bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en in de fysieke winkel ruim assortiment te bekijken.

Service
Uitgebreide service en vooruit meegedacht over de levering ivm aanwezigheid van traplift.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en voor een zeer gunstige prijs ten opzichte van andere aanbieders.

Aanbeveling
Algemeen genomen een aangename ervaring met de recente aankoop van koel/vries combi en losse vrieskast. Met name vriendelijk en deskundig personeel in de winkel in Zoeterwoude.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige showroom met een groter assortiment dan de concurrenten

Service
Volledig via mails geïnformeerd.

Assortiment
meer dan de concurrenten

Aanbeveling
Alle soortgelijken winkels bezocht maar BenK verdienen de KROON.

Extra toelichting
Het was een verademing om als klant zo geadviseerd te worden. Ik was vergeten dat het nog bestond.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb genoeg kunnen vinden

Aanbeveling
Ben zeer te vrede over de levering.

Extra toelichting
Ben tot op heden zee tevrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.pieper 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website en eenvoudig te bestellen

Service
Na bestelling snel informatie over levering. Levering al volgende dag en met informatie over verwachte levering en sms bij exacte tijdstip.

Assortiment
Op zoek naar wasmachine bij Bemmel en Kroon uitgekomen. Uiteindelijk bleek men het gooedkoopst!

Aanbeveling
Snelle levering tegen goedkoopste prijs van Nederland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchenkOnline 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk website, scherpe prijs. Kwam hier terecht via een prijs-vergelijk site. Super snelle on-line afhandeling met duidelijke communicatie via e-mail (offerte en factuur) als SMS (tijdstip levering). Keurig.

Service
On-line bestelproces helder en supersnel. Kleine aantekening wat betreft de levering (via Dynalogic). Wasmachine werd geplaatst en aangesloten. Verpakkingsmateriaal en oude wasmachine werd meegenomen. Tevens werd er een kort spoelprogramma gestart, waarna de machine gebruiksklaar zou moeten zijn. Echter, bij eerste wasbeurt begon wasmachine hevig te trillen bij het centrifugeren. Oorzaak: wasmachine niet waterpas. Uiteindelijk zelf de stelpoten moeten afstellen. Dit hoort mijn inziens wel bij de installatie van een wasmachine.

Aanbeveling
Al-met-al tevreden met service, prijs en product.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annemarie30 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwpude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop en fysieke winkel. Bij winkel makkelijk parkeren. ZTW528996

Service
Duidelijke informatie ook na het bestellen. Ordernr en email wanneer bezorgen. En Oh zo fijn het belletje wanneer de monteur en aan komt. Super!

Assortiment
Zeer veel producten aanwezig. Hierdoor makkelijk keus te maken.

Aanbeveling
Winkel ziet verzorgd uit. Duidelijke indeling hierdoor heel goed de apparaten heel goed te bekijken.

Extra toelichting
Fijne winkel om zowel fysiek als via internet te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is vlot verlopen

Service
geleverd op het correcte tijdstip

Aanbeveling
doedkoop, vlot en stip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajakkus 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, goed te gebruiken site. Prima zoek- en selecteermogelijkheden. Goede informatie over het product, maar zeker ook over de bestel en leveringsvoorwaarden. Prijs past zich elke keer aan, zodat je echt het idee hebt dat je de laagste prijs betaalt.

Service
Helder in leveringsvoorwaarden op de site. Levertijd geheel conform met de informatie op de site. De droger was niet direct leverbaar, maar wel op de dag die aangegeven stond: en zo is het ook gegaan. Op de dag zelf kregen we voor 8.00 uur een mail binnen welk tijdsframe de droger werd bezorgd. De bezorgers waren keurig op tijd (aan het begin van het tijdsframe). Ze hebben de droger netjes uitgepakt, naar zolder gebracht, aangesloten en waterpas gezet en de oude droger afgevoerd: wat een uitstekende service! (de mannen waren nog heel aardig ook)

Assortiment
Bij Bemmel en Kroon vind je vrijwel alles wat je zoekt (ik wel in ieder geval); je kunt producten met elkaar vergelijken. Heel vaak bieden ze het product ook nog eens tegen de laagste prijs aan en wordt de prijs elke keer aangepast. Heel fijn vonden we dat de garantietermijn kosteloos (waarde € 70) werd verlengd tot 5 (!) jaar. Voor ons wel een belangrijke extra reden om voor Bemmel en Kroon te kiezen bij de aanschaf van onze nieuwe droger.

Aanbeveling
Prima site, uitstekend geprijsd en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 11-04-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mag alles vragen en vrijblijvend advies vragen

Service
Werd super geholpen!

Assortiment
er stonden hele mooie fornuizen bij. Kon ook kiezen uit heel veel keuze

Extra toelichting
Zeer sociaal personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexa 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het online bestellen is gemakkelijk.

Service
De levering is snel en je krijgt een mail en sms wanneer je thuis moet zijn. Bij een vraag reageren ze ook erg snel.

Aanbeveling
Erg tevreden over Bemmel en kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige site

Service
uitstekende dienstverlening, verzending perfect geregeld, vriendelijke koeriers.

Assortiment
heel uitgebreid assortiment, prima prijzen

Aanbeveling
Ondertussen heb ik Bemmel en Kroon al aangeraden aan verschillende vrienden en familieleden.

Extra toelichting
BKI528752

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBo 10-04-2016 In de winkel gekocht
Leidsenveen

Algemene score

7,5

Gemak
Goede commerciële verkoper met verstand van zaken

Service
Foute bezorging op dezelfde dag nog in orde gemaakt

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Winkel had puntje meer gekregen als ze niet zo'n waardeloze bezorger ingehuurd hadden.

Extra toelichting
De ingehuurde transporteur (Dynalogic) was heel slecht in de dienstverlening geen pin terwijl wel toegezegd. Had geen Cash dus weer weggegaan. Wel weer goed gecorrigeerd na telefoontje B&K. Bezorgers waren niet klantvriendelijk en spraken Turks tegen elkaar wat wij niet konden verstaan (onbeleefd).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JH 09-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
BKI529283, de site is eenvoudig en er zijn duidelijke instructies hoe je je bestelling kunt plaatsen.

Service
De service die verleent wordt voor de levering klopt met wat er aangeboden wordt. Je kan er van op aan. Service in een verder stadium als er iets met het apparaat is, is (nog) niet van toepassing.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Nou moet ik zeggen dat ik gericht gezocht heb naar een specifiek artikel.

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe tevreden. Deze winkel doet zeker niet onder voor een andere webwinkel.

Extra toelichting
Nee, de winkel voldoet aan de eisen die je mag verwachten van een webwinkel maar het is zeker fijn als dat ook het geval is en je niet teleurgesteld wordt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling ging supersnel, website heel duidelijk.

Service
Levering op afspraak en ook nog kosteloos op zaterdag

Assortiment
De vaatwasser die ik wilde hebben was aanwezig en ook nog de goedkoopste

Aanbeveling
Omdat alles zo goed en snel geregeld was geef ik een 10

Extra toelichting
Ik schrok wel even toen ik de meningen las over het bezorgen, maar het is uitstekend gegaan. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van tijd van levering en ze waren precies op de tijd die doorgegeven werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 09-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonisch kunnen bestellen, vakkundig advies.

Aanbeveling
Vakkundig en snel geholpen, vriendelijke verkoper en ook de man die kwam installeren was erg netjes.

Extra toelichting
DH529029

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De internetshop is ruim en overzichtelijk. De bestelling was snel gedaan. Betaling bij aflevering.

Service
Bij de bestelling werd me op voor en nadelen gewezen alsook een verlengde garantie. De levering was op de afgesproken tijd en snel gedaan.

Assortiment
Van 1 type apparaat (wasmachine droger) stonden in de internet winkel 6 modellen. Dit is redelijk veel

Aanbeveling
De sortering is ruim. De internetwinkel geeft je de mogelijkheid om een apparaat te bekijken voor aanschaf. Erg handig als afmeting van apparaten belangrijk voor je zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Urs 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een wasdroger en er was volop keus in het assortiment. Bestellen gaat ook erg makkelijk.

Service
Na mijn bestelling , bleek mijn keus niet op voorraad, werd gelijk gebeld door een medewerker en die heeft een duurdere machine aangeboden, tegen het zelfde bedrag.
Ik werd door middel van mail, sms en een track en trace op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bezorging kon verwachten. Er zat zelfs een foto van de chauffeur bij, dit heb ik als prettig ervaren.

Assortiment
Voor mij was al duidelijk welk merk ik wilde, en de keus was voldoende. Prijs viel ook gunstig uit ten opzichte van andere aanbieders.

Aanbeveling
Vriendelijk te woord gestaan door de medewerker. Ik zou zeker weer bij Bemmel&Kroon een bestelling plaatsten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 0312 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even een mailtje en prima advies

Service
Een product uitverkocht goed advies voor een alternatief

Assortiment
Genoeg keus

Extra toelichting
Eigenlijk niet alles verliep prima wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces online gaat snel, veel nuttige informatie over de producten

Service
Tijdens het telefoongesprek met de monteur bleken wij online de verkeerde maat vaatwasser te hebben besteld. Gelukkig werd direct voor ons een passende maat gezocht, die we voor dezelfde prijs geleverd en geplaatst konden krijgen. De monteur werkte snel en zorgvuldig.

Assortiment
Groot assortiment met veel informatie over de producten

Aanbeveling
Gewoon een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janvh 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aanbod, lekkere prijs.

Service
Goede service. Via mail op de hoogte gehouden van aflevering met keuze voor afleverdatum.
Hebben ons pakket op ander adres laten afleveren zonder probleem.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles heel vlot verlopen en uitstekende afhandeling waarbij je op de hoogte wordt gehouden van uur van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Door een vraag ('s avonds) te stellen, de volgende morgen via mail antwoord. Daarna nog telefonisch contact gehad en hele heldere antwoorden gekregen. (Prijs)afspraken worden nagekomen, welke ook zeer concurrerend zijn.

Assortiment
Heel veel keus en veel merken

Aanbeveling
Snelle levering via een logistiek bedrijf. Avond voor levering mail met verwachte levering van eerder genoemd bedrijf. Keurig op tijd zoals aangegeven in mail.

Extra toelichting
In de toekomst zeker nogmaals benaderen als we apparatuur nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eh 07-04-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis geleverd en de oude koelkast zonder problemen mee retour genomen.

Service
Na wat inventarisatie een beslissing genomen welke koelkast we zouden nemen. Helaas te weinig tijd om hem te bestellen ivm het ophalen van ons kind van school.
Toch even snel naar binnen. Binnen 5 min besteld en alles geregeld. En volgende dag in huis.
Zelfde geval met levering. Precies 11:50 uur zouden ze komen. Aangegeven dat ik dan kind moet halen. Ze kwamen iets eerder en stonden binnen 2 min weer buiten. Alles geregeld en zonder echt gehaast te zijn.

Assortiment
Voldoende keuze. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Prima winkel en fijn personeel.
Netjes opgesteld ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristoffel 07-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies, weinig gedoe. Gewoon producten zien, beslissen, betalen en het wordt gratis thuis afgeleverd. Makkelijker kan niet.

Service
We werden vriendelijk in de winkel ontvangen en werden daarna gelijk geholpen. Wat wil je nog meer?

Assortiment
Ze hadden alle populaire koelkasten staan die we wilden zien en meer. Dus voor ons genoeg keuze.

Aanbeveling
Bij binnenkomst gelijk geholpen, we waren eerst opzoek naar een specifiek model, maar ze hadden daar een koelkast die we nog niet hadden gezien. We waren gelijk verkocht, prijs onderhandeld en werd gelijk volgende dag bezorgd. Netjes uitgepakt met nog wat extra advies. Alles duidelijk en snel.

Extra toelichting
Ordernummer:DH529228

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel besteld via internet

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Alles prima in orde

Extra toelichting
Track and trace via dynalogic zeer prettig; je kan precies volgen wanneer je product wordt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prettige website, veel keuze mogelijkheden, snelle service, levering perfect op tijd. Enige kleine minpuntje is dat je voor 16:00 uur moet bestellen.

Service
Wij bestelden een model van een wasmachine die niet leverbaar meer bleek te zijn en we kregen voor de prijs van het oude model een nieuw model! Wat een verrassing!

Assortiment
Zeer veel keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Een prettige en overzichtelijke website en een prima service!

Extra toelichting
BKI528857

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 06-04-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie ruime winkel, met veel en daar door een ruime keuze. Voor mij was er daarom een grote keuze in wasmachines, die ook nog eens zeer scherp geprijsd waren

Service
Komen altijd hun afspraken na, snelle levering.
En alles wordt netjes op hun plek gezet en aangesloten. Gebruikte wasmachine en verpakkings materiaal werd gelijk afgevoerd.

Assortiment
Assortiment aan wasmachines was erg goot. En de prijzen waren in vergelijking met andere grote zaken zeker niet de duurste. Ik kon de door mijn aan geschafte wasmachine nergens goedkoper krijgen.

Extra toelichting
Nee, ik ben al jaren een zeer tevreden klant van Bemmel & Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lafeber 06-04-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
thuis even op de website gekeken naar de producten zag er goed uit naar de winkel gereden was makkelijk bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid.

Service
service gewoon een dikke 10, op dinsdag 16:00 me producten uitgekozen en besteld en woensdag 12:00 stond alles geïnstalleerd en gebruiksklaar

Assortiment
voldoende keus van elk merk

Aanbeveling
winkel zag er mooi verzorgd uit, ruim overzicht en voldoende keus

Extra toelichting
factuur nr: 529043

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 06-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een overzichtelijke winkel een heel gemakkelijk te bereiken.

Service
Het personeel is daar erg vriendelijk en ben er heel goed geholpen. De Heer is kwestie wist zelfs me een product in de winkel te verkopen terwijl we op Internet aan het kijken waren

Assortiment
Dat is prima in orde, voor ieder wat wils en goede prijs classes

Aanbeveling
Vind het een prettige winkel om te komen. Goed personeel, voldoende ruimte en makkelijk om te komen voor een ieder.

Extra toelichting
Ordernummer: ZTW528517

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KnightSimon 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volgende dag product in huis.

Service
Model was niet op voorraad en is op initiatief van B&K vervangen door luxer model.

Extra toelichting
Betreft order BKI528040.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffp 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles bekeken op de web site, extra vragn netjes per telefoon beantwoord gekregen

Service
ik had de verkeerde vaatwasser besteld, verkeerde inbouw maat, 1 telefoontje en het werd opgelost.de nieuwe machine was duurder maar ze boden mij een mooie korting.

Assortiment
ruim voldoende en zelfs meer, vooral de extra aanbiedingen. mijn order nummer BK152894 was zelfs een special aanbieding

Aanbeveling
super geholpen.

Extra toelichting
als je zelf de goede maten heb dan helpen zij je aan een goeie deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Veen 06-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel ziet er netjes en overzichtelijk uit

Service
Wij hebben een goed advies gekregen

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment maar wel duidelijke verschillen tussen de verschillende merken

Aanbeveling
Goede service, goed advies en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reimpie 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een kwestie van even klikken met de muis. Niets ingewikkelds gelukkig.

Service
Heldere emails. Geen speurtocht nodig in een papierwinkel.

Aanbeveling
Ik wilde een Bosch vaatwasser en wist ook precies welk model. Bemmel en Kroon hebben deze op voorraad tegen een scherpe prijs, dus de keuze was snel gemaakt. Daarna werd alles picobello afgehandeld. Met een gerust hart kan ik dan ook deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
De bezorging van mijn bestelling BKI528171 verliep vlekkeloos. Er werd goed aangegeven wanneer de bezorging zou plaatsvinden, dus je hoefde ook niet de hele dag te wachten tot er dan eindelijk eens bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FdeW 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site. Bevatte alleen fout.

Service
Site klopte niet. Banner gaf andere prijs aan dan bij product zelf. Hierover gebeld en het eens geworden over te betalen prijs.

Aanbeveling
Ondanks fout op site goede deal kunnen sluiten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

A 05-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuzemogelijkheden internet. Toch nog in de winkel langs geweest om te zien. Jammer dat je zover moet rijden om in een winkel te kunnen kijken.

Service
Inderdaad vandaag besteld morgen in huis, vriendelijk personeel.

Assortiment
Ging gericht voor bepaald merk, welke ik op internet had gezien.

Aanbeveling
Mijn zoveelste aankoop, in tegenstelling tot andere winkel is er tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 05-04-2016 In de winkel gekocht
Denhaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Echt super survice en hele snelle levering gelijk de vlogende werkdag een 10 koop voortaan alles daar

Aanbeveling
Super snel geleverd en heel netjes bezorgt
Krijgen van mij voor alles een 10 ik koop voortaan alles daar ben er zo super blij
Mee top service ook asn de telefoon👍

Extra toelichting
Is super snel geleverd met super service ze hebben echt een 10 ben er super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharonjonk 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie site, makkelijk alles te vinden en de bestelprocedure was simpel en snel

Service
Mijn bestelling is netjes op de levertijd aangekomen goed ingepakt en wel! complimenten

Assortiment
Groot assortiment met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLeiden 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website met makkelijke zoekfunctie.

Service
Contact via e-mail en telefoon verliep prima en vlot!

Assortiment
Wij vonden wat we nodig hadden.

Aanbeveling
In totaal goede ervaring, gaan we in de toekomst zeker weer gebruiken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SaCa 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede vlotte service, datum van bezorging mocht zelf ingepland worden en op de dag van bezorgen e-mail met een duidelijke track and tracé waarbij ook nog een telefoontje net vooraf aan de bezorging.

Extra toelichting
Assortiment niet beoordeeld omdat we de rest van het assortiment niet bekeken hebben. Waren gericht op zoek naar ons product en kwamen via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon. Zij hadden een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvH 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdag morgen besteld en zaterdag ochtend stond de wasdroger op zijn plaats en werkend.

Service
Bezorgd en geplaatst op zolder voor het zelfde geld.

Aanbeveling
Geen aanmerkingen.

Extra toelichting
Siemens WT 47Y700 NL besteld was niet op voorraad. Top model Siemens WT4H8Y76NL in plaats van geleverd zonder meer kosten. ordernummer BKI528351.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en 2 dagen later in huis, erg netjes

Service
Netjes geplaatst en oude mee retour

Aanbeveling
Nette prijs, snel in huis. Complete plaatje was gewoon top !

Extra toelichting
BKI528160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eergisteren warmtepompdroger besteld en gisteren zelfs iets voor de afgesproken tijd geleverd gekregen.

Service
Eergisteren warmtepompdroger besteld en gisteren zelfs iets voor de afgesproken tijd geleverd gekregen. Binnen 5 minuten stond hij keurig op zijn plek op zolder.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke omschrijving bij de producten.

Aanbeveling
Snelle levering zonder gedoe en laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keuze, eenvoudig besteld en goed afgeleverd

Service
No nonsense en eenvoud, en allemaal netjes aangekondigd en optijd

Assortiment
Genoeg keuze tegen beste prijs

Aanbeveling
Fijne winkel, ik kom terug

Extra toelichting
BKI527892

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 01-04-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk aanbod

Service
vragen werden snel beantwoord, communicatie goed

Assortiment
goede keuzemogelijkheden in diverse prijsklassen

Aanbeveling
compleet assortiment, goed advies door verkoper, razendsnelle levering en sympthieke montage

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja 01-04-2016 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vriendelijke verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wsdijk 01-04-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website was erg duidelijk, heb alles snel kunnen vinden

Service
de service is uitstekend!

Assortiment
er was genoeg keus uit verschillende merken

Aanbeveling
Een goede uitleg en een vriendelijke bediening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breemen 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snel en netjes geholpen. Service uitstekend.
klantenservice vriendelijk

Extra toelichting
de extra service is uitstekend, zonder extra kosten wordt het apparaat naar de 1e verdieping gebracht en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk om de juiste informatie te vinden.

Service
Na de bestelling ge plaats te hebben en afgehandeld, heel snel een e-mail van ze terug ontvangen. waarop de aflevering datum etc. op stond.

Assortiment
Ik zocht een wasmachine en een droger en er was meer dan genoeg modellen en merken om voor te kiezen. Ook wat prijs klasse meer dan voldoende.

Aanbeveling
Prijs verhouding kwam dezen het beste uit de bus en ook de levering is een 10.

Extra toelichting
Enige toelichting als ik weer een nieuwe apparaat nodig heb ga ik weer naar hun web winkel als eerste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KrisG 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestelling ging vlot. Klein beetje verwarring bij de betaling omdat deze vanuit België enkel via overschrijving mogelijk was en niet met Bancontact mistercash.

Extra toelichting
Duidelijke communicatie, snelle levering en scherpe prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lia 30-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Telefonisch besteld en zeer snelle levering, gewoon super !!,

Assortiment
Fijn dat je de machine die je koopt ook kan bekijken.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Ruijg 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg overzichtelijk en de keuze uit allerlei apparaten is ruim voldoende. Dus genoeg redenen om eens goed de website te bekijken.

Service
Binnen 2 dagen al werd het tafelmodel vrieskast gratis bezorgd met 5!! jaar garantie, boven gebracht tot op de zolder van onze eengezinswoning en de oude vriezer werd meegenomen. Wat een service!

Assortiment
De keuze is reuze, vandaar dat wij Bemmel en Kroon zijn terecht gekomen. Ook onze Miele wasmachine kwam 11 jaar geleden bij hen vandaan!

Aanbeveling
Slaag je hier niet dan slaag je nergens!

Extra toelichting
Voor het bezorgen van de vrieskast werd ik opgebeld dat zij tussen 10.30 uur en 13.30 uur deze zouden bezorgen! En zij warkeurig op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews