bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniem 29-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark Neckar 24 , Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
naar volle tevredenheid geholpen bij mijn keuze.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Rotterdam 29-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon in het Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je krijgt goed advies, er is gratis parkeren, ze zijn bijna altijd open.

Service
Je wordt vriendelijk en kundig behandeld, je krijgt advies, ze komen hun beloften na.

Assortiment
Ze hebben niet alles, maar als ze het niet hebben, bieden ze je een beter product aan voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Het kan natuurlijk altijd beter, maar die winkel hebben we nog niet gevonden.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootjen 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon alles met een telefoontje regelen

Service
Zeer behulpzaam, product (wasmachine) volgende dag al in huis geleverd.

Aanbeveling
Ik heb alleen contact gehad via de telefoon, kan niets zeggen over de fysieke winkel(s), maar fantastische service (en prijs!!)

Extra toelichting
Assortiment als NVT geregistreerd omdat ik specifiek op zoek was naar één apparaat, kan geen oordeel vellen over de rest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewv 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op zondagmiddag telefonisch bereikbaar voor informatie

Service
Vriendelijk, gaf informatie over modelen waar ik interesse in had

Assortiment
Mijn keuze was op een model gevallen die vervangen is door een nieuwer model, zelfde voor mijn B-keuze. Toch staan beide nog wel op de website en blijven daar staan. Dat vind ik niet zo netjes

Aanbeveling
Netjes, vriendelijk. Maar haal modellen die je niet meer verkoopt gewoon van de site af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wim edel 27-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te bereiken en mooie ruime winkel

Service
prima service en duidelijke en heldere informatie

Assortiment
er is op het gebied van keukens en toebehoren heel veel te vinden en staat ruim opgesteld

Aanbeveling
Een plezier om naar toe te gaan en rond te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lavache 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijke keuzes te maken

Service
Voor informatie gebeld. Heldere en duidelijke uitleg. Zelfs nog wat voor me opgezocht ter bevestiging.

Assortiment
Kan wat breder.

Extra toelichting
Prijzen zijn aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website.

Service
Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden via email over de status van je bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Een goede webwinkel die vertrouwen wekt en die ik zeker kan aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dejonghh 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele website, eenvoudig bestellen

Service
snelle levering, installatie precies volgens afspraak

Aanbeveling
Geleverd volgens verwachting; product zelf is ook prima.

Extra toelichting
Opdrachtnr BKI513234, nu twee weken in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankKerkhoven 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten, goed vergelijkbaar

Service
Uitstekend geholpen, zelfs na fout van mezelf

Assortiment
Er was genoeg

Aanbeveling
Prima winkel, goede prijzen, uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis vergelijken en uitzoeken, omschrijving en specifacties zijn duidelijk, dus geen verkoper nodig.Alles gewoon vanuit de luie stoel. Sortering/ filtering op A+ of A++ kunnen doen is het enige wat verbeterd kan worden

Service
Snel informatie, snel antwoord, en wat beloofd wordt, komen ze ook na.

Assortiment
ze hebben niet alle modellen, maar er is wel voldoende keus

Aanbeveling
ik kan deze winkel aanbevelen, al onze apparaten komen hier vandaan, en steeds top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dan 26-01-2016 In de winkel gekocht
den haag Leidschenveen Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
netjes, ruimtelijk, overzichtelijk

Service
altijd behulpzaam

Assortiment
alleen kwalitatief goede modellen

Extra toelichting
ordernummer: DH514589

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b h j goudzwaard - kerker 26-01-2016 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk ingedeeld

Service
juiste persoon met kennis van zaken staat je te woord

Assortiment
voldoet aan mijn behoefte

Aanbeveling
zoals al jaren is de service qua aankoop en afleveren onveranderd gebleven. top!

Extra toelichting
zodra ik witgoed moet aanschaffen, ga ik zeker weer hier naar toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sam 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Internetshop werkt prima

Service
De vaarwasser werkt keurig op de 1e gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestel proces was zeer overzichtelijk en helder

Service
De bestelling is volgens planning afgeleverd. Een uur voordat de koerier langs kwam heb ik zelfs een SMS gekreken. Heel handig!

Assortiment
assortiment komt overeen met mijn verwachting voor een witgoed winkel.

Aanbeveling
goede service en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud29 24-01-2016 In de winkel gekocht
Leiderdorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even naar binnen lopen, er is genoeg keus. Al is het alleen al voor oriëntatie en inspiratie. Op de diverse vergelijkingssites staan ze ook vaak bovenaan als gunstig geprijsd.

Service
De medewerkers zijn vriendelijk, hebben kennis van zaken in relatie tot de persoonlijke wensen en bieden persoonlijke aandacht. Ook als je een jaar later nog eens terug komt.

Assortiment
Bijzonder veel keuze in mogelijkheden door de vele show-opstellingen van keukens, vele getoonde keukenapparatuur en witgoed-apparatuur.

Aanbeveling
De oriëntatie die wij wilden doen voor een keuken en later voor een wasmachine en droger monde uit in goed advies een goede concurrerende prijs. We waren daar dus snel geslaagd!

Extra toelichting
Bij de keuze voor een wasmachine en wasdroger werd ons koffie aangeboden in de 'keuken' om er even over na te denken. Toen kwamen we ook de verkoper tegen van de keuken die we een jaar eerder gekocht hadden. Hij kwam even bij ons zitten om aan te horen hoe de keuken ons bevalt. Dat noem ik écht persoonlijke aandacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je bij Bemmel & Kroon binnenkomt wordt je ontvangen door mensen van de informatiebalie. Ze luisteren naar wat je wensen zijn en begeleiden je dan naar de juiste afdeling. Je kan rustig rondneuzen voordat een verkoper naar je toe komt en dat is wel zo fijn. Nadat je beslist hebt wat je wilt hebben verzorgt de verkoper alles voor de aflevering en retour te nemen artikelen. Kortom je krijgt echt waar voor je geld!

Service
Op de dag van aflevering waren op de route stakingen van havenarbeiders. Daardoor verliepen de afleveringen en installatie van de goederen ernstige vertraging op. Wij werden netjes gebeld en op de hoogte gebracht van de problemen. We konden kiezen om een ander afleverdatum en tijd te kiezen maar het was ook mogelijk, zei het met vertraging, dat dezelfde dag/avond de bestelde koel-vriescombinatie toch kon worden afgeleverd. Daar hebben we voor gekozen en alles verliep goed door de ervaren werknemers van Bemmel & Kroon.

Assortiment
Wij zochten een koel-vriescombinatie met nofrost en tevens moest voldoen aan zeer zuinig verbruik. Wij hebben toen gekozen voor de koel-vriescombinatie van Bosch type KGN36XI42 welke maar liefst A+++ kreeg als score v.w.b. zuinigheid en uiteraard dus over nofrost beschikt. Wij zijn daar heel content mee.

Aanbeveling
Wat moet ik hier nog op zeggen na de eerdere waarderingen. De 10 verdient Bemmel & Kroon door de al jarenlange service, assortiment, informatie en levering enz. Dit was niet de eerste keer dat wij bij hen bestelden. Juist door de vorige aankopen besloten we om weer naar Bedmmel & Kroon te gaan. Super zaak!

Extra toelichting
Ik zou nu toch echt niet meer weten wat ik nog meer moet zeggen of toch wel, de nieuwe winkel is prachtig en alles is op soort opgesteld. De keuze is enorm. Mijn echtgenote zag daar ook de vele wasmachines staan en zei dat ze die ook daar wilde kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Mulder 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is makkelijk en duidelijk.

Service
Wasmachine was op voorraad en werd snel en op de gevraagde dag geleverd. Jongens van het Dynalogic transportbedrijf waren heel beleefd en servicegericht.

Assortiment
Assortiment is ruim en prijs in vergelijking met andere webshops laag. Prijs en kwaliteit van de service zijn top.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel die doet wat ze belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvanBeusekom 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je wil is bestellen via internet heel geschikt. Bij Bemmel&Kroon is dit mogelijk tegen scherpe prijzen.

Service
Eenmaal besteld kun je bij Bemmel&Kroon de voor jou geschikte leverdatum kiezen en betalen doe je bij levering met je pinpas.

Assortiment
Groot assortiment voor keuken en witgoed

Aanbeveling
Voor mijn bestelling heb ik een 9 gegeven maar alles had ook een 10 kunnen zijn voor mijn situatie.

Extra toelichting
Ze werken ook met een goede bezorgdienst welke op de dag van bezorgen je uitstekend informeren over de bezorgtijd 15:05 was 15:07. Mooier kan je het niet maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering zoals afgesproken

Aanbeveling
via kies keurig op de side van Bemmel & kroon gekomen mooie side en goede produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokkejosse 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen in je luie zetel , gemakkelijker kan niet

Service
snelle reacties op mail , alles zeer goed verlopen

Assortiment
Je hebt veel keus, niks op aan te merken

Aanbeveling
Alles perfect verlopen , geen klachten, in de toekomst bestel ik zeker terug, goed bij prijs enz, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Free 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima service, afspraken worden correct nageleefd en opgevolgd en goede prijs.

Assortiment
Ruime keuze en prijscategorie

Extra toelichting
Prima koop en ook goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 22-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Proffesioneel en zeer vriendelijk

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 22-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prachtige winkel met volop keuze in Cruquius

Service
Goede uitleg over verschillende wasmachines

Assortiment
Zeer veel merken en types aanwezig

Aanbeveling
Vriendelijke vlotte behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Heemskerk 21-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede duidelijke informatie bij aankoop van een nieuwe vaatwasser

Service
Veel pech met vorige AEG vaatwasser. 2x stuk in 5 jaar tijd. Leverancier Electrolux wilde niets doen.
Bemmel & Kroon heeft extra korting gegeven op zowel aankoop als extra garantie van nieuwe vaatwasser.

Assortiment
Zeer uitgebreid en er staat veel in de showroom

Aanbeveling
Veel service (zie boven) en erg prettig geholpen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
binenn 24uur had ik mijn wasdroger en wasmachine in huis

Service
vriendelijke bezorgers

Assortiment
nah, ze hadden niet alles (geen stofzuigerzakken) maar ik vind het uitgebreid genoeg

Aanbeveling
9. Prima geregeld

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dehaak 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en de beste prijs

Service
Snelle levering op de juiste afspraak

Assortiment
Zeer ruimekeus beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig bestelproces

Service
Snelle bezorging zoals beloofd. Je wordt via sms op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging ,je hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten wachten.

Assortiment
Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Nieuwe type ontvangen tegen prijs van oude model. Andere sites berekenen hogere nieuwe prijs

Assortiment
Zeer ruim assortiment en op voorraad

Aanbeveling
Ze voldoen aan de eisen die een klant van een webwinkel verwacht. Ze hebben het prima voor elkaar!!

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANDRE 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed opgemaakte website, verliep vlot

Service
mensen van hun woord

Assortiment
ruime keuze, en werkelijk goedkoop,

Aanbeveling
rekening gehouden met prijs-kwaliteit, winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk via internet. Eventueel met backup via de medewerkers

Service
Alles is prima verlopen

Assortiment
Wij hadden alleen een vaatwasmachine nodig, maar ze hebben heel veel

Aanbeveling
zie het vorenstaande

Extra toelichting
Allemaal aardige en behulpzame en vakkundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken, betalen, mails met bevestiging, factuur en tijd van bezorging. precies zoals ik het verwacht

Service
Alles liep perfect, van bestelling tot aflevering

Assortiment
Ruime keuze uit wasmachines.

Aanbeveling
alles verloopt vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kwam eenvoudig op de website terecht via Kieskeurig.nl bij het intikken van het produkt (op basis van merk en modelnummer) dat ik zocht. Het bleek bij Bemmel en Kroon goedkoopst. Bestelling ging snel, ik kreeg onmiddellijk via mail een aankoopbevestiging.Ook direct mail van de transporteur met duidelijke info ivm tijdstip van levering.

Service
Levering verliep snel, duidelijke info hierover.

Aanbeveling
Alles verliep snel en prima !! Geen verdere commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 19-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben in eerste instantie bij Bemmel en Kroon terecht gekomen voor een complete keuken,maar later is dit alleen de apparatuur geworden.
De reden is dat een vriend van mij als meubelbouwer mijn keuken heeft gerealiseerd.
Ik ben in de winkel geweest, maar heb natuurlijk daarna ook op hun website gekeken.

Service
Ik had in eerste instantie best een dure keuken uitgekozen bij Bemmel en kroon. Maar ik heb gemeld dat ik de keuken niet wilde hebben en heb uitgelegd waarom. zie hierboven.
Ondanks dat bleven ze heel vriendelijk en hebben ze mij heel goed geadviseerd met de apparatuur.
Tevens hebben ze mij een hele mooie prijs geboden.
Ik heb met nog een aantal andere aanbieders contact gehad, Maar Bemmel en Kroon viel vooral wat service betreft ruim op de eerst plaats.
Maar tevens ook met het aangeboden bedrag voor de apparatuur.

Assortiment
Hierin kan ik kort zijn, erg uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik ben in vestiging Cruquius geweest.
Mooie winkel met goed onderlegde medewerkers.

Extra toelichting
Ik had de apparatuur al relatief vroeg besteld. Kon maar geregeld zijn. Ik heb een aantal keren de verwachte leverdatum verzet vanwege de iets latere oplevering van mijn woning en en uitloop van werkzaamheden. Dit was geen enkel probleem. Wat ook geen probleem was dat ik op het allerlaatste moment afzag van de kokend water kraan omdat ik dit niet veel gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering welke je zelf mag bepalen
niet afgesproken maar ze namen wel de oude oven mee!!

Aanbeveling
Topzaak, goede informatie die ook klopt!
Goede prijs en snelle terug koppeling, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Feiter 19-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude- rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk zoeken

Service
Winkel aan doorgaande weg. Keurig conform afspraak geleverd en gemonteerd

Assortiment
Verrassend zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed gelegen, mooie winkel, zeer ruime keus, goede service

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitteijzerman 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en eenvoudig te bestellen.

Service
De wasmachine die wij besteld hadden was niet meer te leveren. Hierdoor kregen we de opvolger die ruim € 130,- duurder was voor de prijs van die andere.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Fijne winkel met prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

d. ketels 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel duidelijk en overzichtelijk

Service
echt op en top, professioneel, netjes en behulpzaam. ze doen wat ze beloven en zeggen

Aanbeveling
snel goed en doen wat ze zeggen

Extra toelichting
ordernummer BKI514939

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlamlam 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en voldoende keuze m.b.t. betalingsmogelijkheden. Bestelproces is simpel en efficiënt.

Service
Oude witgoedapparaat meenemen en nieuwe apparaat plaatsen en het verpakkingsmateriaal ook direct afvoeren is geen probleem en bovendien een gratis service.

Assortiment
Keuzemogelijkheden genoeg!

Aanbeveling
Service, concurrerende prijs, heldere track & trace functie en nakomen van afspraken zijn voor mij een reden o voor de tweede keer bij B&K witgoed aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemB 19-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima advies inzake wasautomaat en droger.
Ondanks dat wij ons huiswerk hadden gedaan toch nog veel bijgeleerd.
Dit heeft mede onze keuze bepaald.

Service
Snel, snel en snel. Probleemloos. Professionele bezorging en installatie.

Assortiment
Niet alle types in de showroom.

Aanbeveling
Zoals ik al zij. Veel kennis van zaken en daar gaat het om.
Meerwaarde boven een internetaankoop.
Overigens ook nog eens het scherpst geprijsd.

Extra toelichting
CRQ513652

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 19-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon , Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Overzichtelijke indeling van alle hushoudelijke apparaten

Extra toelichting
Prettige bediening en een duidelijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 19-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je word er vriendelijk en duidelijk geholpen, niet opdringerig.

Assortiment
Er is meer dan voldoende te zien in de showroom, heel veel keuze.

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beawestbroek 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnel gevonden wat ik zocht op de website en betaalgemak.

Service
Super snelle levering, uitgepakt en geinstalleerd zonder extra kosten.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring en zal niet twijfelen om hier weer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaitrie 19-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was oké.
kon alles vinden wat ik precies wou.

Service
Service was prima.
Telefonisch alles geregeld wat ik echt wou en dat is gelukt.

Assortiment
Wat ik echt nodig had dat heb ik gekocht.
alles was prima te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In een paar klikken een vaatwasser besteld die ik zocht.

Service
Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor een voordelige prijs.

Aanbeveling
Binnen 1 werkdag van bestelling tot schone vaat. (Had een vaatwasser besteld)

Extra toelichting
Deze webshop heeft haar hoge waardering waar gemaakt!! Bedankt hiervoor!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en advies (ook telefonisch. Tevens goed bereikbaar).

Service
Gratis en snelle levering (precies op afgesproken tijd).
Fijn dat je kan kiezen voor wel/geen installatie, het laten meenemen van oude apparatuur en de diverse betaal mogelijkheden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, in diverse prijsklasse en alternatieve opties worden aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iva86 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen. Ik kreeg 's morgens een berichtje tussen welke tijd dat ze zouden komen. Uiteindelijk kreeg ik een berichtje dat ze om 10.55 uur bij mij zouden zijn, en ze waren stipt op tijd!

Service
Service is goed!
Binnen 5 minuten was mijn wasmachine geleverd en waren ze weer weg.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Koene 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zo geregeld. Moet wel eerlijk bekennen dat mijn keuze voor mijn aankoop afhankelijk is geweest door de aanbevelingen uit de consumentengids. Het lijkt er overigens op dat sommige witgoedketens niet blij zijn met deze aanbevelingen en het product doelbewust boycotten om doorgang te geven aan andere merken.

Service
Wat een service. De wasmachine weegt net zo veel als een gemiddeld volwassen persoon. Twee trappen op zonder te klagen. telefonisch ook een goed advies gekregen.

Aanbeveling
ordernummer BKI513932 is correct afgeleverd door twee vriendelijke chauffeurs. Het apparaat is aangesloten en werkt perfect. Overigens wat een verademing met mijn voorgaande wasmachine. Zo simpel in gebruik en geen storende geluiden s`nachts bij het draaien van de was.

Extra toelichting
Ik ben echt hel blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 17-01-2016 In de winkel gekocht
filiaal Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemotiveerde medewerkers; met plezier geholpen worden.Zonder zich op te dringen.

Service
Vooraf ons gemaild voor de voorwaarde van bestelling van de koelkast.Bij aflevering een kwartier voor af gebeld,voor aflevering en keurig afgeleverd.

Assortiment
Heel goed en overzichtelijk verzorgde winkel.

Aanbeveling
Heel overzichtelijk en zeer behulpzame meddwekers

Extra toelichting
alle afspraken worden vooraf via de mail goed door gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolderder 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geen addertjes onder het gras, want de prijs die getoond wordt, is wat je werkelijk betaald. Een groot gamma van kwaliteitsproducten om uw juiste keuze te maken. De aankoop wordt zeer correct opgevolgd, met genoeg informatie, waardoor je nooit in het ongewisse wordt gelaten. De optie om voor enkele euro's zware toestellen op hun plaats te laten zetten en aan te sluiten is naar eigen keuze. Wie betaald met internet-bankieren, kan kort daarna reeds zelf de keuze maken wanneer je wil laten leveren.
De koerier waar Bemmel en Kroon mee samenwerkt is ook het vermelden waard, zij houden je tot op het laatste moment op de hoogte wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Ze werken snel maar uiterst voorzichtig om niets te beschadigen, de verpakking en oude toestellen worden netjes afgevoerd.
Het leuke van het verhaal is dat we onze wasautomaat Bosch WAY32541NL op een snelle, simpele wijze, en maar liefst voor €100 voordeliger dan in België hebben verworven. Dank u wel Bemmel en Kroon!

Service
Zeer snel en correct. je word steeds op de hoogte gehouden over je aankoop. Leveringstijd correct nageleefd.

Assortiment
Voordelig een keuze kunnen maken uit A-merken.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze aankoop verdient zonder twijfel de hoogste score.

Extra toelichting
Bij ervaring kan ik deze winkel sterk aanbevelen. Ik zal voor verdere aankopen zeker de website van Bemmel en Kroon bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ber 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de telefoon een droger besteld werd super goed geholpen door een zeer vriendelijke dame!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews