bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15971 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2980 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marvado 08-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer internetwinkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Fijn dat je eerst de winkel kan bezoeken voor advies. bezorging en installatie prima geregeld ,ook nergens anders een betere prijs kunnen vinden. kortom voor inbouw apparatuur moet je hier zijn.

Extra toelichting
Alles is perfect geregeld, monteur gaat na installatie zelfs nog stofzuigen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pluissebol 08-11-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Verkoper in de winkel wist waar die het over had en heeft ons goed geadviseerd

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

danielle2953 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima overzichtelijke website en vanuit je luie stoel op je gemak een apparaat bestellen

Service
Wasdroger die ik wilde was niet op voorraad. Kreeg ik een andere wasdroger aangeboden die duurder was, maar voor dezelfde prijs; top!

Assortiment
tot nu toe alles gevonden waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, nooit problemen, doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Zie hierboven. Prima webshop die doet wat beloofd wordt en een goede service geeft als en eventueel toch iets mis gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonvp 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke communicatie over de levering. Site is makkelijk in gebruik.

Service
De bestelde wasmachine was niet meer te leveren, kreeg een duurdere uitvoering tegen dezelfde prijs. Top.

Aanbeveling
Waren al eerder in de winkel in Zoetermeer geweest voor een koelkast. Werden er heel goed geholpen, helaas de koelkast daar niet kunnen kopen, maar nu dan wel de wasmachine!

Extra toelichting
Na anderhalf jaar geleden in de winkel geweest te zijn, waar we heel goed en uitgebreid werden geholpen voor een ander artikel, nu online onze wasmachine gekocht.Communicatie via de mail was helder. Tijden van levering kort en ze waren op tijd. Levering ook top, heel vriendelijke chauffeurs. Gratis plaatsing en aansluiting. En ze kwamen ook nog eens als goedkoopste naar voren hier. Maar het ging ons om de eerdere service die verleent was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

European 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb telefonisch besteld en ben heel goed geholpen.

Service
Telefonisch profesioneel te woord gestaan. Goed op de hoogte gehouden m.b.t. het leveren. Leveren is ook keurig op tijd gegaan en oestel netjes geplaatst.

Aanbeveling
Goed geholpen, juiste prijs !!

Extra toelichting
Goed geholpen, zowel online als telefonisch. Betalen gaat makkelijk en kan op diverse manieren. Levering was snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

embertus a.m.mooijekind 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijker kan volgens mij niet. Kijken in de winkel van Bemmel en
Kroon en bij anderen en vervolgens op basis van vergelijking online bestellen. Perfekt




kroon

Service
Je staat gewoon versteld dat deze service nog bestaat.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig en in voorraad en voor een hele mooie prijs

Aanbeveling
Als je iemand aanbeveeld moet je zeker weten dat zijn/haar ervaring ook goed is. Dat vertrouwen heb ik.
Ik kom zelf ook bij jullie terug!

Extra toelichting
Bovenstaand heb ik aangegeven waarom ik zo'n hoog cijfer geef. Gewoon omdat ik nog nooit iets bij Bemmel en Kroon heb gekocht en versteld sta van het assortiment en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tropicalaroma 07-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte handeling en duidelijkheid

Service
Vlotte informatie i.v.m de levering en tijd

Assortiment
op elektronisch gebied veel aanbod

Aanbeveling
klant is koning

Extra toelichting
Al mijn vragen zijn naar behoren en vlot beantwoordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AK. Jadoenandansing 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en duidelijke specificatie

Service
Telefonisch goed bereikbaar en levering binnen de gestelde termijn.

Aanbeveling
Goede prijs en service.

Extra toelichting
Over het geheel bekeken kon ik heel snel tot een beslissing komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joldert 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima service. ontving dag vooraf levering een mail met dagdeel en werd een half uur van te voren gebeld dat de bezorgers onderweg waren. netjes aangesloten. aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jorgkeuning 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede prijzen en assortiment en kiezen wanneer het bezorgd wordt. Levering erg duidelijk en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pattyenricardo 06-11-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn wasmachine niet in on-line gekocht. Bij de winkel genoeg ruimte om te parkeren en de winkel is ook erg prettig om even doorheen te lopen. Het gemak daarna van de site was erg makkelijk om wat informatie te vinden en om ons verder te helpen met onderzoek

Service
De service was erg goed vanuit de winkel. Ik heb nog een keer gebeld en daar namen ze toen alle tijd voor mijn vragen en werd ik goed geholpen. de service van het leveren was snel en ook als erg prettig ervaren. Ze hebben het allemaal erg netjes achter gelaten, ook erg fijn.

Assortiment
Ze hebben genoeg keuzes en bij vragen werd je goed geholpen en geadviseerd.

Aanbeveling
De service is erg goed. De wasmachine en de droger zijn keurig netjes geplaatst op de 2e verdieping en aangesloten. Je vragen werden serieus genomen.

Extra toelichting
De service is erg goed. De wasmachine en de droger zijn keurig netjes geplaatst op de 2e verdieping en aangesloten. Je vragen werden serieus genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

randypijper 06-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
De Extra Service betekende dat ze de nieuwe koeler uitpakten en op de goede plek neerzetten. De oude koeler namen ze mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fliewanz 06-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel, klantgericht personeel. Aankoop was snel afgewikkeld, alsof het een boodschap bij de Albert Heijn betrof.

Service
Binnen 24 uur werd de droger geleverd en aangesloten. Ook werd de oude, defecte droger kosteloos meegenomen.

Assortiment
Een ruim assortiment, van basistypes tot top-of-the-line machines.

Aanbeveling
Zonder van hot naar her te moeten rijden om een passend product te vinden kunnen ze beter meteen naar een centrale, kwalitatieve winkel met een ruime keuze.

Extra toelichting
Zie antwoorden bij alle vragen. B&K is een grote, ruime winkel, zonder verkopers die meteen vanalles aan je willen slijten. Alles is duidelijk, overzichtelijk en netjes. Een ruime keuze, met een goede prijs-kwaliteit verhouding, die slechts iets hoger ligt dan sommige webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chriswilt 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk thuis via de computer vergelijken en uitkiezen

Service
Prima service!

Assortiment
Teveel om te kiezen!
Een mens is ook nooit tevreden

Extra toelichting
Goede service en snelle afhsndeling. Voor mij een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Giselein Mutsaards 05-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark, Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website al bekeken wat Bemmel & Kroon in de aanbieding heeft aan vaatwassers. Keuze gemaakt uit 2 Bosch vaatwassers en die bekeken op kieskeurig.nl

Service
Goede voorlichting gehad in de winkel. Afspraken maken over de levering ging erg snel en makkelijk.Een kleine 20 minuten voor de chauffeur kwam kreeg ik een telefoontje als aankondiging.

Assortiment
Genoeg keuze in elke prijsklasse

Aanbeveling
Perfecte service en een snelle levering. Levering keurig volgens afspraak die ik per mail een dag van te voren kreeg.

Extra toelichting
10 jaar geleden een keuken gekocht bij Bemmel&Kroon. Voldoet nog prima, alleen na 10 jaar begaf de Pelgrim vaatwasser het.In 2003 ook een goede service gekregen en 10 jaar later weer een perfecte service. Bemmel&Kroon ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PeterJeJe 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ze doen wat ze schrijven op hun webpagina. Vlotte service en afhandeling. De zending was goed te volgen en was op tijd binnen.Oude machine zonder problemen weer mee terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tippel 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site en het bestelproces verloopt erg soepel.

Service
Snelle en correcte reactie op mijn vragen.
Levering van onze Nieuwe Miele wasmachine kon zonder problemen al de volgende dag.
Levering van de wasmachine keurig op tijd en netjes afgehandelt.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit.
Je weet waar je aan toe bent.
Pinnen bij aflevering

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

guppey2000 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel thuis een bestelling geplaatst. Snelle reactie, supersnelle levering!

Service
De bestelling werd vlot geleverd. De installatie werd door de bezorgers verzorgd en kostte niets extra. Na vertrek kon ik dus direct mijn apparaat in gebruik nemen.

Aanbeveling
Gebaseerd op bovenstaande punten beveel ik Bemmel & Kroon bij anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breukel 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mogelijkheid: Vandaag bestellen, eerst volgende werkdag in huis.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en open voor aanpassing leveringstijd.
Vriendelijk en begripvol te woord gestaan.

Aanbeveling
Voor een internet aankoop opvallend goede service, zoals je dat kent van een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwaanders 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is zo gemaakt, overzichtelijk.

Service
Uitstekend. Er ging wat mis bij de betaling via internet en dat was zo geregeld via de mail. Kreeg binnen 5 minuten een reactie op mijn mail. Super fijn.

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde, dus ik was daar blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle1960 05-11-2013 In de winkel gekocht
zoetermeer dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was goed enkel betlen met mijn visakaart kon niet omdat die in belgie is uitgegeven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlehman 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service en after sales. Er wordt duidelijk en helder per email gecommuniceerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Zeegers 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten vinden, bestelling plaatsen, bezorgmoment kiezen, alles is goed gestroomlijnd

Service
De dag voor bezorging wordt er een tijdsbestek van 3 uur doorgegeven wanneer ze komen. Dag zelf belden de bezorgers nog even. De wasmachine werd gratis in huis op de goede plek gezet (1 hoog, portiekwoning)

Aanbeveling
Goede en snelle service tegen aardige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ben Pont 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We wilden wat informatie aanvragen om via internet te gaan bestellen, dit gebeurde na de verkregen informatie, direct telefonisch, we werden hierbij uitermate vriendelijk te woord gestaan, top!

Service
1 dag van te voren krijg je bericht wanneer de bestelde goederen bezorgd worden, een 1/2 uur van te voren dat ze er aan komen, 2 man met een glimlach brengen de spullen tot hun plek en starten de boel op, pas dan gaan ze weg. Klasse!

Assortiment
We wisten al wat we wilden kopen, hebben gekozen voor Bemmel en kroon vanwege het hoge cijfer bij Kieskeurig.

Aanbeveling
Als B en K zo blijft werken gaat hun cijfer de 10 halen.

Extra toelichting
Wat moet ik er verder over zeggen, verhouding prijs met de geleverde spullen en de geleverde service is uitstekend te noemen, ik zou zeggen bestel je volgende witgoed bij B en K en ervaar het zelf, het met pin betalen bij de chauffeur is helemaal top, hoef je niet met geld over straat, je hoeft niets vooraf te voldoen en de chauffeurs hebben ook geen contant geld bij zich, echt super en heel verstandig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aartvanderrest 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is erg overzichtelijk en de bestelling was makkelijk te plaatsen.

Service
Op woensdagavond via internet besteld, vrijdag afgeleverd.

Assortiment
Kon precies de vaatwasser vinden die ik wilde kopen.

Aanbeveling
Heb alleen via internet ervaring met deze winkel. Zou de site aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raclede 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Good service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heinleenstra 04-11-2013 In de winkel gekocht
Leiderdorp

Algemene score

9,3

Gemak
De winkel is prima bereikbaar en je wordt deskundig en vriendelijk geholpen

Service
alles wat afgesproken is klopt, tot en met de levering.

Assortiment
Men kon alles waaruit wij wilden kiezen tonen en men had het ook op voorraad.

Extra toelichting
je parkeert voor de deur, men heeft een uitgebreid assortiment zowel in de showroom als op voorraad. De verkoper was vriendelijk deskundig en niet opdringerig. De service bij levering was uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebrent45 04-11-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
klantvriendelijkheid bij aankoop niet aandringen, aflevering is top mocht ik tot een andere aanschaf van een of ander apparaat overgaan kom ik terug ik zal dit ook aan mijn familie en kennissen mededelen, Pluim!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja mo 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snel en goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jocodojo 04-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetrwoude

Algemene score

6,5

Gemak
naast internet ook bezoek winkels zodat je kunt zien wat je koopt.

Service
In eerste instantie prima geholpen alleen blijkt achteraf dat de gegeven informatie dus voor geen meter klopt. Jammer. Bij mijn vorige aanschaf scoorde ze erg hoog maar bij de vaatwasmachine helaas niet. Was een hele tour om op een redelijke aanzicht in te bouwen.

Assortiment
Ja, je kan nu eenmaal niet alles in je toko hebben staan.

Aanbeveling
Er vanuit gaande dat wat ons nu is overkomen een slippertje was en gelet op onze vorige aanschaf toch nog een 6.

Extra toelichting
Feitelijk al aangegeven maar de aangeschafte vaatwasser was veel kleiner dan de vorige. Aangezien ik hier op gewezen was heb ik expliciet de afmetingen van de voorplaat gemeld met de vraag of volledige inbouw zonder aanpassingen mogelijk was. Nou dat was zonder meer mogelijk de afmetingen waren namelijk standaard. Helaas pindakaas, een hele tour moeten uithalen om het op een beetje acceptabele manier in te bouwen. Machine was bijna 10cm kleiner. Dus deur tegen de vaatwasser. opgelost door het geheel te laten zaken. maar de schoonheidsprijs verdient het niet.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

wjagnes52 04-11-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is duidelijk.Ik zocht een alternatief voor inbouw combi magnetron.
Dit telefonisch afgehandeld en via aanbieding per mail keuze kunnen maken.
Zonder te winkelen kunnen beslissen

Service
Volgens mij kan het niet beter.Zeer snel per mail aangeboden. Afspraken voor montage zijn exact nagekomen.
Zelfs voor montage werd ik een kwartier voor de afgesproken tijd nog even gebeld. Klasse

Assortiment
Ik kreeg keuze per mail van 4 types en wel van hetzelfde merk . Keuze voor mij hieruit was niet van toepassing omdat ik eigenlijk al wist wat ik wilde

Aanbeveling
Prima prijs. Vanuit winkel telefonisch goed geholpen en afspraken zijn goed nagekomen.Met dit gegeven zou ik zeer zeker iemand anders U aanbevelen

Extra toelichting
Over alle facetten ben ik heel tevreden en kan niet anders dan de maximale rating te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meulen1204 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De mannen kwamen precies op tijd en hebben mij van advies voorzien waar ik wat mee kon. De wasmachine stond in no-time en was aangesloten om het eerste programma te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richekke 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en duidelijke website, laagste prijs garantie

Service
perfecte service, per telefoon mijn bestelling gedaan. netjes geholpen. en nog een extra korting gehad helemaal super.

Assortiment
ruim assortiment ze kunnen alles leveren.

Aanbeveling
echt een klantvriendelijke winkel en website.

Extra toelichting
netjes telefoonisch te woord gestaan. van mijn bestelling werd ik steeds goed op de hoogte gehouden van levering. de levering ging netjes en snel. keurige bezorgers hebben netjes de wasmachine en droger op de 1ste etage gezet en alle rommel weer netjes meegenomen. ik zou zeggen ga zo door dan komen we elkaar zeker weer tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witnie 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig via goede website en ook telefonisch goed bereikbaar

Service
binnen paar dagen leverbaar en geïnstalleerd. Bovendien proactief door voorstel om nieuwe type te leveren voor zelfde prijs.

Aanbeveling
prima meegedacht en technisch inhoudelijk goed op de hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amlacher55 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is mogelijk om zelf de leverdatum te bepalen

Service
snelle en correctie e-mailreacties

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer correcte afhandeling van de bestelling, betrouwbaar bedrijf

Extra toelichting
Deze winkel komt bij ons zeer betrouwbaar en integer over! De jongens die de droger hebben afgeleverd waren zeer behulpzaam en vriendelijk, compliment!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loe uit Maastricht 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen, met uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Service
Top service. Na een telefoontje waarin ik aangaf slechts op zaterdag mijn bestelling te kunnen aannemen, werd zonder vragen een andere bezorger gekozen welke binnen 24 uur op zaterdag leverde.

Assortiment
Ruimschoots voldoende in kwaliteitsproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1951willem 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig per internet te bestellen e

Service
retour nemen oude wasmachine is +

Extra toelichting
het feit dat zonder meerkosten de aflevering op de eerste verdieping plaatsvindt en ook oude apparatuur mee terug kan is een prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f1234kok 01-11-2013 In de winkel gekocht
zoetermeer dorpsstraat.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meteen vakkundig geholpen en een speelplek voor kinderen.

Service
Zeer snelle levering en ook de gratis montage stipt op tijd.

Assortiment
Zeer ruime keus in de betere kwaliteiten.

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort.

Extra toelichting
Locatie is goed. Personeel vriendelijk en vakkundig. Je voelt je welkom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louisa23 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Appeltje eitje zo makkelijk

Service
Vriendelijk aan de telefoon,ook belangrijk.

Assortiment
Weet niet precies hoe groot het assortiment is.

Aanbeveling
Heb vertrouwen in die zaak,goede bezorging ,goed op de hoogte gehouden van het vervoer.

Extra toelichting
Alles tot nog toe goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sagaira 01-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lex is eerlijk

Service
Netjes op tijd

Assortiment
Hebben alles

Extra toelichting
Lex helvensteijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 123 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Goede levering keurig op tijd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik zou deze winkel/ website zeker aanbevelen zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansentrudi 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het prettige was dat we direct de afleverdatum konden vastleggen.

Service
goed en snel contact gehad met de winkel. De vraag van ons snel en goed behandeld. Aflevering prima gedaan door mensen de ook nog hebben meegedacht hoe de aansluiting het beste kon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ellierik 01-11-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vaatwasmachine wordt uitgebouwd, door een monteur en tijdens het bakje koffie komt de nieuwe vaatwasser, de oude gaat weg en de nieuwe kan worden ingebouwd. Prima.

Service
De mogelijkheid om het te laten inbouwen. Je moet er logisch voor betalen maar je kan er voor kiezen.
Helaas is de decorplaat beschadidigd, maar er wordt een nieuwe besteld en als het er is omgewisseld. We vinden dat service.

Assortiment
Goed genoeg keus, andere witgoed zaken had een veel kleine assortiment. Jij bestellen uit een boek. Je wil wel graag zien wat je koopt

Aanbeveling
Bemmel en Kroon doet zijn naam eer aan. Je wordt goed geholpen, vriendelijk en niet afgescheept, en dat je moet knokken voor een goed product.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon kennen we al langer. Meerdere dingen gekocht. Je kijkt wel op internet, maar prijs technisch en service is gewoon goed. Wij kunnen alleen maar zeggen ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardobloem 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website artikel AEG wasmachine dat wij zochten goed kunnen vinden.

Service
Voor verdere informatie gebeld naar
Bemmel&Kroon, duidelijke uitleg, daarna nog een keer gebeld, verkoper in gesprek, zou terug gebeld worden, dit gebeurde ook binnen 10 minuten, toen wasmachine besteld (vrijdag avond) en deze zal worden geplaatst de woensdag daarna, maandagmorgen na mijn bestelling kregen wij een telefoontje dat het type niet meer leverbaar was.
Als optie kregen wij een type van een hogere prijs aangeboden (€ 120,00) en het verschil hoefden wij NIET bij te betelen. FANTASTISCH

Aanbeveling
vanwege onze eigen ervaring, wij zijn zeer tevreden !

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de contacten die ik heb gehad met Bemmel & Kroon, hiervoor had ik nog nooit van dit bedrijf gehoord, afspraken werden goed nagekomen ook het teruggebeld worden ( zeer snel). Verkoper was deskundig en kon mijn vragen goed beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdendulk 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel en goed geregeld. Tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LvM1 01-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer prettig dat je zonder meerkosten bij aflevering met PIN kan betalen.

Service
Goed: snelle reactie op bestelling en antwoord op vragen. Zonder meerkosten wordt de wasmachine naar de 3e etage getild en aangesloten.

Verbetering: oude wasmachine zou meegenomen worden. Ter plaatse wilden de jongens de wasmachine niet naar beneden tillen i.v.m. loszittende plaat bovenop wasmachine (heeft nooit vastgezeten). Ze gaven aan dat ze wasmachines altijd aan de bovenste plaat naar beneden tillen (?!). Daarnaast kwam de bezorging een uur later dan het aangegeven tijdvak. Ze gaven aan 28 bezorgingen op 1 dag te moeten doen, incl. tillen/aansluiten.

Het lijkt erop dat de beloofde (bezorg) service niet waargemaakt kan worden door de hoge werkdruk.

Assortiment
zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

M. Carels 31-10-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online de prijs vergeleken en in de winkel het product beoordeeld en besteld.

Service
goed geholpen met advies in de keuze van het product.

Assortiment
genoeg gelijkwaardige producten van verschillende merken, om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Goed, correct en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, ruime parkeer mogelijkheid en grote verscheidenheid aan keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudmieke2 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
soepele communicatie, goed georganiseerd

Service
uitstekend, over alle stappen is nagedacht, een kwartierje vóór de levering bellen ze dat ze eraan komen.

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
ook als het iets anders moet, héél snelle reactie en uitstekende service

Extra toelichting
uitstekende communicatie, aflevering en aandacht voor klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PPLZ 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website. Niet nodig om eerst een account aan te maken om iets te bestellen en zonder extra kosten betalen tijdens levering aan de chauffeur.

Service
Snelle levering. Gratis installatie van de wasautomaat. Betalen aan de chauffeur mogelijk zonder extra kosten.

Assortiment
Prijs is concurrerend, zeker door de gratis aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard52 31-10-2013 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
ruime opstelling van een representatief deel van het assortiment ('low budget' tot en met het topsegment)

Aanbeveling
Zeer goede uitleg en tips

Extra toelichting
kundig personeel en overzichtelijke opstelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews