bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15970 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2982 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jefmoors 22-04-2013

Algemene score

9,8
De website was eenvoudig te gebruiken.De bestelling verliep vlot, zelfs voor een leek. Het verloop van de bestelling was fijn op te volgen en de bestelling werd op tijd geleverd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enieuwpoort 22-04-2013

Algemene score

8,3
Via de website een afzuigkap besteld en na een paar dagen geleverd.
Via diverse e-mails goed te volgen wanneer de afzuigkap zou komen en geleverd zou worden.
Deze winkel wil ik graag aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ruuddevries 22-04-2013

Algemene score

9,0
prima website, diverse e-mails tijdens de afhandeling, keurig op tijd afgeleverd tot naast de oude koelkast.
en de laagste prijs voor dit product die we konden vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepebe 21-04-2013

Algemene score

9,7
Prima prijs, duidelijke site, prima leveringsvoorwaarden en afhandeling. Kortom een aanrader !
Goede service v.w.b. Levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Slikker 21-04-2013

Algemene score

8,3
Gesmeerd bestel en leveringsproces.
Vandaag bestellen en morgen ook echt in huis.
Je kunt de levering prima volgen en ziet to op een half uur nauwkeurig wanneer de boys langskomen.

De prijs was trouwens ook de laagste die ik in de markt kon vinden.
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

diana0074 20-04-2013

Algemene score

10,0
de service van de winkel is perfect te noemen.veel winkels kunnen hier een voorbeeld aan volgen.
ik mailde met een vraagje over de bestelling en kreeg binnen een half uur al een antwoord .
ik kan niets negatiefs zeggen over deze winkel.
ik zou zeggen ga zo door en aan mij hebben jullie een trouwe klant gekregen..

vr groeten diana

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fritsart 19-04-2013

Algemene score

9,2
Na het begeven van mijn miele wasmachine (lagers stuk), het internet afgestruind naar een nieuwe.
Al snel stuite ik op de bosch was28444nl, deze werd aangeprijst als energie zuinig en kreeg een 9.5 score op de site van kieskeurig. Daarbij was de prijs die van bemmel en kroon aangaf aantrekkelijk voor ons budget. Ik had mijn telefoonnummer achter gelaten om mij terug te bellen, maar kon niet wachten dus heb zelf gebeld naar de vestiging in Zoeterwoude Rijndijk. Daar hoorde ik dat er nog maar 2 machines waren, dus meteen een besteld via de site. In de middag werd ik terug gebeld door Bemmel en Kroon, nu had ik al besteld maar had gezien dat hij op andere site nog goedkoper was, de verkoper aan de lijn keek met me mee naar die site en paste meteen de prijs aan, dit scheelde me mooi € 40,= in mijn portemonnee. De volgende dag komen vrolijk zingende bezorgers mijn nieuwe wasmachine plaatsen. Kortom een dikke 10 voor de firma Bemmel en Kroon!
Tot slot mijn bosch wast als een zonnetje,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Slot 18-04-2013

Algemene score

9,7
Er ontbreken sommige dingen op de website zoals, de hoogte, breedte en diepte van verschillende dingen, de rest is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hadas58 18-04-2013

Algemene score

9,3
Snelle reactie, goed geholpen, flexibel, goede aflevering met behulpzame medewerkers
Kortom hier wordt je erg blij van! Waar van akte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acvrijn 17-04-2013

Algemene score

8,5
Ik ben zeer tevreden over bestelling, levering en betaling. De website heeft een iets lagere score omdat, nadat ik de eerste keer de bestelling had onderbroken en daarna opnieuw een bestelling deed, ik tweemaal besteld bleek te hebben. Toen ik er over belde bleek dat dit abuis al was opgemerkt en gecorrigeerd, prima service. Heel fijn dat levertijd nauwkeurig wordt opgegeven en dat via het tracking systeem kan worden gevolgd waar de bestelling is. De magnetron was niet op voorraad maar al na een paar dagen leverbaar, keurig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Linden 17-04-2013

Algemene score

9,0
Elk moment vanaf de bestelling op de hoogte gehouden van de status per mail. Ook de track en trace werkt prima, (geschatte aankomsttijd)10 minuten ervoor belde de chauffeur dat hij bijna voor de deur stond met onze nieuwe wasmachine. Keurige, spontane en gezellige jongelui.Wasmachine werd op zijn plek gezet, 1 hoog, oude meegenomen, hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoutig 16-04-2013

Algemene score

9,0
We hadden een inbouwvaatwasser via internet besteld. Werden meteen gebeld om een extra check te doen of de door ons bestelde vaatwasser ook in de keuken zou passen en om een afleverafspraak te maken. Goed dat die extra check gedaan werd, want het bleek dat wij de verkeerde besteld hadden. Geen probleem, bestelling werd meteen telefonisch omgezet en een aflevermoment werd afgesproken. Erg fijne service, en de plaatsing werd uiterst secuur gedaan. Wij waren erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koetsmaas 16-04-2013

Algemene score

10,0
Prima geholpen in de winkel. Na een dag overdenken kon ik telefonisch mijn order doorgeven. Binnen 4 dagen is mijn vaatwasmachine bezorgd en ingebouwd door een vriendelijke monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2261 16-04-2013

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en duidelijke website met een goede bereikbaarheid. Via de mail en telefoon geinformeerd over het tijdstip van de bezorging en plaatsing van de vaatwasser. Na plaatsing werd geinformeerd of alles naar wens was verlopen.
Een pluim voor deze firma. Die ook nog een scherpe prijsstelling hanteerd. Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoomens 15-04-2013

Algemene score

9,5
Prima snelle service, komen afspraken goed na.
Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens transport.
Kortom een zeer goede ervaring en in de toekomst zal ik zeker weer naar Bemmel en Kroon gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulahil 15-04-2013

Algemene score

10,0
Prima service m'n derde wasmachine en droger gekocht!
Eerste wasmachine was in 1983 nog op het kleine Loo !
Tweede in 1997 in Leidschendam!
En de derde in het Forepark dezelfde verkoper als in 1997!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-04-2013

Algemene score

9,0
vorig jaar al goede ervaring bij de aanschaf van een inbouwkoelkast, nu blij met nieuwe oven en kookplaat, zeer snelle levering en installatie en prima prijsafspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scherpenzeel 15-04-2013

Algemene score

8,8
deskundig advies, scherpe prijs. Snelle levering, en zeer netjes geinstalleerd.
Wij waren al klant van B&K vòòr de webshop kwam; goed te zien hoe zij meegegroeid zijn en zeer klantvriendelijk gebleven zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TZeeff 12-04-2013

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Goede prijzen. Goede bevestiging van de bestelling en de bestelling is prima afgeleverd op de afgesproken dag en het toegezegde tijdstip. Niets dan lof !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rieksneel 11-04-2013

Algemene score

9,5
Na bestelling en betaling direkt een mail dat het geld was ontvangen met informatie over levering volgende dag. 150 Euro uitgespaard. Niks Anders Dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdsaag 11-04-2013

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede mailwisseling. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Op de dag van levering vanuit de vrachtwagen een half uur voor aankomst gebeld over aankomst tijdstip. Oude koelkast meegenomen. Laagste prijs. Ook na levering mail waarin gevraagd over tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

izuid 11-04-2013

Algemene score

9,8
Duidelijke website, bestelproces is erg snel en makkelijk en de avond voor de bezorgdatum bericht ontvangen met het tijdvak waarbinnen wordt bezorgd. De was/droogcombinatie werd keurig op tijd bezorgd, is helemaal naar boven getild en vervolgens vakkundig aangesloten. Al met al zeer snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angi1970 10-04-2013

Algemene score

8,0
Ik schrijf deze beoordeling namens mijn ouders die niet in het bezit zijn van een computer. Bestelling vd vriezer via de site was prima. Omdat de bestelling gebeurde na een bepaald tijdstip op donderdag kon de vriezer niet meer vrijdag geleverd worden, anders (de vriezer was op voorraad) had dit dus wel gebeurd. Nu werd het maandag. Afleverproces kon gevolgd worden via een soort "track en trace systeem" omdat de levering zou geschieden via de Firma Fiege. Vriezer is binnen gezet op de gewenste plaats. Echter alleen uitgepakt uit het karton en verder bleef de vriezer in het plastic en tempex staan... Erg jammer dat deze aflevermannen niet de moeite hebben genomen voor meer service (die volgens de site vrijwel overal standaard op geleverd wordt), zeker omdat mijn ouders niet goed in staat zijn om de uitpak en het stellen vd pootjes enz. zelf te doen. Dit wel doorgegeven aan B&K. Het zou met Fiege opgenomen worden, weet niet of we er nog iets over terug horen.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

angi1970 10-04-2013

Algemene score

9,8
Op internet gezocht naar vrieskast. Uitgekomen op een aantal merken. In winkel van B&K in Zoeterwoude diverse modellen bekeken en advies gekregen. Via website van B&K besteld. Artikel op vrijdag besteld, site gaf aan dat deze niet op voorraad was. Dinsdag al mailtje gekregen of ik afspraak wilde maken voor levering. 's Middags zelf nogmaals gebeld of levertijd nog steeds ongewijzigd was omdat men dit 's morgens nog niet met zekerheid kon zeggen. Dag van afleveren kreeg ik ong. half uurtje tevoren een telefoontje dat men onderweg was.Keurig geplaatst, oude vriezer en verpakking meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

empronk 10-04-2013

Algemene score

8,8
Prima site en een goede prijs. De verkoopvoorwaarden zijn duidelijk en goed aan gegeven.Het door ons bestelde product was niet meer voorradig , voor dezelfde prijs kregen we de verbeterde en vernieuwde versie aan geboden!

Ik had gekozen voor pinnen bij levering, werd een half uur daar voor gebeld of ik contant kon betalen daar pinnen boven €500,00 soms werd geweigerd. Dat is het enige kritiek puntje.

Product is zoals beloofd snel en door vriendelijke jongemannen geleverd. Fijn is dat het tijdstip van levering van te voren bekend is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitosunti 08-04-2013

Algemene score

9,5
Topper! Beste prijs op internet voor deze inbouwoven, heel prettig geholpen bij telefonisch bestellen, zelfde middag werd ik gebeld wanneer kon worden geleverd en gemonteerd. Uur voor levering belde de monteur dat hij er aan kwam, perfecte service bij montage,afvoer van oude apparaat en verpakkingsmateriaal. Ook heel prettig dat je het hele bedrag bij levering kunt pinnen. Als er weer keukenapparatuur kapot gaat, is dit bedrijf de eerste waar we heen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katargis 02-04-2013

Algemene score

9,2
Niets dan lof voor deze firma. Goede prijzen voor goede producten en vaak gratis "extra service" waarbij het apparaat wordt geinstalleerd en het verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd. Omruilen na bezorging van een koelkast die wij per abuis te klein hadden gekocht was geen enkel probleem en is heel netjes en snel afgehandeld na 1 enkel telefoontje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viskopje 31-03-2013

Algemene score

10,0
Niks aan te merken,alleen maar positief lof over deze zaak.
Koelvrieskast en droger gekocht beiden van Bosch. We hadden hier nog enkele vragen over , maar deze werden correct en netjes beantwoord,medewerkers wisten echt waar ze over spraken.
En last but not least , goedkope prijzen.
Offerte,bestelling en bezorging ,alles een 10.
Een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid heinz 31-03-2013

Algemene score

9,0
Een verademing om bij Bemmel en Kroon een apparaat te kopen. Medewerkers zijn beleefd, niet opdringerig en hebben duidelijk inhoudelijke vakkennis. Het voelde direct heel erg goed. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Afleverdatum en tijd wordt per mail bevestigd en op de dag zelf ontvang je een telefoontje dat men onderweg is. De bezorgers zijn ook vakmensen. Na levering ontvang je een mail of alles goed is verlopen. Ik heb het nog nergens zo meegemaakt! ik kende deze zaak niet, maar een volgende aankoop zal ik zeker weer hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baarendse 31-03-2013

Algemene score

9,3
Paar dagen geleden een Miele vaatwasser besteld via internet. 's Middags om 14.00u besteld, volgende dag geleverd. Gedurende de dag van levering wordt je keurig op de hoogte gehouden van het geschatte aflevertijdstip (via link kun je zelfs de wagen volgen!). Mogelijkheid tot pinnen bij aflevering. Superservice waar veel webshops nog wat van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Douna 30-03-2013

Algemene score

10,0
bij betaling kon de afleverdag gekozen worden,dit werd netjes bevestigd, de aflevertijd werd aangegeven en ik werd zelfs gebeld door de firma Fiege Nijkerk, dat ze er aan kwamen.
de machine werd tot in de keuken gebracht, uitgepakt en aangesloten. En vervolgens ook even getest.
zeer nette aflever service door de firma Fiege Nijkerk en netjes op de hoogte gehouden door Bemmel en Kroon.
Direct na aflevering kreeg ik een mail met de afleverbon.
Ook dit volgens afspraak.
Duidelijke communicatie, goede service!
Groetjes uit Stiens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Seegers 30-03-2013

Algemene score

9,8
Prima service en goed advies, snelle levering zelf op 2e etage, website een 9 en geen 10 omdat er niets boven persoonlijk contact gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja de Bruijn 29-03-2013

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig een wasmachine besteld bij Van Bemmel & Kroon. Prima service, snelle levering en alles naar de 2e verdieping gebracht. Petje af, ook voor de bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap321 28-03-2013

Algemene score

9,7
Afspraak keurig nagekomen. Correcte en nette installatie. Vriendelijk personeel aan de telefoon en ook de monteur. Niets dan lof! Ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JansenPetiet 28-03-2013

Algemene score

9,8
Website goed overzichtelijk met all in prijzen en bezorging.
Bestelling precies tussen de aangegeven tijden afgeleverd en geinstalleerd.
De aflever tijden zijn vervolgens ook nog te volgen via de toegestuurde info.
Na aflevering bestelling nog navraag of alles naar wens is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ymmers 26-03-2013

Algemene score

9,7
Ik had een wasmachine besteld die werd naar een hoog gebracht met de trap en volledig gemonteerd. Daarnaast hebben ze ook de oude wasmachine meegenomen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolienehendriks 21-03-2013

Algemene score

9,2
Eerst zelf op internet gezocht, vervolgens naar Cruquius gegaan. Diverse winkels bezocht maar bij Bemmel&Kroon werden we het beste geholpen. Vriendelijk personeel met verstand van zaken en een goede prijs. Goede bezorgafspraak, bezorging in tijdsbestekken van 3 uur en vervolgens wordt je een half uur van tevoren ook nog door de chauffeur gebeld dat hij eraan komt. Ik kan niets anders zeggen PRIMA service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle1960 21-03-2013

Algemene score

9,3
de vriendelijkheid van het personeel, de snelheid van levering, en de service alles heel goed.eigenlijk niets af te keuren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snooy 15-03-2013

Algemene score

8,8
Van Bemmel en Kroon heeft in Zoetermeer ook nog een winkel met deskundig personeel die je zeer goed adviseren. Ook maken ze het waar, prijs elders goedkoper dan gaan ze daar in mee. Keurige levering van de wasmachine, bezorgers voorzichtig en handelen alles netjes af. Kom hier al 25 jaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wibe1969 04-03-2013

Algemene score

9,7
Super snelle levering stipt op tijd en inclusief afvoeren oude wasmachine van 2e verdieping. Direct bevestiging bij bestelling en levering! Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.kortenbach 04-03-2013

Algemene score

9,0
erg prettig aan de website is dan men aangeeft in welk vestiging je een product kunt bekijken.

Levering snel, netjes op tijd, conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdnol 28-02-2013

Algemene score

10,0
Tja... eigenlijk maar van één ding spijt: we hadden 6 jaar geleden de gehele keuken hier moeten kopen. Vriendelijker geholpen, betere service en vooral de prijzen zijn veel beter dan elders! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tk_koop 27-02-2013

Algemene score

9,2
Super duidelijke website, snel bestel- en leveringsproces. De klant wordt uitstekend op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Keurig op tijd afgeleverd, chauffeur belde een half uur vóór aflevering! Perfecte service. Hebben de wasmachine twee trappen opgesjouwd, netjes aangesloten en de oude mee retour genomen. Prijs-kwaliteit verhouding een dikke 10!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene FF 26-02-2013

Algemene score

8,8
Klantenservice zowel van Bemmel en Kroon als van hun transporteur Fiege, zeer goed bereikbaar, product binnen 2 dagen geleverd (overigens een nieuwer model geleverd dan besteld) . Levering keurig op tijd (je kunt de vrachtauto live volgen op internet) , netjes geinstalleerd en oude machine afgevoerd. Prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roekies 22-02-2013

Algemene score

10,0
Prima service. Bestelde apparaat was in magazijn beschadigd en werd gesignaleerd bij het klaarzetten van de levering. Voor zelfde prijs een beter product gekregen (zonder vertraging).

Bezorging is goed te volgen via tracking website waardoor je binnen een half uur weet wanneer ze komen.
Wel wat problemen met het meenemen van de oude wasmachine maar dat ligt aan het vervoersbedrijf. Overigens ook prima opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roukienl 21-02-2013

Algemene score

8,8
Aangenaam verrast (misschien zelfs verbaasd) perfecte service, afspraken worden nagekomen, scherpe prijs.
Zullen hier zeker vaker kopen, complimenten waard

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulrijen 21-02-2013

Algemene score

8,0
Bestelprocedure ging goed. Aflevering was prima. Qua prijs zeer concurrerend. Product was ook prima. Er was niets te wensen over..... Volgende keer weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

samson079 18-02-2013

Algemene score

10,0
Doordat onze vorige Zanussi overleden was en de monteur ons een waardebon van € 50,= achterliet, die wij in konden wisselen, als wij wederom een machine zouden aankopen uit die "familie" (Zanussi, AEG, Electrolux) en wij bij vorige aankopen ook al super geholpen waren door Bemmel & Kroon, was de keuze snel gemaakt.
Zij zijn wel met hun tijd meegegaan. Vanaf het moment, dat we een machine hadden uitgekozen en via iDeal betaald hadden, werden we constant op de hoogte gehouden.
's Avonds laat al een email in welk tijdbestek van 2 uur we de machine de volgende dag konden verwachten en 's morgens zelfs een link met een nauwkeuriger bezorgtijdstip. Een online-kaartje waar de bezorger op dat moment was, werd meegestuurd. Super !

Belangrijkste: de machine bleek na vergelijking bij Bemmel & Kroon de goedkoopste, maar ook bezorging en aansluiten was gratis, waar andere shops nog wel eens kosten wilden berekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wibar 15-02-2013

Algemene score

9,2
Goede bereikbare website met duidelijke info incl. betaling en orderingsproces. Productinfo zou nog iets kunne worden verbeterd door bijv. filmpjes van de producten bij te linken (fabrieksites, promomateriaal, etc.) Perfecte logistiek, goede communicatie en snelle correcte levering. After sales nette bevestiging van aflevering plus afleveringsbon in pdf. formaat. keurig. Ik ben vol lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon5868 13-02-2013

Algemene score

10,0
Super telefonisch geholpen. Daarna prima op tijd geleverd. Je kunt per minuut bijhoudenn wanneer ze het product komen leveren.
Echt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews