bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

milena72 05-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden, overzichtelijk opgesteld. Productgroep bij productgroep. Je kunt zelf de kwaliteit kiezen die bij jou budget past.

Service
Deskundige service, de medewerkers zijn op de hoogte van alle producten die zij verkopen en van welke kwaliteit ze zijn.

Assortiment
het assortiment is groot en divers, voor ieder budget hebben zij apparatuur staan. Zowel voor vrijstaand als inbouw als onderbouw apparatuur.

Aanbeveling
Goed en klant vriendelijk personeel. Weten van alle apparaten veel af. Goede service en erg bereidwillig om je te woord te staan en te helpen en begeleiden naar een goede keuze.

Extra toelichting
ordernummer DH504124

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Plugge 05-12-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Informatie is goed te vinden

Service
Volgende dag bezorgd, werd 20 minuten voor de bezorging gebeld dat men er aan kwam

Assortiment
Verschillende merken, goede prijs-kwaliteitverhouding en de prijs waarvoor het wordt aangeboden is correct, geen extra kosten.

Extra toelichting
Goede voorlichting en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 05-12-2015 In de winkel gekocht
Den haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar in het Forepark met eigen parkeergelegenheid.

Service
Levering aan huis was binnen drie dagen, de oude afwasmachine werd meteen afgevoerd. De tijd waarop de levering zou komen werd netjes de dag van te voren opgegeven.

Assortiment
De winkel heeft een groot assortiment. Ik kon dus snek in dit geval afwasmachines vergelijken. Een model dat met mijn grote borden om kan gaan was zo snel gevonden.

Extra toelichting
De prijs die ik betaalde voor de Miele afwasmachine was zeker 10% lager dan de laagste prijs die ik op internet had gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je heb de site zo gevonden en de tijd wat je wil dat kan ook gereld worden. Erg vriendelijk ook aan de telefoon

Service
De bezorgers waren heel relax plaatsen hem netjes.

Het was een drukke dag maar ik als klant had daar geen haar van gemerkt!

Assortiment
De volgende aankoop doe ik zeker daar

Aanbeveling
Correct en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanna 04-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, genoeg parkeer mogelijkheden en personeel niet opdringerig.

Service
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en de heer die ons hielp was zeer behulpzaam en gaf veel informatie. Hij wist veel te vertellen over de merken en producten incl de verschillen en had er ook echt verstand van. Op advies ook bij merk in showroom wezen kijken naar het type koelkast dat ons beviel.

Assortiment
Het type koelkast waar wij voor gingen hadden ze niet op voorraad maar wel meerdere types laten zien als voorbeeld en vergelijking.

Aanbeveling
Netjes en zeer overzichtelijk! Personeel met kennis en zeer behulpzaam met informatie geven.

Extra toelichting
Absoluut een winkel waar ik weer heen ga voor andere apparatuur. Het bezorgen en plaatsen was ook snel na aankoop en de aanpassingen in de keuken zijn ook zeer vakkundig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tamster74 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke website, duidelijk en helder in gebruik

Service
Levertijd perfect, iets voor 16 uur besteld en keurig de volgende dag in huis

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Super snel geleverd, alles duidelijk via de mail ontvangen

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle service. Ben blij met de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHouben 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen de geleverde wasdroger bij levering beschadigd bleek, was 1 mailtje voldoende: 1 dag later werd de droger omgeruild. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske.blaauboer 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ik heb aangegeven wat ik zocht en kreeg meteen de juiste producten aangeboden.

Assortiment
Het assortiment sloot aan op wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SmurFZR 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gedocumenteerde site

Service
Werkelijk perfect, ik bestelde een Siemens droger. Toen deze niet leverbaar was kreeg ik de (veel) duurdere opvolger in hetzelfde segment voor dezelfde prijs.

Assortiment
Alles in je assortiment hebben is (bijna) onmogelijk.

Aanbeveling
Super goede service. Een telefoontje een kwartier voor levering, dat had ik echt nog nooit meegemaakt. Bezorgend personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TFoks 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Bestellen via de site ging prima.

Service
Apparaat was niet op voorraad, klantenservice gebeld en verzekerd dat het snel geleverd zou worden. 2 dagen later al een mail dat het geleverd kon worden. Levering via Dynalogic was prima geregeld.

Assortiment
Prima assortiment. Doet niet onder voor prijsstunters op internet.

Aanbeveling
Prima ervaring! Enige opmerking is dat er op de site staat 'gratis bezorging'. Dat klopt toch niet helemaal, als je het apparaat afhaalt is het een tientje goedkoper. Dan is het toch geen gratis bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

VanE-O 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Super snelle reacties op vragen per email. Ook nog een leuke korting gekregen omdat we al eerder witgoed bij Bemmel & Kroon hebben aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle service en hele scherpe prijzen

Service
Alle afspraken worden na gekomen tot en met de aflevertijd aan toe

Assortiment
Zeer uitgebreide collectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 02-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zie ook service

Service
Ik was bij de media markt boor aankoop wasmachine. Maar deze gaven aan de machine niet te kunnen bezorgen op 4 hoog zonder lift. Volgens de dame deed geen een bedrijf dit meer. Toen ik maar buiten liep zag ik Bemmel en Kroon wat ik eigenlijk niet echt kende.
Deze gaven aan dat het geen probleem was. Ze verontschuldigde zich zelf omdat ze niet meer de zelfde dag konden bezorgen terwijl ik pas om 15 uur binnen kwam.
De prijs was hetzelfde als bij de MM en er waren geen kosten verbonden aan de bezorging. Vooraf betalen was ook niet nodig.
Volgende dag netjes op tijd bezorgd en aangesloten. Top!

Assortiment
Ik kwam alleen voor wasmachine. Hierin was genoeg keus.

Aanbeveling
Zie toelichting hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
artikelen makkelijk te vinden en duidelijke uitleg

Service
zeer goed, 's middags besteld en de volgende dag in huis !

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
alles netjes en goed voor elkaar en en wat men zegt is ook zo

Extra toelichting
alles is perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 02-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude, Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede indeling van apparatuur en het betreffende merk makkelijk te vinden

Service
Goede uitleg over diverse apparatuur, vakbekwaam, gedegen en oprecht

Assortiment
Voldoende aanwezig, goede opstelling met duidelijke toelichting omtrent de verschillen en de daarbij behorende prijzen

Aanbeveling
Alles is goed geregeld. Vanaf moment van binnenkomst tot het sluiten van een overeenkomst. De begeleiding en uitleg waren prima zonder het gevoel te krijgen opgejaagd te worden dan wel dat er verkocht moest worden

Extra toelichting
Feitelijk niet. Indien een volgend apparaat wordt aangeschaft zal er zeker een bezoek aan van Bemmel en Kroon worden gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 02-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vriendelijke benadering bij binnenkomst, alle tijd wordt genomen. Door de van te voren uitgezochte apparatuur,via de duidelijk website, kreeg ik door bezoek aan de winkel een tip die ik ter plekke te zien kreeg, waardoor ik een betere keus heb kunnen maken.En daar ben ik erg blij mee.

Service
Meteen offerte doorgestuurd naar instalatiebedrijf. Daarna nog mail contact over bepaalde types, omdat ik twijfelde, alle moeite gedaan om mee te denken.Bedrijf nam dezelfde dag nog contact op over de levering en plaatsing.

Assortiment
Zeer ruime keuze in alle prijsklassen, prijs verhaal is gewoon zo dat ze overal hetzelfde zijn op de websites. Ik ga dan voor de service.

Aanbeveling
Snelle nette benadering over de plaatsing, snel antwoord op de emails.Genoeg te koop via web, en genoeg te zien in de winkel.

Extra toelichting
Nee alles naar wens, prima installatiebedrijf.Naar de winkel gaan is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnbjohn 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en onmiddellijk per mail reactie over levering, die je zelf kunt afspreken. Alles zeer duidelijk

Service
Oude apparaat retour plus extra service dat alles op juiste plek wordt geplaatst. Levering binnen afgesproken tijden die je in de mail ontvangt. Zelden zo'n complete service gezien!

Assortiment
alle merken en duidelijke indformatie, prijzen zeer gunstig

Aanbeveling
nog niet beter kunnen vinden

Extra toelichting
Zo, zou online kopen moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 01-12-2015 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende spullen in de winkel om uit te kiezen

Aanbeveling
goed en overzichtelijk

Extra toelichting
vriendelijk geholpen en niet opdringerig om extra dingen erbij of te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site

Service
Ik bleek een verkeerde inductieplaat te hebben besteld. Geen probleem! Na 1 telefoontje direct een andere besteld en de verkeerde levering werd bij levering van de nieuwe direct meegenomen.

Assortiment
Ruime keus in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Ik ben nooit van het geven van een 10, maar de volgende keer kijk ik wederom eerst op de site van Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pluim003 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk genoeg.

Aanbeveling
Ik kan even geen oordeel vellen over de service en het assortiment. Heb de site van Bemmel&^Kroon verder niet bekeken. Via een link van kieskeurig bij de gewenste wasmachine kwam ik op de site van B&K en heb gelijk besteld. ;-)
Aangegeven het product zaterdag te laten bezorgen (zondag besteld) en dat ging goed. Echter wilde de bezorger, ondanks aangegeven, de oude wasmachine niet meenemen. Hier hebben we iemand anders blij mee kunnen maken. ;-)

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

John 30-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goed geholpen in de Haagse winkel. Ook een probleempje met het plaatsen werd netjes opgelost.

Assortiment
Uiteraard in de winkel minder dan o de website, maar voldoende om een beeld te krijgen van wat je wil kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Nas 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het was zeer eenvoudig voor mij om de gewenst wasmachine te vinden en te bestellen, ok de eventueel extra opties waren zeer duidelijk. Waarom geen 10? Wellicht is het mogelijk om ook acties van leveranciers, zoals nu Samsung, te vermelden zoals bijvoorbeeld de extra garantie

Service
Alles verliep zoals ik wenste, bestelling eenvoudig, aflevering op afgesproken tijd en kleine correctie op factuur was na simpele email meteen geregeld. Zo wil je online kopen!

Aanbeveling
Alles verliep zoals ik wenste, bestelling eenvoudig, aflevering op afgesproken tijd en kleine correctie op factuur was na simpele email meteen geregeld. Zo wil je online kopen!

Extra toelichting
De extra klantgerichtheid mbt het belletje dat de bestelling over 5 minuten geleverd wordt maakt het helemaal af. Zeer tevreden over Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Staat met een paar klikken op een iPad thuis.

Service
Nette goede communicatie via mail. Geen poespas en doen wat wordt beloofd.

Assortiment
Prima tegen een goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJV 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer simpel om te bestellen.

Service
Uitstekende service, zeer snelle response en komen afspraken na.

Extra toelichting
Uitstekende service, goed productgamma, voor een lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Vogels 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met uitgebreide informatie over de droger die ik zocht

Service
Droger is zeer snel geleverd (binnen 24 uur) en tegen de kleine betaling van €10 direct door de bezorgers naar de zolder gedragen en aangesloten. Perfect!

Assortiment
Ik heb precies gevonden wat ik zocht bij Bemmel en Kroon

Aanbeveling
Breed assortiment, goede service en uitgebreide informatie over het product en de levering ervan. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 30-11-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een grote winkel , waar alles ruim en overzichtelijk opgesteld is

Service
We werden direkt aangesproken bij binnenkomst van de winkel en de verkoper legde ons duidelijk de voor- en nadelen van de diverse inductie kookplaten uit. De kookplaat werd ook direct de volgende dag (een zaterdag) geinstalleerd.

Assortiment
Ruim assortiment en zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 29-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, zeer overzichtelijk.

Service
Zeer vriendelijk en vakkundig. Het personeel weet echt wat ze verkopen en nemen de tijd om het product goed uit te leggen.

Assortiment
Mooi assortiment van keukens tot stofzuigers.

Aanbeveling
Eerste aankoop hier gedaan. Zeer tevreden. Kom zeker terug wanneer mijn apparaten aan vervanging toe zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cat 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We wilden hetzelfde artikel/merk omdat deze kwa gebruikersgemak en uitstraling ons goed beviel.

Service
De voortgang van de bestelling ontvang je keurig per mail en je ontvangt in de ochtend van de levering een mail met verwachte levertijd. Een half uur van te voren ook nog eens een sms.

Assortiment
Het is 1 van de weinige winkels die het product in het assortiment heeft daar het een niet gangbare maat betreft.

Aanbeveling
Het was sowieso de enige winkel waar men online een garantie van 3 jaar bij kon kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke specificatie's waardoor datgene wat je zoekt snel gevonden is

Service
Online gekocht met extra bezorgservice. Het apparaat werd op zijn plek gezet,uitgepakt en verpakkingsmateriaal meegenomen.

Assortiment
Ik wist van te voren dat ik de koelvries combinatie van LG GBB539PZQZS wilde aanschaffen deze hadden ze niet alleen in het assortiment hij was zelfs €40,-goedkoper.

Aanbeveling
In augustus heb ik met spoed een nieuw gasfornuis aan moeten schaffen. Op advies van mijn broertje en omdat het fornuis op voorraad was en het goedkoopst bleek hier online gekocht. Dit maal moest mijn koelkast worden vervangen. Ik wist wat ik wilde en ook deze bleek op voorraad en goedkoper. Samen met de snelle levering en service is deze onlineshop een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk en makkelijke bestelstappen.

Service
Niets op aan te merken. Binnen enkele seconden al je ontvangstbevestiging binnen.

Extra toelichting
Goede bezorgservice. Vooraf een mail en sms bericht inzake de levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans K. 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site wijst zich vanzelf. Goed is ook dat je kunt kiezen voor een afleverdatum. Is lang niet overal zo....

Service
2 Man sterk, uitermate vriendelijk, kundig en snel.

Assortiment
Alle gangbare modellen voorhanden

Aanbeveling
In alle opzichten uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 28-11-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon leischendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie grote winkel

Service
Geven advies als je het vraagt en trekken zich even terug zodat je samen rustig kunt overleggen...prima

Assortiment
Haha teveel eigenlijk maakt het wel moeilijk

Aanbeveling
Prettige winkel beter dan mediamarkt enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sentinel 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Redelijk overzichtelijk. Misschien als verbetering meer keuzemogelijkheden qua specificaties.

Service
Onmiddellijk antwoord op vragen en zeer correct qua leveringstermijn.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Na mijn persoonlijke eerste ervaring zal ik zeker nog kopen bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruikersvriendelijk zoeken

Assortiment
Heel veel keuze en 300 euro goedkoper dan vaste leverancier in de stad.

Aanbeveling
Snel en overzichtelijk, na bestelling, gelijk een bevestiging, binnen 24 uur geleverd met tussendoor drie up date s over tijdstip van aflevering. Klasse !!!!!

Extra toelichting
Aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch overdag goed bereikbaar. Werd met mijn vragen goed geholpen.

Service
Bij bestelling kun je aangeven in de week na de dag van bestelling welke dag je het beste uitkomt. Je krijgt de avond voor bezorgen een mailtje met daarin aangegeven het tijdvak van 3 uur waarop je bestelling wordt bezorgd. En een half uur voordat de bezorger langs komt krijg je nog een telefoontje.

Assortiment
Ruime keuze. Uitstekende service als het artikel van bestelling uit voorraad is.

Aanbeveling
Ik beveel Bemmel en Kroon aan, ook vanwege lage prijsgarantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanB 28-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je belt wordt alles geregeld.
Goede service

Service
Ze denken mee met je vragen.
Indien je niet aanwezig bent maar onderweg naar het bezorgadres komen ze terug.

Assortiment
Er zijn veel mogelijkheden

Aanbeveling
Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowie777 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk, klikken, betalen, leveren.

Service
Goed objectief advies gekregen en heel snelle en meedenkende service.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Heel goed, gisteren besteld, vandaag al geleverd. We zaten zonder wasmachine, maar het eerste wasje is al weer klaar.

Extra toelichting
CRQ503764

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde voor wat meer info en de bestelling kon toen al direct worden doorgegeven.

Service
Bestelling en levering zeer snel geregeld.

Assortiment
Keus uit veel modellen.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinty1911 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goede service, alles top. Snelle levering en zeker de beste prijs. Een voorbeeld.

Service
Zeer goede service, je word van A tot Z op de hoogte gehouden

Assortiment
Enorm veel keuze.

Aanbeveling
Ik raad iedereen deze winkel aan.

Extra toelichting
Kan hier niets toevoegen. Alles is perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Goedkoopste prijs via Kieskeurig, mooie site en bestel proces vlot en gemakkelijk

Service
service van Bemel en Kroon was prima, maar van hun bezorgdienst (Dynalogic) niet. Je weet pas op de dag zelf op welk tijdvak van 3 uur ze zullen komen. Chauffeur wilde wasmachine niet retour nemen (vanwege waterdruppels die uit het filter wamen toen hij dat eruit schroefde), moest maar een nieuwe afsprak met kantoor maken en dat kon toen niet. Wel keurig opgelost door Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
Vanwege hun bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

C Kortekaas 27-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer deskundig geholpen.
Vriendelijke verkopers.

Service
Alles 100% geregeld
Aflevertijd prima, zelfs de chauffeur belde 15 minuten voor levering dat hij er aan kwam.

Assortiment
Voldoende artikelen om te vergelijken.

Aanbeveling
Prima gemotiveerd personeel correcte afhandelen.
De winkel zag er schoon en opgeruimd uit.

Extra toelichting
De winkel van Bemmel & Kroon Cruquius is top. Daar kan de concurrent nog wat van leren :-). ordernummer CRQ503774

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwvandegronden 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijk, snelle offerte

Service
Snelle levering, mede dankzij hun partner Dynalogic. Tot de minuut nauwkeurig: je kunt een dag uitkiezen voor levering, daarna volgt een mail met een dagdeel, een SMS met bevestiging en een bevestiging over he tijdstip waarop het geleverd wordt. Heel fijn!

Assortiment
Ze lijken een voorselectie gedaan te hebben op producten met de beste prijs kwaliteitverhouding, scheelt een hoop werk als je dat eenmaal weet. Niet perse de allergoedkoopste producten, maar wel de producten met de beste prijs kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Fijne winkel waar je op kunt varen

Extra toelichting
meerdere malen iets besteld, heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer snelle levering goed te volgen waar het pakket zich bevind hoeft niet de hele dag thuis te zitten

Service
Goed

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PvdB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op zoek naar een specifiek apparaat van Siemens en zocht op serienummer. Kwam zo naar voren op de website

Service
Belde om te vragen of het apparaat op voorraad was zoals stond op de website. Onze stoomoven was pas ergens in januari leverbaar en kon het dus niet geloven. Stoomoven was op voorraad en kon de volgende dag al geleverd worden.

Aanbeveling
Nette afwikkeling en goede informatie mbt het bezorgen van het apparaat. Super geregeld allemaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop, snelle product opzoeking en eenvoudige ingave.

Service
Correcte en snelle afhandeling

Aanbeveling
Verschillende voordelen : * beste prijs met andere aanbieders * eenvoudige ingave en opzoeking producten * snelle levering * een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, prima navigeren en goede omschrijving artikelen

Service
Even gebeld i.v.m. de levertijd en het werd gelijk geregeld.

Assortiment
Divers assortiment in alle prijsklassen; voor elk wat wils. Uitstekende, concurrerende prijzen

Aanbeveling
Betrouwbare winkel/website die doet wat ze belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PDJ 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken op site. Bij bellen direct een offerte in de mail. Goed advies ook. Uitendelijk aankoop telefonisch bevestigd en direct bevestigingen in de mail. Op site staat ook in welke showroom het model staat als je wilt kijken.

Service
Zie ook gemak. Monteur in een helder tijdslot. Dus niet zomaar ergens op de dag. Monteur belt een uur vantevoren dat hij er aan komt. Beschermende mat mee bij montage. Oude machine mee, plint op maat gezaagd. Goede uitleg machine. Ook tips wat je wel en beter niet kan doen voor optimale resultaten en levensduur machine.

Assortiment
De modellen op de website zijn niet allemaal leverbaar. De oudere types staan er als lokkertjes met een mooie prijs maar kan je niet geleverd krijgen. Dat doen alle shops trouwens. Wel een goed alternatief geboden. Beter model met mooie korting . Knappe upselling zonder nare bijsmaak.

Aanbeveling
Goede site, goede medewerkers, prima service. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Versteegh 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk in hun afspraken! En levertijden

Service
De service is geweldig!! Ik had een vaatwasser besteld maar het model was niet leverbaar meer!! En toen hebben ze ipv een duurdere gegeven voor de zelfde prijs!! Dat noem ik nou nog eens service! Dus nog bij de deze bedankt Bemmel&Kroon

Assortiment
Je kan alles krijgen! En hebben ze het evt niet dan kunnen ze het voor je bestellen

Aanbeveling
Gewoon Top! Snel geleverd en ze nemen de oude spullen zonder problemen mee!! En heel vriendelijk personeel !!

Extra toelichting
BKI502386

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nadat ik mijn keuze had gemaakt werden de papieren gemaild en 2 dagen later stond de nieuwe wasmachine op zijn plek.

Service
Zeer tevreden, mijn volgende aankoop is zeker weer bij Bemmel & Kroon

Assortiment
Ruime keus en goede uitleg

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, goede uitleg

Extra toelichting
ordernummer ZTW503206

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bici 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ging heel gemakelijk en alles was duidelijk

Service
prima service wordt gelijk geregaeerd

Aanbeveling
top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews