bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16032 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2931 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

helengordijn 15-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De apparaten die wij wilden kopen waren er niet meer, verkoper erg klantgericht en kwam met vergelijkbare producten en deed ook iets met korting omdat de andere apparaten die wij wilden, in de aanbieding waren

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Het assortiment groot, de winkel is erg overzichtelijk en personeel erg vriendelijk

Extra toelichting
Ik vind de winkel erg overzichtelijk en klantgericht personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

seaman 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was zeer duidelijk en in een goede volgorde snel te verwerken zonder oponthoud of ergernis

Service
aflevering op het van te voren nauwkeurig aangegeven tijdstip. plaatsing op de eerste etage, aansluiting, controle, en afvoer van de oude zware apparatuur op een volkomen klantvriendelijke manier

Assortiment
ruim voldoende keuzemogelijkheid. toen het gekozen produkt net uitverkocht bleek te zijn, werd er een nieuwer iets mooier en iets duurder type aangeboden. het prijsverschil van e 100,- werd onmiddellijk
gehalveerd waar we heel tevreden mee zijn.

Extra toelichting
soepele verwerking van de telefonische website bestelling. zowel de betaling als de aflevering: snel, adequaat, klantvriendelijk. en toch een prima product voor een heel nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

espewes 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
snelle levering en gratis bezorging

Assortiment
goede prijs

Extra toelichting
BKI487957

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Lindeman 14-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat we prettig vonden is dat je vooraf niets hoeft te betalen. Bij aflevering van het product kon je bij de bezorger met je pinpas betalen.

Service
We zijn uitstekend geadviseerd bij de aankoop van onze volledig geïntegreerde vaatwasser. Het afvoeren van de oude en het plaatsen van de nieuwe vaatwasser is in goed overleg geregeld en keurig uitgevoerd.

Assortiment
Bijna alle apparatuur van de goed bekendstaande merken stond zeer overzichtelijk naast elkaar opgesteld met een korte duidelijke vermelding van prijs en de belangrijkste technische gegevens. De verkoopadviseur heeft ons bij de keuze prima geadviseerde. duidelijk

Aanbeveling
Er was een zeer uitgebreide apparaat keuze in de overzichtelijke showroom.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, ruim parkeren, plezierige ontvangst, zeer ruime keuze, goede voorlichting, vlotte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Opabennie70 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website duidelijk.

Service
Product niet op voorraad, toch levering in vier dagen, op zolder geplaatst en oude meegenomen, top!

Assortiment
Keuze te over.

Extra toelichting
Correcte levering, en meename vervangend apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Onalley 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Productspecificatie van hetgeen ik wilde kopen was wel bekend, maar nergens leverbaar. Een telefoontje naar Bemmel en Kroon en het product werd binnen een maand geleverd.

Service
Zeer goede telefoon en later e-mail afhandeling. Ook de bezorging was perfect geregeld.

Assortiment
Zeer compleet assortiment in product en prijsklassen, met concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen, van bestelling tot en met levering

Extra toelichting
Groot assortiment met fijne afhandeling, zowel telefonisch, mail als fysiek met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KiesBo 14-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere combinatie-aanbieding van inbouw-witgoed met installatie aan huis

Service
Deskundig in de fysieke winkel. Aan huis conform afspraak in de winkel

Assortiment
Inbouw-witgoed was nog probleemloos te bestellen voor 15 jaar oude keuken van Bemmel en Kroon. Ook goede prijs-/prestatieverhouding.

Aanbeveling
Goed advies, prettig geholpen zowel in de winkel als aan huis.

Extra toelichting
Alles klopt. Bemmel en Kroon heeft de installatie uitbesteed. Ook dat gaat goed. Een gelijktijdige check van de elektrische ontsteking van het gasfornuis was even een dingetje, maar hulde, ook dit is opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Broeks 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
via de consumentengids de beste stofzuiger gezocht op google. De vergelijkingssite gaf concreet overzicht waar de stofzuiger te krijgen was incl prijzen. Bemmel en Kroon was de voordeligste incl gratis bezorging. Het aankoopbedrag van de stofzuiger bij Bemmel en Kroon viel onder de adviesprijs van de consumentengids.

Service
via een onafhankelijke vergelijkingssite op de site gekomen van Bemmel en Kroon waar alle informatie goed en transparant te verkrijgen is over het product,betaling en levering

Extra toelichting
De goedkoopste leverancier van de best geteste stofzuiger uit de consumentengids. Snelle levering, die door u zelf beheert kan worden door aan te geven data van bezorging. gratis verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GertJanKraaij 13-09-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en kroon regelde alle administratieve handelingen en informeerde hierover

Service
Meedenkend en oplossingsgericht

Assortiment
We hadden een moeilijke maat voor de te plaatsen vaatwasser en daarvoor werd oplossing gezicht

Aanbeveling
Top service

Extra toelichting
Goede oplossingsgerichte service in combinatie met het geïnformeerd houden omtrent levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mqueis 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijke medewerker, levering cf afspraak.

Service
Bedrijf komt zijn afspraak 100% na!

Aanbeveling
1 belletje is genoeg en alles wordt in overleg geregeld. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Vriendelijke medewerker, levering cf afspraak. Bedrijf komt zijn afspraak 100% na! 1 belletje is genoeg en alles wordt in overleg geregeld. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre-C 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige site met duidelijke verwijzingen. Makkelijk om te bestellen. Ook voor ons Belgen.

Service
Correcte levertijd, snelle afhandeling zelf zonder voorafbetaling. Enkel werden er rembours kosten aangerekend waar niets van vermeld was. Dit is een belangrijk punt in het vertrouwen en de juiste prijs berekening. Mensen willen eenmaal de gehele prijs kennen en niet achteraf nog extra's betalen, hoewel het meeviel (4,95 €)

Assortiment
De prijs van het aangekocht produckt was scherp en dit gaf de doorslag om bij "Bemmel en kroon" de aankoop te doen.

Aanbeveling
Gewoon correcte prijzen en snelle levering, ook voor België. Als men steeds de totale prijs vermeld en geen extra's meer nadien aanreken had ik 10 sterren gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FIJKO1975 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon supereenvoudig bestellen en wordt keurig geïnstalleerd

Service
nette medewerker die netjes installeert

Assortiment
Zeer uitgebreid voor ieder wat wils

Aanbeveling
Supertevreden en mocht het nodig zijn bestellen wij hier weer!

Extra toelichting
Echte aanrader wij hebben besteld en zij hebben keurig geïnstalleerd en geleverd! BKI485436 was ons bestelnummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolcar1 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van internet bestellen is super

Service
Prima service , zowel de aflevering als de retour nemen van het oude product

Assortiment
Er is genoeg assortiment om uit te kiezen

Aanbeveling
Bemmel en Kroon staan bekend om goede service en dat vindt ik heel belangrijk

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is een vertrouwde naam en bekend om zijn goede service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myron89 12-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit Zoeterwoude rijndijk is de droger helemaal naar Zandvoort gebracht. En de bediening is zeer makkelijk, en drogen is zo gebeurd.

Service
Geweldige service! Zeer attent personeel.

Extra toelichting
Goede service, snelle levering, thuis bezorgd en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbarth 12-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hele goede website niet te ingewikkeld.

Service
Goede medewerkers hebben er echt verstand van

Assortiment
Je weet niet wat je ziet in de winkels

Aanbeveling
goede service prima geholpen

Extra toelichting
Goed geholpen door de Heer Linkerhof hoefde niets aan te betalen. De bezorgdienst belde 20 minuten van te voren op dat ze kwamen na het brengen kon ik de installateur bellen was binnen een half uur bij me. Goed concept.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin58 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke site

Service
vlotte en correcte reactie op vragen en een duidelijke offerte

Assortiment
groot assortiment en van gerenomeerde fabrikanten

Aanbeveling
zie de sterren.

Extra toelichting
duidelijke site,vlotte reactie tijd,veelzijdige betaalmethode, moderne vervoerspartner,vrije afleverkeuze gewoon een goede zaak. TOP en dat in deze tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryenwilmascholten 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Omdat ik een vraag had over de montage van de inbouw belde ik naar Bemmel en Kroon. Naast het beantwoorden van de vraag ook gezamenlijk de internet bestelling ingevuld. Erg prettig. Je kan met pin betalen na installatie. Perfect.

Service
In dezelfde week van aanvraag ook kunnen leveren en inbouwen door vakkundig personeel die ook netjes werken in je huis.

Assortiment
Breed assortiment. Ik zocht een bosch inbouw en kon kiezen uit 5 types.

Aanbeveling
Ja, Bemmel en Kroon werkt met scherpe internet prijzen (met extra korting), hebben een eigen winkel, en de mogelijkheid om de montage te regelen. Kortom een all-in prijs in een sterke prijs-prestatie verhouding

Extra toelichting
Bemmmel en Kroon levert dat wat je als klant graag wenst. Goede service en uitleg als ook een goed product en goed ingebouwd. Bemmel en Kroon weet aan commodity witgoed, weer een luxe product te maken, door haar service in goede uitleg, snelheid van leveren, en montage binnen 1 week. Dat is precies wat je wenst als klant. Want je wilt snel weer verder met je vaatwasmachine. Wij wensen Bemmel en Kroon nog vele tevreden klanten toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL-review 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie en overzichtelijke website

Service
Uitstekende service van bestelling tot levering. Vriendelijk en deskundig telefonisch contact. Extra servicekosten goedkoper in vergelijking met bekende witgoedketens.

Assortiment
Ruim assortiment en aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Ik was nog niet bekend met Bemmel en Kroon, maar ben erg tevreden met deze transactie en kom zeker terug. Zeker een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Zie punten hierboven. Prima winkel. Onder ordernummer DH483010 een Indesit CAA 55 Koelvriescombinatie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frontoffice CHF 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
direct telefonisch contact, snel antwoord.

Service
snelle service, snelle levering.

Assortiment
Goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Makkelijk schakelen, direct antwoord op vragen. Helemaal tevreden.

Extra toelichting
Helemaal tevreden met de geboden service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice Boodt 10-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle adviezen.Goede bereikbaarheidü

Service
Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Groet keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en goedkoper dan andere witgoed firma,s.

Extra toelichting
Betrouwbaar. Goede service, snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AVO 1 10-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De wasmachine bestellen bij Bemmel en Kroonis reuze simpel. Het wijst zich vanzelf en na het plaatsen van de order heb je er (bijna) geen omkijken meer naar. Je krijgt supersnel een orderbevestiging en snel daarop een email met het moment van afleveren, waarbij een bandbreedte gehanteerd wordt van 3 uren. Je hoeft dus geen hele dag vrij te nemen op de dag van afleveren.
Tot slot belt de chauffeur een half uur van tevoren op hoe laat hij voor de deur staat.

Service
Je wordt vriendelijk en deskundig (maar niet opdringerig) te woord gestaan door de verkoper. Zie voor het overige de toelichting bij 'Gemak'

Assortiment
Bij Bemmel en Kroon is het assortiment dermate groot dat het bijna onmogelijk is om geen keuze te kunnen maken. Daarnaast zijn de artikelen zodanig concurrerend geprijst, dat het niet de moeite loont om verder te 'shoppen'.

Extra toelichting
Bovenstaande wasautomaat onder ordernummer ZTW487326 bij Bemmel en Kroon gekocht. Niet dan hulde voor dit bedrijf (zie toelichtingen bij de verschillende onderdelen van de enquette). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Het is bijna een genot om daar iets te kopen. Alles wordt efficient en correct afgehandeld. Een voorbeeld voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHR Baijens 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Mooi op afgesproken tijd bezorgd en goed traceerbaar

Extra toelichting
Alles zoals het hoort, zelfs een nieuwer model voor dezelfde prijs:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMae 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke website

Service
Ik had door een fout een dubbele betaling gedaan. Is verder correct afgehandeld maar er is niet op mijn email hierover gereageerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

crklav 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle reactiesnelheid op e-mail

Assortiment
Ruime keuze, veel types van zelfde merk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

davidsten 09-09-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Extra toelichting
type koelkast wat we via internet hadden uitgezocht was niet meer leverbaar, vergelijkbaar type aangeboden gekregen voor dezelfde prijs helaas stond deze niet in de winkel. uiteindelijk viel dit type toch wat tegen wat betreft mogelijk tot indelen van de schappen van de deur en maar 1 groente lade ipv 2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

kroonwinkel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
keurig geregeld

Assortiment
makkelijke keus en genoeg keuze

Aanbeveling
goed gesorteerde winkel en klantvriedelijk

Extra toelichting
Bemmel&Kroon is een prima,gesorteerde en service gerichte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arttie 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en binnen 24 uur bezorgd. en je kunt zelf inplannen wanneer je het beste uitkomt.

Service
goed op de hoogte gehouden. de chuffeur belde 20 minuten voordat ze er zijn. dus echt keurig gedaan! toen de wasmachine afgeleverd bleek het andere type dan heb besteld dus naar klantenservice gebeld en te horen gekregen dat de type wasmachine die ik heb besteld niet meer leverbaar is daarom hebben ze andere type luxe model geleverd en ze hanteren dezelfde prijs dus echt geweldig en ze hebben me aangeboden om de kost van € 9,95 extra service terug te storten vanwegen de andere type model wasmachine bieden ze gratis extra service aan en sommige model niet. al met al goec opgelost! zo hoort ook klantenservice te zijn.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

imc1954 09-09-2015 In de winkel gekocht
Leidseveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt je al helemaal voor informeren via de site

Service
prettig vakkundig advies en snelle levering

Assortiment
Volgens mij kunnen ze bijna alles leveren

Aanbeveling
Nu al diverse apparaten gekocht. Zeer zijn zeer klant vriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
Wordt prettig geholpen, goed advies en altijd de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biek1977 08-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
De verkoper nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven. Eerlijk en gedegen advies. De vaatwasser kon direct de volgende dag bezorgd worden.

Aanbeveling
In het woud van verschillende typen en merken vaatwassers helpt een eerlijk en onafhankelijk advies erg goed om tot een keuze te komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keeskiek 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg makkelijk bestellen op de website.

Service
Snelle levering en zeer vriendelijk personeel.
Na reclame ergens goedkoper kregen we het verschil terug.Top service

Assortiment
eingelijk te veel keus.

Aanbeveling
Tot nu toe niks op aan te merken.

Extra toelichting
Was nog niet bekend met Bemmel en Kroon maar heb er een prima ervaring mee tot nu toe. BKI487677

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boerg01 08-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zaak goed bereikbaar en wat je afspreekt wordt ook gedaan. Prima.

Assortiment
Zeer overzichtelijke zaak. Ziet er zeer netjes uit en wordt bijzonder goed en vriendelijk geholpen. De klant is zeker koning

Aanbeveling
Bedrijf goede uitstraling. Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Belangrijk is afspraak is afspraak. Niets is te veel

Extra toelichting
Voor mij als klant is het prettig als in je in een overzichtelijke winkel komt met ruim assortiment. Ik vind het ook prettig als je goed wordt geinformeerd zodat je de voor en tegens kan afwegen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwesseling 08-09-2015 In de winkel gekocht
Delft en omliggende gemeenten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met alle modellen. Goed bereikbaar.

Service
Vriendelijke en kundige hulp door een van de medewerkers. Snelle levering.

Assortiment
Goed overzicht van alle merken en modellen, zodat vergelijken makkelijk is.

Aanbeveling
Topwinkel

Extra toelichting
Super winkel met een mooi ingerichte showroom met alle apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lwiesje 08-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super geholpen in de winkel, duidelijke uitleg

Service
Goede service alles goed geregeld

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Zeer zeker een aanbeveling waard

Extra toelichting
Alles was gewoon goed, bestelling en aflevering top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

styrano 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super site makkelijk en duidelijk en overzichtelijk

Service
super service netjes en vriendelijk personeel en alles word helder en duidelijk aangegeven wanneer ze leveren.

Assortiment
genoeg keuzen en aanzienlijk goedkoper

Aanbeveling
geen negatieve dingen tegen gekomen

Extra toelichting
mijn bestelde wasmachine werd al binnen 24 uur bezorgd super ! je krijg de ochtend voor levering een mail met hoe laat de bezorger langs komt en met een hele duidelijke track en trace volg systeem. vriendelijke personeel en prijs is een stuk lager dan andere winkels. super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoRie00 08-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
het bestelde product was niet op voorraad, we mochten een andere, duurder model voor dezelfde prijs van het in de eerste instantie besteld product ontvangen!

Assortiment
Ruime keuze met verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Prettige ontvangst, vriendelijk en vakkundig personeel.
Super Servcie

Extra toelichting
Prettig ontvangst, vriendelijk personeel. Ruime keuze aan producten en goede service! Voor onze keukenapparatuur en witgoed gaan wij nergens anders meer heen dan naar Bemmel

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

mistyenmimi 07-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb mijn product makkelijk kunnen vinden bij Bemmel en Kroon.

Service
De service is zeer goed.

Assortiment
Het assortiment is heel groot.

Aanbeveling
Ik zou zeer zeker anderen aanbevelen om bij Bemmel en Kroon te kopen.

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk geholpen. Ik raad anderen aan hun producten hier te kopen. De winkel is meestal dichtbij huis dus erg makkelijk. Mijn volgende aankoop doe ik zeker weer bij deze winkel. Ordenr CRQ485719

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos68 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen en indien gewenst achteraf betalen.

Service
Duurdere machine geleverd dan besteld omdat die niet op voorraad was. Zonder iets bij te hoeven betalen! Verder goed geïnformeerd over het afleverproces.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Met name de levering van een nieuwere en duurdere (€200) machine zonder bijbetaling heeft ons positief verrast. Snelle levering, duidelijke website en goede informatievoorziening over aflevering. Machine werd keurig aangesloten en oude machine meegenomen.

Extra toelichting
Zie punten hierboven. Ik ben tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjenvS 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne website om te bestellen

Service
men geeft direct de levertijd aan, alles verloopt soepel, men weet waar men het over heeft

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
vanaf de bestelling tot en met de aflevering alles prima verlopen

Extra toelichting
goed telefonisch contact, men weet direct waar het overgaat en een perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

desertrose 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestellen ging snel en eenoudig.

Service
Bezorgd op de door mij gekozen dag (heel snel), op het juiste tijdstip, beleefde bezorgers

Extra toelichting
Prima winkel, snelle levering, beleefde bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wierik 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de site kijken en vergelijken

Aanbeveling
ik zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
ze waren zeer correct aan de telefoon en de bezorging was prima.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

vandien 07-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij zijn bijzonder plezierig geholpen bij de keuze voor de aankoop van ons gasstel alsmede een wasemkap. Niets was de verkoper teveel nam uitgebreid de tijd voor ons

Assortiment
Wij verbaasden ons over het uitgebreide assortiment van de artikelen in de winkel

Aanbeveling
Zie punt service

Extra toelichting
De zaak ligt op een goede lokatie, is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid en straalt wat uit zeker wat het assortiement betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielmb 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen en snel!

Service
Goeie service, alles duidelijk en goed afgeleverd! Geen contact nodig gehad omdat het goed geregeld is en netjes op tijd afgeleverd. Tijd indicatie, perfect!
Eerst een mail met erin tussen 9 en 12 uur , later een sms rond 10 uur komt de koerier, 5 min later nog een sms , koerier komt rond 10:10 uur. Hij kwam om 09:50 uur , dus perfect gewoon!

Assortiment
Direct op voorraad! Kon de eerst volgende werkdag al geleverd worden. Genoeg keuze uit het assortiment!

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Goeie service, snel en gemakkelijk. Goeie status ontvangen! Zeker de moeite waard om nog eens wat te bestellen!

Extra toelichting
Alleen maar positief! Ik kan geen negatieven punten bedenken! Zeker een aanrader om je apparatuur hier te bestellen, snel en gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Anwar 07-09-2015 In de winkel gekocht
forepark

Algemene score

3,5

Service
mijn ervaring is dat na aankoop geen reactie op klacht komt.

Extra toelichting
Ik vind dat pas na aflevering product en controle op beschadiging, formulier voor ondertekening ingevuld dient te worden en niet vooraf laten onderteken dat alles goed is en verdwijnen zonder uit te pakken en controle.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

lanonime 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen. Overzichtelijke indeling.
Alle belangrijke informatie eenvoudig te vinden.

Service
Dag van aflevering kan direct aangegeven worden, oude apparaat retour kan ook direct aangegeven worden.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment. Ik miste een productvergelijker (maar dat kan dan weer via kieskeurig).

Aanbeveling
Alles zonder problemen en eenvoudig verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mihri 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Met hulp van medewerker was het heel makkelijk om bestelling te plaatsen. Site duidelijk

Service
Had een vraag gesteld en het werd binnen aantal minuten beantwoord.

goed service

Assortiment
Groot assortiment je kan alles vinden en prijs is concurrent

Aanbeveling
Klantgericht , klant is koning houding, prijs product

Extra toelichting
Heel goed geholpen bij bestellen Zeker aanrader !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blotwijk2 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en Kroon heeft ook witgoed op voorraad. Dat heeft niet iedereen

Service
Gebeld met adviseur met verstand van zaken. Kent de kenmerken van de producten.

Extra toelichting
Vakkundig. Eigen voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmdj 06-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd in de buurt, groot assortiment je kan langs komen of via internet bestellen

Service
Wasmachine A bleek niet voorradig. Wasmachine B voor de prijs van A gekregen. Dat is grote klasse!

Assortiment
Is er iets wat ze niet hebben?

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Groot assortiment, snel geholpen, supersnelle levering. gewoon top!

Extra toelichting
Goede service, snelle levering, vriendelijk personeel, thuis betalen, Mooie winkels en een scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterhh 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
beste online prijs voor deze koelkast

Extra toelichting
Laagste prijs in combinatie met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcmvanheiningen1948 05-09-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede en duidelijke informatie in de winkel

Assortiment
Voldoende assortiment in de winkel

Aanbeveling
Kopen in de winkel en het bezorgtraject inclusief de bezorging perfect geregeld.

Extra toelichting
Ruime winkel met een goed overzicht op de artikelen. Voldoende parkeergelegenheid. Vakkundig verkoop personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arijsdam 05-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote toonzaal,goed bereikbaar
ook met ov vestiging Zoeterwoude

Service
verkoop en levering geheel naar wens verlopen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
2 maal witgoed app.gekocht
2 maal tevreden

Extra toelichting
Verkoper en bezorgers hebben snel en netjes hun werk gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews