bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DeLaMontagne10 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooie site maar de betalingsmodaliteiten konden duidelijker

Service
goede service, maar meer aandacht voor verstuurde mails zou welkom zijn

Assortiment
mooie aanbod

Aanbeveling
zeer mooie prijs voor mijn aankoop

Extra toelichting
zeer sterke prijsaanbieding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

zalmm 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en heldere website

Service
Levering precies conform afspraak. Netjes een half uur voor komst gebeld.

Gratis bezorgd op de tweede etage.

Assortiment
Goed aanbod, scherpste prijs

Extra toelichting
ordernummer BKI478708

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk ten Heuvel 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed hanteerbare website duidelijke instructies

Service
Het geleverde product voldoet volledig aan de aanbieding. De aflevering keurig op tijd . Bezorgers netjes en vakbekwaam. Hebben keurig de oude vriezer en de verpakking van de nieuwe meegenomen

Assortiment
Het aangeboden assortiment is ruim veel keuze, voor elk wat wils.Veel merken in het assortiment. Goed geprijsd ! (ben nog even rond gaan kijken kost elders meer dan 100 Euro meer )

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen, goed hanteerbare website ,veel betaalmogelijkheden , Correcte aflevering.
Ik zou niet weten wat te verbeteren

Extra toelichting
Kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri41 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, ik kon heel snel vinden wat ik zocht!

Service
De service is geweldig. Alles klopt, het product, de snelheid van bezorgen, de bevestigingen per e-mail en vooral de ook de mensen!

Aanbeveling
Zie hierboven! Het totale plaatje klopt!

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorneef 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je zetel bestellen.

Service
Uiterst vriendelijke en correcte service.

Assortiment
Als je het hier niet ziet zie je het nergens!

Aanbeveling
Allen hierheen!

Extra toelichting
De perfecte online winkel met ongeziene service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeters Jurgen 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Misschien een optie om via online bankcontact te betalen in Belgie. Kon niet gekozen worden toen ik bestelde.

Service
Snelle reactie op gestelde vragen.
Correcte en uitgebreide antwoorden.

Extra toelichting
Goede correcte service met snelle levering. Ook nog zelf te kiezen welke dag geleverd word.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Deekie 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website.
bestellen gaat bijna vanzelf.

Service
direct na de bestelling krijg je al bericht en uiteraard de bevestiging van je aankoop.
volgende dag bericht wanneer artikel wordt geleverd. dit in een tijdsblok van 3 uur.
dit scheelt dat je niet de hele dag zit te wachten op het bestelde.

Assortiment
zoals je mag verwachten van een goede internet winkel; ruim assortiment en niet te vergeten een zeer goede prijs.

Aanbeveling
van begin tot einde prettig gevoel dat het allemaal goed zit.
heb al vaker besteld bij dit bedrijf, die weten kwaliteit/prijs goed te brengen voor elke consument.

Extra toelichting
Ik ben toch iemand die graag nog voor de oude vertrouwde service gaat. Dat is bij dit bedrijf goed in orde. Ik zal hier zeker vaker bestellen, geen probleem. Geen gewauwel wat je vaak in een winkel hoort, zonde van de tijd. Gewoon bestellen en dan gewoon de rest afwachten. Geen minpunt te verzinnnen. Dank u zeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp smith 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vorig jaar een keuken, nu een wasmachine voor op de camping besteld....áltijd goedkoopste internet prijs.

Service
Ze kwamen m de volgende dag keurig op de camping afleveren.

Assortiment
De keuze is reuze!

Extra toelichting
Service is perfect. Ook bij mijn keuken die ik daar vorig jaar gekocht heb! Als er wat is, dan komen ze het keurig maken en gaat tenminste geen hele tijd overheen .....gewoon super....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tecodi 22-07-2015 In de winkel gekocht
Rijndeke
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid

Service
Prettige medewerkers snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze in merken en prijzen

Aanbeveling
Totaal plaatje is erg prettig en goede service

Extra toelichting
Prima totaal plaatje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmy.biermans 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
werd goed per telefoon geholpen en er werd nog wat van het bedrag dat op internet stond af gedaan.

Service
vandaag gebeld, daags erna de oven in huis

Aanbeveling
uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueMN 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk via de site te bestellen en snel met ideal te regelen

Service
De mannen die het kwamen brengen, waren aardig en hebben het netjes en snel naar boven gebracht en aangesloten voor mij. Ook getest of de wasmachine het deed.

Assortiment
Ik wou eigenlijk een Samsung kopen, die in de korting was, maar die hadden ze niet meer. Uit eindelijk de EAG gekocht, ook helemaal blij mee, gelukkig! :D

Aanbeveling
Snelheid van bezorgen, het gemak en de vriendelijkheid zorgen ervoor dat ik zeker zou aanraden bij mensen om daar te kopen.

Extra toelichting
ordernummer: BKI477371 Ik vind de online site makkelijk te gebruiken, ze hebben leuke aanbiedingen, je kan snel en makkelijk betalen via internet bankieren (ideal) en je kon aangeven dat ze het naar boven moesten brengen, moesten aansluiten en of ze de oude mee moesten nemen. Helemaal super! Mijn wasmachine was alleen niet op voorraad, waardoor ik wel ongeveer 1 weekje heb moeten wachten voor het bezorgd kon worden, maar voor de rest echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anylook 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via beslist kwam ik gelijk bij jullie terecht

Service
Volgende dag al geleverd en netjes voor me in de schuur gezet

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheden

Aanbeveling
door de snelle en goede levering en prima product zal ik ze zeker aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seegif4u 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestelproces

Service
Prima te woord gestaan, geen verborgen kosten, perfecte service

Aanbeveling
Prima winkel, koop er zo weer

Extra toelichting
Enige feed back, print ook op de orderbevestiging de opmerking/verzoek van de klant. tekst stond weer wel op afleverbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gompie1966 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijke webshop

Service
service op het hoogste niveau!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Aan iedereen, klasse service en hele scherpe prijzen !!

Extra toelichting
Vorige week een offerte gevraagd voor een wasmachine en kreeg gelijk een super aanbieding, Na een kort berichtje kreeg ik wederom super snel antwoordt op mijn vragen. super snelle levering kreeg heel netjes een e-mail in welk dagdeel ze kwamen en een 45 voor de aflevering een heel net telefoontje hoe laat ze pressies kwamen. Netjes boven gebracht verpakking martiaal en oude wasmachine netjes meegenomen! Echte klasse service op het hoogste niveau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

27170 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles staat online wat je wilt weten en anders kun je ze spreken. vorige maand de nieuwe drogere er gekocht en waarschijnlijk volgende maand nieuwe koelkast. super tevreden dus

Service
prima via mail kun je alles ontvangen. bij vragen kun je ze telefon. goed bereiken!!

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
ik zou zeker eerst ook bij deze winkel kijken wedden dat ze het hebben

Extra toelichting
ik vind de service goed, kwaliteit goed , produkten veel keus. hulp goed , bij bellen direct contact. zijn er toch onverwacht problemen worden die direct opgelost. ik zeg mijn winkel en ik weet zeker dat er velen zullen volgen!!! 307091

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterhoudijk 21-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius te Heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gezocht op internet en overlegd in de winkel

Service
Vriendelijk en klantgericht personeel

Extra toelichting
Via internet heb ik voor deze koel/vriescombinatie een mijns inziens scherpe prijs bij een andere leverancier gevonden. Aangezien ik bij mijn eerste bezoek bij Bemmel en Kroon Cruquius vriendelijk en klantgericht geholpen ben heb ik met hen overlegd of ook zij konden leveren voor de scherpe prijs en dat bleek mogelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Boelee 21-07-2015 In de winkel gekocht
Rijneke Boulervard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Goed snel en naar behoren, goed service en alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isatoch 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon makkelijke site. Alleen wordt pas laat in het bestelproces duidelijk dat je een bezorgdatum kunt uitkiezen. Dat dat kan, is heel prettig.

Service
Klantenservice goed telefonisch bereikbaar, duidelijk wanneer ze het zouden komen brengen, nog een telefoontje door de bezorger in het uur voordat hij bezorgd zou worden. Prettig. Nadat ik erachter kwam dat ik de verkeerde koelkast had besteld, werd de koelkast de volgende dag nog omgeruild met de goeie, zonder extra kosten in rekening te brengen.

Assortiment
Lastig te beoordelen maar ze hadden wat ik wilde.

Extra toelichting
Vooral heel fijn hoe ze met mijn vergissing omgingen en de verkeerd bestelde koelkast alsnog de volgende dag werd omgeruild voor de juiste koelkast ookal stond er voor die koelkast 3 dagen levertijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hannieskoop 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een hele duidelijke website. Ook bij bellen direct contact.Supersnel geregeld.
Vanuit je stoel bestellen volgende dag keurig geleverd op de tijd die 's morgens gemeld word. SUPER

Service
Op afgesproken tijd aanwezig. Zoals afgesproken oud apparaat en de verpakking mee terug.

Assortiment
Heb alleen naar diepvrieskasten gekeken.
Voldoende assortiment met prima prijzen.

Aanbeveling
Alles gegaan zoals beloofd en door mij verwacht. Goede prijs.

Extra toelichting
Ten eerste goeie prijs. (denk erg belangrijk) Snelle levering (Op afgesproken tijd) Heb telefonisch contact gehad. (snel aan de lijn prima geregeld) Jullie zijn heel goed bezig. Durf jullie aan te bevelen bij kennissen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1309alex 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geregeld vanaf je luie stoel !!!

Service
Kwamen keurig volgens afspraak !!!
Twee hele beleefde jongens.

Assortiment
Je kan er echt voor alles terecht ! Ik heb mijn nieuwe winkel gevonden hoor !

Aanbeveling
Omdat alles perfekt is ! Van mij een hele dikke tien !

Extra toelichting
IK zou deze zaak bij iedereen aanbevelen ! De service is top en de prijzen zijn ook heel scherp. Hier in ons dorp wilde ze nog geen euro korting geven !!! Dus toen verder gaan kijken. En toen kwam ik bij deze winkel. Keurig geregeld zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Maitimu 21-07-2015 In de winkel gekocht
Forapark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel in Forapark is rustgevend en je kan je even terugtrekken om met je partner over je aankopen te praten.

Service
Uitleg van de verkoper is duidelijk en je word niet in een hoek geduwd om te beslissen. Ook de uitleg van verschillende merken en + en - word goed uitgelegd.

Assortiment
Ruime keus op welk vlak dan ook, als ik het eerder had geweten had ik mijn keuken door Bemmel en Kroon laten doen.

Aanbeveling
Me hele familie en vrienden kennis en zelf kom ik zeker op terug. En hun service monteurs van AJTEc B.V zijn ook vaklieden, zulke jonge monteurs kom je niet vaak meer tegen

Extra toelichting
Ik kom hier zeker terug gezien mijn wasmachine ook op springen staat en ook al zal ik gebruikmaken van hun service monteurs AJTec B.V uit Berkel en Rodenrijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkenGerda 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles werd duidelijk aangegeven en de bestelling was zo geplaatst en binnen een hele korte tijd kregen we een bevestiging opgestuurd.

Service
het was heel fijn dat je zelf kan bepalen op welke dag je je bestelling bezorgd wil hebben. En geen extra kosten voor bezorging naar de zolder. Perfect

Assortiment
het apparatuur wat ik graag wilde hebben hadden ze ook en zonder wachttijd.

Aanbeveling
Ik zou het heel erg aanbevelen aan iedereen en zal dit via mond op mondreclame doorgeven aan een ieder

Extra toelichting
Ik vond alles perfect, ook de bezorgers die het brachten. Heel vriendelijk en netjes en goed afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wissehummel 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hielpen je direct snel en duidelijk

Service
Ze stuurden direct een betaal link en de bezorging was de volgende dag al (en dat op zaterdag!)

Assortiment
Ze hadden de oven die wij zochten!

Aanbeveling
Goede snelle duidelijke service zo zou elke winkel moeten zijn!

Extra toelichting
Na een bestelling bij een concurrent en maar niet leveren. Op internet gezocht en bij hun uitgekomen. Snelle duidelijke service meteen gekeken of ze hem op voorraad hadden liggen en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop leentvaar 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
van bommel doet wat hij belooft betreft afspraak levertijd en bezorging.

Assortiment
tot op heden zijn wij tevreden over de het geleverde product.

Extra toelichting
tot op heden een tevrede klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stofbergje 20-07-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24, 2491 BD, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Bemmel en Kroon is eenvoudig te bereiken met de auto en heeft genoeg parkeergelegenheid.

De personeelsleden heb ik als vriendelijk en ongedwongen ervaren.

Bij het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser kreeg ik waardevolle informatie van de verkoper.

Na aankoop van een vaatwasser was deze binnen enkele dagen geleverd en geplaatst.

Assortiment
Het assortiment in dit filiaal is ruim. Er is genoeg keuze in merken, uitvoeringen en prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer de moeite waard om binnen te lopen en je laten informeren naar wat je zoekt of nodig hebt.

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hansverbaan 20-07-2015 In de winkel gekocht
cruqiuis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even binnenlopen, volgende dag geleverd

Assortiment
ruim, en goede adviezen

Aanbeveling
zie assortiment

Extra toelichting
Erg prettig , een winkel om in rond te lopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomfred. 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Overzichtelijke site.

Service
Vlotte levering. Om 15.00 uur besteld, de volgende dag rond 15.00 bezorgd.

Assortiment
Heb gezocht naar specifiek model. En dit was aanwezig voor een goede prijs.

Aanbeveling
Zonder problemen bestelling ontvangen.

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliege123 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer duidelijke website en handig in gebruik

Service
Het was erg fijn dat onze oude vaatwasser werd meegenomen zonder extra kosten, via email en sms bericht op de hoogte gehouden van levering. zeer correcte afhandeling

Aanbeveling
Overal een zeer goede en duidelijke website en zeer goede en nette afhandeling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janade 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk om via het internet een bestelling te doen!

Service
Mijn bestelling was op het eerste moment niet voorradig maar is snel verholpen!

Assortiment
Ruime keuze, voor elke portemonnee!!

Aanbeveling
Het bestelde word keurig afgeleverd! In de zelfde week hebben wij ook een gasfornuis aangeschaft, maar in de winkel gekocht samen met aansluitslang en inclusief plaatsing! Spijtig genoeg rook het naar gas nadat de heren bezorgers weg waren, we hebben vervolgens gebeld ! En met een uurtje kwam de bezorger terug en heeft de fout hersteld! Als wij niet zo oplettend waren geweest had het zeer dramatisch af kunnen lopen!!En dat is iets wat volgens mij niet mag gebeuren!! Jammer, maar toch tevreden over de goede afloop!

Extra toelichting
Reeds aangegeven hierboven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flkemper 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk menu, duidelijke omschrijving van de producten. levertijd duidelijk vermeld.

Service
ik had een inbouwoven besteld en kreeg vlot een bevestiging. hier stond echter een ander typenummer op met de omschrijving, dat het door mij bestelde artikel niet meer leverbaar was en ik de opvolger kreeg. deze oven was duurder dan het door mij bestelde exemplaar, maar ik hoefde niets bij te betalen. prima service.

Assortiment
groot

Aanbeveling
grote keuze tegen zeer scherpe prijzen. prima service.

Extra toelichting
niets dan lof voor deze winkel. snelle bestelling dito levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margrietgeerts 19-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Na vragen was er meteen iemand beschikbaar die me de juiste informatie kon geven.

Service
De inbouw koel/vries combinatie kon meteen de volgende middag al geleverd en ingebkuwd worden.

Assortiment
Een ruime keuze aanwezig.

Extra toelichting
Meteen een goed en duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden, en een heel snelle levering en plaatsing. Het inbouwen gebeurde heel netjes en schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marlin666 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bestelde artikel niet meer leverbaar, men zou zonder contact vooraf vervangend artikel leveren. Dit vind ik op zich een goede service, maar vooraf contact opnemen met klant hierover is nog beter.

Extra toelichting
Service is goed, maar je moet er zelf wel achteraan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anjabaelemans 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging heel gemakkelijk en snel

Service
Door de link te volgen kon je ongeveer zien wanneer de bezorgers er zouden zijn.

Extra toelichting
Nog maar net in mijn bezit, dus weet over de werking van de koelkast nog niets. Maar het bestellen en leveren was supersnel geregeld. Ook het nieuwe model gekregen voor de prijs van het oude model wat ik besteld had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannevdheuvel 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig bij dit bedrijf uit gekomen voor de goedkoopste prijs van de wasmachine die we wilden. Duidelijke site, geen verassingen achteraf.

Service
Binnen 2 dagen bezorgd op zaterdag.

Aanbeveling
Alles verliep zeer soepel en we hadden een scherpe prijs.

Extra toelichting
Goede winkel, goedkoopste voor dit product, snelle levering en geen gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franskiestkeurig 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende informatie en daarbij de mogelijkheid om meerdere producten onderling te vergelijken, maakt het maken van een keuze vele malen gemakkelijker.

Service
aflevering was gewoon top.
snel, vakkundig, beleefd, netjes

Assortiment
zeeeer ruim assrtiment

Aanbeveling
hier vindt je bijna alles

Extra toelichting
TOP service, ruime keuze en goede informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emske 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fluitje van een cent

Assortiment
vond direct wat ik nodig had

Aanbeveling
gemak van de website.
zeer ruime sortering.
zeer snelle levering.
goede aflevering

Extra toelichting
zie separate beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDH69 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Niet gelijk gereageerd op mijn mail. Maar na een telefoontje keurig opgelost.

Assortiment
Mijn product was niet meer te leveren. Een ander model aangeboden gekregen. De levertijd bleek hiervan achteraf langer te zijn dus nog een ander model aangeboden gekregen. Deze is de volgende dag al geleverd! Super!

Aanbeveling
Fijne betrouwbare winkel. Zeker aan te bevelen. Keurige aardige heren die de spullen af kwamen leveren. Goed te volgen welke tijd ze er zijn. Prima alles boven gebracht, geïnstalleerd en alles netjes achter gelaten.

Extra toelichting
Fijne betrouwbare winkel. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tessavanderaa 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelgemak via website is erg goed en duidelijk

Service
Op donderdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis. Netjes van te voren een mail gekregen met bezorginformatie en een link waarbij te volgen was waar de bus op dat moment was. Werd aangegeven dat de chauffeur een half uur voor aankomst zou bellen, dat is niet gebeurd.

Assortiment
Veel keuze! Onze bestelde wasmachine was blijkbaar een ouder model, voor zelfde prijs de nieuwere variant geleverd gekregen.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en netjes geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FraVer 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
2e bestelling via Bemmel&Kroon en wederom goed. Goede terugkoppeling via mail en duidelijke afspraak omtrent levering. Keurig geleverd op gewenste dag. Minpuntje: op de dag van levering kreeg ik een mail maar daar stond niet in hoe laat de levering was. De chauffeur heeft ook niet 30 minuten van tevoren gebeld om te zeggen dat hij er aan komt zoals afgesproken. Was gewoon thuis dus voor de rest geen probleem. Code: TNJCZBZ

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Constant71 17-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis gebracht en netjes op juiste plek gezet

Service
Vriendelijke mannen, direct kunnen pinnen

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, heerlijke warme koeken

Extra toelichting
Uitstekende prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd_20 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Service
Het bedrijf gaf van te voren via de mail Door in welk tijdbestek we de producten konden verwachten.

Assortiment
Goede kwaliteit.

Aanbeveling
Goede kwaliteit en snelle levering.

Extra toelichting
Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering. Uitstekende service. BKI477520

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

applecheex 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Ik was zo slim om in het weekend een verkeerd soort droger te bestellen, niet meer te bereiken dus maandagochtend gebeld en mijn bestelling werd zonder moeilijk gedoe omgezet naar de goede droger, netjes een link voor de bijbetaling. Deze kwam niet overeen met de prijs op de website, wederom contact gezocht en zonder gedoe werd alles goed en netjes afgehandeld en kreeg ik n link met het bedrag van de website. Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon, kunnen een hoop bedrijven van leren overigens.
De mensen van de bezorging heel klantvriendelijk en netjes.

Aanbeveling
klantvriendelijkheid en gemak

Extra toelichting
Ik persoonlijk heb goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en daar voldoet Bemmel en Kroon ruimschoots aan!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

louisa pijnacker 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet goederen bestellen.

Service
Zeer goede service de vaatwasmachine werd de volgende dag al geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Leuk assortiment en een zeer snelle service.

Extra toelichting
Heb alleen goede punten uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en een zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrydj1 17-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De bosh warmte pomp droger BKI477561 gekocht met nog eens 25 euro korting in de webshop. Je kan zelf kiezen wanneer je hem geleverd wil hebben. En door twee aardige jongens , gratis , naar zolder gebracht. En nu nog hopen dat ik nog jaren mag genieten van de droger. Voorlopig top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedgebruiker 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezellig vanuit je huis alles kunnen regelen

Service
Geweldig, niets is teveel gevraagd

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Aan iedereen die iets nieuws nodig heeft

Extra toelichting
De Bezorging was ruim binnen de afgesproken tijd, mannen werken netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bawij 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces gemakkelijk in te vullen, duidelijke site.
Makkelijke betaalprocedure

Service
Prima, mail en telefoon werden prima en snel beantwoord.
Duidelijkheid m.b.t. levertijd en goed inzicht in de verwachte levertijd via de bezorgdienst die de apparatuur kwam leveren.

Assortiment
Niet echt op gelet, had mijn keuze al gemaakt en zocht een leverancier die snel kon leveren.

Aanbeveling
Zal dit zeker melden aan vrienden/kennissen die ook voor een aanschaf in deze categorie gaan.

Extra toelichting
Gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten l 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simpel en alles vlot afgehandeld

Service
bestelde model was niet voorradig nieuwer en duurder apparaat zonder extra losten afgeleverd op afgesproken tijd en datum :)

Assortiment
goed

Aanbeveling
Waarom niet ??

Extra toelichting
het kopen en afhandelen ging simpel en vlot dus geen enkele reden om niet tevreden te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AnneliesdVries 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stond bij Kieskeurig bovenaan, winkel gekozen, kwam meteen op product, duidelijke beschrijving en overzicht kosten. Meteen geregeld.

Service
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, hele bestelproces verliep top.

Aanbeveling
Alles verliep prima, binnen 24 uur stond er een nieuwe wasmachine te draaien voor een prijs die marktconform keurig was.

Extra toelichting
Keurige snelle afhandeling. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rverde 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk site, alle informatie aanwezig

Service
Snelle levering, je wordt op de dag geïnformeerd over de aankomsttijd door mail en SMS

Assortiment
De BBQ die ik wilde was hier aanwezig en voor de goedkoopste prijs. Zelfs €50 euro goedkoper dan aangegeven.

Aanbeveling
Goede service, beste prijs.

Extra toelichting
Duidelijk site. De BBQ die ik wilde was hier aanwezig en voor de goedkoopste prijs. Zelfs €50 euro goedkoper dan aangegeven. Snelle levering, je wordt op de dag geïnformeerd over de aankomsttijd door mail en SMS. Mijn ordernummer is: BKI476942

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldmenges 16-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige ruime sortering. Parkeergelegenheid

Service
Prettig geholpen

Assortiment
zeer grote keuze

Aanbeveling
Zeer grote keuze en vakkundig personeel. Lagere prijs dan bij anderen

Extra toelichting
Zeer grote keuze. Vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews