bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15531 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ankevanas 05-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je stapt de winkel in, je wordt vlot geholpen, verkopers zijn deskundig.

Service
Je wordt keurig geinformeerd welke dat ze komen, een half uurtje van tevoren bellen ze dat ze eraan komen. Ze halen het verpakkingsmateriaal keurig weg

Assortiment
Wat niet in de winkel staat wordt besteld. Verkopers weten heel goed wat het assortiment is.

Aanbeveling
Ik koop al vele jaren bij Bemmel & Kroon en ben heel tevreden. En dat wil ik best delen met anderen.

Extra toelichting
Ik vind het een prima winkel, met deskundig personeel, concurrerende prijzen en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvmidden 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen was een peuleschil

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Zeer vriendelijke bezorgers

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Alles liep zoals het hoort

Extra toelichting
Geen problemen. Artikel was niet op voorraad maar werd wel heel snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellze 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eén telefoontje en twee dagen later was mijn bestelling in huis.

Service
op tijd, volledig zoals beloofd. Snel en deskundig.

Assortiment
goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
ik heb zeer goede ervaringen met deze winkel.

Extra toelichting
Ik zal voortaan bij een artikel altijd eerst kijken of Bemmel en Kroon mij kan leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d12 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen, duidelijke website.

Service
Snel leverbaar, de avond van te voren netjes een smsje gehad met een indicatie en 20 minuten van te voren ook nog even een belletje gehad. Erg netjes!

Assortiment
Prima,

Aanbeveling
goede prijs, goede service en snelle levering, dus waarom niet?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

greetwagensveld 05-07-2013 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb eerst op internet gezocht ,daarna naar de winkel

Service
De service was prima,kijken wat je op internet heb gezien en daarna kon je dingen vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wij werden prima geholpen ,ik had een andere wasdroger op het oog,maar op aanraden van de verkoper heb ik deze Siemens WT44E301NL gekocht :een prima machine

Extra toelichting
Een fijne winkel ik kan deze aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy1961 05-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Oude artikelen werden keurig meegenomen.

Service
Op tijd bezorgd door de bezorgservice en ook in de shop fijn geholpen

Assortiment
Een heel breed assortiment

Aanbeveling
De wijze van helpen en het correct nakomen van de afspraken hebben op ons grote indruk gemaakt. Ook het deskundige advies hebben we kunnen waarderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naalegnalsnarf 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Een beetje verwarrend dat in de webwinkel artikelen staan die niet meer geleverd kunnen worden.

Extra toelichting
Naar aanleiding van informatie op internet heb ik gebeld met Bemmel en Kroon of een bepaald type Miele wasmachine dat in hun webwinkel stond nog leverbaar was. Zonder omhaal werd toegegeven dat betreffend type niet meer leverbaar was, maar dat een nieuwer type met grotere capaciteit (8kg ipv 7kg) wel leverbaar was en voor dezelfde prijs als het niet meer leverbare type. Het nieuwere type is met 100 euro korting voor dezelfde prijs als het oudere type een dag later geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

dirkkieskeurig 05-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
De snelheid waarmee de door ons geplaatste bestelling werd aangenomen, uitgewerkt en afgeleverd was zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edmeebakker 04-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij hebben een wasmachine bij Bemmel en Kroon besteld. Voordeel is dat ze de oude machine meenemen, de nieuwe machine voor je naar boven tillen en installeren. Levertijden waren zeer kort: de ene dag besteld de volgende dag geleverd. Verkopers zijn ter zake deskundig. Prettige winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid en Toine 04-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel aanbod, grote keuze

Service
snel en vakkundig geholpen

Assortiment
van alles in allerlei prijsklassen

Extra toelichting
Alles ging snel en soepel volgens afspraak. Niet hoeven aanbetalen. Levering was te laat, maar daarover werden we goed geïnformeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Limburg 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Telefonische support was super (direct contact en medewerkers die kundig zijn). Verder afhandeling zoals het hoort - correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wprein 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Voor 15 uur besteld is inderdaad de volgende dag in huis. Kwart voor 11 werd de nieuwe machine geleverd en aangesloten. 11 uur draaide de eerste was

Assortiment
Veel modellen

Extra toelichting
Goede winkel die tenminste zijn afspraken nakomt: voor 15 uur besteld is volgende dag in huis. Ook ergens anders goedkoper dan passen we de prijs aan is bij mij ook gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maerklin 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke wepagina

Service
Snelle bezorging in 1 dag

Aanbeveling
Goede service 2 keer bericht over de bezorging.

Extra toelichting
Overzichtelijke keus op de website. Betaling verloopt soepel. De bezorging is supersnel, binnen 1 dag. Daar krijg je keurig bericht van, eerst van de dag en daarna van welke tijd. Behoorlijk precies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo nr. 7 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde op voor een stofzuiger.
Alles is met de telefoon geregeld.
De volgende had ik mijn stofzuiger
in huis. Geweldig.

Service
zie boven. Ik ben niet voor de grote
zaken. De kleinere winkels hebben het
al moeilijk g enoeg,

Assortiment
Het is een stofzuiger.

Aanbeveling
Ik heb het al aan drie vriendinnen
vertelt

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over van Bemmel en Kroon.Ik heb al eens eerder wat gekocht en alles is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nini_25 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer goede service, product 2 weken van te voren besteld via website en wilde het graag op een bepaald datum laten bezorgen dit hebben ze goed bijgehouden en het product werd idd op afgesproken datum afgeleverd. Tevens was ik nog vergeten een beschermhoes erbij te bestellen dit heb ik nog telefonisch erbij kunnen zetten bij mijn bestelling via internet. Bezorgers waren ook erg vriendelijk. Al met al zeer tevreden. Bedankt Bemmel en Kroon, mijn man is erg blij met zijn kado ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chrisarnhem 03-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen en verder af te handelen, alle opties worden genoemd en je kan zelf de afleverdag kiezen!

Extra toelichting
Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrsj 03-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Voldoende parkeergelegenheid en gratis.
Geen extra kosten achteraf.

Assortiment
Genoeg keuze voor elke portemonnee

Aanbeveling
beslist de moeite van een bezoek waard

Extra toelichting
Ruime keus overzichtelijk en vriendelijke medewerker met persoonsgericht advies. Ik hou van duidelijke afspraken, en die zijn waargemaakt. De wasmachine keurig geplaatst en aangesloten,en de oude meegenomen. Goed werk van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arjansr 03-07-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
werd deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel in Zoeterwoude. Afspraak over bezorging ging ook soepel

Aanbeveling
Fatsoenlijk, vriendelijk, deskundig personeel in de winkel en snelle levering wasmachine

Extra toelichting
Artikel op voorraad en ook over de prijs werden wij het snel eens (artikel was elders goedkoper). Bezorging liep conform afspraak. Geen minpunten.

Review criteria:

Goed

Reageer

Lisje.P 03-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan kiezen tussen winkel en webwinkel, met altijd snelle levering.

Service
Een telefoontje is genoeg en je wordt direct geholpen.

Assortiment
Zeer ruim.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij Bemmel en Kroon, in 2 huizen al 2 keer een keuken daar gekocht. Altijd tot tevredenheid, ze komen hun afspraken altijd na. Dus als ik iets voor de keuken nodig heb, ga ik daar graag terug en natuurlijk geven ze altijd een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewh43 02-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
besteld via een mail en geleverd 2 dagen later

Service
scherpe prijs gemaakt bij aanschaf 2 machines

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
prima winkel voor goede prijzen en snelle service. keurig thuis geleverd en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famkosten 02-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service, en een perfecte, gratis bezorging. Onze volgende aankoop is zeker bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwr 02-07-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wij gingen voor een luchtafvoerdroger alle voor en tegens werden ons uitgegd, prima advies

Service
Er wordt een dag van te voren via e-mail gemeld in wat voor tijdsbestek de bezorgers komen, op de dag zelf wordt je nog een half uur voor bezorgen gebeld, keurig

Assortiment
keus genoeg, maar wij kijken eerst naar internet wat er voor ons aanwezig is.

Aanbeveling
veel uitleg, de heren hebben er goed verstand van.

Extra toelichting
Ik ben altijd hun goede services gewend, eigen reparatiepersoneel is een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Braun 02-07-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
UItgebreid assortiment, maar niet alle varianten van een bepaald merk zijn op voorraad.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd zeer tevreden over Bemmel en Kroon, waar we al diverse andere producten hebben gekocht en ook de vorige wasmachine.

Extra toelichting
Veel keuze en goede voorlichting. Adviseur denkt mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mr verykrities 01-07-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude - rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima winkel; ruime keuze; geen aanbetaling kan betalen met pin bij aflevering

Service
levering op afgesproken tijd; kregen een duidelijke uitleg over het gebruik van het product
oude wasmachine namen ze gewoon mee
was geen probleem

Assortiment
Tot nu toe bevalt deze machine goed

Aanbeveling
Zou deze winkel aanbevelen ziet er ook netjes uit werd goed geholpen en kregen een goed advies

Extra toelichting
Tot nu toe is de service goed en heb geen min punten weg te geven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

debruba 01-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na duidelijke antwoorden op mijn telefonische vragen over de betaling en afleveringsprocedure van het product in België kon ik het apparaat meteen telefonisch bestellen via de service medewerker.

Service
Informatie van de service medewerker was duidelijk, klantvriendelijk en professioneel. Aflevering binnen 24 uur in huis ook bij levering in België. De mogelijkheid om de betaling zonder extra kosten te "pinnen" bij aflevering is erg comfortabel. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen van de vervoersfirma die de aflevering verzorgde op mijn adres in België.

Aanbeveling
Vakkundige verkoop & servicedienst. Zeer snelle levering. Betalingsgemak van betalen met pin bij aflevering en niet vooraf. Vriendelijkheid van bezorgdienst. Heb geen oordeel over het assortiment aanbod, het apparaat, een Bosch wasdroger type WTE8417SNL,was het apparaat wat ik wilde kopen en was bij van Bemmel in voorraad tegen de beste (thuis in België geleverde) prijs die ik op internet kon vinden.

Extra toelichting
Positief: Vakkundige verkoop & servicedienst. Zeer snelle binnen 24 uur levering in buitenland. Betalingsgemak van betalen met pin bij aflevering en niet vooraf. Gemak van "tracking" van de aflevering over internet wat onnodig thuis wachten voorkomt. Vriendelijkheid van personeel bezorgdienst. Afvoeren van de oude apparatuur door bezorgdienst. Negatief: Geen negatieve punten bij deze levering! Conclusie: Een webshop en organisate waar andere webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

essapessa 01-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bestellen blijft geweldig als je al weet wat je wilt

Service
Snel bevestiging ontvangen en snel reactie van het vervoersbedrijf

Assortiment
Ze hadden wat we nodig hadden dus helemaal goed

Aanbeveling
Waarom niet zou ik eerder vragen

Extra toelichting
Goede service, snelle levering gewoon helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wvdgraaf 01-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk vanuit luie stoel bestellen en site is goed en overzichtelijk en goed te bedienen.

Service
Mijn computer was gecrashed en met een simpel telefoontje ondanks dat ik mijn bestellingsnummer niet wist goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
voor mij meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
ben gewoon goed en snel geholpen.

Extra toelichting
Alles is prima snel en op mijn wensen gebeurt. Ook afleveren op een voor mij passend tijdstip. Wel jammer dat de chauffeur geen pin bij had zoals op de site stond en ik hals over kop het bedrag over moest maken. Maar met een telefoontje was alles goed geregeld en is alles zoals afgesproken geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorpskasteel 30-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima telefonisch advies gehad.Aankoop voldoet helemaal aan de verwachtingen. De bezorging was volgens planning heel goed geregeld en alles keurig netjes afgeleverd. Ook de betaling bij bezorging via pin is voor ons ouderen, zeker een heel groot plus punt.

Assortiment
Het assortiment is heel breed en bij hetgeen wat wij zochten is keus genoeg.In vergelijking met andere (web)winkels,lag de prijs van de koel/vrieskast die we bij Bemmel en Kroon kochten, een stuk lager.

Aanbeveling
Vanwege de prima service, het uitgebreide assortiment en de veelal acceptabele prijzen, zou ik deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Mijn ervaring met deze winkel kent geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmiddend 28-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website en makkelijk te volgen. Tevens makkelijke diversiteit aan betalingsmogelijkheden.

Service
Men belde mij heel snel op om aan te geven dat zij model vaatwasser niet hadden maar wel de opvolger (model 2013) en ik voor dezelfde prijs geleverd zou krijgen. Scheelde meer dan 100euro met laagste prijs op kieskeurig. Tevens snel afspraak kunnen maken t.b.v. levering en plaatsing.

Assortiment
Voldoende keuze en mogelijkheden voor wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima geholpen en nog snel ook. Ik hoefde geen Contact op te nemen maar deed men zelf. Ook zeer goede service en meedenken met de klant.

Extra toelichting
Alleen maar positief over snelheid, serviceverlening en gemak website. Ook meerdere mogelijkheden betaling prettig. Niet vooraf maar pas bij aflevering stel ik zelf zeer op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albertn 28-06-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering optijd,montage door een zeer nette monteur helemaal goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.e.scherpbier 28-06-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goed advies bij bezoek aan de winkel. Door dit advies ander apparaat gekocht dan we in eerste instantie wilden.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Eerlijk, kennis van zaken, niet duurder dan andere (web) winkels, zeer vriendelijk personeel.

Extra toelichting
WE zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze. De aflevering was snel, op het afgesproken tijdstip en werd keurig naar boven (2e verdieping) gebracht. Oude apparaten afgevoerd. Vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boegb011 28-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling van het product ging zeer soepel

Service
Ik kreeg een mail dat het product niet op voorraad was en dat er contact opgenomen was met de leverancier om het product zo snel mogelijk te leveren en dat was ik had het product binnen vier dagen in huis.

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Als mensen er om vragen zou ik de winkel aanbevelen

Extra toelichting
De winkel heeft een makkelijke website en leveren snel ook al was het product niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EduardvR 27-06-2013 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prijs opgezocht op internet maar even naar de winkel in Den Haag Forepark gegaan (bij mij om de hoek) om te bestellen en betalen. Verkopers zijn behulpzaam en deskundig.

Service
Prijs vd koelkast was inclusief plaatsing en afvoeren van oude model. Andere leveranciers versturen via een pakketdienst en die zet hem ingepakt voor op de stoep. KK is netjes in de keuken geplaatst en aangesloten.

Assortiment
B%K hebben veel merken en mijn model (een 70 cm brede Bosch) was zelfs op voorraad.

Aanbeveling
Goede service èn een lage (de laagste!) prijs.

Extra toelichting
Deskundig, behulpzaam, goede service èn een lage (de laagste!) prijs. (en ik heb geen belang bij Bemmel&Kroon)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwas 27-06-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg prettige verkopers. Verstand van de materie, maar niet opdringerig. Denken met je mee.

Service
In deze winkel is veel mogelijk, bezorging zoals jou het beste uitkomt. Afspraken worden nagekomen, vooraf een mailtje met de bezorgtijd. Bij aflevering belt de chauffeur een half uurtje van te voren met de mededeling die hij onderweg is.

Assortiment
Wat een ruime keuze, mooi opgezette winkel.

Aanbeveling
Zelden zo'n prettige zaak meegemaakt.

Extra toelichting
Alles klopte: assortiment, goede prijzen (onder internetniveau) vriendelijke verkopers, afspraken werden nagekomen, plaatsing zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijoverhaar 27-06-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een mooie overzichtelijke showroom.

Service
Zeer deskundig personeel, met daarbij aandacht voor jou als klant.

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Een absolute must!
Ga aub nergens anders meer heen.

Extra toelichting
De klant is koning gevoel is hier werkelijk van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timian 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
leuke prijzen,volgende dag al geleverd en naar zolder gebracht en aangesloten en oude apperaat naar beneden gebracht. geen kosten voor verzending en kunnen pinnen bij de bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardware 26-06-2013 In de winkel gekocht
Filiaal Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Laagste prijsgarantie.
goede service

Extra toelichting
Ruim en netjes filiaal, veel keuze, nog meer op de site. Keurige behandeling en voorlichting. Zeer goede service en snelle reactie. Laagste prijsgarantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onlinesnel 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle en goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idanieborg 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en vlot geleverd

Service
Alles was goed geregeld

Assortiment
'Van alles wat in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede service en een snelle, corecte levering

Extra toelichting
Heb niet veel ervaring met deze winkel, maar wat ik er van ken vind ik het goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvanzonneveld 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn via de website overzichtelijk gerangschikt.

Service
Goed te woord gestaan door personeel , en en was ter zake kundig.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Tot en met de bezorging van het artikel was alles 100 procent !!

Extra toelichting
Zoals vermeld was alles zeer goed verzorgd , en ( belangrijk)de gemaakte afspraken zijn zeer punctueel nagekomen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert.schmelcher 26-06-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakelyk

Service
goede seviche

Extra toelichting
er is veel prys verschil met de winkels het gemak vriendelykby leveringveel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debrichy 25-06-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch al wat inlichtingen ontvangen. We konden daardoor gericht zoeken op internet

Service
We kregen van de verschillende drogers uitgebreide uitleg. Winkelier kon elke vraag hierover beantwoorden. We hadden de droger op zeer korte termijn nodig en dat is gelukt. Werd op de tweede werkdag keurig gezorgd. Oude droger werd meegenomen en nieuwe geplaatst zonder extra hiervoor te hoeven betalen. Betaling ging makkelijk via een pin.

Assortiment
We konden uit verschillende drogers kiezen. Verkoper heeft ons deskundig te woord gestaan.

Aanbeveling
De manier waarop we te woord zijn gestaan, de afhandeling en de bezorging was erg service gericht. Voor onze volgende aankopen gaan we zeker naar Bemmel en kroon Zoetermeer terug.

Extra toelichting
De winkel straalt netheid uit. Alles ziet er goed en schoon uit. Groot assortiment en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinky 25-06-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Wij zijn ontzettend tevreden over Bemmel en Kroon. Eerst hebben wij wat research gedaan voor de wasmachine en droger van AEG en kwamen eigenlijk snel bij bemmel en kroon uit vanwege hun goede naam en schappelijke prijzen. Eenmaal in de winkel aangekomen werden wij ontzettend goed geholpen kennis is uitstekend. Eenmaal bij de kassa aangekomen kregen wij € 80,- weekend korting wat dan ook erg vriendelijk is en wij zeer op prijs stellen. Levering keurig verlopen netjes een mailtje van te voren tussen welke tijden het ongeveer geleverd wordt. Dag van levering kwartier van te voren telefoontje van de bezorgers. Er werd netjes aangebeld om te vragen of er nog oude apparaten weg moesten en vervolgens zonder schade hebben de heten het aangesloten! Kortom goed bedrijf en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rb74 25-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geleverd.

Service
Wasmachine werd netjes uitgepakt en geinstalleerd en zelfs de eerste lege draai werd aangezet, dus meteen gebruiksklaar!

Aanbeveling
Prima service. Bestelde wasmachine was niet meer leverbaar, er werd een betere geleverd voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jaap huisman 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer vriendelijk ontvangen in de zaak. Goed voorgelicht en snelle service

Assortiment
Kon uit verschillende vrieskasten zoeken.

Aanbeveling
Prachtige zaak. Zeer vriendelijk personeel. Lekkere koffie aangeboden. En goede service

Extra toelichting
Mooi pand.Goede parkeergelegenheid. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
jaap huisman 09-07-2013

Ben het helemaal mee eens

Reageer

HenkvdPut 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Service
Goede service bij telefonsiche navraag over de producten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met de aflevering.

Extra toelichting
Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met de aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob.bremer 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website. Ondanks een netwerkprobleem tijdens het betalen (waardoor het betalen via Ideal niet lukte) werd dit na 1 mail keurig opgelost. Klasse !

Service
Heldere, snelle en duidelijke communicatie via e-mail.

Extra toelichting
Prima service en keurige aflevering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i-n-e-k-e 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website en vervolgens de winkel in Zoetermeer is goed en gemakkelijk bereikbaar. Het assortiment is goed en logisch opgesteld in de winkel

Service
De professionaliteit van de verkoper(s) is uitstekend. De behandeling prima en de levertijd uit voorraad meer dan plezierig

Assortiment
het product dat wij zochten was in ruime mate en in verschillende prijsklassen en merken voorradig

Aanbeveling
Het cijfer 10 geven wij nimmer bij geen enkele aankoop. Het cijfer 9 is meer dan terecht. Wederom een goede ervaring met Bemmel en Kroon, nadat wij circa2,5 jaar geleden via Bemmel en Kroon onze keuken hebben laten vervangen.Ook deze keer was het installatieproces prima verzorgd. Klasse !

Extra toelichting
de winkel in Zoetermeer is uitnodigend en doelmatig opgezet voor zijn soort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwesmits 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima service, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan_ploeg 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wij wisten wat we wilde kopen en ging nu kijken op internet. aangezien wij zeer goede ervaring hebben met Bemmel en Kroon, gingen wij naar hun side en kregen de magnetron voor de zelfde prijs als bij diegenen die hem het goedkoopst aanbood.

Service
goede bezorg service en ook nog eens gratis.

Assortiment
wij konden bij deze side slagen naar wat wij zochten. en de prijs viel door hu {elders duurder} aktie kregen wij hem zelfs goedkoper dan de aangegeven prijs.

Aanbeveling
goede services, en een vriendelijke behandeling. wij hebben het hier over de Bemmel en Kroon winkel Cruquius.

Extra toelichting
wij hebben weinig tot geen aanmerking over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews