bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2959 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ldebruyn 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
simpel, alles verloopt 100% zoals overeengekomen van bestelling tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matoonen 10-04-2014 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijke verkoper. De mannen die de wasmachine kwamen plaatsen waren keurig, beleefd, netjes en erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Assortiment
De keuze van het product was ruim voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmuelder 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles geregeld. Moest een oude vaatwasser vervangen worden. Met de bijlage vaan maten wwist ik zeker dat het zou passen.

Service
Kreeg de dag vooraf keurig eenmail hoe laat ze zouden komen van het installeren

Assortiment
Zeer veel keus! (te veel ...)

Aanbeveling
Plezierige installalateur en keurig werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kapster 10-04-2014 In de winkel gekocht
Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij zijn goed voorgelicht,en een prettige verkoper,die zijn vak verstond.

Service
Goed telf. contact van hoe laat de monteur zou komen.

Assortiment
Ruime keuze dus je slaagt altijd.

Aanbeveling
Heb in 6 maanden een wasm.en een koelkast gekocht,en de service is prima.

Extra toelichting
Dat de klant ook echt er een goed gevoel krijgt als je er wat koopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H32 09-04-2014 In de winkel gekocht
Hazerswoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide en goed bereikbare showroom goed bereikbaar.

Service
Attente en deskundige service in showroom zoals we dat gewend zijn hier.

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Iemand uit de buurt die de showroom kan bezoeken zou ik dit zeker aanbevelen

Extra toelichting
Geen klachten. Ook de aangeboden montageservice door de firma Ajtec verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

281161 08-04-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel geweest in plaats van de webwinkel.Nu konden we ter plaatse alles bekijken en opmeten.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel, verkoper wist waar hij het over had en gaf deskundig advies.

Assortiment
In de winkel is volop keuze en overzichtelijk alles goed geprijst.
Top

Aanbeveling
De winkel ziet er zeer verzorgd uit, personeel helpt je correct.
De prijzen zijn goed concurrerend met internet.

Extra toelichting
We zijn correct geholpen, we konden het artikel laten leveren op de dag dat het ons uitkwam. Het artikel is op tijd geleverd en de chauffeur belde 20 Min voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boortje80 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vriendelijke bezorgers 10 min van tevoren gebeld dat ze er zo zouden zijn.

Extra toelichting
Goede uitleg van het geleverde apparaat snel geleverd vriendelijk ter woord gestaan gewoon prima service. Ik zal bij mijn volgende aanschaf zeker weer bij hun kijken als ik wat van mijn gading vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hentoos 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
goede planning volgens afspraak

Assortiment
van alles nonder een dak

Aanbeveling
mijn ervaring

Extra toelichting
alles volgens afspraak en de prijs was heel aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie-Leny 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel de keuze maken

Service
Snel en duidelijk de levering welke datum en tijdstip

Assortiment
Veel keuze !!

Aanbeveling
Goede prijs en geen gedoe met winkels aflopen

Extra toelichting
Ik ben zeer te vreden over de bestelling van mijn vriezer een snelle levering, fijne bezorgers, alles is netjes verlopen en ook nog 2 hoog de trap op keurig gedaan. De betaling ging ook perfect. Ben hier heel blij mee .....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pverbruggen4563 07-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wij zijn in de winkel geweest omdat we dichtbij wonen en ook hier prima service en rustige sfeer geen verkopers die opdringen maar eerlijk en goed advies in een mooie winkel.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering keurige overzichtelijke e-mails om je op de hoogte te houden en een belletje dat men eraan komt. kortom dik tevreden

Extra toelichting
Keurig op de 2 verdieping geplaatst en oude meegenomen geen rotzooi en prima uitleg over het gebruik kortom top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. Aalders 07-04-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, netjes en adequaat

Service
bijzonder vriendelijk en heel net uitbesteed t.a.v. plaatsing van de vaatwasser en enkele weken daarvoor van de wasmachine op de 1e etage

Assortiment
van alle markten thuis

Aanbeveling
kan eigenlijk niet beter, maar een 10 is "te"

Extra toelichting
kan aan de beoordeling niets toevoegen, snelheid is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delftenaar17 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is een eitje en zonder gedoe.
En dit alles voor de laagste prijzen.

Service
Komen de afspraken na en je kan zelf opgeven wanneer je iets wat bestelt is kan laten leveren. Zelfs als jezelf installeert kan men hulp inroepen bij Bemmel en Kroon en krijgt men een goed advies waar geduld een hoofdrol speelt.

Assortiment
Zeer groot assortiment en het meeste gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Al meerdere spullen bestelt en nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Tot nu toe geen negatieve punten aan deze winkel. Komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herr Meijer 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raijmaekers 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal dat het aan huis wordt afgeleverd.

Service
alles is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gemakkelijk om zo te winkelen.

Extra toelichting
Duidelijke foto's van de producten met een goede en duidelijke beschrijving. Eenvoudig in te vullen bestelformulieren en men komt de afspraken goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmeijer 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Internet bestelling. Meteen zien wanneer er geleverd kan worden. Betaling via allerlei mogelijkheden.

Service
Wasmachine zonder extra kosten naar verdieping 2 gebracht. Keurig 20 minuten van te voren de melding dat ze er aan kwamen, exact op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voor iedere wens en portemonnee een passende oplossing.

Aanbeveling
Zonder problemen snel het nieuwe apparaat in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joverd 03-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De koel/vries combinatie werd keurig tussen de afgesproken tijden en zelfs op de camping afgeleverd. Chapeau!!

Assortiment
Er zijn ons diverse modellen getoond en uiteindelijk kwamen we bij de beste koop en beste keus terecht.

Aanbeveling
Bemmel & Kroon Zoeterwoude een uitstekende keus en goede service.

Extra toelichting
Geen motivatie nodig, omschrijving is voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annazegers 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
S,Middags om1400 uur besteld de andere dag om 1600uur keurig afgeleverd.De betaling naar wens verlopen.Perfect geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alphons69 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Achter me beeldscherm een wasmachine uitzoeken.
voor mij de eerste keer maar wat is dit makkelijk.
Meteen bevestiging van bestelling.

Service
Tijdens het bestellen had ik vergeten aan te klikken dat ik een wasmachine retour had.
Meteen de volgende dag gebeld... werd genoteerd en ook hiervan een schriftelijke bevestiging.
Bij aflevering waren de chauffeurs zeer vriendelijk de wasmachine netjes waterpas neer gezet en aangesloten .

Aanbeveling
Ik zou Bemmen en Kroon inzake de service aan een ieder aanbevelen

Extra toelichting
Achter me beeldscherm een wasmachine uitzoeken. voor mij de eerste keer maar wat is dit makkelijk. Meteen bevestiging van bestelling. Tijdens het bestellen had ik vergeten aan te klikken dat ik een wasmachine retour had. Meteen de volgende dag gebeld... werd genoteerd en ook hiervan een schriftelijke bevestiging. Bij aflevering waren de chauffeurs zeer vriendelijk de wasmachine netjes waterpas neer gezet en aangesloten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sacranie 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een vergelijk op Kieskeurig kwamen we uit op dit model wasdroger. De prijs van deze winkel was gelijk aan een grote concurrent in hetzelfde gebied. Omdat we vragen hadden over bezorgtijden en afleveren op tweede verdieping en het meenemen van de oude droger, belden we eerst de winkel. Voor we het wisten hadden we antwoord op elke vraag en stonden onze gegevens genoteerd. Het was geen enkel probleem om meteen de volgende dag te leveren. Bij de bezorgafspraak werd rekening gehouden met ons krappe tijdschema.
Betaling: we kregen de keuze. We kozen voor het gehele bedrag te pinnen aan de deur.

Service
Vandaag zou de droger geleverd worden. Wij kregen vantevoren een telefoontje van de chauffeur dat ze er over tien minuten zouden zijn. Ik was al thuis, maar dit kan erg fijn zijn voor mensen die even snel van hun werk weg moeten om een levering in ontvangst te nemen!
Twee heel vriendelijke mannen die zonder morren (heb ik wel eens anders meegemaakt) het apparaat naar zolder zeulden en aansloten. Het oude apparaat ging ook zonder problemen mee de vrachtwagen in.
Na installatie probeerden de mannen nog uitleg te geven over het schoonmaken van de filters e.d.... ik vertelde ze dat ik het boekje wel zou doornemen.
Voor de extra services (bezorgen, naar tweede verdieping sjouwen, aansluiten en oude apparaat retour nemen) hebben we niets extra hoeven te betalen. Sterker nog: ik kreeg er een vriendelijke glimlach gratis bij.

Aanbeveling
Er was een tijd dat het heel vanzelfsprekend was dat de "klant koning was". Tegenwoordig is dit helaas meestal niet meer het geval.
Bemmel en Kroon weet nog hoe het wel kan. Chapeau!
Over de after-sales kan ik niet oordelen, maar ik ga ervan uit dat ik te maken heb met een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Het bezorgteam wist in één oogopslag heel nauwkeurig in te schatten wat de precieze leeftijd van mijn oude apparaat was (van een vrij onbekend merk). Dit schept vertrouwen.
Voor huishoudelijke apparatuur loop ik voortaan een paar honderd meter door om de rood-zwarte gigant te omzeilen. Bij Bemmel krijg je hetzelfde product voor dezelfde prijs maar dan met een hoop service erbij en mensen die lijken te begrijpen dat een uitgave van een paar honderd euro niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Graag een 10 voor Bemmel... zij spannen de Kroon.

Extra toelichting
Zie eerder genoemd: Er was een tijd dat het heel vanzelfsprekend was dat de "klant koning was". Tegenwoordig is dit helaas meestal niet meer het geval. Bemmel en Kroon weet nog hoe het wel kan. Chapeau! Over de after-sales kan ik niet oordelen, maar ik ga ervan uit dat ik te maken heb met een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Het bezorgteam wist in één oogopslag heel nauwkeurig in te schatten wat de precieze leeftijd van mijn oude apparaat was (van een vrij onbekend merk). Dit schept vertrouwen. Voor huishoudelijke apparatuur loop ik voortaan een paar honderd meter door om de rood-zwarte gigant te omzeilen. Bij Bemmel krijg je hetzelfde product voor dezelfde prijs maar dan met een hoop service erbij en mensen die lijken te begrijpen dat een uitgave van een paar honderd euro niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Graag een 10 voor Bemmel... zij spannen de Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Braanker 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat je niet naar de winkel hoeft

Service
De stofzuiger was niet op voorraad en kreeg daar bericht van.
Precies een week later werd hij geleverd.

Aanbeveling
Omdat je keurig per mail alles krijgt uitgelegd en dat heb ik wel eens anders gezien.

Extra toelichting
De service is goed en ook keurig verstuurd. Kreeg s'morgens bericht, om ongeveer hoe laat de stofzuiger werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffer 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line besteld en de vaatwasser kon geinstalleerd worden (indesit), was voor BCC een te goedkope machine om te installeren.

Service
Goed geinformeerd,wanneer de monteur kwam, deze was zeer bekwaam.

Aanbeveling
Alles liep op een leien dakje.ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Ben prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhb1959 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kwam via kieskeurig op de juiste pagina, ben telefonisch prima ondersteund door een medewerker verkoop. Deze heeft mij een mail gezonden zodat ik online via IDEAL kon betalen.

Service
DE heren hebben bij aflevering de machine snel en netjes geplaatst en geïnstalleerd en geholpen met het terug plaatsen van overige huisraad.
Prima service onder het mom "niet lullen maar poetsen".

Assortiment
Kan ik niet veel over zeggen gezien het verloop van mijn aankoop

Aanbeveling
Top Shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

silliechevy 31-03-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede service

Extra toelichting
Ik heb geen andere motiven of te veranderen dit is de 2e keer dat ik super geholpen ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostmineur 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies, makkelijk bestellen

Service
Goeder leverservice: snelle levering, professionele plaatsing, afvoer van oude apparaat en verpakkingsmateriaal

Assortiment
Alle gangbare modellen uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Alles wat je zoekt in betrouwbaarheid en kwaliteit vind je hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van paridon 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keren dat ik bestelde bij Bemmel & Kroon deed ik dat via de telefoon. Er was alle tijd voor advies en overleg, alsof het een buurtwinkel betrof.

Service
Zie mijn ervaring hieronder. Maar vooral: degene bij Bemmel & Kroon die de verkoop heeft gesloten, blijft het aanspreekpunt. (In mijn geval Herman Linkerhof, die het begrip service zeer serieus nam.)

Aanbeveling
De service van Bemmel & Kroon houdt niet op bij het moment van levering.

Extra toelichting
Na een erg goede ervaring bij de aanschaf van mijn inductieplaat en combimagnetron, was Bemmel en Kroon het aangewezen adres toen mijn (bijna 28 jaar oude) vaatwasser het begaf. Via de telefoon heb ik een Miele besteld. Deze Miele bleek een aantal tekortkomingen te hebben (zie mijn recensie van de G 6300 SC). Tot drie keer toe liet Miele het afweten om het op te lossen - telkens was het Bemmel & Kroon die weer bemiddelde. Toen Miele uiteindelijk niets meer wilde ondernemen, bood Bemmel & Kroon me een nieuwe vaatwasser aan! Volgens mij heeft Miele het recht op z'n slogan verloren, en moet het worden: "Bemmel & Kroon, er is geen betere!" (Hadden ze ook maar televisies en computers!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rayanan 30-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

6,8

Gemak
Snel en stabiel geplaatst.

Service
Niet geplaatst op de geluidsdempers. Wordt niet aangesloten op trekschakelaar.

Extra toelichting
Op aanraden van verkoopmedewerker Online bekeken (in de winkel). Verwachte een iets andere model.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

elsvdk 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
BEL JE MET EEN VRAAG MET NEEMT ALLE TIJD om je het uit te leggen.
Bij bestelling vertelt men mij dat van het artikel wat ik bestelde een nieuwe versie diezelfde week zou komen of ik die wilde voor dezelfde prijs. Helemaal top!

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling al geplaatst, zie ik hetzelfd artikel een dag later elders goedkoper. Gebeld met Bemmel en Kroon, geen probleem dan passen wij de prijs aan.

Extra toelichting
Goede service,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fientje2003 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Was een beetje jammer dat de levertijd langer was dan was aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AMBosveld 29-03-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Zeer goede service in de winkel en bij de bezorging en installatie. Telefoontje van de chauffeur, hoe laat we hem kunnen verwachten, zo ook van degene die de installatie doet.

Assortiment
Duidelijke website voor het voor werk, overzichtelijk in de winkel.

Aanbeveling
Onze ervaring is prima, dus de aanbeveling is dan niet vreemd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marimax 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

OostdamR 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
opgezocht via internet, gebeld, advies gekregen en direct reservering gemaakt

Service
al eerder artikelen besteld bij Bemmel en Kroon, ook toen zeer goede service. Telefonisch advies en keurig teruggebeld. Bij levering werd het apparaat uitgepakt en het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Assortiment
mijn keuze was aanwezig, assortiment is wat ons betreft goed.

Aanbeveling
goede service, correct nakomen van afspraken. Ook vorige bestellingen geheel naar wens verlopen.

Extra toelichting
goede service, correct nakomen van afspraken. Ook vorige bestellingen geheel naar wens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

clement roebben 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer verdienstelijke firma een echte aanrader ook over de levering en vooral de behandeling !!! hoedje af
IK BEN EEN TEVREDEN KLANT !!!

Extra toelichting
ik was eerst sceptisch om te kopen via internet maar ECHT het kon niet beter !!! goedkoper , eerste klas geleverd en als je de dag voor de bestelling word geleverd en beslist een ander toestel te nemen zijn er totaal geen problemen !! gratis levering op de koop toe !! eenvoudig een geweldige firma ! ik ga er zeker reklamen voor maken !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertenria 28-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, industrieterrein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wordt goed geholpen en de volgende dag staat het bij je in huis

Service
Spullen worden netjes in huis afgeleverd. De oude spullen worden weer meegenomen en als het even kan nemen ze zelfs de verpakking van het nieuwe materiaal mee

Assortiment
Keuze volop en men probeert met je mee te denken

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Het geheel is als erg prettig geholpen. Door de verkoper werd er meegedacht in hetgeen we nodig hadden. Ook over de prijs was nog te onderhandelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetrian 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch bestelling doorgegeven en uiterst soepel kon een leverdatum worden afgesproken.

Service
Dachten mee over oplossing voor mijn situatie.

Assortiment
Ruime keus aan droogtrommels.

Aanbeveling
Vlot, adequate behandeling en ook de bezorgers waren klantvriendelijk. Werd een half uur voor levering nog even gebeld dat ze eraan kwamen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avanherk 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bemmel & Kroon heeft met haar aanpak, prijsstelling en service de juiste mix gevonden om (potentiële) klanten binnen een meer dan ruim assortiment het juiste product tegen een scherpe prijs en maximale service aan te bieden anno 2014. Bemmel & Kroon is helemaal up to date, chapeau!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Wouters 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je bestelt vanuit je zetel.

Service
Goede communicatie na bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snel, voordelig.

Extra toelichting
Snelle levering, goede opvolging van bestelling, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blondies 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede snelle service.
Vriendelijke jongens.

Extra toelichting
Snel en goede service. Levering was snel en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wodel 27-03-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam/voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk en gastvrij en klantgericht

Service
de gemaakte afspraken werden keurig en op tijd nagekomen

Assortiment
de gezochte ijs/koelkast met zijn afmetingen stond niet in de winkel.
afmetingen waren niet meer coulant

Aanbeveling
behulpzaam personeel dat zich aan de afspraak houdt

Extra toelichting
behulpzaam personeel, dat zich ook houdt aan de gemaakte afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaat53hen 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig een nieuwe afwasmachine uitgezocht en de winkel krijg je erbij om uit te kiezen.

Service
Direct na bestelling wordt er contact opgenomen welke tijd uitkomt en op die tijd komen ze ook. De monteur ging zeer voorzichtig met de spullen om en kwam zeer gedegen en vakkundig over.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Ik zou deze zaak zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser was erg gemakkelijk op deze manier. Door ook te kiezen voor de installatie was alles in één keer geregeld. De installatie werd zeer vakkundig en gedegen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binneke 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergemakkelijk om te bestellen op de website, overzichtelijk, kiezen, kopen en betalen!

Service
Uitstekende service, e-mailtje met verwacht uur van levering, het kan niet beter!

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasse en merken.

Aanbeveling
Een dikke 10 voor Bemmel en Kroon, zeker aan te bevelen ook aan kopers uit België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adsl525630 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
probleemlose levering en heel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peetengreet 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst heb ik de site bezocht,die vind ik heel overzichtelijk. Daarna heb ik telefonisch mijn bestelling gedaan. Heel klantvriendelijk zowel de site als het telefonisch contact met een medewerker.

Service
Super, je kunt de bestelling volgen via een mail die wordt toegestuurd. Een half uur alvorens de bestelling wordt gebracht wordt je gebeld dat de bestelling er aan komt.

Assortiment
Groot assortiment. Ik had een koelkast nodig, groot aanbod en scherpe prijzen, een aanrader!

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, goede service, groot assortiment en vooral belangrijk heel klantvriendelijk, ook de bezorgers.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen, vandaar de hoge cijfers. Ga zo door. Ik denk dat mensen juist in deze tijd behoefte hebben aan klantvriendelijkheid en eerlijkheid, oftewel wat je denkt te kopen ontvang je ook. Ik ben zeer tevreden met Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cojacqueline 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Per telefoon goed voorgelicht met eerlijk advies.

Service
Vakkundige en sympathieke monteur.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Vlotte, deskundige afhandeling.

Extra toelichting
Eerlijk, deskundig en vlot. Meer kan een klant niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs5 25-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en personeel staat je deskundig te woord.

Service
Denkt mee en heeft voor montage een prima bedrijf beschikbaar

Assortiment
Ruime keuze en helpt op deskundige wijze de keuze te bepalen.

Aanbeveling
Gezien zowel recente als ervaringen in het verleden beveel ik deze winkel aan kennissen en familie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caseesing 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wilde weten of een product echt op voorraad was. Heb toen even gebeld. De medewerker verzekerde mij dat het artikel op voorraad was en bood aan om het voor mij te reserveren. Zodra ik wist dat ik de volgende dag thuis kon zijn om het artikel te ontvangen, weer even gebeld.
's Avonds (17:30) een mail ontvangen dat het product de volgende dag bezorgd wordt. Betalen kon via PIN bij aflevering. Het oude apparaat werd gratis afgevoerd (wel eerst vermelden zodat ze er rekening mee kunnen houden).
Dag van levering werd ik 20 minuten voor tijdstip levering gebeld door de chauffeur.

Alles netjes afgeleverd. Ik ben meer dan zeer tevreden over Bemmel en Kroon.

Service
Zie bij "gemak".

Assortiment
Het artikel dat ik zocht konden zij leveren. Hoe het assortiment verder is weet ik niet.

Extra toelichting
Voor zover te beoordelen (aankoop en levering) zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EllyenJohan 25-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen omkijken naar addertjes onder het gras, het is een vertrouwd adres!

Service
Meer dan uitstekend!

Assortiment
Een groot en goed assortiment in huishoudelijke apparatuur en.....gegarandeerd de goedkoopste!

Aanbeveling
Ze hebben respect voor de klant, geven blijk van kennis van zaken, informeren je uitstekend op 'het' product en daarnaast een snelle keurig nette aflevering .

Extra toelichting
Het is een nette winkel met vriendelijk personeel die willen dat je het juiste, beste product koopt en tevreden de deur uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldenmarije 25-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie winkel, ruim assortiment, goed advies en scherp geprijsd.

Service
Droger is zaterdag besteld en werd maandag op tijd bezorgd en netjes geïnstalleerd. De wasmachine bleek schuin te staan, die werd ook direct recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertogh67 24-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met veel keus

Service
Prima service afspraken zijn 100% nagekomen alles werd schriftelijk via e mail bevestigd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettige verkoper/adviseur met veel kennis van het product

Extra toelichting
We werden als klant is koning geholpen met de aankoop prima we gaan met een volgende aankoop weer naar van Bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwittenberg 23-03-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede voorlichting

Assortiment
wat ik zocht was ruim voorrradig

Aanbeveling
goed toegankelijk,veel keus ,veel kennis

Extra toelichting
snelle levering,goede voorlichting en heel snelle inbouw!! Binnen 24 uur gekocht ,bezorgd en geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lili an 22-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede prijs en kwaliteit verhouding en prettig om in de fysieke winkel op een zeer prettige manier geholpen te mogen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews