bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HAEW 21-02-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie in de winkel

Service
Over de bezorging van de wasmachine werden goede afspraken gemaakt en de wasmachine werd tot op de zolderetage 2e)gebracht en aangesloten. Hij moest over een wastafel meubel getild worden en dit deden de jongens zonder kommentaar. De oude wasmachine werd ook weer naar beneden gebracht en meegenomen. Ook al het verpakkingsmateriaal is meegenomen

Extra toelichting
We werden heel goed geinformeerd en keurig geholpen dooe een aardige verkoper. De werking van de machine werd goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BetsWillemsen 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op zaterdagavond, laat, liet mijn vaatwasser me na een etentje met 9 personen, in de steek.
Mijn dochter zocht via internet contact en woensdagmiddag was de nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Fantastisch!

Aanbeveling
Goeie service, prettige medewerkers, ik ben heel tevreden.

Extra toelichting
Snelle service, prettige medewerking, ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Tjebbe1978 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle vakkundige service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alexh 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
to the point, duidelijk en simpel

Service
goed geinformeerd over bestelling en aflevering. ook goede voortgangsmeldingen

Aanbeveling
prijsniveau is goed en overige zaken ook, dus waarom niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JimmyRoy 21-02-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vriendelijke Bediening terzake deskundig. (helaas geen koffie of thee in de winkel aangeboden)Wel een bloknoot en een balpen gekreegen.(aardig) Bezorging was prima,vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToppieTop 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel en eenvoudig te bestellen via de site waar goede en duidelijke informatie wordt gegeven.

Service
Snel geleverd op de afgesproken dag. De bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam terwijl ze met de zware wasmachine 1 normale trap op moesten en in huis ook nog eens een hele lastige trap. Ze deden het toch, bleven uiterst vriendelijk en namen ook de oude wasmachine met het verpakkingsmateriaal mee. Complimenten. Wij zijn heel blij.

Assortiment
Grote keuze en wat we wilden hebben was op voorraad. Ook de prijs is scherp.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen en zodra we weer iets nodig hebben dan gaan we eerst bij Bemmel&Kroon kijken.

Extra toelichting
Alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert631 20-02-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prachtig mooie en vooral grote winkel. Veruit de meeste apparatuur om te bezichtigen en goede uitleg over te krijgen. Erg vriendelijk personeel die oprecht zonder enige druk op te leggen meedenken en de tijd nemen om alle opties te bespreken. Zonder toezegging van aankoop meer dan bereid om 3D tekeningen te maken/mailen die thuis rustig kunnen worden bekeken en overdacht. Wij zijn erg veel zaken afgegaan maar hadden hier niet alleen het "beste gevoel" maar ook écht de beste prijs. Wij troffen adviseur Arjan Kuiten, een erg enthousiaste verkoper/adviseur. De keuken moet nog ingemeten en geplaatst worden en zijn er nu al blij mee... Dat wil wat zeggen toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DMRVM77 20-02-2014 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over B en K; direct een redelijke prijs die ze daarna scherp maken, dit itt andere keukenboeren waar je idioot moet afdingen wil je het gevoel hebben een redelijke prijs te betalen. Heel veel apparaten in showroom om te bekijken en de laagste prijzen voor de producten. Daarnaast uitstekende service. Ook de montage via B en K was subliem, zeer vakkundig en de tijd ervoor genomen. Bijna ouderwetse service, zo klantvriendelijk. Kan B en K iedereen aambevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tanja1968 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Veel keuze. De leveringsdag kun je zelf bepalen. in de namiddag voor de levering keurig een mailtje met een te verwachte bezorgtijd. De levering was keurig op tijd.

Service
Oude koelkast netjes meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze. Goed gesorteerd

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Deze winkel was voor het product dat wij zochten nagenoeg de goedkoopste. De doorslag was dat wij de naam kenden en dus betrouwbaar vonden, en we kregen er ook nog gratis extra service bij. al met al de moeite om voor deze winkel te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riasi 19-02-2014 In de winkel gekocht
2491BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goede service, eerlijk verhaal door de verkoper en alle afspraken snel nagekomen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prettige winkel en ruim te parkeren voor de deur.

Extra toelichting
zeer prettige zaak en ghoede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellenwezel 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de site.
Duidelijke informatie.

Service
Goede berichtgeving over het leveren van de wasmachine en aan het begin van de dag van levering hoor je hoe laat de machine precies geleverd wordt. En dat klopt ook.

Assortiment
Goede keuze. Veel informatie over de machine.

Aanbeveling
Ze stalen betrouwbaarheid uit en maken het ook waar. Ik heb er zelf een heel goed gevoel bij en zou het ook zo aan iemand anders aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hellevoet 19-02-2014 In de winkel gekocht
Zoterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Groot assortiment in alle apparaten en keukens, waarbij je goed geholpen wordt al je vragen hebt. Prijzen zijn zeker concurerend !

Extra toelichting
Is een mooie ruime en moderne winkel, waar je zeker dat vindt wat je zoekt. Of het nu in de goedkopere klasse is of in een duurdere c.q. dure klasse. Daarnaast staan er ook een aantal keukens in diverse stijlen en prijsklassen. In de showroom zijn de apparaten overzichtelijk ingedeeld per soort apparaat. De meeste modellen staan ook in deze showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan733 19-02-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bereikbaarheid, parkeergemak

Service
Uitstekend ontvangen en geadviseerd door Bob

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gespecialiseerd bedrijf, goed geholpen,
gewoon een fijne zaak met aardige vakbekwame mensen.

Extra toelichting
Na vlot besloten te hebben zou een kopje koffie aangenaam geweest zijn en een idee zijn omdat het bedrijf op een industrieterrein gevestigd is. Advies een koffie automaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fboogaard 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede opzet van website. Bestelling per mail geplaatst en steeds binnen enkele minuten reactie door medewerker. Super!

Service
Netjes een belletje een half uur voordat bezorger kwam, ondanks dat bezorgtijd ook dag eerder per mail al kenbaar werd gemaakt. Gratis wasmachine 2 etages getild, geplaatst, aangesloten en oude meegenomen. Totaalprijs wasmachine bij elkaar goedkoper dan goedkoopste prijs op Kieskeurig (door korting) dus helemaal tevreden!

Assortiment
Doelbewust op zoek geweest naar wasmachine en niet verder gekeken, maar Bemmel & Kroon kennende zit hun assortiment helemaal top in orde!

Aanbeveling
Zeer goede afhandeling van bestelling, niet vooraf betalen maar pinnen/contant bij aflevering, adequate en snelle reactie op e-mail, vriendelijk personeel, zeer snelle installatie, niks op aan te merken.

Extra toelichting
Zoals altijd super service van Bemmel & Kroon, al eerder apparatuur gekocht en altijd top geholpen en nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Borst 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was duidelijk en voor mij een snelle manier om aan het gewenste product te komen.

Service
Bij een telefonische vraag werd ik snel en zakelijk geholpen. Ook na de levering had ik een vraag per mail en is snel en juist op gereageerd.

Aanbeveling
Zie mijn commentaar op GEMAK en SERVICE

Extra toelichting
No nonsens, goed, correct en zakelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angell66 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld en meteen een bevestiging, en ook een zeer snelle bezorging

Service
een mail met tijdsindicatie van bezorging in gelukkig een kort tijdsblok en 10 minuten van te voren een telefoontje.

Aanbeveling
al mijn producten waren voorradig en worden snel en netjes afgeleverd op de plek die men wenst.

Extra toelichting
Dit is mijn vierde apparaat wat ik bij dit bedrijf besteld heb. eerst een wasdroger, toen een afzuigkap en een inbouwkookplaat. helaas begaf mijn wasmachine het vorige week. Er is keuze genoeg aan websites, maar toch maar weer dit bedrijf besteld. Goede en snelle service en als een van de weinigen wordt de wasmachine gratis op de zolder geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoww 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, echter hadden de specificaties wel wat uitgebreider beschreven kunnen worden. Deze echter op Kieskeurig.nl kunnen lezen. Bestellen gaat heel gemakkelijk en meerdere betaalopties, zoals per pin betalen bij levering Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering ervan.

Service
Wij hadden een beperkte tijd waarin onze wasmachine geleverd kon worden, hen gebeld en hebben hier in de planning zoveel mogelijk rekening mee gehouden. we werden tevens een half uur voor de levering gebeld dat ze er binnen een half uur zouden zijn, wat ook zo was. wasmachine netjes naar boven gebracht en geïnstalleerd. daarnaast uitleg gekregen over de vragen die we nog hadden.

Assortiment
Niet echt naar gekeken omdat ik via Kieskeurig.nl heb gezocht en deze webwinkel als goedkoopste uit de hoek kwam.

Aanbeveling
Indien uitwijst dat het gekozen product bij deze winkel het goedkoopst is, zal ik zeker aanraden om bij deze winkel te kopen.

Extra toelichting
Winkel kwam als goedkoopste uit de hoek, voorwaarden zijn helder. Bestellen gaat gemakkelijk en meerdere betaalwijzen mogelijk. Snelle en goede levering met gratis extra service en advies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jannesvisser 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Goeie service, snelle levering en alles werkt goed digitaal: tijd van bezorgen, zelfs volgen van bezorgen voor tijdstip van bezorgen op half uur nauwkeurig!, aardige bezorgers, nette email achteraf van jouw ontvangstbevestiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wbrenk 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website snel en overzichtelijk

Service
Zeer duidelijke communicatie en ben vanaf het begin goed op de hoogte gehouden van de levering. Kreeg 's morgens een email dat de levering tussen 13.45 en 18.45 zou plaatsvinden en exact 13.45 werd mijn bestelling geleverd.
Donderdags besteld en vrijdags geleverd. Zeer tevreden.

Extra toelichting
Had nog nooit van Bemmel en Kroon gehoord, maar zij waren en de goedkoopste (op 2 euro na) en zij hadden het product op voorraad en konden de volgende dag leveren. Ben zeer tevreden zowel over de stofzuiger (cadeau voor mijn dochter, die er zeer tevreden over is) als over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrie.van.vught 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze ruim voldoende

Aanbeveling
Ik zie niet waarom je elders zou zoeken.

Extra toelichting
ideale partener, afspraken zijn goed geregeld en eerst een bevestiging met tijd indicatie en... een half uur voor levering belt de bezorger dat ze onderweg zijn: klasse!!! Voorbeeld voor vele andere bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelascholz 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website, snelle en duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van de bestelling

Service
uitstekende service met communicatie bij ieder stap van het proces

Assortiment
ruime keuze, prij-kwaliteit verhouding dik in orde

Aanbeveling
goede service, snelle levering, wat wil je meer

Extra toelichting
Goede keuze op de website, bestelling verloopt gemakkelijk. Uitstekende communicatie en snelle levering, zelfs op 2 hoog zonder lift

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riestijl 15-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super service! Oude apparaat meegenomen en twee aardige jongens met verstand van zaken die kwamen bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

builder 14-02-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op voorraad en snel leverbaar.

Service
Super service, bezorgen,aansluiten en
oude wasmachine mee.

Aanbeveling
100%,er is geen betere winkel.

Extra toelichting
Mooiste en goedkoopste witgoed-winkel van Nederland ! Verkoper Bob is top , geeft een eerlijk en goed advies !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyzr 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald_62 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige service als je per telefoon te woord wordt gestaan uiterst vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Van aankoop tot aflevering is gewoon heel goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Korsuize 14-02-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel met vriedelijk personeel

Service
Personeel is bereidwillig om te helpen een goede keuze te maken

Assortiment
Goed en overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
Gezien de ervaringen met Bemmel en Kroon, zou ik vrienden deze winkel met genoegen aanbevelen

Extra toelichting
2 1/2 jaar geleden koelvriescombinatie gekocht telkens problemen gaf (ijsvorming). Keurig opgelost door omruiling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tienderen 14-02-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er klantvriendelijk en alles is mogelijk om het product snel te leveren

Service
Super service, van afspraak via de mail tot en met het contact met de jongens die de machine kwamen leveren.

Assortiment
Voor iedere portomonee wat wils. Voldoende keuze dus.

Aanbeveling
Ze hebben er echt verstand van!!

Extra toelichting
De winkel is keurig, je wordt goed geholpen en hierdoor is de keuze voor een apparaat makkelijker te maken, want je hebt zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jac van rijn 14-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqiii 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Mooie en duidelijke site! Perfecte afhandeling. Chapeu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annepostma 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis bestellen en zelf bepalen wanneer je het thuis bezorgd wilt hebben

Service
Keurig bezorgd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker de moeite waard

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiel.boltong 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en correct weergegeven.

Service
Geweldige service.Alles werd volgens afspraak correct afgeleverd.
Een uur van te voren bellen ,hoe laat
de bezorgers zouden komen,was heel aangenaam.
Geen aansluit,bezorg en meeneemkosten
in rekening gebracht.Ik zou willen ,dat alle internetbedrijven alles zo prima zouden afweken.
Chapeau!

Assortiment
Assorti is goed,prijs was zeker concurerend.

Aanbeveling
Ik zou zeker anderen dit bedrijf willen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe pas een product bij deze winkel gekocht en daar heb ik goede ervaringen mee. Ik zal zeker bij een volgende aankoop,Bemmel en Kroon opzoeken en ervaren of de zelfde service nog altijd van kracht is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WL 13-02-2014 In de winkel gekocht
Cruqiuis, 2141 EV
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lokaal in winkel Cruqiuis alles besteld

Service
Goed geholpen en geadviseerd door lokale staf

Assortiment
Niet alles aanwezig maar dat maakt niet veel uit aangezien alles te vinden is na verwijzing

Aanbeveling
Eerlijk, duidelijk, meedenkend en zeer adequate en snelle service zeker qua aflevering/bezorgen...super !!

Extra toelichting
Zie alle punten hierboven, * goede service * fijne staf * snelle behandeling * correct * goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

weimar 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling simpel gemaakt, naproces is eenvoudig en snel

Service
Zeer hoog serviceniveau

Assortiment
Beste prijs en ze hebben wat ik zoek

Aanbeveling
Service staat hier hoog in het vaandel, ouderwetse service met moderne prijzen en gemak

Extra toelichting
De monteur komt op de afgesproken tijd, belt vlak vantevoren dat hij er aan komt en voert de installatie vlekkeloos uit. Hij zag ook wat probleempjes, legde ze uit en loste ze direct op. Resultaat: een goed ingebouwde, aangesloten en geteste vaatwasser. Met gebruikstips. Zelden zo'n service meegemaakt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luos3m 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lissing 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Na tot grote tevredenheid een vaatwasser te hebben gekocht in de fysieke winkel, was de keuze voor de winkel op kieskeurig voor een vriezer eenvoudig. Bemmel en Kroon heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer attente service. Aan een ieder aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertdehaas 12-02-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
type en prijs van de miele wasmaschine
op internet opgezocht.Tel.contact
gezocht met filiaal Zoetermeer Dhr.K.
gesproken, bestelling geplaatst en klaar was "Kees".Betaling bij aflevering.

Service
Direct contact met de winkel.alles ging
professioneel snel en duidelijk.
Bevestiging van de bestelling,aflevering,enz. Ze bellen
je zelfs op dat ze binnen een half uur bij je zijn.Wasmaschine keurig uitgepakt en geplaatst zonder extra kosten.

Assortiment
Ze hebben veel op voorraad. Prijs was concurrerend.

Aanbeveling
gewoon een prettige winkel waar je vertouwd kunt kopen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phouterm 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en perfecte afhandeling. Dit is een voorbeeld hoe online shopping moet zijn! TOP!

Service
Bestellen via de site verloopt prima, en direct krijg je informatieve emails binnen met uitgebreide informatie over de bestelling en het de doorlopen proces. Ook de bezorging verloopt prima, duidelijke info wanneer er bezorgt gaat worden, inclusief 'tracking'. Ik hoef geen hele dag te gaan wachten en weet precies wanneer ze komen bezorgen.
De kookplaat is in prima staat geleverd, en was binnen 10 minuten gemonteerd (zelf). TOP kwaliteit, TOP prijs, TOP service!

Assortiment
Ongelooflijk breed assortiment, top!

Aanbeveling
Kwaliteit, prijs, gemak, service, TOP!

Extra toelichting
'Toevallig' via Kieskeurig.nl bij Bemmel en Kroon terecht gekomen omdat ze de beste prijs vroegen voor de kookplaat. Nog geen eerdere ervaringen, maar de shop-reviews zagen er goed uit. Ik laat mij graag positief verrassen, en dat is gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdroukema 12-02-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na advies in de winkel is de wasdroger de vlgd dag per telefoon besteld en alles verder netjes afgesproken mbt levering etc.

Service
Bij aflevering hebben de chauffeurs de droger keurig geinstalleerd.

Aanbeveling
onverwachte goede service graad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dionbok 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige en overzichtelijke website.

Service
Gebeld met de fysieke winkel, keurig te woord gestaan op vragen die ik over een wasmachine had (die op de website stond). Mail met bevestiging, etc. werkt voor zich. Alleen de voorraadindicatie van het showroommodel (zie onderstaande toelichting) bleek niet te kloppen, maar dit is meer dan ruimschoots gecompenseerd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gezien de positieve ervaringen die ik vooraf had gelezen, maar ook zelf heb ervaren, een aanrader!

Extra toelichting
Een bestelling via de website geplaatst van een wasmachine, een Siemens WM16S36 (8 kg). Helaas was deze machine toch niet op voorraad, op de site stond dat er nog één showmodel aanwezig was. Binnen 10 minuten kreeg ik de email met de melding van het niet op voorraad zijn van dit model. In ruil daarvoor kreeg ik model Siemens WM16S445NL, de opvolger en tevens nieuwste model. Het mooiste van alles was dat dit zónder bijbetaling was, waar ik versteld van was. Daarnaast is dit ook een iets luxer model, o.a. een grotere trommelinhoud van 9 kg. Na ongeveer anderhalve week kreeg ik de bevestiging dat de wm kon worden afgeleverd. Online vervolgens een voorkeursdatum ingevuld, de dag erna was ook het indicatieve tijdstip zichtbaar. Ik ben keurig gebeld door de chauffeur. Keurige afhandeling en positief verrast, dus een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konijntje.53 11-02-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de winkel waren de apparaten, een wasdroger en vriezer te zien, beter dan alleen vaneen plaatje via internet.

Service
Aankoop zaterdag, bezorging op dinsdag met een email een dag van te voren met een richttijd.

Assortiment
Voldoende keus en deskundig advies.

Aanbeveling
Persoonlijke aandacht en voor dezelfde prijs als via internet aankopen.

Extra toelichting
Direct persoonlijk advies, vriendelijk personeel en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nappy 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezocht op kieskeurig, gekocht bij B&K en binnen paar dagen binnen.
Simpler kan niet :)

Service
Geen gezeur, netjes afgeleverd, oude machine mee, pakmateriaal mee zonder extra kosten.

Aanbeveling
Tweede machine en twee keer goede service en snel geleverd voor scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robavh 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles naar verwachting.

Service
Alles naar verwachting.

Assortiment
Prijs concurrerend.

Aanbeveling
Prima winkel. Ze doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smibat 11-02-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Werd hele duidelijke informatie gegeven over de min en pluspunten van het apparaat.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering.

Extra toelichting
Prettige winkel en goede informatie over het product. Goede service en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

806970 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via mail geplaatst, snelle en correcte reactie

Service
keurig op afspraak bezorgt, betaling bij levering

Extra toelichting
Vaatwasser is nog niet aangesloten maar werd bij keurige levering uitgepakt om op beschadigingen te controleren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liebherr 66 09-02-2014 In de winkel gekocht
cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
parkeren voor de deur en nette behandeling

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid en mooie opstelling

Aanbeveling
zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
prima zaak en nette behandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rezyvermeer 09-02-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

top1001 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk & snel vanuit je huis bestellen

Service
werd snel en netjes geleverd

Assortiment
Veel keuze top!!!

Aanbeveling
Omdat alles goed, netjes en snel is verlopen zal ik dit bedrijf aanraden bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiskundejuf 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en bevat goede productinformatie.

Service
Dat je teruggebeld wordt als je een vraag hebt op een moment dat ze even geen tijd hebben is heel handig. Ook fijn dat je zelf direct de dag kan kiezen wanneer de spullen bezorgd worden.

Assortiment
We vonden precies het product dat we zochten voor de laagste internetprijs.

Aanbeveling
Fijne zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos en Margreet 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de overzichtelijke site op ons gemak de keuze bepaald.

Service
Nemen kosteloos de oude wasdroger mee retour, ook het verpakkingsmateriaal is afgevoerd.

Assortiment
Voor ons voldoende

Aanbeveling
Keurig alles bevestigd via de e-mail, de vraag om 's-ochtends te leveren werd gehonoreerd, er werd zelfs 10 minuten van te voren de komst van de nieuwe wasdroger aangekondigd.

Extra toelichting
We vonden de keuze van een nieuwe wasdroger niet zo belangrijk, dat wij fysiek naar de winkel zijn gegaan. Dus de keuze via de website gedaan. Is ons goed bevallen. Voor een duurdere aankoop zouden wij wel naar de winkel toegaan. De keuze van Bemmel & Kroon als leverancier, is door ons gedaan omdat een eerdere levering ook vlekkeloos is verlopen. Dat vinden wij belangrijker dan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hschr 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Wordt volgens afspraak geleverd. Personeel is zeer correct. Neemt ook de oude machine weer meer. En neemt ook alle verpakkkingsmateriaal weer mee.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Geen punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews