bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16692 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2982 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

buck0059 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bestelling eenvoudig. Aflevering volgens afspraak. Plaatsing op 2e etage prima uitgevoerd. Nette (vak)mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janse107 14-10-2014 In de winkel gekocht
Hoofddorp /Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vriendelijke mensen leuk geholpen met de aankoop

Extra toelichting
keurig de afspraak nagekomen en alle rotzooi van de koelkast meegenomen en geen bezorg kosten helemaal Top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

valklus 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep gladjes

Service
op maandag contact gehad en op dinsdag stonden de machines keurig op hun plek

Assortiment
goede prijs

Aanbeveling
prima service doen wat ze afspreken

Extra toelichting
telefonische contact is goed,afspreken en je hoeft nergens meer naar om te kijken,alles prima geregeld,dank een tot ziens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik244 14-10-2014 In de winkel gekocht
Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij toeval kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht omdat de Media Markt nog gesloten was. We werden direct goed geholpen en de prijzen waren vrijwel gelijk dus dachten we waarom niet.

Service
Zoals afgesproken precies op tijd afgeleverd, op zijn plek gezet en aangesloten. het enigste wat ik mis is de steeksleutel waar je de wasmachine mee kunt na stellen, maar dit komt nog wel goed.

Aanbeveling
Prima Winkel, ze doen wat ze zeggen en je betaald pas bij aflevering,KLASSE.

Extra toelichting
Dit is gewoon nog een zaak met die ouderwetse service. Dit kan je van veel andere bedrijven op internet niet zeggen. Ze zeggen meestal, levertijd tussen de twee en vijf dagen maar vaak worden het er veertien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpversloot 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Erg nette en vriendelijke bezorgers. Ook werd er netjes van te voren gemaild welk tijdstip de bezorging zou zijn en een half uur voor de bezorging werd ik gebeld door de bezorger.
De bezorger installeerde de wasmachine volledig en nam mijn oude mee.
Hij deed nog net de was niet...

Aanbeveling
Degelijke communicatie.

Extra toelichting
Zie motivatie bij Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardblok 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Uitgebreide , zeer transparante, controleerbare, duidelijke en snelle reacties. Werken samen met een koeriersdiensten die dezelfde standaard hanteert.

Extra toelichting
Goede service en lage prijzen. Informatieve internetsite

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

familieHull 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar en deskundige advisering

Service
Tot aan de levering wordt je uiterst professioneel op de hoogte gehouden van de status e.d.
Via mail, sms en telefonisch. Perfect!!

Assortiment
Ga naar de site en oordeel zelf. Super!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Top!!

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik iets bij Bemmel en Kroon online heb besteld en wederom van het begin tot het eind uiterst tevreden. En niet geheel onbelangrijk; laagste prijsgarantie!! Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer Bemmel & Kroon gaan raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuppe006 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijne site

Service
keurige jongens

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
aan iedereen aan te raden

Extra toelichting
HEEL DUIDELIJK EEN VOORBEELD VOOR VELE ONLINE WINKELS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ank1962 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het duurde lang voordat ik iets hoorde over mijn bestelling.Toen ik erover belde kreeg ik te horen dat er inderdaad een probleem was met de levering en toen werd mij een aanbod gedaan van een duurdere koelkast maar voor dezelfde prijs!

Service
Prima!!

Aanbeveling
Goed en snel opgelost!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

johan-cisca 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werd na het plaatsen van de order telefonisch benaderd over de bestelling en levering. Heel klantgericht

Service
Werd gebeld dat ze 10 minuten later kwamen. Plaatsen apparatuur heel professioneel met nog een aantal goede tips

Assortiment
Mooie website

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en service

Extra toelichting
Klantgericht . Snelle levering en vriendelijk deskundig personeel die de levering en plaatsing verzorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gsimonis 13-10-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel uitstekend geholpen. Zij verzorgden een monteur voor demontage oude koelkast voordat nieuwe koelkast kon worden geïnstalleerd. Perfecte coördinatie.

Service
Tijdens installatie van nieuwe koelkast bleek dat er nog een probleem was. Monteurs stonden binnen 15 minuten voor de deur om probleem te verhelpen.
Winkel leverde gratis een icemaker.

Aanbeveling
Goede prijs, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Nas 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Levering van een wasmachine: vriendelijke bezorgers. Kon niet worden aangesloten in verband met een verkalkte kraan. Men gaf aan dat de oude wasmachine later wel kon worden opgehaald. Dit is ook gebeurd, zonder enige wrijving, lastigdoen of wat dan ook. Klant is hier echt nog koning. Aan te raden bedrijf.

Service
Zoals hierboven gesteld: men komt na wat men belooft.
Verder is het benoemenswaardig te melden dat ik zelf per ongeluk niet een kortingscode van 25 Euro had verwerkt. Met een mailtje is dit alsnog verwerkt: binnen een dag, zonder enige vorm van tegenwerking of zure reacties, stond de 25 Euro op mijn rekening; waarvoor hulde.

Assortiment
Ruime keuze. Meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
Een en al vriendelijkheid en Bemmel en Kroon hanteert duidelijk de standaard: volledig ontzorgen van de klant. Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
100 % service en men komt na wat men belooft. Een en al klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Jonkerrr 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een Miele Vaatwasser bestelt, een scherpe prijs. Helaas model niet meer leverbaar bij leverancier. Netjes een email gekregen dat model niet meer leverbaar was.Oplossing: nieuwste model geleverd, gekregen zonder bijbetaling. Super opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wavera 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben prima geholpen, compliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mobieltje486 12-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik heb deze aankoop in de winkel gedaan!

Service
Wij werden met rust gelaten totdat wij aangaven dat wij wilden bestellen en dat was heel goed!

Assortiment
Er was genoeg keuze binnen het assortiment en ook voldoende verschillende prijsklassen

Aanbeveling
We hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij Bemmel & Kroon en blijven tevreden

Extra toelichting
Kopen er al een paar jaar en zijn nog steeds tevreden. Als je aangeeft dat je eerst zelf wilt rondkijken, wordt je ook met rust gelaten, totdat je aangeeft dat je iemand nodig hebt en dan komt er meteen iemand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jvmaantje 11-10-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Professioneel advies in de winkel! We zijn weer zeer goed geholpen! En door een afzegging werd onze nieuwe vaatwasser de volgende dag al gebracht en geïnstalleerd!

Assortiment
Assortiment online en in de winkel zijn vrijwel gelijk, dat is prettig aankopen doen!

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijs en service!

Extra toelichting
Professioneel advies, groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke Koolmees 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen van Boxtel 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anniekok007 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzicht

Service
Netjes half uur van te voren gebeld, geinstalleerd en alle rommel mee

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Echt een aanrader. Beste prijs en super service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimpen2014 10-10-2014 In de winkel gekocht
leidscheveen, den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Door onze aankoop van de keuken in het verleden , onze aankoop een week geleden met wederom met een tevreden gevoel is de beste reclame die je maar uitdragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adentrucke 10-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We hebben op de website gekeken, maar in de winkel gekocht

Service
We werden zeer professioneel geholpen. Op iedere vraag had de verkoper een duidelijk antwoord.

Assortiment
We gingen voor een aanbieding van Miele die volgens de website in de winkel voorradig was. Inderdaad was deze voorradig, dus verder hebben we niet gekeken.

Aanbeveling
Prachtige zaak, grote sortering, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelvw65 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website; goede prijs en snelle afhandeling

Service
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frervan 10-10-2014 In de winkel gekocht
den haag

Algemene score

8,7

Gemak
shop direct in de buurt

Service
perfecte informatie

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
Correcte informatie voor keuze , correcte installatie na levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederika 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op het internet.

Service
Vriendelijk en hulpvaardig personeel via de telefoon.

Assortiment
Wat ik wilde was er.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Goed te vinden op het internet. Vriendelijk en hulpvaardig personeel via de telefoon. Redelijk snelle levering en betaling per pin. De artikelen die ik wilde hebben waren bij Bemmel en Kroon het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch1955 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Al veel ervaring met internet aankopen. Betaling liep niet soepel, maar uiteindelijk correct. Keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alois van Leusden 10-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's-Middags om 16.00 een koelkast besteld. We hadden de keuze tussen afleveren met hun eigen koeriersdienst of aflevering de volgende ochtend met een externe koerier. Gekozen voor de externe koerier. De levering zou plaatsvinden tussen 08.00u en 12.00u. Om 8.41u was de koelkast geïnstalleerd, de oude koelkast meegenomen en het verpakkingsafval ook. Erg klantvriendelijk door de leverancier en de koeriers. Chapeau!

Assortiment
Voldoende keuzes van diverse merken en, erg prettig, alle koelkasten zijn per merk en op prijs opgesteld.

Aanbeveling
M<et veel plezier zou ik deze winkel willen aanbevelen. Het personeel is erg klantvriendelijk en geeft, desgevraagd, nuttige aanvullende informatie op een prettige manier.

Extra toelichting
Zoals reeds eerder vermeld, vooral de klantvriendelijkheid en de deskundigheid van het personeel. De keuzes die zij aanreikten waren helder. Ook in het begin van de weeks toen onze oude vriezer het niet meer deed. Zij gaven het telefoonnummer van hun monteur maar vertelden ook dat het eigenlijk niet meet te repareren zou zijn. Vriezer sloeg wel aan maar niet alleen de motor werd erg warm en vriezen lukte niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk-Jan Lust 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Onze nieuwe wasmachine blijkt geen 30 graden wasprogramma te hebben. Wel 20 of 40 graden. Dit stond echter niet vermeld in de specificaties op de site.

Service
Weinig op aan te merken. Machine werd geleverd in het, via de mail aangegeven tijdvak. Het zou wel prettig zijn als de mail met de leveringstijd de avond er voor verzonden zou kunnen worden.

Aanbeveling
Bestelling en levering zijn prima verlopen. Nieuwe wasmachine is volledig geïnstalleerd en de oude is keurig meegenomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EALageweg 09-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Ik ben de zeventig gepasseerd maar had geen moeite met de juiste machine vinden.

Service
Helaas was ik er zelf niet bij toen de wasmachine bezorgd werd maar mijn buren waren er bij en zij zijn heel erg te spreken over de service van de bezorgers.

Assortiment
Ik zocht een bovenlader en die waren er in verschillende uitvoeringen.
Meer dan ik hier in de winkels had gezien.

Aanbeveling
Omdat ik de wasmachine nog maar net veertien dagen heb kan ik hier nog niet zo veel over zeggen.

Extra toelichting
Mede omdat mijn schoonzoon al eerder iets bij Bemmel en Kroon gekocht had en tevreden was en nog is met de service ben ik op zijn advies af gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

edbakvis 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wasmachine was met het filter op de website snel te vinden.

Service
Wasmachine werd binnen 2 dagen geleverd. Afspraak werd via email bevestigd. Er werd op de afleverdag een richttijd gegeven wanneer de wasmachine gebracht zou worden Een half uur van te voren belde de chauffeur dat ze eraan kwamen. Verder werden er geen bezorgkosten gerekend er werd de oude machine gratis afgevoerd. De nieuwe machine werd geplaatst en aangesloten zonder verdere kosten! Klasse!!

Assortiment
je hebt een enorme keuze, van goedkoop tot duur; voor ieder wat wilsss.

Aanbeveling
Zeker gezien de transparante prijs en service.

Extra toelichting
Duidelijke prijs: wat er staat betaal je. Zonder bijkomende kosten voor bezorging, aansluiten of afvoeren van je oude wasautomaat. Grote keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek_a 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 2minuten een offerte in mijn mail. Bestellen ging super snel. Helaas niet op voorraad maar nog steeds in 4werkdagen geleverd.

Service
Alles aangesloten en uitgelegd. Oude wasmachine meegenomen. Makkelijk met pin kunnen betalen.

Extra toelichting
Alle afspraken perfect nagekomen. Net als 5 jaar geleden. Wij komen hier weer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.M.a 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke webshop, handige en correcte tijdsaanduiding bij aflevering

Service
Accuraat en snel beantwoorden van mijn mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willina 09-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed bereikbaar,prettige ontvangst en goed advies .

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon goed een minpunt is dat je de aankoop niet gratis kreeg.

Extra toelichting
Ontvangst,informatie en advies over het te kopen artikel zijn prettig en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadels 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werd gedaan plus aangesloten

Service
lift was kapot en toch nog naar boven brengen dat is voor mij een 10 waard.

Aanbeveling
goede service en makkelijk op de site te vinden

Extra toelichting
niet om te slijmen maar alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahima 08-10-2014 In de winkel gekocht
leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als fysiek shoppen

Service
De service was uitstekend.ik werd ook meteen opgemerkt door de medewerker en naar wens geholpen.

Assortiment
Het assortiment was uitstekend en van goede kwaliteit en prijs verhouding.

Aanbeveling
Ik zou bemmel&kroon uitermate aanbevelen aan iedereen.

Extra toelichting
Zeer goede winkel met kwaliteit spullen.de service was uitstekend.zeer vriendelijk geholpen met mijn aankoop,wel jammer dat mij geen extra garatie op mijn aankoop is aangeboden.maar verder erg tevreden met mijn aankoop,de sevice en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennywieske 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goed en vlot

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeer goed en de prijs valt ook goed mee

Extra toelichting
enkel zou ik nog willen vragen hoe met de garantie is en is dat ook 2 jaar zo als in belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

45994car 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Super, bestelling super duidelijk online !
Als tweede stap : je wordt op de hoogte gebracht van je levering, je mag ZELF je datum kiezen !
Derde stap : wordt op de hoogte gebracht van het uur van de levering.
EEN WOORD : super
Levering : PERFECT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvince 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal prima die website, alles goed te volgen. Enige minpuntje is dat ik bij bestellen na herhaaldelijk zoeken geen optie kon vinden om aan te vinken dat men het oude apparaat mee moest nemen. Een stap verder in de bestelling staat dan wel aangegeven dat je niet wil dat ze de oude meenemen. Maar die keuze heb ik dus vooraf niet gezien. Even terug gemaild daarover en toen was het alsnog snel geregeld.

Service
Helemaal top! 's-morgens krijg je een email met de verwachte bezorgtijd en de chauffeur belt ook nog een half uur van tevoren dat hij er aan komt. Uitzonderlijk goede service vind ik dat!

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Lage prijs en hoge service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eleonora66 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst rustig allles vergeleken via internet en dan via een goed leesbare site bestellen

Service
Na bestelling, keurige bevestiging, tijd van levering (de bestelling was te volgen via track en trace, daardoor vrij nauwkeurig wanneer er geleverd werd. Hele fijne mensen bij aflevering, netjes, beleefd en heel hulpvaardig. Betaling per pin is ook ideaal, want je krijgt eerst geleverd en dan betaal je.

Assortiment
sommige merken niet leverbaar

Aanbeveling
Door de zeer goede ervaring.

Extra toelichting
De zeer snelle afhandeling. 's Middags om 15.45 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur in huis. Dat is geweldig als je de dag daarop jarig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mbannink 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alleen positief commentaar: Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Olive Oilski 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop makkelijk en overzichtelijk. Wat ook fijn is dat je de gewenste afleverdstum kan doorgeven (tot een aantal weken vooruit!)

Assortiment
Ruim assortiment met goede prijskwaliteit verhouding. Net iets duurder als bcc, maar zeker goedkoper als bol.com en mediamarkt.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Levering aan het begin van de dag zodat je niet heel de middag hoeft te wachten, of je midden op de dag verplicht ben een paar uur je werk te onderbreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitjevanvier 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Orderverwerking werd snel bevestigd en levering was op tijd. Ze werken met een nauwkeurig track en trace systeem. Je kan precies online volgen waar ze zijn, heel handig. Hoef je tenminste niet een paar uur voor niets thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turi 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen geleverd

Extra toelichting
het kan bijna niet overzichtelijker en sneller als dit. Prima zo verder doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Yildirim 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede duidelijke site met antwoord op al je vragen.

Service
Bestelling zou volgens de website niet op voorraad zijn en de verwachte levertijd zou 2-5 wd zijn. Ook keurig een bericht na de bestelling dat deze direct is besteld. Op dag 4 een mail gestuurd met de vraag wanneer deze geleverd zou worden. Zeer snel een bericht terug gekregen dat ze deze de volgende dag verwachtten. Helaas hebben ze de 2-5 wd niet gehaald. De 7e werkdag kwam deze binnen, maar het eerste bericht (direct na bestelling) en de reactie n.a.v. mijn mail (inclusief excuses) vindt ik dat ze toch wel keurig geopereerd hebben.
De bezorgdienst was trouwens keurig. Ook heel vriendelijk personeel. Wel makkelijk dat je zelf je leverdag kan kiezen en van te voren nog berichtjes krijgt wanneer deze exact geleverd zal worden (half uur van te voren een sms'je!)

Assortiment
Even rondgekeken en volgens mij is er genoeg keus.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe tevreden over deze zaak. Ik hoop het niet te hoeven gebruiken, maar mocht het toch noodzakelijk zijn hoop ik dat ook de aftersales in orde is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

partaxian 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja wat kan ik zeggen, gewoon via de webshop in je luie stoel bestellen.

Service
Goed service, wasmachine werd netjes boven gebracht op z'n plaats gezet en aangesloten zonder meerkosten.
Ook niet onbelangrijk is dat de dag van bezorging ook gekozen kan worden. Dat heb ik wel een anders meegemaakt.

Assortiment
Via Google direct naar het product op de site gegaan dus ik kan niet zoveel over het assortiment zeggen maar dat zall wel goed zitten.

Aanbeveling
Goed service voor een lage prijs.

Extra toelichting
Goed service, wasmachine werd netjes boven gebracht op z'n plaats gezet en aangesloten zonder meerkosten. Prijs was al lager dan de concurrent op de website en daarnaast nog eens 100,- korting via een knop op de website. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannyklei 07-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Zondag bestellen, dinsdag in huis. Prima geregeld.

Service
Goed op de hoogte gehouden van levering via mail en sms. Je weet wat je kunt verwachten.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Ik zou zeker de site doorgeven.

Extra toelichting
Geen aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yo-eddy 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel en snel besteld

Service
Prima, snel geleverd zoals van te voren vermeld.

Assortiment
Vaatwasser die we zochten was op voorraad, verder niet gezocht.

Aanbeveling
Snel en eenvoudig, levering volgens afspraak (snel dus : ) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linders5 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima e-mailkontakt en zeer goede aflevering

Extra toelichting
goed geprijsd en toch zeer goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Inja 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met een gemakkelijke zoekfunctie en diverse betalingsmogelijkheden. Top.

Service
Goede service. Duidelijk over wanneer de bezorging plaats vind. Gelijk na levering een mail met hierop de mogelijkheden in beeld wat en wanneer wat te doen als er iets mocht blijken te zijn met de aankoop.

Assortiment
Ruim assortiment. Voldoende voor mij met tevens keuzes uit meerdere prijzen. Dus voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Volledig. Goede service, levering etc. en alles ook nog eens snel.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bailey1234 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Hele goede service! Er werd van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Keurige bezorgers, apparaat netjes aangesloten. Alles mee terug genomen inclusief oude apparaat. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokkomuller 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website. Goede zoekmogelijkheden.

Service
Duidelijke communicatie over levering. Transport online te volgen. 1/2 uur van te voren gebeld wanneer ze zouden arriveren.
Erg vriendelijke kerels die de wasmachine 2 hoog sjouwden en de oude wasmachine weer meenamen. Top geregeld!

Extra toelichting
Tot nu toe alles erg goed geregeld. De wasmachine draait inmiddels ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews