bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17233 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. 12-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel te vinden

Service
Winkel goed bereikbaar

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijs

Aanbeveling
Medewerkers geven uitgebreid uitleg van apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scheffers 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De aankoop was snel geregeld goede offerte gekregen.

Service
De mannen brachten de spullen zonder morren 4 hoog.
Zijn zeer voorzichtig

Assortiment
Een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer bij Bemmel&Kroon mijn, apparatuur kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitstalling producten

Service
Goed geholpen door medewerker.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima geholpen snelle levering

Extra toelichting
Ons ordernummer is:ZTW519595

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, professionele telefonische hulp.

Service
Zeer goede service, voel me als klant echt op de eerste plaats staan!

Aanbeveling
Zeer goede informatie gekregen, zowel op de site als telefonisch!
Volgende dag werd de kookplaat al geleverd!
SUPER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin1967 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zoetewoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en duidelijk geprijsd op de internetsite zijn wel naar de winkel geweest om het te kunnen zien, was echter niet op voorraad dus werd het direct besteld door een van de medewerkers.

Service
Er werd meegedacht met de vervanger van de AEG afzuigkap die niet meer te leveren was. Levering volgens afspraak, keurig verpakt.

Assortiment
Veel verschillende merken, dus veel keus in verschillende prijsklasse's. Als ze iets niet hebben in de winkel kunnen ze wel bestellen dat doen zij direct voor je.

Aanbeveling
Gemotiveerd personeel die je op alle vlakken willen helpen en alles laten zien wat zij hebben in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Soest 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk, Snelle en goede service!

Service
Keurig afgeleverd en oude machine mee genomen.

Assortiment
Prijs kwaliteit is erg goed. En een mooie showroom.

Aanbeveling
Goed berijkbaar en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Levering goed te plannen en op tijd

Service
Geen problemen, vlekkeloos

Assortiment
Erg veel verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChrisV1956 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vriendelijk geholpen na een technische vraag

Service
Koolstoffilter was niet direct leverbaar door Siemens, maar toch snel een andere oplossing gezocht.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijs en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Gevraagde combi magnetron niet binnen de gestelde termijn beschikbaar. Beter alternatief gekregen voor dezelfde prijs... top service

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment voor ieder wat wils met snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima, winkel duidelijk overzicht

Service
Levering was ruim binnen de tijd, communicatie was goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Duidelijk en snel

Extra toelichting
BKI518759

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Boxtel 10-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dichtbij, veel in huis.

Service
We wilden een nieuwe vaatwasser. Ons werd aangeraden om thuis te kijken wat de maten van de oude vaatwasser waren. Dat was maar goed ook, anders hadden we de verkeerde besteld. Nu kregen we een ander, hoger, nieuwer model, maar wel voor de prijs van de kleinere.

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Een goede service, goede voorlichting en een zeer goede prijs.

Extra toelichting
Men ging op het internet kijken voor de goedkoopste prijs. Hier ging men achteraf nog onder zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DWS 10-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een keer in de winkel geweest. Thuis een keuze gemaakt. S middags gebeld en de volgende dag in huis.

Service
De bezorger stelde zich netjes voor en vroeg als hij binnen mocht komen. Vertelde eerst wat hij ging doen voordat hij aan de slag ging. Verwijderde zorgvuldig het oude apparaat en kwam daarna het nieuwe apparaat op zijn plek zetten. Hij gaf me de tijd om het nieuwe apparaat te bekijken voor eventuele transportschepen. Super levering. Half uur van tevoren gebeld dat hij onderweg was.

Assortiment
Veel verschillende modellen aanwezig. Mocht er een model niet staan dan laten ze het model zien Door middel van hun website.

Aanbeveling
Door de heren goed te woord gestaan. Voor de situatie in de keuekn het beste product gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgbakker1978 10-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We waren opzoek naar een nieuwe vaatwasser. Via Google Bemmel & Kroon gevonden. Op de website van Bemmel & Kroon hebben we ons georiënteerd. Het was makkelijk zoeken, een digitale offerte zat binnen 10 minuten in de mailbox. Een afspraak gemaakt voor verdere voorlichting in de winkel in Den Haag. Vriendelijke ontvangen, goede mondelinge toelichting. Na de aankoop direct een afspraak voor aflevering kunnen maken. Binnen 2 dagen stond de nieuwe vaatwasser in huis!

Service
Goede voorlichting, kennis van zaken en vriendelijke afhandeling.

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten, zelfs een meer gekregen dat de offerte!

Aanbeveling
Ruim assortiment, deskundige begeleiding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wordt op de juiste plek (2e etage) gebracht, geïnstalleerd en de oude meegenomen!

Service
denken mee met de plek van installatie

Aanbeveling
nette mensen, komen op afgesproken tijdstip bezorgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harrie 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had. Tevens werd ik via de mail binnen een aantal uren beantwoord.

Service
Levering werd ondanks niet op voorraad binnen 2 dagen bezorgd.

Assortiment
Volgens mij kan men elk keukenapparaat leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 10-02-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote showroom maakt keuze, met behulp van attent personeel, makkelijk

Service
Helemaal niets om op aan te merken

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Sinds 2005 klant en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Ik geef nooit 10-net. Vandaar de 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schansje 09-02-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je wordt fijn geholpen goede uitleg van de waren die ze verkopen en ze nemen rustig de tijd voor je dus over het algemeen een fijne winkel om je spullen te kopen een aanrader .

Service
de klant wordt gebeld hoe laat de bestelling thuiskomt perfect toch hoef je niet de hele dag thuis te zijn

Assortiment
groot assortiment dus voor ieder wat wils .en ook wel voor iedere portemonee.

Aanbeveling
mooie winkel en ruim opgezet

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterkur 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gaf van alle winkels de meest complete service.

Service
Top.

Assortiment
Net zo veel asl in andere winkels.

Aanbeveling
Snel en goed afgeleverd en aansgesloten, oude apparaat mee, geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goldenmirie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben doorgestuurd via kieskeurig.nl en ik kreeg meteen het juiste product in beeld. Ook kon ik gelijk bestellen. Heel overzichtelijk

Service
De service vind ik goed omdat er goede communicatie was. Zoiezo over het model wat niet meer beschikbaar was. Ik heb netjes een mail gekregen waarin dat werd aangeven. De service aan huis was ook goed. Werd 45 minuten van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Vind ik netjes! Ook hebben ze geholpen om mijn oude wasmachine te verplaatsen naar een andere kamer. Ook fijn..

Assortiment
De wasmachine die ik via kieskeurig had uitgekozen was beschikbaar op jullie website.. nadat ik de offerte heb aangevraagd bleek dat dit type er niet was. Gelukkig kwamen jullie met een passende oplossing voor een ander model. Ennnnnnnn ook nog korting.. TOP.

Aanbeveling
Omdat ik de communicatie goed vind krijgen jullie van mij een 9!

Extra toelichting
Er kan misschien in de mail die je een dag van te voren krijgt al aangegeven worden dat de bezorgers bellen als ze in de buurt zijn. Nu stond er alleen dat ik vanaf 10:30 tot 15:30 thuis moest blijven. Toevallig werk ik in de buurt, kwamen de bezorgers om 13:00 en had ik dus nog wel een ochtendje kunnen werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 09-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld

Service
Vlotte en vakkundige bediening

Assortiment
Ruim en een duidelijke keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Ziet er uitnodigend uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 09-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijke productweergave. Je wordtgoed geinformeerd over de voortgang. Snelle afhandeling

Service
Vagen over de bestelling werden goed en snel beantwoord/afgehandeld. Afspraken (terugbellen) werden nagekomen.

Assortiment
Goede sortering van degelijke merken/fabrikanten.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service. Personeel denkt mee met de klant.

Extra toelichting
Prettig contact en goed ge-oliede logistiek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 09-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet prijzen en een showroom/winkel om de hoek. Elke dag open

Service
Ze hebben veel kennis van zaken, betalen achteraf. Super

Assortiment
Het meeste staat in de winkel. Maar je kan bijna alles bestellen

Aanbeveling
Internetprijzen maar de service, gemak en betrouwbaarheid van een winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik belde met een vraag en werd meteen fantastisch geholpen. met nog een check (dmv opvragen type oude afwasmachine etc) of de door mij gekozen afwasmachine wel zou passen onder mijn keukenblad etc

Service
zowel winkelmedewerker als daarna de monteur, die best wat extra werk moest doen (oa oude machine leegpompem) om het te laten werken en passen perfect. Dag van te voren een mail met hoe laat ongeveer en 10 minuten van te voren een telefoontje ik ben er zo.

Aanbeveling
alles klopte

Extra toelichting
winkelservice echt perfect maar feit dat je aankoopbedrag terug kan winnen door recensie hier vind ik wat minder . zou resultaten kunnen beinvloeden. alhoewel niet de mijne want de service was echt gewoon heel erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijs.

Service
Alle afspraken worden nagekomen en tot op de minuut is de levering te volgen.

Assortiment
Tot op heden hebben wij al onze aan te schaffen artikelen er kunnen vinden.

Aanbeveling
Door opgedane ervaring veel vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans uit Rijswijk 08-02-2016 In de winkel gekocht
Leideschenveen

Algemene score

8,3

Gemak
Veel apparaten te zien.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bestelle ging supersnel. Direct leuke korting op de aanbiedingsprijs. Wel jammer dat er eigenlijk zondermeer op een verlengde garantie werd aangedrongen.

Extra toelichting
supersnelle levering. Zaterdagmiddag gekocht, levering maandagmorgen al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinto 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gedetailleerde product omschrijvingen, zoekfunctie. Heldere lay-out

Service
Product was niet op voorraad, werd ook niet meer geleverd. Nieuwer model gekregen als compensatie.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig

Extra toelichting
BKI518498 Goede service. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ling 08-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel in de winkel als op de website krijg en vind je uitgebreide informatie.

Service
Nemen de tijd om je uitgebreid te informeren. Hebben kennis van de producten die ze verkopen.

Assortiment
Qua prijs zitten ze vaak onder andere aanbieders en het assortiment is zeer divers en veel producten zijn direct leverbaar.

Aanbeveling
Verkopers zijn goed op de hoogte en kunnen je goed informeren over de producten..

Extra toelichting
Prettige winkel met goede service en verkopers die verstand van zaken hebben. Voor huishoudelijke apparatuur ben je hier aan het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er gemakkelijker dan je selectie te maken via Internet en dan verwezen worden naar de beste winkel?

Service
Aangeven hoe laat en wanneer je de wasmachine bezorgd wilt hebben en er wordt echt naar je wensen geluisterd!

Assortiment
Wat we nodig hadden, was er!

Aanbeveling
Veel keus, goede en snelle levering, machine snel en vakkundig aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cenydd 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer duidelijke en vlotte service

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Geen opmerkingen en zeer goedkoop! Apparaat werkt zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
waren op zoek naar een wasmachine en droger. ik heb bemmel en kroon op vrijdag een mail gestuurd met onze wensen, 2 Uur later een bericht teurg met een zeer scherpe prijs.

gebeld en de volgende dag afgeleverd.

Service
direct reactie en perfect geholpen, zowel via de mail als aan de telefoon

Assortiment
waar andere de aeg wasmachine niet op voorraad hadden, heeft bemmel dat wel.

Aanbeveling
perfecte service , goede prijs en levering gratis..

Extra toelichting
levering was perfect, je wordt via sms op de hoogte gehouden wanneer de spullen exact bezorgt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitaVa 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel in Cruquius is een prettige winkel. Voor de deur voldoende parkeergelegenheid. In de winkel staan niet alleen veel verschillende producten, ook verschillende merken. Dit is heel prettig bij het maken van een keuze.

Service
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg de info die ik wilde,

Assortiment
Veel producten van verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan katwijk 07-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website eerst bezocht, alles was makkelijk te vinden. Daarna in winkel artikelen die wij op website hadden gezien bekeken.

Service
Artikelen zijn volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Wat wij wilden hebben was aanwezig in de winkel.

Extra toelichting
Goede uitleg over artikelen. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basbecks 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel is goed gesorteerd en zeer gemakkelijk in gebruik. Zo hoort een webwinkel te zijn. Ik beoordeel als journalist regelmatig webwinkels maar dit is er een privé die ik iedereen aan kan raden.

Service
Keurig een mailtje van de bestelling, de levering en toen ik een vraag had ook netjes geholpen aan de telefoon. Service zoals je dat als klant mag verwachten maar niet overal krijgt. Bij Bemmel en kroon wel

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe wasmachine en Bemmel en Kroon heeft voor ieder wat wils alsmede voor iedere portemonee.

Aanbeveling
Ze voldoen aan alle verwachtingen die ik als consument heb. En dat is zeldzaam dezer dagen. Hier kunnen de grote concurrenten nog wat van leren. Mijn bestelling is keurig afgehandeld. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met goede prijsinformatie

Service
duidelijke mail m.b.t. dag van levering en de dag ervoor een mail met een specifieker moment van bezorging. Wat ook prettig is dat ze gelijk (gratis!) het oude apparaat meenemen

Aanbeveling
wij zochten een specifieke vaatwasser. Deze was hier het voordeligst en kon direct worden geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thea 07-02-2016 In de winkel gekocht
Qruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bedienen

Service
goede en prettige uitleg van de wasmachine

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
je wordt er heel prettig en deskundig geholpen,geen haast verkoop maar nemen rustig de tijd.

Extra toelichting
zeer prettige de juiste aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabina 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling

Service
Vriendelijke bezorgers

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Volgende keer kopen we hier weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime openingstijden

Service
De oven is zelfs sneller geleverd dan oorspronkelijk was gezegd. De informatievoorziening was uitstekend, zowel van de winkel als van de vervoerder.

Assortiment
Toen de door ons uitgezochte oven niet op voorraad bleek te zijn werd ons met een aantrekkelijke korting een beter model aan geboden met kortere levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima winkel overzichtelijk en makkelijk te vinden apparatuur

Service
Prima geregeld, wordt meer service gegeven als gevraagd, top

Extra toelichting
Prima webwinkel, snelle en correcte levering met meer service als gevraagd in één wordt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Natalie 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel geleverd (vrijdag 15.55 besteld, zaterdag voor 12.00 al in huis!) en dan nog eens goedkoper dan elders!

Service
Prima. Snel, accuraat en netjes.

Aanbeveling
Beste prijs, prima en snelle service. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij hebben de wasmachine uiteindelijk gekocht via de webshop van Bemmel en Kroon. Zij bieden goede service. In de webshop is alles overzichtelijk en goed uitgelegd.

Service
Levertijd zeer snel. Er wordt aangegeven 1 werkdag, dit klopt! Je wordt netjes van te voren gebeld wanneer de wasmachine geleverd zal worden. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Zonder schade is de wasmachine geleverd.

Assortiment
De prijs van de wasmachine die wij hebben gekocht is zeer goed in vergelijking tot andere aanbieders. Vooral de service die je erbij kan nemen om het aan te laten aansluiten en het oude apparaat daardoor gratis te laten halen.

Aanbeveling
Goede prijzen en service, vriendelijk/behulpzaam personeel(monteurs).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gebruiker1965 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Het transport/ koeriersbedrijf Dynalogic welke de afzuigkap afleverde krijgt voor mij ook een dikke 9. Duidelijke tijdsindicatie voor de verwachte levertijd en het track and trace systeem waarmee je precies kunt zien waar de chauffeur in de route is. Als laatste nog een smsje wanneer de chauffeur precies naar je adres onderweg is. Vriendelijke en correcte chauffeur.

Aanbeveling
Ik was gericht op zoek naar een Pelgrim wandafzuigkap en kwam bij Bemmel en Kroon uit. Zij hadden hem op voorraad en konden dus meteen leveren.E.e.a even telfonisch nagevraagd ivm eerdere teleurstelling bij andere webshop. Vriendelijke klantenservicemedewerker.Ook de mogelijkheid om bij levering met Pin te kunnen betalen tegen een redelijk tarief is een pluspunt.
Al met al een goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Hoogeveen 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een internet bestelling geplaatst en die verliep zoals ze hadden aangegeven. Top dus!

Assortiment
Ruime keuze op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Besteld via de website. Goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering en volge4ns order geplaatst

Assortiment
Goed gesorteerd en voor elke beurs iets te vinden

Aanbeveling
Goede ervaring met twee verschillende produkten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

andre 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
heel vlotte service dinsdag besteld donderdag geleverd

Assortiment
heel ruime keuze

Extra toelichting
heel vriendelijke mensen aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
geweldig met sms bericht wanneer en hoelaat je bestelling komt

Extra toelichting
jammer dat je niet met creditcard kan betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ViVe 04-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak van Bemmel & Kroon voor mij is dat je gewoon in de winkel met een expert kan praten over de aankoop die je kunt doen en vervolgens tegen de goedkoopste internetprijs bij je thuis kan laten bezorgen.

Service
Had 3 jaar terug een koelkast gekocht die kapot ging die ik bij Bemmel & Kroon had gekocht. Volgens de helpdesk van Samsung waren de reparatie kosten erg hoog, dus besloot ik over te gaan op het kopen van een nieuwe koelkast wederom bij Bemmel & Kroon, nadat ik de verkoper mijn situatie had uitgelegd kwam hij me gelijk tegemoet in de prijs omdat hij ook wel vond dat het erg kort was voor een koelkast. Al met al erg tevreden daarover!

Assortiment
Pas geleden koelkast en verder terug een wasmachine gekocht. Ruim assortiment waar je uit alle gangbare modellen kunt kiezen die er op het moment beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk winkel met personeel die verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Fransz 03-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel in Cruquius is ruim opgezet met veel showroom modellen. Check wel even van te voren op de website of het model van jouw interesse gemeld wordt als aanwezig in de showroom want dat voorkomt teleurstelling als je jouw keuze ook daadwerkelijk even wil bekijken.

Service
We werden op prettige en deskundige wijze geïnformeerd over de mogelijkheden en eventuele alternatieven.

Assortiment
Als je eerst via internet opzoek gaat naar de apparatuur van je keuze en de prijzen vergelijkt dan blijkt Bemmel en Kroon een voldoende assortiment te kunnen leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs (hoeft niet altijd de goedkoopste prijs te zijn)

Aanbeveling
Helemaal tevreden over alle aspecten die bij de aanschaf van een koel-vriescombinatie al dan niet alleenstaand of inbouw komen kijken van het eerste contact tot en met de aflevering bij ons thuis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

crisdebo 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, degelijk bestelproces

Service
Zeer snel geleverd, snelle reactie op e-mails

Assortiment
Ik zocht zowel een was-droog combinatie als koel-vries combinatie. Beide apparaten van mijn eerste keuze konden tezamen aan worden gekocht via Bemmel en Kroon, ook beide op voorraad en gratis geleverd in België; ik heb geen andere websites gevonden die dit ook konden.

Aanbeveling
Tot op heden zeer content met mijn Bemmel en Kroon ervaring. Ik ga er voor het gemak wel even vanuit dat mijn aankopen goed functioneren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baukje 03-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk , eerlijk

Service
zeer netjes thuis afgeleverd. Vriendelijk geholpen

Assortiment
het ruimste assortiment in de omgeving en tevens de beste prijs!

Aanbeveling
netjes, overzichtelijk van alle prijs klasse ruime keuze

Extra toelichting
Ga altijd ergens anders kijken maar kom altijd terug bij bemmel en kroon voor het deskundige advies, niet dwingend en heb altijd het gevoel dat zij aan je verkopen waar je voor komt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E.S 02-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
handig website en snel producten te vinden

Service
beetje traag want minder medewerkers die beschikbaar zijn

Assortiment
compleet

Aanbeveling
acties producten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews