bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16022 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2929 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ordernummer BKI550610, 's avonds besteld, de volgende dag in huis.

Service
Supergoede service, levering volgens planning.

Assortiment
Zeer ruime keus tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Online bestelgemak en prima bezorg service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvanbokkum 06-08-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
grote diversiteit aan type apparaten

Service
goede uitleg, snelle levering

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
snel, breed, kundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Onze wasmachine was stuk, donderdag Siemens over de vloer en hij bleek niet meer te repareren. Zaterdagmiddag 13u30 werd de nieuwe geleverd. Keurige heren van Dynalogic brachten hem tot op 3e etage. Communicatie over tijdstip arriveren ook echt precies. Dus niet meer halve dagen wachten. Echt top

Assortiment
Zocht een specifiek apparaat/type dit was voorradig en kon direct geleverd worden voor scherpe prijs.

Aanbeveling
Dikke 9 moet het zijn. Zeker de combinatie met service bij levering , correcte indicatie voor tijdstip arriveren.

Extra toelichting
Dikke negen, zeker verdiend! Order BKI550589.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJ 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website waarbij ik alle producten die ik wilde snel kon vinden.

Service
Bezorging binnen 1 werkdag. Alles werd in huis afgeleverd.

Assortiment
Alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijke website, snelle levering en goede prijs.

Extra toelichting
BKI550384

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien Arendsen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk alles duidelijk omschreven helderde kan niet!!!

Service
duidelijk en de afspraken goed nagekomen

Assortiment
zeer uitgebreid voor alles wat wils

Aanbeveling
uitgebreider online schoppen kan haast niet!!!

Extra toelichting
ik heb niets meer toe te voegen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annika 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, aardige bezorgers.

Service
Bezorgers belden een half uurtje voor de bezorging en hebben de droger keurig op zolder gezet, snel en zonder beschadigingen aan trap/muur/droger.

Assortiment
De droger die wij wilden, was aanwezig.

Extra toelichting
Product nog niet uitgeprobeerd, dus cijfer deels onder voorbehoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PiaP 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt iets online en krijgt het thuis afgeleverd. Er wordt tijdig een bericht gestuurd en ongeveer een half uur op voorhand krijg je nogmaals een berichtje met het voorziene uur. Gemakkelijk!

Service
Zeer vriendelijk

Assortiment
Uitgebreide keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmerman 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

Service
s' middags om 16 uur besteld volgende morgen om 9.25 uur in huis.
pakket is verzonden met dynalogic, goede info over bezorging en levertijd. Op de minuut nauwkeurig geleverd :-)

Assortiment
ruime keus en goede/laagste prijs.

Extra toelichting
BKI550526

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Kuyken 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prijs lag 90 euro onder bol.com en allerlei andere sites. Gisteren besteld vandaag geleverd.

Service
Nette mensen die de levering deden.

Assortiment
Alleen diepvriezer besteld

Aanbeveling
Jammer dat je moet betalen om te pinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul uit Almere 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en informatieve website. Ik kon daardoor precies kiezen welke wasmachine en wasdroger ik op basis van mijn criteria wilde aanschaffen. Bovendien (één van) de voordeligste aanbieders.

Service
Mijn bestelling werd onmiddellijk helder en duidelijk met factuur en leveringsprocedure bevestigd.
Wel waren mijn artikelen pas over 3 dagen beschikbaar. Maar dat was voor mij geen probleem.

Assortiment
De website biedt uitgebreide keuze uit een groot assortiment. Hoewel ik dat niet goed kan beoordelen maar lijkt het erop dat (zo goed als) alle op de markt beschikbare witgoedartikelen van 'Onze merken' via de website beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Bemmel&Kroon. Niets dan lof. Nu nog mijn ervaringen in de praktijk met de aangeschafte artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKI550190 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen... Opvolgen... Super levering!!!

Service
Vlot mailgebeuren... Supertevreden

Aanbeveling
Het werkt vlot... Je kan betalen bij levering... Zo ben je zeker dat het geleverd word... 1 dag voor het geleverd word! Het was super! Zeker als je dringend een wasmachine nodig hebt! Ook scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WB 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke productpresentatie en betaalwijze

Service
goede afwikkeling via mail, afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Er werd een opvolgmodel geleverd, dat bleek pas achteraf (de voorraad op de site was dus niet helemaal bij) maar voor dezelfde prijs was dat verder geen probleem.

Aanbeveling
Betrouwbaar en helder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sanne 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van Bemmel en Kroon aan de telefoon met de vraag over de aflevering van een koelkast; of dit ook op zaterdag mogelijk is. Nog geen 5 minuten later is de koelkast besteld en heb ik een email binnen met de factuur, de link naar ideal en een email van de bezorger! Helemaal top!

Service
Uitstekende service. Vriendelijk en met een duidelijke uitleg aan de telefoon geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Uitstekende website en goede werking op alle gebied.

Service
Degelijke uitleg .

Extra toelichting
Betere service dan belgie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Detobel 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vrijdag een bestelling geplaatst, maandagmiddag in huis.

Service
Uitstekend, heb na de bestelling nog telefonisch kunnen contact nemen.

Aanbeveling
Een 10 voor de service.

Extra toelichting
alles werd uitgevoerd zoals online werd weergegeven, een dikke proficiat aan gans het team. Hopelijk is de dienst na verkoop ook zo......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Ostendorf 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site,Heel duidelijk over de datum en tijd van levering

Service
De chauffeur en zijn bijrijder die de vaatmachine afleverde gaven duidelijke instructies over het gebruik en aansluiting van het apparaat

Assortiment
groot assortiment met duidelijke keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
snelle levering, goede service en duidelijk aanwijzing over de aansluiting van de machine en van de tijd van aflevering

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HvanRooijen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eergisteren besteld bij kapotte droger en nu al in huis. Top!

Service
Hele goede communicatie over aflevering.

Assortiment
Enige die de droger die ik wilde op voorraad had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je je wensen aanvinkt en dan gaat vergelijken kan je heel goed je keuze maken.

Service
Je kan je keus voor afleverdatum en tijd met een alternatief aangeven.

Assortiment
Ruime keus aanwezig

Aanbeveling
Ik zou deze winkel qua prijs en kwaliteit aanbevelen.

Extra toelichting
De bezorger wilde zo graag en snel dat er toch bij het testen een aardige waterlekkage was. Dit mag niet meer fout gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan N 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld via internet en de volgende dag in huis. snel accuraat en netjes. Eventueel mogelijk een andere bezorgdatum op te geven

Service
Keurig afgeleverd, oude meegenomen, snelle afhandeling. Regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze uit prima merken met uitvoerige beschrijving/specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig online te bestellen , duidelijk met een paar vinkjes aan te klikken.

Service
wat er op de site staat wordt gedaan houden goed contact per mail wanneer het geleverd wordt. Ik had de keuze gemaakt door pin te betalen bij levering. Pin lukte niet gaf steeds fout code aan. Bemmel&Kroon gebeld en die stuurde een mail met de link om ideal te betalen, vlot geregeld!

Assortiment
Super blij, wat ik verwachte is ook uitgekomen en de Amerikaanse koelkast op zijn plek gezet. Ervaring dat een andere wel bekende bedrijf dit niet deden enkel tot aan de drempel!

Aanbeveling
Door positieve ervaring zal ik zeker het aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle, overzichtelijke en goede webshop.

Service
via een pricewatch te zien gekregen dat Bemmel en Kroon de goedkoopste was. Vrijdags besteld en zaterdag werd de wasmachine netjes geleverd. Via de online dienst kon ik zien waar de chauffeur ongeveer was en een half uur van tevoren kreeg ik een sms met de exacte tijd. Ideaal!
De mobile versie van die site werkte nog niet helemaal vlekkeloos op mn Iphone, maar op de computer was het goed bij te houden. Installatie verliep prima.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde.

Aanbeveling
Een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke manier van bestellen.

Service
Geleverd zoals beloofd.

Assortiment
De interessante producten werden aan de goedkoopste prijs aangeboden.

Aanbeveling
Alles zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramer 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb via internet besteld. Lekker makkelijk. Wat fijn is dat als je twijfelt tussen een aantal producten, of als je gewoon eens het verschil tussen een aantal producten wilt zien, dit heel makkelijk kunt aanvinken. Heel overzichtelijk.

Service
De volgende dag staan ze al met het gekochte product op de stoep. Je krijgt via sms bericht hoelaat ze ongveer komen en je kunt de vrachtauto zelfs volgen online. Super!

Assortiment
Genoeg merken om uit te kiezen.

Aanbeveling
Als je bovenstaande toelichting leest,is 8 een prima cijfer toch?!

Extra toelichting
xxxxxxxxxxxxxx

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en correcte correspondentie

Assortiment
Groot assortiment wasdrogers

Aanbeveling
Van begin tot eind alles correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwarel 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is eenvoudig te bestellen, maar het hele systeem van emails, tracking en bezorging is wat gedateerd: ik heb maar liefst 5 emails gehad dat mijn pakket besteld, geverwerkt, onderwerg en bezorgd is. Doet een beetje denken aan online bestellen 10 jaar terug.

Service
Telefonisch zijn ze zeer vriendelijk, al is het even zoeken naar het juiste nummer vanuit België. Als ze nog niet "open" zijn, lijkt het alsof het nummer niet aangesloten is.

Assortiment
Alles ok, prijs beter dan bol.com!

Aanbeveling
Afhandelijksproces kan moderner en efficiënter.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van beek 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
via website makkelijk keuze kunnen maken

Service
gelijk orderbevestiging en informatie over bezorging

Assortiment
ruim voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesit 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Moeiteloos bestellen en snel en goed afgeleverd

Assortiment
Alleen de drogers in het goedkope segment bekeken

Aanbeveling
Afhandeling zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renso 03-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie grote zaak (forepark) met deskundig personeel die nog heet e.e.a voor mij gingen opzoeken en alle tijd namen.

Service
Goed advies en snelle plaatsing van de aankoop en afspraak voor de levering.

Assortiment
Ruime keuze en wat er niet staat zoeken ze op en kunnen dit eventueel gewoon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paula 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
overzichtelijk met duidelijke gegevens

Service
bij coolblue sluiten ze aan voor dezelfde prijs (hadden hem niet meer op voorraad), hier moest je daar extra voor betalen. Ook wilde ze de oude wasmachine niet meenemen omdat de zijkap erap was en hebben een zwangere vrouw deze er weer op laten plaatsen.

Assortiment
ze hadden op voorraad wat ik nodig had

Aanbeveling
ze hebben voorraad en leveren op de afgesproken dag, sluiten alleen niet aan voor dezelfde prijs

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Bemmel & Kroon 10-08-2016

Beste Paula,

Wat vervelend dat de bezorgers de oude machine niet mee hebben kunnen nemen.
Heeft u voor ons misschien uw ordernummer?

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet

Richard
Bemmel en Kroon

Reageer

Dick 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk site, voldoende informatie

Service
Nette opvolgmailtjes en goede opvolging t/m de levering

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Geen zorgen. Gewoon een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nella 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
leuke website en eenvoudig bestelproces

Service
Levering was goed georganiseerd

Aanbeveling
leuke website en eenvoudig bestelproces

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van de winkel is zeer overzichtelijk en er is een ruime keuze. Daarnaast zijn de kenmerken van de producten helder gespecificeerd.
Het bestellen op de site is heel makkelijk.

Service
Meteen na de bestelling al een mail ontvangen, waar de vervolgstappen duidelijk uitgelegd worden. Er werd op de dag van bezorging al vroeg in de ochtend gemaild met een aflevertijd. Daarna kwam ongeveer een kwartier voor bezorging nog een telefoontje van de bezorger met de exacte aflevertijd. Het apparaat is keurig op zijn plaats gezet, ontdaan van het verpakkingsmateriaal.
Bezorgers waren vriendelijk en attendeerden me nog op de meest belangrijke gebruiksinstructies.

Assortiment
Zeer veel keuze in A-merken, met goede omschrijvingen!

Aanbeveling
Prima winkel: snel, duidelijk, goed personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juultje 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en alles is op de site te vinden

Service
De ene dag besteld en de andere dag binnen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Prima winkel, snelle service en de mogelijkheid om extra garantie bij te kopen.

Extra toelichting
Ik kon zelfs van te voren zien wie de stofzuiger kwam bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima bestelling, snellen en correcte afhandeling

Service
Geen bezonderheden. Doen gewoon wat ze moeten doen. Binnen 24 uur afleveren. Informatie was helder.

Assortiment
Groot, ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede, duidelijke website, waarop ik meteen kon vinden wat ik zocht.

Service
Ik heb 10 euro extra betaald om de koelkast op de plaats te zetten, uit te laten pakken en waterpas te laten zetten. De koeriers hebben de koelkast ingepakt in de kamer gezet en waren weg voordat ik bedacht dat dit niet de afspraak was. Ik ben hier niet tevreden over.

Aanbeveling
De winkel is prima, de extra service raad ik niet aan. Ik heb het uiteindelijk samen met een vriend uitgepakt en neergezet. Niet het gemak waar ik op gerekend had dus.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Bemmel & Kroon 10-08-2016

Beste Carla,

Wat vervelend dat de bezorgers de koelkast ingepakt in de kamer hebben gezet. Bij de extra service behoren de bezorgers de koelkast uit te pakken, verpakkingsmateriaal af te voeren en de koelkast netjes te plaatsen.
Heeft u voor ons misschien uw ordernummer dan kunnen wij nazien waar dit fout is gegaan?

Alvast bedankt

met vriendelijke groet

Richard
Bemmel en Kroon

Reageer

Marcella 03-08-2016 In de winkel gekocht
Cruiqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is alles makkelijk te vinden en je weet van te voren waar je aan toe bent.

Service
Super! Een dag van te voren hoor je in welk tijdsbestek ze de dag later komen en als je een vraag heb of ze alvast de dozen ban elkaar af willen halen doen ze dat ook super!

Assortiment
Ruime keus! In elke winkel is het online assortiment ook te bestellen super!

Aanbeveling
All je witgoed en spullen in een winkel met ruime keus!

Extra toelichting
CRQ541267

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De dag voor onze vakantie begaf onze oude wasmachine het. Op vakantie telefonisch een nieuwe machine besteld (order ZTW549027). We konden een afspraak maken dat deze daags na de vakantie geleverd werd!

Service
De wasmachine werd naar de zolder gedragen en aansloten. En de oude werd meegenomen.

Aanbeveling
Een fysieke winkel, webshop en laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daniela lens 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we wisten al welk product we wilden, via kieskeurig kregen we 3 mogelijkheden aangeboden, via van Bemmel en Kroon hadden we het snelste en gemakkelijkste de juiste informatie en de beste voorwaarden.

Service
na het bestellen kregen we gelijk al een email en een SMS over de status van de bezorgtijd.
tevens belden ze een kwartier voor ze er waren dat ze eraan kamen.
dit maakte het bedrijf voor mij uniek t.o.v andere bedrijven.

Assortiment
ondanks we wisten welk product we wilden, hadden we nog genoeg keuze om te kunnen afwijken.

Aanbeveling
mooi product voor een erg aantrekkelijke prijs en bestelling en bezorging precies zoals aangegeven! qua service een aanrader!

Extra toelichting
ik ben uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karima 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vriendelijke mensen die er werken.. Ik ben goed geholpen.. De juiste informatie gekregen.. Goedkoper dan Bcc en mediamarkt.

Service
Zeer vriendelijke medewerkers.. Ik heb gebeld omdat er wat mis was gegaan met mijn mailadres waar de bevestigsmail naar toe gemaild moest worden dat werd meteen recht gezet.

Assortiment
Breed assortimenen.. Je hebt veel keus..

Aanbeveling
Nette winkel... Veel keus uit assortiment.

Extra toelichting
Verder prima. In de toekomst zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Beekman 02-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime, frisse en goed uitgeruste uitnodigende winkel.

Service
Vriendelijke en professionele hulp.

Assortiment
Ruime sortering in een mooie opstelling

Aanbeveling
Heerlijk om iets te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppie Mulder 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel maar kunt op internet het product bekijken en beoordelen.

Service
Geweldig dat het product binnen 14 uur al bezorgd werd

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb zal ik eerst bij deze zaak kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke dom 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld

Service
snel geleverd

Assortiment
wel spijtig dat het gekozen type vaatwasser niet meer voorradig was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet Nagtegaal 02-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten staan ruim en overzichtelijk opgesteld

Service
De niet te jonge verkoper wist waarover hij sprak en gaf deskundig advies om tot een oordeel te komen.

Assortiment
Alle bekende merken in ruime keuze voorradig

Aanbeveling
Snel en vakkundig geholpen met respect voor de keuze van de klant.

Extra toelichting
Ook de aflevering thuis is prima geregeld. De volgende dag stond het product al thuis te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M geest 02-08-2016 In de winkel gekocht
DEN HAAG
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Deskundig advies

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Nette afleverservice,avond tevoren bericht over aflevertijd (tijdvak van 3uur)en een kwartier voor aflevering nogmaals een telefoontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Friedman Aharon 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden op de site

Service
zeer goede service ook telefonisch

Assortiment
groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assia 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd

Service
Werd goed geholpen en snel

Assortiment
Goed assortiment en laagste prijsgarantie

Aanbeveling
Werd goed geholpen en leveren snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaar 02-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk met duidelijke informatie en prijzen

Service
Vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
Veel keuze uit een scala van merken

Aanbeveling
Cijfer resultaat van bovenstaande uitkomsten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lizzie 02-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd gelijk geholpen en alles was zo geregeld.

Service
Goede service en snelle levering.

Assortiment
Ik wist van tevoren al wat ik wilde hebben, maar er was keus genoeg. Dus ik had ook een andere keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Goede service en keus en snelle levering.

Extra toelichting
Mooi pand en genoeg parkeerruimte, wat ook heel belangrijk is in het bedrijventerrein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerlof 01-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed geïnformeerd via de webside
Ook in de winkel bekwaam personeel met goede uitleg.
In de winkel de aankoop bevestigt.
Wasmachine Miele
Orderbevestiging ZTW549069

Service
De wasmachine is keurig op de afgesproken tijd bezorgd en geïnstalleerd door bekwaam personeel

Assortiment
10

Aanbeveling
Overzichtelijke presentatie en vriendelijk personeel en goede uitleg.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van Bommel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk in bestellen

Service
Na enige onduidelijkheid over de levering, die je na betalen zelf moest aangeven goed. Er zou een vrachtwagentje in de mail moeten staan maar die stond er bij mij niet. Verder uitstekend.

Assortiment
ruim voldoende. Je zoekt altijd naar meer, maar binnen het assortiment van bv 1 artikel een hele ruime keus.

Aanbeveling
altijd bereikbaar, doen wat ze zeggen, goede levering en als iets niet bevalt geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews