bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

richardbex 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede site met voldoende informatie

Service
snelle levering en goede informatie over levering

Assortiment
voldoende , ik heb gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
alles was precies zoals je je het zou mogen verwachten. gewoon prima. ordernr; 294504

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pietjepuk1976 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was genoeg om een de vaatwasser te bestellen en de volgende dag kan hij al geleverd worden

Service
In eerste instantie is de vaatwasser gereserveerd alvorens wij deze besteld hebben

Aanbeveling
Snelle bestelling, soepele aflevering aan huis.

Extra toelichting
Een telefoontje was genoeg om de vaatwasser te bestellen. Bij een andere winkel hadden we de vaatwasser besteld, echter na bijna twee maanden wachten nog niet ontvangen. Op internet op de site van Bemmel en Kroon uitgekomen. De verkoper dacht met ons mee door het apparaat te reserveren omdat zij nog 1 apparaat op voorraad hadden. Na annulering bij de andere zaak hebben we het toestel besteld bij Bemmel en Kroon. Het apparaat was de volgende dag al te leveren en geen onzin met levering tot de eerste drempel. Een half uur voordat bezorgers bij ons zouden zijn, kregen we een telefoontje. Het oude apparaat netjes meegenomen en verpakking van het nieuwe apparaat. De volgende keer ga ik meteen kijken op de site van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haringkar 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer fraaie winkel in den haag bezocht waar zeer veel vrijstaande en ingebouwde apparaten fysiek te bezichtigen zijn... Na een duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van diverse combimagnetrons en over de mogelijkheden voor de inbouw / onderbouw tbv gaskookplaat , ( let u op de gaskraan van uw kookplaat er is weinig ruimte ) Een keuze gemaakt en thuis eerst de inbouwmaten aangepast voor inbouw. Daarna simpel online bij bemmel en kroon besteld om 14.30 uur. De volgende ochtend om 10.30 uur door dynalogic perfect afgeleverd. De prijzen zijn concurrerend met de internet shop's ondanks dat ze fysieke winkels hebben ... Prima zaak !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corneille2 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Aanwezige apparaat was niet op voorraad. Zonder meerprijs werd de naast hogere magnetron geleverd!
De zending verliep snel en was zeer nauwkeurig te volgen. Diverse berichten ontvangen vanaf de verzending tot vlak voor de aflevering!

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Extra toelichting
ordernummer BKI439498 Zie de motivatie herboven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petert1950 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ginf zonder al te veel moeite.

Service
Binnen enkele dagen geleverd, volgens afspraak.
Koelkast had enkel barsten in de glasplaten. Zonder kosten of gemor wordt meteen een omruiling in gang gezet. prima.

Assortiment
Niet alles bestudeerd. Mijn kast was er en besteld.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over het omruilen van de koelkast toen de eerste schade bleek te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bhuurne 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Levering op gewenste dag, bieden goed alternatief als artikel niet op voorraad is.

Assortiment
Hebben nagenoeg alle drogers etc in assortiment

Extra toelichting
In eerste instantie een andere wasdroger besteld, maar die is niet op voorraad. Winkel biedt snel een goed alternatief aan, een duurder product voor dezelfde prijs. Ook eerder contact via e-mail is snel op gereageerd met nuttige antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob2908 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Telefonisch goed bereikbaar, informeerde naar een ander type vaatwasser maar kreeg een topaanbieding voor een nieuwer model. Prettig geadviseerd, niet opdringerig, maar wel meedenkend, meenemen oude wasmachine was geen probleem, aansluiting op 1e etage ook niet. Snel kunnen leveren op zaterdagmiddag en voor een hele goede prijs!, Nergens goedkoper gevonden. ordernummer DH445221

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAFairbrother 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
couldn't have been easier unless somebody had done it for me!!

Service
excellent service .... easy to use web site ordering and paying .... delivery fantastic .... email confirming time and date and on the day sms to further remind and advise approx delivery time then ten minutes before delivery a call to say they would be there in ten minutes... and ten minutes later they were ringing my bell.

Assortiment
great choice and great endorcements from other users .... read their comments which influenced my final choice .... and very pleased with my puechase.

Aanbeveling
would recommend to everyone I know I can only say excellent excellent excellent ... well done to everyone involved supplying my new wash machine now if you can make finding a husband this easy I will love you all forever (-;

Extra toelichting
I think I said everything .... what I wrote above with bells and whistles!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonett 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitzoeken van wélk apparaat je wilt, door de verschillende criteria, is uiterst eenvoudig.

Service
Betaling via je eigen bank-site is makkelijk en veilig. Aflevering werd écht perfect gedaan, keurig op tijd, een kwartiertje van tevoren even een belletje dat ze over 15 minuten komen, en uiterst voorzichtig werd de wasdroger over de pas geschilderde trap twee verdiepingen op, en de oude idem weer naar beneden vervoerd.

Assortiment
De bestelde wasdroger bleek niet meer leverbaar, maar er werd prijsneutraal een opvolgend model gebracht. Toen bleek dat daarvan de deur niet omdraaibaar bleek werd ook direct na de opmerking daarover héél correct door de afdeling verkoop de zaak opgenomen en een oplossing geboden.

Aanbeveling
De mensen van deze webwinkel snappen waar het om gaat: je krijgt tijdens het surfen géén kop koffie van hen, maar de koop, aflevering en je tevredenheid over hun diensten staan constant voorop. Dat doen ze ook nog eens tegen enorm concurrerende prijzen. Zelfs de andere internetleveranciers waren duurder. Bemmel en Kroon zijn voor ons de eerste partij waar we gaan kijken wanneer we een apparaat moeten vervangen.

Extra toelichting
Deze winkel is perfect, omdat de prijzen concurrerend zijn, en hun sales- en after-salesacties snel, adequaat en ter zake zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paulk77 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk. recenties van kieskeurig staan bij de apparaten, zodat je die direct kunt raadplegen

Service
Man aan de telefoon had me netjes geholpen. Levertijden worden goed nagekomen. (levering Dynalogic)

Assortiment
Apparaten webshop heeft per productgroep ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Had nog nooit van Bemmel en Kroon gehoord. Bestelde meestal bij de grote Duitse Elektronica winkel/webshop.Ik heb hem maar gelijk in mijn favorieten gezet. ik zal hem zeker aan anderen aanbevelen. Je word zeer vriendelijk en correct geholpen aan de telefoon. En supersnelle levering. Bij ons om precies te zijn: ca. 20h na bestelling. TOP!

Extra toelichting
Vrijdagmiddag: de wasmachine machine begeeft het. Wist dat het er al aan zat te komen, had dus al ongeveer in gedachte welke wasmachine het moest zijn. Omdat het vrijdag was wilde ik het wel de volgende dag (zaterdag) geleverd hebben, omdat je met 3 kleine kinderen geen dag zonder wasmachine kunt en helemaal geen heel weekend. Na wat prijsvergelijkingen kwam ik uit bij Bemmel en Kroon. Nog nooit van gehoord. Meestal bestel ik bij de grote Duitse Elektronica winkel/webshop. Op de site stond voor 16.00 volgende WERKdag thuisbezorgd. Dus voor de zekerheid even gebeld of de zaterdag ook als werkdag word gezien. Kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die zeker kennis van zaken had . Doorgegeven welke machine in wilde hebben en of ze ook zaterdag ook leverden. Levering was geen probleem, echter de machine die ik wilde was niet op voorraad. Maar hij kwam direct met een alternatief voor mijn keus( zoals een echte verkoper dat hoort te doen ;-) ). Was wel iets duurder maar kon het aanbieden voor een erg scherpe prijs. Ik kon de machine op internet niet goedkoper vinden dan 1319 euro Bemmel en kroon bood de zelfde machine aan voor 899!! Euro. ( ja het was precies dezelfde type als die van 1319 Euro). Even overlegt en even later teruggebeld om het definitief te bestellen. Ongeveer 20 uur later stond de wasmachine te draaien bij ons thuis(levering Dynalogic). Conclusie: het was een aangename kennismaking met Bemmel en Kroon, en beveel het zeker bij anderen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuijk 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
rommelige afhandeling

Extra toelichting
na de bestelling is het blijven liggen bij verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Matsas3 17-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goed advies, helder verhaal.

Service
Aflevering en installatie, incl. testen. Half uur voor aflevering een telefoontje dat ze onderweg zijn, je hoeft geen halve dag thuis te blijven. super service!

Assortiment
goede keus, goede kwaliteit

Aanbeveling
ik ben heel tevreden over Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
ordernr: ZTM443957

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fleurlevison 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na de bestelling belde ik nog even met de klantenservice en uitstekend geholpen, superservice!

Service
Super! Ik wilde met creditcard betalen, maar dat kon niet. Na gebeld te hebben met klantenservice kon ik uiteindelijk pinnen aan de deur zonder extra kosten. Fijne klantenservice!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed bereikbare klantenservice, goed geholpen, goede levering

Extra toelichting
Helemaal super, goed bereikbare klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijntien 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Koelkast besteld. Lage prijzen en prima service. Top winkel! Ordernummer: BKI444402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tinekesonja 16-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hulp in alle richtingen

Service
Top niks teveel

Assortiment
Groot kijken graag verder voor je

Aanbeveling
Direct aardige medewerkers in de winkel en bij bezorging

Extra toelichting
ordernummer ZTW440649 .Eind vorigjaar gekocht in de winkel van Bemmel&Kroon Zoeterwoude.Werden super geholpen wij koken op propaan gas en dachten gewoon ff een andere gaskookplaat te plaatsen. Gelukkig hadden wij een zeer goede verkoper die ons er op wees dat er dan andere sproeiers in moesten. Na een telefoontje met de fabrikant deze gelijk mee besteld zonder kosten helemaal happy met de nieuwe kookplaat en afzuigkap. Dank je wel Bemmel&Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudjoo 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is goed, reacties snel, bezorging binnen 24 uur gratis, prima

Assortiment
Voldoende keus en makkelijk vergelijken, en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendyvandenbos 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk om te zoeken en te bestellen.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Voor ons voldoende

Aanbeveling
Qua prijs, snelle levering, super afleverings bedrijf, duidelijke afspraken, handig contact

Extra toelichting
Als ik wat nodig heb weer ga ik zeker weer bij hun ook vergelijken. Vorig jaar kwam ik er toevallig bij uit toen we een wasmachine zochten. Nu met zoeken naar een droger weer, maar nu hadden we ervaring dus de keus was makkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janjan61 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Enige minpunt: In een mail van Bemmel en Kroon stond er: "Als extra service zult u een half uur voor levering gebeld worden door de chauffeur zodat u weet dat deze onderweg is". Dit is niet gebeurd. En ook track&trace was niet functioneel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A3simons 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site is echt makkelijk bestellen

Service
ander apparaat gekregen dan besteld hierover gebeld duidelijke en vriendelijke uitleg gehad apparaat was duurder maar voor dezelfde prijs gekregen, ook het plaatsen en aansluiten voor een lage prijs

Assortiment
hebben heel veel

Aanbeveling
het gemak en de duidelijkheid en het vertrouwen war gegeven werd naar aanleiding van het telefoon gesprek

Extra toelichting
makkelijke site, duidelijk,als je vragen hebt goed en duidelijk te woord gestaan, al met al een winkel die je kan vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil_1978 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site met correcte productinformatie.

Service
Snelle levering en goed service tegen een scherpe prijs.

Assortiment
Na een droger in 2012 hebben wij nu een wasmachine gekocht. De populaire apparaten eigenlijk allemaal wel te vinden.

Aanbeveling
De ervaring in 2015 is nog exacte dezelfde als in 2012. Gewoon niks op aan te merken. Duidelijke site, goede informatievoorziening voor, tijdens en na levering van de order.

Extra toelichting
Ik heb veel ervaring met webshops en internet bestellingen, ook van witgoed. Je hoeft er echt niet voor naar de winkel met dergelijke bedrijven die de internetorder zo prima verzorgen. Ordernummer: BKI443936

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmrn264 15-01-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot en goed geholpen. Beoogde apparaat was niet in voorraad. Verkoper kwam met prima alternatief tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Service
Afspraak voor aflevering prima nagekomen. Dag van tevoren een email met bezorgperiode en op de dag van bezorging nog een telefoontje wanneer ze kwamen. Machine netjes afgeleverd en aangesloten en oude machine meegenomen. Zeer vriendelijk allemaal!

Assortiment
Beoogde apparaat niet op voorraad, voorgestelde alternatief zelfs beter.

Aanbeveling
Voor witgoed prima zaak, ook gezien de service.

Extra toelichting
Gezien de ervaringen van ons en ook mijn ouders in het verleden gekozen voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hplass 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima aflevering, uitpakken en op de plaats afleveren. Perfect

Assortiment
Ruime keuze van koel vries combinaties.

Aanbeveling
Alles duidelijk en snel via internet af te handelen en je wordt perfect op de hoogte gehouden waar de vrachtwagen zich bevindt.

Extra toelichting
Duidelijk alles aangegeven op internet, de keuze was snel gemaakt. En daar is internet ook voor bedoeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave55watson 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
telefonisch bestelling gedaan. Medewerker snel en efficient.

Service
Kreeg extra service zonder te vragen van de medewerker kosteloos aangeboden. Top....

Assortiment
Goedkoopste van alle internet bedrijven.
Ik was op zoek naar een samsung koelkast

Aanbeveling
De bestelling, de levering, de snelheid van levering en de voor en na sale service is uitstekend.

Extra toelichting
Geen slechte punten. Wat ik top vond was de gratis extra service van € 9,95 die de medewerker mij aanbood bij de telefonische bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar Mattner 15-01-2015 In de winkel gekocht
Filial Den Haag, Neckar 24, heer Sloos
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10, alles liep perfekt.

Service
Zoals wij al vele jaren bij de fa geholpen worden, ook perfekt, 10

Assortiment
Wij vinden altijd het projekt wat wij willen, zonder moeite, dus ook een 10

Aanbeveling
er is echt geen betere, betrouwbardere winkel voor dit soort maschienes, hetzelfde, wat er ook van Miele gezegt wordt.

Extra toelichting
Sinds jaren zijn wij met a l l e aankopen z e e r tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobylens 15-01-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel ontspannen is ons extra advies gegeven los van de informatie die we al op internet hadden bekeken. Gratis levering en plaatsen van de aangekochte artikelen.

Service
We wilden een vrijstaande koelkast kopen. Er is een offerte gemaakt die een week geldig bleef. Na een paar dagen kwamen we terug en gingen de winkel uit met aankoop van een koelkast en wasmachine. De verkoper heeft ons heel professioneel benadert en geadviseerd. Ook waren de artikelen op voorraad en kon zelfs de volgende dag gratis bezorgd worden.

Assortiment
Ruim assortiment in de winkel. Meer nog dan in de vorige zaken de we bezocht hadden.

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om de winkel te bezoeken omdat er ontzettend veel assortiment staat en niet te vergeten, professionele verkopers.

Extra toelichting
Na op internet te hebben gekeken naar een vrijstaande Liebherr koelkast en een aantal zaken te hebben bezocht kwamen we bij Bemmel en Kroon terecht in de Dorpsstraat te Zoetermeer. De hoeveelheid van het assortiment die in de winkel stond en de uitgebreide uitleg n.a.v. onze wensen die wij van de verkoper Kees Vrijhof kregen, gaven ons een heel vertrouwd gevoel en kwamen daardoor geheel op een andere koelkast uit dan dat we van plan waren te kopen. Er werd geheel vrijblijvend een offerte voor ons gemaakt en we namen een aantal dagen bedenktijd. Naar een aantal dagen kwamen we terug en zagen een actie van een Miele wasmachine staan. Kees legde ons het een en ander uit over de nieuwe technieken e.d.. Zijn professionele uitleg maakten dat we geheel tevreden na aankoop van een Liebherr biofresh koelkast en een Miele W1 twindos wasmachine de deur uit gingen. Na de professionele uitleg, een hele snelle gratis levering, het neerzetten van de aankoop en het meenemen van onze oude apparaten is Bemmel en Kroon aan ons een klant rijker geworden. We zijn uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana151 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitzoeken, bestellen en netjes nagebeld worden.

Service
Belden keurig even van tevoren om te melden dat ze kwamen en hebben heel veel werk gehad om de vaatwasser te plaatsen, maar zonder morren en heel netjes.

Assortiment
Volop!

Aanbeveling
Zeker!!!

Extra toelichting
Top service, zeer vriendelijke mensen en snelle levering. Bemmel en Kroon bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZ1991 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super service. Eerst gekeken in de winkel en informatie gevraagd, Goed en leuk geholpen en geadviseerd. Verkoper liet ons veel verschillende koelkasten zien en ook welke hij niet in de winkel had liet hij ons graag op de computer zien. We zochten een strakke greeploze met homebar en hij dacht goed met ons mee. Kregen een offerte mee zodat we er rustig over na konden denken en deze alleen door hoefde te bellen. Door gebeld en alles top geregeld. Per email word je keurig op de hoogte gehouden van je bestelling en kies je zelf een afleverdag. Met de koelkast ook ontzettend blij. Heel erg mooi e gemakkelijk en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandyg 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank in een paar kliks besteld en betaald

Service
Nette mails over de bestelling en de bezorgtijd

Extra toelichting
Goede service, telefonisch en via de mail makkelijk te bereiken. Het over de wastafel heen tillen van de wasmachine was voor de bezorgers geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJR50 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig online te bestellen

Service
uitstekende service, goede communicatie via de mail,voor een klein bedrag (nog geen 15 euro) is de wasmachine naar 2 hoog gedragen en compleet aangesloten.

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
in hoge mate

Extra toelichting
goede service, oude machine wordt meteen meegenomen. en je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe laat en welke tijd er wordt bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2411connie 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen ,goede prijs, snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze, goede prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen !

Extra toelichting
Ik zocht een goede wasdroger voor een redelijke prijs , kwam via kieskeurig bij Bemmel en Kroon terecht. Ik kende dit bedrijf nog niet, maar het is een prima ervaring om hier te kopen ! Goede prijs ook !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frans Mokum 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch

Service
Vakkundig geholpen

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Opnieuw bij B&K gekocht vanwege eerdere positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Mokum 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via telefoon informatie opgevraagd. per mail offerte ontvangen en per mail offerte omgezet naar opdracht tot levering.

Service
Vakkundig geholpen, adequaat antwoord op gestelde vragen, levertijd zoals afgesproken, levering keurig afgehandeld.

Aanbeveling
Vanwege het gehele plaatje. Informatie,offerte,order, levering alles keurig geregeld. Prijs okay.

Extra toelichting
Een verademing tov andere ervaringen waar de vragen beantwoord werden van uit de handleiding. Duidelijk in de afspraken en deze werden nagekomen. Kortom een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kibbelp 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen enkele moeite op het gewenste product (fornuis) op de website te vinden en te bestellen

Service
Snelle en professionele bevestiging van de opdracht;
Aparte e-mails ter bevestiging van leverdatum en -tijd;
Leverancier belde om te zeggen wanneer hij onderweg was om bestelling af te leveren

Assortiment
Niet relevant, want ik zocht slechts één type product.

Aanbeveling
Goede service, perfecte aflevering, gemakkelijk te bestellen en financieel goed af te ronden.

Extra toelichting
Overduidelijke website; Probleemloos online bestellen en betalen; Probleemloze orderbevestiging en snelle levering conform afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tandeweg 14-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare showroom met voldoende groot assortiment en goed advies.

Service
Snelle levering en plaatsing door bekwame monteur.

Assortiment
Groot genoeg en geen hijgerige gladde verkopers maar goed advies.

Aanbeveling
Goede prijs en goede service.

Extra toelichting
Staat alles hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atissi 14-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
direct geholpen

Assortiment
voldoende voor hetgeen ik nodig had

Aanbeveling
ik heb er ook mijn keuken gekocht was toen ook al tevreden over de winkel

Extra toelichting
goede service ook wat betreft het installeren dat was keurig en netjes geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eichelsh 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We waren op zoek naar de Beste Koop consumentengids Juni 2014 wasmachine van Bosch. Via kieskeurig gevonden. Nog wat andere site gecontroleerd, maar van Bemmel&Kroon was de goedkoopste. Geen extra kosten voor plaatsen op 2e verdieping.

Service
Goede service zoals op site stond aangegeven. Enig minpuntje: we werden niet 1/2 uur van te voren gebeld.

Extra toelichting
Doen wat ze zeggen en waren voor onze wasmachine de goedkoopste. (ordernummer: BKI444406)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbiey 13-01-2015 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima service, gedegen kennis van personeel. Nette dienstverlening

Service
goede communicatie, veelvuldig wordt de klant geinformeerd van de gang van zaken, bijv. levering, chauffeurs die onderweg zijn en email van facturen

Assortiment
prima assortiment. een groot assortiment hoeft voor mij niet per definitie iets positiefs te betekenen. Gedegen voorbereiding is wat mij betreft een pre, budget en andere eisen bijv. (miliee, geluid etc., merk etc.)

Aanbeveling
Prima zeker!

Extra toelichting
Er werd mij wel een andere vaatwasser geadviseert binnen hetzelfde budget. Ik weet nog niet (en zal hier ook niet achterkomen vrees ik) waarom dit advies. Het was een ander merk met veel voordelen. Deze was op voorraad en kon sneller geleverd worden. Zou personeel hier meer provisie op krijgen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sheila69 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de duidelijke online webshop

Service
Alles naar tevreden geleverd. Snelle levering. Goede berichtgeving vooraf over het tijdstip van aflevering. Vooral de gratis extra service is een aanrader.

Aanbeveling
Prima winkel met perfecte service.

Extra toelichting
ordernummer BKI444408

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DuikerVic 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en makkelijk zoeken op de site

Service
Even vragen via de site om terug gebeld te worden en dan binnen 2 uur terug gebeld worden, en dan nog een mooi aanbod krijgen!

Assortiment
Goede en ruime keus

Aanbeveling
Eigenlijk aan iedereen.Het is een site/winkel die geen onzin over levertijden geeft. gewoon even contact met ze, en je weet alles.

Extra toelichting
Het is een site/winkel die geen onzin over levertijden geeft. gewoon even contact met ze, en je weet alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schilder10 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke omschrijving/beschrijving van het product en de proceduren. Makkelijke menu's en snelle afhandeling

Service
Snelle actie op mijn mail en de levering vond ik perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdehosson 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede communicatie

Assortiment
Alle door mij gezochte producten waren bij een leverancier voooraadig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdF1 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima zaak, goede prijzen en alles volgens afspraak geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M-voorburg 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekende service

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Extra toelichting
Onlangs een bestelling met ordenummer BKI444328 gedaan. Hierbij een wasmachine besteld, omdat de lage prijs mij erg aansprak. Bij de bestelling kwam ik erachter dat ik een duurder type wasmachine voor dezelfde prijs kreeg. Dat is toch een geweldige service! Ook is de wasmachine keurig op tijd gekomen en voor een extra bijdrage 3 etages hoog gebracht. Zeker een aanrader om je producten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davinci54 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Omdat de aankoop van de vaatwasser een jaar gelden ook zo goed verliep was de bestelling voor een droger bij Bemmel en Kroon snel geplaatst via hun site. En vraag een offerte op, dat geeft nog meer prijsvoordeel!

Service
Snelle reactie op onze vragen. Kregen zelfs een beter model t..ov. onze bestelling/keuze en dat zonder meerprijs.
Levering geheel volgens plan, datum en tijdstip. Een belletje vooraf dat de bezorging er aan komt.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon, niet alleen voor een goede keuze voor een nieuwe keuken. Dezelfde service en klantgerichtheid ook gevonden bij de aankoop van deze WTW87562NL Bosch wasdroger.

Extra toelichting
Geen minpunt te vinden, dus ook niet te melden. Snelle offerte, vriendelijke reactie door verkoper, snelle en juiste levering. Dat geeft ons vertrouwen in de bij Bemmel en Kroon bestelde keuken. Kunnen niet wachten......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ellenhartog 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Het zoeken naar je product is zo erg gemakkelijk.

Service
Van te voren aangegeven levertijden kwamen overeen met de bezorgtijden. Verder waren de bezorgers erg vriendelijk en deskundig bij het plaatsen van de machine.

Assortiment
Voldoende keuze in verschillende prijsklassen en kwaliteit.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Voldoende keuze in de producten, snelle levertijden en goede service. ordernummer:293497

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hespet53 13-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Gezochte artikel snel te vinden. Alle gewenste info over artikel en leveringsvoorwaarden beschikbaar

Service
Uitstekend. Heb dit nog niet eerder meegemaakt. 's Middags om 3 uur besteld. Direct een bevestigingsmail met alle info over bezorging gehad. De volgende dag 's ochtends om 8 uur een mailtje over geplande tijdstip levering. Chauffeur belde half uur voor levering. Belde toen hij in de file stond netjes om vertraging door te geven. Apparaat werd keurig op gewenste plek op zolder gezet en oude apparaat meegenomen. Geen rommel, snel en accurate levering.

Assortiment
Heb verschillende sites bezocht om te vergelijken. Bemmel en Kroon kwam het beste uit de bus vanwege ruime assortiment.

Extra toelichting
We hebben de droger net ontvangen dus over het apparaat zelf kan ik nog geen oordeel geven. Over Bemmel en Kroon niets dan lof. Snel, via mail en telefoon voortdurend op de hoogte gehouden van leveringsmoment. Alle afspraken helemaal nagekomen. Belde met een vraag over het apparaat. Er werd direct opgenomen, dus geen ellenlange wachttijd. Mijn vraag kon direct worden beantwoord. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kareltjes 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
perfecte behandeling bij het bestellen en prima aflevering en aansluiting van de wasmachine

Aanbeveling
snel en goedkoop, wat wil je nog meer

Extra toelichting
misschien iets duidelijker aangeven waar er in nederland bezorgd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diesbergen 13-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en direct de gewenste artikelen opvraagbaar

Service
Snel, vriendelijk

Assortiment
Op dit gebied genoeg assortiment

Aanbeveling
Geen enkele aanmerking en alles wordt
heel goed afgehandeld tot de aflevering en installeren van het product

Extra toelichting
De afgelopen 2 jaren al diverse aankopen gedaan en alles is volgens afspraak afgehandeld. Geen enkele opmerking over dit filiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertod 13-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niet zoveel van de website gebruik gemaakt, maar de informatie op de site was voor mij voldoende om de winkel te bezoeken.

Service
Ik was mij eigenlijk nog aan het oriënteren, maar de verkoper wist al mijn vragen en wensen te beantwoorden waardoor ik direct tot aanschaf ben overgegaan. Tevens werd mij een uitstekend aanbod gedaan, dat ik niet kon afslaan. Top service!!

Assortiment
Online inkopen is gemakkelijk, maar bij dit soort grote uitgaven wil ik toch liever het product in de winkel zien. Gelukkig had Bemmel en Kroon een uitgebreide assortiment, waardoor mijn keuze aanzienlijk werd vereenvoudig en ik niet meer noodzakelijk naar een andere winkel hoefde te gaan.

Aanbeveling
Goede service, scherpe prijzen en goede bereikbaarheid. Ik zou deze winkel zeker aan andere aanbevelen.

Extra toelichting
Na veel online gelezen te hebben (consumentengids, reviews, etc), zat ik nog steeds met een aantal vragen. Deze onduidelijkheden werden door de verkopen van Bemmel en Kroon, verhelderd. Tevens maakte het ruime assortiment in de winkel mijn keuze aanzienlijk gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eagle-one 12-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle behandeling en levering van het artikel

Assortiment
Een bijzonder ruime keuze in velerlei apparatuur.

Aanbeveling
Heb dit reeds gedaan bij diverse kennissen. Overigens ken ik de winkel al vanuit mijn jeugd.

Extra toelichting
Heb inmiddels ook mijn keuken daar besteld. Zij komen er goed uit en de behandeling is heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews