bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16024 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2933 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.Zethof 26-10-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede adviezen gekregen en alles werd volgens afspraak keurig geleverd.
Ook de oude machine werd netjes mee genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mieke Bonnier 26-10-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk, snel, betrouwbaar en scherp geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn wasmachine sneuvelde, ik kwam vrij snel bij Bemmel-Kroon terecht, mn vanwege de scherpe prijs. Even gebeld voor nader advies eind middag, volgende ochtend vroeg werd nieuwe machine al geplaatst en aangesloten. Snelle prima service en mijn nieuwe LG loopt als een zonnetje. 😃
Enige kleine minpuntje is dat hij niet helemaal waterpas staat, merkte ik pas toen de heren weg waren. Daardoor iets te veel lawaai bij centrifugeren. Dat moet ik nog zien te (laten) fixen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernadette Havinga 26-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden het scheelde mij wel 40 euro t.o.v. andere winkels en de service uitstekend snelle levering en goed contact over de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan van Gemert 26-10-2017 Via de website gekocht

In tweede instantie top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Bemmel & Kroon vanwege de scherpe prijs en het feit dat de wasmachine naar de 4e etage gebracht zou worden. Bij aankomst bleken de bezorgers hier niet van op de hoogte, maar na één belletje is de wasmachine alsnog nog de 4e gesjouwd, top. Daarnaast keurig advies gekregen hoe de machine aan te sluiten zonder de stekker af te hoeven knippen en dus de garantie te verliezen. Vanwege het feit dat we een trekschakelaar hebben sloten ze hem niet aan, anders wel. Begrijpelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan 26-10-2017 Via de website gekocht

Goede service bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De koelkast is keurig netjes bezorgd en de oude is meegenomen.
De bezorgers waren vriendelijke mensen. Het enige nadeel is dat ik de 75 euro cashback heb mis gelopen, omdat hij uiteindelijk niet meer in de actieperiode geleverd kon worden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

geweldig 26-10-2017 Via de website gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
De shop was goed te vinden ,de service prima en het apparaat is super
de levering was ook prima en de prijs zeer gunstig (heel belangrijk natuurlijk)
met andere worden een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

job45 26-10-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk

Mooie winkel en uitstekende verkopers in Hazerswoude

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooiste winkel van Nederland met goede verkopers en kwaliteitsproducten.
Verkoper neemt ruimschoots de Tijd om alles uit te leggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Jansen 26-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen voor de korte levertijd en de lage prijs op de site. Na bestelling en betaling bleek de levertijd van 2-3 dagen, 2-3 weken omdat de fabrikant (Siemens) de koelkast niet op voorraad had. Dit was dan ook het enige minpunt. De levering en de installatie/inbouwen door de fa AJtec.bv verliepen prima en mijn oude uitgebouwde koelkast werd samen met verpakking netjes afgevoerd. Mijn Complimenten!

Gerard Jansen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

E10 26-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service9

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijke webshop.
Direct een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.
Levering prima in orde en opvolging via Track en Trace zeer klantvriendelijk, alsmede het sms berichtje een half uur voor de levering. Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphonse van der Veer 26-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en Kroon kwam ik tegen na wat google werk.
Het Smeg fornuis was bij hen het scherpst geprijst en de recencies over de service logen er ook niet om.
Prima bedrijf en het track en trace systeem van hun vervoerder was super accuraat. Bijna op de minuut konden ze zeggen wanneer geleverd zou worden.
Prima tent en ik zal zeker hun shop raadplegen wanneer we weer wat nodig hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSi 26-10-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijk site met eenvoudige afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk site met een goede prijs voor het gewenste artikel. Afhandeling gaat geheel volgens opgave en verloopt zonder een enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van der Plaat 26-10-2017 Via de website gekocht

Aankoop droger Bosch

Algemene score

9,0
Op artikel gezocht en bij Bemmel & Kroon terecht gekomen. Niet alleen de voordeligste maar ook qua service standaard plaatsen en installeren inbegrepen. Enkele jaren terug ook een showroom model oven gekocht welke ook netjes zonder kosten werd afgeleverd. Snel en transparant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. T. te A. 26-10-2017 In de winkel gekocht
Cruquius.

Vakkundige en vriendelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel via Kieskeurig gevonden. Duidelijke, vertrouwenwekkende website. Vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. Installatie door 2 aardige jongemannen verliep, ondanks dat er 2 trappen beklommen moesten worden, netjes, snel en probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 26-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden de koelkast die ik besteld had niet meer op voorraad, daarom kregen we voor hetzelfde bedrag een iets duurder type.
Ook het transport is goed geregeld, nette en vriendelijke bezorgers. Ook word je goed op de hoogte gebracht wanneer de vervoerder bij jou komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Stafleu 25-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Zeer goede service in de winkel en bij het plaatsen

Algemene score

10,0
Wij hebben al meerdere goede ervaringen gehad met Bemmel en kroon Zoeterwoude daarom ook Nu weer terug gegaan. Verkoper was niet uit op het verkopen maar op een advies geven eerder gebben we dat ook gehad met deze verkoper we dachten dat onze afzuigkap stuk was en hij vertelde dat er iets anders was binnen vijf minuten opgelost. Nu ook met wasmachine goed advies gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 25-10-2017 Via de website gekocht

steengoeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan iedereen aan te raden, kende deze site niet en kwam er vanwege een link naar de lage, concurrerende prijs. Binnen een dag geleverd en binnen no time aangesloten en oude wasautomaat meegenomen.

COMPLIMENTEN!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 25-10-2017 In de winkel gekocht
Leidschendam

Prima service, houden zich aan alle afspraken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afhankelijk van welk artikel ik nodig heb koop ik in de winkel of via de webwinkel. In dit geval, een combimagnetron, vond ik het belangrijk om te kijken/voelen/vergelijken en advies krijgen. Dat kan prima bij Bemmel & Kroon, altijd gedegen en vakkundig advies. Daarnaast zijn de prijzen vergelijkbaar met die van webwinkels. Bij de bezorging ontving ik van te voren een mail met de te verwachten leveringstijd en binnen de genoemde tijd is het apparaat keurig afgeleverd. Eigenlijk alles zoals je het van een winkel verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 25-10-2017 Via de website gekocht

Prachtige geweldige wasmachine, voor perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, oude typenummer wasmachine was niet meer leverbaar, zonder extra kosten het nieuwere typenummer geleverd gekregen.
Top service en super aardige jonge gasten die hem aan kwamen sluiten.
Ik zou zo weer bij Bemmel en Kroon gaan bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 25-10-2017 Via de website gekocht

Bezorgen gaat niet goed

Algemene score

4,0
Boven aan de lijst met goedkope prijs. Goede revieuws. Product op voorraad. Levering slecht. Steeds werd een leveringsdatum van een week verder gekozen na zelf een datum te hebben gekozen. Ook gebeurde dat nadat de leverancier het zelf heeft gedaan en na kontzak te hebben gehad met de vervoerder. Dit Tot 4 maal toe.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

ton 25-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

9,0
in de avond besteld en de volgende dag al geleverd. vanaf het moment van de bestelling telkens op de hoogte gehouden van elke stap in het leveringsproces. er wordt een duidelijke tijd van levering gegeven, geen vaag verhaal van tussen 9.00 en 17.00. mooi product tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JvD 25-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en vriendelijk service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel ook online. Snelle service en reactie op vragen die ik stelde. Via kieskeurig snel een keuze kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boya 25-10-2017 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele pretrige website! Wij hebben hier een wasmachine besteld en dit was de goedkoopste icm levering, naar boven brengen en oude wasmachine mee terug nemen. Via internet kon ik precies in de gaten houden wanneer de wasmachine geleverd werd, erg handig! De koeriers waren supervriendelijk. Al met al erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. De jager 25-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede website, en een hele goeie service.
Wij hadden een droger besteld maar bleek niet meer op voorraad voor het zelfde bedrag een duurdere droger gekregen dat vindt ik nu top....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fecunda 25-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop was het goedkoopst, zondag besteld en maandag te horen gekregen dat mijn product niet op voorraad was maar dat deze met spoed was besteld, wornsdag bericht ontvangen dat het maandag binnen zou zijn en dit was ook zo, dinsdag was het thuis bezzorgd,too!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Van den Boorn 25-10-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne webwinkel om je keukenapparatuur te bestellen. Wij hadden de winkel gekozen vanwege de lage prijs en goede reviews en dat is gebleken! Heel handig dat je zelf een dag kunt uitzoeken waarop je bestelling wordt afgeleverd en op de dag zelf krijg je een mailtje en SMS wanneer de bezorger er is. Aardige bezorger, goede service en een topproduct voor een super prijs! Wij bevelen Bemmel&Kroon zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odette Droogh 25-10-2017 Via de website gekocht

Super blij en tevreden

Algemene score

9,0
Ik vond de website heel toegankelijk en de produkten heel scherp geprijsd in vergelijking tot andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasja 25-10-2017 Via de website gekocht

dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer correcte afhandeling werd per mail constant op de hoogte gehouden .
perfect.
en de bezorging uitstekend in tijden niet zoon correcte bezorgers gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare fijne gasten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette prijzen, goed geholpen aan te telefoon en toen ik na opdracht een apparaat wilde wijzigen kreeg ik wederom een goed voorstel. Geen probleem toen de levering 2x door mij verlaat werd en op de uiteindelijke dag keurig op tijd geleverd. Beslist aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 25-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kregen binnen 2 werkdagen het bericht dat de bestelde amerikaanse koelkast niet meer leverbaar was, maar daarvoor in de plaats een andere voor dezelfde prijs direct geleverd kon worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick Berger 25-10-2017 Via de website gekocht

Inderdaad, zoals aangegeven, geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de verkoop goede informatie en advies.
Prijs en levering was prima.
De montage was perfect.
Wij zijn enorm blij met deze keuze!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ. Van Weeren 25-10-2017 In de winkel gekocht

Een geweldige ervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig netjes en eerlijk geholpen in de winkel. Uitstekende uitleg van div. machines. Geen verkoop druk van verkoper. Goede afspraken gemaakt en ook nagekomen. Kortom een geweldige service en hele goede afspraken zijn allemaal nagekomen. Waar vindt je nog. Een regelrechte aanrader Bemmel en Kroon.

Reageer

Theo van G 25-10-2017 Via de website gekocht

UItmuntende service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder poespas of overdreven beloftes leveren ze service en zorgen dat het product correct de volgende dag wordt geleverd.
Een schoolvoorbeeld van een goede en betrouwbare websitewinkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap, Hoofddorp 25-10-2017 Via de website gekocht

TOP-service van Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens-vaatwasser aangeschaft via de website van Bemmel en Kroon, waarin (ter waarde van € 95,=) geadverteerd werd met gratis installatie en afvoer van de oude vaatwasser. Op de site hebben we aangevinkt dat we dezelfde vaatwasser elders goedkoper hadden gezien. Na opgave van het bedrijf én de prijs waarvoor de vaatwasser daar werd aangeboden, kregen we dezelfde avond van Bemmel en Kroon een mailtje dat wij de vaatwasser voor dezelfde laagste prijs konden kopen en dat de actie van gratis installatie bovendien gehandhaafd bleef, zodat wij dus € 95,= goedkoper uitkwamen dan bij de laagste aanbieder. De vaatwasser is inmiddels, zoals toegezegd, naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Klasse !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 24-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een droger gekocht via de website. We konden zelf aangeven wanneer we hem geleverd wilden hebben. Verzenden was gratis. Op de dag van bezorgen werden we op de hoogte gehouden van het tijsbestek waarop ze kwamen. Vandaag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pien Perk 24-10-2017 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke site,prima snelle berichtgeving, snelle levering en geweldige tijdsindicatie voor aflevering. Zeer zeer tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 24-10-2017 Via de website gekocht

Klant gericht, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser gekocht en betaald, model was niet meer leverbaar dus stelde ze voor om de vervanger te leveren tegen dezelfde prijs. Donderdag besteld en maandag vakkundig geïnstalleerd, alles uitgelegd gekregen en heel netjes gewerkt, zie je niet zo vaak meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. v.d. Broek 24-10-2017 Via de website gekocht

Prijs echt top service super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het opvragen van de prijs bleek, dat Bemmel & Kroon ver onder de prijzen van andere prijsaanbieders zat. Service in het orderproces was heel informatief en super! Levering op de dag zoals was toegezegd en niet alleen netjes qua levering maar ook voorzichtig met vloeren en muren. Koelkast moest naar 1e verdieping en dat was geen probleem (wel vooraf aangeven).

Ik ben heel tevreden! Zelf vond ik het ook een heel geruststellend idee dat ze ook winkels hebben. Niet een of ander servicenummer, maar gewoon contact of langskomen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Bal 24-10-2017 In de winkel gekocht

Goed geholpen en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige overzichtelijke winkel met ruime keuze, vriendelijk, goed geholpen en niet opdringerig.
Goede service, gekochte artikel (droger) is ook heel netjes uitgepakt en naar onze zolder gebracht.
Top zaak.

Reageer

J. Dijksman 24-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede servic.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was niet meer leverbaar, we hebben een zeer gpede upgrade gehad. De website is duidelijk, bestellen gaat makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.Vooijs 24-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct gebeld dat tablet niet direct leverbaar was. Zou een weekje duren. Na een week gebeld, en kreeg de mededeling dat tablet binnen 2 dagen binnenkwam. Klote en daarna keurig op tijd geleverd.

Reageer

Fam. Reus 24-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een kookplaat besteld via de webshop, deze werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd. Omschrijving van het product klopt met hetgeen wat we gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kashian 24-10-2017 In de winkel gekocht
Den- Haag

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze waren vriendelijk en behulpzaam in de winkel en de jongens die onze koelkast beregen en ophalen van onze oude koelkast waren ze heel voorzichtig en heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ted 24-10-2017 Via de website gekocht

Doen precies wat er wordt toegezegd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles gaat precies zoals toegezegd. Alle gemaakte afspraken worden nagekomen. De bezorgers zijn vriendelijk en hebben de drager op zijn plaats gezet en de oude retour genomen. Alles heeft nog geen kwartier in beslag genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 24-10-2017 In de winkel gekocht
Rijnekeboulevard Zoeterwoude

Zeer klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en duidelijk. Het winkel personeel is zeer vriendelijk. Uitstekend advies over de mogelijkheden van de producten. Gunstige prijsafspraak. De levering was stipt op het afgesproken tijdstip. Het apparaat op de juiste plaats geïnstalleerd en het oude apparaat afgevoerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Verbeeten 24-10-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste product ( afzuigkap AEG ) ten opzichte van de andere aanbieders op de websites .
Snelle levering dag later in huis .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Casper van Velsen 24-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs, goede communicatie, nette aflevering.
Klein minpuntje: levertijd die op website staat week af.

Reageer

Miranda 24-10-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is Bemmel en Kroon een top winkel. Echt super fijn geholpen, ze geven je veel informatie over het product,, zoeken naar alternatieven als je dat wilt. Zodat je zelf de juiste keuze kunt maken. Deze keer met onze vaatwasser is het ook weer super gelukt (CRQ635971). Snelle en keurige levering! Ook niet onbelangrijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Kok 23-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim opgezette winkel met een overzichtelijk gegroepeerd aanbod. Veel keuze uit gerenommeerde merken. Alle vragen worden op deskundige wijze beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Hulst 23-10-2017 Via de website gekocht

Aantrekkelijke prijzen/garanties en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Tevens gratis 3 jaar extra garantie voor meerdere producten. Producten geleverd op de dag dat aangegeven is. Hier zat overigens ook extra service bij. Dit betekent dat producten uitgepakt en verpakkingsmateriaal meegenomen wordt. Helaas heeft de bezorgende partij dat niet gedaan. Na telefonisch contact wordt in ieder geval verpakkingsmateriaal opgehaald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klant 23-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld (goedkoopste aanbieder), dag erna meteen bezorgd. Zeer tevreden. Tijdvak klopte. Netjes een half uur van tevoren een sms binnen gekregen. Wasmachine netjes bezorgd en aangesloten. Niets te klagen. Nogmaals prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews