.!

Assortiment
Het assortiment is dik voldoende!!,
de prijzen zijn ook een dikke voldoende

Aanbeveling
Het is fijn winkelen en er een keus voor elke
portemonnee!

Extra toelichting
De winkel is mooi en leuk ingedeeld . Fijn om zo te winkelen en te slagen, Blij met de nieuwe aanschaf!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JvdB66 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet gaat heel gemakkelijk.

Service
Prima service en communicatie. Vriendelijke bezorger/installateur.

Aanbeveling
Vlekkeloos verlopen, dus waarom zou ik niet aanbevelen?

Extra toelichting
Service en communicatie zijn (voor mij) belangrijk dan de prijs; beide dik in orde (de prijs trouwens ook). En de koelkast doet het ook nog! ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

D. J. van Stolk 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
toegankelijke website. Heldere afspraak over levering

Service
oude apparaat zonder extra kosten meenemen/afvoeren. Tijdig gebeld en door heel behulpzame medewerkers wasmachine geïnstalleerd.

Assortiment
breed genoeg

Aanbeveling
de praktische service+ de behulpzame medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wdenhertog 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, veel betaalmogelijkheden.

Service
Zeer vlotte bestelling van een apparaat dat niet op voorraad was. De monteur belt een half uur tevoren, zodat je niet thuis hoeft zitten wachten en was er een kwartier na het begin van de opgegeven besteltijden. De monteur was deskundig, netjes en vlot.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mandelieu 18-07-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mamijekr 18-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prettige winkel overzichtelijk, goed advies van de verkoper.

Service
Wat je besteld wordt keurig bezorgd,
personeel is erg goed en netjes!!!!
Monteur die het komt plaatsen werkt zeer correct en nauwkeurig.

Assortiment
Keus genoeg en voor elk budget!

Aanbeveling
Gewoon Goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

goedem 18-07-2013 In de winkel gekocht
Fore park Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ze zitten in de buurt en leveren snel

Service
beantwoorden alle vragen goed en denken mee

Assortiment
goed

Aanbeveling
We kochten een wasmachine, vaatwasser, magnetron en koelkast. Snelle levering en de monteurs werken netjes.

Extra toelichting
Het is duidelijk wat je kunt verwachten. Ze bellen van te voren. De vaatwasser van 3 maanden geleden werd netjes gemonteerd zonder de houten vloer te beschadigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard teunisse 18-07-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Fore pARK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product was zeer makkelijk te vinden

Service
de montage is door Bemmel en kroon verricht. (vervangen kookplaat).
Er moest in het graniet gezaagd worden om de inductie plaat te monteren. Niets dan lof. Perfect uitgevoerd

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Uitstekende zorg van het winkelpersoneel in den haag en nazorg.

Extra toelichting
Aandacht voor de klant, Zeer goede service. Proberen op alle mogelijke manieren te helpen. Lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broekies 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestelling zou tussen 2 en 5 uur bezorgd worden, maar dit werd 17.30 uur. Ik weet dat bezorgers zeer onder druk staan uit ervaring, dus de bezorgers valt niets verwijten over de te late bezorging. De koelkast staat nog ingepakt omdat wij deze over een poosje pas in gaan bouwen, maar we gaan er vanuit dat de koelkast in orde is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petrabergen 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk besteld

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Snelle accurate levering!

Extra toelichting
De bestelling ging voorspoedig, we werden goed op de hoogte gehouden van de status en binnen een dag was de stofzuiger al in ons bezit!! Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Layla2006 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig contact en 100% tevreden met beantwoorden van vragen.
Eerlijk en deskundig advies.
Ook zeer klant gericht

Aanbeveling
Zie mijn motivatie hierboven

Extra toelichting
Nogmaals: Zie hierboven. Zij verstaan de kunst van GOED KOOPMANS GEBRUIK.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gromme Donster 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede webshop met mooie prijzen. Maar die heb ik niet eens gebruikt, want ik heb telefonisch besteld. Ook handig, die wordt nog op koopavonden vanuit de winkel afgehandeld. Uitgestelde levering is erg handig en de track en trace is geweldig: je kan de koerier letterlijk aan zien komen op google maps. En je kan betalen bij levering met pin, mooie extra optie. Mijn levering was helaas misgegaan. Kan een keer gebeuren, maar hier zijn ze erg netjes mee omgegaan. Heb zelfs financieel een tegemoetkoming gekregen en een onderhoudspakket. Ook hebben ze verschillende keren gebeld en er echt aandacht aan besteed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El-Patrol 16-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk met parkeren.

Service
Niets is te veel.

Assortiment
Groot !

Aanbeveling
Is al gebeurd !

Extra toelichting
Vriendelijk en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diesel2 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is overzichteljk

Service
Het bedrijf houdt je heel goed op de hoogte m.b.t de status van de bestelling.We hadden gebruik gemaakt van de GRATIS extra service. de vervoerder heeft keurig ons oude app. mee retour genomen maar heeft het nieuwe app. niet uitgepakt, niet gecontroleerd op schade en ook de verpakking niet meegenomen. Het was vrijdag eind van de middag dus waarschijnlijk wilden ze graag snel het weekend in.

Assortiment
zeer ruime keus en snel leverbaar

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede afwikkeling

Extra toelichting
Perfecte afhandeling van de bestelling. Jammer van de afleverpuntjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

braban 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service (ook van het collega-bedrijf dat de koelkast kwam plaatsen). Snelle levering en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekedeboer 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bezorgd, makkelijke site

Service
Binnen een dag geplaatst en bezorgd

Aanbeveling
Voordeligste keuze, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afra2 14-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online bestelling verliep vlot en er werd keurig, en snel, gereageerd op mijn vragen

Aanbeveling
Een tevreden klant vertelt dat ook aan anderen

Extra toelichting
Het enige dat niet conform afspraak was, was dat ik helaas geen mail ontving de dag van tevoren met de verwachte aflevertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Blondini 14-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima, installeer kosten wel aan de hoge kant €90,-

Service
Prima, kregen de bevestiging dat de vaatwasser die we besteld hadden niet meer aanwezig bleek dus dat we de opvolger voor dezelfde prijs zouden ontvangen.

Aanbeveling
Het zelf kiezen van een datum is service gericht! Daarnaast krijg je een dag van te voren het dagdeel per email bevestigt en bellen ze je op dezelfde nog op om door te geven dat ze er bijna zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poldermick 14-07-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wanneer je over een auto beschikt is B&K Forepark prima bereikbaar. Ook met Randstadrail is het goed te doen.

Service
We twijfelden zeer of onze keuze combi-magnetron wel de juiste zou zijn. De man bij B&K bleek over de juiste expertise te beschikken om ons te kunnen overtuigen.

Assortiment
We hebben niet echt uitgebreid rondgekeken, maar wat we in één oogopslag zagen, was niet kinderachtig.

Aanbeveling
Hun service is uitstekend !

Extra toelichting
Zowel de begeleiding van B&K om tot de aankoopbeslissing te komen als de installatie door AJTEC hebben ons hart voor deze leverancier gestolen. B&K was ons aanbevolen door ATAG-NEDERLAND

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlokuiper 13-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje is genoeg om een bestelling te plaatsen

Service
Telefonisch advies, geen gedoe bij bezorging

Assortiment
Zeer veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweewk 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Afspreken kloppen helemaal. Betalen via internet.

Service
Chauffeur nam 15 minuten voor aankomst contact op. Netjes uitgepakt en verpakking meegenomen. Zeer attent gevraagd om iets onder het apparaat te leggen ivm mogelijk beschadigen houten vloer.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze binnen de productgroep. Prijs mooi concurerend.

Aanbeveling
Prima zaak, beveel ik zeker aan.

Extra toelichting
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avassys 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In enkele muisklikken was het artikel besteld. Pinnen aan de deur: ideaal.

Service
Met diverse e-mails goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zie hiervoor

Extra toelichting
Alles ging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miesenmies 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site. Kan makkelijk een offerte online aanvragen. Had mijn wasdroger ergens anders goedkoper gezien en een offerte aangevraagd en kreeg daar zeer spoedig reactie op.

Service
Woensdag besteld en donderdag in huis. Netjes in de badkamer gezet met tussenstuk.

Assortiment
Niet een heel breed assortiment, maar wat ze leveren is kwaliteit

Aanbeveling
Snelle levering. Nette levering en duidelijke website

Extra toelichting
Zeer tevreden over de winkel/webshop. Heb eerst bij correct rotterdam gekeken maar kon daar op de site de leveringsvoorwaarden niet duidelijk vinden. Heb hier uiteindelijk het zelfde product voor de zelfde prijs gekregen met wel duidelijke leveringsvoorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Greta23 11-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Makkelijk parkeren, vriendelijke ontvangst door medewerkers, niet opdringerig en goede uitleg over de producten. Levering volgens afspraak en keurig afgehandeld.

Assortiment
alles kunnen kopen wat ik nodig had. Veel verschillende merken aanwezig in showroom, waardoor je ook goed kunt vergelijken.

Aanbeveling
Ben tevreden over levering, uitleg en afhandeling van vragen via de telefoon.

Extra toelichting
Makkelijk parkeren, vriendelijke ontvangst door medewerkers, niet opdringerig en goede uitleg over de producten. Levering volgens afspraak en keurig afgehandeld. Alles kunnen kopen wat ik nodig had. Veel verschillende merken aanwezig in showroom, waardoor je ook goed kunt vergelijken. Ik ben tevreden over de levering van de goederen, uitleg en afhandeling van vragen via de telefoon

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

phpeute 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service! Ik kon pinnen bij de bezorging. De oude wasmachine werd meegenomen en de nieuwe werd geplaatst. En dat allemaal twee trappen op en af met een loodzware Miele wasmachine, zonder de boel te beschadigen. De installateur had tevens ook nog wat handige tips over de plaatsing en het gebruik. En hij was zo vriendelijk de wasmachine en de droger van plaats te verwisselen (ivm de openslaande deuren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameron1953 11-07-2013 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze en zeer vriendelijke behandeling en goeie info over het product

Extra toelichting
winkel is makkelijk bereikbaar. personeel zeer vriendelijk. ruime keuze in de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews