bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16022 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2929 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marga 20-07-2016 In de winkel gekocht
Forepark te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De winkel is overzichtelijk ingericht!

Service
De verkoper in de winkel heeft ons goed geïnformeerd en geadviseerd, na ons aangehoord te hebben. We waren binnen 15 minuten klaar én kregen zelfs ongevraagd extra korting! Waar maaak je dat nog mee!?

Assortiment
Groot assortiment zowel op de website als in de winkels!

Aanbeveling
Zeer groot assortiment.
Kundig, keurig en klantvriendelijke verkopers.
Geven eerlijk en goed advies.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant, al járen......! En blijf dat ook zeker in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-07-2016 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werden erg goed geholpen, er werd geluisterd naar de wensen en de medewerker kwam zelf ook met suggesties.

Service
Bestelling op afroep,ideaal. En dan ook afleveren op de juiste dag en tijd.

Assortiment
Wij gingen voor een koel/vriescombinatie.
Er was voor ons voldoende assortiment

Aanbeveling
Erg netjes geholpen, zeer vriendelijk en zeker niet opdringerig.
Plezierig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Steijger 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. Bestelt vanuit mijn luie stoel.

Service
Prima service. Netjes uitgepakt en geleverd door twee aardige jongens. Kon ook meteen pinnen. Erg handig.

Assortiment
Uitgebreide keuze in 45cm vaatwassers!

Aanbeveling
Altijd aardig personeel. Ruime keuze en een goed verzorgde winkel en website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NOvW 20-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel on-line, als bij ons in de buurt in fysieke vorm aanwezig.

Service
Jammer genoeg levert dit bedrijf geen "losse" frontjes voor de geïntegreerde vaatwasser. Best wel vreemd voor een bedrijf dat hele keukens, inclusief inbouw apparatuur levert.

Assortiment
Beperkt aantal types, merken op voorraad in de winkel. On-line wel meer, maar ik wil graag eerst in het echt zien hoe of wat.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel. Lange optie tijd bij een aanbieding, zodat men nog rustig verder kan "shoppen", alvorens een beslissing te moeten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MvLiz 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik ontving vrijwel direct na mijn aanvraag een scherpe offerte.

Service
Op de dag van levering bleek de transporteur de producten in het verkeerde depot te hebben staan. Ondanks dat de afspraak al een aantal weken vast stond, wilde de transporteur niet netwerken aan een spoedige levering. Bemmel en kroon ging hier direct achter aan zodat ik alsnog de volgende dag mijn apparatuur ontving.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

BK1547216 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden site, goed overzicht.

Service
Ja we zijn zeer tevreden, ook wat de betaling`s mogelijkheden betreft, geen extra kosten, en het wordt aangesloten.
Het volgen van de route ook heel handig.
Ga zo door.

Assortiment
Genoeg.

Aanbeveling
Tot nu toe een goede service, de beoordeling van de rest service, heb ik nog geen ervaring, maar ik hoop dat dat in het verlengde ligt, met de ervaring tot nu toe.

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m gerrig 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handig via internet te bestellen. Bestelling verliep goed. Fijn dat je twee keer een smsje kreeg wanneer de bestelling binnen kwam. Ook op internet was het goed te volgen.

Assortiment
volgens mij was ok

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

a c 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ordernummer BKI547334 Overzichtelijke website en een bestelling was heel makkelijk te plaatsen. Duidelijke instructies over hoe onze oude wasmachine 'klaar te maken voor vertrek' :) Ook heel ideaal dat je zelf een afleverdatum kan selecteren en ook nog een email ontvangen met een wat preciezer tijdstip, hierdoor hoefden we niet de hele dag thuis te zitten wachten, erg fijn! De aflevering was perfect, onze nieuwe wasmachine werd zelfs de trap opgedragen en we kregen er nog allerlei handige tips en instructies bij. De eerste was is er al brandschoon uitgekomen, wij zijn blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Singeling 20-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede coordinatie, alles wordt geregeld door een verkoper

Service
goed advies en snelle levering

Assortiment
veel keuzemogelijkheid en overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
no nonsense verkoper, goed advies en gecoordineerde levering van montage en apparaat. Razendsnel.

Extra toelichting
mooie vestiging in Zoeterwoude

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gitta 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel, soepel en snel! Mijn nieuwe wasmachine, order BKI547210, staat netjes waar ik hem wilde.

Service
jammer dat je moet bijbetalen voor het naar binnen dragen van de wasmachine en het aansluiten, maar vergeleken met andere webshops is deze extra service goedkoop. Dus geen reden om het niet te doen. En erg prettig is de duidelijke communicatie vooraf, zeker een pluspunt!

Aanbeveling
Ik wist welke wasmachine ik wilde hebben en bij Bemmel en Kroon kwam uit de prijsvergelijking de beste keus. Dat sprak dus voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van helvoirt 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk om artikel te kunnen bestellen

Service
duidelijk en correct

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer goede site, correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ursula 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling kon gelijk telefonische geregeld worden ipv via de webshop

Service
Volgende dag in huis. Avond ervoor een mailtje met het tijdstip en een half uurtje voor levering een telefoontje

Assortiment
Ruime keuze voor ieders budget

Aanbeveling
Klantvriendlijk en snelle levering

Extra toelichting
Mijn wasdroger ging stuk en aangezien ik echt niet zonder kan, omdat ik klein behuisd ben, besloot ik em te bestellen bij modern.nl omdat ik dacht dat dat wel betrouwbaar zou zijn aangezien dat vroeger radio modern was. Ik besloot om een warmtepomp te nemen omdat die zuiniger zijn. Dus het betreffende model onder rembours besteld. De dag dat de wasdroger zou komen krijg ik smorgens een mailtje dat de wasdroger onderweg is maar dat de winkel failliet is. Gelukkig had ik em onder rembours besteld en dus nog niet betaald. Ik heb de wasdroger niet aangenomen omdat ik dan bij een mankement de Siemensfabriek moest bellen. Dus moest ik op zoek naar een andere winkel. Via google kwam ik bij Bemmel en Kroon. Maar daar had ik eigenlijk nog nooit van gehoord. Even gegoogled voor de recenties en toen gebeld of ze het model echt wel op voorraad hadden want soms staat het er wel maar dan blijkt dat dat niet zo is. Ja hoor, hij was op voorraad. Dus ik wilde em online bestellen maar dat hoefde niet, het werd gelijk telefonisch geregeld en sávonds zou ik een mailtje krijgen met het tijdstip hoe laat de wasdroger de volgende zou komen. Dat ik ook keurig gebeurd. Ik werd zelfs nog een half uurtje van tevoren gebeld. En de wasdroger was nog 25 euro goedkoper ook! Echt een topzaak die weet wat snelle service en klantvriendelijkheid is. Ik heb em bij mijn favorieten gezet, zodat ik de volgende keer weet waar ik iets moet bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke van As 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vroeger liep ik altijd even de winkel in op de Dorpsstraat en werd ik prima geholpen. U selecteer ik op internet een produkt en bestel digitaal. Zou ik vragen hebben kan ik altijd even bellen.

Service
Keurige jonge mannen die me vragen waar ik de diepvrieskist wil hebben.

Assortiment
Laat ik het zo zeggen: alles wat ik me kan wensen verkopen ze

Aanbeveling
Ik ben al heel wat jaartjes een tevreden klant.

Extra toelichting
nee is wel duidelijk denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren zonder kosten. Producten netjes en overzichtelijk uitgestald.

Service
Vriendelijk personeel met verstand van zaken en de bezorging keurig zoals afgesproken.

Assortiment
Grote keuze en overzichtelijk tentoon gesteld.

Aanbeveling
Netjes, ruim, overzichtelijk en goed geholpen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk v Kollenburg 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Alles goed gecommuniceerd, vooraf berichten wanneer levering en tijdstippen

Assortiment
Ruime keus voor elk wat wils

Aanbeveling
Erg goede service en gratis aflevering op plek in huis.
Bij ons droger op 2e verdieping met draaitrap, nemen de oude mee en ruimen alles op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk met alle nodige info

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Set 18-07-2016 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
druk in de winkel dus het was eff wachten

Service
goed

Assortiment
niet alle type in de winkel

Aanbeveling
een winkel zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BK1546986 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet bestellen is gemak!

Service
Wat ze zeggen is waar op zaterdag besteld wordt op maandag geleverd.

Aanbeveling
Mooie producten en goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

veronique van damme 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlugge afhandeling

Service
heb een medewerker aan de lijn gehad en ben goed geholpen geweest

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
prijs kwaliteit is dik in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gero 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden.

Service
Heel goed, je kunt aangeven wanneer het artikel afgeleverd
kan worden.

Assortiment
Ik wist welk artikel ik nodig had.

Aanbeveling
Een goede winkel, snelle levering.

Extra toelichting
Ik heb deze grilplaat gekocht om cadeau te geven op 12 augustus. Na deze datum kan de plaat indien nodig retour gestuurd worden. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy2 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos bestellen.

Service
Goede orderafhandeling

Assortiment
Voldoende keuze uit alle witgoedartikelen

Aanbeveling
Goede webside

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosvos 18-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijk, behulpzaam.

Assortiment
Er stond precies wat ik nodig had: een mooie oven.

Aanbeveling
Prima winkel, maar je moet er wel voor "om". Ligt op een bedrijventerrein.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer snelle site bestelen en betalen

Service
Stipt op afgesproken tijdstip afleveren, netjes boven gezet, voor installatie en aansluiten tips gegeven.

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede winkel, doen wat ze beloven en iets meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Riekpas 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ze komen zeer beslist na wat ze beloven op de site

Aanbeveling
Na aankoop vond ik mijn product elders iets goedkoper en heb ik zoals aangegeven op de site keurig het verschil terug gestort gekregen, verder prima services ze krijgen van mij een dikke👍

Extra toelichting
De extra services is helemaal top nieuwe wasmachine hebben ze helemaal naar 3 hoog gebracht en de oude weer mee terug geen hulp hiervoor hoeven te zoeken en dat voor € 5,00 extra, TOP geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De eenvoudige stappen om de zoekplaatjes te verkleinen maken het gebruikers vriendelijk

Service
Het aangeven van bezorgtijden via mail/sms maakt dat er niet de hele dag iemand thuis hoeft te wachten

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijke website en persoonlijke service bij vragen dragen bij aan deze score

Extra toelichting
Mogelijk kan kgg ook via de whattsapp, omdatveel mensen sms niet of minimaal gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bemmel Kroon 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
correct en netjes

Service
kan niet beter

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
makklijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk.

Service
Levering wasmachine ook op verdieping zonder meerprijs. Aansluiten voor gering bedrag mogelijk. Verpakking en oude apparatuur wordt netjes afgevoerd.

Assortiment
De gekozen wasmachine was niet meer leverbaar en zou dus niet meer in de webshop moeten voorkomen. Dit stond in niet in de mail van aankoopbevestiging, wel op de digitale PDF faktuur. Het opvolgmodel is geleverd.

Aanbeveling
Tevreden met de geleverde wasmachine, bezorg en aansluit service.

Extra toelichting
Minpuntje is dat er niet zomaar een andere machine geleverd zou moeten worden. Dit stond niet in de aankoopbevesting, wel in de digitale faktuur. Indien klant PDF faktuur niet tijdig opend en zorgvuldig leest zou dit wel eens een onaangename verrassing kunnen zijn zeker als je veel tijd hebt gestoken in het uitkiezen van een bepaald model. Hiervoor zou expliciet toestemming gevraagd moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Meyer 16-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Donderdag de keuze gemaakt, vrijdag reeds geleverd.

Service
Vlot afgehandeld, pinnen en klaar :)

Extra toelichting
Heb deze webshop leren kennen door kieskeurig, een aanrader. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en snel geregeld

Service
Aardige service

Assortiment
Veel keuze voor wisselend budget

Aanbeveling
Makkelijk, snel en goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, goede informatie.

Service
Snelle directe informatie.

Assortiment
Gezochte producten met reuze keuze.

Aanbeveling
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m c v d graaf 15-07-2016 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijke afspraken.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
doelgericht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gertjan 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
goed te vergelijken, snelle reactie op offerteaanvraag, correcte klantenservice

Service
meer betaald voor "extra service", maar de goederen werden gewoon afgeleverd, goederen werden niet uitgepakt, er werd geen verpakking mee terug genomen en er werden geen oude toestellen mee terug genomen

Assortiment
uitgebreide keuze, maar niet altijd even up to date. zo bleek de vriezer die ik gekozen had niet langer te verkrijgen, ondanks dat hij op de site stond en er zelf een offerte voor werd opgesteld

Aanbeveling
over het algemeen wel tevreden maar uiteindelijk niet gehad wat ik gevraagd / gehoopt had
boven dien dan ook nog eens geen service waarvoor ik betaald heb en mijn inziens onvoldoende gecompenseerd voor ongemakken

Extra toelichting
ordernummer BKI541401

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo Middelkoop 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en zonder gedoe

Service
Het doen wat ze zeggen!

Assortiment
Zeer Ruime sortering

Aanbeveling
Alles goed geregeld van web-shop tot de deur zonder gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima! overzichtelijke website.

Service
Wasmachine de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jp schobben 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel snelle levering mogen er veel een voorbeeld van nemen

Service
aan de telefoon degelijke uitleg gekregen

Assortiment
juiste afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chico 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, scherpe prijzen en gewoon veel uit voorraad direct leverbaar.

Service
Directe bevestiging van de bestelling per e-mail met aankondiging van de verwachte leverings/bezorg-datum inclusief faktuur.
Op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur een half uur vóór aankomst.

Assortiment
Gewoon ruime keuze in alle soorten en alle prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teekema 15-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed gesorteerd

Service
Snel geholpen, wist al onze vragen te beantwoorden

Assortiment
Er is een ruime keuze van meerdere merken en meerdere modellen

Aanbeveling
Ruime nette winkel, goed te bereiken vanaf de snelweg. Mensen weten waar ze het over hebben. We zijn hier eerder geweest met het uitzoeken van een stoomoven, ook toen zijn we erg goed geholpen. Dat is de reden dat we hier terug zijn gegaan .

Extra toelichting
We hebben een wasmachine en wasdroger gekocht en voordat we de definitieve keuze maakten zijn we in de winkel erg goed geholpen en alle vragen die we hadden zijn naar tevredenheid beantwoord. Nu we onze producten thuis hebben, voldoen ze erg naar onze verwachting. Ook de snelle levering en service is super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Bakker 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk behandeld aan de telefoon met bestellen, vriendelijke bezorgers die nog een keer terugkwamen voor iets aan te passen en rekening hielden met mijn moeders wensen!

Service
Zelfde verhaal, ze legde alles goed uit en hielpen waar ze konden.

Assortiment
Misschien niet het grootste assortiment maar ik ging meer op de naam af van deze winkel, prima.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dat alles goed is gegaan, ik werd gebeld zodat ik naar mijn moeder kon toelopen zodra de mannen van levering aankwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jblom 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het winkelsysteem werkt prima, de geboden informatie van elk product met reviews is uitstekend

Service
Duidelijke mail na bestelling (goeie opmaak met de belangrijkste informatie + heel duidelijk in rood dat je binnen 24 uur goed moet kijken of je bestelling niet beschadigd is). Het leveringsbedrijf was ook erg fijn met een goeie order tracker.

Assortiment
Via kieskeurig.nl binnengekomen, dus niet heel goed gekeken binnen Bemmel Kroon.

Aanbeveling
Gewoon to the point en overzichtelijk en goeie mail- & betalingscommunicatie

Extra toelichting
ordernummer: BKI546547

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sophia presburg 15-07-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij en goed en onbetaald parkeren

Service
Uitstekende en deskundige verkoopadviezen op maat. Geen wachttijd.

Assortiment
Voorzover het gevraagde model niet ter plaatse aanwezig was, toegelicht aan de hand van tot en mondeling.

Aanbeveling
Zie hierboven. In alle opzichten, ook qua prijs de beste.

Extra toelichting
Uitstekend. Uitslag graag via email aangezien ik geen Facebook gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissKoopje 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een fluitje van een cent om hier te bestellen.

Service
Via mails en sms wordt je prima op de hoogte gehouden van alles wat met de bestelling (BKI546187) te maken heeft.

Assortiment
Bestelde artikel nergens goedkoper gevonden, wel stukken duurder!

Aanbeveling
Ook met eerdere bestelling zelfde goede ervaring!

Extra toelichting
Zou niet weten hoe het beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Diverse e-mails en een sms ontvangen over de leveringstijd. Super!

Aanbeveling
Fijne service!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AV 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met duidelijke productspecificaties. Voldoende filters aan te geven.

Service
Goede communicatie over de status van de bestelling en bezorging (zelf datum aan te geven, tijdige doorgave van de daadwerkelijke bezorgtijden).

Assortiment
Veel keus in verschillende prijsklasses (betreft koelkast, in het verleden ook vriezer en wasmachine).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris Nisj 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De online winkel was gemakkelijk bereikbaar. Alles ging vlug in zijn werk. Enkel de toeslag voor het betalen met pin vond ik wat raar.

Service
Vlug en handig

Assortiment
Ik vond onmiddellijk wat ik nodig had.

Extra toelichting
De betalingswijze is iets onduidelijker. Ideal kon ik niet aanvinken, was blijkbaar niet van toepassing en om te pinnen werd een toeslag aangerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk website

Service
Er was geen service nodig, alles ging in 1 keer goed.

Assortiment
Genoeg aanbod in wasmachines en de goedkoopste

Extra toelichting
ordernummer BKI546190

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ostendorf 14-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Normaal bereikbaar

Service
Service slecht geregeld.Geloof niet wat er staat op de webside dat maken ze niet waar dus bel eerst want het afleveren is achter de drempel bij de koerier (waarop de side staat netjes geleverd tot waar de vorige machine staat en uitgepakt neer gezet.(Niet aansluiten)DIT IS NIET HET GEVAL!!!!!!!Tekenen en weg wezen!!Zoek het maar uit met een machine van 80 KG.
Oude meenemen doen ze ook niet vragen ze niet eens.Wij mogen niks installeren ofdragen we zijn niet verzekert en mogen niks verichten!Weg zijnze!!Speciaal besteld voorde gratis service!!IK zou 10 euro terug krijgen werd mij beloofd(afkoop voor een kleine hernia)80KG de trap op met 2 draaien!!

Extra toelichting
emails bij aflevering werkt wel heel fijn!!Toch nog iets goeds dan!!!!Koerier hoef je niks van de verwachten komt niet eens mensen te woord.Hebben ze geen boodschap aan.Beetje asociaal gedrag eene ANITA!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

paul vons 14-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle koelkasten staan mooi geplaatst en geven een uiterlijk zoals je t thuis heb staan

Service
Super bezorgers vriendelijk en snel

Assortiment
Uitgebreid en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Mensen die er verstand van hebben en de tijd voor je nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Scholten 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig om per internet te bestellen. Zelfs oudere mensen zoals ik kunnen het.

Service
Wat beloofd werd, is waar gemaakt.

Assortiment
Ruim gesorteerd in het product waar wij naar zochten.

Aanbeveling
Echt een aanrader, en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service, vriendelijk en volgens afspraak! Absoluut een aanrader

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk waardoor de producten gemakkelijk vindbaar zijn.

Extra toelichting
Absoluut een aanrader, website is een stuk goedkoper t.o.v. Andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 14-07-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel veel keuze in alle prijs klasse

Service
Gewoon toppie Snelle levering

Assortiment
Reeds eerder genoemd Ruime keuze en zeer overzichtelijk

Aanbeveling
Ouderwetse Service

Extra toelichting
Gewoon gezellig kontakt niets opdringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews