bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter lippold 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet gemakkelijk te bestellen.

Service
Werden kwartier voor aflevering gebeld dat ze er aan komen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak, assortiment en service zijn aanbevelingswaardig

Extra toelichting
goed gevoel over snelheid van leveren en service erg correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopthof 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjakske5910 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop,grote keuze,eenvoudig te bestellen en betalen.Je kunt zelf een aflever datum selecteren.

Service
Tot nu toe Top.
Ik heb een Bosch Diepvries besteld met ordernummer BKI474059 .
Ik kreeg de beste prijs en via mail contact een super service.
Ik moest vanwege omstandigheden de aflever datum wijzigen en dat was met 1 telefoontje binen een minuut geregeld. Top !
Afleveren was perfect.Vooraf een mailtje en SMS wanneer en hoe laat de aflevering zou zijn. Alles precies volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ruime keuze met veel keuzes in merken en prijzen.

Aanbeveling
Voor mij de eerstebestelling bij deze winkel maar als het aan mij ligt zeker niet de laatste.

Extra toelichting
Goede prijs, geen kosten voor aflevering, direct response ne e-mail of telefoon. Perfecte afwerking zo als het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietvelt 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vriendelijke en snelle afspraken.

Service
Zeer klantvriendelijk. Chapeau!

Assortiment
Wat niet op voorraad was is snel te leveren.

Aanbeveling
Nog niet eerder meegemaakt dat een aankoop zo snel en goed geleverd is.

Extra toelichting
De verkoper was telefonish zeer coulant en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABV 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zochten een leverancier die zowel een Wasmachine als een droger konden leveren binnen het zelfde merk. Bemmel en Kroon heeft deze in het assortiment en op voorraad. Offerte, bestelling, betaling, levering, alles geschied zorgvuldig en klant gericht.

Service
Bestelproces, e-mail contact en offerte als ook telefonisch contact verloopt netjes, klant en oplossingsgericht. Bemmel en Kroon blijkt zorgvuldig en klantvriendelijk met haar klanten om te gaan. Top service!

Assortiment
Maximale keuze, snelle levering, afspraak is afspraak. Top!

Aanbeveling
Goede winkel, oog voor de klant, oplossingsgericht, echt een aanrader.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, ook bij aflevering, keurig twee verdiepingen omhooggebracht, netjes aangesloten, service is van bestelling tot en met levering zeer goed verzorgd. Zie dat elders nog maar eens te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wulp2 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging vlot en duidelijk

Service
Goede bezorgers, fantastische track&trace app

Aanbeveling
Duidelijk en volgens verwachting

Extra toelichting
Hier koop ik vaker. Ordernummer: BKI474774

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendriksklijnhout 04-07-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na de bestelling binnen een paar dagen geleverd en aangesloten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
472682 prima apparaat. mooie verlichting. flexibele indeling mogelijk. zelfsluitende deur. alarm wanneer je de deur niet goed dicht hebt gedaan. Een aanrader. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Het ziet er wel allemaal degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo_de_Zeeuw 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig kom je gelijk op de plaats van het product. Dat is niet altijd het geval.
Hier plaats je het product in je mandje en afrekenen maar.

Service
Alles gaat digitaal, lekker snel. Nieuwe koelkast besteld, afgerekend. Direct een afspraak gemaakt voor levering en inderdaad op de afgesproken tijd is de koelkast netjes geplaatst.

Assortiment
Ruime keuze, ik heb alleen even naar de Amerikaanse koelkasten gekeken. Maar had al een keuze gemaakt.

Extra toelichting
Ruime keuze, snelle afhandeling en Bemmel en Kroon maakt de beloftes waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abijsterbosch 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen op site of telefonisch
Betalen met ideal en klaar is kees

Service
Even een belletje naar ze over de leverdatum
En het was geregeld. Mailtje hoe laat ze plm komen en
Een sms hoe laat ze precies komen en alles klopte!!
Ze doen wat ze zeggen!!!

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Omdat ze goed zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen : no nonsens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees marks 03-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via vergelijkingssite gezocht naar apparaat en goedkoopste aanbieder, dat bleek Bemmel en Kroon te zijn,aangezien wij op dat moment een juiste keuze wilde maken op zondag naar Bemmel en Kroon Forepark.

Service
In de winkel direct gezien en aangesproken, dat gaf al goed gevoel, na 1 minuut kwam adviseur naar ons om onze keuze aan te horen en van commentaar te voorzien, en z'n advies hebben wij uiteindelijk, na diverse apparaten en merken vergeleken te hebben en nog steeds nam de adviseur de tijd en moeite om ons wegwijs te maken. apparaat gekocht, geen aanbetaling, was niet nodig, maar evengoed moet er toch betaald worden , afspraak geregeld voor de bezorging en deze ook weer eens telefonisch uitgesteld, bezorging stipt op tijd + 15 min. voordat de heren er aan kwamen werden wij gebeld dat ze er aan kwamen, mooie geste!

Assortiment
groot en diep genoeg,

Aanbeveling
nog meer dan hierboven beschreven?
gewoon TOP

Extra toelichting
Juiste assortiment en gedreven mensen die je op een rustige en adequate manier uitleg geven en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hedazoka 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn in de winkel van Bemmel en Kroon geweest waar een enorm assortiment aan wasmachines staat. dus ruime keus!

Service
We werden goed voorgelicht welke wasmachine paste bij ons gebruik. eenmaal de keuze gemaakt kon de wasmachine ook meteen op maandag geleverd worden.

Assortiment
Zie gemak , enorm assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
goede service!

Extra toelichting
persoonlijk contact, ziet er netjes en overzichtelijk uit. Men nam de tijd voor een stukje uitleg en liet ons daarna even met rust om alles op een rijtje te zetten dus geen opdringerige verkoop. eenmaal keuze gemaakt was er een snelle afhandeling en betaling bij levering aan huis. Wasmachine werd snel gewisseld met de kapotte machine en vakkundig aangesloten! Kan Bemmel& Kroon iedereen aanraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superoma 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hebben de website bezocht om ons te oriënteren.

Service
Eerst rustig op ons gemak kijken in de winkel, daarna werden wij super geholpen! Omdat onze keuken al 16 jaar staat konden we helaas niet kiezen, er was maar 1 koelkast geschikt! Hier waren wij alleen noooooooooit achter gekomen.
Verkoper heeft voor ons firma Bosch gebeld en gevraagd welk type voor ons mogelijk was! Super!

Assortiment
Er staan voldoende koelkasten, wij hebben er zelf een gekocht en mijn schoonmoeder heeft er ook een gekocht en de verkoper gaf haar ook goed advies zodat zij geen miskoop op haar leeftijd heeft gekocht ( bijv handgrepen op de koelkast I.p.v. geen!

Aanbeveling
Wij hebben bij aanschaf van de keuken alle inbouwspullen al gekocht bij Bemmel en Kroon en alle apparaten zijn nu ook inmiddels vervangen door de producten van Bemmel en Kroon, de koelkast was voorlopig weer het laatste apparaat.

Extra toelichting
Onze aankopen hebben we altijd gedaan in de Dorpstraat in Zoetermeer maar helaas is het filiaal onlangs gesloten! Tripje naar Zoeterwoude vinden wij geen probleem👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karindeheer 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Snel antwoord. Nette levererancier en heel snel.
Er is al oplossing voor er een probleem gaat komen.

Assortiment
Meer dan genoeg keus voor een betrekkelijk lage prijs

Aanbeveling
Ik ga deze winkel online zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik heb nog geen slechte dingen meegemaakt want ik ben net klant. Ik vind het meer dan netjes dat we bericht krijgen dat we een opvolger van onze bestelde wasmachine zouden krijgen voor dezelfde prijs , terwijl de machine duurder en uitgebreider is. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een goede klant 03-07-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed advies, goede prijs kwaliteits verhouding

Service
is als de beste

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
dioe ik altijd al

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton en Johanna Zoetendaal 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle service en goede uitleg in de winkel wij zijn al jaren klant bij Bemmel & Kroon en worden steeds netjes geholpen en zeer snel bedient

Service
Bij levering wordt je ook netjes behandeld en de service is perfect

Assortiment
assortiment is ruim voldoende en van hoge kwaliteit evenals de garantie,s

Aanbeveling
Wij zouden iedereen aan bevelen zaken te gaan doen bij Bemmel en Kroon
Speciaal voor de vriendelijke en goed behandelingen

Extra toelichting
Wij hebben in 2004 onze prachtige keuken gekocht en nog steeds als er nieuwe bezoekers komen vragen ze of deze keuken pas nieuw is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12mirjam 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet is aankoop goed en makkelijk te regelen. Overzichtelijk.
De winkel is ook prachtig, vriendelijk personeel. Goeie service!

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Vriendelijk, service gericht.

Extra toelichting
Korte en duidelijke afhandeling. Komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

birdseye11 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot en eenvoudig via het internet besteld

Service
Zeer snelle levertijd die ook waargemaakt wordt. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de bezorgtijd, zowel via track en trace van Dynalogic, als per SMS een half uur voor aflevering. Je hoeft er niet een halve of hele dag voor thuis te blijven.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon alles super en vriendelijke bediening. Voor overleg direct telefonisch bereikbaar met een echte medewerker en niet een onpersoonlijk call-center figuur.

Extra toelichting
nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkeijzer 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Service
Ze namen niet de oude afzuigkap mee, terwijl je dat wel kon aangeven bij de bestelling

Assortiment
Ze hadden de kap gewoon in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

svolkerijk 02-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zaterdag gekocht, maandag contact met installateur en dinsdag draaiende vaatwasser!

Aanbeveling
Veel keuze in alle prijsklassen, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Veel keuze, goede uitleg, snelle service en prima levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien528 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn vaatwasser online besteld, dit ging heel snel en makkelijk.
Overzichtelijke site, alles makkelijk te vinden.

Service
Service is super. Zoals op de site staat vermeld kreeg ik een mail vooraf en werd ik 20 minuten vooraf gebeld wanneer ze zouden langskomen.

Assortiment
Kon goed kiezen tussen de verschillende vaatwassers.

Aanbeveling
Mijn zus adviseerde Bemmel en Kroon omdat zij en haar 2 dochters tevens witgoed hier hebben gekocht.
Ik zal dit ook zeker adviseren aan mijn middelste dochter die deze week een huis heeft gekocht.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop, de service, de snelle levering en plaatsing van de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele kookplaat 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende website & dito telefonische afhandeling

Service
Snelle correcte levering, zoals afgesproken. Inbouw indien gewenst mogelijk

Assortiment
Vond precies de kookplaat die ik nodig had. En op voorraad!!!

Aanbeveling
Prima webwinkel, dit!

Extra toelichting
Echt, zelden zo correct te woord gestaan + correcte en snelle afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anders15 30-06-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website

Service
uitgebreide uitleg over mogelijkheden apparatuur

Aanbeveling
goed assortiment, veel te zien, mooie keukens, veel apparatuur te vergelijken.

Extra toelichting
Prima uitleg, bijzonder vriendelijk personeel, goede acties, mooi aanbod gekregen. Geen aanbetaling, ideal link voor levering. Kortom TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natils 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site!

Service
Zaterdag de vaatwasser besteld en nu al in huis, super snelle service.

Assortiment
Deze vaatwasser had onze voorkeur na onderzoek, overal niet leverbaar en bij Bemmel en kroon wel leverbaar.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat wij iets hebben besteld bij dit bedrijf, maar zeker voor herhaling vatbaar. Duidelijke communicatie en snelle levering en service.

Extra toelichting
Super goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannyz 29-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ireneleentvaar 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Koelkast besteld en volgende dag al in huis!

Service
Goede service, voor een kleine vergoeding werd de koelkast naar 1 hoog getilt en op zijn plek gezet. En alle verpakkingsmaterialen werden keurig meegenomen

Aanbeveling
Goede en snelle service en verre uit de goedkoopste.

Extra toelichting
Goede en snelle service van Bemmel en Kroon. Besteld en de volgende dag al in huis. Keurig op de hoogte gehouden hoe laat de koelkast zou arriveren. Koelkast is keurig naar boven getilt en op zijn plek gezet en verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Deze website is verre uit het goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindevries 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch besteld. Je hoeft niet naar de winkel te gaan om een goede service te krijgen!

Service
Telefonisch worden al je vragen goed en duidelijk beantwoord. je kan met de verkoper overleggen en hij komt met eventuele alternatieve of adviezen over andere merken enz.

Assortiment
Ze hebben ongelofelijk veel op voorraad!

Aanbeveling
Mocht ik nieuwe apparatuur nodig hebben, dan zal ik deze wederom bij Bemmel en Kroon kopen!

Extra toelichting
(Ordernummer DH471326) Fantastische en eerlijke service! Zoals eerder vermeldt heb ik mijn order telefonisch besteld. Dit ging zeer gemakkelijk. Ik moest voor mijn koel- vriescombinatie zeker zijn van de maat. "Mevrouw ik loop even met een meetlat naar de koelkast toe. Heeft u een momentje?" Tot op de millimeter nauwkeurig heeft hij de maat doorgegeven. Deze service verwachtten ik niet telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramerenkramer 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel besteld via internet.

Service
Gratis service aangesloten en de oude machine weer mee genomen.

Aanbeveling
tja Wij hebben de afwasmachine net en nog maar 1 keer mee afgewassen dus weten we niet hoe het over een paar week is.

Extra toelichting
Leuke overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephanie wijnen 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima telefonisch geholpen!

Service
Snel en keurig!

Assortiment
Als het ene type apparaat er niet is, krijg ik uitleg over een soortgelijktype.

Aanbeveling
Snel, efficient en klantgericht.

Extra toelichting
Zie hierboven, eigenlijk tevreden over de hele aanpak, van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bukh 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel de bestelling gedaan op de overzichtelijk website. De betaling verliep stap voor stap duidelijk en helder, niets op aan te merken!

Service
Duidelijke communicatie, er werd zelfs een wasdroger geleverd dat de opvolger was van diegene die ik besteld had, zonder meer kosten, geweldig! De levering verliep perfect, de oude wasdroger werd zelfs meegenomen. Via een track en trace website kon je duidelijk zien waar de transporteur zich bevond, handig voor je planning.

Assortiment
Even een kijkje genomen, er is een groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen, de moeite waard.

Aanbeveling
Gewoon een webwinkel zoals het moet zijn, maar net even dat ietsje meer, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

padmoes14 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
duidelijke site , je word goed op de hoogte gehouden ! bezorging was ook top ! top koelkast voor een redelijke prijs ! tot volgende keer ! gr. J.L

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Remco Veld 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer thuis bestellen en vervolgens zeer snel geleverd

Service
Uitgebreide informatie en tips, goed en snel

Assortiment
Hadden alles dat ik nodig had

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Alles goed op alle fronten, echt heel tevreden. ordernummer BKI473008, we winnen graag het aankoopbedrag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LSomers 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk te zoeken

Service
Moest 35 euro bijbetalen voor het afschaven van een latje (5 min. werk), maar voor de rest goed geïnstalleerd.

Assortiment
breed assortiment, hadden het model dat ik wilde.

Aanbeveling
Ben tevreden over de afhandeling en prijs.

Extra toelichting
Gemakkelijk online bestellen (ordernummer BKI455944).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Govari 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en blij met de extra gratis optie mbt levering. Wasdroger op de eerste verdieping geplaatst en de oude meegenomen.

Service
Goede service, je weet heel snel wanneer je product geleverd wordt. In ons geval was het bestelde product niet meer leverbaar en boden ze de opvolger aan voor dezelfde prijs. Klasse

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Goede Service, snelle levering, goede communicatie en goeie prijzen. TOP

Extra toelichting
Deze winkel voldoet aan alle verwachtingen, meer kun je je als klant niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert.schot 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen idee hoe het nog makkelijker zou kunnen.

Service
"Uw oude apparaat mee laten nemen" aangevinkt, maar de chauffeur die bezorgde had daarvoor geen opdracht toe gekregen.Op zijn formulier stond Afhalen: niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ericvandevorst 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige website en bestelling

Service
snelle levering, bericht vooraf wanneer de bestelling wordt geleverd.

Aanbeveling
goede ervaring, goede prijs en correcte levering

Extra toelichting
Scherpe prijs en betrouwbare levering waarbij vooraf je gemakkelijk de dag van aflevering kunt bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coco1962 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk om te kiezen in het gamma.

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment, ruime keuze aan merken.

Aanbeveling
Snelle levering.De levering is gemakkelijk te volgen online.Je krijgt veel informatie via mail

Extra toelichting
Beste prijs online. snelle service. goede opvolging van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

somersguy 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb nogal wat ervaring met internetshops.Meestal houd ik daar een goed gevoel aan over; enkelen houd ik voor bekeken.
Deze internetwinkel is super op elk gebied.

Extra toelichting
Over de service kan ik me niet uitspreken daarover heb ik nog te weinig ervaring maar ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiekvd1 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk. Omdat ik twijfelde over merk en type heb ik nog gebeld. Ik werd erg vriendelijk en uitgereid geholpen.

Service
Goed geadviseerd aan de telefoon.
Volgende dag keurig geleverd en deden heel voorzichtig om niets te beschadigen.
Moest €9,95 betalen om apparaat naar binnen te tillen. M.i. kun je dan beter de prijs van t apparaat verhogen en zeggen dat t service is. ;)

Assortiment
Gewoon prima

Aanbeveling
Zeker. Prettige ervaring.

Extra toelichting
Ik hoefde er niet de deur voor uit. Telefonisch ook nog goed advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kp7 25-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele proces van het aanschaffen tot het plaatsen kon je heel makkelijk volgen online. Tekeningen en maten kon je terug vinden, zodat je makkelijk ander bijpassende onderdelen kon kopen.

Service
Als ik iets niet begreep of vragen had. kon ik die ook heel makkelijk stellen online. Ik kreeg dan ook heel snel en efficiënt antwoord. Men maakte mij er op attent, dat je ook eerst bij de kortingen bij de witgoed afdeling kon gaan kijken voor een apparaat. Ik heb daar toen ook een stuk goedkoper iets gekocht. Dit werd netjes gelijk met de keuken geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, ik kon zelfs een zeer afwijkende maat qua gasstel krijgen (2 pitten)

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan verschillende mensen in mijn directe omgeving geadviseerd. De prijs en de service zijn uniek. De slogan: "Klant is Koning" wordt hier nog gehandhaafd, en staat hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede service, verkopers met kennis van zaken, beleefd en klantvriendelijk. Correcte naleving van afspraken en gratis parkeren. Kortom een prima winkel, wat je niet van elke zaak kan zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darkshadow 25-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Haarlemmermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fysiek winkel bezocht na raadplegen website. Daar onze keuze gemaakt en bestelling geplaatst. na bevestiging email krijg je een link toegestuurd voor de betaling.

Service
Geweldig service, vriendelijk personeel. goed advies, goede uitleg, snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed opgesteld, mooie winkel met uitnodigende uitstraling.

Aanbeveling
ik raad iedereen aan om zeker een keer een kijkje te nemen zowel op de website als de fysieke winkel

Extra toelichting
wij hebben dit als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidavan mechelen 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en de volgende dag al in huis, toppie

Service
heel goed geholpen toen het via de site niet lukte kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon. hij heeft wat dingen nagevraagd, en mij daarover teruggebeld

Aanbeveling
van begin tot de levering,is er aandacht voor de klant

Extra toelichting
Ik probeerde online, als dat niet lukt of je hebt vragen over het artikel, vind ik het heel fijn dat je dan vakkundig geholpen word via de telefoon. Dit vind ik een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinekop 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen, aanklikken, betalen KLAAR!
Fluitje van 1 cent

Service
Binnen 1 dag besteld en geleverd.
Goede begeleiding dmv emails tot aan de levering

Assortiment
Teveel om op te noemen en voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Heb niet genoeg ervaring met deze aanbieder om hierover een oordeel te geven

Extra toelichting
Heb niet genoeg ervaring met deze aanbieder om hierover een oordeel te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jzeinstra 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt heel gemakkelijk en je kan gewoon met bancontact/PIN betalen

Service
Heel snel antwoord op mijn vraag, waar ik ook iets aan had

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles

Aanbeveling
Prima shop. Ik heb al eens aftersales nodig gehad, ook daar werd ik snel geholpen.

Extra toelichting
Voor mij is Bemmel en Kroon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonmarina 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Duidelijk overzicht op Web

KLant vriendelijk
Snelle service
En bij directe betaling een rekenings-
bewijs en later een bevestiging.

Aanbeveling
Duidelijk overzicht op de Web
Klant vriendelijk
Goed advies
Perfecte service
Bij betaling direct bevestiging
Later per email een oberzicht v/d rekening.

Extra toelichting
Wij hebben de winkel gezien op de web, en zag er goed uit. Dus was de keuze makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romneya 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nette en snelle service en een goede installatie van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy More 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel de keuze voor het product bepaald a.d.h.v. de duidelijke informatie over het product. Een account aanmaken is niet nodig. Heel snel en makkelijk alles ingevuld en na betaling direct een bevestiging ontvangen. De website ziet er goed uit. Duidelijk en simpel, maar wel effectief. Goede foto's.

Service
De bezorging van het product is uitstekend. Ik kreeg een track&trace link. Hiermee kon ik heel makkelijk zeer actueel de chauffeur volgen. Ik wist precies hoeveel klanten er nog voor mij zaten. Ik hoefde geen codes in te vullen. Dit heb ik niet eerder gezien. Gewoon op de link klikken en de actuele gegevens zien. De chauffeur was wel te laat, maar heeft netjes zelf zijn excuses aangeboden omdat het in het verkeer tegenzat. Dat kan uiteraard gebeuren. Maar alles heel duidelijk.

Assortiment
Ik heb alleen maar een stofzuiger gekocht. Ik heb verder niet naar het overige assortiment gekeken. Uit vergelijkingswebsites kwamen zij als goedkoopste uit de bus. Ik had ook ergens anders kunnen bestellen, maar de beoordelingen waren hier beter.

Aanbeveling
Het gemak van bestellen. De duidelijke website. Het gebruik van kleuren op de website om alles duidelijk aan te geven. Heldere actuele informatie. Snel en duidelijk afleverproces. Het product is uitstekend. Geen noodzaak om een account aan te maken of onnodige informatie in te vullen. Geen bezorgkosten.

Extra toelichting
Duidelijke en heldere informatie bij het bestellen en overige correspondentie. Geen adders onder het gras. Zeer goede beoordelingen van andere klanten. Makkelijk bestellen van het product. Geen onnodige invulinstructies. Je hoeft geen account aan te maken. Ik werd snel op de hoogte gebracht van alle vervolgstappen. Ik kon het product zeer makkelijk volgen. Ik hoef geen codes in te vullen voor het volgen van de chauffeur en de verwachte aankomsttijd. Chauffeur was vriendelijk en netjes. Het product is netjes afgegeven zonder beschadigingen. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Groeneveld 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk kijken bestellen

Service
Wordt netjes op zijn plaats gezet en oude wordt meegenomen

Assortiment
veel keuzes en goede merken

Aanbeveling
alles is makkelijk en perfect

Extra toelichting
Veel assortiment, goede merken, makkelijk te bestellen en te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helenhofstede 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De droger werd direct aangesloten en zonder een boekje te hoeven lezen gelijk dezelfde avond uitgeprobeerd

Service
De droger werd zonder problemen 2 verdiepingen op getild en direct aangesloten.

Assortiment
Ruime keus en goede vergelijkingsmogelijkheden.

Aanbeveling
Ruime keus, genoeg informatie om de producten te vergelijken en goede tarieven.

Extra toelichting
Goede service, snelle respons, ruime keus, genoeg informatie om de producten te vergelijken en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kooco 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kind kan de was doen, simpele bediening, veel mogelijkheden, duidelijke symbolen op het display

Service
Keurig boven gezet en andere slang erop gezet (lager) top service!

Aanbeveling
Prettig zaken doen, goede communicatie over levertijdstip!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Trudytrix 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goed info over het product

Service
Na telefonische vragen snel en duidelijk antwoord

Assortiment
Meerdere modellen aanwezig voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen zelfs de aflevering was tot in de puntjes geregeld,tot een 10 minuten voor de aflevering contact met de chauffeur gehad. Ik koop hier zeker weer.

Extra toelichting
Alles goed verzorgt de winkel is telefonisch makkelijk te bereiken heeft antwoord op de gestelde vragen over types wasmachines en zelfs de dag van levering kon ik uitkiezen. Prima shop en goede services van verkoop tot vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews