bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15547 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rogoo 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via website

Service
Snel en netjes

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Geen klachten alles was prima

Extra toelichting
Alles was gewoon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familievanregteren 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, relatief weinig gegevens in te vullen, kost weinig tijd

Service
Duidelijke uitleg wanneer bezorging zou plaatsvinden, ook door vervoerder keurig een bericht op de dag van levering hoe laat ze er zouden zijn.
Levering op de benedenverdieping dus hoefde geen extra's bij te betalen

Assortiment
Ruime keuze uit wasmachines en concurrerende prijs

Aanbeveling
Gemak, betrouwbaar en een goede prijs

Extra toelichting
Ik heb gezocht via kieskeurig.nl en kwam uiteindelijk bij Bemmel en Kroon uit voor de beste prijs voor deze wasmachine. Bestelling en bezorging naar wens verlopen. Je kunt ook een voorkeurstijd aangeven. Gezin met 4 personen, twee sportende kinderen. Wasmachine hebben we nu een maand en ik ben er zeer tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maAmlem 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden.

Service
Direct bevestiging van bestelling.
Tijdstip van aflevering goed gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tot nu toe geen klagen en snelle afhandeling.
Oude apparaat keurig afgevoerd en nieuwe aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anden7 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Snelle levering, goede service per mail

Assortiment
Veel bekende merken

Aanbeveling
Snelle levering, ook als het product niet op voorraad is. Snelle reactie van de medewerkers op een vraag per mail.

Extra toelichting
Snelle levering, opdrachtbevestiging met heldere uitleg en snelle reactie van de medewerkers als je een vraag stelt per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petrus10 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Reacties via e-mail zijn matig. Op telefonische vragen wordt vriendelijk en correct antwoord gegeven.
Bezorging + installatie was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment met alle modellen wasmachines

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Argonne 23-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes mijn aankoop een paar maanden kunnen verschuiven en op de door mij aangegeven datum bezorgd.

Assortiment
Goed kunnen beoordeling wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Goed advies gekregen

Extra toelichting
Goed advies in winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomcg88 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer netjes op de hoogte gehouden van leveringstijden enz

Extra toelichting
Snelle service, duidelijkheid in levering en wordt op de dag zelf ook zeer netjes op de hoogte gehouden van de werkelijke levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Verhave 23-02-2015 In de winkel gekocht
Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ze hebben alles netjes geplaatst!

Service
Tijdelijk vervangende producten geleverd!

Assortiment
Voor alle prijs klasse top spullen!

Aanbeveling
Vriendelijke afhandeling en goed advies!

Extra toelichting
Goede duidelijke en eerlijke uitleg over de producten. Perfect contact met je persoonlijke verkoper. Goede servies tijdens en zelfs nog na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootm 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze wasdroger is zeer snel geleverd en gratis geïnstalleerd tegen de laagste prijs van dit moment.

Service
Zie bovenstaande

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WWF 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website zonder verborgen kosten.

Service
Prima geregeld. Bellen als ze naar je onderweg zijn.Netjes aangesloten.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoud1981 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
programma's zijn simpel en duidelijk uitgelegd

Service
ze hebben de droger netjes op de plek van bestemming gebracht, een berichtje vooraf zodat we precies wisten wanneer ze kwamen.

Assortiment
er was genoeg keuze in de prijs was vergeleken met andere winkels het goedkoopst

Aanbeveling
tot nu toe 1x wat besteld en dat was positief dus kan het aanraden

Extra toelichting
goede service, duidelijk, goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Go 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg fijn het telefoontje vooraf. Het bedrijf was mij niet bekend vooraf. Maar een keurig bedrijf die z'n afspraken nakomt. Website was duidelijk. En ja je moet overal je gegevens invullen willen ze iets bij je thuis afleveren. ;)

Service
Top je kan zelf de dag bepalen van bezorging

Assortiment
genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbrx 22-02-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel in Forepark Leidschendam goed te bereiken; ruime parkeerplaats. Mooie, overzichtelijke showroom.

Service
Goed advies gekregen over het product

Assortiment
Zeer ruim!

Aanbeveling
Goed advies, ruime keuze, snelle levering, netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen13579 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestelde een nieuwe wasmachine online bij Bemmel & Kroon. De dag na bestelling geleverd door vriendelijke, nette bezorgers. We hadden de extra service dus hij werd aangesloten en getest, ze waren in minder dan 15 minuten klaar en namen de oude wasmachine mee. TOP SERVICE :D

Service
Nette bezorgers
Binnen 1 dag geleverd
Sms gekregen met leverdatum/tijd
Keurig op tijd aangekomen
Binnen 15 minuten weer weg
Oude wasmachine meegenomen

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Ik bestelde een nieuwe wasmachine online bij Bemmel & Kroon. De dag na bestelling geleverd door vriendelijke, nette bezorgers. We hadden de extra service dus hij werd aangesloten en getest, ze waren in minder dan 15 minuten klaar en namen de oude wasmachine mee. TOP SERVICE :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartpost 21-02-2015 In de winkel gekocht
den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles helder en eenvoudig.

Service
Goed advies in winkel gekregen en a.d.h. hiervan een ander merk gekozen.

Assortiment
uitgebreid assortiment voor elke portomonaie.

Aanbeveling
Deskundig personeel die er niet op uit zijn om je het duurste artikel te verkopen, maar datgeen wat het beste bij je situatie past. Ruime keuze en snelle, nette levering. Topwinkel!

Extra toelichting
Goed bereikbaar. Deskundig personeel die je eerst op je gemak laten rondkijken. Zeer ruim assortiment en op mooie wijze gepresnteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein1977 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijn dat je kon pinnen bij aflevering. Kan niet overal! En nu kon ik heel snel een nieuwe wasmachine aanschaffen!

Service
Antwoord hierboven + goede logistieke partner ( keurige mannen, goede informatievoorziening over levering en... Op tijd!)

Assortiment
Fijn dat het apparaat dat conform consumentengids beste koop is, ook precies zo verkrijgbaar was.

Aanbeveling
Prima! Snelle levering, scherp geprijsd!

Extra toelichting
Bosch wasmachine gekocht (BKI450825) bij Bemmel en kroon : scherpe prijs, mooie merken, super service! Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miesmieke 21-02-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
We hadden op de website al gekeken wat we wilde. In de winkel kregen we nog extra informatie, waardoor we uiteindelijk goedkoper uit waren.

Assortiment
Voor ons keus genoeg en ook de prijzen zijn behoorlijk scherp. Toen we de afzuigkap ergens anders goedkoper zagen, werd onmiddellijk onze prijs aangepast

Aanbeveling
Personeel met kennis van zaken, klantvriendelijk en snel in reageren.

Extra toelichting
kennis van zaken vriendelijk personeel klantgericht (kijken wat je als klant nodig hebt, niet perse het duurste product willen verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miavandedonk 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ondanks mijn 80 jaren, kon ik de informatie prima vinden op de website.

Service
De mannen die het kwamen afleveren waren zeer behulpzaam.

Assortiment
Mijn zoon koopt hier ook al jaren zijn witgoed.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, snelle levering en zeer behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dci 21-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Verkopers weten wel waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Na een zoektocht op internet kwam ik bij Bemmel en Kroon vanwege het ruime aanbod en scherpe prijzen. Omdat ik informatie wilde hebben over levertijd en installatie door monteur heb ik gebeld. Contact uiterst vriendelijk en bekwaam. Ik neem even wat gegevens van u op voor een offerte was de opmerking. Een dag later belde de installateur al op voor afspraak en de mail repte al van "uw bestelling is binnen". Ik had nog niet besloten en ik vond dit toch opdringerig. Na enkele dagen toch de bestelling bevestigd. Monteur gebeld voor een afspraak. Volgens de mail kan je ze bellen vanaf 08.00 uur maar dat is werkelijk een uur later. Jawel we kunnen komen tussen 08.00 en 10.00 uur zei de planning van Ajtec maar ze kwamen pas om 10.30 uur. Product en merk prima. Keurig geïnstalleerd. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kijkachterje 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles top, alleen jammer dat je pas op de ochtend van levering een tijdstip doorkrijgt.

Service
Gelijk aangesloten voor een testrun, ondanks dat ik daar niet voor betaald had. (tip voor de volgende kopers van een wasmachine)

Extra toelichting
Goed geholpen, snel geleverd, zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ArjanRochat 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Afgelopen maand bij van Bemmel en Kroon een vaatwasser gekocht. Wij wilden een een speciaal type en bij van Bemmel en Kroon was deze als enige direct leverbaar. Het op de hoogte houden van de status van de bestelling en de levering was goed en snel. Zeer tevreden over deze winkel en de levering. En nu nog kans om het aankoopbedrag terug te winnen (ordernummer BKI446392). Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Merfol 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit. Op verschillende sites kan je de produkten vergelijken.

Service
Aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Mogelijkheden van de- en montage van de aan te schaffen artikel is mogelijk en de prijzen zijn duidelijk.

Assortiment
Ruime keuze mogelijkhedenj

Aanbeveling
Werd zowel door de medewerker als monteur zeer goed geholpen. En afspraak is afspraak. Top

Extra toelichting
Werd zowel door de medewerker als monteur zeer goed geholpen. En afspraak is afspraak. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1954tineke 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoudesingel Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel met veel keus en duidelijke uitleg en antwoord op je vragen

Service
Personeel is hulpvaardig weet waar ze over praten en geven je duidelijke advisen

Assortiment
Er is een grote sortering voor ieder wat wils en ook goede kwaliteit voor de kleine beurs

Aanbeveling
Zou de winkel bij iedereen aan bevelen je voelt je je er echt thuis

Extra toelichting
Ben zo tevreden over deze winkel en de service die gegeven wordt dat ik hem bij iedereen zal aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gtraag 20-02-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Prima service, de wasmachine in december gereserveerd, was speciale actie, aangegeven dat we pas na enkele maanden de machine konden afnemen was geheel geen probleem, actie prijs bleef gewoon staan, mocht de machine goedkoper worden dan zouden we deze voor de laagste prijs krijgen.

Extra toelichting
Perfecte service, vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpatijn 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend ontangen, aankoop verliep vlot.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Mijn beoordeling spreekt vor zich.

Extra toelichting
Goede en nette winkel met vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mistyenmimi 20-02-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was makkelijk te vinden.
De website is zeker erg duidelijk.

Service
In de winkel werd alles netjes en duidelijk uitgelegd.
De winkel is voor mij dicht bij huis,is ook prettig.
Ze zijn in de winkel proferssioneel zodat de klant zich snel op zijn gemak voelt en dan is het prettig kopen. Alles was zo geregeld onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Assortiment
Er was van alle merken veel te vinden zo dat je alle keus had die je maar zou willen hebben. Dus genoeg keuze.
Ik heb boven verwachting alles kunnen vinden wat ik zocht.
Bemmel& Kroon vond ik goedkoper en zeer klantvriendelijk.

Aanbeveling
Het is zeker de moiete waard om deze winkel aan te bevelen aan iemand anders.
Heb ik inmiddels ook al gedaan.

Extra toelichting
Ik ben zeer goed en klantvriendelijk geholpen bij de aankoop. Ik ga voor een volgende aankoop zeker weer terug naar Bemmel& Kroon aan de Cruquius. Ik had het product ook zeer snel thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H. Wolff 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Levering kwam netjes op de eerste werkdag na bestelling. Er was een handig online track 'n tracesysteem, dat op het laatst niet goed werkte. Er zou een half uur van tevoren door de koerier gebeld worden over de exacte levertijd, maar dit is niet gebeurd. De koerier kwam gehaast op mij over en was een beetje slordig.

Assortiment
Ik vond heel gemakkelijk via door mij in te stellen criteria het juiste artikel. De prijs viel mee.

Aanbeveling
Een overzichtelijke winkel met concurrerende prijzen, snelle levering en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

madosti 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Niets op aan te merken, snelle levering, goede vakkundige montage, prima service: toen de planner van Ajtec mijn oven een week later wilde inplannen heeft de klantenservice van Bemmel en Kroon ingegrepen, zondag besteld, donderdag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sozcan11 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het bestelgemak, het bezorggemak, het assortiment, eigenlijk helemaal geen minpunten. Ik kende deze winkel aanvankelijk niet. Ik ben toevallig op de site terechtgekomen toen ik een bepaald product zocht. De wasmachine werd hier het goedkoopst aangeboden en de winkel scoorde een heel hoog cijfer voor klantbeoordelingen. En terecht! Ik ben heel tevredenen kan deze winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r_s_blok 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te bereiken met voldoende parkeer gelegenheid.

Service
Zeer nette en vriendelijke service. Prima combinatie van het rond laten kijken van de klant en de geboden hulp/service.

Assortiment
Uitermate uitgebreid.

Extra toelichting
Zeer nette en vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JamPie70 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, duidelijk en overzichtelijk. Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
Direct een bevestiging van de bestellen en afgelevered op de gevraagde dag. Bezorger informeert je vlak voordat hij komt. Top!

Assortiment
Ruime keuze binnen de produktgroepen

Aanbeveling
Al reeds gedaan :-)

Extra toelichting
Geen negatieve dingen, alles ging zoals het zou moeten gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r_str 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Behulpzame bezorgers, netjes geplaatst.

Extra toelichting
Snel en correct bezorgd. Machines doen het prima. (ref BKI450417)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doo070 19-02-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak dient de mens. Bemmel en kroon
Weet hoe het werkt!

Service
Gemakkelijke, snelle en top service.
Weet alle ins en outs van mijn aankopen.

Assortiment
Ruim en volledig assortiment !
Voor ieder wat wils! Helemaal top en
Laaiend enthousiast.

Aanbeveling
Helemaal top. Zoals ik eerder vermelde.
Voor ieder wat wils met een top assortiment!

Extra toelichting
Ik ben laaiend enthousiast door de goede service En de snelle service. Vandaag besteld over een paar dagen in huis! Top top top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMBraam 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Keurige service. Er was iets niet goed gegaan bij het plaatsen van mijn bestelling, waarop ik gelijk gebeld werd om het op te lossen en proactief de installatie van mijn vaatwasser te plannen.

Extra toelichting
Nette en snelle service. Flexibel met inplannen van installatie van mijn vaatwasser, Waarbij ik een tijdsindicatie kreeg en een half uur van tevoren gebeld werd dat ze onderweg waren. Bij het installeren kreeg mijn man nog uitleg over hoe de vaatwasser werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wassen79 19-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Omruilen was geen enkel probleem,had een verkeerde besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke vugteveen 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de site wijst zich vanzelf je loopt hem zonder obstakels door.zelfs een computerleek kan het zonder moeite.

Assortiment
wat wasmachines betreft.
het verdere assortiment ken ik (nog) niet

Aanbeveling
alles liep gesmeerd
heel prettig

Extra toelichting
hele snelle levering. kon de bestelling makkelijk plaatsen. bezorging was heel netjes. kortom: alles verliep prima en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nds47s7 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon op website vaatwasser snel vinden.

Service
Ik had vaatwasser besteld die niet meer leverbaar was,en kreeg gelijk bericht van Bemmel en Kroon ,en alternatief aangeboden ,een veel duurdere,maar voor dezelfde prijs als 1e bestelling

Assortiment
Kijk op site ,veel vaatwassers,en andere betaalbare artikelen.

Aanbeveling
Aanbod groot,betaalbare artikelen,en zeer goede en snelle aflevering.werden ook van te voren geinformeerd hoelaat levering sou zijn,en chauffeur belde half uur voor levering.
Wat een service.

Extra toelichting
Wat een fantastische levering en service. Bemmel en Kroon goedkope leverancier. Goede afsraken levering en prima aflevering chauffeurs. Wat ik geweldig vond dat mijn bestelde artikel niet leverbaar was ,en een duurdere vaatwasser kreeg die veel duurder was,voor de prijs van mijn 1e bestelling. Een aanrader voor iedereen,en betrouwbaar. Bert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keuzeenkiezen 18-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de winkel goed geholpen met een passend avies

Service
Denkt met ons mee en advies wat past in de begroting

Assortiment
Keuze van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Beide heren hebben verstand van zaken en kunnen de plus en min van het product eerlijk benoemen

Extra toelichting
Goed is de ervaren medewerkers, makkelijk bereikbaar. Minder is dat het inplannen aan het einde Vd dag niet optimaal is vanwege de slechte bereikbaarheid van de installateur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ikbentomas 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een eenvoudig afrekenproces

Service
Netjes op de hoogte gehouden over de bestelling. De dag voor levering een mailtje gekregen met een tijdsframe van 3 uur waarbinnen geleverd zou worden. Op de dag zelf een telefoontje gekregen 15 minuten van te voren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rterrizzi 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel toegankelijke website, met goede beschrijving van het product.

Service
Supersnelle orderbevestiging. 's Avonds besteld, andere ochtend in huis. Geleverd door zeer professionele, vriendelijke mensen. Complimenten!

Assortiment
Zeer veel keus in zeer veel merkartikelen.

Extra toelichting
Orderar. BKI450655 Kan jullie alleen maar bedanken: goede prijs, snelle afhandeling, goede professionele, vriendelijke bezorging. Zal jullie zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irm1958 17-02-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in de winkel besteld,thuis met pin betaald tijdens levering

Service
Duidelijke afspraken tijdens de koop,welke voor de 100% zijn nagekomen

Assortiment
veel keuze in produkten.dus ook in prijs ,kwaliteit.
makkelijke om een keus te maken.

Aanbeveling
Heerlijke winkel om te winkelen.Geadviseerd door vriendelijk,hulpvaardig personeel.
Veel beter dan webshops,hier zijn de producten fysiek aanwezig.

Extra toelichting
Mooie winkel,waar rust heerst,met deskundig,vriendelijk,vakkundig personeel. Klant is hier koning,tegen concurrerende prijzen. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmboonstra 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede preis, eenvoudige bestelling en betaling . zeer snelle levering. binnen 2 minuten op de zolder geïnstalleerd. helemaal goed.

Service
zeer snelle levering. binnen 2 minuten op de zolder geïnstalleerd. helemaal goed.

Assortiment
condensdroger samsung ordernummer BKI450030

Aanbeveling
was mijn eerste aankoop hier en de droger werd snel en netjes afgeleverd.

Extra toelichting
BKI450030 ordernummer. geen motivatie , via internet , snel en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vaatwasser2015 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed leesbaren website

Service
zeer snelle levering/zeer goede prijs verhouding,artikel voorradig

Aanbeveling
goede levering goede prijs voorraden

Extra toelichting
goede prijs goede voorraad goede levering snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liaheesterman 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
kreeg een betere vaatwasser dan besteld daar de andere niet meer leverbaar was

Extra toelichting
prettige site, waar je goed kon vergelijken. 's middags besteld, volgende dag bezorgd. Netjes mail gekregen waarin vermeld hoe laat ongeveer er bezorgd werd en later nog een telefoontje hoe laat precies de vaatwasser bezorgd werd. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annmiekeritsema 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
goede en snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede service en duidelijke communicatie

Extra toelichting
goede service en goede communicatie ordernummer: BKI449692

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZimNL 17-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via Kieskeurig bij Bemmel&Kroon terecht gekomen. Had mijn nieuwe vaatwasser al uitgezocht (hoog model vanwege nishoogte), maar in de winkel bleek ik toch beter een normaal model te kunnen bestellen. Uitstekende service en voorlichting, mooie prijs overeengekomen, de nieuwe vaatwasser is perfect ingebouwd en bevalt prima! (ordernummer ZTW449667)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famkroon 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel vaatwasser besteld, op het afgesproken tijdstip perfect afgeleverd.

Service
Na bestelling bevestiging aankoop per email. Dag voor bezorging email met indicatie tijdstip aflevering.

15 minuten voor levering door hen gebeld, prima in de keuken afgeleverd

Assortiment
Volop keus voor een prima prijs

Aanbeveling
Totaal geen minpunten te bedenken

Extra toelichting
Zoals reeds eerder gemeld is van online bestelling tot aflevering in de keuken van onze vaatwasser perfect gelopen. BKI450402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anean68 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima website en snelle levering.

Service
Wasmachine netjes op zolder geïnstalleerd en de oude afgevoerd.

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen (niet altijd de laagste, maar wel concurrerend).

Extra toelichting
Mijn order (BKI450539) werd snel en netjes geleverd door twee nette jongemannen. Ik kende B&K niet, maar ben er via Kieskeurig terechtgekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette31 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In eerste instantie geprobeerd om via de website te bestellen. Toen dit vragen op riep ben ik uitstekend te woord gestaan door een medewerker.

Service
Prima service en erg prettig en vlot geholpen!

Extra toelichting
Prettige en snelle communicatie. Goed advies toen product niet meer leverbaar bleek, waardoor er een prima alternatief is aangeboden!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

april01 17-02-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website
goede info over apparaten

Service
snelle levering
makkelijk in aanpassen van levering en/of artikel

Assortiment
ik heb de merken hier gevonden die ik zocht

Aanbeveling
vriendelijk, degelijke informatie en goede service

Extra toelichting
ben goed geholpen weten waar ze over praten goeie prijzen groot assortiment snelle levering wat wil je nog meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews