bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17787 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3219 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janine Brouwer 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelis44 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er wordt mee gedacht, wij zitten midden in een verhuizing en er werd gevraagd of de bezorging ingepakt moest blijven.

Service
De bezorging werd netjes op de plek geplaatst en aangesloten. Waterpas gezet en toegelicht.

Assortiment
Bijna alle merken/type zijn aanwezig

Aanbeveling
Eerlijk, duidelijk en denken goed mee. Proberen je niet iets te verkopen wat je niet wilt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smak93 09-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden. De winkel is erg netjes en fijn, je wordt altijd goed geholpen door vriendelijk personeel die er ook verstand van heeft.

Service
Het personeel is erg vriendelijk. Ze geven je hun eerlijke mening over producten wat mij erg hielp bij de aankopen. Naar mijn idee weten ze ook waar ze over praten, ze komen professioneel over en dat vindt ik fijn omdat ik er zelf niet veel verstand van heb. Producten kunnen altijd snel geleverd worden en dat is prettig. Het bezorgen is ook erg netjes. De mannen die bij mij kwamen waren ook erg vriendelijk en stelde mij als klant echt koning. Van te voren een indicatie hoe laat ze komen, helaas is de tijd wel ruim genomen waardoor je toch een hele ochtend of middag thuis moet blijven. Wel erg netjes dat ze tien minuten voordat ze er zijn nog even bellen! Top

Assortiment
Er is genoeg keuze uit heel veel verschillende producten waardoor je voor veel producten hier terecht kan.

Aanbeveling
Ik raad de winkel zeker aan. Fijne winkel en service!

Extra toelichting
Fijne winkel, goede professionele service en kwalitatieve producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuijk 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet gekocht

Service
snelle levering

Assortiment
alle bedenkbaren apparaten zijn voorradig

Aanbeveling
gemaks en snelle levering

Extra toelichting
Via internet af te handelen,na ovewrleg goede prijsvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ligt 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn vanuit je luie stoel!

Service
waar gemaakt binnen 24 uur geleverd en dat nog wel in het weekend

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
hele goede eerste ervaring

Extra toelichting
De eerste keer dat ik bij U een aankoop doe , onze complimenten . had nu eindelijk weer het gevoel dat klant koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joebel 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig bij deze firma terechtgekomen omdat we een vrieskast aan wilden schaffen. Zeer overzichtelijke site. De gegevens waren snel ingevuld en de bestelling was binnen een paar minuten gedaan en betaald.

Service
Had voor de zekerheid de winkel gebeld over de leverdatum. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Wilden de kast de volgende dag geleverd hebben. Dat was geen probleem.

Assortiment
Wij hebben uiteraard alleen gekeken naar het product dat we wilden kopen. Maar er is een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het bedrijf komt zijn afspraken na. Vrijdag besteld en zaterdag werd de vrieskast al geleverd zonder extra kosten. Telefonisch keurig te woord gestaan. Wij raden deze firma aan andere mensen zeer zeker aan.

Extra toelichting
Komen hun afspraken na, snelle levering. Krijg keurig een email met daarin de bon door wie het artikel wordt bezorgd en wanneer het artikel gevolgd kan worden via track en trace. Wordt vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecilemat 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Ik had een andere Bosch wasautomaat besteld maar die bleek niet op voorraad, wat overigens keurig in de orderbevestiging stond vermeld. Toen ik 2 dagen later Bemmel&Kroon belde om te vragen of ze al konden aangeven hoe lang het ging duren, hebben ze dat keurig uitgezocht bij de fabrikant. Het zou dus nog een week gaan duren. Bemmel&Kroon heeft toen het aanbod gedaan een duurdere Bosch te leveren, die wel op voorraad was, tegen dezelfde prijs, die de dag erna al geleverd kon worden. Vind ik dus helemaal top en een uitstekende service!

Aanbeveling
Zie wat ik heb geschreven onder service!
Top zaak!

Extra toelichting
Toen bleek dat de door mij gekozen Bosch wasmachine niet snel te leveren was heb ik zonder bijbetaling een duurdere Bosch als vervanger gekregen, die de dag erna al geleverd kon worden. Dit vind ik echt een uitstekende service! Wasmachine werd keurig op tijd geleverd door aardige mannen en voor het aansluiten van de nieuwe en het weghalen van de oude machine werden ook geen extra kosten in rekening gebracht. Kortom echt een topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FulcoK 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het bestelde exemplaar was niet op voorraad en levering duurde langer dan verwacht. Een belletje om te ruilen voor een duurder model dat wel op voorraad was, was genoeg. Ik kreeg te horen dat de €70 dat dit model duurder was, kwijtgescholden werd. Levering ging perfect en werd gratis geïnstalleerd. Simpelweg eweldige service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

dongkes 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, prima service, goede tijdsplanning en aardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellynieuw 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na een telefoontje zonder wachttijd, heb ik de volgende dag mijn wasmachine in huis.

Service
alles is netjes afgehandeld, heb hier zelf niks voor hoeven doen.

Extra toelichting
bereikbaarheid, vriendelijkheid, service allemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReindeRover 07-11-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk

Algemene score

9,0

Gemak
Naast de webshop is er een goed uitgeruste fysieke winkel waar je makkelijk je auto kwijt kunt, aanbetaling niet nodig.

Service
Aflevering op dag naar eigen keuze, regelmatig updates over tijdstip van bezorgen, PIN betaling aan de chauffeur, hulp bij probleem met inbouw.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabastiann 07-11-2014 In de winkel gekocht
zoetewouden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen aanbetaling binnen twee weken alle apparatuur binnen
duidelijke uitleg en advies
voor en nadelen van het ene merk en de andere

Service
zeer goede monteur netjes alles achter gelaten en geen probleem bij kleine extra's
dus ook bij het monteren kiezen zij de beste bedrijf met duidelijke kosten

Assortiment
zeer groot de nieuwste der nieuwste hebben ze

Aanbeveling
welke andere winkel er is maar een die al jaren de besten zijn bemmel en kroon

Extra toelichting
het is makkelijk als je weet wat je wilt hebben om te bestellen via internet wil je meer weten dan kan je langs gaan en dan hebben ze deze ook staan dus van alle gemakken voorzien dus van a tot z voor keukens bij bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannez 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb online een magnetron gekocht, alles ging naar wens, de magnetron is op de gewenste dag aangekomen. er werd een half uurtje van tevoren gebeld dus dat is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien S 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en duidelijke website

Service
via email dag van tevoren bericht hoe laat ik ze kon verwachten en op de dag van levering ook nog telefoontje dat ze onderweg waren. Erg netjes.

Aanbeveling
Meerdere vestigingen. Een kort telefoontje bracht ons verder bij de installatie. De persoon aan de telefoon wist precies waar we het over hadden.

Extra toelichting
Alle informatie is duidelijk geformuleerd. Na betaling kreeg ik gelijk bericht dat ik een ander type vaatwasser zou krijgen. (opvolger van)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdejongh60 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering vooraf stipt aangekondigd. Met als service aansluiting, plaatsing, afvoer oude machine en verpakking, alsmede thuispinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SBK-Verhuur 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede site

Service
Prima traject informatie van bestelling tot levering

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Heel goed en snel leveringstraject

Extra toelichting
Gewoon een prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeurtP 07-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Groot assortiment in de winkel voorradig.

Service
Uiteindelijk telefonisch besteld, snel helder en geleverd conform afspraak

Aanbeveling
Nette en vriendelijke medewerkster, zowel in de winkel als aan de telefoon. Afspraken zijn 100% nagekomen. Kijk, dat is nog eens prettig en fijn winkelen.

Extra toelichting
Bemmel & Kroon hebben een uitgebreid assortiment van artikelen in de winkel opgesteld. Hierdoor kun je goed vergelijken en je keuze bepalen. De winkelprijs lag nog onder de webprijs dus echt de moeite waard om de winkel te bezoeken. Uiteindelijk telefonisch via de winkel besteld en keurig op tijd geleverd. Betalen bij de chauffeur en geen bezorgkosten. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JeKiNoRo 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld, en je kan zelf kiezen op welke dag het product geleverd wordt! Daarnaast krijg je tijdig een e-mail met een tijdspanne van 3 uur wanneer je bestelling geleverd wordt, en als klap op de vuurpijl bellen de chauffeurs ook nog ongeveer een half uur van tevoren!
Daarnaast brachten de chauffeurs onze wasmachine en droger ook nog eens helemaal naar boven, en werden deze ook nog aangesloten. Producten bestellen ging nog nooit zo soepel!

Service
Ik was zeer verast dat er duurdere vervangende modellen zijn geleverd omdat de door mij bestelde modellen niet meer leverbaar waren. Wat een service!

Daarnaast kunnen veel winkels wat leren van de communicatie bij Bemmel en Kroon. Alles wordt direct bevestigd en je wordt op alle mogelijke manieren geïnformeerd over de gang van zaken. Ik geloofde mijn ogen niet.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze!

Aanbeveling
Ik zou geen andere (online)winkel meer aanbevelen dan Bemmel en Kroon. Bij de eerstvolgende aanschaf shoppen wij nergens anders meer. Niets dan lof!

Extra toelichting
Wij zijn verschrikkelijk tevreden over de service van Bemmel en Kroon. Uitstekende en snelle communicatie, vragen worden direct behandeld, je mag zelf kiezen wanneer het product geleverd wordt, je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de chauffeurs precies komen, daarnaast kregen we nog duurdere modellen geleverd omdat de door ons bestelde modellen niet voorradig waren, de chauffeurs waren erg aardig en brachten de producten naar boven en sloten deze ook nog aan. Mooie bijkomstigheid was ook nog dat we een goede stofzuiger erbij kregen. Het was bijna te mooi om waar te zijn, wij zijn om!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Bruinning 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De bestelling was eenvoudig. Kreeg direct de vestiging. Apparaat was niet meer leverbaar, maar kreeg direct een uitstekend alternatief. En binnen enkele dagen bezorgd. Inclusief aansluiting. Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaco 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt het product bekijken in de winkel en bestellen via de site.

Service
Te woord gestaan in de winkel door een verkoper die zeer goede kennis van zaken had

Assortiment
Uiteraard staan niet alle types keukenapparatuur in de winkel maar op de site staan er genoeg om te kiezen

Aanbeveling
Prima geholpen en de juiste tips gegeven over het apparaat wat wij wilden hebben

Extra toelichting
Bekijken in de winkel en de nodige vragen gesteld over het apparaat. Daarop de juiste informatie gekregen. Daarna online besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HMvd 06-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, deskundig advies, ruime keuze, goede prijs en prima service. Zeer aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ypenburg2 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Werkt eigenlijk simpel, het product in de winkel zien heeft eigenlijk geen meerwaarde. Je ziet wat je krijgt, duidelijk omschreven.

Service
duidelijke info via email vooraf, ook over het aflevertijdstip.
2 bezorgers/installateur die weten hoe het moet: snel, duidelijk en verstaanbaar.

Assortiment
Ruime keuze, verdeeld over vele merken.

Aanbeveling
Eindelijk weer eens een zeer positieve ervaring van een levering aan huis. Volgende keer weer!

Extra toelichting
Duidelijke info op de site én via email. Je weet waar je aan toe bent, oude apparaat kosteloos afgevoerd. Supersnel, gemotiveerde bezorgers die weten wat een klant wil zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanneroosje 06-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime keuze, goed te woord gestaan

Service
Keurig op tijd geleverd, telefoontje voor aankomst bezorger wordt zeer gewaardeerd

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de scherpe prijs, en over de levering en aansluiting waarvoor geen extra kosten werden gerekend, echt heel deskundig aangesloten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Limburg 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website

Assortiment
Zeer groot assortiment met leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering, zondagavond besteld en dinsdagmorgen geleverd.

Extra toelichting
Goede website, snelle levering, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amontillado 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, bestelproces functioneert goed

Service
De door mij bestelde vaatwasser bleek niet meer voorradig. Er is (zonder meerkosten) een duurder vervangend model gestuurd !!!

Assortiment
Zeer compleet aanbod voor witgoed

Extra toelichting
Het gehele proces van bestellen tot en met levering verliep soepel, binnen 24 uur had ik het bestel product in huis. Daarboven was ik vooral aangenaam verast dat er een duurder vervangend model is gestuurd omdat het door mij bestelde niet meer leverbaar was, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jozet 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
pinautomaat van de chauffeur was kapot

Extra toelichting
laagste prijs en toch een uitstekende afhandeling vanaf het bestelllen op de site tot bezorgen thuis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeliep 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
+

Service
Duidelijke mail.
30 min van te voren gebeld wanneer het product afgeleverd zou worden. Heel fijn.
Product is netjes aangesloten etc.

Assortiment
+

Extra toelichting
Geen punten ter verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter antoon 05-11-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
geweldig, wat een service, vriendelijk
prijs goed

Extra toelichting
dames, aan de telefoon zeer correct, verstand van zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tootjeko 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk website

Service
Ik had bij mijn bestelling aangegeven om het mijn koelkast pas een week later bezorgd te krijgen. Kreeg de volgende dag een telefoontje of dit wel de bedoeling was en of het niet voor morgen bedoeld was.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, ook telefonisch. Er wordt daar mee gedacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jzandstra 05-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima geholpen in de mooie winkel. De medewerker gaf duidelijke uitleg, geen gepush. Invullen van de gegevens, betaling aan chauffeur en plaatsing verliepen prima. Oude machine werd netjes meegenomen.

Service
Een dag van te voren werd de tijd van levering doorgemaild. Daar werd keurig aan gehouden. Er werd een korte uitleg gegeven. De machine werd netjes geplaatst en aangesloten. We zijn helemaal tevreden.

Assortiment
In een mooie winkel vonden we een ruim assortiment. We zochten naar een Samsung Eco Bubble. Deze firma heeft keuze uit meerdere machines. De prijs is scherp. Het bijgeleverde cadeau (stofzuiger) mochten we inleveren tegen een redelijke vergoeding.

Aanbeveling
Ik heb mijn collega's verteld, dat ik geen spijt heb van mijn keuze om een nieuwe wasmachine te komen bij Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Een mooie winkel, keurige toiletten, 'bioscoopruimte' voor de kids om zich een half uurtje te kunnen vermaken. De producten zijn ruim uitgestald. Er wordt eerlijk, betrouwbaar en vakkundig advies gegeven. De winkel is makkelijk te bereiken. Wij zijn tevreden klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toktok 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede terugkoppeling na bestelling, stand van zaken van order en moment van levering

Service
15 min voor aankomst binnen de gestelde termijn een telefoontje dat men er aan komt.
hoewel levering tot achter de voordeur brengen de bezorgers uit zich zelf de machine naar 2 hoog.
-de volgende dag terug gebeld nav vraag via internet

Assortiment
ruim

Aanbeveling
gewoon zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Doorn 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk om het product uit te zoeken die je wil.

Service
Alles verliep volgens afspraak goed geholpen aan de balie en per telefoon als ik een vraag had en heel vriendelijk .

Assortiment
Zij hebben een groot assortiment in de winkel als je een keuze wilt maken.Wat niet in de winkel staat kan altijd besteld worden dat was geen punt.

Aanbeveling
Wij zijn goed geholpen, afspraak nagekomen zoals zij hebben belooft wij sturen zeker mijn vrienden naar de winkel toe daar krijg wij geen spijt van.

Extra toelichting
Wij hebben geen punten om gevonden die niet goed waren als ik weer wat nodig heb van hun assortiment ga ik zeker naar Bemmel & Kroon toe voor mijn volgende aankoop.Je word er vriendelijk geholpen en het ziet er netjes uit in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasathoda 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bemmel en Kroon heeft een prima keuze voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast ook veel modellen direct uit voorraad leverbaar. Om 16.00 uur besteld, de volgende dag om 9.00 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bisoedh 05-11-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk gangbaar dicht bij huis, service staat centraal, je kent je mensen,zeer vriendeijk

Service
je service zoals beloofd keurig op tijd nagekomen, prima

Assortiment
je hebt veel variatie ruime keuze

Aanbeveling
mijn vrienden en netwerk is erg groot ik zit vrijwillig in verschillende organisaties kan meer bekent maken

Extra toelichting
mijnprinter deed het niet ,verzoekt was in de winkelvoor de teruggave van 50euro's voor firma samsung te sturen maar in de winkel konden ze ook niet ik heb alle begrip ervoor, maar ik ben niets wijzer geworden Dit is een min punt Daarnaast zijn de lui zeer vriendelijk respect ervoor. een klant dat je goed behandeld komt zij gauw terug dat is zeer goeie reklame niet te belonen. dank u wel veel geluk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mik en Bar 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
geen idee over het hele assortiment uiteraard, maar ze hadden het nieuwste type van de wasdroger die ik wilde hebben voor de beste prijs.

Extra toelichting
prima afleverservice. Ophalen en neerzetten van de apparaten op de 2e verdieping was geen probleem (en gratis). top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werffie 05-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke, ruim en vindbaar

Service
Wat een aardig en vriendelijk personeel op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude Rijndijk

Aanbeveling
100% zeker. Wat een service. Wij zijn oudere mensen, en dan is het heerlijk dat ze zo klaarstaan voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bramdeman 05-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser, blijkt de goedkoopste internet aanbieder ook nog een winkel om de hoek te hebben. Waar de aangeboden vaatwasser ook echt staat!

Service
We wilden eigenlijk een Bosch kopen, maar toen de verkoper de Miele voor dezelfde prijs aanbood, konden wij dit aanbod niet afslaan....

Assortiment
Mooie verhoudign tussen nieuwe keukens een nieuwe apparaten. 50/50

Extra toelichting
Installatie van de vaatwasser word verzorgt door een externe partij. Netjes gedaan en goed geplaatst. Verkoper had niet vermeld dat de prijs voor de montage van de vaatwasser exclusief was, dit stond echter wel op de bon. Al met al toch uitermate tevreden over de winkel en de serivce. Zoals eerder vermeld fijn om een fysieke winkel te treffen waar "internetprijzen" gelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wurff 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wekiezenkeurig 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden product, gemakkelijk te bestellen, heldere voorwaarden, geen opdringerigheid wat betreft reclamemails.

Service
Geen extra kosten voor service-elementen. De levering was gratis en op de afgesproken tijd, en er was een gratis verlenging van de garantieperiode tot vijf jaar. Bij levering is het toestel prima geplaatst door vriendelijk personeel en het verpakkingsafval is meegenomen.

Assortiment
De prijs was zeker concurrerend: via Pricewatch kwam ik bij de site terecht, en de helderheid van de site wekte voldoende vertrouwen voor een bestelling.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen, en dat voor een prima productprijs; een aanrader!

Extra toelichting
Op zoek naar de beste prijs voor een Samsung koel- vriescombinatie kwam ik bij Bemmel en Kroon terecht via Pricewatch. Niet alleen de prijs bleek een topper, ook het gemak van bestellen en de voorwaarden (zoals gratis levering en een gratis uitbreiding van de garantie tot vijf jaar) waren zeer positief. De site was helder en gaf vertrouwen in een correcte afhandeling. Dat bleek ook in de praktijk het geval. Al met al; zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tbrinkel 04-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies in de winkel, zonder zorgen thuis afgeleverd en gesinstalleerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winnink 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het apparaat van onze voorkeur was in voorraad en de website werkte prima. Bestelling was snel geplaatst . De contacten met de bezorgers verliep voorspoedig

Service
Ook het verplaatsen van de droogtrommel werd zonder problemen geregeld. Na plaatsen van de wasmachine werd de droger weer teruggeplaatst.

Assortiment
Apparaat van onze voorkeur was voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf. Onze ervaring is positief!

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCvanDijk 04-11-2014 In de winkel gekocht
Bij woon boulevard Rijneke
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internet site maar ook een hele overzichtelijke en mooi ingerichte winkel

Service
Goede en duidelijke service in de winkel. Ze geven je uitleg en laten je dan met rust. Daarnaast snel aanspreekbaar voor vragen. Ik had naast de te vervangen koelkast nog 2 koelkasten die weg moesten en ondanks ze het normaal niet doen en omdat ze toevallig ruimte in de vrachtwagen hadden was het geen probleem om die mee te nemen! Super!

Assortiment
Zeer mooie collectie en geweldig mooi uitgestald

Aanbeveling
Hier vindt je op zijn minst de informatie die je nodig hebt

Extra toelichting
Gewoon simpel goede service zoals je mag verwachten en een geweldige winkel. Ze weten waar ze het over hebben en ook al kun je er niets kopen, je komt er zeker wijzer vandaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fuksik 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Dit is een professionele winkel. Ik adviseer!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shdouma 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk, wasmachine was zo besteld! Alles stond duidelijk aangegeven! Welke verdieping, wat het kostte om naar boven te brengen en aan te sluiten en wasmachine mee terug te nemen.
Transport, naar boven brengen en aansluiten en oude wasmachine meenemen was gratis bij mij en bedrag van € 9,95 werd er keurig afgetrokken.

Bij ander sites was naar boven brengen, het aansluiten en meenemen van de wasmachine veel duurder!

Service
Er werd een kwartier van te voren gebeld dat ze er over een kwartier zouden zijn! Keurig en ook keurig op tijd. De jongens hebben het naar boven getild, aangesloten, machine even aangezet, wat uitleggegeven en mijn oude wasmachine weer meegenomen.

Assortiment
Gewoon normaal assortiment. Dat is logisch want als je geen dealer bent dan heb je die producten ook niet.

Aanbeveling
Keurig, de levering, hoe laat ze komen, het bellen van te voren dat we eraan komen en mailtje dat het is afgeleverd!
En geen belachelijk 0900 nummer waarvoor je euro's moet betalen als je vragen hebt.

Extra toelichting
Goede lage prijs, bij mijn wasmachine was de levering/transport, het aansluiten en oude wasmachine mee terugnemen gratis. En, ik heb een mooie AEG stofzuiger cadeau gekregen bij deze wasmachine! Veel gezocht, wasmachine stond bij anderen voor 3 euro goedkoper maar moest je betalen voor omhoog brengen , aansluiten en oude meenemen en zat er geen stofzuiger bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cootje81 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk uitleg en nette prijs

Service
Er goede service en aardig medewerkers

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende producten

Aanbeveling
Als ik te vrede ben zou ik jullie zker aanbevelen aan andere.
En dat zijn we zeker

Extra toelichting
Overal erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

boekkie 04-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Doen wat ze zeggen, je krijgt een mail hoe laat ze komen en een belletje dat ze onderweg zijn. Alles goed aangesloten en vriendelijk personeel.

Assortiment
Bijna alles op het gebied van witgoed.

Extra toelichting
Alles scherp geprijsd en goede uitleg van de verkoper. Product binnen twee dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verav73 04-11-2014 In de winkel gekocht
Qruquius in Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik werd vriendelijk zonder opdringerigheid geholpen en en kon met vakkundig advies een goede keus maken.

Service
Snelle service en werd per mail van alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Was voor mij voldoende. ik wist direct dat wat ik wilde kopen er was.

Aanbeveling
Vind het een prettige zaak met vriendelijk personeel. Je wordt rustig en vakkundig geadviseerd. Daarna wordt je met rust gelaten om zelf een keuze te maken. Voor vragen staan ze weer direct klaar.

Extra toelichting
Kan niets bedenken wat ik niet goed vind aan deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peur23 04-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, doen wat ze beloven. Zowel de webshop als de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenball 04-11-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk besteld in de winkel, zelf een bezorg dag kiezen.

Service
prima service, niets op aan te merken. ze leveren in een vak van 3 uur, dus niet de hele dag wachten.

Assortiment
gevonden wat ik zocht en de goedkoopste voor mijn keuze vriezer.

Aanbeveling
door de prettige ervaring eerder met het kopen van mijn wasmachine/droger en deze vriezer kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben en het iemand anders ook aanraad.

Extra toelichting
door ervaring zeer tevreden, geen aanmerkingen. soms goed op de prijs letten omdat het dagelijks kan veranderen ivm. internet prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

zwannagt 04-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De verkoper gaf duidelijke informatie op de door ons gestelde vragen en liet ook echt de beslissing van aanschaf bij ons.

Assortiment
Het assortiment was voor ons voldoende uitgebreid om hier uit een keuze te maken. Dit zowel op het gebied van prijzen als merken.

Aanbeveling
Allereerst ligt de winkel centraal en nodigt het je uit om binnen te stappen, rond te kijken , te laten informeren zonder het gevoel dat je tot koop moet overgaan.

Extra toelichting
De vaatwasser werd keurig op tijd geleverd en geplaatst zoals was overeengekomen. Zowel de transportdienst als de monteur zochten eerst nog telefonisch contact om aan te geven hoe laat zij ongeveer aanwezig zouden zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews