bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3212 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marja 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ,betalen en gratis gebracht en oude droger meegenomen .

Service
Gratis gebracht en op zijn plaats gezet

Assortiment
genoeg keuze en laag geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frederique A 02-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
de bestelling was makkelijk te plaatsen, alleen de financiële afhandeling liep niet zo soepel. Jammer dat je niet met Visa kunt betalen. Bij dit soort grote bedragen vind ik dat wèl fijn. De vraagtekens bij de verschillende betaalopties werkten niet. kreeg geen extra info te zien.

Service
tijdens de orderfase contact gehad. Direct en constructief contact was dat. Daar hou ik van.

Assortiment
Veel keuze. Ik zou alleen net als Coolblue meer met een puntenlijst werken. Dan is het makkelijker vergelijken tussen de verschillende artikelen.

Aanbeveling
Goed op weg, maar kan beter. Vanwege de wat summiere info bij de artikelen en de onduidelijkheden tijdens het bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jannie57 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen! Nog extra korting terwijl zij al de goedkoopste waren. duidelijke uitleg over de bestelde machines.

Service
Uitermate goed. Hebben de oude wasmachine zonder probleem meegenomen, terwijl deze op zolder stond en twee trappen naar beneden moest worden gesjouwd.

Assortiment
Kon uit vele apparatuur kiezen. Wordt netjes omschreven wat je kunt verwachten van de machines

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Snelle levering aardige medewerkers! Wij werden ook een uur voor aflevering gebeld. Ordernummer; BKI 498257

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Pronk 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, duidelijk en snel een wasmachine besteld.

Service
Communicatie over de levering was duidelijk en klopte. afspraak is afspraak.

Assortiment
Uit ervaring wisten we al dat Bemmel en Kroon een ruime keuze hebben.

Aanbeveling
Wij kopen gewoon liever van een plaatselijke winkel dan van een Mediamarkt. Bemmel & Kroon heeft ons nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
order: BKI498393

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joslam 02-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede showroom, uitleg over diverse types wasdrogers, prijsvergelijking ter plekke mogelijk en na bestelling snelle levering.

Service
Levering op aangekondigde tijd en oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Zeer royale keus in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Groot assortiment en deskundige uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie Rieff 02-11-2015 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van tevoren hadden we op internet gekeken naar wat de prijzen waren van de keukenapparaten die wij wilden kopen. We zijn toen naar Bemmel & Kroon gereden omdat die veel inbouwapparatuur in de showroom hebben staan (wat je niet vaak ziet staan in andere showrooms) want we wilden ze even voelen en bekijken. Dat is een groot voordeel bij Bemmel & Kroon, de internetprijzen worden gehanteerd maar je kan wel naar de winkel gaan om alles te zien, te openen en de kwaliteit te voelen. Vervolgens hebben we de apparaten besteld, garantie erbij, wanneer wij wilden dat het bezorgd werd kon het bezorgd worden, allemaal zonder problemen. Erg gemakkelijk dus allemaal!

Service
We werden uiterst vriendelijk geholpen, goed voorgelicht, snelle afhandeling. We zijn tevreden :D

Assortiment
Veel inbouwapparatuur in de showroom, dat maakte voor ons de keuze erg makkelijk.

Aanbeveling
We zijn zeer onder de indruk (in vergelijking met wat we allemaal mee hebben gemaakt de laatste maanden bij het kopen van veel spullen en apparaten bij andere winkels).
De prijzen zoals op internet, snelle en goede service, het laten bezorgen ging gemakkelijk en snel en zeer vriendelijke mensen allemaal die hun werk serieus nemen.

Extra toelichting
Ze nemen alle troep mee, en als je het pas later uit de verpakking wilt halen komen ze de verpakking gewoon ophalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Suurland 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk en zonder veel zoeken kunnen doen wat je wilt

Service
Vooraf precies weten hoe het proces van aflevering gaat lopen, en dan ook deze wijze exact uitvoeren, is geweldig

Assortiment
Je zal hier niet snel iets missen

Aanbeveling
winkel betaal en wacht op de bezorging, alles zonder poespas en volgens afspraak. Wat wil je als klant nog meer

Extra toelichting
Verlengde garantie, wel even minpuntje, omdat je als klant dit via een omweg extra moet regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch goed geholpen en heel klantvriendelijk. Ze denken mee met de klant.

Service
Goede service.

Assortiment
Had precies waar wij naar op zoek waren.

Aanbeveling
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige shop winkel

Service
Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Ik vind de mensen die bij Bemmel werken altijd erg vriendelijk in de omgang, ook het transportbedrijf werkt erg goed. Daarnaast lekker scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 01-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide keuze aan apparatuur en verkoper gaf uitvoerige uitleg, zonder haast, en goed antwoord op mijn vragen. Goede raad gegeven en meedenkend.

Service
Na aankoop erd ik dezelfde dag nog gebeld door de monteur voor een afspraak en binnen 3 dagen was mijn aankoop geleverd, geplaatst en het oude apparaat werd meegenomen, snel efficient en de monteur heeft keurig alles bevestigd per email en belde me zekfs op om te zeggen om hoe laat hij bijme zou zijn.

Assortiment
zoals ik al zij een uitgebreid assortiment, met goede kortingen en voldoende bevredigende uitlag over het apparaat. Bemmal en Kroon was mij niet bekend maar voor volgende aankopen ga ik er zeker terug.

Aanbeveling
alles bij mekaar gezien, aankoop afllevering plaatsing is allemaal geruisloos verlopen, een service die je nog zelden ergens krijgt.

Extra toelichting
Makkelij te bereiken, voldoende parkeerplaatsen en excellente service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mbosse1 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prijs van folder kwam niet overeen met prijs op internet. Mail gestuurd en juiste offerte binnen gekregen en daarna ook meteen besteld.

Service
Plaatsing van wasdroger op zolder, incl aansluiten en meenemen oude droger (voor maar 9,95)

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Goede acties, goede prijzen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Mbosse1 31-10-2015

Ordernummer BKI497618

Reageer

Zegers 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging vlot. Veel goede informatie.

Service
Er wordt snel gereageerd. Je kunt betalen bij aflevering. Alles werd keurig volgens afspraak geleverd en op zijn plaats gezet.
Op dag van levering een sms en telefoontje over levertijdstip. De dag ervoor een email met levertijdvak.

Assortiment
Mogelijkheid voor een offerte als je het product elders goedkoper hebt gezien. Echt top.

Aanbeveling
Fijne webshop. Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
BKI497964

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site met goede beschrijving van de spullen die ze verkopen. Makkelijke bestelprocedure

Service
na bestelling direct een mail ter bevestiging

Assortiment
hele ruime keuze

Aanbeveling
Ik kan niet eens iets bedenken wat nog beter zou kunnen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekarman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige website en goed contact met personeel.

Service
Werd netjes gebeld dat levering was uitgesteld.

Extra toelichting
Levering via Dynalogic is meer dan perfect! Echt compliment! Heerlijk o zo tot bijna de minuut te kunnen opvragen waar je pakket is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen , info en bestellen , alles duidelijk binnen 1 minuut !

Service
via T&T heel gedetailleerd te volgen en 15 min. voor levering zelfs nog een SMS .

Assortiment
" oud " model niet meer te leveren , zonder bij betaling levering van het nwe model

Aanbeveling
Perfecte service ( zie bovenstaande reviews )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fieke 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig en duidelijk bestellen

Service
levering volgens informatie op kieskeurig.nl, op website en volgens info na bestelling per mail

Assortiment
De wasmachine die we bestelden, was blijkbaar uitverkocht. We kregen een nieuwer model met dezelfde functies zonder bijbetaling.

Aanbeveling
Perfect! Locatie winkel heel ergens anders in Nederland, maar omdat bestelling via internet zo soepel verliep, maakt dat niets uit.

Extra toelichting
Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van Bemmel en Kroon had gehoord voordat ik deze wasmachine bestelde. Waarschijnlijk omdat de winkel niet in de buurt is. Ik ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld volgende dag geleverd.
Uitstekend tracking systeem van distributeur.

Assortiment
Goedkoper dan de rest. :)

Extra toelichting
ordernummer: BKI497911

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJC 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, makkelijk te vinden wat ik zocht!

Service
Bij nog vragen over mijn te bestellen product ben ik goed en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Veel keuze en op dat moment dat ik bestelde voor de beste prijs plus gratis installatie!

Aanbeveling
ik geef deze winkel een acht, goede service, snelle service en een ruim assortiment!

Extra toelichting
Het installatiebedrijf Ajtec dat gebruikt word door Bemmel en Kroon deed ook net weer dat beetje extra waardoor je nog meer tevreden bent. Bij ons was dat een schreef deurtje van de keuken weer recht te hangen wat we al tijden niet recht kregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

shpav 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Snele aankoop maar beetje website

Service
Snele aflevering volgende dag, goede service. Maar konde ik niet telefoon contact met de winkel maken

Aanbeveling
Goedekoop winkel met snele aflevering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Peter 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel, vlot en soepel.

Assortiment
Zou nog iets beter kunnen.

Aanbeveling
Goed,snel,goedkoop en goede backfeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
aardig personeel, duidelijke uitleg.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed bereikbaar, aardig en kundig personeel!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith2008 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden artikelen, overzichtelijke site, bestelproces heb ik niet doorlopen, zie tekst onder

Service
via contactformulier gevraagd naar mogelijkheden afwijkend aflevermoment, al vrij snel werd ik teruggebeld en werd er medegedeeld dat dit mogelijk was.Er werd gevraagd of men de bestelling vervolgens direct in moest voeren zodat ik dit niet meer via de webshop hoefde te doen. Heel goede service, snel, kundig en zeer behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
assortiment is niet echt uitgebreid, klein huishoudelijk assortiment is wel heel erg summier, weinig tot geen keus in merken. De prijs van het door mij gekochte artikel was bij Bemmel en Kroon het goedkoopste. Groot pluspunt is de uitgebreide informatie per artikel, veel informatie op een duidelijke manier weergegeven.

Aanbeveling
Snelle respons, deskundig personeel, bezorging door Dynalogic verliep zeer goed, men wordt per mail, sms, en ca. 15 min. voor aflevering telefonisch benaderd dat het artikel bezorgt gaat worden binnen genoemde tijd.
Tot nu toe een zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Extra toelichting
Misschien wat meer merken in het klein huishoudelijk assortiment, nu zijn er bijvoorbeeld alleen Smeg broodroosters, waterkokers etc. in het assortiment en deze zijn erg duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjef 29-10-2015 In de winkel gekocht
In het Forepark bij Leidschenveen bij den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb inmiddels meerdere apparaten bij Bemmel en Kroon naar tevredenheid aangeschaft. Dan is het gemakkelijk om ook een vaatwasser bij ze te kopen.

Service
Service vanaf het moment van kopen tot het plaatsen van de vaatwasser is prima. Goed geïnformeerd worden de dag vooraf de levering en plaatsing was prima. Dinsdag gekocht in de winkel en donderdag was de vaatwasser al geïnstalleerd.

Assortiment
Groot assortiment voor alle apparaten.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is wat mij betreft onderscheidend tav service en klantgerichtheid. Je krijgt n eerlijk en deskundig advies, wij kopen dit soort apparaten dan ook liever bij een winkel ipv het internet, Je ziet precies wat je koopt en kan e.a. goed vergelijken. De prijzen zijn scherp en concurrerend.

Extra toelichting
Wij bevelen Bemmel en Kroon zeker aan, wij hebben inmiddels een wasmachine, een droger nu een vaatwasser bij ze gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dikkiedikmaassluis 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis uitzoeken en een snelle levering.

Service
Koelkast werd netjes op de afgesproken tijd afgeleverd door 2 aardige bezorgers.

Assortiment
Groter assortiment dan in menige witgoed winkel.

Aanbeveling
Onze eerste bestelling en die ging perfect vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin groenendijk 29-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel/showroom met enorm veel apparaten

Service
Snelle, persoonlijke bediening, levering keurig volgens afspraak op afgesproken tijdstip

Assortiment
zeer ruim assortiment, veel verschillende merken

Aanbeveling
ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wz 29-10-2015 In de winkel gekocht
hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en accurate omschrijving. In winkel product bekeken en uitvoerig uitleg gehad.

Service
Levering conform afspraak met 20 minuten van tevoren nog een telefoontje over het juiste tijdstip van levering

Assortiment
Uitvoerige keus

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring, ook niet in het verleden bij eerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmé 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik kon bij deze winkel ook aangeven dat ik mijn product pas over 2 weken wilde hebben ipv de volgende dag

Assortiment
dingen die niet op voorraad waren kon ik toch bestellen, alleen dan kreeg ik het iets later

Aanbeveling
goeie service, ik kon ook sneller een leverdatum kiezen die ik wilde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus op de site en duidelijke informatie over de voorwaarden

Service
Wij hebben de uiteindelijke keus in de winkel gemaakt en waren verbaasd over het grote aantal apparaten. Onze vragen werden door de verkoper prima beantwoord.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende verschillende merken

Aanbeveling
Zeer ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Prijzen in de showroom zijn hetzelfde als op internet. Duidelijke website en afspraken m.b.t. levering en plaatsing zijn uitstekend nagekomen.

Extra toelichting
ZTW495674

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emdee54 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
zeer behulpzaam te woord gestaan en uitgebreide toelichting gehad.
Ook geen enkel probleem ondervonden bij het omzetten van mijn bestelling DH497016 van ophalen bij het magazijn naar toch thuisbezorging.
Een bevestigingsmail met betaal-link ontvangen en mijn aangepaste bestelling was klaar. Levering de volgende dag!

Assortiment
voldoende keuze in apparatuur

Aanbeveling
Service staat bij Bemmel&Kroon staat echt voorop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke website. Zelf aangeven wanneer je het apparaat geleverd wil hebben.

Service
Fantastische service. Je krijgt de ochtend van levering een mail met een track en trace code waarbij je de bezorging van minuut op minuut kan volgen. En een half uur van te voren een sms met de exacte bezorgtijd.
De bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Er ging wat mis met de toegang tot de juiste plaats waar het apparaat moest komen te staan, maar zij losten dat snel en prima op.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Helemaal niets op aan te merken! Snel en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdvoortvdkleij 28-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies gekregen.

Service
Snelle service en levering

Assortiment
in de winkel en ook op internet genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HT 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en snel in huis.

Service
tegen een kleine bijbetaling wordt alles aangesloten en afgevoerd. Zelf nog even proef gedraaid.

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
We werden netjes gebeld ongeveer een kwartier voor aankomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rita 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan alles op je gemak uitzoeken, wanneer en waar je maar wil.

Service
Duidelijke bestel instructies en snelle afhandeling

Assortiment
Voldoende sortering van artikelen

Aanbeveling
Makkelijk, snel,duidelijk, klantgerichtte en vriendelijke mensen indien je toch nog telefonische informatie wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilknut 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet makkelijker

Service
Op en top

Assortiment
Veel ruime keus

Aanbeveling
Snelle reacties op mails, gedetailleerde info,vriendelijk personeel,betaalgemak online,goede regeling bezorgen

Extra toelichting
Beveel het zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twrooij 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede fotos , informatie en reviews. Daar hoef je echt niet voor naar de winkel

Service
Konden zelf de bezorgdag kiezen en werden via mail en sms op de hoogte gehouden hoe laat ze kwamen. Alles werd keurig op zolder geplaatst en aangesloten.

Assortiment
Voldoende om uit te kiezen, en alle diverse bekende merken.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten, goede service en uitgebreid assoriment.
Klantenservice reageerde ook snel op mijn vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Me 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met veel informatie.
Via mail snel op de hoogte van nieuwe types e.d.
Bestellen ging heel goed via de mail. Eerst een offerte opgevraagd en hierop de bestelling via de mail geplaats.

Service
Snelle reactie op de mail

Assortiment
Groot assortiment en veel keus

Aanbeveling
Prima website. Snelle reactie op de mail. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26-10-2015 In de winkel gekocht
Gruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles staat ruim uitgestald

Service
Hele goede verkoopster zij stelde ons zeer op ons gemak was niet opdringerig.

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
De verkoopster was zeer kundig en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 26-10-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker alles uitgezocht online en goed advies gekregen in de winkel

Service
Onze wachmachine van 4 jaar was in eens kapot, hun boden tegen een mooi tarief een indicatie aan, en toen de machine te duur was om te maken , kregen we korting op de aanschafprijs! goed gevoel! fijne mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 26-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Volledige productinfo en helder overzicht van diensten op 1 pagina.

Service
De wasmachine is uitgepakt, naar zolder gebracht, aangesloten en de oude is afgevoerd. Voor de prijs kun je het niet laten. Zeker omdat in ons geval deze extra service bij de prijs was inbegrepen.

Aanbeveling
Ik ben tevreden, maar een winkel aanbevelen is niet echt mijn ding. Dat moet ieder voor zich weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appelveld 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere site alles duidelijk.

Service
duidelijke mails, danken voor de geplaatste order/bevestiging dat de order geplaatst is bij de leverancier met de te verwachten levertijd en een mail dat het artikel binnen is en dat je de bezorgdag kan inplannen.

Assortiment
ruime keus op breed gebied

Aanbeveling
bij deze uitstekende behandeling van je order voel je je weer serieus genomen als klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzan 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk online besteld via een duidelijke website.
zaterdag besteld - maandagochtend al in huis

Service
prima, het oude apparaat werd kosteloos meegenomen

Aanbeveling
duidelijke website, snelle levering en het oude apparaat werd kosteloos meegenomen. het model oven dat we uitgekozen hadden was een oud model, voor dezelfde prijs kregen we een nieuw mode.

Extra toelichting
deze winkel onthouden we!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Scholten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Bestelde machine was niet leverbaar, ik heb toen een aanbod gekregen van een duurdere machine tegen dezelfde prijs!

Assortiment
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Bemmel & Kroon maakt het waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Scholten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Bestelde machine was niet leverbaar, heb toen een aanbod gekregen van een duurdere machine tegen dezelfde prijs!

Assortiment
Prima prijs / kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Bemmel & Kroon maakt de beloftes waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin209 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen

Service
alle stappen worden snel en duidelijk via de mail gecommuniceerd

Assortiment
ruime keuze, duidelijke productomschrijving

Aanbeveling
alles snel en duidelijk. wasmachine snel in huis voor een mooie prijs. vriendelijke bezorgers

Extra toelichting
Eerste kennismaking met dit bedrijf. Dat het een AEG wasmachine zou worden,was na 16 jaar trouwe dienst van onze vorige AEG een vaststaand feit. Dan op Kieskeurig zoeken welk type aan onze eisen voldoet en bij welke winkel de machine voor een mooie prijs én een goed bekend staande service te koop is. We kwamen uit bij Bemmel en Kroon en ik moet zeggen dat we ons bij alle positieve reviews kunnen aansluiten! Snelle en duidelijke communicatie. Ik was eerst even bang dat we lang op de machine moesten wachten, want deze was niet op voorraad, en dat de verkeerde machine geleverd zou worden, er stond een ander typenummer op de factuur. Bleek dat we het nieuwe model kregen voor dezelfde prijs ( stond keurig op de factuur vermeld ) én dat deze de volgende dag al in het magazijn van B&K geleverd werd, supersnel dus! Zelf aangeven welk tijdsbestek het beste uitkomt en een keurig nette levering door Dynalogic maakte onze positieve ervaring compleet! Eerste ervaring met de nieuwe AEG zijn ook positief, dus al met al een positief gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wafel68 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure en adequate terugkoppeling

Service
Levering geheel overeenkomstig gemaakte afspraak

Assortiment
Ruime keuze, scherp geprijst

Aanbeveling
Zie voorgaand gegeven toelichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het glazen deur van de inbouwoven die wij gekocht hadden bleek bij levering kapot te zijn. Dit bleek pas een aantal dagen na levering (op het moment dat we de oven in gingen bouwen). Contact opgenomen met Bemmel en Kroon. Was geen enkel probleem. Zonder enige discussie werd de kapotte oven opgehaald en werd een nieuw exemplaar geleverd. Geweldige service!

Extra toelichting
Geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassandra 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online aankopen zijn duidelijk en eenvoudig. De informatie is correct en duidelijk vindbaar. Er wordt geen belangrijke informatie weggelaten.

Service
Alles van mijn bestelling ging goed en alles was heel duidelijk.

Assortiment
Ik wist naar welke stofzuiger ik opzoek was, maar ik had alsnog genoeg vergelijkbare opties.

Extra toelichting
Mijn ordernummer: BKI491628

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geregeld, probleem loos

Service
Prijs werk onmiddellijk aangepast, na email bericht.

Assortiment
Het was een moeilijk te vinden product, en hij was op voorraad.

Aanbeveling
Alles was goed. Prijs,service en levering

Extra toelichting
Klant staat centraal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter S 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
keurig product en prijs en volgens afspraak geleverd

Extra toelichting
bestelde product was niet meer leverbaar en kreeg een verbeterde versie voor het zelfde geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Klant vriendelijk

Service
Snelle service

Assortiment
Ik heb alleen naar naar wasmachines gekeken

Aanbeveling
Was erg blij met dat ze mijn wasmachine naar boven gebracht hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews