bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans van Wissen 24-10-2018 In de winkel gekocht

Ruime sortering.

Algemene score

8,0
Ruime sortering. Door een verkoopadviseur prima geholpen. Andere verkoopadviseur erg klantonvriendelijk en horkerig. Het is dat ik al besteld had anders had ik niet bij deze zaak gekocht.

Reageer

Helma P 24-10-2018 Via de website gekocht

Prutserige bezorging.

Algemene score

3,0
Site is oké. Maar de bezorging vraagt wat efficiëntie.
Siemens koel/vrieskast gekocht, Ziet er mooi uit en is snel bezorgd, maar bezorgers namen niet de oude koelkast mee. Er zou o.a. geen plek meer zijn in de bus. Mijns inziens is het zo dat als je 1 koelkast uit de huis haalt, dat er dan ook weer 1 in past?

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

mivdpoel 24-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb naar de overige beoordelingen gekeken en mede daardoor de beslissing genomen om van deze service gebruik te maken. De vaatwasser die ik had besteld was er niet meer maar ik kreeg nog geen uur later de mededeling dat ik de opvolger zou krijgen met nog betere mogelijkheden. Prima geregeld! Communicatie was ook erg goed en de link naar het vervoersbedrijf werkte ook goed. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-10-2018 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgd, uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vertrouwd en betrouwbaar adres!
En dat maken ze waar. Snelle levering op de afgesproken tijd.
Oude koelkast ook keurig weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss vd Akker 23-10-2018 Via de website gekocht

Onvriendelijk en geen service

Algemene score

4,0
Bezorgers waren erg onvriendelijk bij levering droger en wasmachine. Bleken ook transport beugels niet verwijderd te hebben en zetten apparaten zonder toelichting neer.

Reageer

Mary Smeets 23-10-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens wasmachine en Siemens droger gekocht....zijn heel erg tevreden over de snelle service ....goede en overzichtelijke afhandeling via de mail...ze laten je via een tel bericht 2x weten hoe laat ze de spullen komen afleveren en dat klopt op de minuut af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boonstra 23-10-2018 Via de website gekocht

Hoge kwaliteit met goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop maakt scherpe offertes voor producten van goede kwaliteit. Ook onder de indruk van de werkzaamheden uitgevoerd door hun installatie bedrijf Ajtec.

Reageer

L. Emmerzaal 23-10-2018 Via de website gekocht

Het kwam toch nog goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijk zoeken op webite. Veel keus in vaatwassers. Eenvoudig bestellen. Optie voor installatie. Installateur deelde telefonisch mee dat bestaand paneel voor vaatwasser niet zou passen. Hij zou kleurenwaaier voor nieuw paneel. Zorgde bij ons voor paniek. Paneel bleek bij installatie toch te passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rietje van Dijk - Bentschap Knook 23-10-2018 Via de website gekocht

Geen woord teveel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke, overzichtelijke website met uitvoerige informatie en zeer snelle en correcte aflevering! En dat allemaal voor een prima prijs!

Reageer

katrien p 23-10-2018 Via de website gekocht

Super efficiënt!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs en de levertermijn overtuigde mij om te bestellen (BKI715078 - BEKO wasmachine en -droger) bij Bemmel&Kroon. Hun efficiënte, snelle service door supervriendelijke mensen maakten het nog aangenamer !! Ik heb jullie al verder aanbevolen en zal dat in de toekomst nog doen !!! Bedankt nogmaals en doe zo voort :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 23-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering, keurig 2 trappen op gedragen en aangesloten.
Oude wasmachine netjes mee retour genomen.
Super snel , heel tevreden.

Reageer

M. Post-Folmer 23-10-2018 In de winkel gekocht
forepark

als een kind zo blij ..............

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 22 jaar trouwe dienst van mijn vorige wasmachine, staat er ineens een blinkende Siemens in mijn huis! Aangeprezen door een van uw medewerkers. Afgeleverd en geïnstalleerd door twee aardige VBK mannen. Wat een genot, ik heb mij ervoor geïnstalleerd met een kop koffie en bijna het hele programma - met onderbrekingen, OK, - gevolgd! Een heerlijke dag. Als mijn droger het begeeft, weet ik waar ik moet zijn.
Marianne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld, snel bezorgd, alles top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon alles perfect, makkelijk online besteld, goede koeriersdienst , netjes op de hoogte gehouden moment van afleveren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-10-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een stofzuiger kwam ik uit op de website van Bemmel & Kroon. Een duidelijke website, een fijn assortiment, scherpe prijzen en razendsnelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feike vd berg 23-10-2018 Via de website gekocht

Prima service en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online winkel en goed contact direct reageren op bestelling alles snel geregeld super service hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-10-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gisteren besteld een Zanussi vrieskast, vandaag geleverd. De levering was uitstekend te volgen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

la1974 22-10-2018 Via de website gekocht

Goede deal en volgens afspraak geleverd op zolder.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet een hele goede deal gevonden voor mijn nieuwe wasmachine. De wasmachine werd netjes, volgens afspraak, boven gebracht en mijn oude wasmachine werd meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natasja 22-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel geode service en uitleg gekregen over de aan te schaffen wasmachine en droger. Spullen werden keurig en op tijd afgeleverd. Keurige jongens die kwamen levered. Al het karton netjes meegenomen. Dus top. Uitermate tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nico.R 22-10-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om zeker te zijn of de levering van de vriezer op zaterdag mogelijk was, heb 'savonds om 19:00 gebeld. De vriezer was op voorraad en is de volgende dag (zaterdag) afgeleverd.
Ik had morgens mooi de tijd om de vriezer uit te bouwen zodat de nieuwe er vrijwel direct in kon. Het model was nog een de goedkoopste op internet.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.C. Bouwmeester 22-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude hoge rijndijk

service is perfect .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als er eventueel problemen zijn, worden die snel en keurig afgehandeld. Ik ga altijd voor al mijn aankopen naar Bemmel&Kroon , service is perfect , klantvriendelijk en de nazorg is ook perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 22-10-2018 Via de website gekocht

Zondag besteld, maandag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezocht naar een stofzuiger voor mooie prijs energiezuinig en goed hanteerbaar.
Ik kwam bij Bemmel en Kroon terecht. In eerste instantie vanwege gunstige prijs.
Op zondag bestelling geplaatst en maandag al in huis. Correcte afhandeling per mail, track and trace (incl. naam en foto van koerier).
Half uur voor bezorgen kreeg ik smsje dat de koerier er aan kwam.
Alles snel en keurig netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny Klessens 22-10-2018 Via de website gekocht

Fantastiche service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en wat ook fijn is dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer je de koerier kunt verwachten
Super blij met mijn nieuwe mooie wasmachine ! ( BKI716149)
Hij draait al en is fluisterzacht !

Reageer

Jeroen 22-10-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren bestellingen gedaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijden waarop geleverd wordt. Ook een keer de oude koelkast laten verwijderen en nieuwe laten inbouwen voor een extra bijdrage. Dit alles is keurig en in goed overleg verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alisa 22-10-2018 Via de website gekocht

Hulpvaardige medewerkers

Algemene score

9,0
Aangezien ik in Frankrijk woon ben ik aangewezen op de webshop. Artikel besteld en ja hoor klein foutje gemaakt wat bleek bij de aflevering. Telefonisch contact gezocht en wat waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Probleem is opgelost en de vriezer draait al op volle toeren.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caenoe 21-10-2018 Via de website gekocht

Super Service en alles goed gepland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte communicatie,duidelijke en stipte levering,niks op aan te merken.Problemen worden direct verholpen.Vragen via email worden direct beantwoordt.Alleen maar positief,doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na 20 jaar inbouw oven en gascfornuis toe aan vervanging. Op vrijdagmiddag bij Bemmel en Kroon Siemens oven en inductie kookplaat besteld vanwege de scherpste prijs. Zaterdagochtend om 10:00 uur bezorgd door 2 aardige mannen van dynalogic die het oude spul mee terug namen.
Site en bestelwijze erg duidelijk net zoals de communicatie over de bezorging.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 20-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en geweldig track en tracé systeem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en zeer goede informatievoorziening. Track en trace nagenoeg op de minuut nauwkeurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Moerman 20-10-2018 Via de website gekocht

Tot nu toe super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond 19 oktober om 21:30 wasmachine besteld bij Bemmel en Kroon via de website.
Tijdens het invulproces heb ik door een verkeerde invulling aangegeven dat de wasmachine op de begane grond afgeleverd moest worden (drempel bezorging).
Nu wonen wij op de 2e etage zonder lift. Ik zag de bui al hangen... dat wordt een hele discussie als ik de wasmachine toch geleverd wil hebben op de 2e etage!

Zaterdagochtend gebeld met Bemmel en Kroon, kreeg een hele aardige en vrolijke meneer aan de telefoon en heb hem ons probleem uitgelegd.
Deze meneer vertelde ons dat wij ons geen zorgen hoefde te maken en zou het vervoersbedrijf op de hoogte stellen dat er alsnog op de 2e verdieping geleverd moest worden. Dit was binnen 2 minuten geregeld en zonder bijkomende kosten. Topservice! Dank daarvoor.
Levering was al om 12:30 zaterdag de dag na bestelling. 2 vriendelijke jongemannen die de machine lachend omhoog brachten. Ze hebben ook netjes het verpakkingsmateriaal meegenomen en tevens onze 100 kg wegende oude machine. Alles geregeld binnen 15 minuten. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J&M 20-10-2018 Via de website gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf, na een contact met het bedrijf, voor enkele vragen, een vaatwasser besteld. Goed antwoord gekregen, volgende dag in huis.
Bezorgd door 2 hele vriendelijke en aardige heren, keurig thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W vd Kerkhof 20-10-2018 Via de website gekocht

Fantastisch snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webwinkel, scherpe prijzen en snelle (volgende werkdag) levering. Na bestelling uitstekende communicatie met betrekking tot bestelbevestiging en aflevering via Dynalogic.

Op het aangekondigde moment het bestelde product ontvangen in prima staat.

Ook bij eerder mailcontact over offertes werd er telkens correct en snel gereageerd.

Kortom een dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annet 19-10-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een wasmachine gekocht. Na de bestelling komt er een mailtje van Van Bemmel & Kroon met de melding, dat dit type niet meer leverbaar is. Als service hebben ze ons de 100 euro duurdere opvolger geleverd. En daar zijn we helemaal blij mee. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.B.Langendoen 19-10-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo als altijd goed geholpen,prettige sfeer,en ruime sortering, mooie winkel.
Deskundig advies,hier kom je voor terug!
We hebben er graag wat kilometers voor over om naar Bemmel&Kroon te gaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 19-10-2018 Via de website gekocht

Aanrader. Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met heel scherpe prijzen.
Een echt aanrader.
Ook (snelle) levering naar België met accurate planning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Collin 19-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede support bij keuze van apparatuur, hele snelle reactie op vragen en keyrigee levering van de bestelde goederen, ook meenemen van de oude apparatuur. Volgende keer zeker weer zaken doen voor ons!

Reageer

Martin Eleveld 19-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt direct geholpen en op een zeer vriendelijk manier op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook wordt direct aangegeven als het niet op voorraad is en ook zodra het binnen is. Je kunt heel eenvoudig aangeven op welke dag er geleverd moet worden en zelf binnen 2 dagen is mogelijk.

Reageer

marcel izeboud 19-10-2018 Via de website gekocht

snel en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een duidelijke webshop. de kookplaat stond erin met alle specificaties. en de prijs is scherp. bij bestelling direct bericht dat de levering in aantocht is en emails wanneer het pakketje geleverd wordt. een half uur van tevoren nog bericht welk tijdstip het geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wonne 19-10-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

9,0
Altijd volgens afspraak en zeer correct.
Bij aflevering zeer behulpzaam en meedenkend.
Het getuigd van goede klant/medewerker vaardigheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verzijl 19-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site , zeer snelle en nette levering maandagavond om 21.55 besteld Dinsdag om 10.15 al bezorgd. Heel fijn en je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijd bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 18-10-2018 Via de website gekocht

goede koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn goedkoop.
De aankoop verliep perfect.
Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

? 18-10-2018 Via de website gekocht

Bezorging was bar slecht. Was bij vorige machine nog goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Vorig jaar wasm gekocht.goede service en nette bezorging met uitleg etc. Nu schrok ik gewoon vd manier waarop droger die ik had gekocht werd afgelecerd. Drie jongens in joggingpak en 1op badslippers. Was blij dat hij heelhuis boven gkomen was. Machine niet waterpas gezet en niet op afvoer aangeslotennetc kreeg boekje in mn handen en weg waren ze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Alex V 18-10-2018 Via de website gekocht

Mrs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was looking for a specific fridge and freezer. I first bought the friezer and thought that the everything went super well even with the delivery time and process. For the fridge I pass via MediaMarkt because it was immediately available but the service was horrible and the delivery not on time (not even the same date). I went back to Bemmel en Kroon and once again, everything went just perfect! Best delivery service ever!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 18-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze zaak leverde een goed alternatief toen de andere producten niet meer bestelbaar waren. Goede en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marijke 18-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Bezorger belde 20 minuten voor aankomst. Keurig op zijn plaats gezet en oude apparaat meegenomen. Ik heb al eerder producten bij Bemmel gekocht. Service en levering altijd correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilna 18-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en nog goedkoop ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een wasdroger en die was bij Bemmel & Kroon het goedkoopst. Het ordernummer BKI715003
was de volgende dag al bezorgd. Van te voren kregen we een SMSje dat hij een kwartiertje later zou worden afgeleverd en dat klopte precies. Hij werd uitgepakt en bovenop de wasmachine gezet. De verpakkingsmaterialen werden netjes opgeruimd en meegenomen. Ik heb de droger nu een paar dagen en hoe doet het prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIRIAM POUWELS 18-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Super snelle service
Heel tevreden
Zou meteen weer bestellen bij hun
Een echte aanrader
Had nog nooit gehoord van hun
Maar zal de site opslaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Kumar 18-10-2018 In de winkel gekocht

Very good service and Bemmel&Kroon team is very professional

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very nice service for Dryer and washing machine.
Bemmel&Kroon team is very professional from Sales to delivery.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Ianna 18-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en klantendienst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop waar vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Kon zelf datum van levering kiezen, product werd manueel tot op de tweede verdieping gedragen en geïnstalleerd (voor een kleine meerkost). Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RZ 17-10-2018 Via de website gekocht

Afspraak = afspraak

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon had de beste prijs voor het door mij gekochte product: een Siemens combi oven/magnetron. Levering conform afspraak: snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 17-10-2018 Via de website gekocht

goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke website, je kunt eenvoudig producten vergelijken, lage prijs voor onze oven. De bestelwijze is gemakkelijk en er volgde een correcte afhandeling en bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan 17-10-2018 Via de website gekocht

Wederom top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerdere ervaringen zijn we dit jaar, voor de derde keer, in zee gegaan met Bemmel&Kroon en dat doe je alleen als je erg tevreden bent en dat zijn we dus ook. Wederom een was/droogcombinatie. Eerst één voor onszelf en daarna voor beide kinderen die op zichzelf gingen wonen. Service- en leveringsafspraken wederen keurig nagekomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews