bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16657 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bmendels 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen: Product selecteren, direct extra's erbij aan te vineken, daarna direct naar "kassa"Waar kort NAW gevraagd wordt (zonder toeters en bellen), betalen en klaar.

Service
De bezorgdienst was erg vriendelijk en hebben mijn vrouw zelf extra geholpen. We hadden niet gevraagd om aan te sluiten, maar dat hebben ze tocg gedaan. Bovendien was het oude apparaat nog niet losgekoppeld en dan mogen ze het eigenlijk nog niet meenemen, maar dit hebben ze gelukkig toch gedaan. Heel fijn.
Wel was ik even bezorgd na het ontvangen van de bestellingsbevestiging. Hierin stond namelijk dat het bestelde niet op voorraad. We zater er nog al om te springen, dus was ik even bang dat het mis zou gaan. Toch is er volgens indicatie op de website netjes de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Naar verwachting. Niet bijzonder uitgebreid ofzo.

Aanbeveling
Tot nu toe fijne ervaringen met Bemmel en Kroon. Ook onze keuken komt daar vandaan.

Extra toelichting
Geen problemen,simpel en snel!. Erg vriendelijke bezorgdienst Buiten deze bestelling meer positieve ervaring met Bemmel & Kroon (onze keuken is ook van deze winkel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

bmendels 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen: Product selecteren, direct extra's erbij aan te vineken, daarna direct naar "kassa"Waar kort NAW gevraagd wordt (zonder toeters en bellen), betalen en klaar.

Service
De bezorgdienst was erg vriendelijk en hebben mijn vrouw zelf extra geholpen. We hadden niet gevraagd om aan te sluiten, maar dat hebben ze tocg gedaan. Bovendien was het oude apparaat nog niet losgekoppeld en dan mogen ze het eigenlijk nog niet meenemen, maar dit hebben ze gelukkig toch gedaan. Heel fijn.
Wel was ik even bezorgd na het ontvangen van de bestellingsbevestiging. Hierin stond namelijk dat het bestelde niet op voorraad. We zater er nog al om te springen, dus was ik even bang dat het mis zou gaan. Toch is er volgens indicatie op de website netjes de volgnde dag bezorgd.

Assortiment
Naar verwachting. Niet bijzonder uitgebreid ofzo

Aanbeveling
Tot nu toe fijne ervaringen met Bemmel en Kroon. Ook onze keuken komt daar vandaan.

Extra toelichting
Geen problemen, erg vriendelijke bezorgdienst Buiten deze bestelling meer positieve ervaring met Bemmel & Kroon (onze keuken is ook van deze winkel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniemig 17-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Prima webshop en goede, snelle, notificaties via e-mail. Heel duidelijk wat 'de volgende stap' was. Heel goede 'Track en Trace' (via Dynalogic?)

Service
Op tijd geleverd. Verder geen contact hoeven hebben.

Aanbeveling
De prijs is doorslaggevend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

l noort van der plas 17-12-2014 In de winkel gekocht
rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
ruim opgezet lekker overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carma2101 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld zo in huis !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

irenelike 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online bestelling

Service
offerte aangevraagd voor wasmachine en droger binnen enkele uren al reactie en heb ik de bestelling kunnen afronden. Op mijn vraag ook binnen een half uur een reactie

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
ideaal online bestellen

Extra toelichting
BKI439364 = ordernummer ruime keuze en lekker makkelijk online bestellen en directe levering uit voorraad. Ook meteen alles laten aansluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas1209 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
BKI439386 -> Uitstekende online winkel, was uiteindelijk de goedkoopste van bekeken opties. Heldere follow up via email-bevestigingen en leverden als enige binnen 24 uur. Levering was efficient en netjes, oud apparaat zoals afgesproken weer meegenomen. De bezorgdienst belde keurig 30 minuten van te voren, ter controle.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

averhuell 17-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel zit dichtbij.

Service
Goede voorlichting, meedenken met oplossingen.

Assortiment
Voldoende keus uit (in mijn geval) koelkasten.

Aanbeveling
Goede dienstverlening, prettige service, goed assortiment.

Extra toelichting
Motivatie vind je hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Githadehaas 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eigenlijk telefonisch besteld na overleg over mijn kapotte oude machine.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
Veel keuze en niet duur.

Aanbeveling
Ik ben slecht in het bewaren van bonnen en garantiebewijzen. Maar bij B&K konden ze zo alle gegevens en garanties voor me opzoeken. TOPSERVICE

Extra toelichting
Een heel tevreden klant. Vanaf het moment dat de oude kapot was, direct geholpen en geadviseerd. Nieuwe besteld en volgende dag weer wassen! Bemmel&Kroon weet dat een gezin niet dagen zonder wasmachine kan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvdaja22 17-12-2014 In de winkel gekocht
in de Cruquius, vlakbij Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website was overzichtelijk en duidelijk genoeg voor mij, maar ik ben meer van het persoonlijke, bij de winkel in Cruquius zeer goed geholpen in mijn keuze voor een volledig geIntegreerde vaatwasser.

Service
helaas was mijn uitgezochte vaatwasser niet meer op voorraad maar de verkoper kwam met een uitstekend alternatief. Later telefonisch deze koop afgerond op maandag rond de klok van 11.00 uur met als resultaat dat er dinsdag om 08.00 uur al een monteur de vaatwasser kwam afleveren, plaatsen en installeren. TOP!
De monteur belde dat hij er aan kwam, en de mailwisseling omtrent plaatsing order en status ook prima geregeld.

Assortiment
Ik heb mij alleen gericht op volledig geïntegreerde vaatwassers zowel op internet als in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb na maandag middag al met diverse mensen mijn TOP ervaring gedeeld. Ik was al bang met de Kerst alles zelf af te moeten wassen en ben dan nu ook heel blij dat ik in twee dagen tijd alles weer terug bij het oude is en ik heerlijk gebruik kan maken van mijn nieuwe vaatwasser.
Mocht ik iemand spreken dan raad ik dit filiaal zeker aan!!
ps. Ik heb niets teveel gezegd!

Extra toelichting
Ordernr. CRQ439164 d.d. 15 december 2014 Ik denk dat ik alles hierboven al gemotiveerd heb en op grond daarvan heb ik geen punten die ik niet goed vind. Ik ben zeer positief en breng dat graag aan anderen over. Ik zal zeker nog eens terugkomen als er iets vervangen dient te worden. Verder ga ik nu lekker gebruik maken van mijn nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bogaard62 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag bestellen is ook echt morgen in huis. Ook het betalen is zeer gemakkelijk. Gewoon bij afleveren pinnen en niet al het gehele bedrag vooraf betalen.

Service
Prima service. Een mailtje en SMS om te laten weten in welk dagdeel bezorgd wordt en ca. 15 minuten voordat ze komen nog een belletje.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou iemand zeker aanraden om eerst bij Bemmel en Kroon te kijken voordat je ergens anders gaat zoeken.

Extra toelichting
Onderstaande beoordeling betreft ordernummer DH439102 van Bemmel en Kroon. Op de site van "Bemmel en Kroon" hadden wij de wasmachine gezien die aan onze wensen voldeed. Eerst even gebeld of hij leverbaar was maar onze keuze was een oud model wat alleen nog als showmodel leverbaar was. Hij kon een vernieuwd model voor nagenoeg dezelfde prijs aanbieden. En, ook belangrijk, al de volgende dag leveren. En inderdaad de volgende dag voor 08.00 uur een mailtje en een sms-je met daarin informatie over het dagdeel waarin geleverd zou worden. ca. 15 minuten voordat ze kwamen kreeg ik een telefoontje dat ze er aan kwamen. De nieuwe wasmachine werd keurig aangesloten en de oude zonder problemen mee genomen. En dit alles door zeer vriendelijke mensen. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

2492 17-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Groot assortiment, prettige winkel en prima uitleg en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rhino2 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
T'is echt gemakkelijk gewoon:
Log in bij Bemmel en Kroon.
Scherpe prijs, je kunt op ze bouwen:
Bestellen, betalen, vertrouwen.

Service
De service is echt excellent,
je weet precies waar je aan toe bent:
Gratis thuisbezorgd, vakkundig en op tijd.
Dit is echt top-kwaliteit.

Assortiment
Bemmel en Kroon: een webshop juweel,
veel keus, goed uitgelegd, en erg visueel.
Een sterk punt is het brede assortiment,
het maakt je behoorlijk verwend.

Aanbeveling
Een aanrader voor de kritische klant:
Met deze leverancier krijg je een band.

Extra toelichting
Ik beoordeel deze webshop als uitstekend: Grote keus, en veel prijzen als laagste berekend. Ik zou het willen roepen met een megafoon: Shop voortaan eerst bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mverweijen 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk via internet je bestelling plaatsen. overzichtelijke website

Service
je krijgt keurig een mail met de planning en ze houden rekening met je wensen. 15min van te voren krijg je een telefoontje dat ze bijna voor de deur staan en het verpakkingsmateriaal nemen ze mee.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
zeker een aanbeveling waard. zeer tevreden

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PtH1974 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en snel geregeld :-)

Service
Oude spullen en verpakkingsmateriaal direct meegenomen.

Extra toelichting
Mooie prijs voor een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carma2101 16-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via internet

Service
Niet klantvriendelijk. Opnemen met Hallo. Gebeld om te vragen wanneer ik een bezorgmail kon verwachten ? antwoord zodra het binnen is, want was niet op voorraad. Ok wanneer dan wel donderdag binnen. Is goed hoe gaat dat verder in zijn werk met bezorgen. U krijgt een mail. Kan ik dan aangeven wanneer ik dan het wil laten bezorgen ? Ja. Allemaal zeer kortaf niet echt klantvriendelijk. Misschien had de man geen goed humeur maar daar kan een klant niets aan doen toch?

Assortiment
ruime keus en goedkoper dan andere

Aanbeveling
Makkelijk en goedkoper dan andere leveranciers.

Extra toelichting
Goede klantenservice is essentieel in de deze tijd.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

DoMens 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren om 15.30 uur besteld, vandaag om 09.00 uur afgeleverd, aangesloten en al.

Service
Gedurende het gehele bestel- en leverproces ontving ik mails over de status(verandering).

Assortiment
Ik heb precies die wasmachine gevonden die aan mijn voorwaarden moest voldoen.

Extra toelichting
Ik ben erg enthousiast over deze winkel: ik vond de wasmachine die aan mijn eisen moest voldoen, tegen de prijs die ik in gedachten had. De bestelling en levering verliepen vlot: ik heb om 15.30 uur besteld, en de volgende dag werd het om 09.00 afgeleverd, aangesloten en werkend achtergelaten. Van elke stap in het order- en leveringsproces werd ik per mail op de hoogte gehouden. Erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langendoen 16-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
nette behandeling in de winkel, absoluut niet opdringerig maar werden goed voorzien van informatie.
keurige mail met geplande bezorgtijd, en we werden een kwartier van tevoren gebeld dat ze onderweg waren.
vriendelijke bezorgers die netjes en correct de nieuwe wasmachine geplaatst hebben en de oude weer mee hebben genomen, zoals van te voren was afgesproken.

Assortiment
groot assortiment, met goede toelichting van de verkoper over de machines waarin wij geïnteresseerd waren.

Aanbeveling
klantvriendelijk, goede service en ruime keus.

Extra toelichting
mooie overzichtelijke winkel, die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eckhardt 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de bestellin ging goed, betaling ging ook prima, en het product was makkelijk te vinden. en de service was ook prima. En werd gelijk aangesloten en oude apparaat werd gelijk meegenomen
dus alles was top

Service
service was prima. geen klachten de personen die het product brachten waren erg vriendelijk.

Assortiment
assortiment op de website was prima.

Aanbeveling
ik zou zeker aan vrienden deze winkel aanbevelen vanwegen goede service

Extra toelichting
ik heb hier niets meer aan toetevoegen alles was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelippens 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEGfreak 15-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Bestelling werd direct telefonisch aangenomen

Service
Montage moest een week op zich laten wachten, en dat is te lang. Werd niet meegedeeld bij de bestelling.Verder werd er tot vervelens toe geprobeerd een extra garantie te verkopen.

Assortiment
Voldoende keuze in de artikelen waarvoor ik belangstelling had

Aanbeveling
Er werd op een wat agressieve verkoopwijze geprobeerd extra garantiejaren te verkopen, meermaals aangegeven hierin niet geinteresseerd te zijn, toch weer proberen.Kreeg het gevoel een dummy te zijn als ik er niet op in zou gaan.Ik liet een kans lopen......

Extra toelichting
Snelle levering, positief. Negatief: tot vervelens toe proberen mij extra garantiejaren te laten kopen. Gaf enkele malen aan dat niet te willen, en dat werd vreemd gevonden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Saskia Rijswijk 15-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen en bezorgen gingen soepel. Geen aanbetaling.

Service
Model was niet op voorraad, maar werd binnen paar dagen keurig bezorgd. Met tijdsindicatie die ook klopte.

Assortiment
Ruime nette showroom met keuze uit verschillende merken en modellen.

Aanbeveling
Als ik weer eens iets voor mijn keuken nodig heb ga ik hier als eerste heen.

Extra toelichting
We zijn erg plezierig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe koelvriescombinatie, zodat we een gemotiveerde keus konden maken. Vanwege pech met onze oude koelkast (niet gekocht bij Bemmel&Kroon) die al na 3 jaar kapot ging, kregen we op de nieuwe voor bijna niets een verlengde garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FransHuigen 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg duidelijk, van (in mijn geval) de combi-oven staan zeer veel specificaties op de site waardoor ik prima kon uitvogelen wat ik wilde hebben. Navigatie en betaling zijn veilig en erg snel.

Service
De communicatie van B&K is erg duidelijk, snel en prettig van toon. Het product is zeer snel en netjes geleverd. Hoe minder hier te zeggen is, hoe beter. Gewoon heel goede service.

Assortiment
Het assortiment is prima als je op zoek bent naar iets wat je in de keuken kunt gebruiken. En dat was ik, dus prima!

Extra toelichting
Ik heb helemaal geen negatief punt te melden. Contact, uitstraling, service en levering waren gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhelsloot 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld via de website, het formulier hiervoor is simpel. Verder pas betalen na levering. Kan ook zelf kiezen op welke dag wordt afgeleverd.

Service
Duidelijke berichten over de levering van mijn internetbestelling. Ook de levering bij mij thuis was prima, er wordt duidelijk aangegeven op welk tijdstip mijn vaatwasser zou worden bezorgd.

Assortiment
Ik had een specifieke vaatwasser besteld die moeilijk leverbaar was bij andere leveranciers. Was dan ook wat sceptisch. Uiteindelijk geleverd conform afgesproken levertijd.

Aanbeveling
Mijn eerste kennismaking is zeker goed, kan deze shop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alohmeijer 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Zonder meer een van de beste online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een goede prijs en geweldige service.

Extra toelichting
Zonder meer een van de, zo niet DE best online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een super prijs en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen0603 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt bestellen vanaf de bank

Service
Je wordt steeds op de hoogte gehouden

Assortiment
Is genoeg

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Hele goede service en goede oplossingen, zal zeker daar weer bestellen, als ik wat nodig ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alohmeijer 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zonder meer een van de, zo niet DE best online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een super prijs en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiekevlaar 14-12-2014 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50 Qruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
winkel goed bereikbaar, werd bij binnenkomst gelijk aangesproken en kreeg goede informatie over het produkt.Wilde snel leveren en werd er rekening gehouden met mijn wensen , en geen kosten aan het verwijderen van het oude produkt.

Assortiment
Ruime keuze in dezefde prijsklasse en de prijs is zeer concurrerend .

Aanbeveling
Persoonlijke benadering en er word rekening gehouden met je persoonlijke wensen wat ik zelf als heel prettig heb ervaren.

Extra toelichting
Snel geholpen , prima sortering,snel geleverd , persoonlijke benadering, en concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

robbreevoort 14-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Algemene score

8,3

Gemak
OP internet en fysiek in de winkelproducten bekijken.

Service
Leveringen volgens afspraak op tijd via email en sms.

Assortiment
Zeer ruime keuze en concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Terzake kundig personeel in de winkel. Website ook overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r.keyzer2 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijker dan dit kan niet zo thuis achter je laptop

Service
Vriendelijke bezorgers. brengen zware dingen twee trappen op en sluiten aan en leggen uit.

Assortiment
Bijna alles te krijgen

Aanbeveling
zo aanbevelenswaardig door de hoge service, het uitgebreide assortiment, en het bestelgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrthevdg 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ging allemaal super vlot in 3 stappen had ik de juiste koelkast, en hij was nog 1 van de goedkopere online

Service
service was helemaal prima, alles werd goed aangegeven en ik kreeg mijn spullen helemaal netjes afgeleverd op de juiste plek

Assortiment
hij straalt, de koelkast past perfect in onze nieuwe keuken.
het was geen koopje maar het is het zeker waard

Aanbeveling
een dikke 10!

Extra toelichting
ik heb verder geen punten te melden, ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eweij 13-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel, behulpzaam, betrouwbaar

Assortiment
Hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
Zelf prima ervaring, maar hou er niet zo van om een ander iets aan te raden.

Extra toelichting
Vriendelijk behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

texel1 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een gemakkelijke en overzichtelijke site, waardoor bestellen een erg gemakkelijk word

Service
Ik werd telefonisch geholpen door vakkundig en ervaren medewerkers die wisten waar ze het over hadden.(2x telefonisch contact gehad)

Assortiment
Een ruim opgezette website met een zeer ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al meerdere kennissen en vrienden naar de website van Bemmel en kroon doorverwezen.

Extra toelichting
Ik vind het gebruiksgemak van de website prima en de vriendelijke en vakkundige begeleiding via de telefoon maken deze firma een proffesionele firma die weten waar ze over praten. Ik kreeg een avond voor de levering netjes een mail met de te verwachte levering en 20 minuten voor de bezorging een telefoontje, de bezorging werd netjes uitgevoerd door 2 vriendelijke heren, verpakking en de oude machine werd meegenomen en de nieuwe samsung werd netjes op zijn plaats gezet en aangesloten ,ik kon gemakkelijk betalen via pin. De machine werkt perfect,ik ben er erg blij mee. We hebben binnenkort ook een droger nodig en een nieuwe tv, dus Dat word vast en zeker weer een Bemmel & Kroon,top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirsten i 13-12-2014 In de winkel gekocht
cruquius

Algemene score

7,5

Extra toelichting
De winkel is prettig, praktisch, er is een goed advies en een snelle service. De levering was op tijd. Helaas zonder gebruiksaanwijzing van de wasmachine, die ik nu wel opgestuurd krijg via Bemmel en Kroon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

loekoek 13-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website geeft per merk duidelijk de mogelijkheden aan

Service
de levering en bijbehorende kennisgeving was conform de afspraken

Assortiment
wij waren op zoek naar een vaatwasser; er bleek voldoende keuze te zijn.

Aanbeveling
Eerder hebben wij onze inbouw apparatuur hier besteld en tot tevredenheid geleverd gekregen. Nu een vrijstaande vaatwasser die zonder poespas geleverd werd.

Extra toelichting
Je wordt netjes benaderd en desgewenst word je rondgeleid om diverse producten te vergelijken. Ook een product dat je eerst niet in gedachten had, krijgt de nodige aandacht. Uiteindelijk waren we met een vergelijkbaar product t.o.v. het oude nu zelfs goedkoper uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noppen01 13-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gelijk een afspraak maken om het gekochte (fornuis) te installeren op de dag van levering.

Service
Aflevering binnen het afgesproken tijdvak. Je word een kwartier voor aflevering gebeld dat men er aan komt. Bij aflevering wordt het verpakkingsmateriaal gelijk meegenomen.

Assortiment
Voor ons ruim genoeg!

Aanbeveling
Prettige servicegerichte mensen. prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel.gillesen 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig gevonden op de site. Goed informatie toegevoegd zoals beschrijving en specificaties. Betalen kan via de site, maar na een belletje kreeg ik een link naar iDEAL waarmee ik ook kon betalen.

Service
Gebeld over bezorgingsmogelijkheden omdat ik momenteel niet kan lopen. Werd geregeld en de bezorgers hebben alles netjes neergezet en aangesloten. (hoewel dat telefonisch niet kon worden gegarandeerd ;))

Assortiment
Goede voorraad. Super snelle levering. (ochtend na de bestelling) Kreeg tijdens mijn telefoontje ook te horen dat ze het laatste model konden leveren voor vrijwel de zelfde prijs ondanks dat het oude model wel op voorraad was. Netjes.

Aanbeveling
Zo hoort een winkel te zijn. Niets aan veranderen.

Extra toelichting
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berty Jansen 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, telefonisch ook goed bereikbaar, behulpzame mensen

Service
Goede bereikbaarheid, snel en vlot. Meedenkende adviseur.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede prijs, snel geleverd. Prima inbouwpartner.

Extra toelichting
Snel en vlot zonder service en kwaliteit uit het oog te verliezen. Topper! DH437847

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meijvogel- dejong 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt thuis het sortiment bekijken en bestellen wat je nodig hebt. Je ontvangt per e-mail de bevestiging waarin wordt gemeld dat, zodra de bestelling afgeleerd gaat worden, je via een link de aflevertijd af kan lezen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Vertrouwd adres.

Extra toelichting
Ondanks aankoop via internet , prettig e-mail contact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stja 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
No nonsense winkel. Doen gewoon wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld van Es 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo vanuit mijn luie stoel lekker telefonisch een mooi wasmachientje gescoord. Niet online, maar gewoon Bemmel en Kroon zelf gebeld in Zoetermeer. Alles is keurig netjes via email afgehandeld. Zeer klantvriendelijke firma.

Service
Ongelooflijk zo soepel alles is verlopen. De volgende dag een email gekregen welke tijd ze mijn wasmachine kwamen brengen. Super toppie! Precies op tijd kwamen de mannen aan.

Assortiment
Genoeg is genoeg en goede scherpe prijzen.

Aanbeveling
Heb nu al een paar keer een wasmachine bij Bemmel en Kroon te Zoetermeer gekocht, de service en afhandeling is gewoon prima. Nog geen klachten gehad, dus hoe ze daar mee omgaan is gelukkig mij niet bekend.

Extra toelichting
Er kunnen veel witgoedzaken aan deze firma een voorbeeld nemen. Echt hoor. Het ging allemaal zo vanzelf. We zijn echt heel tevreden hoe we deze aankoop hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jlgkk 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne site, binnen een dag wordt er geleverd

Aanbeveling
prima service, snelle afhandeling en correct behandeld.

Extra toelichting
geen minpunten ontdekt. prima bedrijf met goede service (ordernummer BKI438503)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anneliesvc 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb mijn bestelling via de webwinkel van Bemmel&Kroon geplaatst, de dag erna werd het thuis geleverd ( ik woon in België). afrekenen was ook geen probleem dit kon via de chauffeurs .

Service
Verliep prima, kreeg de morgend erna een mail met het tijdstip van de levering. en die klopte met realiteit. Niet lang moeten wachten

Assortiment
Ruim assortiment met alle soorten van merken

Aanbeveling
voor het gemak en de prijs, zal ik het zeker aanraden aan mijn vrienden en familie. Zelf heb ik weinig tijd om de winkels af te lopen, nu kan ik via pc bestelling plaatsen!

Extra toelichting
Super gemakkelijk en super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blusser46 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke web site en eenvoudig met bestellen en af handelen

Service
werd geleverd op de afgesproken dag en netjes afgeleverd binnen de tijd

Assortiment
goed en makkelijk te overzien

Aanbeveling
zeker weten dat ik dit adres door geeft aan anderen

Extra toelichting
goede uitleg ook op het internet en een gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yethro 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke shop Scherpe prijs Snelle levertijd Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Pennings 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld. Makkelijk met telebankieren te betalen en keurig al de volgende dag in huis.

Service
Perfecte service! Op de dag van bezorging kreeg ik een mailtje met de bezorgtijd. En een half uur voor de bezorgtijd een SMS met de exacte tijd van bezorging . Ideaal. Je hoeft dus niet een hele dag thuis te blijven.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek merk combi magnetron. Even googelen en ik kom bij Bemmel en Kroon terecht. Bleek dat ze ook nog de goedkoopste waren. Het scheelde in mijn geval 65 euro ! .

Aanbeveling
Zeker doe ik dat en ben ook van plan zelf in de toekomst eerst bij Bemmel en Kroon te kijken als ik weer iets moet aanschaffen !

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe geen enkel minpunt kunnen ontdekken maar dit is de eerst keer dat ik bij Bemmel en Kroon koop. Tot nu toe ben ik erg enthousiast en ik hoop dat dat in de toekomst ook blijft als ik eventuele problemen zou krijgen met mijn aankoop. Maar tot nu toe alleen maar enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbem 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wij waren er op een zondagmorgen voor een koel-vries-combinatie. Kregen alle aandacht van verkoper die vertrouwenwekkend en zeer goed geïnformeerd bleek. Op alle vragen antwoordde hij geduldig en adekwaat. De kast werd gekocht. De bezorging liep vlekkeloos. Beleefde mensen, met plezier in hun werk.

Assortiment
Er stonden veel merken ter bezichtiging en vergelijking.

Aanbeveling
Onze opmerkingen hierboven zeggen genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Buitendijks44 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren om 14:00uur besteld en vandaag om 10:30uur geleverd!

Service
Oude wasmachine gratis meegenomen en de nieuwe wasmachine gratis op zijn plek op de 2e verdieping gezet en voor slechts 4,95 ook nog aangesloten!

Assortiment
Vorig jaar een warmtepompdroger gekocht voor een zeer scherpe prijs en met de wasmachine bleken jullie ook de goedkoopste te zijn!

Aanbeveling
Scherpe prijzen, ruim assortiment en een zeer goede en snelle service!

Extra toelichting
Zie mijn eerdere motiveringen. Ordernummer: BKI438531.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prbreukers 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede hulp van de Heer Bloemheuvel.( Fil Zoeterwoude )
Alle moeite gedaan om zeker te zijn dat wij de juiste koelkast zouden krijgen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk.
Groot assortiment. Goede presentatie

Extra toelichting
Geen negatieve punten en de goede zie boven. Monteur Remco van de firma Ajtec : zorgvuldig, accuraat en netjes.

Review criteria:

Goed

Reageer

Cloggs 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk website

Assortiment
Ruime keuze, veel voorraad

Aanbeveling
Snelle bezorging. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews