bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17337 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3115 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sjikkes 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Donderdag online besteld, zaterdag stond de wasdroger al in mijn bijkeuken! :-)

Service
Ik had per ongeluk online de verkeerde betaalmethode geselecteerd. 1 telefoontje en het wer opgelost.

Aanbeveling
Snelle en correcte service, scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

git68 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was zo besteld en de verwachtte leverdatum het kortst vergelijken bij andere leveranciers

Service
prima service met duidelijke verwachtte tijd afspraken via mail en sms, daar word je blij van, want tegenwoordig zit niet graag een hele dag te wachten op een bestelling.

Assortiment
Ruime keus maar ik was alleen op zoek naar een AEG wasmachine waar ik het type al van wist dus niet heel veel gezocht op de site.

Aanbeveling
Heel de bestelling van het bestellen tot aan de levering is prima verlopen

Extra toelichting
Volgens mij stond er ook dat we een half uurtje van te voren zouden worden gebeld voordat ze kwamen, dit is niet gebeurt, maar omdat er een tijdafspraak van 3 uur stond voor ik dit niet zo'n probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ze geven via duidelijkheid over wanneer je je pakket kunt verwachten (tot een tijdspanne van 4 uur) en op de dag zelf wordt je drie kwartier tot half uur van tevoren gebeld zodat je weet dat ze komen. Heel goed! Ook snelle bezorging als het product op voorraad is. Helaas kan je niet zelf een tijd kiezen wanneer de bezorging komt.

Assortiment
Wat koelkasten betreft voldoende keuze.

Extra toelichting
Prima winkel die doet wat het belooft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.A.C. 21-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Winkel was goed bereikbaar en ze zijn hun afspraken prima nagekomen.

Assortiment
Assortiment was best goed, we hebben alles goed kunnen bekijken, de prijs was fors, echter er kon wel wat worden onderhandeld

Aanbeveling
We gaan de volgende keer als we iets nodig hebben uit hun assortiment weer terug naar deze winkel.

Extra toelichting
Verkoopster gaf goede voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

atdeblaauw 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk online bestellen, volgende dag al bezorgd.

Service
Telefonische vragen worden goed beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, prima prijs en goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geregeld zonder poes pas

Service
Idem, zo als het hoort

Assortiment
Gezocht wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puck 20-11-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bediening en beste service

Service
De wasdroger en wasmachine werden op de aangegeven tijd bezorgd en geplaatst. De heren gaven nog advies over de opstelling van de apparaten ivb met de deur openen. De machines zijn keurig geplaatst en de oude apparaten zijn meegenomen. Niets geen afval en goede tips over de machines. Mijn orde nummer is DH 499351

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooingroot en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoals het hoort te zijn

Service
prima

Assortiment
is goed , kan altijd beter

Aanbeveling
Alles volgens afspraak . Model niet meer op stock
nieuwer model gekregen voor zelfde prijs ? prima service .Timing levering als afgesproken .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTeken 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zowel internet als telefonisch te bestellen, goede telefonische ondersteuning en product uitleg

Service
Goede telefonische ondersteuning bij bestelling, afspraak levering eenvoudig en goed nagekomen. Voormelding van tijdstip bezorging en traceerbaarheid

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 19-11-2015 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag en de oven in Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Kreeg een rondleiding en voorbeelden, toen ik zonder afspraak vanalles wilde weten.

Assortiment
Heel veel keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jane 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ging echt super easy. Bellen. Bestellen. Mailtje met bevestiging. Mailtje van de vervoerder. Afspraak gemaakt. Netjes op tijd bezorgd en geinstalleerd. Met pin betaald. Echt top !

Service
Wederom zeer tevreden. Eerste keer dat ik hier heb gekocht. Volgende keer graag weer !

Assortiment
Veel keuze op basis van mijn wensen

Aanbeveling
Goede prijs, prima service, echt n aanrader !!

Extra toelichting
Ga zo door :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verkuijlen 19-11-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op basis van een telefoontje met de winkel in Den Haag meteen zaken kunnen doen. Vakkundige uitleg over het te bestellen apparaat.

Service
Prima, prima. Gemaakte afspraak over bestelling, prijs, levering en installatie binnen een half uur na telefonisch contact per e- mail in huis.
Levering aan huis en installatie en betaling volgens afspraak . Monteur heeft nog eens de werking uitgelegd, alles keurig achter gelaten en oude apparatuur mee terug genomen.

Assortiment
Voldoende keus m.b.t. het apparaat wat ik zocht.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is een zaak waar je met een gerust hart in zee gaan . Nogmaals alle lof voor geleverde diensten en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdez 19-11-2015 In de winkel gekocht
den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie overzichtelijke winkel

Service
duidelijke verkopers no nonsens alles snel geregeld bezorg en aansluitkosten moesten we zien als korting dus daar hoefden we niet over te bedelen

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
mooie grote overzichtelijke winkel wat ook nog zeer proper er uit ziet

Extra toelichting
goede aflevering ruim binnen de gestelde 2 uur die je een dag van te voren gemaild krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze maken het makkelijker dan het is

Service
Denken vooruit, zorgen dat je niet het verkeerde besteld

Assortiment
Bieden geweldige alternatieven wanneer onverhoopt het uitgekozen artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar onder ze bedenken vast zelf nog wel iets waar ze nog beter in kunnen worden!

Extra toelichting
Behulpzaam, goed bereikbaar, snelle levering, goed advies ... kortom top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.F.H. 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk online te bestellen

Service
was een koolfilter vergeten te bestellen en heb gebeld. Werd moeiteloos aan de bestelling toegevoegd.
track en trace service is geweldig!!!!

Aanbeveling
een probleemloze online bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Mannien 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer correcte afhandeling en toelichting mbt levering

Service
Vriendelijk personeel bij aflevering. Ook behulpzaam bij het aansluiten van de apparaten. Netjes en correct

Assortiment
Meestal alles op voorraad. Zoniet wordt je direct gebeld wanneer de levering plaats vind. Ga je daarmee niet accoord dan kun je de aankoop direct anuleren

Extra toelichting
Zee tevreden over de levering en personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website kan iets overzichtelijker, bijvoorbeeld waar een vaatwasser te vinden is (menustructuur), verder goed te doen.

Service
Een upgrade gekregen door het niet aanwezig zijn van bestelde vaatwasser

Aanbeveling
Altijd een heel goed gevoel bij Bemmel en Kroon, als een product uitverkocht is, leveren ze zonder moeite een luxere versie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website, telefonische vraag correct en snel beantwoord

Service
duidelijke info over levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verschaffelt 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en correcte levering. Betaling na aflevering.
Aflevering op aangegeven tijdstip

Service
Correct en stipt

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijs

Aanbeveling
ik zou nog kiezen voor deze webwinkel

Extra toelichting
positieve eerste ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiona 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Goede afspraken en duidelijkheid over levering product

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Ronduit tevreden over service en product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even bellen en bestelling wordt in orde gemaakt

Service
Keurig bezorgd aangesloten en oude apparaat mee terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

etos 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
goede service tot nu toe

Aanbeveling
netjes geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk en per merk zeer uitgebreid.

Service
Uiteindelijke keuze van Bosch Vaatwasser was niet meer op voorraad. Werd direct op zeer correcte wijze opgelost door voor zelfde prijs, de daarop duurdere (+ € 120) variant aan te bieden!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en ervaren, rustige verkopers.

Extra toelichting
Montage kon op korte termijn en was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jsmophof 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en overzichtelijk.

Service
Bij Ideal ging het mis waardoor we niet konden betalen, gebeld en geen probleem, droger werd dezelfde dag verzonden en we konden kosteloos pinnen. En mailtjes ter bevestiging. En we kregen het duurdere nieuwere type voor het zelfde geld.Duidelijke afspraak wat levering betreft.

Assortiment
Groot en snelle levering met veel voorraad.

Aanbeveling
Zie Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Keurig volgens afspraak geleverd door behulpzame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohamed 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. telefonisch helpdesk die verder gaat dan het internetaanbod in zowel voorraad als de prijs.

Service
Ik ben geholpen door dhr. Lex Helvensteijn. Zeer vriendelijke man. Denkt met je met mee. Kennis van zaken oftewel de apparatuur, wat heeft geholpen met het maken van mijn keuze.

Assortiment
Zij beschikken over apparatuur die nauwelijks op de markt te verkrijgen is. Denk aan Bosch, siemens en Neff keukenapparatuur waarvan de levering een drama is.

Aanbeveling
Totaalplaatje. Zie bovenstaande opmerkingen én zij hebben een filiaal waar je bij terecht kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en goede aflevering

Service
mails werden snel beantwoord

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
zie opmerkingen hiervoor

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GT 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel bestellen via de website.

Service
Offerte mogelijkheid is handig en goede service voor korting.

Aanbeveling
Groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rik 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en zo klaar online

Service
super track en trace systheem, je kan op de kaart zien waar de bezorgauto is. Ook toen ze hier waren hebben ze de wasdroger op zijn plek gezet terwijl ik daar geen toeslag voor had betaald.

Assortiment
Had een wasdroger besteld maar die bleek niet meer op voorraad, kreeg toen een nieuwer type zonder bij te betalen

Aanbeveling
precies wat je verwacht en dan toch nog wat extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de webshop

Service
Toestel was niet voorradig maar werd toch binnen de week geleverd.Zeer goede communicatie, opvolging en stipte levering.

Assortiment
Een grote keuze aan verschillende soorten toestellen.

Aanbeveling
Besteld via webshop. Overzichtelijk en een heel grote keuze.

Extra toelichting
Wanner we nog een toestel nodig hebben weten we waar we moeten zijn. Dus een woord toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan Cruz 16-11-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel waar alles netjes en overzichtelijk staat uitgestald.

Service
Vriendelijk personeel. Goede uitleg en verschillen laten zien. Goed advies na aanhoren van de wensen. Daarna rustig zelf laten kijken om een keuze te kunnen maken. Nadat de keuze gemaakt was weer keurig geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Netjes en keurig geholpen. Snelle service. Woensdagmiddag gekocht en donderdagochtend afgeleverd aan huis.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie op de site. Makkelijk te bestellen.

Service
Nemen oude apparaat mee. Je krijgt voor 8.00 uur een e-mail met het bezorgtijdstip. Je kan per pin betalen. Alleen jammer dat dit € 4,95 extra kost.

Assortiment
Ruime keuze, scherpe prijzen

Aanbeveling
Goed. Snelle bezorging, goed verpakt en netjes op tijd.

Extra toelichting
Mijn order (BKI501091) verliep vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op de website is het vinden van je product(wij kochten een combimagnetron BKI499938) en het bestellen er van heel eenvoudig.

Service
Duidelijke communicatie over wanneer onze combimagnetron BKI499938 geleverd zou worden. Je kon heel gemakkelijk zelf inplannen wanneer je je bestelling geleverd wil hebben. Dat werkt allemaal prima.

Assortiment
Het gewenste product was aanwezig en dus perfect.

Aanbeveling
Alles naar wens.

Extra toelichting
Dat de combimagnetron op de afgesproken tijd werd geleverd vond ik super. Verder was hij prima verpakt en voldoet hij helemaal aan onze wensen. Hij doet het goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bettyencor 15-11-2015 In de winkel gekocht
den Haag leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
prima verkoper

Assortiment
groot

Aanbeveling
favoriete witgoed winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bvooijen 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
we moesten een oude koelkast met specifieke maten vervangen; bemmel en kroon dacht goed mee over wat wel en niet kon. apparaat paste perfect, werd op tijd geleverd. helemaal goed dus

Assortiment
we vonden wat we zochten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten_Fortuin 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet in de fysieke winkel geweest; webaankoop. De site ziet er overzichtelijk uit.

Service
Snelle levering en zeer scherpe prijs. Snelle toezending van bestelbevestiging, factuur en orderstatus. Prettig!

Assortiment
Lijkt een ruim assortiment te zijn en nog mooie keukens ook, voor heel behoorlijke prijzen.

Aanbeveling
Is onze eerste ervaring met deze winkel (daarom nog niet meteen een 10), maar boezemt zeer veel vertrouwen in.

Extra toelichting
Het bestelde apparaat was niet langer op voorraad, maar we kregen de nieuwere, duurdere versie voor dezelfde prijs. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeland 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzichtelijke website. Vriezerkast vrijdag besteld, zaterdag volgens afspraak op tijd bezorgd. Mogelijkheid om bij de bezorgchauffeur aan deur per pin te betalen. Is dat gemak? Echt wel!

Service
Zeer goede communicatie via e-mails, sms en telefoon over het moment van bezorging.

Assortiment
Veel in huis op het gebied van witgoed. Een enkel B-merk zoals Beko heb ik niet gevonden. De prijs is vergeleken met anderen even duur of lager, en er wordt soms nog iets meer geboden, zoals 3 jaar extra garantie.

Aanbeveling
Ik heb eerder hier een dure afwasmachine gekocht. Kreeg na bestelling van hetzelfde merk een nieuwer en duurder type aangeboden voor dezelfde prijs. Top! Heb toen bij de chauffeur gepind. Bij de vrieskast heb ik gewoon online per Ideal betaald.Dat doe ik anders nooit! Ik ben een zeer kritische consument, maar ik heb gewoon vertrouwen in deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wyke 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering. Vriendelijke mensen die je erg netjes te woord staan

Service
Bij vragen over het product nemen ze ruim de tijd voor je

Assortiment
Ik kon moeilijk kiezen. Heel veel keuze maar door de goede omschrijving kwam ik er uit

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Ik zal deze winkel iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan62 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van order tot en met terugkoppeling en levering uitstekende betrouwbare partner!

Service
Levering volgens afspraak, goede service aan de deur

Aanbeveling
gaat om de service en die is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie10 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn pc

Service
Woensdag besteld, en Zaterdag al in huis.

Assortiment
Kon uit meerdere wasemkappen kiezen.Wat een luxe.

Aanbeveling
Snelheid, en accuuraatheid.. Zal het aan een ieder aanraden om daar te kopen

Extra toelichting
Helemaal niks....... Was proma in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan niet

Service
Levering en plaatsing verliep zeer vlot

Assortiment
Een ruime keuze, voor elk wat wils

Aanbeveling
Perfect service en goedkoopste ook.

Extra toelichting
Leveren ook in Vlaanderen, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Cappel 14-11-2015 In de winkel gekocht
Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je advies wil, krijg je dat uitgebreid.

Service
Prima service, netjes te woord gestaan en oude oven zonder problemen retour.

Assortiment
Ik keek mijn ogen uit in de winkel, zo groot is de sortering van verschillende artikelen.

Aanbeveling
Ik ben eerlijk behandeld, toen ik een oven wilde bestellen, was die niet meer te leveren, er werd mij echter een prima regeling getroffen voor een ander model.

Extra toelichting
Ik heb de oven nu een paar dagen in bezit en ben er laaiend enthousiast over. Makkelijke bediening en nagenoeg geruisloos. Prima deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Prima geholpen aan de telefoon

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen denken met je mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RIEMEIJER 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede webwinkel.

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Ook veel keuze.

Aanbeveling
Zeer snelle service en levering.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de Consumentenbond en de site van kieskeurig kwamen we uit bij Bemmel en Kroon. Prima site, noodzakelijke info snel gevonden om tot koop over te gaan.

Service
Gekozen voor de extra service-optie. Na ontvangst offerte nog even telefonisch contact gehad ivm afleveren aan achterzijde van onze woning in plaats van voorzijde. Ook dat was geen enkel probleem.

Assortiment
De prijs was buitengewoon concurrerend ten opzichte van andere partijen met een webshop. De offerteprijs was ruim 10% lager dan de eerstvolgende aanbieder volgens het lijstje van Kieskeurig (via site Consumentenbond).

Aanbeveling
Ons ben zûnig, we houden het op een cijfer 8.

Extra toelichting
We hebben via de site van de Consumentenbond gekozen voor deze Siemens (Beste koop, testoordeel 8.4) ter vervanging van een 5-jaar (!) oude Bosch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en heldere website

Service
we kregen een opvolger van onze bestelde droger omdat de door ons bestelde niet meer leverbaar was. Uiteraard werd er geen meerprijs berekend.

Assortiment
alles is te vinden

Aanbeveling
gewoon een duidelijke website. Aanrader.

Extra toelichting
Top winkel met een goede service. Komt afspraken na en levering geschied door een zeer vakkundig bedrijf met vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en overzichtelijk.

Service
Levertijd goed.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Plug 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via Kieskeurig netjes doorgekoppeld naar Bemmel en Kroon. Overzichtelijke site en duidelijke afspraken en weergave tijdens het koopproces

Service
direct een bevestiging van de aankoop. Kon zelf de dag van levering bepalen en Bemmel en Kroon is die precies nagekomen. Apparaat netjes op gewenste plek neergezet en de oude machine meteen weer meegenomen.

Aanbeveling
Wij hebben een Bosch wasmachine gekocht. Achteraf bleek dat wij een ouder type nummer hebben geselecteerd. Bemmel en Kronn heeft een mail gestuurd en ons daarop geattendeerd. Voorstel van B&K was het nieuwere type met gelijkwaardige of betere specificaties voor dezelfde prijs. Dat vinden wij service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I.B. 13-11-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijneke boulvard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dicht bij en makkelijk parkeren en goed berijkbaar

Service
Goede voorlichting in de winkel

Assortiment
Zeer uitgebreid sortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frank 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website. Veel keuze.

Service
Snelle afhandeling bij terugsturen vaatwasser.Zelf de verkeerde vaatwasser besteld. Binnen 3 dagen geld terug op rekening.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews