bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15165 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3294 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch, Siemens 13-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op internet gezocht alles wat ik nodig had (vaatwasser, wasmachine, fornuis) en het was lang zoeken. Ik ben uiteindelijk bij kieskeurig.nl terecht gekomen en daar heb ik alles gevonden voor een ongelofelijk lage prijs! Toevallig was het bij dezelfde winkel wat alles voor het beste prijs beschikbaar was, het kon gratis bezorgd worden naar Zuid-Limburg, en om meer informatie te krijgen over alles wat ik ging kopen was er een aardige meneer die alles rustig met veel geduld heeft uitgelegd. Ik heb de grootste waarderen voor zijn hulp, voor zijn tijd, voor zijn attentie, en voor zijn goed advies!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvdW 13-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze vaatwasser begaf het plotseling, om acht uur die avond besteld en de volgende morgen al in huis! Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 13-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering! ?? ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Warmtepompdroger in de avond besteld en de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon snel geleverd (binnen 2 dagen), netjes via Dynalogic waardoor ik mijn bestelling kon volgen en het product is uitstekend voor de prijs die ik betaald heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Ninos 13-10-2017 Via de website gekocht

Fantastische service keurig netjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was huiverig om iets online te kopen. Maar toch geprobeerd en wat een goed plan. Nadat ik via internet de wasdroger had gekocht, had ik nog vragen. Ik kreeg direct antwoord fantastisch. Mijn huivering om online iets te kopen, is door dit bedrijf helemaal weggenomen. Ik ben super blij en wil dit graag delen.

Reageer

T. van der Steen 13-10-2017 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, mogelijkheid om te vergelijken, prima prijzen, duidelijke informatie en snelle levering (de volgende dag). Goede uitleg door medewerkers en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen vsn der Kaaij 13-10-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Services gerichte medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben bij bemmel-kroon uiteindelijk hier onze mooie keuken gekocht incl. een bekend merk keuken apparaten omdat ze meedenken met de klant, ze zijn vriendelijk, scherpe prijzen en een uitstekende service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Schrijvershpf 13-10-2017 Via de website gekocht

Super prijzen, snelle reactie

Algemene score

9,0
Gekozen voor veiligkopen.nu vanwege de lage prijzen en het brede assortiment. Snelle reactie op de vragen die ik per email stelde en goede punctuele levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lesley molenaar 13-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, vriendelijke bezorgers. Droger in goede staat ontvangen en een scherpe prijs. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 13-10-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en goedkoop!

Algemene score

9,0
Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Snelle levering. Aanrader! Bij toeval op de site van Bemmel & Kroon beland. Ik had eerder van hun bestaan moeten weten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lory 13-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Algemene score

10,0
Per toeval ontdekt, koelkast besteld vanwege de laagste prijs op het internet , optie fullservice en binnen een dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 12-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering goede voorlichting bezorger stelde zelf voor slang aan te sluiten zodat waterreservoir niet geleegd hoeft te worden prima meedenken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frits vd Kant 12-10-2017 Via de website gekocht

Beter dan besteld voor hetzelfde geld

Algemene score

10,0
Veiligkopen leverde en betere vaatwasser dan besteld, aangezien het bestelde model niet meer leverbaar was. De bezorging en aflevering verliepen uiterst correct. Model webwinkel met scherpe prijzen en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mich47 12-10-2017 Via de website gekocht

Super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor onze tweede aankoop groot-elektro niet getwijfeld, en terug gekozen voor deze shop.
Goede prijs, ruim aanbod en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

perry 12-10-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop alle apparaten bij Bemmel en kroon, prijzen zijn scherp en service is perfect. Makkelijk om online te shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Petkovic 12-10-2017 Via de website gekocht

Ik en echt tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1. Ik heb persoonlijk offerte gekregen, met advies op maat
2. Een medewerker heeft mij teruggebeld om beter te begrijpen mijn aanvrag
3. Bezorgers hebben 1h voor de aankomst gebeld
4. Ze hebben de machine geplaatst op gewenste plaats zonder fouten

In deze tijden, met veel slechte, generieke service, deze bedrijf beoordeel ik met puur 10. Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Cramer 12-10-2017 Via de website gekocht

snelle en goede levering,goede communicatie dmv mail en sms

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke website , goede vooraad en snelle levering alles volgen afspraak geleverd en oude apparaat netjes meegenomen en nieuwe wasmachine op de juiste plek gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben- Bewonerscommissie 12-10-2017 In de winkel gekocht
rijndijk

leeglopen vaatwasser in lift

Algemene score

1,0
Hallo beste aanstaande kopers van een vaatwasmachine bij van Bemmel & Kroon.
Bij mijn buurvrouw in het flat is een vaatwasmachine geleverd en geinstalleerd.
De oude vaatwasser werd meegenomen inclusief het water wat er nog in zat.
De afvoerslang hooghouden zodat het water er niet uit kan lopen is dan een simpel
gedachte om het water niet onderweg te verliezen. Te simpel gedacht dus. De gallerij nat.
de lift nat , 2 literwater opgedweild( uit de lift) en de hal was nat. Reaktie van Bemmel en Kroon
'' ruim het zelf maar op '" De bewoonster is 76 jaar. Namens deze bewoonster heb ik contakt met Bemmel en Kroon gehad. Op het moment dat ik zei , dit gesprek neem ik op, wilde hij niet zeggen dat de bewoonster het zelf op moest ruimen. Met een ander persoon kreeg ik ook geen toezegging omdat ik het gesprek opnam. Een flat met bewoners van 60 tot bijna 100 jaar oud het risico laten lopen dat ze uitglijden is behoorlijk A-Sociaal en ik zal de flat bewoners hiervan in kennis stellen aangaande de service van dit bedrijf. schandalig hoe er met de klanten wordt omgegaan . Ik beveel , door deze slechte service, de bewoners geen aankoop bij Bemmel & Kroon te doen en zal ze begeleiden naar een beter service gevende winkelketen. Jammer V&B
Bij deze de nare ervaring van ons, mij en de koopster en hoop dat ze er wat van leren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Hendriks 12-10-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
top service. 's avonds om 21:30 besteld, volgende dag 13:00 uur afgeleverd. Het bestelde product was niet meer leverbaar en er werd zonder extra kosten een vergelijkbaar duurder product geleverd. Top geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Dronkers 12-10-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den haag

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product (vlakscherm afzuigpak Zanussi ZHP62370XA) is tijdig geleverd en snel geplaatst door vriendelijke monteur.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Levels 12-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere websites boden de diepvrieskast voor het laagste bedrag aan maar alleen BemmelenKroon verlengde de gerantietermijn gratis van 2 naar 5 jaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Vdschrick 12-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In enkele klikken het gewenste besteld. Werd geleverd en geplaatst op de gevraagde datum. En betaling gebeurde via betaalkaart bij levering, dus veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty 12-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Oprechte eerlijke en betrouwbare service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week een droger en wasmachine gekocht, uitvoerige en geduldige uitleg gehad om zo bij de droger/wasmachine uit te komen die aan onze wensen voldoen. Achteraf ook niet het idee gehad dat we teveel betaald hebben. Ook de levering door de 2 "mannen" van van Bemmel & Kroon was geweldig! Vakkundig geplaatst met een lach, zelfs super behulpzaam met ons oude setje naar onze dochter te brengen was geen probleem! Waar vind je in deze tijd nog "mensen mens" bezorgers die je echt willen helpen ipv haast en op schema rijden. Wat mij betreft verdienen ze een pluim!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Bronsema 12-10-2017 Via de website gekocht

Snel en ter zake kundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met veel info betreffende de apparatuur en een vergelijkings mogelijkheid tussen de modellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juco 12-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een uitmuntende shop met héél veel keus en erg scherpe prijzen.
Uitstekende communicatie via de mail omtrent de levering.
M.a.w. Ze maken waar, wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 12-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring met deze shop. Wordt goed en deskundig geholpen. Je wordt meteen geholpen als je belt.
Mijn vorige wasmachine was een Siemens, die het na 8 jaar had begeven.
Toen ik belde met Siemens stond ik een half uur in de wacht. De eerstvolgende keer dat ik belde, gaf ik het na 15 minuten wachten maar op.
Daarom niet meer voor dat merk gekozen, maar een Bosch gekozen.
Snelle levering bij Bemmel en Kroon.
Ben echter niet tevreden over het externe bedrijf dat de wasmachine kwam plaatsen.
Ze waren onzorgvuldig, stootten met hun steekkar mijn kast en wilden weggaan terwijl de wasmachine wiebelend op zijn plaats stond.
Toen ik vroeg of ze geen waterpas hadden om de boel waterpas te zetten, kreeg ik als antwoord: Dat doen we nooit.
Toen reikte ik mijn eigen waterpas aan en met wat tegenzin werd de wasmachine waterpas gezet.
Maar over Bemmel en Kroon zelf ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Joery 12-10-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is duidelijk, de prijs is in orde, communicatie + afhandeling is snel duidelijk en goed geregeld!
Mvgr, Joery Akkermans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 12-10-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Algemene score

9,0
Helemgoedekope en snelle service. Levering volgende dag. Niet helemaal duidelijk op de website of ze ook komen plaatsen, uitpakken en installeren. Was blijkbaar niet niet geval. Wel kwamen ze ondanks afgesloten centrum toch de vriezer leveren. De chauffeur was wel wat chagrijnig, maar dat is te begrijpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 11-10-2017 In de winkel gekocht
Forepark

Gedegen advies en optimale service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een gaskookplaat (gas op glas) en een afzuigkap voor onze bestaande keuken. Na vele omzwervingen en bezoeken bij andere winkels, werden we bij Bemmel en Kroon toch echt het beste geholpen en geadviseerd. Er werd geluisterd naar onze wensen en daarop is er een gedegen advies gegeven. We werden zelfs nog doorverwezen naar het inspiratie huis te Hoofddorp, waar wij ook zijn gaan kijken en konden we diverse merken aanschouwen. Hier hebben wij de keuze gemaakt voor een Siemens gaskookplaat en Siemens afzuigkap. Vervolgens onderweg telefonisch contact gezocht met een verkoper en hij had dezelfde avond al een offerte voor ons gemaakt met een hele scherpe prijs voor beide artikelen, welke wij die avond ook al in opdracht hebben gegeven. Woensdag 4 oktober besteld en op woensdag 11 oktober al geleverd. Echt TOP! Aflevering was keurig, waarbij de artikelen erg goed verpakt waren tegen beschadigingen en de betaling via pin verliep eveneens soepel. Geen problemen en in 1 woord fantastisch. Wij weten in ieder geval waar wij voortaan onze spullen gaan halen.

Reageer

Benny 11-10-2017 Via de website gekocht

Prima service en zeer goede afwikkeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke site , prima prijzen en zeer concurrerend , makkelijk alles te vinden en gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Giny Feenstra 11-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Correctie afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was gebruiksvriendelijk en de levering was keurig. Erg betrokken medewerker gesproken aan de telefoon. Hij heeft erg veel moeite gedaan om de levering snel en correct af te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EA 11-10-2017 Via de website gekocht

VERRASSEND DE BESTE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel nagenoeg 80-90% online. Van kleding tot aan apparatuur. Altijd gedaan bij de gerenomeerde bedrijven als Coolblue, Bol en Zalando. Nu heel toevallig een bestelling geplaatst bij 'van Bemmel & Kroon'; omdat die andere bedrijven niet het product snel op voorraad hadden en zelfs duurder waren. Lang verhaal kort te maken; ik ga vaker bij vB&K bestellen. Prijsconcurrerend, duidelijke internetpagina en zeer goede bezorging en informatievoorziening!! Keep up the good work!

Reageer

Kurt 11-10-2017 Via de website gekocht

Vlotte eb duidelijke afhandeling order

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met concurrentiële prijzen. Er was een vlotte afhandeling van het geplaatste order en duidelijke omschrijving van wanneer het order zou geleverd worden. Ook het zelf bepalen van de leveringsdatum is een positieve service, net als de track and trace service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Peereboom 11-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk begroet bij binnenkomst, al vlot een medewerker die onze vragen wist te beantwoorden. Het was duidelijk dat deze medewerker goed wist waar hij het over had. Goed advies gehad, product aangekocht en laten plaatsen. (inbouw) Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wat wordt hier bedoeld? 11-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment. Zeer snelle bezorging. Zou tussen 12 en 15 bezorgd worden. Ik werd om 11.40 gebeld dat ze er om 12 uur waren. Ze waren precies op tijd en hebben de wasmachine geplaatst. Ze wilden hem ook aansluiten maar dat heb ik zelf gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zana 11-10-2017 Via de website gekocht

bestelling met ordernummer BKI632836 roomservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze shop tegen via Internet, de prijs trok me aan welke voordeliger is dan concurrenten. Eenmaal besteld een topservice ervaren! Snelle levering en afhandeling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Koopman 11-10-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24

Deskundig en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gaan na een eerste oriëntatie op het internet voor aanschaf van witgoed en dergelijke altijd eerst naar Bemmel & Kroon en slagen altijd omdat de aangeboden keuzemogelijkheden groot genoeg zijn, zo ook het deskundig advies over de aanschaf waarbij goed wordt ingespeeld op onze eisen en wensen en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Lageveen 11-10-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling van een Bosch koel/vriescombinatie bleek deze uitverkocht en moest deze besteld worden. Omdat dit niet was aangegeven en wij direct een nieuwe koelkast nodig hadden hebben we na telefonisch contact een andere uitgezocht die €20 duurder was. Dit bedrag werd niet gerekend. Dus prima opgelost, goede service en snel geleverd.

Reageer

Walter 11-10-2017 Via de website gekocht

Meer dan belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Aeg vriezer besteld. Deze bleek niet meer leverbaar en ik kreeg een aanbod om een duurder model te nemen voor dezelfde prijs. Ik werd middels mails over levering, tracking ect. steeds goed op de hoogte gehouden. M.b.t. levering deed men precies wat met belooft. Super service !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Kramer 11-10-2017 Via de website gekocht

Supergoedkoop en supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google kwam veiligkopen.nl als goedkoopste uit de bus voor de Novy afzuigkap die ik zocht. Met een snelle levertijd en de garantie dat ik het nieuwste model zou krijgen. Het is allemaal uitgekomen. Zeer tevreden met deze bestelling.

Reageer

Y. van Maarle 11-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Fornuis prima, plaatsing kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Koopadvies prima, fornuis goed.
Plaatsing minder: Gasslang komt tegen de achterwand van het fornuis aan. Ik las later in het instructieboekje dat dit niet goed is. Het had ook niet gehoeven als de slang aan de andere kant gemonteerd was, waardoor hij recht had gelopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arthur 11-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Zeer klantvriendelijk

Algemene score

9,0
Uitermate goed en vriendelijk geholpen door medewerker in de winkel te Zoeterwoude.
Snelle levering en alles netjes aangesloten en opgeruimd.
Zeer blij met onze wasmachine en droger!!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coachfmvos 11-10-2017 Via de website gekocht

Wel aansluiten, niet afsluiten

Algemene score

5,0
De mannen die de wasmachine kwamen brengen vertelden dat ze wel mochten aansluiten maar de oude wasmachine niet mochten afkoppelen. Typisch een managers besluit. Ik koop niet weer bij dit bedrijf. Ik betaal voor een totaal service, niet voor managersidioterie!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Marcel 11-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Alleen nog maar Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de zeer gebruikersvriendelijke website vele apparaten reeds aangeschaft.

Voor de laatste aanschaf van een grote gaskookplaat voor in het kookeiland eerst de website bekeken en daarna naar de Bemmel & Kroon winkel in Zoeterwoude geweest om toch even het product te bekijken. Wat een prachtige winkel met zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Gaskookplaat uiteindelijk aangeschaft incl montage.

De gaskookplaat is gisteren netjes gemonteerd door de reeds bij ons bekende installateur via Bemmel & Kroon die 20 minuten voor aankomst even opbelt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 11-10-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel weet wat een klant wil . Snelle levering en goede service. Klantgerichtheid zo als het moet zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. de Vries 10-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen no time is alles geregeld en de volgende dag alles geïnstalleerd. Een vriendelijke verkoper, zeer nette jongens die de koel- vriescombinatie kwamen afleveren en een zeer deskundige monteur die het gevaarte binnen een half uurtje heeft gemonteerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-10-2017 Via de website gekocht

Super Wasdroogautomaat en perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs via internet. De bezorging verliep netjes op het afgesproken tijdstip. De bezorgers waren zeer professioneel en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lory 10-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per toeval ontdekt, koelkast besteld vanwege de laagste prijs op het internet , optie fullservice en binnen een dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 10-10-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, volledige montage, alles perfect afgewerkt en getest, geen rommel achtergelaten, prettig personeel!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica van der Werf 10-10-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een Samsung eco bubbel wasmachine gekocht oder nummer BKI633054. Deze is perfect afgeleverd, een vriendin was bij de aflevering. Zelf kon ik er niet bij zijn door een fysieke beperking lag ik op bed. Ze hebben alles netjes aangesloten zoals was afgesproken. Wij konden meteen een was draaien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews