bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15570 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3185 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cato Rosso 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk, je weet waar je aan toe bent.
Ook wat de prijs betreft. Geen onverwachte extra kosten.

Service
Service is prima, alles werd meteen via de mail bevestigd.
Het is heel fijn dat je zelf kunt aangeven wanneer je de bestelling wil laten bezorgen.
De avond voor de levering krijg je nog een mail met het verwachte tijdstip van de levering.
De levering was keurig op tijd, vriendelijke heren, alles geinstalleerd. Zonder extra kosten.

Assortiment
Via beslist.nl een keuze gemaakt. Bemmel en Kroon kwamen daarbij als goedkoopste uit de bus.
Ik heb me verder niet in hun assortiment verdiept.

Extra toelichting
Prijs en service zijn uitstekend. Ze komen hun belofte's na, daar hecht ik veel waarde aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verwer57 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet verloopt zeer profesioneel. De communicatie via internet veloopt soepel.
De bestelling was zeer snel vakkundig afgeleverd. Betalen met een mobiel pinautomaat is erg prettig.

Service
Over het aflevermonent is zowel een mail als 30 minuten voor aankomst een telefoontje gepleegd. Prima.

Assortiment
Ik kwam gewoon bij deze winkel uit wat betreft prijs en service.

Aanbeveling
Er zijn al vrienden die deze website hebben bezocht en wat hebben besteld.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de aankoop via internet. De informatieverstrekking was zeer duidelijk. Het artikel was hier het goedkoopst. De aflevering en installatie via de koerierverliep erg goed. Kortom; een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapPaap 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces was snel en gemakkelijk. Indien op voorraad kun je meteen de bezorgingsdag aangeven.

Service
Heb gebeld naar fysieke winkel om te vragen of mijn product in de showroom stond. Daar goed geholpen. Ook bezorging en plaatsing was perfect.

Assortiment
Alle wasmachines, koelkasten, en wasdrogers die wij hebben overwogen konden geleverd worden door B&K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerke 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snel en keurig behandeld. precies wat een klant wil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertilde 20-11-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer professioneel geholpen in de winkel door een aardige medewerker had veel verstand van zaken gaf goed advies

Assortiment
zeer groot aanbod, super ruim en overzichtelijk opgesteld in mooie showroom. Prijs erg goed tov concurrerende winkels

Aanbeveling
Goed bereikbaar, aardig personeel met verstand van zaken erg mooie showroom

Extra toelichting
zoals hier boven beschreven de winkel voldoet aan je verwachtingen ruim keuze in assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Geranne21 20-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelling ging eenvoudig en snel en kon zonder problemen worden uitgevoerd

Service
je krijgt gelijk een orderbevestiging en een mail op de dag voor de levering. De levering zelf ging prima en zonder problemen

Assortiment
Er was een grote keuze uit wasdrogers maar ik had van deze wasdroger al reviews opgezocht op internet en hoefde in de winkel dus niet meer te zoeken.

Aanbeveling
vanwege de goede service en de bovenstaande punten

Extra toelichting
Ik vond het een prettige manier van aankoop. Ben goed geholpen in de winkel en de levering ging voortreffelijk. niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Reuser 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel prettig om te bestellen. Duidelijke website. Zeer veel informatie over de levering.Duidelijke emails. Je weet precies hoe en wat. 's Morgens nog een mailtje met de tijd en 10 min vantevoren een telefoontje voor de levering. Echt geweldig!

Service
Mooi op tijd afgeleverd. Precies volgens afspraak.

Aanbeveling
Hier kan je echt bestellen. Zo ontzettend goed en keurig afgeleverd.

Extra toelichting
Super gemakkelijk te bestellen. Duidelijke website, veel emails over de status van de levering. 's Morgens nog een mailtje van de tijd en 10 minuten vantevoren werd er keurig gebeld. Daarna exact op tijd geleverd. De factuur netjes per mail, evenals de voorwaarden. Daarna nog een bewijs van aflevering met handtekening. Echt zo ontzettend klantvriendelijk, zo heb ik het nog niet vaak meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bianc84 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk via Internet te bestellen. Geen extra kosten voor pinnen aan de deur. Zelf bezorg dag kiezen.

Service
Vriezer werd netjes op zn plek gezet. Verpakking werd weer meegenomen. Vriendelijke bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vhoogen 20-11-2013 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer deskundige voorlichting, advies en bijzonder vlotte en installatie

Assortiment
In de showroom staan meer dan voldoende types wasmachines.

Aanbeveling
Geen enkel punt van kritiek. Alles werd snel en goed gedaan en een klein probleem werd dezelfde dag opgelost. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVDB59 20-11-2013 In de winkel gekocht
Cruquiusweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan vanuit je luie stoel iets uitzoeken of even naar een vestiging bij je in de buurt gaan, net wat je wil.

Assortiment
Er is een ruime keus aan apparatuur en de prijs is goed!

Aanbeveling
Grote sortering, lage prijs, vriendelijk/deskundige verkopers/sters

Extra toelichting
We kregen nog €50 voordeel van de winkel, verder wordt alles super geregeld. Je krijgt keurig de dag voor levering een mailtje met een tijdsbestek van een paar uur wanneer het apparaat geleverd wordt en je wordt een kwartiertje van te voren nog even gebeld, super hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franklin46 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Levering vond plaats precies volgens afspraak zoals beschreven in de bevestingingsmail inclusief het telefonisch voorbericht van de chauffeur dat hij onderweg is en met 20 minuten voor de deur staat Betaling per pinpas is prettig en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hevabe 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Communicatie per mail uitstekend en alles volgens afspraak.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Correcte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

acert30 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
24 uurs levering

Service
Binnen een dag hadden we onze nieuwe wasmachine en droger binnen. De monteurs hebben ze netjes naar binnen gereden, uitgepakt, geplaatst, aangesloten en de wasmachine een proefdraai laten doen. Vervolgens is de oude wamachine netjes mee teruggenomen! Ben zeer tevreden.

Assortiment
Bommel en kroon had voor ons de voordeligste prijs in de producten die wij wilde.

Aanbeveling
Super service!

Extra toelichting
Het enige wat ik minder vind is dat de website een beetje onoverzichtelijk is. Voor de rest, de voordeligste prijs, super service en snelle levering! Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hyber 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wilde een bestelling via website doen. Nog even navraag gedaan of artikel echt op voorraad was. Bleek al een ouder artikel te zijn. Meteen kwam de vriendelijke verkoper met een nieuw artikel nr. en een aangepaste prijs. Opnieuw invoeren via website was niet nodig. Telefonisch prima in orde. Bevestiging per mail.

Service
Bevestiging per e-mail dat bestelling verzonden is. Chauffeur belt zelfs 0.5 uur van tevoren. Pinnen kan bij aflevering.

Aanbeveling
Super snelle service. Verkopers kennen hun producten. Je wordt erg vriendelijk te woord gestaan.

Extra toelichting
Wilde een bestelling via website doen. Nog even navraag gedaan of artikel echt op voorraad was. Bleek al een ouder artikel te zijn. Meteen kwam de vriendelijke verkoper met een nieuw artikel nr. en een aangepaste prijs. Opnieuw invoeren via website was niet nodig. Telefonisch prima in orde. Bevestiging per mail. Super snelle service. Verkopers kennen hun producten. Je wordt erg vriendelijk te woord gestaan. Bevestiging per e-mail dat bestelling verzonden is. Chauffeur belt zelfs 0.5 uur van tevoren. Pinnen kan bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansBenR 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keuze voor onze wasmachine was na zoekwerk op consumentenbond en internet al bepaald. Wel alles even checken, dus telefonisch besteld.
9 Sterren ipv 10, want op de website je apparaat selecteren is niet eenvoudig (Dat kan toch beter BeK?)

Service
Prima service: besteld en volgende dag te leveren. Afspraak gemaakt voor andere dag werd keurig nagekomen. Mail vooraf, en kwartier voor aankomst een telefoontje.
Wasmachine netjes op zolder geplaatst (zonder beschadiging aan trap of wanden!) en aangesloten. Je kunt met met PIN afrekenen (dus geen aanbetalingsrisico)

Assortiment
Apparaat op voorraad en zeer concurrerend geprijsd.
De voorwaarden staan duidelijk op de website. Dan weet je waar je aan toe bent!

Aanbeveling
Tja, wat wil je meer.. (o ja de website, die is een beetje schreeuwerig en dat heeft BeK toch niet nodig?)

Extra toelichting
Zie de motivatie bij de scores

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrusje1950 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website eenvoudig en overzichtelijk

Service
Vandaag besteld en morgen in huis. Klopt als een bus en er wordt 's-avonds nog een tijd doorgegeven. Monteurs bellen vooraf dat ze er aan komen. Keurig geplaatst, geïnstalleerd en test gedraaid. De oude machine meegenomen. Pluim voor de monteurs.

Aanbeveling
De bestelde Samsung wasautomaat van € 499,00 was niet meer leverbaar, maar daar voor in de plaats werd de opvolger geleverd, die overal op het internet € 565,00 kost voor de aankoopprijs van € 499,00.
Keurig geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterVerniers 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot te bestellen via webapp.

Service
Snel afgehandeld en scherpe prijs.

Extra toelichting
Vlotte bestelling, makkelijk om met transporteur ook te communiceren indien datum/plaats aflevering wijzigt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick.gort 18-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijssie32 17-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar, Bemmel & Kroon kwam met een heel goed alternatief zonder bijkomende kosten. Nette levering,een half uur van te voren even een telefoontje van de bezorger dat ze onderweg zijn. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weesmeester 16-11-2013 In de winkel gekocht
Denhaag

Algemene score

4,7

Service
Ze schuilen achter het montage bedrijf ze spelen het probleem door om vervolgens nooit meer iets te horen ook niet na herhaaldelijke een mail gestuurd te hebben geven ze geen thuis .

Voor Severice moet je zeker niet bij Bemmel en kroon zijn !

Extra toelichting
Verkeerd aangesloten afvoer ( riool op hemelwater ) Ze schuilen achter het montage bedrijf ze spelen het probleem door om vervolgens nooit meer iets te horen ook niet na herhaaldelijke een mail gestuurd te hebben geven ze geen thuis . Voor Severice moet je zeker niet bij Bemmel en kroon zijn !

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

letteke geukes 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ging gemakkelijk.

Service
De telefoon werd snel opgenomen en ze bellen je conform afspraak ook terug.

Assortiment
Op het ene product waren ze concurrerend en op het andere juist weer niet.

Extra toelichting
Snelle levering en goede bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sirch 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijker kan niet, woensdagavond laat besteld en vrijdag in de voormiddag ,precies volgens afspraak geleverd.

Service
Eigenlijk zeer weinig op deze (gratis) service aan te merken, maar per ongeluk bij meenemen verpakking stukje gereedschap nodig voor instelling waterpas meegenomen.

Assortiment
Misschien wel teveel keuze, maar dat kan geen nadeel zijn.

Aanbeveling
Vanzelfsprekend,absoluut!

Extra toelichting
Het was heel leuk te ondervinden dat alles perfect georganiseerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popoll 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, de persoon aan de telefoon wist alles en kon alles regelen, geen gedoe met doorverbinden en navragen.

Service
Afspraak correct nagekomen.

Aanbeveling
Probleemloze bestellineng en aflevering.

Extra toelichting
Snelle en correcte afhandeling. Wasmachine werd netjes op de bestemde plaats gezet en aangesloten. Pas de problème!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjaharg 15-11-2013 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling wordt thuisbezorgd

Service
prettige verkoopster, goed meegedacht met onze wensen.

Assortiment
De vaatwasser die wij hebben gekozen stond niet in de winkel, maar door het meedenken van de verkoopster hebben wij toch het apparaat gekocht die het beste aan onze wensen voldeed.

Aanbeveling
Zeer tevreden over

Extra toelichting
Fijne winkel, lekker normale verkoopster, goede service, thuisbezorgd en geïnstalleerd door een prettige monteur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kasheu 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kostte me alleen 1 telefoontje aan Bemmel en Kroon om de bestelling te plaatsen bij een medewerkster die me heel vriendelijk en vakkundig te woord stond.

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou worden geleverd en zelfs gebeld met het tijdstip van de levering.

Assortiment
Ik kon uit een ruim assortiment kiezen en mijn bestelling plaatsen.

Aanbeveling
Het is de moeite waard zaken te doen met Bemmel en Kroon vanwege de vakkundigheid, vriendelijkheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbreevoort 15-11-2013 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke (Internet) winkel om de producten te kunnen bekijken.

Service
Uitstekende service.Al je vragen worden beantwoord.Correcte levering op afspraak.Je wordt van te voren gebeld en ontvangt een email over de levering.Alle oude apparaten en verpakkingen worden gratis mee genomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze van vele merken.

Aanbeveling
Prijs en qualiteit verhoudingen en service trekken mij regelmatig over de streep.

Extra toelichting
Overzichtelijke en prettige winkel en deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvdV 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Gemakkelijk via internet te regelen

Service
Erg keurig, misschien zelfs té keurig, mag iets menselijker/amicaler

Aanbeveling
Ruime keus, snelle levering mogelijk

Extra toelichting
Snel antwoord na een vraag van mij via de website. Geen dwingende verkoop en winkel komt betrouwbaar over. Verkoper was iets te zakelijk naar mijn mening. Slangklemmen werden niet geregeld voor drogerafvoer, moesten we zelf kopen. Dus niet een klein beetje extra service of meedenken, das jammer, maar toch absoluut keurig geholpen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

82963 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonische bestelling ging zeer makkelijk , professioneel , en vriendelijk

Service
op de afgesproken tijd bezorgd. Ik werd een half uur van te voren gebeld en de monteur was zeer bekwaam en vriendelijk.

Extra toelichting
de service is snel , vriendelijk en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WvanV 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat je zoekt is makkelijk te vinden op de site

Service
Vraag per email wordt supersnel beantwoordt.
Ook de bezorgers erg vriendelijk en gaven goed advies.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Zeker!
Goede service tot nu toe

Extra toelichting
Wat je zoekt is makkelijk te vinden op de site. Er is voldoende keus. Vragen per email worden supersnel beantwoordt. Ook de bezorgers erg vriendelijk en gaven goed advies, en beantwoorden al mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronaldgoed 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer makkelijk

Service
op zijn plek gezet en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabinka1987 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na de bestelling hebben we gelijk een e-mail gekregen met alle informatie over de order. Kwartier later kregen we een e-mail dat onze bestelling al verwerkt was en dat we al snel een e-mail met een tijdindicatie zouden krijgen. Om 01.01 uur kregen we een e-mail met de tijdindicatie en onze wasmachine was binnen het termijn afgeleverd aan de deur en al.

Assortiment
Het assortiment is zeer goed.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan mijn familie, vrienden en kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Als er in alle winkels in Nederland zo snelle levering en een geweldige service werd aangeboden, zou het leven veel makkelijker en aangenamer zijn. Jullie zijn geweldig en we willen jullie bedanken voor jullie service. Jullie doen echt wat jullie beloven!! En we hopen dat we in de toekomst met hetzelfde service en snelle levering te maken krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris1072 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen extra servicekosten om wasmachine naar zolder te brengen. Binnen 1 dag geleverd.

Service
Snelle en goede service. Je krijgt in de ochtend een mailtje over het tijdstip van levering en ze bellen kort van tevoren. Zeer accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia den h 13-11-2013 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Personeel is vriendelijk en weet je snel te helpen.
Men begrijpt goed wat je wilt en is vakkundig.

Assortiment
Ruim assortiment witgoed

Aanbeveling
Fijne winkel. Ik heb er al diverse artikelen gekocht en de service en afwikkeling is snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.Lagendijk 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han van Weeren 13-11-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Apparatuur meer overzichtelijker op te stellen. Met hulp van medewerker goed te doen nu.

Service
Wat betreft voorlichting goed geholpen

Assortiment
Lijkt mij voldoende; zeker t.o.v. soortgelijke winkels welke wij bezocht hebben. Ik bedoel de concurentie-positie is winnend.

Aanbeveling
Belangrijk voor ons was de goede voorlichting.
Om een naam te noemen: een zekere heer Theo (bleek achteraf de heer Theo van Bemmelen te zijn) gaf deskundige voorlichting zonder verkoopdruk.

Extra toelichting
Neem mij niet kwalijk maar ik wil niet in herhalingen vervallen. Zie bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

luigi_duvel 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik wist welk toestel ik moest hebben. het vinden op de site was geen probleem

Service
duidelijke afspraken daar hou ik van. Geen addertjes onder het gras. Het factuur is zeer duidelijk. De opvolging van de stadia van mijn bestelling werd mij steeds met een email toegestuurd Super. Het tijstip van levering was nauwkeurig en werdbeperkt tot een marge van een half uur, hierdoor moest ik geen halve dag thuis blijven en zitten wachten.

Aanbeveling
een zeer vlugge en correcte levering met personeel dat zowel Nederlands als Frans spreekt. Bij de levering heb je tijd om alles na te gaan wat bij de meest leveringsbedrijven niet het geval is. De site is overzichtelijk en het plaatsen van je bestelling is vrij eenvoudig

Extra toelichting
De laagste prijs, geen verzendingskosten, een snelle exact op tijd levering, vriendelijk personeel, geen schade aan het geleverde. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LRomeijn 12-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel gekocht

Service
Topservice. Snel geleverd en prima bezorgers. Tot op de plek neergezet zonder extra kosten!

Assortiment
Heel goed

Aanbeveling
Goed geholpen.

Extra toelichting
Alle afspraken worden nagekomen. Vooral de service zonder extra kosten! De vriezer moest door het huis en tuin om deze in een tuinhuis te plaatsen. Was geen enkel probleem! Vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nelian 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemak uitzoeken en bestellen op een duidelijke website

Service
Super service!!! Je wordt normaal en professioneel te woord gestaan en je kunt voor zowel technische als andere vragen altijd terecht.Ook heel belangrijk: artikel wordt precies op de tijd geleverd die ze zeggen (zit geen half uur tussen!!!)

Assortiment
Wij hebben een wasdroger besteld, welke gelijk voorradig was. Ook hebben wij natuurlijk de prijs vergeleken met andere winkels, bij Bemmel en Kroon was deze echter het goedkoopst, dus de keus was niet moeilijk...

Aanbeveling
Bij onze vrienden en kennissen gaan we zeer zeker Bemmel en Kroon aanbevelen.

Extra toelichting
Prima service / prima prijs kortom: zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pessar 12-11-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
Goede winkel voor aankopen van complete winkels en keukenapparatuur. BEzorging en service tot nu toe is prima geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikuit63 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de bank een wasmachine/droger besteld, kan het nóg gemakkelijker?

Service
Aangeven wanneer je het gekozen artikel wil ontvangen en word ook nog eens snel en vakkundig geplaatst. De oude machine werd gelijk meegenomen, dat is service.

Assortiment
Als je een goede review van een product op internet vindt, is datzelfde artikel ook bij Bemmel en Kroon te bestellen tegen hele mooie prijzen.

Extra toelichting
Ik heb deze machine gekozen omdat ik ook een droger wilde hebben. Aangezien mijn woning niet zo heel groot is heb ik voor een combinatie gekozen. De machine is mooi, waanzinnig eenvoudig makkelijk te bedienen. Wereldding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Trippenzee 11-11-2013 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bemmel en Kroon is zeer gemakkelijk te vionden op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude

Service
Bij een kapotte kookplaat (22 jr oud)moesten we over gaan tot de aankoop van een nieuwe. Hierbij werden we zeer goed geïnformeerd en zochten naar een goed passende.

Assortiment
Er is zoveel keuze dat je niet weet wat je kiezen moet, gelukkig krijg je goede informatie

Aanbeveling
wij werden zeer goed geholpen en het product voldoet tot nu toe ( een paar dagen) aan de verwaxhtingen

Extra toelichting
Er werd ook gezocht in de koopjes afd. Dus niet direct de duurste aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anste 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het is gewoon een bedrijf waar je van op aan kunt Ze geven goede service En zijn ook nog eens scherp met de prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijngr 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Eerder al prima ervaringen bij de aankoop van onze keuken bij Bemmel en Kroon en ook nu bij het vervangen van de wasmachine super tevreden. Communicatie ging goed, levering binnen 24 uur, geen verrassingen met de prijs en zelfs de levering liep gesmeerd. Nu de wasmachine een paar dagen staat kunnen wij niet anders dan tevreden zijn. Wat een vooruitgang ten opzichte van de oude machine. Duurzaamheid zal moeten blijken, maar over Bemmel en Kroon niets dan goeds!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berends24 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het hele proces van bestellen tot en met de levering verliep zeer soepel.

Service
Uitstekende informatie via e-mail over de levering, kreeg zelfs nog een telefoontje kwartier voor bezorging. De levering (2e etage via smalle trap)werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Alles top; daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Assortiment
Prima, voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed product, lage prijs, lage bezorgkosten, zeer goed service: een absolute aanrader dus.

Extra toelichting
Uit mijn beoordeling blijkt dat ik zeer positief ben over de aankoop bij en levering door Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hans donk 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wilde een aeg lavamat was/droog combinatie bestellen via de site en wilde de levertijd weten , 1 belletje was genoeg.
Dat was op donderdag middag.
Vrijdag morgen om 10.00 uur had ik hem staan.Helemaal top.

Service
De monteurs waren er op de afgesproken tijd.
Hebben de machine naar boven de trap op getild uitgepakt en aangesloten.
Mijn oude machine maar beneden gebracht.
En dat alles met een lach.
Uiteraard hebben ze een fooitje gehad

Assortiment
Er was voor mij genoeg keuze en de gegeven info was goed

Aanbeveling
Direct per telefoon de juiste informatie gekregen en een leverafspraak gemaakt welke later per mail werd bevestigt.
Alles klopte

Extra toelichting
Per telefoon goede en juiste info. Snelle levering,donderdag besteld vrijdagmorgen op zijn plek Komen hun afspraken na. juiste prijsstelling. Aardige monteurs. Nemen de verpakking mee. Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmullie 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Vanaf het moment van bestellen kon ik zelf een dag kiezen en werd op de hoogte gehouden op welk moment vd dag geleverd zou worden

Aanbeveling
Ze leveren zoals je overeenkomt en dat heb ik voor hetzelfde apparaat anders mee gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

loekhagen 08-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prettig en duidelijke afspraken, snelle afhandeling, geode ervaring uit het verleden hebben me geholpen om opnieuw te kiezen voor Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

omarood 08-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Alles ziet er zeer netjes uit. Ruim. Groot assortiement. Duidelijke afspraken die ook goed worden nagekomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mr NielsR 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig en betrouwbaar bestellen. Er hoeft pas bij levering betaald te worden met pin.

Service
Goede bezorgservice. Per email wordt je geïnformeerd wanneer de levering plaats vindt. En op de dag zelf krijg je de bezorgperiode tot een uur nauwkeurig door.
De mannen van de bezorgservice hebben wel veel haast. En hebben geen tijd voor verdere uitleg van de droger.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

marvado 08-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer internetwinkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Fijn dat je eerst de winkel kan bezoeken voor advies. bezorging en installatie prima geregeld ,ook nergens anders een betere prijs kunnen vinden. kortom voor inbouw apparatuur moet je hier zijn.

Extra toelichting
Alles is perfect geregeld, monteur gaat na installatie zelfs nog stofzuigen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews