bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16692 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marga 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie in de winkel en snelle service. De heren waren mooi op tijd en hebben de wasmachine goed aangesloten.

Reageer

A Geven 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de levering van de diepvries siemens GS29NEW3Ven zal zeker Bemmel&Kroon aanraden bij vrienden en kennissen. en wil bij deze de medewerker bedanken voor de goed geste heeft gedaan omdat de eerst bestelde diepvries niet meer op voorraad was.

Reageer

Karien 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs wat ik kon vinden voor deze vaatwasmachine ! Top Service en dus tevreden !

BKI736805

Reageer

L.vogelenzang 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ondervonden dat dit bedrijf een geweldige service heeft en ik het zeker wil aanbevelen!!!

Reageer

JR 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website, snelle levering, zeer goed track en trace systeem, vriendelijke en nette bezorgers.

Reageer

JR 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Type vaatwasser bleek niet leverbaar te zijn, kreeg voor dezelfde prijs een nieuwer model. Moest er toen wel even achteraan bellen waarom het precies wat langer duurde (kwam door de levertijd van dat nieuwe type vaatwasser). Een week voor de leverdatum kwam ik er achter dat de vaatwasser te hoog was; telefonisch kon ik de bestelling vervolgens gemakkelijk aanpassen zonder gedoe.

Reageer

Chantal 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk te bestellen. Kreeg zelfs een mail dat ik een oudere versie van mijn machine had besteld en kosteloos werd geüpgrade naar een opvolgend model! De tracktrace info kwam netjes en accuraat. De machine werd keurig over de drempel geleverd. Jammer alleen dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen werd.
Ordernr xxxxx

Reageer

PvM 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week besteld, zou wel een paar weken duren voordat de kookplaat geleverd kon worden. Eergisteren verast door een mail dat deze plaat al binnen was, vandaag al thuis geleverd. Top service .

Reageer

baas 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hebben al diverse apparaten bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn daar zeer tevreden over.
vooral de deskundige informatie .

Reageer

Sandra 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice communicatie 10/10
Prijs10/10 levering 10/10 vriendelijke chauffeur10/10 terug nemen oud toestel 10/10
En dit voor een concurrentiële prijs 👌

Reageer

Helen Beijersbergen 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 minuten na de Internet bestelling werden we al gebeld, en dat 's-avonds! Even controleren of het deurtje van onze inbouw vaatwasser kon worden overgezet. Een dag van te voren het tijdsblok van levering via de mail en een half uur voor tijd belde de chauffeur dat hij eraan kwam. Onze vaatwasser kraan bleek kapot, ook gelijk vervangen. Blij met deze top service!

Reageer

Laurens 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Siemens vaatwasser (inbouw) hier gekocht vanwege goedkoopste prijs. Op voorraad en alles zeer duidelijk via website af te handelen. Installatie via hun gaat via extern bedrijf en die handelen dat perfect af. Zelfs gebeld om zeker te weten dat vaatwasser zou passen in mijn keuken. Dan wel iets langere levertijd.

Reageer

jcvdM 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een Samsung wasmachine ww90k6604qw via de webshop van Bemmel&Kroon besteld.
De gehele bestelling liep heel soepel, gestructureerd en gesmeerd.
Alles liep op rolletjes en is een geweldige ervaring.
Je ervaart dat hier goed over is nagedacht.
En dan te bedenken dat we de winkel niet eens bezocht hebben.
De hele afwikkeling zoals zelf een dag kiezen voor de bezorging, netjes per minuut geïnformeerd worden over de bezorging tot en met het plaatsen van de machine het meenemen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal alles was super geregeld.

Reageer

Gülay 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg vriendelijk geholpen. We waren ook super blij met het bezorg systeem. Je kiest alles zelf en ze komen het netjes en vriendelijk brengen. Erg jammer van het kleine deukje in de deur. Maar kwa service en klantvriendelijkheid een DIKKE 10!

Reageer

Hamelinck 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk, ik had een wijziging van de bestelling en dat was geen enkel probleem. Door de medewerker werd goed meegedacht om te zoeken naar een juiste oplossing (van mijn probleem).
Levering netjes en zoals afgesproken

Reageer

Conny 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site,Makkelijk besteld en snelle levering.Product vaatwasser van Wirlpool.Makkelijk geinstalleerd.Overzichtelijke gebruiksaanwijzing.Meteen in gebruik.

Reageer

Lisanne 31-01-2019

Algemene score

10,0
Enorm tevreden met mijn bestelling bij Bemmel&Kroon! In de zoektocht naar een nieuwe wasmachine vele websites en verschillende machines bekeken. Toen de keus op een machine was gevallen, uiteraard even wat webshops vergeleken qua prjis. Bemmel & Kroon was zoveel goedkoper, dat we het eigenlijk niet zo vertrouwde. Na veel positieve reviews te hebben gelezen, toch maar de machine besteld en wat zijn we blij dat we er toch voor zijn gegaan!
De afhandeling geen heel soepel, snel bevestiging ontvangen en een bevestiging van het vervoersbedrijf. De dag na de bestelling een tijdsvak ontvangen waarin de machine werd bezorgd. Op de website is precies te volgen waar de bezorger op dat moment is, je ontvangt gedurende de dag nog een sms met een iets preciezer tijdstip.
De bezorgers hebben de machine naar boven ebracht, geinstallerd en de oude machine meegenomen. Onze oude machien was loodzwaar, maar de bezorgers hebben die toch meegenomen, wat een toppers!

Volgende keer dat ik iets nodig heb, kijk ik zeker eerst even bij Bemmel en Kroon :)

Reageer

J.H.J.Doorakkers 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering met tijdige updates over de orderverwerking.
Afdoende verpakking van de bestelling.
Nederlandse installatiebeschrijving etc.
Prima verwijzing naar de transporteur/track en trace.
Zal bij ev. verdere aanschaf van apparatuur dit bedrijf bovenaan de lijst plaatsen.

Reageer

Slitex (Hans van Eeten) 31-01-2019

Algemene score

9,0
Van Bemmel & Kroon heeft een prima dienst geleverd. De stofzuiger die we bestelden was met een paar dagen in huis. Erg prettig was de proactieve wijze van track & trace. Je wordt continu op hoogte gehouden zodat binnen het tijdslot bijna op de minuut nauwkeurig weet waanneer het pakket wordt bezorgd. Als kers op de taart de bijzonder vriendelijke en opgewekte chauffeur de je het pakket overhandigd. Daar kun je alleen maar blij van worden

Reageer

D. Willems 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine van AEG gekocht. Duidelijke informatie op website. Goedkoopste prijs die ik kan vinden. Direct een factuur en bestelinformatie op de mail. Nog niet eerder van Bemmel en Kroon gehoord, maar zodra de droger kapot is, weet ik ze te vinden.

Reageer

Nicolas 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De online bestelling verliep vlot en de betalingsmogelijkheden waren talrijk. Goede opvolging via mail en duidelijke afspraken qua leveringstijdstip. Enig minpunt waar de webwinkel misschien contact kan opnemen met de vervoerder is dat de persoon die de levering aan huis bracht totaal geen Nederlands sprak of begreep.

Reageer

karla 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had met spoed een nieuwe vaatwasmachine nodig. 21.05 besteld om 11.30 volgende dag stond hij te draaien. Fantastisch!
Ik heb gekozen voor de Beko vaatwasser. Ik wilde geen inbouw en was voor iets meer dan 300 euro klaar. Het was een goede aanbieding. Hij heeft en een lade voor bestel als ook een bestak bakje. Bij aflevering nam men alleen niet de andere vaatwasser mee, omdat er nog water in zat. Logisch, maar dat voortaan even melden dan hij droog mee moet. Nu stond hij al buiten. En heb ik hem zelf in de auto gedaan en naar grof vuil gebracht!

Reageer

Oebele 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop en website, snel gevonden wat ik zocht en voor de laagste prijs. Verwerking van de bestelling en bezorging goed en duidelijk geregeld. Prima

Reageer

Oebele 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende shop en website. Kon snel vinden waar ik naar op zoek was en met een fantastisch goede prijs. Via mail snel een bevestiging van de order en doorverwijzing naar bezorger. Na betaling met Ideal
meteen factuur via email. Alles perfect.
Wat ik mis is de mogelijkheid met Visa creditkaart te betalen.

Reageer

Eric 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer netjes geholpen. De aangeboden combi magnetron was niet meer leverbaar. Hiervoor in de plaats kregen we een hoger type voor de gelijke prijs.

Reageer

Richard Heij 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een grote sortering aan o.a. keukenapparatuur. Vriendelijk en deskundig personeel. Je word zeer correct geholpen. Ze hebben maar een paar woorden nodig en weten, wat je nodig hebt. Onze afzuigkap was versleten en werd niet meer gemaakt. Ze weten dan gelijk, welke vervangende afzuigkap je nodig hebt.

Reageer

Paul Koster 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld product niet voorradig. Toch volgende dag geleverd maar betere versie. Chapeau.

Reageer

Stoffels 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles vlot verlopen, een goede prijs en een correcte levering, sterk aan te bevelen. Top.

Reageer

RobW 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, vriendelijke en behulpzame CS, 100% zoals afgesproken en Dynalogics klasse als transportparter met zeer gedetaileerde aflevertijden. top! Aanrader en ik kom zeker teug bij een volgende aankoop. Thx!

Reageer

Ordernummer BKI737979 30-01-2019

Algemene score

9,0
Mooie koelkaast besteld en keurig afgeleverd de volgende dag. Beste prijzen in Nederland. Top bedrijf.

Reageer

Hans en Jeannette Lansink 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals wij zo langzamerhand gewend zijn, is alles weer perfect verlopen. Prachtige COMBI-MAGNETRON van ETNA bij Bemmel en Kroon gekocht. Vriendelijke service en advies. Dat zijn toch de redenen dat wij steeds bij ze terugkomen.

Reageer

Mevr. der Kinderen 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende levering, goed te volgen via track en trace.
Heb al eerder via kieskeurig, de keuze laten vallen op Bemmel en Kroon.
Gisteren besteld,vandaag in huis.
Duidelijke website.
Ga vooral zo door!

Reageer

van Zoen 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website hadden wij nog een vraag over een koelkast die op de website stond. Telefonisch zijn we keurig geholpen en dachten ze goed mee. Ook de betaling verliep soepel en goed.

Reageer

Martijn 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een droger besteld bij Bemmel&Kroon, en ik ben uitermate tevreden. Het vergelijken en aankopen was gemakkelijk, en de levering prima. Ze hebben hem zelfs aangesloten voor me, handig!

Reageer

738291 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper luisterde zo goed naar ons dat wij binnen 5 minuten de juiste wasmachine hebben gekocht. Zijn collega's die de wasmachine kwamen brengen waren zeer behulpzaam zelden meegemaakt. Ook de winkel is zeer mooi ingericht en je kan er rustig kijken.

Reageer

De heer en mevrouw Schneiders 30-01-2019

Algemene score

10,0
We hebben een paar zaken bezocht Rond zoetermeer voor de aanschaf van een nieuwe vaatwasser.
Na een telefoontje naar een der zaken kregen wij een maneger aan de lijn.die melde ons dat hij niet op vooraad was, maar hij kon wel bestellen.Wij naar de zaak gereden en daar hoorde we dat ze niet konden leveren
De andere zaak had weinig intresse. uit eindelijk ging hij kijken maar kon ook niet leveren.
Mijn vrouw sprak een vrouw op de sportschool die zij je moet naar Bemmel en Kroon gaan in Zoeterwoude. Dat hebben we gedaan. daar ging een wereld voor je open. Heel vriendelijk personeel
Ter zake des kundig Luisterde naar de klant en adviseerde ons op tal van mogelijkheden.
Zil hadden ook niet op vooraad maar konden hem wel bestellen. wisten redelijk aan te geven wanneer hij geleverd kon worden. wat uit eindelijk gelukt is. Na ons de aangeboden koffie te hebben gedronken gingen wij met een goed gevoel naar huis Bemmel en Kroon bedankt

Reageer

Marion 30-01-2019

Algemene score

4,0
Toch nog een 4 door de reactie van Bemmel en kroon. Eigenlijk is het de transporteur die de problemen veroorzaakte niet de winkel.

Echter wasmachine besteld alles leek in orde. de transporteur dynalogic in dit geval. Is niet te vertrouwen. Nooit een wasmachine ontvangen en 2 maal zitten wachten.

Reageer

Prima service 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke showroom. Personeel behulpzaam bij maken van juiste keuze.

Reageer

Ton Trommelen 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke en overzichtelijk webshop. Goed uitleg producten en alle informatie aanwezig.
Winkel in Leiderdorp is fantastisch en alle apparaten zijn daar aanwezig. Als je daar niet slaagt , slaagt je nergens. Prijs is zeer gunstig en men komt alle afspraken na.

Reageer

Hellen 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een duidelijke website. En een goed bereikbare klantenservice. Wasmachine op zondagmiddag besteld, werd op maandagmorgen al geleverd. Netjes een melding van het tijdsblok waarin de leverancier zou komen ontvangen met foto en badgenummer van de persoon die zou komen. Kijk dat noem ik nou veilig, snel en correct. Kortom een dikke 10!

Reageer

Venneboer 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag ‘s avonds een vaatwasser besteld. Even later een mail dat het type dat ik besteld had niet meer leverbaar was. Zonder bij betalen een luxere uitvoering gekregen en deze werd maandag direct geleverd.

+ goede service
+ goede prijs
+ snelle levering

Reageer

Joja 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijk online te vinden en te kopen. Maar de bezorging ging wel erg tsjik tsjak zonder extra zorg of uitleg.

Reageer

Math 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende keuzemogelijkheden bij de winkel. Beste prijs.
Goede informatie. Stipte bezorging die vanaf vertrekpunt te volgen is zodat je bijna op de minuut weet hoe laat deze zal plaatsvinden!

Reageer

J.stoker 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel,goede hulp en uitleg,i.v.m.kopen magnetron,in een bestaande keukenkast met een moeilijke inbouw maat.

Reageer

R. De Vos 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor Bemmel en Kroon gekozen omdat zij de goedkoopste zijn met inbouwapparartuur. Voor ons ook nog dichtbij. De verkoper wist precies welke combi magnetron wij konden plaatsen en wist van elke goed en duidelijk uit te leggen hoe ze werken. Zaterdag gekocht en maandag op tijd gebracht. Super

Reageer

Carlo 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs in vergelijking met anderen. Snelle levering en reactie op vraag per mail.

Reageer

Leo 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op oudejaarsdag om 16,30 uur de vaatwasser besteld via internet. Op 2 januari om 11 uur bezorgd - netjes vooraf geïnformeerd - en de oude mee genomen. Ik ben helemaal tevreden.

Reageer

Kamal 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond bestelling geplaatst en maandagochtens in huis! Netjes op de hoogte gehouden met updates ovee mijn bestelling en bezorging.

Reageer

Im 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meer dan tevreden over de aankoop bij Nemmel&Kroon. Goede service. XXX nam uitgebreid de tijd voor ons, zocht dingen uit, informeerde ons tijdig per mail en drong niet aan. Oorspronkelijk gingen we de winkel in voor alleen een oven maar uiteindelijk ook nog een koel/vrieskast gekocht. Ook de partij die vervolgens de montage verricht voor Bemmel&Kroon was goed geregeld, snel, op tijd en netjes!

Reageer

Anne Marie 28-01-2019

Algemene score

10,0
Snelle bezorging en duidelijke uitleg en zeer concurrerende prijzen
De bezorgers kwamen precies op de afgesproken tijd

Reageer

Toon meer reviews