bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15572 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3178 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Rijnaard 03-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een goede prijs en de leveringen zijn heel correct en wat tijd betreft uitmuntend, Wij hebben nu al 2 artikelen besteld en keurig en op tijd afgeleverd. Nu hebben wij zelfs het 3e artikel hier besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrs Stefanutti MG 03-07-2017 Via de website gekocht

Professioneel team en niet amateurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik weet dat de betrouwbaarheid en de reputatie van B & K Den Haag op te slaan voor meerdere jaren. Competentie en service zijn uitstekend.
last week, Ik kocht een oven en een waatwasser; levering en montage waren perfect, zeer vriendelijk en geweldige service.
Om deze redenen zal ik een klant van B & K. blijven.
Dank U.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette Lansink 03-07-2017 Via de website gekocht

Idd geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na dat wij een wasmachine vorig jaar hebben gekocht. En we zulke goede adviezen kregen, en de vriendelijkheide waarmee dat ging. Hebben we dit jaar weer voor deze website gekozen, en hebben wij een inductie kookplaat en een bosch afzuigkap gekocht. Ook deze keer vriendelijke behandeling. En ook en vooral de montage door de firma Ajtec is uitermate kundig zorgvuldig en netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

St 03-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service. Er was elders een prijsverschil heb meteen na een telefoontje verschil terug gekregen. Er word precies per mail bevestigd tussen welk tijdstip die dag iemand komt. Mij zien jullie vaker terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 03-07-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service: Siemens wasmachine besteld via i-net twv 889 eur, bleek niet meer op voorraad te zijn maar kon voor hetzelfde geld de opvolger van de bestelde wasmachine krijgen (welke een stuk duurder was !)
Volgende morgen werd de wasmachine al bezorgd 👍🏻👍🏻👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

toon smedts 03-07-2017 Via de website gekocht

gemakkelijke en eenvoudige site,perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer gebruiksvriendelijke site en zeer voordelige prijzen en het opvolgen van de levering is gemakkelijk en werd na een laatste sms-je een uur op voorhand op de minuut geleverd. Vriendelijke transporteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EMusic 02-07-2017 Via de website gekocht

Snel en op tijd geleverd, mooi product!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en de dag geleverd dat ik het wilde hebben. Ik kreeg op de dag zelf een bericht met de boodschap dat ze tussen 1330 en 1630 langs zouden komen. Diezelfde middag kreeg ik een nog nauwkeuriger tijdstip door. Heel netjes allemaal. Werd neergezet waar ik wilde. Product is ook mooi, precies zoals ik verwacht had. De magnetron heb ik nog niet uit kunnen proberen, maar dat gaat vast snel gebeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 02-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke webshop en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen via Bemmel & Kroon besteld. Bestelling via website is duidelijk en eenvoudig.
Levering is altijd naar tevredenheid. Je kunt zelf de bezorgdatum bepalen. Bezorgers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H van den Akker 02-07-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

goed uitgelegd en goede service Bosch vriezer GSN29MW30

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze winkel uitgezocht omdat ze deze gewoon hebben staan zodat we deze konden bekijken, verkoper legde het goed uit en de bezorgdienst heeft netjes de vriezer naar boven gebracht rommel en de oude vriezer meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Helen 02-07-2017 Via de website gekocht

Heel goede service en behulpzame en kundige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft een heel goede service. Tegen een heel klein extra bedrag waren zij wel bereid om de oude grote koelkast mee te nemen waarvoor ik een kleine in de plaats had gekocht. De prijsvechters van de reclames op tv waren daartoe niet bereid. Bemmel & Kroon heeft overigens dezelfde scherpe prijzen als de prijsvechters en heeft daarbij een heel goede service. Levering was snel en de bezorgers waren ook erg behulpzaam. Een volgende keer ga ik hier dus weer naartoe.
Prijs/kwaliteitverhouding van de nieuwe koelkast is overigens goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 02-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering! Uitstekende prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een combimagnetron gekocht tegen een uitstekende prijs. De levering, de volgende werkdag was goed verzorgd. Een tijdslot van 3 uur en online kon je volgen hoe laat ze precies zouden komen.
Erg tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 02-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service.

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, correcte communicatie betreffende de bestelling en het leverschema. Communicatie via mail en SMS. trikte levering. Geen opmerkingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijnaard 02-07-2017 Via de website gekocht

Top service en super snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was het eerste wat mij tot deze shop leidde. Het was voor mij de eerste keer. Maar nu weet ik waar ik eerst moet kijken als ik wat wil kopen. Heb hierna ook meteen een glas plaat besteld en ook hier weer snel en keurig geïnformeerd over de staat van de bestelling. De afleveren was ook top en het oude apparaat werd meteen meegenomen. Ook de verpakking namen ze meteen mee nadat er gevraagd was of hij uitgepakt moest worden. Voor mij een bedrijf wat zeker aanbevolen wordt op prijs en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vliet 02-07-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze koelkast deed het niet meer goed en daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe inbouwkoelkast bij Bemmel&Kroon. Wij hebben hier ooit eerder een afzuigkap gekocht en waren zeer tevreden over de service. Op zaterdag hebben we in de winkel een koelkast gekocht en konden deze gelijk meenemen maar helaas past zo'n apparaat niet in onze auto. Geen probleem. Zonder toeslag werd de koelkast maandag geleverd. Ook weer keurig op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rachid 02-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koffiemachine besteld via van Bemmel en kroon bv service was top wat ze verteld hee via de telefoon klopte ook prijs wat goed en snelle levering steeds kreeg ik sms en mail waar me bestellingen was en levering Bonne 1 dag kortom top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Armand vermeulen 01-07-2017 In de winkel gekocht
Forepark den haag

Snel en gemakkelijk

Algemene score

9,0
Ik heb bij bemmel een nieuwe vaatwasmachine gekocht
Netjes de avond ervoor een berichtje hoelaat ze komen Op de dag zelf 20 min van te voren bellen ze netjes dat ze onderweg zijn Top en de oude machine namen ze netjes mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Keus 01-07-2017 Via de website gekocht

Top sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een top shop. Snelle service en hele goede informatie over de verzending.Ik ga zeer zeker nog meer bij deze shop bestellen. Echt een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 01-07-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over mijn aankoop bij Bemmel-Kroon, niet alleen was het artikel de goedkoopste die ik vond maar kreeg ik ook nog eens een duurder en beter uitgerust model voor deze al lage prijs (mijn geluk kon niet op door deze leuke meevaller).
De levertijd van 1 week is ook te verwaarlozen als je weet dat het product niet op stock was en ze dit nog moesten bestellen bij de fabrikant vind ik dit heel straf gedaan.
Ik zal Bemmel-Kroon zeker aanraden aan iedereen die ik ken.
Ik heb ook tweemaal telefonisch contact gehad met de dienst verkoop en deze mensen waren super gedienstig en vriendelijk.
Top mensen doe zo verder, tot de volgende aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 01-07-2017 Via de website gekocht

super snel en goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding, super snelle service. Geen lange wachttijden op de bezorgdienst. Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 01-07-2017 Via de website gekocht

Koop in Nederland...de service is er zoveel beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel correcte webshop met correcte mensen die de shop beheren. Vanuit NL naar BE kan er sneller geleverd worden dan binnen België zelf. Je zou haast denken dat Belgen niet willen verkopen. Wat mij betreft hebben jullie aan een snelheid uit de nood geholpen waarvoor ik alleen maar dankbaar kan zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Pelt 01-07-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
webshop Makkelijk in gebruik. Snelle levering. Scherpe prijs. Dag van bezorging zelf te kiezen. Goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yancey 01-07-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ken Bemmel en Kroon/veiligkopennu al een tijdje en ik ken hun werkwijze. Er is naar mijn weten geen bedrijf die zó goed is naar zijn klanten als deze verkoper. Buiten dat de prijs erg scherp is, zullen ze elk probleem wat je hebt oplossen en elke vraag beantwoorden. En beloven ze je terug te bellen? Nou twijfel niet, je wordt terug gebeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. 30-06-2017 Via de website gekocht

Helemaal tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel van keuze was aanwezig. Het bestellen ging gemakkelijk, evenals het betalen. Alle beloften werden nagekomen; goed, makkelijk en snel. Ook de bezorging was perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noortje 30-06-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, had een droger besteld, bleek dat type er niet meer te zijn. Kreeg ik een ander luxer type voor het zelfde geld. Gister besteld vandaag al in huis. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kreuger 30-06-2017 In de winkel gekocht
zoeterwoude

Geweldige service en afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend assortiment en zeer plezierig en deskundig geholpen. Bij binnenkomst direct verwelkomd en gevraagd wat we zochten. Bij onze vraag waar kunnen we de vaatwassers bekijken, werd er direct gevraagd welk type vaatwasser we zochten. Alle vragen werden direct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinderks 30-06-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Meer dan tevreden:een gouden kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn bijzonder goed en netjes en heel vriendelijk geholpen in de winkel. Alle lof!
Geen opdringen over duurdere producten, gewoon eerlijke voorlichting.
We zijn zeer naar tevredenheid geslaagd bij de winkel in de Cruquius.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jcl 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De omschrijving is duidelijk en het is prima bezorgd. De prijs was de laagste van alle aanbieders. Het was snel besteld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franse 30-06-2017 In de winkel gekocht
Den Haag (bij het ADO-stadion).

Perfecte service B&K / belachelijke situatie fabrikant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op maandag is onze combi-magnetron geleverd en geplaatst. Door het uitproberen is deze in demo-stand gekomen. Fabrikant gesproken konden geen oplossing geven, sterker nog dit zou niet kunnen gebeuren dus moet er een monteur komen met voorrijkosten en arbeidsloon. De Combi was nog geen 3 uur in ons bezit. Nieuw en net uit de doos. Opmerkingen van de service-desk van de fabrikant; "heeft u deze in de koopjes hoek gekocht bij een concurent". Zij hadden geen oplossing. Daarna B&K gesproken die er achter aan zou gaan. korte tijd later telefoontje van B&K met de oplossing (die de fabrikant dus niet had !!!) De oplossing was eenvoudig en zo uitgevoerd. Alles werkt prima dankzij Bemmel & Kroon. De fabrikant Bauknecht/Whirlpool leveren hier een wanprestatie en hebben totaal geen begrip met een enorm starre houding. Ik moet tot op dit moment nog teruggebeld worden. Bemmel & Kroon heeft daarentegen een TOP prestatie geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. van de Wiel 30-06-2017 Via de website gekocht

Super nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een inductiekookplaat kwamen we uit bij Bemmel en Kroon. Dit via reviews en goede recensies. Scherpe offerte gekregen. Echter bleek de kookplaat niet snel leverbaar. Direct werd gezocht naar een alternatief. Uiteindelijk bleek dit alternatief niet nodig want de kookplaat kon gelukkig wel geleverd worden. Snelle verzending via Dynalogic welke je perfect op de hoogte houdt waar je zending is en wanneer die bij je thuis komt. Al met al zeer tevreden en komen een volgende keer zeker terug bij deze winkel.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 30-06-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede beschrijvingen en makkelijk te vergelijken .
De levertijden zijn zoals beloofd, ook voor België, wat ons betreft.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geer 30-06-2017 In de winkel gekocht
forepark

Super geholpen..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vertel gewoon zo als het is gegaan. ben eerst voor een wasmachine, vaatwasser en een koelkast naar de mediamarkt geweest. daar werd ik geholpen door een verkoper die van alles wilde verkopen maar nergens een duidelijk antwoord op gaf en steeds merken liep af te kraken. ik zei toen waarom verkoop je het dan. ik koop toch de 3 apparaten en reken deze af. me vrouw vraag nog wat aan hem over de kleur van de apparaten waar op heel bijdehand reageerde. ik heb deze man toen even duidelijk gemaakt dat die dat bij ons niet moet doen en ben toen met de bon bij de kassa mijn € 1649 terug gaan halen. daar voor de deur op me telefoon gaan zoeken en kwam toen bij Bemmel en Kroon terecht. de verkoper daar [ p sloos] bij binnen komst gelijk gezegd wat de bedoeling was en 20 minuten late stond alles wat we wilde kopen op papier. zeer goed en netjes geholpen en goede uitleg gekregen. spullen zijn 3 dagen later bezorgd en we zijn super tevreden. de bezorgers namen ook gelijk de oude apparaten en het plastic mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacoba 30-06-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was prima in orde alles goed duidelijk van bestelling tot levering
Beter dan bv Mediamarkt
Meer dan genoeg keuze in produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan C 30-06-2017 Via de website gekocht

TOP! Een voorbeeld voor andere bedrijven/winkels.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van deze winkel geeft je de mogelijkheid om prijsbewust voor de beste kwaliteit te gaan. De afhandeling van de bestelling gebeurt op een (zeer) snelle en correcte manier. Bemmel en Kroon lost alle verwachtingen in. De behandeling en afhandeling van de levering is op de voet te volgen en maakt nodeloos wachten overbodig door de goede communicatie tussen leverancier en klant. Een voorbeeld voor andere bedrijven/winkels!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John en Gemma 30-06-2017 Via de website gekocht

Levering zoals je het mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering op tijd ze houden je prima op de hoogte van het hoe wat en waar van je pakket.
Prijs was het laagste naast deze prima levering.
Kan geen reden bedenken om er niet te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-06-2017 In de winkel gekocht
Ryneke boulevaard

Prima geholpen door de verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben prima geholpen door de mensen goede service
En ook de Jongens die ze aangesloten heeft
De bezorg dienst met een ongeveer de aankomst vermeld hoe laat die komt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L. Danen 29-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima

Algemene score

8,0
De opstelling van de wasdrogers boven de wasmachines maakt het erg overzichtelijk. Verder was de verkoop prettig. Van begin tot eind prima. Jammer was alleen dat de zuigdoppen onder de wasdroger \niet aren meegenomen. Ben benieuwd wanneer deze worden na geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AH 29-06-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geadviseerd, verkoper wist wat er te koop was ook van datgene wat niet in de winkel stond
Mooie koelkast en een snelle levering. De track en trace service is top.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John Prins 29-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en precies optijd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is gebruiksvriendelijk en snel kon ik bestellen, mijn koelkast was maandag stuk gegaan na 19 jaar touwen dienst en dinsdag ochtend had ik al de nieuwe binnen echt super ! Bemmel en Kroon is geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 29-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goeie service

Algemene score

8,0
De mannen hebben een Miele wasmachine naar 2 hoog gesjouwd en een oude Miele (nog zwaarder) meegenomen. Hulde, want er werd niet gemopperd terwijl het erg zwaar was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 29-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine in goede staat, goede prijs, aflevering was super goed, kregen goede tijd indicatie van aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAJED 29-06-2017 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben echt tevereden snel bezorgen handig contact op genomen en goed kwaltiti volgen keer nog meer bestelen bednk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Nat 29-06-2017 Via de website gekocht

Nare verrassing

Algemene score

4,0
Op zich kun je gemakkelijk bestellen op hun site en hebben ze een uitgebreid assortiment. Maar ik had een specifieke vaatwasser uitgezocht obv tests. Zonder overleg kondigden ze aan een ander type te sturen want die ik besteld had was niet meer leverbaar. Dat alternatief kostte op de site 649€ maar voor dat geld wilde ik liever een andere, die ook 649€ kostte. Dat kon niet. Ik kreeg daar geen duidelijke uitleg over maar telefonisch een vaag verhaal.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Lieff1 29-06-2017 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd nog even nagebeld! Heel fijn want ik had ongezien een showmodel besteld! Na overleg voor een zeer scherpe prijs een prachtig ander model afzuigkap gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 29-06-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Groot aanbod & veel kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang en ver zoeken uitgekomen bij van Bemmel & Kroon die precies kon bieden waarnaar wij opzoek waren en voor de beste prijs! Veel kennis, fantastische en snelle service! Niets op aan te merken, levering werd thuis bezorgd op een zelf gekozen moment/dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eve 29-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle en zeer duidelijke service, aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van Bemmel
En Kroon kan ik
Iedereen aanraden alles super snel
En duidelijk geregeld
Dag na bestelling mijn
Bestelde product keurig netjes geleverd'

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssen 29-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service. model was niet meer leverbaar en ik kreeg een duurder en vergelijkbaar model er voor in de plaats. hebben wasmachine afgeleverd op afgesproken tijd en belden ook nog half uur van tevoren. oude wasmachine is keurig afgevoerd. vriendelijke bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 29-06-2017 Via de website gekocht

Twee keer besteld, twee keer uitstekend!

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine, en droger en een stofzuiger besteld.

Gewenste wasmachine was niet beschikbaar, meteen een goed alternatief voorgesteld en in de offerte verwerkt.

Advies, offerte en levering - alles super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vieren 29-06-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzaam, maar niet altijd telefonisch goed te bereiken, maar mailcontact prima. Top Liebherr koelvriescombinatie gekocht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rob 29-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel&Kroon een Samsung wasmachine besteld, echter bleek dit model niet meer leverbaar. Hierna is door bemmel &kroon zelf aangeboden de opvolger, een nieuwer en luxer model te leveren.
Dit vind ik erg netjes , dat een foutje op de website direct goed wordt afgehandelt.
Wat mij betreft een dikke pluim!
Levering was overigens ook de volgende dag binnen het tijd venster.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 29-06-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk

Perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn hier terecht gekomen op aanraden van een kennis , nou eerlijk is eerlijk buitengewoon vriendelijk en aardig geholpen door mensen met passie voor hun werk niets is teveel ze leggen alles tot in de puntjes uit en als je wilt gewoon nog een keer . En dat is waar je tegenwoordig alleen nog van kunt dromen ,en daar wordt je droom werkelijkheid vandaar een hele dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews