bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

truck drive 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mijn keuken 13 jaar geleden gekocht bij bemmel en kroon ,nu een nieuwe vaatwasser gekocht van Bosch ook bij b/kroon,via internet besteld .na dat de orderbevestiging binnen was las ik dat de code van de vaatwasser niet klopte met de door mij bestelde machine.
gebeld met b/kroon en ze vertelden mij dat de door mij bestelde maschine niet meer leverbaar was en ik een duurder nieuw model geleverd kreeg.VOOR DE ZELFDE PRIJS.
door de goede voorlichting van bemmel en kroon en door de zeer nette inbouw door AJ TEC UIT BERKEL/RODENRIJS geef ik beide bedrijven een Dikke Pluim

Service
keurig netjes geleverd en aangesloten

Assortiment
op internet alles te vinden bij bemmel en kroon

Aanbeveling
je krijgt er eerlijke voorlichting en apparaten voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
niks mis met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra1971e 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk besteld

Service
Duidelijke informatie en afspraken worden nagekomen en geen hoge verzendkosten

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ik ben al vele jaren een tevreden klant

Extra toelichting
Al vele jaren ben ik klant bij Bemmel en Kroon en ik ben nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefstef12 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prijs en service uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trotsemama3 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik belde voor een extra info en zou daarna via internet bestellen, echter werd ik tot in de diepe details zeer goed geïnformeerd en vertelde hij me dat hij me meteen ook bestelling kon opnemen aan de telefoon en dat dat een kleine moeite was. Daarom krijgt hij/jullie bedrijf een dikke tien;)

Service
Ik heb ook een dikke tien gegeven aan de service want heb gebeld voor informatie omtrent een droger. Echter wegens omstandigheden was de deur van de droger die ik wou blijkbaar niet meer van glas (waardoor die juist heel erg mooi uitzag) maar gewoon wit. Ik vond dit SUPER dat hij me dit heel eerlijk vooraf heeft kunnen vertellen.

Assortiment
Qua assortiment mogen jullie wel iets meer uitbreiden voor zo'n bedrijf als jullie.

Aanbeveling
Ik ben zeer goed geholpen en met de juiste informatie. Tevens is de bezorgmoment en de dagen ook super geregeld. Ik zal jullie zeker aanraden!!

Extra toelichting
Ik heb de producten vandaag ontvangen. Heb ze nog niet gebruikt maar nadat ik ze heb gebruikt zal ik zeker nog een review achterlaten. Ik ben ook iemand die zeker de reviews even leest en het zeker als doorslaggevende manier zie om de gekozen product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denny7974 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Besteld vanwege de scherpe prijs. Snel een bericht met de levering, hierin stond dat een ander type geleverd werd. Na onderzoek bleek dit inderdaad een nieuwere en betere versie te zijn van de door mij bestelde. De geleverde is in de winkels toch zo'n €120 duurder, maar werd zonder bijbetaling gewoon geleverd. Snelle levering conform de website en ook het transportbedrijf was super. Duidelijke mail, sms van de vervoerder en ook nog een telefoontje om aan te geven dat hij er over 5 minuten zou zijn. Uitstekende service! Mijn bestelling was BKI495239

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markward 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik belde de telefoniste na sluitingstijd en zij heropende de computer en plaatste mijn bestelling

Service
Na 2 dagen was mijn wasmachine in huis

Aanbeveling
Geweldige snelle service en aardige gemotiveerde mensen

Extra toelichting
Ik heb mijn wasmachine telefonisch besteld bij Bemmel en Kroon en alles ging correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesel00 17-10-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerst online gekeken of het fornuis dat ik wou verkocht werd door Bemmel en Kroon, daarna in de winkel geweest voor informatie.

Service
Super service, zowel in de winkel als bij de bezorging thuis!!! Is een apparaat duurder dan in een andere winkel, passen hun het gelijk aan, zodat je ook goedkoper uit bent.

Assortiment
Heeft Bemmel en Kroon iets niet, dan proberen ze er toch aan te komen.

Aanbeveling
Altijd, ben er fan van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpluger 17-10-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vestiging gemakkelijk te bereiken goed parkeren

Service
duidelijke uitleg, snelle levering. Bij de levering waren er moeilijkheden met plaatsen van de machine die zijn direct opgelost

Assortiment
breed assortiment van merkfabrikanten in alle prijsklassen

Aanbeveling
goede service , veel kennis, snelle levering aan huis

Extra toelichting
goede service met veel keuzes. Er werd duidelijke uitleg gegeven over de verschillende alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An9e1a 16-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Verkoper geeft duidelijk uitleg. Ik wist precies wat ik wel en niet wilde hebben op de machine en wat ik maximaal wilde besteden aan de machine. Kreeg geen extra korting op de machine maar hij werkt wel gratis naar boven gebracht aan gesloten en de oude machine namen ze ook weer mee.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen. Ik wist wat ik maximaal wilde besteden en wat ik er allemaal op wilde hebben. Ik heb dus ook geen duurdere machine hoeven kopen.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Wij dachten dat ze die avond koopavond zouden hebben maar ze gingen al om zes uur dicht. Wij waren er om kwart voor zes. Toch werden we vriendelijk begroet en heel vriendelijk geholpen. Ik werk zelf in een winkel en weet hoe vervelend het kan zijn als er op het laatste moment klanten komen die nog eens uitgebreid gaan winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mzagwijn 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Simpel vergelijken en eenvoudige bestelling

Service
Je wordt super op de hoogte gehouden van je bestelling

Extra toelichting
Super snelle levering en je wordt heel nauwkeurig op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvanDP 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zondag wasautomaat via website besteld. Makkelijke en duidelijke website.

Service
Op maandag berichht dat wasautomaat op gewenste dag (nl dinsdag) geleverd kon worden. Aflevertijd zou tussen 14.30 en 17.30u zijn. Om 14.35u kreeg ik telefonisch bericht dat ze over een kwartier voor de duer zouden staan (en dat klopte ook). De kapotte wasmachine werd gratis meegenommen, vr het aansluiten van de nieuwe wasmachine werd een kleine bijdrage gevraagd.(die had ik er graag voor over).

Assortiment
Ik heb nog niet veel verschillende producten via de website besteld, indruk was een overzichtelijke website met ruim assortiment.

Aanbeveling
Vorige wasmachine (15 jaar oud) was ook via Bemmel & Kroon geleverd. omdat dat toen geheel naar wens was verlopen, nu deze nieuwe wasmachine weer via Bemmel & Kroon gekocht.

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, stipte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.teunissen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het zoeken van produkten kan beter

Service
Het produkt was niet voorradig, meteen gebeld. Er werd gelijk actie ondernomen, na een uur belde het bedrijf terug met een alternatief. Vindt ik goede service daar houd ik van.

Assortiment
Kan nog beter.

Aanbeveling
Zie bij service

Extra toelichting
Ik hou van snelle bezorging en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jfranssen1603 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website...veel info...makkelijk afrekenen...je wordt erg goed geinformeerd over je bestelling en bezorging..erg goed geregeld..

Service
Had wat info nodig telefonisch...product was nietvleverbaar...kreeg notabene een duurder apparaat als besteld...of dat geen goede service is...super..

Assortiment
Te kust en te keur....en de scherpe prijzen liegen er niet om

Aanbeveling
Goede en duidelijke website....telefonische helpdesk ook erg goed en netjes...scherpe prijzen en snelle levering die je kunt volgen via track en trace...een topper

Extra toelichting
Zeer voordelig...zeer goede service. ..reviews zijn erg goed...lijkt mij een betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Jansen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb met het bedrijf gebeld, Daar kreeg ik alle medewerking van de verkoper die mij geweldig heeft geholpen.

Service
Aan mij werd de vraag gesteld wanneer ik het product wilde ontvangen. Dat maak je niet vaak mee. Ook de aflevering was meer dan perfect. Alle lof.

Assortiment
Ik had maar een product nodig, dus ik kan niets zeggen over het assortiment. Wel dat ik het product nergens anders voor die prijs kon vinden

Aanbeveling
Als alle webwinkels zo zijn dan is het helaas wel een enorme concurrent voor de normale zaken, maar de manier waarop ik ben geholpen kom je zelfs in een fysieke zaak zelden tegen.

Extra toelichting
Heel goed is de perfecte manier waarop ik te woord ben gestaan. De zeer correcte aflevering en de prijs van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjaboerboom 15-10-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Plaza Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Super leuk geholpen en goed advies gekregen. Er werd niet iets opgedrongen en zelfs een goedkoper product aangeboden...

Assortiment
Niet alles kan nu eenmaal in de winkel staan en waar we voor kwamen was er ook niet maar werd meteen via de computer opgezocht een een goede vergelijking getoond

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel...

Extra toelichting
Er werd absoluut niet aangedrongen tot koop of een duurder apparaat. Zelf hadden we een duurder in gedachten wat afgeraden werd ivm met gebruik...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

martinvanlangen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website, snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Voor een tientje werd de wasdrogers uitgepakt, naar boven gesleept en aangesloten. Alleen waren ze vergeten de slang aan te sluiten op de afvoer.

Assortiment
Breed, genoeg vergelijkingsmateriaal. Uiteindelijk bleek de wasdroger die ik initieel besteld had niet meer leverbaar. Voor dezelfde prijs hebben ze de opvolger geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Trudi van Opdorp 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik op wasmachine zoeken en de goedkoopste.

Service
Binnen 1 dag en uur voor eindtijd

Assortiment
Van alles wa

Aanbeveling
Geweldig personeel en kundig en helemaal top neemt oude mee en doen er voorzichtig mee.

Extra toelichting
Vandaag wachmachine geleverd wat een topper , en dat voor de prijs van 338,00 euro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma Irene 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Nadat ik mijn keuze had gemaakt en betaald,kreeg ik meteen een mail dat alles goed was ontvangen!

Assortiment
hele ruime keuze!!

Extra toelichting
De uitgezochte machine was niet meer te verkrijgen en dus kreeg ik het daaropvolgende artikel voor dezelfde prijs,alhoewel deze machine veel duurder was!!Superservice en ik ben er erg blij mee!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerGS 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Order plaatsen zeer eenvoudig en duidelijk.

Service
Snel en keurig geleverd, bezorger had wel wat meer tijd mogen nemen. Beetje te gehaast, wasmachine vervoerd naar mijn verdieping met steekwagen en hard tegen de grond gekomen toen ze het wilden neerleggen. Mag wat rustiger.

Assortiment
Ok

Extra toelichting
Opzich ok, snel geleverd, netjes 30 min van te voren gebeld voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margret van Loon 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld na telefonisch contact.Handig dat beide mogelijk is.

Service
Het door ons gewenste type wasmachine (7 liter) was niet meer leverbaar, maar stond nog wel op de website vermeld. Nu kregen we het nieuwere type (8 liter)voor de prijs van het oudere model.

Assortiment
Meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Goede ervaring mee. Ook vlot geleverd.

Extra toelichting
Goede service, ruime keus en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marvon31 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
Offerte aangevraagd, en binnen een paar uur een mooie aanbieding gekregen.
Bezorgen op de dag die mij uitkwam.

Assortiment
Ze hebben echt alles, en ik heb geen goedkopere aanbiedingen gevonden.

Aanbeveling
Omdat ik niks negatiefs kan bedenken, en dus zonder problemen dit bedrijf kan aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Had al eerder spullen gekocht en dat ging ook zonder problemen. Ook de bezorging is perfect geregeld, je kan de chauffeur heel de dag volgen, dus je weet precies wanneer hij voor de deur staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Beijer 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk website

Service
na melding n.o.v toch snel geleverd

Assortiment
prima

Aanbeveling
zonder meer

Extra toelichting
Goede reacties via mails. Order verder probleemloos afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brief 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fysiek in de winkel een gaskookplaat gekocht. Deze was niet op voorraad maar is direct besteld en een week later afgeleverd en geplaatst door een monteur van Ajtec.

Service
Men loopt direct met je mee naar een geselecteerd apparaat. In ons geval werd duidelijk dat het niet het door ons gewenste apparaat betrof.

Assortiment
In de winkel heeft men, zowel in de keukenzaak als in de online-winkel een keur aan apparatuur, zodat er meestal wel iets is van je gading.

Aanbeveling
Niets dan lof voor de manier waarop wij zijn geholpen. Omtrent de kwaliteit van het aangeschafte apparaat kunnen we nog weinig zeggen; daarvoor moeten we het eigenlijk nog een poosje gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olavenarja 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne webshop

Service
snelle en vakkundige levering

Assortiment
genoeg keuze , ruim assortiment

Aanbeveling
deze winkel zou ik aan iedereen willen aanbevelen

Extra toelichting
we hebben heel fijn zaken kunnen doen met deze winkel, echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdgoede 12-10-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Fore park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar. Goed parkeren en ruime keuze.
Betalen via pin na levering.

Service
Via email op de hoogte van levering en goede coordinatie. Alles klopte.

Assortiment
Zeer veel op voorraad.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goed parkeren, uitstekend geholpen en wat extra voor vaste klant. Levering en bezorging volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErwinFransen1972 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis. Er waren geen onverwachte vertragingen in levering zoals je bij andere webshops wel eens hebt.

Service
De extra service die geleverd werd was zeer goed. Naast het uitpakken en aansluiten van de wasmachine kregen we ook advies over het eerste gebruik van de wasmachine.

Assortiment
Ruime keuze aan witgoed.

Aanbeveling
De afronding van de bestelling verliep heel goed. We werden tijdig geinformeerd over de levering.

Extra toelichting
Ruime keuze aan witgoed, lage prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvanavoorham 12-10-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de koelkast gevonden op internet en dat was allemaal prima vermeld

Service
We zijn in de winkel geweest. We hebben echt een hele goede service gehad. De verkoper had echt duidelijk ervaring met koelkasten en we hebben hierdoor ook een mooie koelkast.

Assortiment
Er was genoeg om uit te kiezen. Voor klanten die iets meer te besteden hebben maar ook voor klanten die graag iets willen en iets minder te besteden hebben is er genoeg.

Aanbeveling
Goede service, verstand van zaken en een goede oplossing bedacht qua prijs.

Extra toelichting
Ik zal de winkel zeker aan raden. Personeel loopt er met ervaring en weten precies wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ergleuk66 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdag besteld maandag in huis

Service
Gingen het voor me uitzoeken wat ik aan punten aangaf voor een nieuwe wasmachine en belde binnen 30 min terg

Aanbeveling
Snelle en vriendelijke service

Extra toelichting
Ze denken op een positieve manier mee. Legde goed uit ging het voor me uitzoeken en belde ook netjes terug. Echt helemaal top en voor weinig. Bij brengen haalde ze de oude weg en sloten de nieuwe aan. Echt helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkvanEck 12-10-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel informatie over het product op de site van Bemmel & Kroon, als je het product ook nog fysiek wilt zien voor aankoop dan is het assortiment in de winkel groot (al is niet alles aanwezig, dus beter van te voren even bellen).

Service
Op de dag van levering alles keurig op tijd en de benodigde/gevraagde servicemonteur kwam precies een uur na de levering zoals afgesproken.

Assortiment
Prima !

Aanbeveling
Prima ervaring met service & levering, ik kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dokter Sultan 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke web site, producten zijn makkelijk te zoeken en te vergelijken.
De betaal procedure gaat makkelijk je hoeft niet eerst in te schrijven zoals sommige web winkels.Bestel procedure gaat als volgt: kies je product, vul gegevens in en kies betaal methode. Na afronden hiervan krijg je direct een verkoopbevestiging en 10 min. later ontvang je de order bevestiging, factuur en wanneer je bestelling word afgeleverd. Zeer duidelijk!

Service
Tot nu toe geen klachten over product.
De leveringswijze is fantastisch, vrijdag besteld en zaterdag ochtend om 09:00 uur in huis. Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de manier hoe de wasmachine is afgeleverd en is aangesloten.( extra service raad ik zeker aan). De 2 Koeriers waren zeer beleefd en professioneel. Het ging boven verwachting goed.

Assortiment
De website beschikt over ruim assortiment, je hebt genoeg keuze uit diverse merken en prijsklassen. De prijzen zijn Bij Bemmel & Kroon zeer concurrerend en aantrekkelijk geprijsd( goedkoper, gratis verzenden en goedkopere extra service. Dit vergeleken met de andere webwinkels online. bv: Coolblue, bobshop, Modern, Bcc, mediamarkt.

Aanbeveling
Bemmel & Kroon heeft ruime keuze, scherpe prijzen, goede service, snelle levering en voorraad. Je hoeft niet te betalen voor de bezorging en niet 3/4 dagen te wachten voordat het product word geleverd. Wat wil je nog meer!

Extra toelichting
De Indesit XWE71683XWSSS NL 8KG. 1600 toeren heeft nu al drie wasjes erop zitten en ik ben er zeer tevreden over.( 2 dagen in bezit) Geluid: De wasmachine is zeer stil tijdens het wassen, tjdens het centrifugeren op 1600 toeren hoor je het wel maar dat is normaal en valt reuze mee. design: De wasmachine heeft een heel mooi design, grote vulopening, 8 KG. en een duidelijk LCD display met veel functies. Was resultaat: Ik heb drie wasjes gedraaid en ben zeer tevreden over het was resultaat.( functie 8)De was komt er schoon en bijna droog uit. Prijs: Je krijgt meer dan waar voor je geld voor dit bedrag en ik zou deze TOP wasmachine iedereen aanraden. Algemeen: de wasmachine wast goed, weinig geluid, 8kg, grote vul opening, 1600 toren, trilt/ verschuift niet( stevig), mooi design met zilveren deur, makkelijk bedienbaar, gratis persil pakket( 4 flessen vloeibaar en 3 pakken korrels) en zeer scherp geprijsd. TOP wasmachine mijn gezin en ik zijn er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HeleneKr 11-10-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima geholpen. Het duurde wel 3 dagen voordat de koelkast geplaatst werd maar dat was niet erg: de oude werkte nog. Wel moest de nieuwe koelkast hierna 24 uur uit blijven ivm liggend vervoer. Dit had van tevoren wel vermeld kunnen worden!

Assortiment
In de winkel zijn een aantal modellen.Concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goed assortiment en deskundig geholpen.

Extra toelichting
Goed: manier van advies. Minder: duidelijk aangeven hoe het gaat met de aflevering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hlkimmy 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website duidelijk en makkelijk alles te vinden.

Service
Droger was niet meer leverbaar dus kreeg een de opvolger voor hetzelfde geld dus erg netjes opgelost!

Assortiment
Genoeg keuze in drogers!

Extra toelichting
De service, de levering volgende dag al en droger wordt netjes aangesloten zonder dat je ervoor hoeft te betalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juurlink 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit je lui stoel..goede keus en een mooie prijs

Service
Helemaal top... je krijgt vlak voor het afleveren ook een fototje van de chaufeur, zodat je weet wie je kan verwachten.

Assortiment
Niet te veel ,niet te weinig.. genoeg om te vergelijken.. genoeg om een knappe keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Snel,veilig,makelijk en overzichtelijk.. en de rootzooi nemen ze zonder morre weer mee terug..zeer vriendelijk..toppers!

Extra toelichting
Snel, duidelijk, veilig en simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricky1963 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld met voldoende betaal mogelijkheden.
Indien op voorraad, wordt het de volgende werkdag geleverd.
Voldoende leveringsmogelijkheden waaronder plaatsen op andere verdieping etc....

Assortiment
Tot nu toe hebben ze alles nog wat ik nodig had tegen een concurrerende prijs.

Extra toelichting
Overzichtelijke website. Meerdere betaal mogelijkheden. Voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte0009 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en duidelijk/overzichtelijk bestellen.

Service
Niet duidelijk vermeld dat de levertijd kamer is wanneer je het product wilt laten installeren. Dat valt dan tegen.

Het bedrijf dat uiteindelijk installeert (Ajtec) werkt heel fijn: duidelijke communicatie, snel, vriendelijk en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deheem 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect

Service
perfect

Assortiment
mooie assortiment

Aanbeveling
beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pam310550 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen op makkelijke site.

Service
Meteen na bestellen snelle en goede info.

Assortiment
Mijn magnetroncombioven van pelgrim voor de beste prijs van nederland gevonden op de site.

Aanbeveling
Ik koop normaal liever in een stads winkel maar in Sneheid en Prijs en Service is Bemmel Kroon veel beter dan deze ...Geweldig.

Extra toelichting
Meteen na bestelling mail van het product ,en de leveringsdag die we zelf konden bepalen en de levertijd namiddag van 16./19.15 uur voor werkenden perfect .Bezorging perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Beugen 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site met geode betaalmogelijkheden, zelfs pinbetaling bij levering tegen geringe meerprijs.

Service
de klantenservice is goed te bereiken en zijn hulpvaardig.

Assortiment
zeer ruime keuze met zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
met een levering die niets te wensen overlaat is dit een uitstekende leverancier.

Extra toelichting
duidelijke website met zeer ruime keuze en concurrerende prijzen, klantenservice is goed te bereiken en is hulpvaardig, op de dag van bezorging mail en sms over de bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apie66 09-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor inbouw apparatuur is het wel even puzzelen om de juiste maten te vinden. Uiteindelijk zijn we naar de winkel gegaan waar we de tweede keer erg goed zijn geholpen.

Service
Bij het eerste bezoek troffen we iemand die niet erg wilde verkopen. Maar bij het tweede bezoek is dit ruimschoots goed gemaakt. Ook zijn we na het bestellen goed op de hoogte gehouden van de voorgang. Bemmel en Kroon heeft een hele goede inbouwservice die niet opgeeft voordat het apparaat netjes geplaatst is en goed werkt.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed en als je het ergens anders goedkoper hebt gevonden passen ze direct de offerte aan. De inbouw service is perfect.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Loosten52 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
gewoon makkelijk te bestellen online en zij geven alles wat ze doen direct door per email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiem 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment. Bestellen gaat makkelijk en snel!

Service
Super fijn dat je zelf de dag kunt kiezen waarop je bestelling geleverd wordt.
Bij ons moest dit 1 dag uitgesteld worden omdat we niet thuis konden zijn, maar dit was geen enkel probleem.
Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling: via mail en telefoon!
De service van de bezorgers is echt een pluim waard.
Ze zijn netjes, vriendelijk, werken hard en als extra hebben zij zelfs het apparaat aangesloten en de oude weer meegenomen.
Dit is voor ons een reden om hier vaker te bestellen (de klant is bij hen koning)!

Aanbeveling
Alles is zelfs MEER dan goed gegaan want het apparaat werd zelfs aangesloten terwijl dit niet was afgesproken. Zij zagen zoiets 'kleins' als service van de zaak. Top mannen!

Extra toelichting
Odernummer BKI484555 Wij zijn meer dan tevreden over de firma Bemmel en Kroon om bovengenoemde redenen. Een topzaak waarbij (extra) service hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle_b 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site werkt lekker, goede product info

Service
Product was niet op voorraad. Op dag van bestelling bericht gehad wat verwachte leverdatum was (+2 dagen). Goede service.
Installatie via AJtec was top

Extra toelichting
Goede communicatie, scherpe prijs en prima service. Wanneer er weer een apparaat bij mij thuis kapot gaat kijk ik eerst bij Bemmel BKI490689

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janetaeg 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woon zelf in noorden vh land maar ze zijn ook daar vertegenwoordigt.

Service
binnen 24 uur in huis!

Assortiment
wat ik moest hebben was er!

Aanbeveling
ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen.

Extra toelichting
snelle levering, fijne telefonische afhandeling en meer dan prima prijs! Ook de koerierdienst is gewoon op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anki Pat 09-10-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke uitleg en keuze maken samen met de verkoper

Service
snel gebracht en aangesloten, oude machine meegenomen en alles opgeruimd. Heel prettig gegaan allemaal.

Assortiment
alles wat er ook maar te vinden is van op dit moment goede apparaten is te zien en is ook uitleg mogelijk

Aanbeveling
goed en tevreden over alles wat ik heb meegemaakt

Extra toelichting
prima geholpen overzichtelijke winkel, krijg de tijd om uit te leggen wat je zoekt en dan volgt er een goed advies en wordt alles snel en duidelijk afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abadra 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog nooit eerder heb ik zo´n snelle aankoop gedaan via een internet site . super overzichtelijk, ik zie geen verbeter punten.
de wasmachine was ook zeer snel geleverd.

Service
superr!!!

Assortiment
ze hadden precies wat we zochten!

Aanbeveling
wij gaan het doorvertellen!!

Extra toelichting
alleen maar pluspunten , zou hier zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helena46 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel en duidelijke info bij bestellen

Service
Tot in de keuken is de wasmachine netjes en behouden afgeleverd

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Echt een aanrader vooral de laagste prijzen en goede duidelijke service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Dit was mij 1ste internet aankoop. Bij het volgende wat ik nodig heb ga ik meteen naar Bemmel en Kroon!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Koopman Groningen 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voordelig en snel geleverd.

Aanbeveling
Top kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wdekoe 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker vanuit huis je wasmachine en droger uitzoeken, wanneer het jou uitkomt! Bij ons ging de wasmachine 1 dag voordat wij op vakantie gingen kapot, via de site van Bemmel en Kroon een nieuwe besteld en laten afleveren de dag na thuiskomst! Ideaal dus.

Service
Nog even telefonisch contact gehad betreffende het type droger dat wij wilde hebben en een uitstekend advies gehad! Wij hebben verzocht om de apparaten op de 1e en 2e etage te brengen en hoefden daarvoor maar 1 keer de kosten te maken! Toppie daarvoor. Tevens namen zij de oude apparaten gratis mee.

Assortiment
Als je weet wat je wilt hebben is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, behulpzaam en zeker ook heel belangrijk een gunstige prijs. De afspraak die zij met je maken komen zij ook daadwerkelijk na. Tevens betaal je pas bij aflevering.

Extra toelichting
Wij zijn uiterst tevreden met de informatie die wij hebben gekregen, de nagekomen afspraken die we hebben gemaakt en de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

catharina kohler 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De leverancier komt als goed en goedkoop uit vergelijkingen, aanklikken, betalen en de levering is op de volgende dag.

Service
Aardige mensen die de droger kwamen brengen en er voor zorgden dat het ook goed aangesloten was

Aanbeveling
Eenvoudige aankoop, super levering en service, ik had hiervoor bij ene andere leverancier geprobeerd te bestellen en die levering is 2x mis gegaan. Blij met Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
Goede prijs, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimlucas 07-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel werden wij prima en snel geholpen. De eerste vraag was , aan wat voor een bedrag denkt U te besteden om zo gericht te tonen in welke prijsklasse we konden kiezen. Dat vond ik prettig !

Service
De bezorging was prima. Een avond voor de dag van afspraak werden wij gebeld in welk dagdeel de bezorging zou komen. In de ochtend een telefoontje de precise tijd. Vond ik heel goed

Assortiment
Het was geheel naar onze zin en zijn er erg blij mee.

Aanbeveling
goede sortering en klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews