bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RDH 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede en snelle telefonische ondersteuning

Service
Levering van apparaat volgens afspraak

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Winkel bij uitstek om een duur en specifiek apparaat met een veilig gevoel aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda 28-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
bezorging gepland met 'extra service'. dat wil zeggen bezorgen naar de plaats (etage) waar je de spullen wilt hebben (ook order geboekt met 2e etage). Komt de bezorgdienst, anderhalf uur te laat (we waren de laatste rit), ja we brengen het niet naar boven, mogen we niet doen... Jammer, had echt het idee dat ze er geen zin meer in hadden. Heb mn schoonvader s avonds laat nog moeten vragen om een enorm zwaar apparaat naar boven te brengen terwijl de bezorgdienst dit had moeten doen!

Aanbeveling
Prima site, bezorgen en service stuk minder bevallen

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Matthijs 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en zelf de afleverdag kiezen

Service
Gekozen product bleek niet meer leverbaar, als alternatief een nieuwer model gekregen voor dezelfde prijs

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe prijzen en goede service

Extra toelichting
Ordernummer BKI542336

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sooze 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website. Telefonisch snelle afhandeling. Enorm snelle levering!

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Ook goed geholpen aan de telefoon. De droger die wij graag wilden hebben , hadden ze niet meer. Voor een goede prijs een andere toegewezen gekregen.

Assortiment
De website mag wel up-to-date worden gemaakt. Aangezien niet alle producten leverbaar zijn en dit wel zodanig wordt aangeduid op de website.

Aanbeveling
Fijne communicatie, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 28-06-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima aanrijroute, goede parkeermogelijkheid.

Service
Zeer goed advies. Prima prijs. Luisterend oor!

Assortiment
Lijkt zowat onuitputtelijk. Overweldigende diversiteit van producten.

Aanbeveling
Ons eerste bezoek, een platinum pluim!

Extra toelichting
Aflevering prima op afgesproken dag en tijd, keurig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekie 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht

Service
Snelle behandeling van de opdracht en netjes mail hierover.

Assortiment
Volop keus.

Aanbeveling
Snelle en correcte behandeling van de opdracht.
Netjes een mail en sms over de levertijd.
Apparaat netjes op zijn plaats gezet, oude mee terug genomen en de verpakking meegenomen, dus geen rotzooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud van Voorburg 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website. Snel en duidelijke weergave.

Service
Prettig contact via de telefoon toen er iets niet duidelijk was. H

Assortiment
We waren gericht naar een koelkast op zoek en ze hadden de modellen wie we wilden online staan.

Aanbeveling
Prettig dat het allemaal online kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelling is zo geplaatst.

Service
Snel, duidelijke informatie over verzending en vriendelijke medewerkster aan de telefoon.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk om een bestelling te plaatsen. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Scouting had een prijs gewonnen met bijzondere voorwaarden. Online besteld, factuur laten opmaken voor betalende organisatie, op zaterdag geleverd op de boot van de scouting. Helemaal prima.

Service
Netjes beide koelkasten op de boot van de scouting afgeleverd.

Assortiment
De modellen die wij zochten (qua afmeting en energielabel) waar uit voorraad beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden.

Assortiment
Ons product was niet op voorraad maar het werd besteld en binnen de correcte periode geleverd.

Aanbeveling
We werden op de hoogte gebracht dat het toestel niet in voorraad was en besteld moest worden. De nieuwe leveringstermijn werd ons meegedeeld en was correct. Alles verliep vlekkeloos.

Extra toelichting
Over de service kunnen we nog niet oordelen aangezien het een nieuw toestel betreft. Wij hebben gemerkt dat het een goed georganiseerde firma betreft en gaan er dus automatisch van uit dat de service ook goed zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 27-06-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kon rustig in de winkel rond kijken en er werken vriendelijke mensen

Service
Je kunt rustig rond kijken maar als je vragen hebt staat er gelijk iemand klaar. Ook de service van het brengen was snel en goed.

Assortiment
Ik kwam voor een wasmachine en daar stonden er heel veel van, van verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Veel keuze, vriendelijke mensen, goede antworden. En de levering was snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 27-06-2016 In de winkel gekocht
Hoofddorp Crucuis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er is een goede showroom, je krijgt koffie, er is voldoende apparatuur, ruimte, zithoekjes, bereikbaar met OV wat minder

Service
Tevreden. Mooi dat je kunt inloggen en je bestelling kunt volgen.
Goede digitale tekening van de keuken.
Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant.
De verkoper was kok geweest en verstaat het 'vak';
Praktisch en degelijk!

Assortiment
Geen toeters en bellen, maar alle apparatuur en kasten ruim aanwezig, Mooie keukenbladen

Aanbeveling
Prima service, mooie spullen, goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding Goed geholpen. Ik ben er drie keer geweest voor een offerte/tekening. Niet op zaterdag, dat kon niet en dat vind ik jammer met een fulltime baan. Minpuntje: ze hadden een fout e-mailadres genoteerd, dus wel even zorgvuldig kijken. aardige en deskundige monteurs Je kunt appen met de monteur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan a 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
komt afspraken goed na en de installatie is in een keer goed

Assortiment
heeft veel keus en goed advies.

Aanbeveling
heb nu voor vierde keer via de telefoon iets gekocht en laten installeren en alle keren zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cnut 26-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke website, hoewel voor specifieke informatie je naar de Bosch-home-site zult moeten.

Service
Zogenaamd opvolgend model geleverd: een meer waterzuinige versie (SMV93M50NL) besteld, de bestelde niet kunnen leveren en een andere (SMV95M30NL) en duurdere) daarvoor in de plaats, terwijl deze volgens de webstie nog steeds op voorraad is. Wel de "oude" prijs gerekend.

Assortiment
Mogelijk kleiner assortiment dan volgens de site leverbaar

Aanbeveling
Zonder problemen geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Femke 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede communicatie over bezorgtijden, eenvoudig te bestellen via internet

Assortiment
Genoeg keuze, ook in de lagere prijsklasse

Aanbeveling
Al eerder hier besteld, nooit geen problemen gehad, showroom in Leidschendam ook prima, alles is te bezichtigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kremer 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitstekende service. Bij een eerste levering van wasmachine was een stelpootje beschadigd. De volgende dag werd meteen een nieuwe wasmachine geleverd die ook nog kosteloos in de kelder werd geplaatst .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda van Zeeland 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
We houden een model op de site uitkozen die blijkbaar uit de collectie was en kregen een gratis upgrade naar het volgende model die 150 euro duurder was, als voorstel vanuit de winkel zelf ! heel netjes

Aanbeveling
denken met je mee, snelle levering, keurige nette site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vaatwasser besteld, je kan zelf een dag kiezen voor bezorging. Keurig op de goede dag bezorgd, zelfs aangesloten, oude apparaat gratis meegenomen. Er zat een klein deukje in vaatwasser aan de zijkant. Gemaild en kreeg gelijk reactie. Geen gedoe maar korting op het product! Top service!! BKI542793

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yagoozy 25-06-2016 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website gezocht en direct een juist apparaat gevonden

Service
Om 16:00 uur besteld en volgende morgen om 10:30 geleverd

Assortiment
precies wat we zochten

Aanbeveling
Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ontzettend snel en vlot verlopen!

Service
Top!

Extra toelichting
Aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestelling ging super makkelijk

Service
keurig mails ontvangen over de levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede prijzen gratis levering oude gratis retour

Extra toelichting
de eerste keer online iets gekocht en ging super duidelijke mails ontavngen over levering en 20 min voor aankomst nog telberichtje super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique lepelaar 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, dinsdag besteld, donderdag al gebracht en kon zelfs woensdag al bezorgd worden maar dat kwam mij niet uit.

Service
verpakking om wasmachine meegenomen, als de oude machine, binnen 10 minuten kon ik wassen.

Assortiment
veel keuze

Extra toelichting
order BKI542076

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het via internet bestellen bij Bemmel en Kroon ging zeer eenvoudig door de duidelijke site.

Service
Vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst tot het moment dat het bij je huis wordt afgeleverd wordt je constant op de hoogte gehouden over de tijd van aflevering.

Assortiment
De keuze van artikelen is veel omvattend.

Aanbeveling
V.w.b. het door mij gekochte artikel was dit bij van Bemmel en Kroon het meest voordelig in vergelijk met overige sites.

Extra toelichting
De aflevering werd uitgevoerd door zeer vriendelijk en net personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed en duidelijk beschreven en makkelijk via de webshop te regelen.

Service
zeer correcte en snelle service ons artikel was niet meer leverbaar en nu hebben we zonder meerkosten een duurdere opvolger gekregen BKI541530 .
en ook was het geen probleem om onse oude wasmachine van de zolder naar beneden te dragen en in de hal neer te zetten aangezien ik een gebroken knie heb ging mij dat niet lukken.

Assortiment
ruime keus en een stuk goedkoper dan bij de meeste winkels.

Aanbeveling
duidelijke en snelle communicatie.
ruim assortiment.
en een snelle service

Extra toelichting
gewoon top ik ga zeker meer kopen bij bemmel en kroon en ze ook zeker aanbevelen bij vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-k 24-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon - Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke showroom

Service
Goed en vakkundig geadviseerd

Assortiment
Voldoende keuzemogelijkheden aanwezig

Aanbeveling
Prima zaak met concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wasmachine was op voorraad. De levering is netjes op tijd geweest. De medewerkers heel vriendelijk bij aflevering.

Aanbeveling
De aankoop is keurig verlopen. Levering volgens afspraak. Gebeld voordat de levering plaatsvond door de bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Zijl 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden.

Service
Snelle mailwisseling. In het weekend een offerte aangevraagd en op maandag kreeg ik de offerte al binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede service en kwaliteitsprodukten vor een vriendelijke prijs! Ook zijn producten die niet op voorraad zijn snel binnen. Maandag goedkeuring gegeven voor offerte en donderdag alles in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzicht gemaakt van alle (web)winkels, maar uiteindelijk gekozen voor Bemmel en Kroon. Website was overzichtelijk, eventuele kortingen vanuit fabrikanten werden gelijk toegepast en er werd goed gecommuniceerd qua afhandelen van de bestelling

Service
Zoals gezegd was communicatie uitstekend. Bij bestelling werd gelijk gezegd dat het product (wasmachine) helaas niet op voorraad was, maar dat er al gelijk een bestelling bij de fabrikant was geplaatst. Na een klein aantal dagen heel beleefd een mail ontvangen om een afleverdatum te bepalen.

Assortiment
Assortiment was groot met mooie, competitieve kortingen ten opzichte van concurrenten. Bemmel en Kroon was voor mij een compleet nieuwe belevenis en ze zijn hartstikke sterk eruit gekomen.

Aanbeveling
Alles was netjes geregeld en ik voelde mij als klant gewaardeerd door de goede communicatie. Op de hoogte houden van de stand van zaken ging goed. Nothing more than praise

Extra toelichting
In de toekomst zal ik als eerste keuze nu Bemmel en Kroon kiezen. Het gebeurt niet vaak dat ik aangenaam verrast werd door de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobi Sophia 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefoon wordt direct opgenomen. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Binnen 5 minuten waren vragen, informatie, prijsaanpassing en betaling uitgelegd en afgehandeld. Een heldere website, ook voor ouderen (ik ben 73 jaar)

Service
Elders was de stofzuiger 6 euro goedkoper geprijsd. Bemmel en Kroon paste direct de eigen prijs aan. De bezorging was exact volgens afspraak. Een vriendelijke bezorger leverde het de volgende dag af.

Assortiment
Soms is teveel ook een minpuntje. Toen ik tussen alle stypen de gezochte stofzuiger niet direct vond hielp telefonisch contact met het zoeken van het gewenste type. Bemmel en Kroon past hun prijs aan als het elder goedkoper is.

Aanbeveling
Dit is de 3e keer dat ik een bestelling plaats bij Bemmel en Kroon. Steeds weer ervaar ik de goede, deskundige en vriendelijke ondersteuning als een weldaad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwolle 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend geregeld en snelle service

Service
Zeer snel en correct

Assortiment
Volledig programm

Aanbeveling
Niets op aan te merken, prima internet winkel

Extra toelichting
Zeer tevreden ook over de bezorging zelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een mailtje naar Bemmel&Kroon en ik kreeg direct een aantrekkelijke offerte. Ondanks dat het product zo nog nieuw was dat het nog niet in het assortiment web shop stond.

Service
Verkoper deed zijn best om een product wat niet in het assortiment van de web shop stond toch te leveren.

Assortiment
Product stond niet in de web shop maar kon toch worden geleverd! Dat ik het product pas 1 maand later wilde afnemen was geen enkel probleem.

Aanbeveling
Het behulpzaam, flexibel en proactief optreden van de verkoper werd door mij als prettig ervaren. Evenwel toch een scherpe offerte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.C. 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via de site lekker vanaf de bank zoeken

Service
via de mail, gemakkelijk

Assortiment
veel variatie qua merken, uitvoeringen en prijzen

Aanbeveling
alles tezamen maakt het heel comfortabel voor mij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carol de Koning 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker vanaf je laptop besteld.

Service
Snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden via sms over de tijd dat de chauffeur voor je deur staat.

Assortiment
Kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Al met al een prettige (eerste) ervaring. Ook de bedragen die erbij kwamen voor installatie vielen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet

Service
snelle duidelijke reactie

Aanbeveling
Koelvriescombinatie was op een paar euro na de goedkoopste, maar door de samenwerking met Ajtec die de zaak installeerde bleek Bemmel en Kroon de goedkoopste aanbieder. Werd uitstekend gemonteerd en er werd geen rommel achtergelaten.Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel en veel modellen op voorraad

Service
Verkoper legt goed uit wat het apparaat allemaal kan. Geen aanbetaling nodig en kan in overleg op gewenst moment geleverd worden.

Assortiment
Goed assortiment en veel verschillende modellen en merken in de winkel.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, prettig is ook de zondagsopening en lage prijsstelling met soms nog extra voordeel door bijvoorbeeld vijf jaar extra garantie gratis.

Extra toelichting
Jammer vond ik echter wel dat de bezorgers van het apparaat niet even een kalibratie uitvoeren van slechts 3 minuten wat dan het apparaat gelijk gebruiksklaar maakt voor de consument.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elsje 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gebruiksvriendelijke website

Service
gratis bezorging en kon toch bezorgdag kiezen

Aanbeveling
Gewoon alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HFrantzen 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hadden een vraag over de levering en werden meteen (op een koopavond) doorgeschakeld naar afdeling witgoed. Daarna hadden we binnen 4 minuten een volledige bestelling gedaan met de vriendelijke en zeer kundige medewerker.

Service
De medewerker vormde onze kleine vraag direct om in een volledige bestelling, zonder ons eerst terug naar de website te sturen.

Extra toelichting
Zeer goede service met vriendelijk personeel. Dit was niet de eerste keer dat we bij Bemmel en Kroon bestelden en zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robmagda 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site...

Service
Er is, buiten de schuld van Bemmel & Kroon iets niet helemaal goed gegaan met de levering. Dit heb ik onmiddellijk gemeld. De service van een bedrijf is pas goed te meten als er iets fout gaat. Ik kan daarom zeggen dat de service van Bemmel & Kroon uitstekend is. Geen moeilijk doenerij maar,zoals het hoort: direct reageren en een zeer goede oplossing bieden!

Aanbeveling
Goede prijs, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekend toegankelijke website.

Service
Na bestelling contact gehad. Directe, persoonlijke service

Aanbeveling
Prijstechnisch en qua afwikkeling een prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website, de goedkoopste en binnen een paar minuten via de mobiele site kunnen bestellen.

Service
Duidelijke communicatie. Direct een mail, ook info over de aflevering. De ene dag voor 4 uur besteld, de volgende dag was de koelkast al binnen.

Assortiment
Ik zocht specifiek naar deze koel-vriescombinatie, ik heb me dus niet verdiept in de rest van het assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering van een goed produkt wat makkelijk te bestellen was.

Extra toelichting
De bezorgers waren uitermate vrolijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Telly 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met eenvoudige, maar goed werkende filters. Ook interessante aanbiedingen zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden. Echter zou ik die dag 1,5 uur niet aanwezig zijn. Door dit in een email te vermelden werd ik netjes terug gebeld met het bericht dat ik aan het einde van de route geplaats was. Perfect opgelost.
De volgende dag inderdaad netjes bezorgd en de oude weer mee terug genomen.

Assortiment
Genoeg keuze en ook populaire modellen zijn op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met goede prijzen en aanbod. Service ook goed op orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze denken goed met je mee en zijn flexibel. Wij hadden een Samsung Amerikaanse koelkast besteld en die hebben zij binnen een paar dagen kunnen leveren, hoewel andere winkels een paar weken levertijd opgaven.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

iVent 21-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren voor de deur op een doordeweekse dag bij BVK in Cruquius bij Haarlem. Eerst de website bezocht welke de beste is die ik in lange tijd heb gezien, alles heel duidelijk uitgelegd en makkelijk te vinden en heel scherpe prijzen.

Service
Een zeer deskundige verkoper heeft ons rustig en haarfijn de voor- en nadelen van onze keuze uitgelegd. Zelden meegemaakt! Vandaag gekocht en de volgende ochtend kon de wasmachine al afgeleverd worden. Dit gebeurde door twee goed gemutste mannen, die zonder problemen de machine naar zolder brachten en de oude mee terug. Met een goede uitleg en prima tips over het gebruik, hebben ze hun extraatje zeker verdiend.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, met vrijwel geen andere winkel te vergelijken. De verkoopprijzen worden heel actueel via elektronische prijskaartjes in de winkel (en op de website) aan het laagste prijspeil elders aangepast!

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen, de perfecte website in combinatie met een geweldige winkel, de snelle en keurige aflevering, geeft de hoogste beoordeling. Zeker aan te bevelen Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Ordernummer CRQ541866 20 juni 2016

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ruime keuze, scherp geprijsd,snelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 21-06-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime en genoeg parkeerplaatsen voor de deur. winkel goed bereikbaar en mooi van binnen

Service
vriendelijk personeel en kundig

Assortiment
ik zou bijna zeggen dat er te veel keuze is.

Aanbeveling
ik geloof niet zo in een 10 omdat er altijd ruimte is voor verbetering. maar zelfs na aankoop van een wasmachine werd ons een kop koffie aangeboden.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
even bellen en je krijgt gelijk een goed advies over product en prijs

Service
maandag besteld dinsdag in huis perfect dus

Assortiment
het assortiment is erg uitgebreid

Aanbeveling
het complete beeld en telefonische behandeling is heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia en Nico 21-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel parkeerruimte op de Woonboulevard

Service
Goed advies in de winkel gekregen en vriendelijk personeel

Assortiment
Groot assortiment en wat ze niet in de winkel hebben staan, kan welbesteed worden

Aanbeveling
Goede en snelle levering. Gunstige prijs tov concurrent en aardig en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wasmachine gekocht via de webshop. Kreeg gelijk een mail met de benodigde informatie zoals dag en tijd van brengen.

Service
Eigenlijk een 10 plus! Ik had verkeerd ingevuld dat de wasmachine op de begane grond stond, terwijl hij eigenlijk naar zolder moest. De chauffeur en zijn collega vonden het geen probleem en sjouwden de wasmachine 2 trappen op en namen de oude weer meer, 2 trappen naar beneden!

Aanbeveling
Ik heb alleen in de webshop gekeken en dan specifiek naar wasmachines.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Trommel 21-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime sortering goede uitleg

Service
mensen met kennis

Assortiment
Goede behandeling en uitleg

Aanbeveling
op een goede manier iets kopen en goede
verkoop methode

Extra toelichting
alles is verder goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.A. 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle artikelen in 1 winkel online uitzoeken heel gemakkelijk

Service
Het telefonisch contact verliep prettig

Assortiment
Bijna alles wat we zochten was beschikbaar. Voor het andere werd een alternatief geboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews