bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15560 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RyanBB 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk online te bestellen! Alleen de betaalwijze was voor ons enigszins onduidelijk, bij de optie vooruitbetalen dachten wij aan een deel nu en een deel bij aflevering betalen! Drukte we op de info button (?button) dan herlade de pagina enkelt opnieuw.

Service
Geweldige service, na de voor ons ontstane verwarring m.b.t. de betaalwijze een telefoontje gepleegd daar vriendelijke te woord gestaan en binnen enkele seconde een iDEAL link om te betalen! Daarnaast hadden wij een droger en wasmachine die niet meer leverbaar waren bij de fabrikant dit was geen probleem wij kregen zonder dat we er zelf iets voor hebben moeten doen de nieuwe modellen ontvangen voor het zelfde bedrag! Een dikke pluim hiervoor!

Assortiment
Ruime keuze aan drogers en wasmachines met een goede prijs! Overig assortiment kunnen we niet beoordelen omdat we specifiek opzoek waren naar de hierboven genoemde producten!

Aanbeveling
Wij zouden Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan iemand anders, dit vanwege de uitstekende service en het gemak! Bij een volgende aankoop zullen wij ook zeker bij Bemmel en Kroon kijken!

Extra toelichting
Een uitstekende service en zeer eenvoudig te bestellen! Voor de producten die wij zochten(wasmachine en droger) hadden we een ruim assortiment om uit te kiezen! Bij een volgende aankoop zullen we ook zeker weer bij Bemmel en Kroon gaan kijken! Daarom raden we ook een ander aan om bij deze shop een kijkje te nemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Deirdrevb 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online gekocht, makkelijker kan niet. :)

Extra toelichting
Duidelijke website en na het bestellen ontving ik regelmatig updates over de status van mijn bestelling. Ook het leveren liep voorspoedig, ik ontving de dag van de voren bericht over het tijdvak waarin mijn bestelling zou komen en de koerier belde een half uur voor aankomst. Al met al een fijne winkel waar ik met het volste vertrouwen opnieuw bestellingen plaats! (ordernummer BKI475387)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Koper 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig besteld vanuit mijn senior stoel.

Service
Voor binnenkomst/aflevering wasmachine werd gekeken wat er op de vloer lag. Maatregelen werden genomen om mijn lichte vloerbedekking te ontzien. SUPER service!

Extra toelichting
Door mijn zoon werd "van Bemmel en Kroon" wederom warm aanbevolen. Ik kreeg op mijn hart gedrukt dat ik mijn wasmachine (ordernummer BKI475299) nergens anders moest kopen. Hijzelf koopt al ruim 25 jaar met volle tevredenheid bij "Van Bemmel en Kroon". Vlijmscherpe prijzen, uitstekend assortiment aan kwaliteitsproducten en zéér klantvriendelijke service roept hij iedere keer weer. Dus waarom zou ik het, ondanks mijn levenservaring van 91 jaar, beter moeten weten ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mojodana 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk, klik, klaar, duidelijke info

Service
snelle levering mogelijk, info van te voren, t&t en een belletje vlak voor levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
keuze voor Bemmel en Kroon op aanraden van anderen door goede ervaring

Extra toelichting
Door afmeting van keukenkast, waren we beperkt in keuze koelkast, maar Bemmel en Kroon had vor ons toch een assortiment waar we uit konden kiezen en nog snel leverbaar ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aetos 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TOP
geweldig,gemakkelijk,snel

Service
ook top
betaal bij levering
ZONDER voorschotten of ander
moeilijke dingen
niet in stock is snel besteld (op 1 dag)
in huis op 4 dagen

Assortiment
geen gedoe of rommel
alles is ok

Aanbeveling
zeker wel
goede service
prijzen
en snelle afhandeling

Extra toelichting
bij ons 8 weken wachten 40% duurder dan hier dus .... top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JadeGaal 14-07-2015 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk Hazerswoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Keurig te woord gestaan in de winkel door de verkoper. Ook de aflevering verliep netjes.

Assortiment
Hier de meeste Amerikaanse koelkasten, maar overal klein assortiment.

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Nette niet opdringerige verkoper. Wij wilden het showroommodel omdat wij geen levertijd wilden, dit was geen probleem na overleg met de leverancier.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

J.G. Boersma 14-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, goed geholpen, snelle levering

Service
Inbouw oven snel geleverd en keurig geplaatst.

Assortiment
Ruime keuze aan inbouwovens

Aanbeveling
Goed geholpen, snelle levering, ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze, goed geholpen in de winkel en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dulcy 14-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Heb de producten daar eerst uitgezocht.Vervolgens in de winkel gekocht.

Service
Voorlichting bij aankoop was prima. Producten werden zeer snel netjes afgeleverd en geplaatst.

Assortiment
De winkel heeft een zeer ruim assortiment. De prijzen zijn laag.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel. Ruime sortering en overzichtelijk opgesteld.
Zeer ruime keuze in producten in diverse prijsklassem. Ruim voldoende parkeerplaats voor de deur.Je wordt prettig geholpen.

Extra toelichting
Wij hebben er eerder een combimagnetron en inductiekookplaat gekocht. Nu een stofzuiger en wasmachine. De winkel heeft een ruime voorraad en je wordt goed geholpen met de keuze van de artikelen. De winkel is zeer makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mermeubel 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
Snelle levering op de afgesproken tijd. Type vaatwasser die ik bestelde was er niet meer heb de opvolger gekregen tegen de zelfde prijs , top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibbe de stabij 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, geen verrassingen als je een bestelling plaats

Service
op de dag van bezorging krijg je voor 8 uur s'ochtends een e-mailtje en SMS-je met de verwachte levertijd, eem half uur voor levering wordt je gebeld dat ze er aankomen heerlijk duidelijk. Apparaat wordt op de plaats gezet waar jij dat aangeeft oude apparaat wordt retour genomen inclusief alle verpakkingsmaterialen.

Aanbeveling
simpel ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen Roodnat 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles erg duidelijk en makkelijk in te geven en je krijgt ook de juiste feedback aan informatie waardoor dat je ervaart dat alles goed is verlopen.

Service
Enorm snelle en nette communicatie alsook alles vanaf order intake tot en met levering keurig en netjes geregeld.

Assortiment
Deze winkel mag wat mij betreft ook andersoorige producten gaan voeren. Ik zou blijdelings daar gaan kopen, na uiteraard prijsonderzoek.

Aanbeveling
We kopen veel op internet, maar dit bedrijf zit toch wel in de hoogste regionen wat ons betreft. Als je iets aan iemand aanbeveelt, dan moet je daar ook 100% zeker van zijn en dat ervaren we met Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Zie motivatie bij elk los punt. We zijn zo enthousiast; dat we elk punt afzonderlijk hebben onderbouwd. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steefvin 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om online een product te vinden en deze te bestellen.

Service
De communicatie na een geplaatste bestelling is zeer goed. De klant weet waar ze aan toe is.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Het is een prima winkel met een groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekamavandorsten 13-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het werd mij heel gemakkelijk gemaakt om mijn keuze te maken en een bestelling te doen zonder dat er sprake was van opdringerigheid. Dat mijn keuze ook nog eens enkele financiële voordelen opleverde (actie van zowel Bemmel en Kroon als van Bosch zelf) gaf de doorslag om een iets duurder type te kiezen dan ik van plan was.

Service
Door de toegevoegde waarde van de deskundige verkoopster kon ik beter een keus maken.

Assortiment
voldoende assortiment van artikelen waar ik naar zocht (koel-vriescombinaties)

Aanbeveling
Door de omvang van de winkel is er een persoonlijke benadering en advisering.Veel beter dan in megastores.

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden, en direct vriendelijk ontvangen. Ook de afhandeling bij de telefonische bestelling achteraf verliep prima. Helaas werd ik pas op de ochtend van de bezorgingsdag op de hoogte gebracht van het tijdsblok waarin de koelkast bezorgd zou worden, maar n.a.v. mijn klacht hierover ben ik direct teruggebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Schu 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Duidelijke communicatie met de leverancier!

Assortiment
Voor de producten die ik nodig had ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasteenks 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ze geven van tevoren aan tussen welke tijden je ze kan verwachten en de chauffeur belt nog van tevoren om te zeggen wanneer je hem kan verwachten.
Ze plaatsen de wasmachine gelijk op hun plek en sluiten hem aan.

Extra toelichting
De service en gemak maakt voor mij dit een betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sientje 15 13-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag

Algemene score

5,0

Service
na iets meer dan 2 jaar na aankoopdatum melding gedaan van lekkende keukenkraan. waarop wij dit antwoord kregen.

Geachte heer , mevrouw,

Wij hebben een melding ontvangen in verband met een lekkende keukenkraan.

Helaas is dit type niet meer leverbaar en zijn er ook geen onderdelen meer verkrijgbaar.

Eventueel kunnen wij u een nieuwe kraan aanbieden met 10% korting.

Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Service & Logistiek
tel : 071-5818800

we waren niet blij met deze oplossing en hebben melding gedaan bij de leverancier.
waarop we binnen enkele dagen een vervangend onderdeel wordt toegestuurd ?

Aanbeveling
bij de afdeling service en aftersales zijn ze niet erg gemotiveerd om je problemen op te lossen.

Extra toelichting
Service en aftersales

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

p.jansse 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, even bellen of er voorraad is (de vorige leverancier kon toch niet leveren hoewel hun website aangaf dat er voorraad was), snel antwoord, 5 minuten van voor tot achter en klaar.

Service
Aan de telefoon direct geholpen, geen wachttijd, geen " dan moet u mijn andere collega hebben" .
Erg fijn

Assortiment
Ik mijn zoektocht naar de juiste koelvries combi kwam iedere keer Bemmel en Kroon voor met de laagste prijs of in de top 3 laagste prijzen.

Aanbeveling
Ik ben alleen maar positief. Natuurlijk zou ik een ander naar Bemmel en Kroon sturen.

Extra toelichting
De hele afhandeling van de order, bestellen en bezorgen van order BKI476451 ging als een speer. Vrijdag middag besteld, nu op maandagmorgen 10 uur geplaatst en de rommel ging weer mee. Heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiMiKo 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op de bank uitzoeken en bestellen!

Service
Het model dat we besteld hadden was toch niet voorradig, dus heeft Bemmel en Kroon voor hetzelfde bedrag de opvolger van dit model geleverd, die eigenlijk duurder is. Dus de levertijd bleef daardoor hetzelfde, en dat is top, want als je oude vaatwasser kapot is gegaan wil je niet lang moeten wachten!

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, goede prijs, aardige mensen aan de telefoon.

Extra toelichting
Ordernummer 304518: Snelle levering, goede service, goede prijs, aardige mensen aan de telefoon. Volgende keer bestel ik weer u!! Geweldige service, geen gedoe!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamm89 12-07-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk en direct contact via email of telefoon

Assortiment
alles is mogelijk

Aanbeveling
veel keuze, goede adviseurs en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iokasti 12-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch erg netjes te woord gestaan en in de winkel erg prettig geholpen. Het was ergsoepel en vlot geregeld.

Service
Service is zoals het hoort: netjes vlot en erg attent. Er werd geluisterd naar mij en de bezorging was uitstekend!

Assortiment
Keuze was meer dan voldoende! Vlot en deskundig advies ontvangen en juiste keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen! Prijzen van B&K zijn ten opzichte van andere 'schreeuwende' witgoedverkopers prima!

Extra toelichting
Prima winkel, fijne sfeer, prijs-kwaliteit is uitstekend, bezorgservice doet meer dan beloofd is en gratis parkeren voor de deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrianos 12-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen lopen correct geholpen worden
en altijd slagen

Service
even gebeld
snel hersteld

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
na 30 jaar bemmel en kroon is al deze service heel gewoon

Extra toelichting
vanaf kopermolen tot hoge rijndijk altijd goed en nooit geen spijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SlobbeE 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Na waardeloze service BCC en na 3 dagen nog geen wasmachine te hebben ontvangen gebeld met verkoper Bob, wat een topper!
Nieuwer model Siemens tegen lagere prijs incl snelle bezorging en perfecte service.
Altijd alleen nog maar Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Ordernummer DH476270

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeerBur 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en bestelproces waarbij duidelijk wordt aangegeven wat bij de service hoort en waar extra voor betaald moet worden.

Service
Artikel is zoals beloofd de volgende dag geleverd en binnen de aangegeven bezorgtijd.

Assortiment
Keuze in alle prijsklasse. Prijs concurrerend t.o.v. grote elektronica bedrijven.

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermaoelen 11-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en gemakkelijke website

Service
Komen afspraken na en pakket is van minuut tot minuut te volgen

Assortiment
Groot assortiment en goede prijzen

Extra toelichting
Duidelijke website, groot assortiment met goede prijzen, prima bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDMFN 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ordernummer BKI475735 Ons vakantiegeld ging naar... een nieuwe wasdroger! Een gezin met 3 kinderen... daar kunnen we natuurlijk niet zonder. We zijn zeer tevreden met de nieuwe droger en de goede service. Fijn dat je zelf de bezorgdag kunt uitkiezen, een dag van ter voren netjes bericht in welk tijdvak de bezorging zal plaatsvinden en een half uur van ter voren een telefoontje van de bezorger dat ze er aan kwamen. Alles ging snel, werd aangesloten en alle verpakkingsmateriaal en de oude wasdroger werden weer mee retour genomen! Bedankt voor de snelle en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjannie15 11-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
N.v.t.

Service
Zeer goed gholpen in de winkel, en heel thuisbezorgt.

Assortiment
Ik heb gekocht waar ik naar op zoek wss.

Aanbeveling
Goede uitleg van de producten.

Extra toelichting
Na eerst bij een andere winkel te zijn geweest zijn we toch nog verder gaan kijken en reden langs Bemmel & Kroon en zijn naar binnen gegaan. Ik ben daar blij mee want we zijn erg tevreden over de manier van advies geven en het bezorgen. Odernr. ZTW473500. Bedankt Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h vranken 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte afhandeling

Assortiment
bijna alles leverbaar

Aanbeveling
prima winkel, al eerder ervaring mee gehad

Extra toelichting
betrouwbare zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demarie 10-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen twijfel, keuze is makkelijk te maken!

Service
Medewerkers staan altijd voor je klaar.

Assortiment
Net niet het model in de showroom maar wel een indruk kunnen krijgen.

Aanbeveling
Goede service, vrolijke mensen en er wordt gedaan wat er beloofd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria samsung 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bel je naar Bemmel en Kroon, vraag dan naar Bob, Die zet alles op zijn kop. Een mooie wasmachine voor een goede prijs gekocht, Dat was wat ik zocht. Thuisbezorgd, aangesloten, oude machine mee, Omdat die het niet meer deed. Ik geef Bemmel en Kroon een dikke 10, Jullie zullen me een volgende keer zeer zeker weer zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymakers 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestelprocedure was helder.

Service
De mogelijkheid tot keuze voor de afleverdag was erg prettig. De bezorgers waren vriendelijk en zijn zo vriendelijk geweest de wasautomaat tot in de schuur te rijden.

Aanbeveling
Redenen om Bemmel en Kroon aan te beveleen zijn de goede ervaringen met bestelling en levering en prima prijs van het bestelde product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henkti 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk door website te surfen

Service
Bestelde type wasmachine bleek niet meer voorradig. Kreeg een duurdere en betere machine voor de zelfde prijs.

Assortiment
niet alles type"s zijn op voorraad

Aanbeveling
Snel en netjes afgeleverd, oude machine en verpakking werd meegenomen

Extra toelichting
Website sneller bijwerken omtrent type's die niet meer op voorraad zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ldijkhuijs 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

rjdenos 10-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goede spullen bij Bemmel en Kroon aangeschaft; met de Miele vaatwasser hebben we 15 jaar plezier gehad.

Service
Altijd op tijd. Men stuurt een e-mail dat de spullen worden bezorgd en bovendien bellen ze 10 minuten van te voren om te zeggen dat e.e.a. wordt afgeleverd. In de winkel vertelt men duidelijk hoe een apparaat werkt en vertellen ze ook nog wat de nieuwste snufjes van b.v. een merk Miele zijn.

Assortiment
Alle spullen in huis die men nodig heeft.

Aanbeveling
In hoge mate, dat we altijd tevreden zijn.

Extra toelichting
De eerste wasbeurt gaat zondag plaatsvinden, want de vaatwasser zit nog niet vol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naz38 10-07-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb makkelijk mijn producten kunnen vinden. Levering was heel snel.

Service
Alles was duidelijk van winkel tot levering. Werd goed geïnformeerd. Dank u.

Assortiment
Ruime assortiment. Leuke winkel. Makkelijk kunnen testen van de apparaten.

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers. Service gericht. En lekkere koffie.

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen. Het is gewoon een super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwe bewoner 09-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na raadpleging van de webside toch een winkel bezocht waarna een zeer goed overzicht werd verkregen door een zeer goede voorlichter

Service
zeer professionele voorlichting

Assortiment
Een zeer groot assortiment gecombineerd met uitgebreide informatie maakte de keuze eenvoudig

Extra toelichting
Gewoon geweldig geholpen en de aflevering en aansluiting liet niets te wensen over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucdemoor 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ruime keuze en zeer veel merken verkrijgbaar
Zeer gunstige prijs

Aanbeveling
Ik heb uw winkel reeds aangeprezen bij kennissen en hen gewezen op de zeer gunstige prijs en de prima service

Extra toelichting
Ik kan echt geen negatieve punten aanhalen Ook een pluim voor de vriendelijke en perfecte aflevering door de transporteurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KKR 09-07-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk en makkelijk voor vergelijking vd diverse (koelkast) modellen.Jammer alleen dat bij terugklikken naar ander model de verfijnde instellingen weer weg zijn en je opnieuw die instellingen moet doen.Winkelpersoneel DH Forepark,vriendelijk, open en deskundig.

Service
Nette behandeling in winkel met duidelijke afsraken die ook kloppen met de perfecte levering. Fijn ook dat de planningstijd via E-mail en telefoontje half uur van te voren ook gewoon gebeurt.

Assortiment
Breed en genoeg diep assortiment voor goede prijs, zeker als je de organisatie ziet die klopt en met nette presentatie combineert.
Het is moeilijk voor elke winkel alles op voorraad te hebben.

Aanbeveling
Nette goede keten waar het familiebedrijf gevoel nog aanwezig is.

Extra toelichting
Netjes, mooie presentatie, duidelijke prijsstelling en fantastisch personeel die weten waar het om draait en die afspraken maken die ook gewoon kloppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ingrid_56 09-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goed, vakbekwaam advies.
Prijs kwaliteitverhouding is goed.
Bij latere levering keurig alternatief aangeboden.

Assortiment
Meer dan voldoende in het assortiment. Als het niet in de winkel staat geëtaleerd staat, wordt het voor je opgezocht

Aanbeveling
Gastvrije winkel, met (zoals eerder vermeld) goed vakbekwame medewerkers.

Extra toelichting
De toelichting per onderdeel laat niets aan duidelijkheid te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvdland 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces. Overzichtelijke website.

Service
Extra service (apparatuur uitpakken, verpakkingsmateriaal afvoeren en oude apparatuur mee terugnemen) zonder meerkosten.

Assortiment
Compleet assortiment. Was op zoek naar apparatuur van bepaalde fabrikant en heb alles kunnen terugvinden op hun website

Aanbeveling
Overzichtelijke website. Concurrende prijzen. Goede service (wij kregen uiteindelijk de opvolgers van de bestelde apparatuur geleverd, zonder meerkosten)

Extra toelichting
Compleet leveringsprogramma. Concurrerende prijzen en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique en Harold 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk zoeken.

Service
Ik maakte zelf een fout in mijn email adres doordat ik in mijn voornaam een letter vergat. terwijl ik belde kwam de bevestiging mail toch binnen. Bleek Bemmel en Kroon meegedacht te hebben en ontdekte dat er nog een e bij het emailadres moest. Echt TOP.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende. Alle bekend en minder bekende merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. De bevestiging van je bestelling volgt snel via mail. De dag mbt afleveren is te kiezen. Avondlevering mogelijk. Chauffeur belt als hij nog op nog 10 minuten afstand is.

Extra toelichting
Fijne internet winkel. goede service, duidelijke afspraken. En indien ik bel wordt ik vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SWBS 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle afhandeling order, duidelijke e-mails

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
Netjes afgehandelde bestelling, duidelijke communicatie

Extra toelichting
Na een speurtocht langs verschillende bouwmarkten en andere zaken, die allemaal de Boretti Carbone niet hadden, kwam ik na enig zoekwerk uit op de website van Bemmel en Kroon. Na enige vergelijking met andere websites de barbeque bij Bemmel en Kroon gekocht. Duidelijke website, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

eplatteel 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
doorgelinkt via "beste koop" van de Consumentenbond. Bemmel & Kroon had ook de beste prijs!

Service
De -gratis- levering al de volgende dag en info over het tijdstip waarop; helemaal super!

Extra toelichting
Geen enkel minpunt te noemen over Bemmel & Kroon. Ook het telefonisch contact was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankestrating 08-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
gemakkelijk een bestelling te doen, kan vanuit de bestelling niet meer terug naar de webshop, dat is minder handig.

Service
Doordat mijn wasmachine door de bezorgers verkeerd aangesloten was (aansluitkosten apart besteld en betaald) deed mijn wasmachine het niet goed. Aan de telefoon eerste keer goed geholpen, maar werd niet teruggebeld zoals afgesproken. Tweede keer aan de telefoon minder fijn geholpen, mijn probleem zou niet kunnen. uiteindelijk wasmachine zelf opnieuw aangesloten waardoor probleem werd verholpen, opnieuw gebeld: werd niet fijn geholpen en voelde me niet echt serieus genomen

Assortiment
Eén van de weinige winkels waar ik de wasmachine die ik wilde kon bestellen

Aanbeveling
In principe een hele fijne winkel als je geen problemen krijgt, klantenservice vond ik niet altijd even vriendelijk.

Extra toelichting
Fijn online bestellen. Wel problemen gehad bij de extra service die ze zouden bieden bij de levering. Namelijk het gereed maken van de wasmachine (10 euro) en het aansluiten van de wasmachine (5 euro). De wasmachine bleek vervolgens niet goed te werken (pompte het water niet weg). Na twee keer bellen en twee keer gehoord te hebben dat dit eigenlijk niet kan omdat de machines in de fabriek gecontroleerd worden besloot ik zelf de wasmachine opnieuw aan te sluiten. Bleek dat de transportbouten er niet volledig uit waren gehaald en na het opnieuw monteren van de afvoerslang pompte het water wel weg. Ik belde meteen om door te geven dat probleem verholpen was dus monteur niet meer nodig was. Kreeg geen bedankje of iets, kreeg alleen te horen dat hij wel zoiets dacht.. Vond dit vervelende service, had niet voor niets alles erbij besteld. Kreeg het aansluitbedrag van 5 euro terug.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rekkils 08-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius haarlem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord. De bestelling is naar tevredenheid afgeleverd. De informatie hierover was voortreffelijk.

Aanbeveling
De uitleg was deskundig. De klantvriendelijkheid was prima. Bij navraag kreeg ik de informatie die ik nodig had.

Extra toelichting
Kortt contact maar een tevredengesteld.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

paulvandenhhout 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met goede toegang tot detail gegevens van apparatuur

Service
Vlekkeloze bezorging door enthousiast en correct team, na 's morgens vroeg een SMS, eMail en ruim binnen de tijd een belletje: we zijn er over 7 minuten.

Assortiment
De internet site biedt meer dan welke winkelvestiging ook kan bieden, dat is een grote plus van internet

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt hebben werkt het allemaal heel goed bij Bemmel& Kroon. Klantenondersteuning heb ik niet gezocht.

Extra toelichting
Internet: Alles was toegankelijk en werkte zoals verwacht. Eenvoudig en efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wdiepe 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed geïnformeerd in de winkel en vervolgens thuis alles nog eens overwogen en daarna binnen enkele minuten online alles besteld

Service
Prima op de hoogte gehouden via de mail. Ze hebben de apparatuur nog enkele weken voor me bewaard tot het voor mij geschikte moment.

Assortiment
Ik heb een oven besteld die nog niet leverbaar was in Nederland. Zij hebben hem voor mij besteld

Aanbeveling
Klantvriendelijk, ruim assortiment en komen beloftes na.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de service en levering van Bemmel en Kroon. Ik heb meerdere winkelen bezocht en voelde mij het prettigst bij B&K. En zij hebben alle beloftes waargemaakt. Een betrouwbare winkel. ( Ordernummer: ZTW462098)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Albers 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bevestiging dat deze plaat een goede vervanger was van defecte plaat

Service
Volgens afspraak alles keurig afgehandeld

Assortiment
Veel beschikbare modellen

Aanbeveling
Snel en goede afhandeling

Extra toelichting
Vragen keurig en snel afgehandeld daarna bestelling en installatie snel en vakkundig gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemeuk 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuzeen eenvoudig te bestellen

Service
Bestelafspraak werd goed nagekomen en het product werd keurig op tijd bezorgd

Assortiment
In 1 oogopslag gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Een goed overzichtelijk assortiment, duidelijke bezorgafspraken, die prima werden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogerbee69 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede recht toe recht aan site

Service
via de mail adequaat op de hoogte gehouden en en goed afgeleverd

Assortiment
de MIO90IX is bijna nergens te koop, hier dus wel

Aanbeveling
vanwege de 3 bovenvermelde zaken

Extra toelichting
Goede, eenvoudige en duidelijke site. Er is een fysieke winkel, de communicatie is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.zaanstad 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goeie site met voldoende informatie over betreffend product.

Service
Bij aflevering was er een klein probleempje.
B & K gebeld, probleem direct opgelost.
Kijk, daar hou ik nou van!!

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande informatie

Extra toelichting
Goeie club. Fijn om zaken mee te doen. Uitstekende service, volgen aankoop weer daar!! CRQ475396

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews