bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15514 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lex 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs en snelle levering van je bestelling.
Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering van het bestelde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldzicht 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Men lost het probleem op en laat de klant niet zitten bij verrassingen bij installatie.
Het handelen wekt sympathie op, de mondelinge benadering iets minder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordi 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke website met prima afspraken omtrent de levering. Op tijd en netjes afgeleverd.
Goede prijs tov andere winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joy 29-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquis

Goede service!

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijke verkoper, die een hoop wist te vertellen over diversen wasmachines en een hele snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark Kaptein 28-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Geweldige Service en Veel Keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van mijn ouders naar de winkel gegaan. Daar gekomen mijn vragen neergelegd en super advies gekregen om goede apparatuur voor onze nieuwe woning.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 28-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professionele website, wasmachine was erg scherp geprijst. Oude wasmachine werd meteen meegenomen. Twee keurige heren kwamen op de aangegeven tijd de wasmachine plaatsen en ook nog aansluiten. Uitstekende service!

Reageer

Firoexa 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de website zo erg handig, daarom heb ik een aankoop kunnen doen hier. En dat ze ook elke keer aangeven hoe Laat ze komen, vind ik ook geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny claessen 28-11-2017 In de winkel gekocht

Prima service. Alles keurig afgehandeld, conform afspraken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies gekregen bij de aankoop. Goede prijs niet duurder dan internetaanbiedingen. Keurig geïnstalleerd en de he5 oude apparaat meegenomen. Netjes vriendelijke bezorgers.

Reageer

Geja 28-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Deze shop is overzichtelijk en duidelijk en goede service. Onze vaatwasser was bv niet meer voorradig en niet meer leverbaar en daarom hebben we nu een nieuwer type voor hetzelfde geld gekregen, das toch top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 28-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en geweldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een avond voordat de wasdroger bezorgd zou worden, kregen we een mail over welke tijd ze ongeveer aan kwamen. Ook 30 minuten voordat ze kwamen belde ze netjes op dat ze onderweg waren. Het op de plek zetten en de oude wasdroger meenemen ging er soepel en snel. Top service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc S. 28-11-2017 Via de website gekocht

Goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder apparaten bij Bemmel en Kroon besteld. Kwalitiet/prijs verhouding is goed, in verkelijking met andere zaken ook wat goedkoper. Een goede service, snel bestellen en bezorgd worden. Apparaat nu pas enkele dagen in huis, maar hij doet tot nu toe wat het moet, staat heel mooi ook. Een prima aanvulling(ook als 2e oven) bij de al reeds bestaande grill-oven van whirlpool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat ze aanwezig zijn. Machine geplaatst en oude weer ingenomen. Dank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Greten 28-11-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Rijneke Boulevard

Een eerlijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat hij op internet steeds als goedkoopste uit de bus kwam.
Verder werden diverse producten getoond die pasten bij onze wensen. Alle plus en minpunten werden eerlijk benoemd.de service was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 27-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Goed advies, keurig afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kochten nieuwe keukenapparaten. We kregen deskundig advies met de voors en tegens. Zo konden we onze keuzes goed maken. Nadat alles binnen was, maakte de bezorging en de monteur met ons een afspraak. Alles werd op dezelfde dag keurig geleverd. Een kwartier later kwam de monteur, die heel netjes en secuur te werk ging. Kortom we werden als klant behandeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Oskam 27-11-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar positieve ervaring. Alle afspraken zeer correct nagekomen. Vriendelijke bezorgers, niets dan lof. Lastige trap maar was geen enkel probleem. We kregen nog advies om de stekkerdoos te veranderen ivm brandgevaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 27-11-2017 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag

Happy met Amerikaanse Koelkast, wasmachine en wasdroger.

Algemene score

9,0
Voor ons geldt, zoals bij velen dat het cirkeltje advies, vergelijk, aanschaf, levering,, service en aftersales rond moet zijn voor de aankoop van een product. Dat geldt zelfs van het broodje kaas tot een huis aan toe.
Met het vrouwtje naar Bemmel en Kroon in verband met een versleten wasdroger en koelkast als vergelijk en advies voor een op het oog geweldige aanbieding van een derde niet te minste partij.
Bij Bemmel & Kroon stond juiste man met de juiste kennis en juiste prijs op de juiste plaats en was de deal uiteindelijk zonder twijfel beklonken voor 3 nieuwe aanwinsten, een L&G knock, knock en Bosch I-dos wasmachine en Bosch droger (factuur 643964, verkoper xx)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Reimer 27-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch besteld. Alles is volgens afspraak prima verlopen. Klein opmerking: wanneer hij heel eenvoudig moet worden ingeschoven(sterke jongens) hoeft dat toch niet het standaard bedrag kosten (€ 95,-). Vijf minuten werk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chatman1810 27-11-2017 Via de website gekocht

fluisterstille nieuwe vaatwasser, zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekende webshop, besteld op vrijdagavond voor 22 uur en warempel op zaterdagochtend om 10:45 uur al een nieuwe vaatwasser in de keuken ! oorspronkelijke bestelde product bleek uitverkocht maar men heeft het opvolgende product automatisch geleverd, netjes !

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nadine Surie-van Beek 27-11-2017 Via de website gekocht

Chapeau!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn man was opgenomen in het ziekenhuis voor een hartoperatie. Tegelijkertijd begaf onze ingebouwde koelkast het. Tijd om een nieuwe uit te zoeken had ik niet. Ik belde de firma van Bemmel, die 9 jaar geleden onze keuken had geleverd en laten installeren. Ik kreeg meteen de heer van Bemmel aan de telefoon, die mij rustig aanhoorde en meteen een uitstekend advies gaf. De koelkast die het minste geluid gaf en het beste paste. Hij regelde ook de levering en het plaatsen. Achteraf kon ik in één bedrag pinnen en tegen de tijd dat mijn man weer thuiskwam was alles heel goed geregeld. Ik kan dus met recht zeggen "Chapeau"!! firma van Bemmel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jeannette 27-11-2017 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van een tevreden gebruiker hier besteld. Makkelijk en snel besteld, levering keurig binnen de gestelde termijn. Keurig en snel afgeleverd en ingesteld door het transportbedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien Verschoor 27-11-2017 Via de website gekocht

Super makkelijk bestellen en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst op de site van Bemmel & Kroon. Makkelijke navigatie en mogelijkheden om te vergelijken. Het bestellen op de site verliep gemakkelijk en mijn wasmachine werd een dag (fantastisch!!) later geleverd en geplaatst door vriendelijke en nette monteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-11-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op mijn eerste email met een vraag over een Siemens inbouwmagnetron werd supersnel gereageerd met een scherpe offerte! En ook werd ik keurig op de hoogte gehouden over het vervolgtraject.
De aflevering werd geheel volgens mijn wensen gedaan en de chauffeur was op de minuut nauwkeurig aan de deur met het apparaat! Klasse !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma 26-11-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk

Superoed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn super tevreden over Bemmel &. Kroon. Vriendelijk, vakkundigen behulpzaam personeel.
Goede en snelle levering.
Prima prijs.
Vorig jaar al een wasmachine gekocht en nu vrieskast, afwasmachine en koel-vrieskast.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, direct echt de volgende dag in huis!
Goede bezorgservice die je op de hoogte houdt wanneer ze er verwachten te zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 26-11-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Duidelijke en goede (bezorg)service en mooie showroom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bemmel en Kroon heeft een mooie overzichtelijke showroom van huishoudelijke apparatuur in Zoeterwoude.
De (bezorg) service is goed en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Hertoghs 26-11-2017 Via de website gekocht

goede bereikbaarheid bij vragen en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
inductiekookplaat AEG gekocht allereerst vanwege de gunstige prijs. Maar ik wilde ook productinfo en deze afdeling was goed bereikbaar en gaf adequate informatie

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap de Goede 26-11-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gekochte product, een droger, was bij Bemmel en Kroon het meest aantrekkelijk qua prijs.
Levering uitstekend ; Mail op dag bezorging in welke tijdsperiode, een kwartier voor aankomst nog een appje, voorzichtige omgang met product en huis en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucille 25-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld, maar deze was uitverkocht. Een gelijkwaardige wasmachine gekregen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop en levering van de aankoop. Na klachten van Dynalogic, die de aflevering doet voor Bemmel en Kroon, is dit door B&K goed opgepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rien 25-11-2017 Via de website gekocht

Weer een top levering

Algemene score

10,0
Na 20 jaar mijn miele droger overleden. Mijn miele wasmachine begon na 22 jaar ook beetje te grommen dus vrijdag in de loop van de dag een miele wasmachine en droger bij Bemmel &Kroon gekocht. Binnen 24 uur afgeleverd en boven geplaatst en aangesloten. Oude machines keurig afgeboord. Top zaak. Zeer tevreden.👍

Reageer

Willem 25-11-2017 In de winkel gekocht
Qruquius

Prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 x Goed, ik kwam echter met een lijstje met maten en daar werd niet helemaal goed naar gekeken, resultaat was dat de monteur later wat extra werk moest leveren om e.e.a. passend te maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alexander 25-11-2017 Via de website gekocht

Onvoorstelbaar snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond om 21:45 uur een bestelling geplaatst BKI644710. Na 15 uur al bezorgd! Bemmel & Kroon was verreweg de goedkoopste shop.

Niets dan lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G. 25-11-2017 Via de website gekocht

Alles netjes verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. Goede prijsverhouding. Snelle levering en de informatie daar over was goed. De extra service was erg fijn en de vergoeding daarvoor heel redelijk. Ben zeer te vrede. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bon 25-11-2017 Via de website gekocht

Gisteren besteld en vandaag al in gebruik.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb eerst telefonisch nog wat informatie opgevraagd over het product en daarna besteld. De wasmachine werd precies op tijd afgeleverd. De oude machine werd meegenomen. Prima geregeld allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FONS HEES 25-11-2017 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer blij met de keuze die we hebben gemaakt. Mooie website , de laagste prijs gevonden bij van bemmel en kroon. Een vraag via de telefoon was ook heel vriendelijk beantwoord. Snelle levering , kortom gewoon top.
Dank jullie wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacinta Hogeweg 25-11-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Alles in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel de persoonlijke hulp bij het bestellen als de meer dan perfecte aflevering op mijn huisadres,waarbij het niet eenvoudig was de koel/vriescombinatie de trap op te krijgen, doen mij dit bedrijf een 10 geven

Reageer

Annelies 24-11-2017 Via de website gekocht

Super netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne site om iets te zoeken en te bestellen! Super netjes afgehandeld, goed op de hoogte gehouden van de staat van zaken. Netjes op tijd geleverd en zeer vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlie 24-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede en snelle installateurs. Hebben ons echt uit de brand geholpen toen de afwasmachine kapot was. 2 dagen na mijn belletje was de nieuwe geïnstalleerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eldert van schagen 24-11-2017 Via de website gekocht

Snel en precies op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was goedkoper dan elders en werd precies binnen 24 uur geleverd eerst een email met de verwachte tijd en een telefoontje 30 min van te voren, dus ik kon nog even de hond uitlaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Anschutz 24-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koel/vries combinatie gekocht bij Bemmel en Kroon. Aflevering door vast installateur AJTEC. Apparaat werkt goed en installatie is met zorg en kunde uitgevoerd.
Technische vraag na levering werd door medewerker Bemmel en Kroon op kundige wijze beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 24-11-2017 Via de website gekocht

Gewelding Binnen 24 uur van bestelling tot gebruik

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was niet bekend met Bemmel & Kroon maar ze vielen op door de scherpe prijzen. Daarnaast doen ze niet moeilijk over bezorgkosten, installatiekosten en het retour nemen van je oude apparaten. En binnen 24 uur na het plaatsen van de online bestelling had ik het apparaat (wasmachine) al in gebruik. En dat terwijl ik aan de andere kant van het land woon. Ook handig was dat je precies kunt volgen waar je bestelling zich onderweg bevindt en wanneer hij bij je aankomt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 24-11-2017 Via de website gekocht

Goede telefonische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De oven die ik wilde bestellen was niet meer beschikbaar, maar ik kon een nieuwer model krijgen voor dezelfde prijs. Prettig geholpen aan de telefoon.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Paula 24-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder een koelkast gekocht. Website is duidelijk. Telefonisch besteld, goede service en denken met je mee. Zeer klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jen-tech 23-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop en de service is helemaal prima. Goed op de hoogte gehouden van wanneer het afgeleverd word enz. kortom ik raad het zeer aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-11-2017 Via de website gekocht

Houdt zich aan de afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon heeft mijn bestelde Miele wasmachine perfect verzorgd geleverd en ook op de afgesproken tijd. Ook de gevraagde prijs is zeer concurrerend. De vrachtwagen kun je op internet precies volgen waar hij zich bevindt.
Een SMS bericht volgt even voor aankomst. Vriendelijk personeel bij de aflevering. Kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2017 In de winkel gekocht
Rijndijk

Kennis, kunde, eerlijkheid en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wederom voor B&K gekozen omdat eerder ze een perfect advies en service hebben gegeven en de gekochte apparatuur met ruime kennisgave vooraf netjes hebben afgeleverd en hebben laten installeren.
Als klant zeer tevreden van advies in de winkel tot en met nazorg thuis.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lindy van der Meulen 23-11-2017 Via de website gekocht

Indrukwekkende zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk kozen wij voor Bemmel en Kroon als leverancier omdat het Kieskeurig site het door ons gewenste wasdroger simpelweg voor het beste prijs aanbood. Onze waardering nam toe pas nadat de nieuwe droger al hier geleverd was. Het bedrijf had wél vooraf laten weten dat het model dat wij hadden besteld inmiddels uitverkocht was en dat voor hetzelfde prijs de opvolger daarvan naar ons toe deed komen, maar ik had er savonds niet nagekeken naar deze opvolger of de prijs daarvan. Vandaag deed ik dat wel en ik besefte dan pas wat een zeer bijzonder service (prijs voordeel dan) dit bedrijf zomaar aan zijn klanten geeft. Dank u wel Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amara 23-11-2017 Via de website gekocht

Alles is perfect verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De koelkast van mijn keuze bleek na aankoop niet meer leverbaar, maar ik heb voor dezelfde prijs een minstens gelijkwaardig model ontvangen. Zonder vertraging en met duidelijke bezorgberichten. Zelfs de naam van de chauffeur stond erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 23-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering zelfs op zaterdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk met duidelijke beschrijving over het product.
De levering is te volgen via track en trace en de bezorger sms-t de juiste tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

20-11-2017 23-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden zeer voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en voor vragen kun je bellen en wordt je keurig te woord gestaan en geholpen zodat alles perfect verloopt

Reageer

Ria de R 23-11-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige service, model niet meer leverbaar een luxere uitvoering gekregen tegen dezelfde prijs. Had hem per ongeluk dubbel besteld omdat ik niet zo handig ben met internet. En ook dit is op een zeer snelle manier gecorrigeerd. In één woord GEWELDIG!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews