bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15560 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jhubert 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had gemakkelijk meteen kunnen bestellen maar omdat het een aanzienlijk aankoopbedrag was toch even gebeld. Meteen was alles duidelijk.

Service
Geweldige service. Twee dagen na bestelling geplaatst op een dag dat het mij uitkwam. 1 dag van te voren een mail ontvangen met het tijdbestek waarin de monteur langs zou komen. Op de dag zelf belde de monteur een half uur van te voren dat hij onderweg was. Installatie prima gedaan, alles netjes opgeruimd en de oude apparatuur meegenomen. Bemmel en Kroon een uitkomst voor mensen met een drukke agenda.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Wilde online bestellen maar best een fors aankoopbedrag dus ik wilde toch even contact met de winkel hebben. Dit was eigenlijk niet nodig geweest. Alles wat op de website staat is daadwerkelijk zo, dus snelle levering en installatie voor 95 euro. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeeeweeee 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Vrij beperkte productinformatie, standaard teksten die verschillen niet precies weergeven. Verder scherpe prijzen en prima levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

klaasds 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Aanbeveling
Zeer vlotte en professionele levering van m'n bestelling.

Extra toelichting
Ze hebben groot assortiment, en het is allemaal vlot leverbaar. Als ik nog iets online bestel ga ik het zeker terug opnieuw bij Bemmel&Kroon doen. Ze stonden met m'n bestelling dag later aan de deur. Je kon zelf in real time checken waar ze ongeveer zaten met je bestelling en wanneer ze ongeveer aan uw deur gingen staan. Zo moet je niet de hele dag thuis blijven. TOP SERVICE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erops 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacomo367 18-04-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede voorlichting in de winkel. Afspraken over levering en inbouwen werden perfect nagekomen. We werden tijdens het "proces" per mail keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bemmel en kroon is een echte witgoed winkel en kan daardoor gerichter werken dan een electronicawinkel die ook in witgoed doet.

Aanbeveling
Omdat ik zelf nergens anders witgoed zou willen kopen.

Extra toelichting
Op de late maandagmorgen dat ik mijn aankoop deed was er maar een verkoper aanwezig die langdurig bezig was met een klant. Waarschijnlijk was het een keer een geval van pech dat ik een keer wat langer moest wachten. Indien structureel mogelijk meer personeel. Ik werd wel netjes, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wixan 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon duidelijk,

Service
Direct contact opnemen per telefoon om bij veranderingen te overleggen.

Assortiment
ruim en actueel assortiment. Zat bij andere aanbieders nogal eens mis met aanbod.

Aanbeveling
Prijs en assortiment, samen met accurate afhandeling maakt het zeker tot te adviseren online winkel

Extra toelichting
Lees voorgaande...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapperwim 17-04-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snel, proffesioneel en betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinPijnacker 17-04-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Op de afgesproken dag van levering werd ik keurig van te voren gebeld dat ze over een half uur kwamen leveren. Vervolgens hebben beide jongens ook nog de wasmachine en droger naar zolder getild zonder morren. Erg fijn!

Assortiment
Naar mijn mening was er genoeg keuze.

Aanbeveling
Ben netjes geholpen in de winkel. Er is genoeg keuze en een goede levering.

Extra toelichting
+ Ik ben snel en naar tevredenheid geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tonkramps 17-04-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Prima leveringsproces. Mailtje in combinatie belletje booraf werkt goed

Assortiment
Combinatie winkel internet werkt goed. Mondeling advies gehad, in de winkel tevens op internet shop gekeken en nog wat prijstechnisch kunnen doen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

EstherExtra87 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super aflevering, keurig een telefoontje van te voren!

Aanbeveling
Een super combinatie van aanbod, prijs, kwaliteit en service!! Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidahienkensadrichem 17-04-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Qruqiusplein 50.Qruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De service op de mail. Heel goed.
en alles precies zoals afgesproken.

Service
Keurig na melding via telefoon over de tijd van aankomst van onze vriezer.dit is service.

Assortiment
Zoals wij in de winkel konden zien, een groot assortiment,en met namen de vriezer die wij wilde hebben. Een miele die in andere winkels niet stond .

Aanbeveling
Zeer tevreden over het deskundig personeel, goed en snel geholpen. Niet opdringerig .Heel vriendelijk. Goede afspraken gemaakt.

Extra toelichting
Goed personeel. prettig geholpen Groot assortiment . Ruime en frisse winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collin_H 16-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van te voren op de website gekeken en daarna ouderwets in de winkel besteld. Goede adviezen en uitleg van de verkoper.

Service
Het apparaat werd netjes naar zolder getild en aangesloten. Oude apparaat werd zonder zorgen retour genomen.

Assortiment
Zowel keukens als witgoed en zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Voor een nieuwe keuken of witgoed zou ik zeker Bemmel en Kroon aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klassieke te dure winkel, maar ook geen goedkope serviceloze webshop. Gewoon het beste van die twee samen. Service en advies voor scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridvdJ 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rond oud-en-nieuw op zoek moeten gaan naar een nieuwe wasmachine. Deze zaak kon het snelst leveren.

Service
De service was perfect. Ook van de vervoerder. Het contact verliep perfect. Het was de eerste keer dat we witgoed via internet hebben besteld en dan kan ik echt deze zaak aanraden.

Assortiment
Geen.

Aanbeveling
Perfecte service, razend snel en gewoon goed.

Extra toelichting
Zo razendsnel en in goed overleg, dat kan bijna niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. deG 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Geweldige en snelle service, jammer dat we deze shop niet eerder ontdekt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kavango 15-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel met parkeerruimte

Service
Personeel geeft geode voorlichting en is vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dufana 15-04-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk advies door de Telefoon, binnen 2 Min. een passende Aanbieding gebaseerd op Internet Prijzen.

Service
Goed advies door de Telefoon, netjes afgeleverd, Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Ruime Keus.

Aanbeveling
Zeker, Prijs scheelt bijna niks met Internet. Echter het voordeel is dat ze een Winkel hebben op 20Min. Afstand voor Service en Onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mvreeuwijk 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk een goede keuze te maken.

Service
Prima, vrijdag nieuwe wasmachine online uitgezocht, maandagochtend bezorgd. Kreeg keurige mail over aflevertijd en nog een telefoontje van de chauffeur hoe laat ze er precies zouden zijn. Nieuwe wasmachine netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
ik heb geen verbeter punten, ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

satra 15-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius (Hoofddorp)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Uitermate vriendelijk en professioneel personeel. Klantgericht en beleefd, was plezierig om contact mee te hebben. Men schroomde niet om eerlijke vergelijkingen met concurrenten naar voren te brengen als deze ter sprake kwamen

Assortiment
Ruim en goed assortiment, met een brede keuze en goede mogelijkheden producten onderling te kunnen vergelijken

Aanbeveling
Door de ligging (Cruquius), inrichting en staf een prettig winkel om naar toe te gaan

Extra toelichting
Door de ligging (Cruquius), inrichting en staf een prettig winkel om naar toe te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

janna voogt 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van Bemmel en kroon kwam er bij het zoeken naar m'n nieuwe wasmachine in vergelijkingen op internet beter uit qua gemakkelijk vinden, bestellen en betalen.... en prijs!

Service
Levering snel en volgens afspraak; vervoersbedrijf goed ingespeeld op de gevraagde service: brengen, plaatsen, monteren en afvoer oude machine. keurig personeel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, zeker binnen de productgroep waaruit ik in kocht.

Aanbeveling
Zeker zou ik deze winkel aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Sterker nog: ik ga mijn wasdroger er nu ook bestellen...

Extra toelichting
goed, prettig, alles verloopt zonder strubbelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rougoor1 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gisteren een koelkast besteld vandaag geleverd. Overzichtelijke website tegen scherpe prijzen. Gratis bezorgkosten zijn fijn :d

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandewater water.p 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De ene dag besteld, de andere dag geleverd.
Ook kun je per telefoon nog vragen stellen

Service
Prima levering, droger is drie verdiepingen hoger (zonder lift) op de juiste plaats gezet.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijs klasse.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aan willen raden. Van Bemmel en Kroon zijn goedkoop in witgoed. Ook de wasmachine hebben we bij hun gekocht. Wij zijn super tevreden over de goede service.
Omdat wij de dag na de levering nog vragen hadden, hebben zij dit voor ons uitgezocht en kregen we per mail het antwoord toegestuurd.

Extra toelichting
Zie onderstaande antwoorden, zij spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGluvers 11-04-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben erg goed geholpen

Assortiment
Ze hebben erg veel maar wat wij wilden net niet. Het werd direct voor ons uitgezocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ldebruyn 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
simpel, alles verloopt 100% zoals overeengekomen van bestelling tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matoonen 10-04-2014 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijke verkoper. De mannen die de wasmachine kwamen plaatsen waren keurig, beleefd, netjes en erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Assortiment
De keuze van het product was ruim voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmuelder 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles geregeld. Moest een oude vaatwasser vervangen worden. Met de bijlage vaan maten wwist ik zeker dat het zou passen.

Service
Kreeg de dag vooraf keurig eenmail hoe laat ze zouden komen van het installeren

Assortiment
Zeer veel keus! (te veel ...)

Aanbeveling
Plezierige installalateur en keurig werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapster 10-04-2014 In de winkel gekocht
Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij zijn goed voorgelicht,en een prettige verkoper,die zijn vak verstond.

Service
Goed telf. contact van hoe laat de monteur zou komen.

Assortiment
Ruime keuze dus je slaagt altijd.

Aanbeveling
Heb in 6 maanden een wasm.en een koelkast gekocht,en de service is prima.

Extra toelichting
Dat de klant ook echt er een goed gevoel krijgt als je er wat koopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H32 09-04-2014 In de winkel gekocht
Hazerswoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide en goed bereikbare showroom goed bereikbaar.

Service
Attente en deskundige service in showroom zoals we dat gewend zijn hier.

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Iemand uit de buurt die de showroom kan bezoeken zou ik dit zeker aanbevelen

Extra toelichting
Geen klachten. Ook de aangeboden montageservice door de firma Ajtec verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

281161 08-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel geweest in plaats van de webwinkel.Nu konden we ter plaatse alles bekijken en opmeten.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel, verkoper wist waar hij het over had en gaf deskundig advies.

Assortiment
In de winkel is volop keuze en overzichtelijk alles goed geprijst.
Top

Aanbeveling
De winkel ziet er zeer verzorgd uit, personeel helpt je correct.
De prijzen zijn goed concurrerend met internet.

Extra toelichting
We zijn correct geholpen, we konden het artikel laten leveren op de dag dat het ons uitkwam. Het artikel is op tijd geleverd en de chauffeur belde 20 Min voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boortje80 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vriendelijke bezorgers 10 min van tevoren gebeld dat ze er zo zouden zijn.

Extra toelichting
Goede uitleg van het geleverde apparaat snel geleverd vriendelijk ter woord gestaan gewoon prima service. Ik zal bij mijn volgende aanschaf zeker weer bij hun kijken als ik wat van mijn gading vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hentoos 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
goede planning volgens afspraak

Assortiment
van alles nonder een dak

Aanbeveling
mijn ervaring

Extra toelichting
alles volgens afspraak en de prijs was heel aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie-Leny 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel de keuze maken

Service
Snel en duidelijk de levering welke datum en tijdstip

Assortiment
Veel keuze !!

Aanbeveling
Goede prijs en geen gedoe met winkels aflopen

Extra toelichting
Ik ben zeer te vreden over de bestelling van mijn vriezer een snelle levering, fijne bezorgers, alles is netjes verlopen en ook nog 2 hoog de trap op keurig gedaan. De betaling ging ook perfect. Ben hier heel blij mee .....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pverbruggen4563 07-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wij zijn in de winkel geweest omdat we dichtbij wonen en ook hier prima service en rustige sfeer geen verkopers die opdringen maar eerlijk en goed advies in een mooie winkel.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering keurige overzichtelijke e-mails om je op de hoogte te houden en een belletje dat men eraan komt. kortom dik tevreden

Extra toelichting
Keurig op de 2 verdieping geplaatst en oude meegenomen geen rotzooi en prima uitleg over het gebruik kortom top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. Aalders 07-04-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, netjes en adequaat

Service
bijzonder vriendelijk en heel net uitbesteed t.a.v. plaatsing van de vaatwasser en enkele weken daarvoor van de wasmachine op de 1e etage

Assortiment
van alle markten thuis

Aanbeveling
kan eigenlijk niet beter, maar een 10 is "te"

Extra toelichting
kan aan de beoordeling niets toevoegen, snelheid is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delftenaar17 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is een eitje en zonder gedoe.
En dit alles voor de laagste prijzen.

Service
Komen de afspraken na en je kan zelf opgeven wanneer je iets wat bestelt is kan laten leveren. Zelfs als jezelf installeert kan men hulp inroepen bij Bemmel en Kroon en krijgt men een goed advies waar geduld een hoofdrol speelt.

Assortiment
Zeer groot assortiment en het meeste gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Al meerdere spullen bestelt en nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Tot nu toe geen negatieve punten aan deze winkel. Komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herr Meijer 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raijmaekers 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal dat het aan huis wordt afgeleverd.

Service
alles is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gemakkelijk om zo te winkelen.

Extra toelichting
Duidelijke foto's van de producten met een goede en duidelijke beschrijving. Eenvoudig in te vullen bestelformulieren en men komt de afspraken goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmeijer 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Internet bestelling. Meteen zien wanneer er geleverd kan worden. Betaling via allerlei mogelijkheden.

Service
Wasmachine zonder extra kosten naar verdieping 2 gebracht. Keurig 20 minuten van te voren de melding dat ze er aan kwamen, exact op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voor iedere wens en portemonnee een passende oplossing.

Aanbeveling
Zonder problemen snel het nieuwe apparaat in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joverd 03-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De koel/vries combinatie werd keurig tussen de afgesproken tijden en zelfs op de camping afgeleverd. Chapeau!!

Assortiment
Er zijn ons diverse modellen getoond en uiteindelijk kwamen we bij de beste koop en beste keus terecht.

Aanbeveling
Bemmel & Kroon Zoeterwoude een uitstekende keus en goede service.

Extra toelichting
Geen motivatie nodig, omschrijving is voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annazegers 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
S,Middags om1400 uur besteld de andere dag om 1600uur keurig afgeleverd.De betaling naar wens verlopen.Perfect geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphons69 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Achter me beeldscherm een wasmachine uitzoeken.
voor mij de eerste keer maar wat is dit makkelijk.
Meteen bevestiging van bestelling.

Service
Tijdens het bestellen had ik vergeten aan te klikken dat ik een wasmachine retour had.
Meteen de volgende dag gebeld... werd genoteerd en ook hiervan een schriftelijke bevestiging.
Bij aflevering waren de chauffeurs zeer vriendelijk de wasmachine netjes waterpas neer gezet en aangesloten .

Aanbeveling
Ik zou Bemmen en Kroon inzake de service aan een ieder aanbevelen

Extra toelichting
Achter me beeldscherm een wasmachine uitzoeken. voor mij de eerste keer maar wat is dit makkelijk. Meteen bevestiging van bestelling. Tijdens het bestellen had ik vergeten aan te klikken dat ik een wasmachine retour had. Meteen de volgende dag gebeld... werd genoteerd en ook hiervan een schriftelijke bevestiging. Bij aflevering waren de chauffeurs zeer vriendelijk de wasmachine netjes waterpas neer gezet en aangesloten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sacranie 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een vergelijk op Kieskeurig kwamen we uit op dit model wasdroger. De prijs van deze winkel was gelijk aan een grote concurrent in hetzelfde gebied. Omdat we vragen hadden over bezorgtijden en afleveren op tweede verdieping en het meenemen van de oude droger, belden we eerst de winkel. Voor we het wisten hadden we antwoord op elke vraag en stonden onze gegevens genoteerd. Het was geen enkel probleem om meteen de volgende dag te leveren. Bij de bezorgafspraak werd rekening gehouden met ons krappe tijdschema.
Betaling: we kregen de keuze. We kozen voor het gehele bedrag te pinnen aan de deur.

Service
Vandaag zou de droger geleverd worden. Wij kregen vantevoren een telefoontje van de chauffeur dat ze er over tien minuten zouden zijn. Ik was al thuis, maar dit kan erg fijn zijn voor mensen die even snel van hun werk weg moeten om een levering in ontvangst te nemen!
Twee heel vriendelijke mannen die zonder morren (heb ik wel eens anders meegemaakt) het apparaat naar zolder zeulden en aansloten. Het oude apparaat ging ook zonder problemen mee de vrachtwagen in.
Na installatie probeerden de mannen nog uitleg te geven over het schoonmaken van de filters e.d.... ik vertelde ze dat ik het boekje wel zou doornemen.
Voor de extra services (bezorgen, naar tweede verdieping sjouwen, aansluiten en oude apparaat retour nemen) hebben we niets extra hoeven te betalen. Sterker nog: ik kreeg er een vriendelijke glimlach gratis bij.

Aanbeveling
Er was een tijd dat het heel vanzelfsprekend was dat de "klant koning was". Tegenwoordig is dit helaas meestal niet meer het geval.
Bemmel en Kroon weet nog hoe het wel kan. Chapeau!
Over de after-sales kan ik niet oordelen, maar ik ga ervan uit dat ik te maken heb met een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Het bezorgteam wist in één oogopslag heel nauwkeurig in te schatten wat de precieze leeftijd van mijn oude apparaat was (van een vrij onbekend merk). Dit schept vertrouwen.
Voor huishoudelijke apparatuur loop ik voortaan een paar honderd meter door om de rood-zwarte gigant te omzeilen. Bij Bemmel krijg je hetzelfde product voor dezelfde prijs maar dan met een hoop service erbij en mensen die lijken te begrijpen dat een uitgave van een paar honderd euro niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Graag een 10 voor Bemmel... zij spannen de Kroon.

Extra toelichting
Zie eerder genoemd: Er was een tijd dat het heel vanzelfsprekend was dat de "klant koning was". Tegenwoordig is dit helaas meestal niet meer het geval. Bemmel en Kroon weet nog hoe het wel kan. Chapeau! Over de after-sales kan ik niet oordelen, maar ik ga ervan uit dat ik te maken heb met een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Het bezorgteam wist in één oogopslag heel nauwkeurig in te schatten wat de precieze leeftijd van mijn oude apparaat was (van een vrij onbekend merk). Dit schept vertrouwen. Voor huishoudelijke apparatuur loop ik voortaan een paar honderd meter door om de rood-zwarte gigant te omzeilen. Bij Bemmel krijg je hetzelfde product voor dezelfde prijs maar dan met een hoop service erbij en mensen die lijken te begrijpen dat een uitgave van een paar honderd euro niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Graag een 10 voor Bemmel... zij spannen de Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Braanker 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat je niet naar de winkel hoeft

Service
De stofzuiger was niet op voorraad en kreeg daar bericht van.
Precies een week later werd hij geleverd.

Aanbeveling
Omdat je keurig per mail alles krijgt uitgelegd en dat heb ik wel eens anders gezien.

Extra toelichting
De service is goed en ook keurig verstuurd. Kreeg s'morgens bericht, om ongeveer hoe laat de stofzuiger werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffer 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line besteld en de vaatwasser kon geinstalleerd worden (indesit), was voor BCC een te goedkope machine om te installeren.

Service
Goed geinformeerd,wanneer de monteur kwam, deze was zeer bekwaam.

Aanbeveling
Alles liep op een leien dakje.ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Ben prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhb1959 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kwam via kieskeurig op de juiste pagina, ben telefonisch prima ondersteund door een medewerker verkoop. Deze heeft mij een mail gezonden zodat ik online via IDEAL kon betalen.

Service
DE heren hebben bij aflevering de machine snel en netjes geplaatst en geïnstalleerd en geholpen met het terug plaatsen van overige huisraad.
Prima service onder het mom "niet lullen maar poetsen".

Assortiment
Kan ik niet veel over zeggen gezien het verloop van mijn aankoop

Aanbeveling
Top Shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

silliechevy 31-03-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede service

Extra toelichting
Ik heb geen andere motiven of te veranderen dit is de 2e keer dat ik super geholpen ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostmineur 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies, makkelijk bestellen

Service
Goeder leverservice: snelle levering, professionele plaatsing, afvoer van oude apparaat en verpakkingsmateriaal

Assortiment
Alle gangbare modellen uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Alles wat je zoekt in betrouwbaarheid en kwaliteit vind je hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van paridon 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keren dat ik bestelde bij Bemmel & Kroon deed ik dat via de telefoon. Er was alle tijd voor advies en overleg, alsof het een buurtwinkel betrof.

Service
Zie mijn ervaring hieronder. Maar vooral: degene bij Bemmel & Kroon die de verkoop heeft gesloten, blijft het aanspreekpunt. (In mijn geval Herman Linkerhof, die het begrip service zeer serieus nam.)

Aanbeveling
De service van Bemmel & Kroon houdt niet op bij het moment van levering.

Extra toelichting
Na een erg goede ervaring bij de aanschaf van mijn inductieplaat en combimagnetron, was Bemmel en Kroon het aangewezen adres toen mijn (bijna 28 jaar oude) vaatwasser het begaf. Via de telefoon heb ik een Miele besteld. Deze Miele bleek een aantal tekortkomingen te hebben (zie mijn recensie van de G 6300 SC). Tot drie keer toe liet Miele het afweten om het op te lossen - telkens was het Bemmel & Kroon die weer bemiddelde. Toen Miele uiteindelijk niets meer wilde ondernemen, bood Bemmel & Kroon me een nieuwe vaatwasser aan! Volgens mij heeft Miele het recht op z'n slogan verloren, en moet het worden: "Bemmel & Kroon, er is geen betere!" (Hadden ze ook maar televisies en computers!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rayanan 30-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

6,8

Gemak
Snel en stabiel geplaatst.

Service
Niet geplaatst op de geluidsdempers. Wordt niet aangesloten op trekschakelaar.

Extra toelichting
Op aanraden van verkoopmedewerker Online bekeken (in de winkel). Verwachte een iets andere model.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

elsvdk 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
BEL JE MET EEN VRAAG MET NEEMT ALLE TIJD om je het uit te leggen.
Bij bestelling vertelt men mij dat van het artikel wat ik bestelde een nieuwe versie diezelfde week zou komen of ik die wilde voor dezelfde prijs. Helemaal top!

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling al geplaatst, zie ik hetzelfd artikel een dag later elders goedkoper. Gebeld met Bemmel en Kroon, geen probleem dan passen wij de prijs aan.

Extra toelichting
Goede service,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fientje2003 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Was een beetje jammer dat de levertijd langer was dan was aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews