bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15992 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2951 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janvanzonneveld 26-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen zijn via de website overzichtelijk gerangschikt.

Service
Goed te woord gestaan door personeel , en en was ter zake kundig.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Tot en met de bezorging van het artikel was alles 100 procent !!

Extra toelichting
Zoals vermeld was alles zeer goed verzorgd , en ( belangrijk)de gemaakte afspraken zijn zeer punctueel nagekomen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert.schmelcher 26-06-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakelyk

Service
goede seviche

Extra toelichting
er is veel prys verschil met de winkels het gemak vriendelykby leveringveel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debrichy 25-06-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch al wat inlichtingen ontvangen. We konden daardoor gericht zoeken op internet

Service
We kregen van de verschillende drogers uitgebreide uitleg. Winkelier kon elke vraag hierover beantwoorden. We hadden de droger op zeer korte termijn nodig en dat is gelukt. Werd op de tweede werkdag keurig gezorgd. Oude droger werd meegenomen en nieuwe geplaatst zonder extra hiervoor te hoeven betalen. Betaling ging makkelijk via een pin.

Assortiment
We konden uit verschillende drogers kiezen. Verkoper heeft ons deskundig te woord gestaan.

Aanbeveling
De manier waarop we te woord zijn gestaan, de afhandeling en de bezorging was erg service gericht. Voor onze volgende aankopen gaan we zeker naar Bemmel en kroon Zoetermeer terug.

Extra toelichting
De winkel straalt netheid uit. Alles ziet er goed en schoon uit. Groot assortiment en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinky 25-06-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Wij zijn ontzettend tevreden over Bemmel en Kroon. Eerst hebben wij wat research gedaan voor de wasmachine en droger van AEG en kwamen eigenlijk snel bij bemmel en kroon uit vanwege hun goede naam en schappelijke prijzen. Eenmaal in de winkel aangekomen werden wij ontzettend goed geholpen kennis is uitstekend. Eenmaal bij de kassa aangekomen kregen wij € 80,- weekend korting wat dan ook erg vriendelijk is en wij zeer op prijs stellen. Levering keurig verlopen netjes een mailtje van te voren tussen welke tijden het ongeveer geleverd wordt. Dag van levering kwartier van te voren telefoontje van de bezorgers. Er werd netjes aangebeld om te vragen of er nog oude apparaten weg moesten en vervolgens zonder schade hebben de heten het aangesloten! Kortom goed bedrijf en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rb74 25-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel geleverd.

Service
Wasmachine werd netjes uitgepakt en geinstalleerd en zelfs de eerste lege draai werd aangezet, dus meteen gebruiksklaar!

Aanbeveling
Prima service. Bestelde wasmachine was niet meer leverbaar, er werd een betere geleverd voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jaap huisman 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer vriendelijk ontvangen in de zaak. Goed voorgelicht en snelle service

Assortiment
Kon uit verschillende vrieskasten zoeken.

Aanbeveling
Prachtige zaak. Zeer vriendelijk personeel. Lekkere koffie aangeboden. En goede service

Extra toelichting
Mooi pand.Goede parkeergelegenheid. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
jaap huisman 09-07-2013

Ben het helemaal mee eens

Reageer

HenkvdPut 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Service
Goede service bij telefonsiche navraag over de producten.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met de aflevering.

Extra toelichting
Zeer tevreden over het hele proces van bestelling tot en met de aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob.bremer 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website. Ondanks een netwerkprobleem tijdens het betalen (waardoor het betalen via Ideal niet lukte) werd dit na 1 mail keurig opgelost. Klasse !

Service
Heldere, snelle en duidelijke communicatie via e-mail.

Extra toelichting
Prima service en keurige aflevering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

i-n-e-k-e 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website en vervolgens de winkel in Zoetermeer is goed en gemakkelijk bereikbaar. Het assortiment is goed en logisch opgesteld in de winkel

Service
De professionaliteit van de verkoper(s) is uitstekend. De behandeling prima en de levertijd uit voorraad meer dan plezierig

Assortiment
het product dat wij zochten was in ruime mate en in verschillende prijsklassen en merken voorradig

Aanbeveling
Het cijfer 10 geven wij nimmer bij geen enkele aankoop. Het cijfer 9 is meer dan terecht. Wederom een goede ervaring met Bemmel en Kroon, nadat wij circa2,5 jaar geleden via Bemmel en Kroon onze keuken hebben laten vervangen.Ook deze keer was het installatieproces prima verzorgd. Klasse !

Extra toelichting
de winkel in Zoetermeer is uitnodigend en doelmatig opgezet voor zijn soort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwesmits 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima service, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan_ploeg 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wij wisten wat we wilde kopen en ging nu kijken op internet. aangezien wij zeer goede ervaring hebben met Bemmel en Kroon, gingen wij naar hun side en kregen de magnetron voor de zelfde prijs als bij diegenen die hem het goedkoopst aanbood.

Service
goede bezorg service en ook nog eens gratis.

Assortiment
wij konden bij deze side slagen naar wat wij zochten. en de prijs viel door hu {elders duurder} aktie kregen wij hem zelfs goedkoper dan de aangegeven prijs.

Aanbeveling
goede services, en een vriendelijke behandeling. wij hebben het hier over de Bemmel en Kroon winkel Cruquius.

Extra toelichting
wij hebben weinig tot geen aanmerking over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

44444444 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik hoedfe niet de hele dag thuis te blijven, kon volgen waar de bestellers waren en was dus op goeie moment thuis voor ontvangst. Wasmachine is 3 trappen opgedragen en goed aangesloten, door twee vriendelijke heren.

Aanbeveling
Prettig besteld, prettig gebracht en prettig afgehandeld en de wasmachine wast en centrifugeert geweldig!

Extra toelichting
Het is allemaal op een klantvriendelijke en makkelijke manier gegaan, de wasmachine doet het goed en bovendien vind ik het goed dat een winkel waarde hecht aan en de klanten vraagt een review te schrijven, dat betekent dat je echt kritisch kijkt naar je eigen producten en bereid bent bepaalde zaken werkelijk te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

M.J.K. 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Wie hier niet slaagt zal het ergens anders niet snel vinden

Aanbeveling
Prima webshop en geweldige showroom met zeer klantvriendelijke verkopers

Extra toelichting
Zeer goede adviezen omtrent aanschaf van een product. En ook de afgesproken leveringstijden worden correct afgehandeld.En de bezorging en service van de bezorgers van Bemmel&Kroon zijn tiptop in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joycelegger 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel goed bereikbaar, overzichtelijk, vriendelijk personeel

Service
doen er alles aan om aan je wensen te voldoen en met bezorgen helemaal want chauffeur belt ongeveer kwartier voor de aflevering nog even op , super

Assortiment
alles per groep ingedeeld in de winkel, dus je komt voor vaatwasser en ziet ook alleen maar vaatwassers, gewoon waar je voor komt

Aanbeveling
super grote winkel, aardig personeel, dringen niet aan maar proberen mee te denken

Extra toelichting
gewoon super en zeer goedkoop, je kan ook spullen direct meenemen als je dat wilt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel454 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuppie 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer klantvriendelijke medewerkers. Ze weten echt waar ze het over hebben en nemen ruim de tijd voor je.

Assortiment
Enorm aanbod in allerlei prijsklasse. Zeer overzichtelijk en ruim opgezet.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om hier eerst eens een kijkje te gaan nemen. Prijzen en klantvriendelijkheid/service zijn zeer goed.

Extra toelichting
Mooi en ruim opgezette artikelen en een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

913040 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webside

Service
Je werd steeds op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was,
Ook werd vermeld dat ik de stekker van de oude kookplaat moest halen omdat er bij de nieuwe geen bijzit.

Assortiment
Veel keuze uit diverse merken

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en zeer goede prijzen.

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid zowel via de mail als telefonisch en zeer snel antwoord. Prijs van het product was het laagste. De bezorgdienst zou van te voren telefonisch bellen maar dit hebben ze niet gedaan en ik vind het jammer dat je niet aan kon geven of de bezorging voor- of nademiddag afleverde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svendlink 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikhofman 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel in Hazerswoude is op een uitstekende locatie gelegen, goede parkeerfaciliteiten.
Betalen bij afleveren was geen probleem.

Service
De verkoper heeft ons uitsteknd geadviseerd en de installatie van de vaatvasser werd snel en keurig uitgevoerd.

Assortiment
in de winkel waren voldoende artikelen aanwezig om een goed en afgewogen keuze te maken.

Aanbeveling
goede verkopers, groot assortiment, snelle levering en montage tegen een schappelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits_overd 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de website wordt je na de bestelling automatisch geloosd naar bijv iDeal. Hierbij wordt echter een ander rekeningnummer gehanteerd dan op de website zelf wordt getoond. Na een mailtje naar de verkoopafdeling was dat probleem snel verholpen en kregen we alsnog het bericht dat de betaling gelukt is.

Service
Over de status van je bestelling wordt je per mail netjes in kennis gesteldt.

Assortiment
Het aanbod bij Bel en Kroon was voor ons perfect, exact het model dat wij wilde hebben was ook nog eens scherp geprijst. Na een offerte ontvang je netjes een gespecificeerde opgave en weet je gelijk waar je aan toe bent.

Aanbeveling
Goede service, nette begeleiding tijdens de bestelling en levering volgens afspraak en planning (je kunt zelf aangeven wanneer jij jouw bestelling wenst te ontvangen, daarna wordt je daags van te voren in kennis gesteld van de verwachte lertijd (in onze situatie was de bestelling van 14:15 tot 16:15 uur, aflevering was 14:25 uur...

Extra toelichting
Het geen Bemmel en Kroon vermeldt op hun webpagina komen ze ook na...perfecte service. Enkel verbeterpunt zou kunnen zijn de afstemming van het rekeningnummer dat op de website staat beter af te stemmen met betalling via iDeal. Zeker een winkel om een keer je bestelling via internet te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvoncken 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Telefonisch informatie gevraagd, direct de juiste informatie ontvangen en meteen bestelling kunnen plaatsen. Bezorging ging ook uitstekend. Goede informatie over bezorgings-tijdstip.

Service
Prima service, alleen was het jammer dat het oude apparaat niet meegegeven kon worden.

Aanbeveling
Prima geholpen, snelle bezorging, duidelijke informatievoorziening.

Extra toelichting
Prima service, snel geregeld, snel bezorgd, duidelijke informatie over bezorgtijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

linnie13 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 5 minuten een vaatwasser gekocht en een monteur geregeld die de vaatwasser 3 werkdagen later kwam afleveren en installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdewinter 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare toonzaal.

Service
Ruime aandacht voor de klant. Bij aflevering viel de monteur niet alleen op door zijn vakkundigheid, maar vooral ook door zijn netheid. Na installatie werd alles keurig schoon opgeleverd. Hulde!

Assortiment
De toonzaal is ruim opgezet, waardoor je als klant de verschillende mogelijkheden direct zelf kunt zien.

Aanbeveling
Wij bevelen Bemmel & Kroon met een gerust hart aan anderen aan. Wij zijn al enkele jaren naar volle tevredenheid klant en daarom voor deze aankoop natuurlijk weer terug gegaan.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans, zegt men wel eens. Dat geldt wat ons betreft zeker voor Bemmel & Kroon. Vakkundigheid, service en snelheid zijn voor ons heel belangrijk en het feit dat je bij eventuele problemen geen gezeur hebt met waar de verantwoordelijkheid ligt: je wordt gewoon keurig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinBK 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon eerst even de site van de Consumentenbond bekeken, toen kwam mijn machine het goedkoopst uit de bus bij Bemmel en Kroon

Service
De afvoerslang was net te kort. De monteurs haalden meteen een verlengstuk uit hun auto om de slang alsnog passend te maken. Binnen 5 minuten stond hij te draaien.

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
Tevreden over de voordelige prijs van de machine, de levering en de monteurs. Ik werd keurig gebeld dat ze over een half uurtje zouden afleveren en ze hebben de machine meteen aangesloten. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijnrem 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles onder een dak,voor de keuken

Service
er is altijd wel wat te regelen.
10 uur wat gekocht en 2 uur bezorgt

Assortiment
goed

Aanbeveling
zoals ze nu zijn aan een ieder.

Extra toelichting
al ze zo blijven dan blijf ik zeker een trouwe klant. eigenlijk kom al jaren bij van bemmel en kroon,maar nu zij we zeker heel blij met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannetp 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor ons als bedrijf is het een uitstekende methode als je online artikelen kunt bestellen plus een snelle afhandeling.

Service
Prima, kan ik absoluut aanbevelen.

Assortiment
Wij als bedrijf waren gericht op zoek naar een bepaalde magnetron. We hebben niet echt gekeken naar het assortiment.

Aanbeveling
Zou v Bemmel en Kroon zeker aanbevelen bij zowel bedrijven als particulieren.

Extra toelichting
Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb bij v Bemmel en Kroon, zeer tevreden over de snelle levering en serviceverlening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit_J 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer prettige bezorgdienst.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Heb zelf ook nog een wasmachine gekocht voor iemand anders.

Extra toelichting
Apparatuur staat overzichtelijk opgesteld; personeel is vriendelijk en kundig. Tevens laagste prijs in Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvrijn 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfect, geen ander woord voor. Had eigenlijk een 11 willen geven

Extra toelichting
De service van bestelling tot en met aflevering is perfect. Het is dat we nog geen in te vriezen spullen hadden, anders hij de vriezer ook nog gevuld hebben, denk ik.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fer79 18-06-2013

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Incl. bezorgen op de 2e verdieping in huis en meenemen van de oude machine(ook vanaf de 2e dus) de goedkoopste en levering de volgende werkdag. Avond ervoor een mail met de bezorgtijd en op de dag zelf werd ik een half uur van tevoren gebeld door de chauffeur zelf. Machine is op de gewenste plek op zolder gezet, aangesloten en getest door de heren. En pinnen bij aflevering. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alexa1982 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
hij zuigt goed en beweegt lekker mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartman27 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk

Service
heel goede service

Assortiment
De wasmachine die wij er bestelde was een ouder type, wij kregen voor het zelfde geld een nieuw type.wat wil je nog meer

Aanbeveling
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpapana 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Great service and delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele 111 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goed uitleg van de medewerker in Zoetermeer.De man wist waar hij over praatte.Nam ook de tijd voor ons,perfect!Zeer deskundig.

Assortiment
Veel keus in de winkel van Zoetermeer.
Goede uitstraling van de artikelen.
Overzichtelijk.

Aanbeveling
Duidelijk in waar en verkoop.
Eerlijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Heb geen punt om terug te vallen.Wij komen al jaren in Zoetermeer bij deze zaak.Fijn personeel wat er al jaren werkt. Dus een fijn gevoel om steeds terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shop women 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
velen apparaten snelle levering eerste aankoop bij bemmel & kroon en ben zeer te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheaPaul 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijke site, producten makkelijk te vinden, heel simpel bestelproces, lekker makkelijk pinnen bij de chauffeur wat trouwens ook veilig is zowel voor de bezorger als voor de klant. Prima afspraken te maken over bezorg dag en tijd, klasse !

Service
Levertijd is super snel, woensdag bestellen en donderdag levering van de grote koelvries combinatie. De wagen is zelfs te volgen en het tijdstip van levering wordt ook steeds geactualiseerd. En echt waar, een half uurtje voor exacte bezorging belt de chauffeur op dat hij in de buurt is. Kijk dat is nou service.!

Assortiment
Een prima assortiment en dat voor de laagste prijs in Nederland. Gratis thuis bezorgd en onze koelvries combinatie werd keurig uitgepakt en op zijn plaats gezet. Verpakkingsmateriaal en oude kast werd mee genomen en waar vind je een bezorger die ook nog vraagt of alles naar wens is gegaan.

Aanbeveling
Over all, chapeau, daar kunnen ze in de reguliere winkels nog veel van leren.

Extra toelichting
Na de nodige zeer negatieve ervaringen bij de z.g.n. prijsvechters met hun schreeuwende reklames, waar ze trouwens niets van waar maken, was het een verademing om de service van Bemmel en Kroon internetwinkel te ervaren. Niks schreeuwen maar gewoon doen wat je belooft en waar je goed in bent. Houden zo Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaakbraam 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bawagner 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site met duidelijke product omschrijving en prijsvermelding.

Service
Super service zowel telefonisch als per mail vrijwel direct antwoord , bezorging keurig op tijd , werd zelfs nog gebeld over de verwachte bezorgtijd. Professioneel en zeer behulpzaam. Mijn complimenten.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Extra toelichting
Goede prijs aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GkGerard 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, overzichtelijk

Service
Goede communicatie, die klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie015 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk besteld en direct een bevestiging gekregen. Geen kleine lettertjes in de facturen.

Service
Perfect. Ze hebben de Wasmachine thuis afgeleverd, gepolaatst en aangesloten.

Assortiment
De wasmachine die we op het oog hadden was niet meer leverbaar. In de plaats daarvoor kregen we het nieuwste model van dat merk/serie voor dezelfde prijs, terwijl die ruim 300 euro duurder zou zijn, echt TOP!

Aanbeveling
Gewoon alles super goed geregeld! Ze belden ook een half uur voor aflevering nog even.

Extra toelichting
Eerlijk, betrouwbaar, what-you-sse-is-what-you-get, sneller levertijd, prima aflevering + kostenloze installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt.criar 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk om iets te bestellen op hun online website

Service
ze hebben mij onmiddelijk terug gemaild met een antwoord op al mijn vragen en zo kon ik ook ineens bevestigen dat de verkoop mocht plaatsvinden

Assortiment
ze hebben heel erg veel keuze en allemaal van goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
ze hebben een groot gamma, als je een product ziet ergens anders goedkoper als dat van hun komen ze je direct tegemoet en ze rekenen geen verzendingskosten. ze werken ook samen met een bedrijf dat heel erg vriendelijk bij de levering

Extra toelichting
ik denk dat ik hierboven al zo goed als alles heb opgesomd leuke online shop, vriendelijk, eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansebele 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site en betaalgemak

Service
de verzending en ontvangst was binnen de beloofde periode

Assortiment
De afzuigkap die ik nodig was kon ik maar beperkt op internet vinden en Bemmel en Kroon had hem ook tegen scherpe prijs

Aanbeveling
op grond van eigen ervaring

Extra toelichting
groot assortiment; goede prijs kwaliteit verhouding en een - ook voor ouderen - goed te volgen koop en betaalprocedure

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PKWN 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon een bedrijf zonder moeilijk gedoe.

Service
Kon makkelijke telefonisch contact krijgen, mensen aan de andere kant deden echt hun best je te helpen. Vriendelijk en no-nonsense.

Extra toelichting
Fijne service, goede bezorging, goede informatie en ook persoonlijk. Ze namen zonder problemen de oude loeizware wasmachine weer mee terug. Het product hebben we nog maar een paar dagen, maar als er iets niet goed zou zijn, dan weet ik zeker dat het opgelost wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ONH 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt prima. Tot nu toe geen problemen gehad na de installatie.

Service
Vlotte service. Zeer coulante medewerkers. Zij vinden altijd een goede oplossing voor installeren. Goede deals.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles kunnen vinden bij Bemmel @ Kroon.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Dat zegt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMvd 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima service

Assortiment
zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adlemi53 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bijzonder goed geholpen, duidelijk uitleg, bereidheid alle vragen goed te beantwoorden. Ook naderhand vriendelijke en behulpzame beantwoording van telefonische vragen.

Assortiment
we vonden precies wat we wilden hebben.

Aanbeveling
jazeker !!!!

Extra toelichting
we hebben er een zeer prettig gevoel aan over gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lav 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Zeer nette en correcte service zowel telefonisch als de bezorging.Perfect.

Assortiment
Bij bemmel en kroon hebben ze een ruim assortiment en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Correcte mensen,komen alles na houden je goed op de hoogte aangaande de bestelling correcte bezorging een dikke tien voor het hele team.

Extra toelichting
Goede winkel en Webshop en zoals gezegt een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatwasser koper 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Supersnel en goed geleverd, volgens afspraak.

Voor 14 uur besteld, volgende dag om 12 uur geleverd. Dus nog binnen 24 uur.

Assortiment
Voldoende de keuze in inbouw apparatuur.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen!

Extra toelichting
De vaatwasser was duurder dan bij andere winkels. Hier heb ik melding van gemaakt met de link 'elders goedkoper'. Binnen enkele uren werd de prijs aangepast en kreeg ik een goede aanbieding! Snel geleverd, via ' track en trace' nauwkeurig te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieswitgoed 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime sortering ; inzichtelijk uitgestald; perfect bereikbaar op de Rijneke boulevard in Zoeterwoude Rijndijk

Service
verkoper Renee belde en mailde ons nog na dat wij recht hadden op extra korting. Zijn advies aan ons was ook helder en goed ingespeeld op de wensen, die wij aangaven. De monteurs, die de machine kwamen plaatsen waren ook heel adekwaat.

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
De beste plaats om het juiste apparaat te kunnen uitzoeken

Extra toelichting
geen aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenmaker 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel op voorraad; grote korting gekregen op de totale bestelling

Service
Zeer goed en uitgebreid geholpen door de heer Van Bemmel

Assortiment
Het meeste was op voorraad en te bekijken in de winkel; de overige producten waren er binnen een dag.

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

builder 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Den Haag is super!
Assortiment en keuze is groot,verkoper Bob is top,geeft duidelijk en vriendelijk uitleg over apparaten.

Service
Vaatwasser vakkundig en keurig geplaatst door installateurs.

Assortiment
Uitmuntend, keuze in alle merken en prijzen.

Aanbeveling
100% aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews