bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 11-08-2016 Via de website gekocht

Wasmachine LG FH47T

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine besteld de LG FH47T , gelijk juiste bezorgdag opgegeven bij bestelling en alles netjes verlopen. Ik kreeg een sms in de morgen over de verwachte bezorgtijd en half uurtje voor levering ook nog een sms. Wasmachine is snel geplaatst goede service en vriendelijke mensen. Super!

Pluspunten

  • Service
  • Plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arvi 11-08-2016 Via de website gekocht

Wasmachine van Zanussi gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine besteld. Bestelling via website gaat soepel. De Prijs was de laatste die ik heb kunnen vinden in vergelijking met alle andere sites. Daarnaast is de aflevering ook naar volle tevredenheid. Ze hebben de wasmachine zelfs kosteloos op de goeie plek gezet. BKI550904

Pluspunten

  • Probleemloos
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manuela 11-08-2016 Via de website gekocht

Dikke pluim voor geduld, service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers van Bemmel en Kroon zijn zeer behulpzaam en geduldig. Ik heb tig mails gestuurd en keer of wat gebeld voordat ik mijn uiteindelijke bestelling BKI550419 rond had, maar ik bleef super snel en netjes antwoord krijgen van de verschillende medewerkers. Bemmel en Kroon doet wat ze beloven. Via Liebherr zelf kon ik geen flessenrek voor mijn koelkast bestellen ondanks dat Liebherr dit artikel op hun website wel promoot. Bemmel en Kroon heeft dit flessenrek niet in haar assortiment, maar bood na mijn mededeling dat ik het niet bij Liebherr kon bestellen uit zichzelf aan om het voor mij bij Liebherr te bestellen. Echt super service!! Vandaag mijn bestelling ontvangen die door Bemmel en Kroon transporteur Dynalogic door drie zeer aardige en behulpzame medewerkers vakkundig zijn neergezet waar ik het wilde hebben. Ik ben over de levering echt dik tevreden. De apparatuur zelf moet nog uitgepakt en geplaatst worden dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar tot dusver een dikke pluim !!

Pluspunten

  • geduldige klantenservice
  • levering buiten assort.
  • goede transporteur
  • uitgebreid assortiment
  • prijsaanpassing

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beljouw 11-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk om via de site iets te bestellen. Je bepaald je keuze aan de hand van persoonlijke voorkeuren en vervolgens kun je met één klik zorgen dat je bestelling geplaatst wordt.

Service
Ik vind het super dat het ondanks dat het soms behoorlijk grote apparaten zijn allemaal gratis geleverd wordt en dat jullie zelfs de oude apparaten gratis kunnen meenemen.

Assortiment
Jullie assortiment is behoorlijk groot, waardoor de keuze ook goed te maken is en je goed weet wat je in huis krijgt. De produktomschrijving is vrij uitgebreid.

Aanbeveling
Ik vind het heel fijn om in deze winkel rond te kijken en een keus te maken. Alles staat heel overzichtelijk gerangschikt en de beoordelingen van de klanten maken soms de keuze nog wat gemakkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland 10-08-2016 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BKI550582. Was de enige website waar deze LG Robotstofzuiger zo goedkoop was. Bij concurrentie 10% hogere prijs en op hun belgische website tot zelfs 20 % duurder. Amai... Perfecte registratie, betaling en levering binnen de 4 werkdagen in Belgie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gemak
heel duidelijke opvolging en berichten over je order

Service
binnen de 4 werkdagen levering in Belgie.

Pluspunten

  • service webshop
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmy 09-08-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week een nieuwe vrijstaande koelkast gekocht voor in onze schuur.order BKI550131. Zelfde merk was bij Bemmel en kroon een stuk goedkoper. Daarnaast snelle levering en waren de bezorgers nog zo aardig om de koelkast voor ons direct in de schuur te plaatsen. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHavers 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website werkt prima en snel

Service
directe verwerking en als enige voor zo'n laag bedrag wordt het apparaat op de 2e etage geleverd. Meeste winkels gaan maar tot de voordeur of vragen een hoger bedrag.

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Witteman 09-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is zeer overzichtelijk ingericht. Je kunt je in een oogopslag op meerdere items/apparaten tegelijk oriënteren.

Service
Snelle, degelijke en vakkundige afhandeling/verkoop.

Assortiment
Veel keus m.b.t. de items/apparaten.

Aanbeveling
Winkel is goed bereikbaar, alleen qua sfeer zou het iets beter kunnen (het is nu nogal zakelijk allemaal).

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Haartman 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Slechts een paar drukken op de knoppen en de bestelling was afgerond.

Service
Afspraken werden nagekomen en er werd stipt op tijd bezorgd, tot op de opstelplaats aan toe.

Assortiment
Er is voldoende keus met voldoende uitleg en specificaties

Aanbeveling
Zie hierboven, kortom snel en gemakkelijk.

Extra toelichting
Wat ik ook prettig vind is dat er gepind kan worden bij aflevering; beide partijen lopen zo evenveel risico's.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AP 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk, goed telefonisch te bereiken ook.

Service
Op alle vragen die ik had kreeg ik direct goed antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katia 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Betaling via Bancontact of Visa is niet mogelijk via de webwinkel.

Service
Ik heb verschillende emails verstuurd naar verkoop@bemmel-kroon.nl maar nooit een reactie ontvangen. Wel werd mijn vraag behandeld maar nooit meer verdere uitleg ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Naat 08-08-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering

Service
Goede service

Extra toelichting
Bekwaam en vriendelijk geholpen. Prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG vaatwasser xxl 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit ervaring van eerdere bestellingen wisten we dat Bemmel & Kroon de beste prijs, de snelste levering en de beste service gaf. Dit werd nu wederom bevestigd. Heel fijn te weten dat we bij de volgende aankoop heel zorgeloos en vol vertrouwen op Bemmel & Kroon kunnen bouwen.

Service
Tijdige levering, goede voorlichting, uitstekende installatie, de installateur deed ook bijstelwerk aan de deuren van de keuken die niet bij de opdracht hoorde.

Assortiment
Na een keuze gemaakt te hebben voor een bepaald merk en type vaatwasser de site van Bemmel & Kroon geraadpleegd. Assortiment is zeeeeer ruim, dus de vaatwasser van onze keus was ook hier verkrijgbaar en wel tegen de allerbeste prijs. Ook al uit vorige ervaringen bleek de prijs ruim 20% (minimaal) lager te liggen, nu ook weer.

Aanbeveling
Je bent een dief van je eigen portemonnee als je elders gaat kopen

Extra toelichting
Bemmel & Kroon heb ik opgeslagen onder mijn favorieten. Ik weet nu dat ik echt niet verder hoef te zoeken voor een apparaat: Bemmel & Kroon voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, geen lastige links die je moet volgen gewoon bestellen en betalen

Service
afspraken die werden gemaakt werden precies nagekoemn

Assortiment
vrijwel alle produkten die ik zocht kon ik vinden

Aanbeveling
prima gevoel erbij , moet volgend jaar nieuwe keuken ga daar zeker kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berger 08-08-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
in 15 minuten mooi apparaat geadviseerd en gekocht

Service
laagste prijsgarantie en deskundige verkoper

Aanbeveling
goede website, plezierige fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Wij houden zelf niet van megastores of onpersoonlijke winkels, samen met service, keus en advies van verkoper zijn wij prima geslaagd voor een wasmachine en droger, voor een prima prijs. Bezorging en plaatsing verliep uitstekend waar je zelf geen omkijken naar hebt. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fleur 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel bestellen via de website. Ik heb er een wasmachine en droger besteld en kon er eenvoudig extra service bijbestellen voor het naar boven brengen en installeren.

Service
Extra service mogelijk voor naar boven brengen en installeren. Ik kon de bestelling laten bezorgen op een door mij aangegeven datum.

Assortiment
Ze hadden precies de apparaten die ik wilde hebben.

Aanbeveling
Alles liep soepel.

Extra toelichting
ordernummer BKI546726

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholten 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces

Service
Ik ben via emails duidelijk op de hoogte gehouden mbt voortgang in het order en aflevering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima ervaring met Bemmel& Kroon. Bestellen gaat zorgeloos en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liëk 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig zoeken, bestellen en terugkoppeling wanneer bezorgen.

Service
Na internet bestelling, netjes op afgesproken dag en tijdsvlak afgeleverd. Nette jongens die respectvol omgaan met je spullen en meedenken. Goede gastheren voor het bedrijf.

Aanbeveling
Netjes betrouwbaar respectvol duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooi duidelijke website

Service
Lever afspraken worden waar gemaakt

Assortiment
Ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
Eerste bestelling van ons, erg duidelijk en alles verliep volgens afspraak.

Extra toelichting
Mooie website, ruime keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd. Uitstekende logistieke service, wasmachine werd keurig naar zolder gebracht en aangesloten. Tevens werd de oude wasmachine meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gery 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In mijn luie stoel heb ik een mooie nieuwe koelkast gekocht

Service
top service vanaf eerste moment, contact via mail en telefoon, tot bestellen en leveren van goederen. Snel, adequaat en klant vriendelijk.

Aanbeveling
Zij maken alles waar wat ze beloven, zo wil je graag als klant worden behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxarie 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben invalide en niet in staat om naar de winkel te gaan. Eén telefoontje was genoeg om alle informatie te krijgen die ik zocht en om de vaatwasser te bestellen.

Service
Een dag na de bestelling was er een monteur met de vaatwasser. een uurtje later zat de vaatwasser er in en werkte.

Assortiment
Ik kan hier altijd de beste machines vinden voor de beste prijs.

Aanbeveling
Snelle vakkundige service en de beste apparaten voor de beste prijs. Ik koop hier altijd.

Extra toelichting
Ordernummer DH549663

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ordernummer BKI550610, 's avonds besteld, de volgende dag in huis.

Service
Supergoede service, levering volgens planning.

Assortiment
Zeer ruime keus tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Online bestelgemak en prima bezorg service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvanbokkum 06-08-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
grote diversiteit aan type apparaten

Service
goede uitleg, snelle levering

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
snel, breed, kundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Onze wasmachine was stuk, donderdag Siemens over de vloer en hij bleek niet meer te repareren. Zaterdagmiddag 13u30 werd de nieuwe geleverd. Keurige heren van Dynalogic brachten hem tot op 3e etage. Communicatie over tijdstip arriveren ook echt precies. Dus niet meer halve dagen wachten. Echt top

Assortiment
Zocht een specifiek apparaat/type dit was voorradig en kon direct geleverd worden voor scherpe prijs.

Aanbeveling
Dikke 9 moet het zijn. Zeker de combinatie met service bij levering , correcte indicatie voor tijdstip arriveren.

Extra toelichting
Dikke negen, zeker verdiend! Order BKI550589.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJ 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website waarbij ik alle producten die ik wilde snel kon vinden.

Service
Bezorging binnen 1 werkdag. Alles werd in huis afgeleverd.

Assortiment
Alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijke website, snelle levering en goede prijs.

Extra toelichting
BKI550384

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien Arendsen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk alles duidelijk omschreven helderde kan niet!!!

Service
duidelijk en de afspraken goed nagekomen

Assortiment
zeer uitgebreid voor alles wat wils

Aanbeveling
uitgebreider online schoppen kan haast niet!!!

Extra toelichting
ik heb niets meer toe te voegen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annika 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, aardige bezorgers.

Service
Bezorgers belden een half uurtje voor de bezorging en hebben de droger keurig op zolder gezet, snel en zonder beschadigingen aan trap/muur/droger.

Assortiment
De droger die wij wilden, was aanwezig.

Extra toelichting
Product nog niet uitgeprobeerd, dus cijfer deels onder voorbehoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PiaP 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt iets online en krijgt het thuis afgeleverd. Er wordt tijdig een bericht gestuurd en ongeveer een half uur op voorhand krijg je nogmaals een berichtje met het voorziene uur. Gemakkelijk!

Service
Zeer vriendelijk

Assortiment
Uitgebreide keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmerman 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
s' middags om 16 uur besteld volgende morgen om 9.25 uur in huis.
pakket is verzonden met dynalogic, goede info over bezorging en levertijd. Op de minuut nauwkeurig geleverd :-)

Assortiment
ruime keus en goede/laagste prijs.

Extra toelichting
BKI550526

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Kuyken 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prijs lag 90 euro onder bol.com en allerlei andere sites. Gisteren besteld vandaag geleverd.

Service
Nette mensen die de levering deden.

Assortiment
Alleen diepvriezer besteld

Aanbeveling
Jammer dat je moet betalen om te pinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul uit Almere 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en informatieve website. Ik kon daardoor precies kiezen welke wasmachine en wasdroger ik op basis van mijn criteria wilde aanschaffen. Bovendien (één van) de voordeligste aanbieders.

Service
Mijn bestelling werd onmiddellijk helder en duidelijk met factuur en leveringsprocedure bevestigd.
Wel waren mijn artikelen pas over 3 dagen beschikbaar. Maar dat was voor mij geen probleem.

Assortiment
De website biedt uitgebreide keuze uit een groot assortiment. Hoewel ik dat niet goed kan beoordelen maar lijkt het erop dat (zo goed als) alle op de markt beschikbare witgoedartikelen van 'Onze merken' via de website beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Bemmel&Kroon. Niets dan lof. Nu nog mijn ervaringen in de praktijk met de aangeschafte artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKI550190 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen... Opvolgen... Super levering!!!

Service
Vlot mailgebeuren... Supertevreden

Aanbeveling
Het werkt vlot... Je kan betalen bij levering... Zo ben je zeker dat het geleverd word... 1 dag voor het geleverd word! Het was super! Zeker als je dringend een wasmachine nodig hebt! Ook scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WB 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke productpresentatie en betaalwijze

Service
goede afwikkeling via mail, afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Er werd een opvolgmodel geleverd, dat bleek pas achteraf (de voorraad op de site was dus niet helemaal bij) maar voor dezelfde prijs was dat verder geen probleem.

Aanbeveling
Betrouwbaar en helder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sanne 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van Bemmel en Kroon aan de telefoon met de vraag over de aflevering van een koelkast; of dit ook op zaterdag mogelijk is. Nog geen 5 minuten later is de koelkast besteld en heb ik een email binnen met de factuur, de link naar ideal en een email van de bezorger! Helemaal top!

Service
Uitstekende service. Vriendelijk en met een duidelijke uitleg aan de telefoon geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Uitstekende website en goede werking op alle gebied.

Service
Degelijke uitleg .

Extra toelichting
Betere service dan belgie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Detobel 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vrijdag een bestelling geplaatst, maandagmiddag in huis.

Service
Uitstekend, heb na de bestelling nog telefonisch kunnen contact nemen.

Aanbeveling
Een 10 voor de service.

Extra toelichting
alles werd uitgevoerd zoals online werd weergegeven, een dikke proficiat aan gans het team. Hopelijk is de dienst na verkoop ook zo......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Ostendorf 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site,Heel duidelijk over de datum en tijd van levering

Service
De chauffeur en zijn bijrijder die de vaatmachine afleverde gaven duidelijke instructies over het gebruik en aansluiting van het apparaat

Assortiment
groot assortiment met duidelijke keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
snelle levering, goede service en duidelijk aanwijzing over de aansluiting van de machine en van de tijd van aflevering

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HvanRooijen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eergisteren besteld bij kapotte droger en nu al in huis. Top!

Service
Hele goede communicatie over aflevering.

Assortiment
Enige die de droger die ik wilde op voorraad had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je je wensen aanvinkt en dan gaat vergelijken kan je heel goed je keuze maken.

Service
Je kan je keus voor afleverdatum en tijd met een alternatief aangeven.

Assortiment
Ruime keus aanwezig

Aanbeveling
Ik zou deze winkel qua prijs en kwaliteit aanbevelen.

Extra toelichting
De bezorger wilde zo graag en snel dat er toch bij het testen een aardige waterlekkage was. Dit mag niet meer fout gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan N 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld via internet en de volgende dag in huis. snel accuraat en netjes. Eventueel mogelijk een andere bezorgdatum op te geven

Service
Keurig afgeleverd, oude meegenomen, snelle afhandeling. Regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze uit prima merken met uitvoerige beschrijving/specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig online te bestellen , duidelijk met een paar vinkjes aan te klikken.

Service
wat er op de site staat wordt gedaan houden goed contact per mail wanneer het geleverd wordt. Ik had de keuze gemaakt door pin te betalen bij levering. Pin lukte niet gaf steeds fout code aan. Bemmel&Kroon gebeld en die stuurde een mail met de link om ideal te betalen, vlot geregeld!

Assortiment
Super blij, wat ik verwachte is ook uitgekomen en de Amerikaanse koelkast op zijn plek gezet. Ervaring dat een andere wel bekende bedrijf dit niet deden enkel tot aan de drempel!

Aanbeveling
Door positieve ervaring zal ik zeker het aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle, overzichtelijke en goede webshop.

Service
via een pricewatch te zien gekregen dat Bemmel en Kroon de goedkoopste was. Vrijdags besteld en zaterdag werd de wasmachine netjes geleverd. Via de online dienst kon ik zien waar de chauffeur ongeveer was en een half uur van tevoren kreeg ik een sms met de exacte tijd. Ideaal!
De mobile versie van die site werkte nog niet helemaal vlekkeloos op mn Iphone, maar op de computer was het goed bij te houden. Installatie verliep prima.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde.

Aanbeveling
Een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke manier van bestellen.

Service
Geleverd zoals beloofd.

Assortiment
De interessante producten werden aan de goedkoopste prijs aangeboden.

Aanbeveling
Alles zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramer 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb via internet besteld. Lekker makkelijk. Wat fijn is dat als je twijfelt tussen een aantal producten, of als je gewoon eens het verschil tussen een aantal producten wilt zien, dit heel makkelijk kunt aanvinken. Heel overzichtelijk.

Service
De volgende dag staan ze al met het gekochte product op de stoep. Je krijgt via sms bericht hoelaat ze ongveer komen en je kunt de vrachtauto zelfs volgen online. Super!

Assortiment
Genoeg merken om uit te kiezen.

Aanbeveling
Als je bovenstaande toelichting leest,is 8 een prima cijfer toch?!

Extra toelichting
xxxxxxxxxxxxxx

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en correcte correspondentie

Assortiment
Groot assortiment wasdrogers

Aanbeveling
Van begin tot eind alles correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwarel 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is eenvoudig te bestellen, maar het hele systeem van emails, tracking en bezorging is wat gedateerd: ik heb maar liefst 5 emails gehad dat mijn pakket besteld, geverwerkt, onderwerg en bezorgd is. Doet een beetje denken aan online bestellen 10 jaar terug.

Service
Telefonisch zijn ze zeer vriendelijk, al is het even zoeken naar het juiste nummer vanuit België. Als ze nog niet "open" zijn, lijkt het alsof het nummer niet aangesloten is.

Assortiment
Alles ok, prijs beter dan bol.com!

Aanbeveling
Afhandelijksproces kan moderner en efficiënter.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van beek 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
via website makkelijk keuze kunnen maken

Service
gelijk orderbevestiging en informatie over bezorging

Assortiment
ruim voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesit 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Moeiteloos bestellen en snel en goed afgeleverd

Assortiment
Alleen de drogers in het goedkope segment bekeken

Aanbeveling
Afhandeling zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renso 03-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie grote zaak (forepark) met deskundig personeel die nog heet e.e.a voor mij gingen opzoeken en alle tijd namen.

Service
Goed advies en snelle plaatsing van de aankoop en afspraak voor de levering.

Assortiment
Ruime keuze en wat er niet staat zoeken ze op en kunnen dit eventueel gewoon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews