bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FWentink 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet gevonden en zag er goed uit.

Service
Werd na de bestelling goed op de hoogte gehouden in hoever mijn bestelling onderweg was.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Hebben het product wat besteld was prima afgeleverd, dus kan ik winkel iedereen met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen om hier je producten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vleeuw 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gekeken en in winkel gekocht na advies. Betaling aan huis na aflevering en installatie. Kon niet makkelijker.

Service
Geweldige service zowel in de winkel als thuis bij installatie. Goede adviezen van installateur gekregen.

Assortiment
Bij bezoek eerst rondgelopen in de winkel om te kijken wat B en K allemaal verkocht. Groot assortiment en de winkel heeft een mooie uitstraling.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om zowel op de site als in de winkel eens te gaan kijken alvorens elders te kopen.

Extra toelichting
Prima service en installatie. Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Morad333 06-06-2013

Kan ieder aanbevelen goede service en prettige personeel die je alles wat je wil weten kan uitleggen.
Van mijn krij van Bemmel en Kroon zeker een 10 waard

Reageer

yokehoog 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel parkeerplaatsen, grote winkel
met lift en trappen, ruime sortering,

Service
we kregen na een vriendelijk ontvangst
de gelegenheid om rustig te kijken.
vragen werden vakkundig beantwoord.

Assortiment
heel royaal, was hierdoor zelfs moeilijk om te beslissen. erg prettig

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
prima aankoopbegeleiding, snelle levertijd precies volgens afspraak. goede nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DiToni 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging makelijk , afbestellen trouwens ook direkt via mail bevestigd !!

Service
duidelijke mail gehad met aankkop gegevens , zelfs ook met geanuleerde order. Dag van te voren mail gehad met tijdsbepaling van de levering, welke perfect werd uitgevoerd !

Assortiment
Genoeg assortiment voor een goede concurerende prijs.

Aanbeveling
Reeds goede ervaringen !

Extra toelichting
Winkel is prima ! Het enige verbeterpunt is de beknopte beschrijving van de produkten. (in mijn geval met de wasdrogers) Andere aanbieders van witgoed op internet hebben een uitgebreidere specificatie van het produkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naba 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot alles gevonden wat ik wou via hun site

Service
Vlot verloop van de levering, alles goed opgevolgd en geleverd.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en daar ik over iets twijfelde bij bestelling toch maar even telefonisch contact opgenomen en onmiddellijk vriendelijk en vlot verder geholpen.

Extra toelichting
Alles tip top in orde, als we nog eens iets nodig hebben weten we direct waar we moeten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ratiokoper 04-06-2013

Algemene score

6,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees Jong 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles perfect. Onze keuken is 6 jaar terug geplaatst door een dure keukenzaak, maar pas nadat de monteur (Remco) van Bemmel & Kroon is langsgeweest, zitten de plinten echt goed! Dat was natuurlijk niet eens zijn taak. De vaatwasser zit ook perfect! De monteur heeft hier veel werk aan gehad, maar het resultaat is ook heel goed. Overige aspecten van de winkel ook prima in orde. Geen enkel punt om over te klagen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.j.zonneveld 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Dat ging allemaal als een speer. geoliede organisatie, prima aflevering van de wasmachine op zolder. Aangesloten en oude meegenomen. Chapeau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lswartsenburg 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benroos 31-05-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Makkelijk online bestellen en bezorgdag kiezen. Keurig bericht ontvangen. Jammer dat je pas op de dag zelf de tijd kan zien van bezorgen dan moet je toch een hele vrije dag nemen.

Service
We hadden gekozen voor extra service: uitpakken, plaatsen, verpakkingsmateriaal afvoeren en oude apparaat meenemen. Dit stond ook in de bevestiging. Echter ondanks dat we dit ook aangaven bij de bezorging werd alleen oude apparaat meegenomen en we moesten zelf uitpakken, plaatsen en verpakkingsmateriaal afvoeren.

Assortiment
Ze hadden precies de koelkast die we zochten verder niet zo naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Doordat de service bij aflevering niet was zoals afgesproken zou ik het bedrijf niet aanbevelen. Uiteraard ligt dit aan het transportbedrijf maar je bent zo goed als de partners waar je mee samenwerkt. Je kan er dus niet van op aan.

Extra toelichting
Doordat de service bij aflevering niet was zoals afgesproken. Uiteraard ligt dit aan het transportbedrijf maar je bent zo goed als de partners waar je mee samenwerkt. Je kan er dus niet van op aan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

krisje76 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen problemen gehad.

Service
perfect tevreden.

Assortiment
ik zocht 1 bepaald product en vond dit direct.

Extra toelichting
vooral de goedkope prijs heeft ons doen beslissen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogwoud1 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
LG wasmachine gekocht op 23-5-2013 voor 519 euro. Toen ik na 3 dagen camping thuiskwam ineens verlaagd naar 437 euro. Gelijk gebeld en meteen de prijs aangepast !
Zelfs een uur voor levering. Oude wasser meegenomen nieuwe geplaatst droogtrommel geplaatst etc.
Ik kan mij volledig vinden in de overige uitstekende beoordelingen van dit bedrijf. Hulde in deze tijd nog zo,n bedrijf tegen te mogen komen.

Olaf van Berlo Zoetermeer

Extra toelichting
Alles helemaal toppie zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogege 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon duidelijk en vlot

Service
vlekkeloos + in elke fase perfectie communicatie

Assortiment
product voorradig + op heel korte termijn geleverd

Aanbeveling
zijn eerder toevallig bij Bemmel-Kroon terecht gekomen na een ramp-ervaring bij een collega internet-distributeur in (NL) : geen voorraad ondanks diverse beloftes / telkens weer niet nakomen van beloftes / ... en geen communicatie hieromtrent, tenzij na dreigmails van onze kant enz...

Extra toelichting
Na een rampervaring bij een collega die op gebied van service, assortiment, en aanbeveling amper 1 ster zou scoren, was het een meer dan aangename verrassing dat alles zo vlot en zo snel kan gaan met perfecte communicatie bij elke stap !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Nood 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de e-mail een wasmachine bestellen, puur door vertrouwen op goede service zoals velen dat reeds hebben ervaren en dat is waargemaakt. Top!

Service
Vriendelijk, behulpzaam. Gewoon zeer goed. Snelle bezorging, een e-mail op de dag van bezorging met een indicatie hoelaat de bezorging zal plaatsvinden. Al vrij snel kan je een link raadplegen met het te verwachten tijdstip van bezorging, vrij nauwkeurig.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils. Zodra je bij een concurrent idem product goedkoper ziet (wel even zoeken) geeft bemmel en kroon je een aantrekkelijke offerte waar je geen 'nee' tegen kunt zeggen.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Verkoper reageert zeer snel en goed op je vragen via e-mail. Daardoor is de koop zeer snel gegaan. Boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mistaa 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk maar het kan nog makkelijker, Een website update zou geen kwaad kunnen. Verder is de informatie goed.

Service
Ja heel goed vlak voor de brengst van de koelkast nog even een belletje erg goed aardige mensen

Extra toelichting
Goeie winkel staat niet voor niets hoog in de beoordeling lijst van Tweakers. Ik verwacht ook nog een een review te schrijven over de koelkast op Tweakers omdat ik deze nog nergens ben tegen gekomen. Vriendelijke groet Martijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinneeltje 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet en meteen zichtbaar wat (on)kosten zijn. Ook voorkeur bezorgdag is aan te geven!

Service
Mail met vraag n.a.v. bestelling werd binnen dag beantwoord!

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen, snel antwoord op vragen per mail, bezorging op gewenste dag en op bezorgdag 's morgens vóór 8.00 uur mail met indicatie bezorgtijd (binnen blok van twee uur). Zo'n 20 minuten vóór bezorging belden de bezorgers ook nog dat ze er aan kwamen. Zoals beloofd op site namen zij verpakkingsmateriaal mee. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanhe 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internetwinkel en bij bestellen wordt al meteen duidelijk of apparaat op voorraad is en wanneer er geleverd kan worden

Service
Bij de bevestigingsmail wordt al bekend gemaakt op welke dag men komt. Op dag van levering wordt er gebeld dat ze over een half uur op de stoep staan. Apparaat wordt vakkundig aangesloten en ontdaan van alle plakkers en beschermranden. Duidelijke uitleg van de monteurs hoe alles werkt en schone, nette werkkleding. Pinautomaat op zak dus geen pak met geld in huis.

Assortiment
Hebben veel in huis alleen niet alles van alle merken. Wil je dat wel wordt het besteld.

Aanbeveling
Wij kopen al jaren bij deze zaak en niets anders dan lof over de verkopers en monteurs. Zeer vriendelijk in de winkel en even zo goed bij aflevering.
Snel,vakkundig en service staan hoog in het vaandel. Dure uitstraling van de winkels maar eerder een van de goedkoopste met uitgebreide service. Alles netjes. Wij kopen nergens anders meer.

Extra toelichting
Motivatie is al beschreven bij aanbeveling. Vanaf dat er in Leidschendam aan de Kon. Julianalaan werd verkocht komen wij er al. De service gaat verder dan de voordeur. Altijd even correcte mensen en nette monteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p_cornelis 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Aan huis levering correct verlopen, handig is ook de tracking mogelijkheid van je levering !

Assortiment
Niet zo relevant voor mij, ik wist exact wat ik wou. Maar op het eerste zicht een ruim aanbod van de bekendste merken.

Aanbeveling
Altijd wat avontuurlijk om een groot artikel in het buitenland te bestellen (vanuit Belgie een droogtrommel in Nederland besteld), maar supervlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SveNRG 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Betaling was een beetje gedoe, omdat de bezorgers een pin apparaat met lege accu mee hadden. Maar terwijl de machine werd uitgepakt had ik toch wel even tijd.

Service
Mijn oog was gevallen op de AEG L76675FL wasmachine. Ik had deze 's avonds besteld en werd meteen de volgende dag gebeld. Ze hadden deze machine niet direct voorradig, maar wel een non-exclusiv model (L76672FL) met dezelfde kenmerken en voor 50 euro minder. Kijk, dat is nog eens meedenken. Zo gezegd zo gedaan en de volgende dag afgeleverd.

Aanbeveling
Goede service bij aankoop, vriendelijke bezorgers en de laagste prijs volgens kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A de Niet 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en vrij duidelijk

Service
Door medewerker zeer prettig geholpen, professioneel, tips en aan ons de keus gelaten voor welke wasmachine we moesten kiezen, dus niet opdringen. Bij de koop geen aanbetaling, dit verbaasde mij positief.

Assortiment
Veel keuzes

Aanbeveling
Omdat de medewerker verstand van zaken had, tips over nieuwe ontwikkelingen gaf (heb ik achteraf gecheckt), geen aanbetaling, heel goed communiceert over het verloop van de bestelling. En ons na enige dagen tipte dat Siemens een wasmiddelaktie heeft bij aankoop van een Siemens wasmachine

Extra toelichting
Omdat de medewerker verstand van zaken had, tips over nieuwe ontwikkelingen gaf (heb ik achteraf gecheckt), geen aanbetaling, heel goed communiceert over het verloop van de bestelling. En ons na enige dagen tipte dat Siemens een wasmiddelaktie heeft bij aankoop van een Siemens wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies71 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ietendirk 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel overzichtelijk.

Service
Bezorgservice;
heel prettig, vriendelijk servicegericht, leggen alles rustig uit en vertellen over e.v.t retourneren. als deze mensen vertrekken vind je nergens meer afval.

Assortiment
wij waren gericht aan het zoeken naar een Amerikaanse koelkast en vonden deze hier.

Aanbeveling
alles is duidelijk; site, mail en vanwege de prijs

Extra toelichting
De prijs en prettig mail contact en als topper de bezorgservice....helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kittymail 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op aanraden van een collega op deze voor mij onbekende site gekeken. Veel soorten producten en goede lage prijzen. Was al ruim een maand aan het zoeken. Email adres achtergelaten voor informatie en werd al na 5 minuten benaderd door middel van een telefoontje. Goede uitleg aan de telefoon. Snelle en prima levering. zeer tevreden met het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.oudshoorn 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zijn super voordelig

Service
Werd snel geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou ze bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avdam 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet is het we heel makkelijk

Service
Gratis je oude spullen meenemen vind ik goede service

Assortiment
Weet ik niet als je weet wat je wil en je zoekt de scherpst geprijsde winkel dan weet je weinig over de rest van het assortiment

Aanbeveling
geen negatieve punten ervaren

Extra toelichting
Wat een overdreven positieve reviews allemaal. Ik denk dat iedereen graag die maandelijkse prijs met hun review wil winnen. Neemt niet weg dat ik tevreden ben, maar goed als ik dat over een jaar ook nog ben dan zegt dat meer als nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jomeba218 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke site.

Service
Goede service wegens;
-via automail onmiddellijk bevestiging van bestelling
-prijsniveau lager dan gemiddeld
-mogelijkheid tot PIN betaling bij aflevering
-snelle levering
-via mail op de hoogte gehouden van leveringsproces
-via mail tijdsindecatie van de levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima webwinkel, zou hem iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Was niet eerder op deze site geweest en twijfelde in eerste instantie ondanks dat zij de laagste prijs aanboden. Toen ik op de site ontdekte dat PIN betaling bij aflevering mogelijk was. Dit gaf mij de zekerheid dat het betrouwbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansne 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende informatie over de procedure

Service
Het transport was zeer goed geregeld; in het bijzonder nadat bleek dat het bestelde niet in onze auto paste

Assortiment
Een uitgebreide keuze van het witgoedassortiment

Aanbeveling
Gezien onze ervaringen voor dez eerste maal kunnen we nies anders dan zeer positief zijn

Extra toelichting
Wat on sook zeer positief overkwam was de voorkomende houding van het personeel; bravo!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aria22 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter de computer gauw gevonden en geregeld.

Service
Prima, alleen kreeg ik geen link met de bezorgtijd en werd ik ook niet gebeld van te voren door de bezorger. Een door mij gepleegd telefoontje gaf de juiste info en de service was tot in huis helemaal in orde.

Assortiment
Ik zocht en vond snel het juiste apparaat. Heb geen indruk van het hele assortiment.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en snel bezorgd! (Is vast wel afhankelijk van het wel of niet op voorraad hebben van het gezochte.)

Extra toelichting
Scherp geprijsd en snelle levering. Ook normaal (mail-)contact mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tvdg54 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te vinden artikelen en erg snelle reactie via erg vriendelijke mail.

Service
Je voelt je nog echt klant en alles wordt in het werk gesteld om jou als klant tevreden te stellen.

Assortiment
Geweldig assortiment zowel op de site ls in de vestiging in Den Haag.

Aanbeveling
Volgens mij is dit de manier waarop je als klant behandeld wil worden en ik niet alleen dat gun ik zeker ook al mijn vrienden kennissen en familie.

Extra toelichting
Vandaag is onze nieuwe wasmachine geleverd en daar wil ik graag het volgende over kwijt: Ik was eigenlijk altijd van mening dat Bemmel & Kroon een dure luxe zaak was, maar toen ik op internet op zoek ging naar een Miele wasmachine kwam Bemmel & Kroon als een van de goedkoopste uit de bus in elk geval het type dat ik zocht. Via internet informatie opgevraagd daar werd super snel op gereageerd via een duidelijk en uiterst vriendelijke mail. Om toch nog even het gevoel te krijgen van het apparaat zijn we langs gereden bij de vestiging in Den Haag. Een heel mooie zaak dit was ook weer zoiets waar ik geen weet van had maar waar ik zeker nog vaker heen zal gaan als ik weer op zoek ben naar apparatuur "man wat een super assortiment hebben ze daar staan" geweldig! Ook daar werden we zeer prettig geholpen en konden we gelijk afspreken wanneer wij de wasmachine geleverd wilden hebben. Ik zou van te voren nog via de mail de precieze tijd van levering doorkrijgen. En inderdaad de werkdag voorafgaand aan de leveringsdag kregen we netjes een mail hoe laat ze zouden komen in een bloktijd van twee uur, geweldig. De dag van levering werd ik ook nog een half uur van tevoren gebeld dat ze er met een half uur zouden zijn. Keurig op tijd kwamen ze de wasmachine bezorgen ze hebben hem netjes uitgepakt in de vrachtwagen waardoor ik binnen helemaal geen rommel had, keurig naar de tweede etage gebracht, waterpas afgesteld en aangesloten, en klaar gezet voor het eerste gebruik en de oude wasmachine weer netjes meegenomen. Afrekenen kon met het mobiele pin apparaat wat ook erg prettig is hoef je tenminste geen geld in huis te halen. Al met al was het een super ervaring om als klant de geweldige service van Bemmel & Kroon te mogen ondergaan. Op de schaal van 1 tot 10 verdienen ze zeker een 100 geweldig ik zal jullie zeker aanbevelen bij al mijn familie en kennissen. Bedankt voor al de geweldige service die ik bij jullie heb mogen krijgen, ik zou bijna willen zeggen bedankt dat ik jullie klant mocht/mag zijn. Groeten een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny1951 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
correcte aflevering volgens gevraagde datum. ook in België

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
uiterst tevreden over deze webwinkel

Extra toelichting
Goede prijs en kwaliteit. Correcte levering en goede communicatie. Tip top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

autofietser 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gezocht apparaat snel bij Bemmel en Kroon gevonden op het internet; voor de laagste prijs en dat zonder bezorgkosten

Service
binnen 24 uur een reactie en per mail en (vriendelijk) telefonisch snel en duidelijk ingelicht over leverdatum en -tijdstip; aflevering begeleid door drie opvolgende mails met verwacht tijdstip van levering; levering binnen 4 dagen na bestelling (en betaling per Ideal). Vriendelijke chauffeur (ondanks stress vanwege onverwacht slecht bereikbare adressen in nieuwbouwgebied (Leidse Rijn !)

Aanbeveling
Een winkel die (ook in het internettijdperk) het begrip 'de klant is koning' (nog) hoog in het vaandel heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramona1980 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben erg tevreden met mijn koelvriescombinatie van Bosch KGV33NW20. Telefonisch besteld bij Bemmel en Kroon. Medewerker was erg vriendelijk. Het is bezorgd op de afgesproken datum keurig netjes op tijd kon ook zien via een toe gestuurde link hoe laat de koelkast er ongeveer zou zijn. Er werd ook nog extra opgebeld door de bezorgers dat ze er over een kwartiertje zouden zijn. Het waren hele vriendelijke jongens en hebben de koelkast ook geplaatst op zijn plek. Al met al ben ik dubbel en dik tevreden met mijn aankoop bij Bemmel en Kroon!! Een dikke aanrader voor iedereen dus!! Groetjes Ramona

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.groot29 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
betaling per mobiele pin erg handig.

Service
contact met winkel is prima.

Assortiment
genoeg keuze.

Aanbeveling
snelle afwerking.

Extra toelichting
prettige contacten met het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.severens 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is heel duidelijk. Fijn dat er meteen bijstaat vanaf wanneer ze het produkt kunnen bezorgen.

Service
We hebben het produkt gisteren, op ons verzoek, ontvangen. Alles is prima tot nu toe. Ook wordt je goed geinformeerd over wanneer het produkt wordt geleverd.

Aanbeveling
Je kunt zelf de leverdatum bepalen en je wordt van te voren geinformeerd wanneer je het produkt kunt verwachten.
De afleveringsroute van de chauffeur is zelfs te volgen.

Extra toelichting
In eerste instantie heb ik de magnetron hier gekocht omdat de prijs stukken lager was dan bij andere internetwinkels. Maar ik heb ervaren dat naast deze lagere prijs, ook het proces van bestellen tot de levering perfect verloopt. Voor mij was het fijn dat je zelf de dag van levering kunt bepalen. Betreffende de levering: je krijgt een mail de dag ervoor waarin je een link krijgt om op de leveringsdag na te kijken wanneer je produkt ongeveer wordt bezorgd. Bovendien kun je de route van de chauffeur nauwkeurig volgen. Voor mij een goed georganiseerde winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuintjes 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website met prima uitleg

Service
Uitstekend komen gemaakte afspraken na.

Assortiment
Het product wat we zochten was hier het scherpst geprijsd.

Aanbeveling
Uitstekende service, scherpe prijs, nergens goedkoper en snelle levering.De winkel komt heel betrouwbaar over.

Extra toelichting
Je kunt je order van minuut tot minuut volgen. Was sneller binnen dan de aangegeven uitlooptijd. Wordt op de plaats uitgepakt neergezet en de rommel wordt meegenomen. Ook nazorg is prima. Enkele dagen erna wordt gevraagd of alles naar wens is. Het is meer dan een internetwinkel. Van Bemmel draagt terecht zijn Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muratbalasar 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super helder en makkelijk allemaal

Service
uitstekend dienstverlenend

Aanbeveling
super communicatief;
keurig afhendelen;
uitstekend dienstverlenend

Extra toelichting
zeer informatief vanaf het begin en tot het einde van het order proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhg64 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs bezorging is zeer nauwkeurig te volgen.

Service
Niets op aan te merken.

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geen minpuntjes kunnen ontdekken.

Extra toelichting
Oven paar dagen in bezit. Afhandeling tot nu toe is perfect gebeurd. Alle lof voor winkel en vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda LamFin 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime website met een ruime keuze dus voor elk wat wils. Extra plus, natuurlijk, de goedkoopste.

Service
Snelle en vlotte levering door keurige bezorgers. Op de plaats zetten, aansluiting en uitleg van het apparaat.
Na vraag bereid om het oude apparaat eventueel later op te halen.

Assortiment
Ruime keuze, iedereen kan hier slagen.

Aanbeveling
Snelle levering, van te voren een telefoontje wanneer ze er aan kwamen.

Extra toelichting
geen verdere motivatie, alles staat hierboven. Bij een volgende aankoop ga ik zeker weer naar Bemmel en Kroon, pas als ze het daar niet hebben ga ik ergens anders kijken. Ook een plus, je krijgt direct op de bevestiging te zien of het in voorraad is. Ook de keuze qua betaling vindt ik fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gekabo 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de site van Bemmel en Kroon een wasmachine besteld dit ging zo eenvoudig en alles makkelijk aan te geven en overzichtelijk kortom perfect.

Service
perfecte service,onze nieuwe wasmachine werd zonder problemen naar de tweede verdieping gebracht en aangesloten zonder daar om gevraagd te hebben, tevens de oude machine van deze verdieping ook retour meegenomen dus wij zijn zeer tevreden.

Assortiment
Er is genoeg keuze uit het assortiment van Bemmel en Kroon wij wisten al welke wasmachine we wilden kopen en deze was bij Bemmel en Kroon beschikbaar en kregen zelfs een nieuwer type wasmachine als die we uitgezocht hadden voor dezelfde prijs zonder daarom gevraagd te hebben en dat vinden wij perfect.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon zouden wij graag aanbevelen aan iedereen die naar een snelle levering,goede service en concurrerende prijzen op zoek is .wij zullen zeker bij een volgend product naar Bemmel en Kroon gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsen 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website om te bestellen en keuze uit betalen via I-deal of aan de chauffeur per pin.

Service
'S morgens besteld, maar na een paar uur was het artikel ineens 46 euro in prijs gezakt op de website. Telefoontje gepleegd en zonder problemen werd prijs aangepast. Chauffeur was hiervan niet op de hoogte door de snelle levering (extern vervoersbedrijf) dus hebben we het hogere bedrag betaald. Na een paar weken is het teveel betaalde bedrag netjes teruggestort op onze rekening.

Assortiment
Enorme keuze. We hadden via kieskeurig iets uitgezocht dat in de gewone winkel bij ons niet te leveren was, maar hier gewoon te koop voor een mooi prijsje.

Aanbeveling
Goede en snelle service! Verloop van bestelling en levering wordt via diverse mailtjes keurig doorgegeven.

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijker 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website met prima uitleg

Service
Uitstekend, komen de afspraken perfect na

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen, niet alleen de lage prijzen maar ook de snelle, en goede levering. Perfect volgens afspraak.

Extra toelichting
vergelijkbare lage prijs, snelle levering, en ook belangrijk dat je kunt pinnen bij aflevering, dus niet vooruit betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rickvh 15-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Afgelopen week een vriezer bij de firma Bemmel & Kroon besteld, het product werd netjes op de afgesproken dag geleverd maar bleek toch wat kleiner te zijn dan we verwacht hadden. Na wat telefoontjes heen en weer hebben we het product laten vervangen door een iets groter model. Deze zal binnenkort aankomen maar gezien de verdere service heb ik het volste vertrouwen dat dit goed gaat komen. Uitstekende service en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Knols 13-05-2013

Algemene score

9,5
Prima prijsgarantie; nadat ik had aangegeven dat ik het artikel in België voor 60 euro minder kon krijgen, deden ze binnen een half uur een concurrerend aanbod!Snelle levering, goede informatievoorziening; kortom, een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manimani 11-05-2013

Algemene score

9,5
Prachtige winkel, ruim keus, keurige en snelle levering en vakkundige plaatsing van het apparaat. Voor mij alleen nog maar Bemmel & Kroon !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelAmRo 11-05-2013

Algemene score

10,0
De aller goedkoopste. Leverde precies op de dag dat ik wilde (kon dit aangeven). Brachten gratis naar derde etage en zetten hem neer waar hij moest zijn in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilheimina 10-05-2013

Algemene score

10,0
Als alleenstaande vrouw moest ik een inbouw koel/vriezer uitzoeken, het bestaande apparaat was niet meer leverbaar. Bij het zoeken op het net bleek telkens dat het oude paraat zelfuitgebouwd moest worden ook bij installatie door leverancier.
Op naar Bemmel en kroon. Die hebben keurig uitgezocht wat voor model goed zou passen. Bij levering hoefde de oude kast niet zelf uitgebouwd worden. Keurig op tijd geleverd, paste uitstekend en beter en netter geïnstalleerd dan voorheen. Communicatie over levering enz. Een dikke 10!
Wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla in t Veen 10-05-2013

Algemene score

9,5
Zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel.
Prima afspraak qua levering.
Nette installateur, keurig op tijd. Zeer zorgvuldige installatie.
Betaling bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demannot 10-05-2013

Algemene score

10,0
Een perfecte samenwerking tussen winkel en client,
wat betreft aflevering
Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Aanvulling:
correcte duidelijke uitleg over de producten (koelvries-combinatie +magnetron) op doelgerichte (tecnische) vragen.
punctuele nakomen van beloofde e-mail , tijd aankondiging bezorging, extra dienstverlening bij plaatsing en meenemen
van oude goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdhuisman 09-05-2013

Algemene score

9,3
De prijs van de droger was marktconform maar daar bovenop nog eens 5 jaar garante en full service aflevering.
Artikel zondag besteld, dinsdag al in huis. In het gehele proces netjes emailbevestigingen gekregen.
Petje af ook voor hun logistieke partner Fliege. Je kon de bestelling goed volgen, van te voren werd je even gebeld en zeer vriendelijke bezorgers. Bij een volgende bestelling, ga ik eerst bij van Bemmel en Kroon kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janil 08-05-2013

Algemene score

10,0
Bemmel verdient inderdaad zijn kroontje: zeer goede website, supersnelle levering & correcte prijszetting. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews