bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walter 06-09-2018 Via de website gekocht

Koop Siemens Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima communicatie. 2 emails verstuurd en snel een reactie ontvangen.
Duidelijke real-time tracking van de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Boltjes 06-09-2018 Via de website gekocht

Snelle moeiteloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dag na aankoop reeds geleverd, wordt goed op de hoogte gehouden van de verwachte leveringstijd. Goedkoop in vergelijking met andere winkels zonder afbreuk te doen aan de service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 06-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima omschrijving van de goederen. Je wordt constant op de hoogte gehouden waar je bestelling is een wanneer het wordt geleverd. Op de minuut nauwkeurig. Snelle vlotte service

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GB 06-09-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele bestel en verzend-process hebben ze daar goed voor elkaar!
Over alles krijg je tijdig mails en zelfs nog een sms 30 minuten voordat de transporteur voor je deur staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia Smits 06-09-2018 In de winkel gekocht
, Forepark Leidschendam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden van mijn dochter ben ik naar Bemmel en Kroon gegaan: die kon het snelste leveren. Binnen een week. Wel moet de koelkast nog ingebouwd worden maar ik kan hem al gebruiken. Er was maar 1 probleempje: het betaalapparaat van de bezorger werkte niet, dus zorg voor contant geld in huis. Vrijdag komt de installateur.De site werkt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 06-09-2018 Via de website gekocht

Goed, accuraat, flexibel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, accuraat, flexibel en snel.
Hier valt niets meer aan toe te voegen.
Uitstekende bezorgdienst met goede informatie voorziening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 05-09-2018 Via de website gekocht

Goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks mijn beperkte aanwezigheid en de aanvankelijke ongelukkig gekozen aflevertijd, werd goed gereageerd en meegedacht. Toen bezorger belde dat hij de aflevering toch naar voren kon halen was ik helemaal blij. Heb de mannen gerust achtergrelaten om de installatie af te maken. Echte service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas en Corine 05-09-2018 Via de website gekocht

duurdere droger voor dezelfde prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de door ons bestelde droger niet op voorraad was mochten we kiezen of we hier een week op wilden wachten of we konden een droger kiezen die € 100 euro duurder was. En dit voor dezelfde prijs.
Geweldige service en ook nog een kassakorting bij het online afrekenen.
Goed geholpen. Echt een aanrader.
De droger stond de volgende dag bij ons thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 05-09-2018 Via de website gekocht

SUPER GOEDE WINKEL.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een goede en betaalbare wasmachine en deze had ik gevonden in de folder bij Bemmel & Kroon via de app Alle Folders. Bij hun was deze wasmachine veel goedkoper dan bij andere winkels! Snelle levering wat bij andere winkels ook wel lang duurde maar ik had haast want mijn wasmachine was kapot gegaan vlak na onze vakantie. Met 3 kids is die natuurlijk onmisbaar!
goede service en vriendelijke klantenservice.
mijn oude wasmachine werd zelfs gratis meegenomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 05-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder bij Bemmel en kroon besteld en elke keer weer sta ik versteld van de accurate en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huishoudelijke apparaten 05-09-2018 In de winkel gekocht

Uitmuntende service

Algemene score

9,0
We hebben bewust niet eens verder gezocht,
maar direct bij Bemmel & Kroon gekocht.
Door de perfecte ervaringen in het verleden
zijn wij over de uitmuntende service zeer tevreden.

Reageer

Bob Jacobs 05-09-2018 Via de website gekocht

geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een Siemens vriezer besteld bij B&K omdat ze de voordeligste waren en ook goede recensies hebben. na bestelling en betaling kreeg ik direct een mail dat het artikelnummer niet meer leverbaar was en kreeg zonder vertraging een nieuwer en duurder model geleverd. Ik ben super tevreden en nogmaals bedankt.
Ook de levering door Dynalogic ging zoals afgesproken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-09-2018 Via de website gekocht

Super snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- Snelle bezorging na het plaatsen van de bestelling.
- Duidelijk met informatievoorziening over product en levertijden.
- Kregen een upgrade van de wasmachine omdat het bestelde product niet voorradig was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 04-09-2018 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag

Prima zaak met grote keuze en vakkundig advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een moderne consument winkelt in fysieke winkels en online. Het eerste om te zien wat je koopt en bij het tweede om de laagste prijs te vinden. Ook ik keek zo, maar liet het perfecte advies van de specialist zwaarder wegen dan de prijs en kocht bij Van Bemmel en Kroon de nieuwe vaatwasser. Prima keuze!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maarten 04-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs (€30 goedkoper dan elders), fijne site, snelle levering; op zondagmiddag besteld en maandagmorgen al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 04-09-2018 Via de website gekocht

Voor de tweede keer goed bevallen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, alles is goed te vinden. Fijne winkel, alles werkt zoals het moet. Netjes afspraak wanneer de zending komt. Kortom, geen klachten en voor de tweede keer binnen een maand teruggekomen bij deze leverancier. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michiel Drommel 04-09-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Prima service. Goede technische service en vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd uiterst vriendelijk en deskundig geadviseerd met een klantgerichte instelling. Niet alleen waren de prijzen vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld de Media Markt, de individuele benadering en klantvriendelijkheid waren uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 04-09-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en geweldige installatie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben bij Bemmel & Kroon een inbouw vaatwasser gekocht. Door de extra korting was dit de laagste prijs op het web. Toen bleek dat het Dor ons uitgezochte model niet snel leverbaar was, kregen we zonder bijbetaling een duurder model aangeboden voor dezelfde prijs.
De inbouw service hadden we er ook bij gekocht en dit is snel en vakkundig uitgevoerd. Deze winkel is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 04-09-2018 Via de website gekocht

Super tevreden klant door actie eigen initiatief Van Bemmel

Algemene score

10,0
Erg blij met de geleverde machine.
Hebben online de bestelling gedaan maar omdat dit type niet meer op voorraad was en ook niet meer leverbaar, heeft Van Bemmel op eigen initiatief een nieuwer en duurder type geleverd die iig aan onze gestelde voorwaarden voldeed en zelfs uitgebreider. Wat n mooie actie is dit! Hartelijk dank voor deze deze service.

Reageer

Bas 04-09-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld, de volgende dag thuis voor de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelproces op de website is makkelijk en ook contact met de klantenservice is persoonlijk en direct. Erg goede winkel, ook al een keer geweest en ik ben helemaal tevreden met Bemmel en Kroon. Ze leveren altijd volgens afspraak en ook nog eens de volgende dag en dat voor de beste prijs! Hoe ze het doen weet ik niet maar ik bestel hier vaker vanaf nu!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolette 04-09-2018 Via de website gekocht

Super tevreden klant door actie eigen initiatief Van Bemmel

Algemene score

10,0
Erg blij met de geleverde machine.
Hebben online de bestelling gedaan maar omdat dit type niet meer op voorraad was en ook niet meer leverbaar, heeft Van Bemmel op eigen initiatief een nieuwer en duurder type geleverd die iig aan onze gestelde voorwaarden voldeed en zelfs uitgebreider. Wat n mooie actie is dit! Hartelijk dank voor deze deze service.

Reageer

Hendrikx 03-09-2018 In de winkel gekocht
Neckar, Forepark Den Haag

matige service

Algemene score

5,0
we kochten een vaatwasser en een ijskast. verkoper was niet echt vriendelijk. Toonde amper interesse. Had daardoor het idee dat we alleen welkom waren voor het kopen van een complete keuken. Voelde erg naar.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

René 03-09-2018 In de winkel gekocht

Prima service met erg goede uitleg over het product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn heel vriendelijk geholpen waarbij er heel goed werd geluisterd naar onze klantbehoefte. Vervolgens bleek verkoper over veel ,voor ons nuttige, informatie te beschikken en gaf ons na uitleg ook goed de ruimte om onze eigen keuze te maken

Reageer

Melanie 03-09-2018 In de winkel gekocht
Rijndijk

Mooi werk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou bij aankomst van de was/combi droger en me combi magnetron , bleek het stuk waar de waterleiding door ging dus iets te klein. Gelukkig liep er hier iemand van het pand zelf en hebben ze hem alsnog aan kunnen sluiten ben echt blij hij wast perfect! Top jongens voor hun geduld, normaal gesproken doen ze dit niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 03-09-2018 Via de website gekocht

keurig nette afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij Bemmel en Kronn een droogtrommel besteld (BKI706477), na betaling bleek het bestelde type niet eer beschikbaar. op initiatief van Bemmel en Kroon werd een nieuwer en duurder type geleverd voor dezelfde prijs. Levering via Dynalogic was ook perfect, prima communicatie, en levering op afgesproken tijd, ook nog de bijbehorende afvoer set gemonteerd, echt zeer tevreden

Reageer

filmmiek 03-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De heren dachten meteen mee toen ze onze spullen brachten. Het waren namelijk showmodellen en die zijn niet verpakt zoals bij nieuwe artikelen. Ze zeiden we kunnen morgen ook verpakte - nieuwe meenemen. Ik had juist extra korting gekregen vanwege dat ik showmodellen heb gekocht, maar ik vond de opmerking hierover top van de heren. Niet alleen gewoon brengen en zoek het maar uit - maar meedenken. Het was niet nodig dus, maar service staat dus hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgitta 03-09-2018 Via de website gekocht

Helemaal volgens afspraak!

Algemene score

10,0
De bij Bemmel en Kroon gekochte Siemens wasmachine order BKI705613 werd keurig afgeleverd en aangesloten binnen het doorgegeven tijdvak. De oude netjes afgevoerd. Allles geheel volgens afspraak. Ik ben helemaal tevreden. Birgitta

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 03-09-2018 Via de website gekocht

Van mail naar offerte en bezorgd in een dag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerdere persoonlijke ervaringen in de winkel, juiste advisering, prijsstelling en snelle afwikkeling en de snelle service en juiste levering verassen mij keer op keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet de Vries 02-09-2018 Via de website gekocht

keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mijn artikel was het gunstigst geprijsd bij van Bemmel en Kroon, snelle levering door een keurig nette chauffeur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Top Koelkast 02-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de vakantie is mijn koelkast stuk gegaan en via een website kwam ik op deze koelkast uit. Ik heb deze ingebouwd en aangesloten .Het is een top koelkast en zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UG 02-09-2018 Via de website gekocht

Prima service, scherpe prijs, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via internet een combi stoomoven van Siemens besteld. Ben er erg blij mee. De communicatie met van Bemmel & Kroon was uitstekend, levering snel en plaatsing zeer vakkundig gedaan. Mijn oude oven werd tevens afgevoerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Reageer

bart 02-09-2018 Via de website gekocht

Prima communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan op de voet volgen hoe het verloopt met je bestelling..
Er worden wel heel erg veel mails gestuurd alvorens de bestelling er is.. Er zijn concurenten die het waarschijnlijk sneller kunnen leveren, maar niet zo duidelijk zijn hun handelen. daarom oké voor mij!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A.B 02-09-2018 Via de website gekocht

BKI705571 Aeg wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren middag besteld, s’avond verwachte levertje voor de volgende dag ontvangen en volgende dag zonder problemen ontvangen. Eerste test was is ook goed gegaan...

Reageer

correct! 02-09-2018 Via de website gekocht

zeer goed

Algemene score

9,0
snelle afhandeling.... goede prijs! ik zou iedereen aanbevelen om hier uw producten te kopen zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 02-09-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Slechte service

Algemene score

1,0
Een dure koelkast gekocht. Binnen garantietermijn trad er scheurvorming op in de omranding van de glasplaten. Deze kunststofomranding is vanuit de fabriek onder spanning om de glasplaat heen gebracht. Daarnaast is er sprake van uitzetting door temperatuurverschillen. Het materiaal is hier niet tegen bestand. Er is sprake van ondeugdelijk materiaal wat valt onder de garantie. B&K geeft aan dat scheurvorming ontstaat door externe oorzaken om onder de garantie uit te komen. Het is niet mogellijk dat dit hierdoor ontstaan is.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Jos 01-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekend service

Algemene score

10,0
Geweldig leverancier netjes op tijd geleverd.
Mijn papa is heel blij met nieuwe fornuis.
Uitstekend kwaliteit van deze fornuis met het zacht3 prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 01-09-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door ons gekozen produkt was niet meer leverbaar, maar een goed alternatief was
snel gevonden en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 01-09-2018 Via de website gekocht

Prima assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder overzicht van producten. prima vergelijkingstool. duidelijke reviews met plussen en minnen. grote foto's waardoor je het apparaat goed kunt bekijken. Specificaties zijn overzichtelijk vermeld. Klasse vwb order BKI705525

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dall'Oste 01-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze winkel nog niet, maar zij leverde als enige beide producten die ik wilde bestellen tegen een goede prijs, en met een snelle levering!
Toen een van beide producten niet meer op voorraad bleek hebben de die kosteloos vervangen door een iets duurder model.
Toen de koeriersdienst na levering vergat om de verpakkingsmaterialen mee terug te nemen is dat door Bemmel&Kroon netjes afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerst moet correcte plaatsing opgelost worden 01-09-2018 Via de website gekocht

wasmachine staat scheef

Algemene score

1,0
orderafhandeling perfect - levering volgens plan - maar plaatsing van wasmachine laat te wensen over. Medewerkers hadden geen waterpomptang en - heel belangrijk - geen waterpas bij zich. Resultaat: wasmachine staat scheef

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

inductiekookplaat 01-09-2018 Via de website gekocht

Supersnel en nog extra voordeel ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagsmiddags op de website gezien en besteld. De volgende zaterdagochtend vroeg (zonder bezorgkosten) geleverd. En nog een actiekorting ook.
Keuze voor Bemmel & Kroon ook omdat je eventueel naar een winkel in de buurt kunt gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D de heer 01-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Avonds laat besteld volgende dag geleverd en geplaatst en oude apparaat meegenomen goede info verstrekking per mail en sms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WhiteBoy 01-09-2018 Via de website gekocht

Positief verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling ( BKI704998) plaatste bij Bemmel en Kroon. Qus snelheid van reageren en het voortdurend op de hoogte houden van de status van mij bestelling, vond ik zeer indrukwekkend.
De aflevering van product verliep vlekkeloos en deze bijzondere goed ervaring zal voor mij zeker aanleiding zijn om meer bij deze firma te bestellen.

Reageer

Rld 31-08-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon komt afspraken steeds niet na.

Algemene score

2,0
Allereerst: de mensen bij de Bemmel & Kroon klantenservice zijn allervriendelijkst en behulpzaam; het is alleen zo ontzettend jammer dat Bemmel & Kroon logistiek de zaken niet op orde heeft.

Op 16-08 een koelkast gezien op de B&K website. Gebeld met Bemmel en Kroon over de levertijd: "ca drie dagen" aldus de klantenservice; vervolgens de bestelling geplaatst via internet en gelijk betaald.

Een week later: nog geen koelkast en geen bericht van B&K. Zelf maar weer gebeld. De koelkast was om wat voor reden dan ook (blijkbaar?) niet bij de leverancier besteld, maar, aldus de B&K medewerker: "volgende week maandag krijgen we het item binnen en nemen we contact met u op voor een bezorgafspraak."

'Volgende week maandag': geen bericht van B&K, zelf opnieuw gebeld. "Er is iets mis gegaan met de levering door leverancier, maar woensdag komt de koelkast binnen, dan heeft u deze donderdag", aldus de B&K medewerker. "Echt waar."

Een afspraak gemaakt voor levering op donderdag. Keurig per mail een tijdvak ontvangen waarop de koelkast bezorgd zou worden.

Na een hele middag wachten op de levering: "helaas, de koerier bleek niet in staat binnen het tijdvak te leveren."

In overleg met de B&K klantenservice opnieuw een lever afspraak gemaakt, een dag later, vrijdagavond tussen 18.00 uur en 22.00 uur. "U ontvangt uw bestelling morgen, gegarandeerd", aldus de de vriendelijke B&K medewerker.

Vrijdagavond, 17.30 uur. Een sms van de koerier: "we zijn om 18.10 bij uur". Om 19.00 uur is de koerier nog niet gearriveerd. Contact op genomen met de koeriersdienst (het uiterst onbetrouwbare Dynalogic).

"Die SMS klopt niet, maar onze koerier is ca. om 21.15 bij u", aldus Dynalogic. "Zeker weten!" Om 20.30 verspringt de track-and-trace status ineens naar: "Levering geannuleerd - klant was niet thuis". Vreemd - want de koerier heeft zich niet op het leveradres gemeldt, noch is in de buurt van het adres geweest."

Even later komt een Dynalogic-mail met een heel andere strekking binnen: "door onvoorziene omstandigheden heeft onze koerier niet kunnen leveren". Eh.... ?

Opnieuw bellen met de B&K klantenservice: "we kunnen niks anders voor u doen dan een nieuwe afspraak inplannen" met bezorging door jawel - Dynalogic.

Beste mensen van Bemmel & Kroon: jullie adverteren op de B&K website met de kreet "afspraak = afspraak". Tot nu toe is - al weken lang - de afspraak steeds geen afspraak.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

WIM 31-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goed bevallen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, zeer goede service en heel vriendelijk personeel. Ook de bezorging was snel, met een hele goede service.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 31-08-2018 Via de website gekocht

Superservice en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenmaal op zoek naar een vervanger voor onze gaskookplaat, aangekomen op de site van Bemmel & Kroon; prachtige kookplaat van Smeg gezien en zeker in vergelijking met andere sites een prima prijs en eenmaal besteld de volgende dag netjes opgestuurd. Inmiddels geïnstalleerd en we zijn er erg blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 31-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk website en goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn bestelling werd geleverd door vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 31-08-2018 Via de website gekocht

Geen service

Algemene score

1,0
Shop is ok
bezorging is gewoon klote. achter de deur en niet verder. even door de kleine gang de keuken in, maar nee hoor mogen we niet. zal wel extra kosten 3 meter door de gang keuken in.

Reageer

Fertoute 31-08-2018 Via de website gekocht

Zo als het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen omkijken naar het geen wat ik heb besteld en keurig, volgens afspraak, op tijd geleverd. Bij het bestellen kon ik aangeven wanneer ik de koelkast thuis wilde hebben ontvangen. Als de prijs kwaliteit goed is zal ik hier zeker vaker wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert de Kruif 31-08-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Het is de mix van kwaliteit, prijs en voorlichting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een succesvolle aankoop van een vaatwasser in 2017 zijn we rechtstreeks naar Bemmel & Kroon gestapt toen de koelvrieskombinatie na 17 jaar aan vervanging toe was.
Na ook goed op de websites van de concurrentie gekeken te hebben, werd duidelijk dat de juiste maten bij een geïntegreerde inbouwcombinatie van vitaal belang zijn. Gewapend met de inbouwhandleiding van het oude apparaat en foto's van de huidige situatie meldden we ons bij het filiaal in Cruquius. We zijn de mogelijkheden nagegaan, hebben een keuze gemaakt en de koop gesloten. In de zaak staan veel producten, zodat je kunt zien wat je koopt. In de dagen erna op verzoek van de verkoper nog enkele maten doorgegeven om uit te sluiten dat iets niet goed in het bestaande keukenmeubel zou passen.
Via Bemmel & Kroon hebben we de oude combinatie laten verwijderen en de nieuwe laten inbouwen. Was met een half uurtje gepiept; prima servicegerichte monteur.
De combinatie kwaliteitsproducten, aantrekkelijke prijzen en goede voorlichting is de troef van Bemmel & Kroon.
Gert de Kruif, Heemstede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews