bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zoetermeer dorpsstraat 25-07-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De service is goed, De mensen in de winkel zijn bekwaam en hebben veel ervaring. Zeer tevreden klant,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schellHJ 25-07-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De wasmachine is tot op 3 hoog getild en geplaatst. Ze hebben hem zelf voor mij aangezet.

Aanbeveling
Goed assortiment en je wordt geholpen door iemand met vakkennis!

Extra toelichting
Fijne winkel waar je met aandacht geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dejong-bac 24-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De koelkast werd thuis in de keuken afgeleverd en de oude word gelijk meegenomen!

Service
Zeer goed geregeld, je krijgt eerst een mail over een dagdeel dat hij komt, vervolgens word je een halfuur van tevoren gebeld dat ze eraan komen.

Assortiment
minder keus in de lagere prijsklasse

Aanbeveling
Het is misschien niet de goedkoopste, maar wel zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronnel 24-07-2014 In de winkel gekocht
dorpsstraat zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
leuke winkel en dichtbij

Service
altijd goede service

Assortiment
breed gesorteerd

Aanbeveling
altijd aanbevelen, vriendelijk personeel ook

Extra toelichting
Zeer tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiebitzvlieger 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede en correcte service. Snelle levering en bij aflevering toestel vlot geplaatst en oude weer meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PauldeVocht 23-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vlot telefonisch te bestellen. Betaling met pin aan de deur.

Service
Zelf moment van leveren kunnen bepalen en zeer vriendelijke transporteurs!

Assortiment
Veel merken eventueel in eigen winkel te bezichtigen.

Aanbeveling
Ze zijn ook zeer sportief in aanpassen van de prijs met een eventuele prijsdaling na reeds te hebben besteld.

Extra toelichting
Ze zijn zeer klantvriendelijk. En het zelf kunnen bekijken in de winkel vindt ik een grote plus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.vissenberg 22-07-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rustig kunnen kijken

Service
Prima geholpen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Positief

Extra toelichting
Mooie winkel lekker ruim opgezet en genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oirsbeek1 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was snel geplaatst

Service
Goed geregeld alles goed afgeleverd en geplaatst zonder extra kosten

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker weten omdat het zo goed gegaan is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yrijs 22-07-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Aansluiten super, geven advies en nemen oude app mee. Geen rommel, vriendelijk personeel, ook bij de bezorging!

Assortiment
Zeer gevarieerd en als ze model niet in de zaak hebben, is ie toch te bestellen

Extra toelichting
Heerlijk zo'n winkel in de stad! Vriendelijk , welgeinformeerd personeel, die je graag helpen en met een oplossing komen. Kom er altijd terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin van saanen 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, goede beschrijving van de producten.
Duidelijk bestelproces!

Service
Telefonisch goed bereikbaar, professionele en behulpzame medewerker aan de telefoon.
Snelle levertijd, met keuzemogelijkheid!Tijdsindicatie van 2 uur, binnen deze tijd werd ook daadwerkelijk geleverd. Super!

Aanbeveling
Ik koop voorlopig alleen nog maar bij hen, makkelijker en beter kan het niet volgens mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betteke de Gruyter 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel; aflevering tijd ruim van te voren bekend; aan afspraken gehouden; betaling gemak.

Service
pas een dag in huis. nog geen contact met winkel, want nog geen probleem.

Assortiment
concurrerend: ja. kwaliteit: goed.

Aanbeveling
alles goed, snel en duidelijk.

Extra toelichting
ook bij aflevering probleempje ( afvoer oude koelkast ) met los koppelen zonder al te veel problemen op gelost door vervoerders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacquehu 21-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquis Haarlem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Prettige wijze van serviceverlening. Alle gemaakte afspraken worden stipt nagekomen. Prima communicatie t.a.v. de aflevering van wasmachine en koelkast

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

IngePh 19-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Duidelijke en snelle communicatie per e-mail.

Assortiment
Uitgebreide keuze in alle prijsklassen. Concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Correcte communicatie, laagste prijs en snelle levering. Mogelijkheid tot verlenging garantie met 3 jaar aansluitend op fabrieksgarantie.

Extra toelichting
Alle bovengenoemde punten zijn positief. Kan geen nadelen aan deze winkel bedenken. Heb al minstens 20 jaar goede ervaring met Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

misoppas 19-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wasmachine is goed afgeleverd de volgende werkdag na bestelling te hebben geplaatst. Ook werd ik netjes gebeld dat ze binnen 20 min voor de deur stonden om het af te leveren.

Aanbeveling
Mooie prijs en fantastisch service ook aan de telefoon als je een vraag hebt. Volgende keer als ik wat nodig hebt doe ik dat zeker bij deze winkel weer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

chaton 19-07-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten in de winkel overzichtelijk opgesteld. Betalen kon direct overmaken of pinnen bij afleveren. Hoefde niet overbodige gegevens in te vullen. Het bestel en afleverproces werd duidelijk uitgelegd.

Service
Goede bereikbaarheid, professioneel en met aandacht geholpen. Geen extra kosten voor leveren, ook niet voor het aansluiten en op een etage brengen van de machine.

Assortiment
Meer assortiment en ook in de lagere prijsklassen, die je bij de grotere en bekende concurrenten, alleen op internet kunt vinden.

Aanbeveling
Wij zijn hier met zoveel aandacht en professionaliteit geholpen. Ook over de laagste prijzen kregen wij een eerlijk oordeel. Bij andere leveranciers werden wij niet eens geholpen als we naar goedkopere machines keken. Uiteindelijk hebben wij door een eerlijk advies toch een duurdere machine gekocht.

Extra toelichting
Je krijgt de gelegenheid om zelf te kijken, als je rondkijkt wordt er opgelet of je toch iets wil vragen. Onze indruk was zeer goed in alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimP 18-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen en bestellen. En een paar dagen later geleverd en geinstalleerd

Service
Vriendelijk en accuraat

Aanbeveling
Prima zaken doen

Extra toelichting
Alles ging gesmeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonvb88 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk filteren en vinden wat je zoekt!

Service
Kan niet beter...

Assortiment
We hebben hier een lastig model voor een prijsje kunnen kopen.

Aanbeveling
Voor alle keuken spullen is dit de beste winkel.

Extra toelichting
Alles werd formeel op de hoogte gehouden van mijn status, kon zelf de leveringsdatum kiezen en ze leveren zoals het moet en dan nog eens voor de beste prijs op heel het net!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweetie_92 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Tevreden over de website, het overzicht en de bestelprocedure. Het kostte weinig moeite om het bestelproces te doorlopen.

Service
We werden goed op de hoogte gehouden over onze bestelling via e-mail. Zo kregen we de eerstvolgende werkdag direct een bestelbevestiging en na verzending ook een link om de bestelling te volgen. Erg handig, op die manier weet je hoelaat je thuis moet zijn zonder uren voor niets te hoeven zitten wachten. De leverdata en tijden zijn nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. We hadden een bepaald merk en type in gedachten en Bemmel&Kroon bood deze aan. Zelfs nog voordeliger dan Mediamarkt e.d.

Aanbeveling
Snelle service, prettige webshop. Dit alles geeft een vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Snelle service, prettige webshop. Dit alles geeft een vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lbpronk 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
wij zijn fantastisch geholpen. We hadden een vaatwasser besteld en deze kon de volgende dag al bezorgd en geplaatst worden. Toen kwamen we erachter dat we een verkeerd model hadden besteld. Na een telefoontje werd dit direct opgelopst. Reslutaat: de volgende dag is de juiste vaatwasser geplaatst door een zeer fijne monteur en de oude is meegenomen. Een super ervaring en wij bevelen deze winkel aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antwerpen60 17-07-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard hazerswoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel geholpen in de winkel aan de rijneke boulevard

Service
duidelijke afspraken

Assortiment
alles is goed overzichtelijk

Aanbeveling
prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hreedijk 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen ging erg eenvoudig.
Geen lange invoerformulieren, alleen het hoognodige werd gevraagd.

Informatievoorziening tijdens het bestelproces was duidelijk.
Betaling ging tevens vlot.

Goede communicatie per mail.

Enigste opmerking: de informatie verstrekking was mijn inziens iets te weinig. In ons geval was het geen punt, wisten precies welk type we wilde hebben, echter voor een nog zoekende klant is meer informatie m.b.t. het apparaat , of een link naar de productpagina van de leverancier, wel gewenst.
Een vergelijk functie van apparaten van dezelfde klasse zou tevens handig zijn om een keuze te kunnen bepalen.

Service
Helemaal top! De bestelde wasmachine was vervangen door een nieuw model.
Dit model was duurder dan het bestelde, toch voor de bestelde prijs geleverd gekregen.

Om 15:45 besteld, de volgende dag om 10:55 geleverd en aangesloten.

Duidelijke communicatie omtrent bestelling en levering.
Kon de vrachtwagen realtime via internet volgen en werd een uur van te voren gebeld.

Bezorgers zagen er verzorgd uit, netjes en beleefd.
Geen klungels die voor het eerst een wasmachine 2 hoog moesten tillen maar ervaren gasten.

Oude machine mee retour genomen, nieuwe op de 2e verdieping geplaatst en uitgepakt, aangesloten en een 1e draai aangezet.
Al het verpakkingsmateriaal is tevens netjes mee genomen.

Aanbeveling
Dit was de 1e keer dat ik bij deze webwinkel een aanschaf heb gedaan.

Als dit de mate van service is die zij altijd afleveren, raad ik deze iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalinga 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelling via de website

Service
Geen gedoe, maar gewoon een superservice. Vriendelijk personeel en bezorging.

Assortiment
De meeste producten hebben ze.

Extra toelichting
De persoonlijke touch van Bemmel en Kroon maakt het gewoon veel plezieriger winkelen dan bij een grote keten. Snelle en vriendelijke service en scherpe prijzen. Door die combinatie is het voor mij de vaste leverancier voor apparatuur geworden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden man den haag 16-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen één week na bestelling is al mijn keuken inbouwapparatuur geleverd en via B&K geïnstalleerd. Geen vooruitbetaling bij bestelling, maar een PIN-betaling na installatie. Bovendien alles tegen een scherpe prijs en met een goed advies.

Service
Alles ging volgens het &qout;boekje&qout;, top! Nog een kleine accessoire besteld, ook dit kan ik binnen een week afhalen.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg, er staat veel in de showroom, da's prettig!

Aanbeveling
Gezien het eerder genoemde, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juul28 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, gisteren besteld, vandaag gebracht op afgesproken tijdstip, op de tweede etage, helemaal perfect.

Service
zie boven

Assortiment
was op zoek naar deze koelkast dus weet niet

Aanbeveling
geen enkele aanmerking

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vierdaagse 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch om toelichting gevraagd. Alle wensen werden ter plekken afgesproken en meteen via e-mail bevestigd.

Service
wasmachine geïnstalleerd en proefgedraaid door bezorgers. Oude machine meegenomen volgens afspraak.

Aanbeveling
Er is niets mis mee.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clairehj 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super snelle levering, wasmachine werd als vanzelfsprekend de trap opgetild en keurig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt door twee attente jongens. Super service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertdeK 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Service
Mooi op tijd binnen afgesproken tijdskader, half uur van te voren berichtje dat men onderweg was. Snel aangesloten .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Majolee 15-07-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte voorlichting en adviezen

Service
prima afhandeling

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
door de goede voorlichting en sortering in prijzen

Extra toelichting
uitstekende bediening, adviezen, voorlichting, afhandeling en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bastiaens 15-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat in ons geval erg belangrijk was(een plots defecte koel/vries combinatie); is de zeer snelle levertijd.De eerstvolgende werkdag werd het product al bezorgd!

Assortiment
Van laag tot hoog segment/prijsklasse is er een ruime keuze aanwezig.

Aanbeveling
Onze review spreekt hier voor zich.

Extra toelichting
Op alle punten scoorden Bemmel&Kroon een 10, omdat er in de ogen van mij en mijn vrouw; net als bij een eerdere aanschaf 6 jaar geleden bij dit bedrijf, grote vakkennis aanwezig is i.c.m. een objectief advies! Wat net zo belangrijk is,is dat de bezorgers bij aflevering (in dit geval een grote koel/vriescombinatie)een net zo'n goede indruk achter laten als hun collega's in de winkel.Dit hebben zij dan ook gedaan, met alle tijd voor een correcte, nette en voorzichtige plaatsing. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanbier235 14-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Helaas zat er vertraging bij de leverancier maar ik werd hier goed en netjes over geinformeerd.

Assortiment
Genoeg keuze en de bereidheid om even goedkoop te leveren als je op internet een goedkopere hebt gezien

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijke mensen en goede service

Extra toelichting
Een mooie winkel met vriendelijk personeel; gewoon even binnenlopen als je iets zoekt!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MarianBeukers 14-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg vriendelijk geholpen in de winkel met als optie dat we niet alleen wasdroger maar ook gelijk een wasmachine hebben gekocht.
Bedankt Pascal

Assortiment
Keuze te over.
Wij waren wel al goed voorbereid en hadden een idee wat we wilde hebben.

Aanbeveling
Een groot assortiment met beste prijs.

Extra toelichting
Na overweging te gaan shoppen in andere witgoed winkels in onze buurt toch gekozen voor Bemmel en Kroon omdat : Geen zoektocht naar personeel. Technische kennis en duidelijke uitleg. Non nonsens zaak. Goede prijsgarantie ( de goedkoopste ).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

helmavdh 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internetsite. Scherpe prijzen. Bieden de mogelijkheid vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Service
Klantvriendelijkheid optimaal. Snelle reactie(s), vlotte levering. Bevestigingen via de mail. Het aflevermoment wordt in een mail aangegeven; bestelling op dag van aflevering te volgen. Vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Deze winkel is aan te raden voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A.Hoogkamer 13-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer correct op de hoogte gehouden over het tijdstip van aflevering
Prima voorlichting door de verkoper

Service
Twee keurige jongens die de verpakking meenamen
en de machines na opstelling hebben getest.

Assortiment
We wisten direct wat we wilden
DE 9 had ook een tien kunnen zijn.

Aanbeveling
Een fijne zaak om te kopen

Extra toelichting
Overzichtelijk, een goed assortiment en fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvdBvdT 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, ingedeeld naar soort apparaat. En daarbinnen kun je specifieker zoeken op overige wensen.

Service
Duidelijke bevestigingsmail. Dag voor de levering ontving ik een mail met een tijdslot (van 3 uur) wanneer apparaten bezorgd zouden worden, met de opmerking dat ik ongeveer een half uur voor de daadwerkelijke levering gebeld zou worden. En dit gebeurde keurig.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze, ik heb apparaten gevonden die voldeden aan mijn wensen.

Aanbeveling
Prima, er werden geen bezorgkosten in rekening gebracht en de apparaten zijn naar boven gebracht en aangesloten. Oude apparaten zijn meegenomen.

Extra toelichting
Prima webwinkel. Ik heb apparaten online gekocht en betaald. Er werden geen bezorgkosten in rekening gebracht en de apparaten zijn naar boven gebracht en aangesloten. Oude apparaten zijn meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watermunt 11-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkel makkelijk bereikbaar voldoende parkeer gelegenheid

Service
netjes op de hoogte gebracht levertijd , en een half uur van te voren nog een telefoontje komen eraan.
en verpakking netjes afgevoerd.

Assortiment
groot assortiment en voor iedere beurs.
en goede uitleg verkoper wist wat die verkocht

Aanbeveling
moderne en nette winkel overzichtelijke opstelling van apparatuur , je kan op je gemak kijken zonder te worden opgejaagd .
en bij vragen goede uitleg.

Extra toelichting
reden dat wij hier weer gekocht hebben is de goede service, die we eerder al hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marJlp 3325 11-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk

Algemene score

8,0

Service
De ontvangst in de winkel was zeer vriendelijk en de uitleg van het product en vragen die we hadden werden op een prettige en begrijpende manier uit gelegd .

Assortiment
Er was ruime keus en de prijzen waren concurrerend ten opzichten van collega's .

Aanbeveling
De klant vriendelijkheid heeft een goede indruk gemaakt en de afspraken zijn na gekomen.

Extra toelichting
Je kreeg de kans om het product dat je wilde kopen op je gemak te bekijken en samen overleg te plegen,voor het thuis bezorgen van de wasdroger werd gekeken hoe het voor ons het beste uitkwam,er werd niet gevraagd voor een vooruit betaling .

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie12345 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt prima, ook het bestellen gaat snel en makkelijk

Service
Perfecte service. Wasmachine werd op de plek van bestemming geplaatst en gemonteerd door de extra service.

Assortiment
Genoeg keus op de site om uit te kiezen

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Goede service Goedkoper dan andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaluke 09-07-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld en vakkundig.

Service
Bij bestelling krijg je een bevestiging per e-mail.
Vervolgens krijg je een e-mail dat het artikel voorradig is en je kunt de afspraak online maken.
De dag ervoor kregen we het tijdstip door (4 uur tijdsbestek) en een half uur voor levering nog een belletje dat ze eraan komen. Geweldig.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vakkundige uitleg over het artikel.
Goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JamesJo 09-07-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede uitleg. Mooie korting ontvangen. Op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Van Huysse 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo simpel om te bestellen; je gelooft het bijna niet

Service
Op tijd, prima op de hoogte gehouden van de track en levering, 15 minuten van tevoren gebeld. Prima

Aanbeveling
Uitstekende service, prima prijs en snel geleverd. Oude apparaat werd zonder problemen direct meegenomen. Aardige, bereidwillige bezorgers. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahmvhf 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website is duidelijk en
producten zijn makkelijk te vinden

Service
goede regeling van afspraken via e-mail en afspraak werd ook nagekomen

Assortiment
grootassortiment

Aanbeveling
beste afhandeling

Extra toelichting
goede verstandhouding en berichtgeving over levering van product

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

gelukstreffer 08-07-2014 In de winkel gekocht
Van Bemmel & Kroon te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
prettig behandeld in de winkel en ook de bezorging was met zorg geregeld.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze in de winkel.

Aanbeveling
Hele prettige zakenpartner die de beloftes nakomt. Ook de bezorging was met zorg uitgevoerd.

Extra toelichting
Prettige benadering naar de klant toe en goede adviezen gegeven. Snelle levering en de bezorgdienst was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven de clercq 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige webstore

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker de moeite doen om hier ook de prijs te vergelijken !

Extra toelichting
correcte service, goede prijs, verzorgde levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willem56ijsselmonde 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hoefd de deur niet uit !

Service
Werden keurig netjes vantevoren gebeld hoelaat ze er zijn

Assortiment
Voor ons keuze genoeg

Aanbeveling
Werd goed behandeld duidelijk en er werd bezorgd wanneer het ons uitkwam .

Extra toelichting
Een vriend van ons wees ons op deze winkel (Bemmel en Kroon) nadat we een slechte ervaring hadden bij (BCC) het artikel was niet op voorraad en en werden daarover netjes gemaild, toen het binnen was werd er een afspraak gemaakt na onze vakantie die er ook nog eens tussen viel presies op de dag die wij aangegeven hebben en werden een uur van tevoren gebeld , keurig boven gebracht en uitgepakt en neergezet ,vriendelijke bezorgers ,volgende keer gewoon weer Bemmel en Kroon 👍👍 Gr uit Rotterdam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraWassenaar 07-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg leuke service in de winkel.

Assortiment
Meer dan genoeg merken / types om een keuze uit te maken.

Aanbeveling
Prachtige winkel in een heel mooie winkelboulevard

Extra toelichting
Het was een hele prettige ervaring, met goed en vriendelijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annamarijn 06-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en op de gewenste dag afgeleverd

Service
Goed ingelicht over het tijdstip dat de wasmachine besteld zou worden. Post nl. leek wat vreemd, maar de wasmachine werd keurig geïnstalleerd

Extra toelichting
Wat prettig is, dat is dat je ook met een pinpas kunt betalen. Dus betaling na aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmie1980 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet besteld na telefonisch eerst geholpen te zijn. Dus alles vanuit me luie stoel!

Service
Vanuit alle partijen prima geholpen

Assortiment
Op internet zeer veel keuze

Aanbeveling
Goede prijzen, uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoge Wal 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Zeer vlotte afhandeling van het gevraagde.

Assortiment
Ondanks dat ik maar een apparaat nodig had toch heel de site bekeken

Aanbeveling
De mate van afhandeling en keurige bezorging op de tijd zoals afgesproken.

Extra toelichting
Jammer dat er niet bij vermeld was dat het oude apparaat in een doos had moeten zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arnold1985a 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling verliep gemakkelijk. De avond voor de afleverdag werd het tijdvenster van bezorging toegestuurd. Op de dag van bezorging was de locatie van de koerier in real time te volgen. Een half uur voor bezorging werd er gebeld.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling en het aflevermoment. De extra-service was boven verwachting: de heren die het apparaat kwamen afleveren waren hoffelijker dan obers in een sterrenrestaurant. Het verpakkingsmateriaal ging netjes mee retour. Ter plaatse bleek een klein deukje in het apparaat te zitten. Hiervoor werd direct gebeld en een transactievoorstel gedaan: een restitutie van een deel van het aankoopbedrag.

Assortiment
Ik heb zeer gericht naar dit apparaat gezocht en niet veel verder gekeken. Derhalve kan ik hier geen goed oordeel over geven. Wel was Bemmel & Kroon een van de weinigen die dit apparaat nog kon leveren.

Aanbeveling
Al met al heb ik een bestelling geplaatst bij een bedrijf dat ik nog niet kende. Dit heeft zeer goed uitgepakt: duidelijkheid en topservice. Zo zou ik het graag altijd zien, zeker aan te raden.

Extra toelichting
Ik heb werkelijk waar geen enkel punt ter verbetering en ben verrast door de nette afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tiemenh 04-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen, betalen en bezorging

Service
Jammer dat ze de koelkast niet naar boven konden brengen. De koelkast is dezelfde grote als de oude maar vanwege de verpakking kon hij niet door het trap gat. Zonder verpakking mogen ze hem niet naar boven brengen. Eigenlijk ook wel begrijpelijk...
Verder werd er keurig aangegeven wanneer ze langs zouden komen (ochten d of middag) en werd er een half uurtje van te voren gebeld dat ze eraan kwamen.

Extra toelichting
Niets mis met deze webwinkel, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews