bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15514 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerwin_h 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Uitstekende service, apparaat werd naar 2 hoog gebracht en oude apparaat werd meegenomen terwijl (blijkbaar) het apparaat op de begane grond had moeten staan.

Aanbeveling
Zeker, snelle en heldere communicatie. prima!

Extra toelichting
Goede prijs en overzichtelijk website! om 15:45 besteld en om 9:15 de volgende dag stond de wasmachine al in huis te draaien.. Super! Wel is het bijzonder dat het nieuwe apparaat weliswaar naar 2 hoog wordt gebracht maar de oude op de drempel (begane grond) had moeten staan. Gelukkig deed de bezorgdienst daar niet al te moeilijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yhoefman 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Aan de telefoon al super geholpen! Zo vriendelijk.

Extra toelichting
Gisteren op zoek gegaan naar een wasmachine en een droger. Bij de meeste aanbieders brengen ze die tot aan je voordeur of je moet per apparaat zo'n 20 euro aansluitkosten betalen. Bij Bemmel en Kroon betaal je 4,95 en ze sluiten 2 machines aan op de 2e verdieping. Verpakking nemen ze mee en aller keurigst personeel. Echt een aanrader. De was draait al!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nscheffm 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk , ruim gesorteerd en gratis bezorging binnen 24 uur.bestellen is gemakkelijk en snel gedaan.ook betalen en verwerking is vlot en goed teruggekoppeld .

Service
Levering wordt goed aangekondigd en levertraject wordt begeleid door zeer duidelijk track&trace , mooie site en zn telefonisch contact.Service wensen worden meegenomen.

Assortiment
Assortiment goed inclusief door kieskeurig aanbevolen items.

Aanbeveling
Snelle levering met prima service.

Extra toelichting
Prettige site , snelle levering en goede service. Fijn dat leveringsdatum en tijdstip te volgen zijn en naar wens aan te passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edwinmartens 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
zeer prettig en duidelijk geholpen door medewerkster telefonisch.

Assortiment
gevarieerd genoeg

Aanbeveling
prima prijs kwaliteit prima en goede service

Extra toelichting
de vaatwasser wilde ik eigenlijk ophalen uit het filiaal,maar dat was geen optie. Hij was alleen voorradig in Zoeterwoude. Ja dat was net even te ver weg. daarna telefonisch goed afgehandeld met een ideal link via de mail .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

emilehendriksze 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn vaatwasser ging stuk, ik wilde snel een nieuwe. Via Kieskeurig bij Bemmel & Kroon uitgekomen. Ik had nog geen ervaring met deze winkel, toch een bestelling geplaatst. Was allemaal snel, heel makkelijk en voordelig geregeld.

Service
Omdat ik geen zin had de vaatwasser zelf in te bouwen voor de inbouwoptie gekozen tijdens de bestelling. Alles was snel geregeld en ik heb zelfs de inbouwafspraak nog naar voren kunnen halen. tevens heeft de monteur de aansluitingen op ons verzoek vervangen voor een paar tientjes. Geweldige service.

Extra toelichting
Uitstekende service voor een lage prijs. Monteur heeft zijn werk snel en keurig gedaan en het meerwerk dat op ons verzoek werd uitgevoerd was zeer netjes geprijsd. Al met al een prettige ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrickvdl79 02-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de winkel deskundig geholpen, thuis nog even de maten opgenomen en toen telefonisch besteld. Aaanbetaling was niet nodug echt super.

Service
Dat ik telefonisch kon bestellen en dat hij zou regelen dat de koelkast binnen 1 week geinstalleerd zou worden op een dag dat het mij uitkwam was erg handig.

Assortiment
Zeer veel keuze uit diverse apparaten en deskundig advies over wat voor ons de beste keuze is.

Aanbeveling
Lage prijzen gecombineerd met degelijk advies en een snelle service

Extra toelichting
Wij hebben de Koelkast telefonisch besteld met ordernummer ZTW484907 na een bezoek aan de winkel. Hij werd snel geleverd en vakkundig geinstalleerd. De verkoper was behulpzaam, deskundig en eerlijk. Daarnaast was de koelkast erg scherp geprijst, zelfs ten opzichte van internet aanbieders. Dit is onze 2 aankoop bij deze winkel en indien we weer een apparaat nodig hebben gaan we zeker weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psv53 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site en overzichtelijk

Service
We hadden eerst een wasmachine besteld via de site die op voorraad was en via ideal afgerekend. Kreeg ik prompt een mail met factuur met daarop de medeldeling dat we de opvolger kregen (een duurdere type) voor hetzelfde geld. Kijk dat is nou werken aan klantenbinding. Top!!

Assortiment
Mis eigenlijk niets wat ik zou moeten zoeken.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service. Een puntje van kritiek. Volgens afspraak zouden ze de oude meenemen. Maar deze moest leeg zijn. Er stond echter een klein laagje water in. Kwestie van de stop verwijderen en leeglopen. Minuutje werk maar daar konden ze niet op wachten. Moest een nieuwe afspraak maken voor ze hem weer konden meenemen,

Extra toelichting
Snelle levering. Duidelijke afspraken over het aanleveren van materiaal en het zelfs kunnen volgen via Track service. Erg handig. Zo kun je de koffie al klaar zetten voor de jongens zodra je kunt zien dat ze aan komen rijden via google maps. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim.kees 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was makkelijk geplaatst en met weinig gegevens zo geregeld. Belofte is waar gemaakt er is na bestellen heel snel geleverd

Service
levertijd was zoals aangegeven enorm snel

Assortiment
Assortiment was ruim voldoende

Aanbeveling
Ik praat niet zo snel naar anderen wat ze wel en niet moeten doen. Maar voor mijzelf bestel ik volgende keer gewoon weer bij deze winkel

Extra toelichting
Prima winkel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucGol 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
de dag erna geleverd. Gebruik gemaakt van de extra optie, want mijn vrouw ik zwanger en ik werk. Dus de koelkast gelijk op zijn plaatst laten zetten. Er werd zelfs geholpen de oude koelkast weg te tillen en in de schuur te zetten! Top service

Aanbeveling
Geen minpunten te vinden.

Extra toelichting
BKI486338. Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via mail over de bestelling. Vriendelijke mensen bij levering. Waren maar meer mensen zo behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansscholten 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website

Service
Snelle mail

Assortiment
Genoeg keus

Extra toelichting
(BKI485460)Vaatwasser aangeschaft kreeg zelf een nieuwer type zonder extra kosten top Daarna super netjes geïnstalleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marian5466 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vragen via de mail worden snel en duidelijk beantwoord. Levering is snel en goed. De prijs is ook prima. Beveel dit bedrijf zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anjava 01-09-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24, 2491 BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kwam inbouwkoelkast kopen.
Had een aantal vragen en werden kundig en naar tevredenheid beantwoord op een rustige duidelijke manier!

Service
Service prima. Kreeg uitleg na aankoop wat het vervolg was. Kreeg mail van bedrijf wat inbouwkoelkast kwam plaatsen. Werd daarna tel. kontakt opgenomen om een datum te prikken en kreeg een dag voor plaatsing koelkast netjes een mail met een tijdsblok waarin ik de monteur kon verwachten. Op de dag zelf kreeg ik een telefoontje dat de monteur naar mij onderweg was.

Assortiment
ruime keuze in elke prijsklasse voor een inbouwkoelkast die de juiste maat had in mijn inbouw in de keuken

Aanbeveling
kundige verkopers
nemen rustig de tijd
je kan rustig vragen stellen en krijg een
antwoord naar tevredenheid

Extra toelichting
Winkel is ruim uitgebreid in keuze vakkundig en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mariameijers 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
De bestelling nam meer tijd in beslag en na een hele vervelende ervaring met een andere webshop (waar ik hetzelfde artikel had besteld en vooruit had betaald) had ik nu weer m'n twijfels. Ik heb telefonisch contact opgenomen en werd heel servicegericht te woord gestaan. erwijl ik wachtte informeerde men bij de leverancier en zo was het direct duidelijk hoe lang ik nog moest wachten. Prima!

Assortiment
Ik heb heel gericht naar één specifiek artikel gezocht maar gezien mijn positieve ervaring met Bemmel en Kroon zal ik vaker het volledige assortiment bekijken

Aanbeveling
Goede service zowel m.b.t. het telefonisch contact als m.b.t. de informatie over de daadwerkelijke bezorging.

Extra toelichting
Na een nare ervaring met een andere webshop die aangaf hetzelfde artikel te kunnen leveren, had ik niet veel vertrouwen in de bezorging van deze bestelling. Omdat ik het betreffende artikel wel graag wilde hebben koos ik bij Bemmel en Kroon voor afrekenen onder rembours. Mijn zorgen over de levering via Bemmel en Kroon waren volledig onterecht. Alles is prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hart67 01-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prima service. Ik kreeg nog korting bij telefonische bestelling. Telefonisch goed voorgelicht en afspraken zijn nagekomen.

Aanbeveling
Van begin tot eind van de bestelling is alles prima verlopen. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KleijnBerg 01-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Service prima

Assortiment
Voldoende keuze of te bestellen

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Serice goed, vriendelijk. Bestelling werd wat laat gebracht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MCAVA 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en goed te vinden

Service
duidelijke afspraken over bezorging

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
duidelijke website met veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Gaarman 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Uitstekende service, wij hadden een verouderd type wasdroger besteld. Kregen keurig bericht dat ze een opvolgend model zouden leveren. Dit was ook nog een beter model met meer mogelijkheden en duurder geprijsd.

Assortiment
Prima assortiment met voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Als we weer eens wat nodig hebben dan kijk ik eerst bij Bemmel en Kroon. Zou ze ook zeker aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen.

Extra toelichting
Uitstekende webshop, geweldige service, bezorging keurig volgens afspraak en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

al.schmidt 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super club ik koop en nu voor de 2e keer

Service
Doen wat men beloofd

Assortiment
Vollop keuze

Aanbeveling
De tweede aankoop is alweer goed bevallen,snelle en correcte levering.
Communicatie is goed op orde, ook telefonisch snel geholpen

Extra toelichting
Gewoon doen wat men beloofd,snelle en prijstechnies goede producten leveren. Ik hoop dat ik veel plezier zal hebben van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaakie 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoonweg heel makkelijk

Service
Zeer goede service

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Gewoonweg doen

Extra toelichting
Niks mee aan de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

benberenbroek 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen achter je computer,

Service
Service is prima, wasmachine wordt aangesloten en oude wordt meegenomen.

Assortiment
Vanwege een kleine vaatwasser niet zo veel op voorraad maar met de Smeg ben ik heel tevreden.

Aanbeveling
Goede service, snelle afhandeling, personeel bekwaam.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havanna 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlotte afhandeling, wasmachine volgende dag in huis en zonder kosten aangesloten door aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els lozano 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak waarmee je een bestelling kunt doen.

Service
Ook op de service valt niets aan te merken want deze is top.

Assortiment
Zal groot zijn maar heb daar niet zo op gelet.

Aanbeveling
Gewoon goed, geen fratsen of valse belofte.

Extra toelichting
Kan alleen positief reageren, vanaf het moment van bestelling tot het leveren aan huis is feilloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claush 30-08-2015 In de winkel gekocht
Leidseveen Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De winkel is goed te bereiken. Tijdens de aankoop goede infomatie en advies over welk vaatwasser voor ons het meest geschikt zou zijn qua produkt/ budget-verhouding. Goede en op een prettige manier afspraken gemaakt voor levering en installatie.

Assortiment
Het assortiment wat uitgestald staat voldeed ruimschoots aan mijn verwachting. Goede informatie en prijzen op de bijgaande labels. Prijzen zijn concurerend met andere en er valt zelfs een beetje te onderhandelen met de prijs (laagste prijsgarantie).

Aanbeveling
Goed en makkelijk te bereiken. Groot assortiment. Prettige en meedenkende verkoop(sters).

Extra toelichting
Zijn v.w.b. de aanschaf van onze witgoed en keukenapparatuur zo'n beetje vaste klant bij Bemmel & Kroon. Concurende prijzen en goede en prettige service en advies. Hoef eigenlijk niet meer naar vergelijk-sites te gaan om te kijken waar het het goedkoopst is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sborsboom 29-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en goed

Service
alles is mogelijk

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goede hulp

Extra toelichting
Zeer goede verzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thecure 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had een vaatwasser uitgezocht, maar deze was elders goedkoper. na het mailen van de prijs kreeg ik meteen een scherpe offerte terug. deze bevestigd en meteen een mail terug om de bezorging te plannen. deze op de volgende dag gezet.

Service
zie boven, de ene dag besteld, de volgende dag geleverd. sneller kan niet.

Assortiment
zeer groot assortiment.

Aanbeveling
beveel deze webwinkel nu aan iedereen aan die nieuwe apparatuur zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlenos 29-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Alle merken, maten en prijsklasse

Extra toelichting
Eerst op internet gekeken, vervolgens toch in de winkel gaan kijken. Toen wisten we niet precies de goede maat, dankzij duidelijk uitleg thuis de goede maat gevonden en vervolgens telefonisch besteld. Ook de afspraak voor het inbouwen verliep probleemloos. ZWT483242

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atoll 29-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark

Algemene score

9,0

Gemak
Goede voorlichting,en bij gemaakte keuze flexibele houding verkoper om tot koop over te kunnen gaan.

Service
Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering en plaatsing plaats vind, eerst via een keuze van de dag, een dag ervoor bericht welk dagdeel, en uiteindelijk een kwartier voor aflevering een bericht dat de monteur onderweg naar je is.

Assortiment
Keuze uit goede merken, en een goede prijsrange.

Extra toelichting
Goede service om tot keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nlboer14 29-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via web als via internet te bestellen. Zeer snel en eenvoudig, niet-bureaucratisch proces.

Service
Binnen 18 uur werd de wasmachine gebracht, naar boven getild, aangesloten en de oude meegenomen door twee zeer voorkomende vaklui. En dat voor slechts 4,95 euro extra.

Assortiment
Zeer breed, ook wasmachines die elders niet (meer) leverbaar waren of op waren hebben zij gewoon in vooraad.

Aanbeveling
Wij kopen er al jaren. Topzaak en ook nog de goedkoopste!

Extra toelichting
Alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelS76 29-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Goede website, overzichtelijk en simpel bestelproces

Service
Ik had gekozen voor de inbouwservice en daardoor duurde de aflevering wat langer. Maar eenmaal geleverd, werd de koelkast door de monteur vakkundig en netjes ingebouwd.

Assortiment
Ruime keuze en tegen een zéér scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadonderwater 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site
Goede podium toeschrijving
Snel het gezochte product te selecteren

Service
Mail contact liep traag en het antwoord was tegengesteld met een later telefoninisch contact
Dat was duidelijk en heeft geleid tot aanschaf

Assortiment
Ruim voldoende in de producten waar ik belangstelling in had

Aanbeveling
Duidelijk in informatie, goede afspraken service

Extra toelichting
Een professionele internetwinkel. Goede service bij aflevering Op tijd volgens afspraak en goed geïnformeerd Concurrerend e prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pjotrr12 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je vindt alles zo op hun site

Service
Alles snel afgehandeld en ze staan je goed te woord ivm de levering

Assortiment
Ik had een vaatwasser uitgezocht die op Kieskeurig stond maar ze hebben mij de opvolger gestuurd wel voor dezelfde goedkopere prijs

Aanbeveling
Gemakkelijk handig en snel als je vragen hebt krijg je direct antwoord

Extra toelichting
Bestellen ging snel net als betalen de volgende dag kreeg ik een mail dat ze hem op de gevraagde dag (de volgende dag) komen leveren. Alleen de vaatwasser die ik graag wou was er niet meer en ze hebben dus de opvolger aangeboden voor hetzelfde bedrag. Het was vriendelijker van ze geweest als ze even hadden gebeld dat de vaatwasser die ik graag wou niet meer te leveren was. Nu heb ik ze zelf gebeld. Uiteindelijk toch tevreden, moest alleen een aantal onderdelen hebben van Whirlpool die netjes worden nageleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wasdroger2 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en duidelijke site, met name óók de 'kleine lettertjes' met betrekking tot bezorging en plaatsing!

Service
Geen hele dag thuis hoeven zitten wachten op de levering, maar een behoorlijk nauw tijdsschema, én de chauffeur belt een half uur voor aankomst. Perfect!

Assortiment
Waar andere bedrijven (BCC en Mediamarkt) het door ons gewenste produkt niet in voorraad had, dan wel uit het assortiment had genomen ('oud model'), waarschijnlijk met bedoeling om ons een duurder apparaat te verkopen, had Bemmel en Kroon het produkt gewoon op voorraad!

Aanbeveling
Onze positieve ervaring zullen wij zéker in onze famlie- en kennissenkring delen.

Extra toelichting
Een tien voor gemak, service als óók assortiment is o.i. niet overdreven, omdat het hele aankoop- en leveringsproces bijzonder klantvriendelijk is, hetgeen wij bepaald niet overál meemaken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

addekoff 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site. Groot gebruikersgemak.

Service
Dag van leveren aangegeven. Was geen probleem. Dag ervoor tijdvak aangegeven en dat er een half uur voor de levering gebeld zou worden. Mooi in het tijdvak geleverd en zelfs drie kwartier van tevoren gebeld.
Droger vakkundig geplaatst en aangesloten. Net personeel!

Assortiment
Ruim aanbod en voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Dit bedrijf doet wat het zegt! Is wel eens anders.

Extra toelichting
Zoals eerder aangegeven doet dit bedrijf wat het beloofd. Goede service en vakkundig personeel! BKI485057

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avbennekom 28-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden onze keuze maken in de prachtige showroom van Bemmel & Kroon in Zoeterwoude Rijndijk

Service
De service was heel goed. We werden vriendelijk geholpen en de levertijden waren duidelijk en goed!

Assortiment
B&K heeft een enorme keuze in zowel keuken apparatuur als witgoed etc.

Aanbeveling
Vanwege onze tevredenheid op service, assortiment als wel op leverperformance bevelen wij Bemmel & Kroon van harte aan in ons netwerk.

Extra toelichting
Wij zijn in dit filiaal zeer prettig geholpen en geadviseerd door de heer Theo van Bemmel. Wij vinden het ook een prachtige winkel waar veel apparatuur staat uitgestald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina Raimondo 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag voor 16.00 besteld. Morgen in huis. Communicatie over wanneer geleverd. Helder en duidelijk.

Service
De mannen hadden zelf een klein deukje in de wasmachine gemaakt. En kwamen met een oplossing

Assortiment
Prima geen opmerkingen

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Gemak van bestellen. Snelheid in levering en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adot 24 27-08-2015 In de winkel gekocht
Neckar 4 Den-haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en dichtbij

Service
Goed geholpen ,snel en alles duidelijk
uitgelegd

Assortiment
Die zaak stond barstens vol met alle apparatuur die je je maar kon bedenken
Wij gingen voor een wasmachine, nou voor elk wat wils en in iedere prijsklasse, Super .Wij zijn er ook al zo'n 25 jaar klant

Aanbeveling
De keuze is reuze en altijd goed geholpen

Extra toelichting
Alle tijd voor je ,Grote keuze en duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yel 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is heel duidelijk

Service
Super! Goede communicatie vanaf bestelling tot aflevering. Top

Assortiment
enorm veel keus

Aanbeveling
Ik heb gewoon geen klachten.

Extra toelichting
Goede voorlichting en snelle levering en communicatie tussen aankoop en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 49 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanaf de laptop besteld de goedkoopste aanbieder

Service
bevestigings mail gekregen en netjes een mail gehad over de tijd wanneer produkt geleverd wordt.

Assortiment
veel produkten

Aanbeveling
prima bedrijf

Extra toelichting
alles verliep heel soepel voor iedereen toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar55 27-08-2015 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard in Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtige winkel, goed ingericht, alle apparaten goed opgesteld. Ruime winkel waar rust vanuit gaat. Ruime Parkeergelegenheid direct voor de deur.

Service
Goede ontvangst door een balie medewerkster. Geholpen door een ervaren en vakbekwame medewerker, goed op de hoogte van de mogelijkheden van de apparaten. Laagdrempelig en service gericht. Wij belde later nog op en werd direct prima geholpen.

Assortiment
Veel apparaten opgesteld zodat vergelijken mogelijk is. Ruime opstelling maakt het overzichtelijk.

Aanbeveling
Prima ervaring dus geen probleem anderen deze winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Zoals gezegd ruime sortering, goede vakbekwame medewerkers en rustige omgeving. Geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mojo22 27-08-2015 In de winkel gekocht
cruqius heemstede
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle service in de winkel en klantgericht.

Service
Snelle levering en goede communicatie over de levering. Al het personeel vriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze en een ruim aanbod.

Aanbeveling
Niks aan te merken op de winkel dus zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juniorrr 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te vinden, duidelijke website. Afhandeling goed.

Service
Kreeg een beter model omdat het model dat ik had gekozen uit productie was. Kreeg de opvolger die ruim 10% meer kostte.

Aanbeveling
Even contact gehad, wat verwarring, maar ging prima. Goed opgepakt, geen gedoe. Dat is wat je wilt. Zelfs een wasmachine hoef je dus niet 'in dorp' te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Valen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijn om via internet te kunnen bestellen

Service
aflevering volgens de gemaakte afspraak, netjes op tijd. Ik had een oud model vaatwasser besteld en kreeg een nieuwere voor dezelfde prijs, terwijl deze duurder was geprijst.

Assortiment
ruime keuze aan keukenapparatuur

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Heb prettig zaken gedaan met Bemmel en Kroon. Ik had een vaatwasser besteld die niet meer leverbaar was omdat het een ouder model was. Ik kreeg een nieuwer model (die ook duurder was volgens de cataloguswaarde) voor dezelfde prijs. Een prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansverbaan 26-08-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke internetsite, maar in de winkels kijken is ook prettig.
En dezelfde prijs!

Service
deskundig en vriendelijk maar niet opdringerig personeel. bezorgers idem.

Assortiment
groot, wel niet alles maar groot genoeg in alle prijsklassen

Aanbeveling
in elk geval voor witgoed. Enorme sortering
mooie wqinkels ook

Extra toelichting
Zo moet het: prima internetsite én echte showroom. zeer snelle bezorging (

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alberts - verwaaijen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles keurig en snel in huis

Service
tot heden goed

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
zeer betrouwbaar komen hun beloftes goed na

Extra toelichting
zij waren het goedkoops.en de afhandeling van koop tot in huis ging heel snel. daar zat maar een dag tussen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fysed 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enkele seconden opzoekwerk op het internet, enkele seconden om je bestelling te plaatsen en perfecte levering op tijd. En het belangrijkste: de mogelijkheid te betalen bij levering!

Service
Goede informatie via mail en perfecte opvolging mogelijk.

Assortiment
Wat ons betreft in ieder geval geen probleem voor het product dat we zochten.

Aanbeveling
Gemakkelijk en correct, wat wil een mens nog meer.

Extra toelichting
Gemakkelijk, correct en betaling bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CynthiaA 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk kon makkelijk het gewenste product terug vinden.

Service
Volgende dag was de machine al in huis. Kreeg keurig een mail over de tijd van levering. Definitieve tijd werd nogmaals bevestigd op de telefoon.

Assortiment
Voldoende keus. Prijs is zeker concurrerend.

Aanbeveling
Goede service nette bezorging goede prijs.

Extra toelichting
Winkel is prima keurige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berlinda1972 26-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-RIjndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.
Makkelijke tools om het product te zoeken waar naar je op zoek bent.

Service
Iedere keer wordt ik weer verrast hoe service verlenend men is. Het maken van een afspraak voor het laten bezorgen van onze aankoop was heel keurig ik werd heel netjes te woord gestaan ondanks de drukte. In eerste instantie was er geen mogelijkheid om op de door onze gewenste datum te leveren. Na het maken van een afspraak werden wij dezelfde dag nog terug gebeld dat het toch mogelijk was op de datum en het tijdstip dat voor ons het beste uitkwam. Erg attent !!

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen heeft Bemmel en Kroon een zeer compleet assortiment van koffiezetapparaat tot luxe keukens. Voor ons voldoet dit helemaal.

Aanbeveling
Zie mijn eerdere opmerkingen

Extra toelichting
Wij hebben eerst online uitgezocht naar welk product onze voorkeur uitgaat. Vervolgens naar een fysieke winkel van Bemmel en Kroon gegaan, in dit geval het filiaal in Zoeterwoude-RIjndijk. Wat een mooie showroom !! Eerst zelf ons produkt opgezocht en bekeken daarna met een medewerker onze wensen besproken. En of onze keus een goede keus is ten opzichte van vergelijkbare producten. Een belangrijke rol hierbij speelde ook ons budget en dit werd heel serieus genomen en er werd zeker niet geprobeerd toch een veel duurder product aan te schaffen. Bij de definitieve koop werd zelfs eerst nog op het internet gekeken of ons gewenste produkt elder goedkoper was. Koelkast is keurig op afspraak geleverd en heel professioneel ingestalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marionelskamp 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even bellen en je wordt direct en correct geholpen.

Service
De verkoper denkt goed met je mee en in ons geval kwam hij met een goed alternatief

Assortiment
Bemmel en Kroon had meer apparaten in voorraad dan de collega bedrijven. Vandaar dat een snelle levering mogelijk was.

Aanbeveling
Betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen. Bedenktijd was mogelijk.

Extra toelichting
Alles wat gezegd is aan de telefoon is nagekomen. Bij contact met andere bedrijven bleek dat nergens een inbouw combi-oven op voorraad was. Bij Bemmel en Kroon wel. Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad. Geen opdringerigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimvandevooren 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website van Bemmel en Kroon is logisch opgebouwd en het vinden van de juiste diepvrieskast ging snel en gemakkelijk. Ook het vergelijken van verschillende merken en typen was eenvoudig.
Het zou prettig zijn als er ook op de hoogte van diepvrieskasten geselekteerd zou kunnen worden.

Service
De dag van levering kan op de website worden geselekteerd, de avond voor de levering een email ontvangen met de tijdspanne waarbinnen de levering zal plaatsvinden, hetgeen ook klopte. Plaatsing ging snel en efficient. Gekozen voor verlengde garantie voor gunstig tarief.

Assortiment
Op de website zijn alle grote merken en alle gewenste modellen te vinden. Bemmel en Kroon garandeert de laagste prijs op internet en houdt zich hier ook aan.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere apparaten bij Bemmel en Kroon besteld en altijd goede ervaring gehad.

Extra toelichting
Goed assortiment, eenvoudig artikelen met elkaar vergelijken, snelle levering op de aangegeven dag en de mogelijkheid met pin bij levering te betalen. Het zou prettig zijn om als zoekcriterium de gewenste hoogte aan te kunnen geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Timmers 25-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met zeer veel producten

Service
Fijne medewerker met grote product kennis

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
prettig geholpen
Vriendelijke medewerker
Snelle levering

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid Voldoende parkeer plaatsen Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews