bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

amlacher55 03-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is mogelijk om zelf de leverdatum te bepalen

Service
snelle en correctie e-mailreacties

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer correcte afhandeling van de bestelling, betrouwbaar bedrijf

Extra toelichting
Deze winkel komt bij ons zeer betrouwbaar en integer over! De jongens die de droger hebben afgeleverd waren zeer behulpzaam en vriendelijk, compliment!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loe uit Maastricht 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen, met uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Service
Top service. Na een telefoontje waarin ik aangaf slechts op zaterdag mijn bestelling te kunnen aannemen, werd zonder vragen een andere bezorger gekozen welke binnen 24 uur op zaterdag leverde.

Assortiment
Ruimschoots voldoende in kwaliteitsproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1951willem 02-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig per internet te bestellen e

Service
retour nemen oude wasmachine is +

Extra toelichting
het feit dat zonder meerkosten de aflevering op de eerste verdieping plaatsvindt en ook oude apparatuur mee terug kan is een prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f1234kok 01-11-2013 In de winkel gekocht
zoetermeer dorpsstraat.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meteen vakkundig geholpen en een speelplek voor kinderen.

Service
Zeer snelle levering en ook de gratis montage stipt op tijd.

Assortiment
Zeer ruime keus in de betere kwaliteiten.

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort.

Extra toelichting
Locatie is goed. Personeel vriendelijk en vakkundig. Je voelt je welkom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louisa23 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Appeltje eitje zo makkelijk

Service
Vriendelijk aan de telefoon,ook belangrijk.

Assortiment
Weet niet precies hoe groot het assortiment is.

Aanbeveling
Heb vertrouwen in die zaak,goede bezorging ,goed op de hoogte gehouden van het vervoer.

Extra toelichting
Alles tot nog toe goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sagaira 01-11-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lex is eerlijk

Service
Netjes op tijd

Assortiment
Hebben alles

Extra toelichting
Lex helvensteijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 123 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Goede levering keurig op tijd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik zou deze winkel/ website zeker aanbevelen zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansentrudi 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het prettige was dat we direct de afleverdatum konden vastleggen.

Service
goed en snel contact gehad met de winkel. De vraag van ons snel en goed behandeld. Aflevering prima gedaan door mensen de ook nog hebben meegedacht hoe de aansluiting het beste kon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ellierik 01-11-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vaatwasmachine wordt uitgebouwd, door een monteur en tijdens het bakje koffie komt de nieuwe vaatwasser, de oude gaat weg en de nieuwe kan worden ingebouwd. Prima.

Service
De mogelijkheid om het te laten inbouwen. Je moet er logisch voor betalen maar je kan er voor kiezen.
Helaas is de decorplaat beschadidigd, maar er wordt een nieuwe besteld en als het er is omgewisseld. We vinden dat service.

Assortiment
Goed genoeg keus, andere witgoed zaken had een veel kleine assortiment. Jij bestellen uit een boek. Je wil wel graag zien wat je koopt

Aanbeveling
Bemmel en Kroon doet zijn naam eer aan. Je wordt goed geholpen, vriendelijk en niet afgescheept, en dat je moet knokken voor een goed product.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon kennen we al langer. Meerdere dingen gekocht. Je kijkt wel op internet, maar prijs technisch en service is gewoon goed. Wij kunnen alleen maar zeggen ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardobloem 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website artikel AEG wasmachine dat wij zochten goed kunnen vinden.

Service
Voor verdere informatie gebeld naar
Bemmel&Kroon, duidelijke uitleg, daarna nog een keer gebeld, verkoper in gesprek, zou terug gebeld worden, dit gebeurde ook binnen 10 minuten, toen wasmachine besteld (vrijdag avond) en deze zal worden geplaatst de woensdag daarna, maandagmorgen na mijn bestelling kregen wij een telefoontje dat het type niet meer leverbaar was.
Als optie kregen wij een type van een hogere prijs aangeboden (€ 120,00) en het verschil hoefden wij NIET bij te betelen. FANTASTISCH

Aanbeveling
vanwege onze eigen ervaring, wij zijn zeer tevreden !

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de contacten die ik heb gehad met Bemmel & Kroon, hiervoor had ik nog nooit van dit bedrijf gehoord, afspraken werden goed nagekomen ook het teruggebeld worden ( zeer snel). Verkoper was deskundig en kon mijn vragen goed beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdendulk 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel en goed geregeld. Tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LvM1 01-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Zeer prettig dat je zonder meerkosten bij aflevering met PIN kan betalen.

Service
Goed: snelle reactie op bestelling en antwoord op vragen. Zonder meerkosten wordt de wasmachine naar de 3e etage getild en aangesloten.

Verbetering: oude wasmachine zou meegenomen worden. Ter plaatse wilden de jongens de wasmachine niet naar beneden tillen i.v.m. loszittende plaat bovenop wasmachine (heeft nooit vastgezeten). Ze gaven aan dat ze wasmachines altijd aan de bovenste plaat naar beneden tillen (?!). Daarnaast kwam de bezorging een uur later dan het aangegeven tijdvak. Ze gaven aan 28 bezorgingen op 1 dag te moeten doen, incl. tillen/aansluiten.

Het lijkt erop dat de beloofde (bezorg) service niet waargemaakt kan worden door de hoge werkdruk.

Assortiment
zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

M. Carels 31-10-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online de prijs vergeleken en in de winkel het product beoordeeld en besteld.

Service
goed geholpen met advies in de keuze van het product.

Assortiment
genoeg gelijkwaardige producten van verschillende merken, om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Goed, correct en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Goed bereikbaar, ruime parkeer mogelijkheid en grote verscheidenheid aan keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudmieke2 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
soepele communicatie, goed georganiseerd

Service
uitstekend, over alle stappen is nagedacht, een kwartierje vóór de levering bellen ze dat ze eraan komen.

Assortiment
alles verkrijgbaar

Aanbeveling
ook als het iets anders moet, héél snelle reactie en uitstekende service

Extra toelichting
uitstekende communicatie, aflevering en aandacht voor klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PPLZ 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website. Niet nodig om eerst een account aan te maken om iets te bestellen en zonder extra kosten betalen tijdens levering aan de chauffeur.

Service
Snelle levering. Gratis installatie van de wasautomaat. Betalen aan de chauffeur mogelijk zonder extra kosten.

Assortiment
Prijs is concurrerend, zeker door de gratis aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard52 31-10-2013 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
ruime opstelling van een representatief deel van het assortiment ('low budget' tot en met het topsegment)

Aanbeveling
Zeer goede uitleg en tips

Extra toelichting
kundig personeel en overzichtelijke opstelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

casperlourens 31-10-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prijzen op internet zijn hetzelfde als in de winkel. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk

Service
Snelle levering en geen extra kosten voor het naar boven sjouwen van de wasmachine

Aanbeveling
Prima service, snelle levering

Extra toelichting
Kwam ze tegen op internet maar heb verder alleen telefonisch gesproken. Maar prettig contact gehad, personeel was zeer behulpzaam .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

detuin 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanachter je P/C thuis een goede vaatwasser zoeken.

Service
Direct antwoord, direct gebeld worden voor een afspraak voor bezorging, op de juiste tijd aanwezig zijn

Assortiment
niet van toepassing, wij waren op zoek naar een Bosch

Aanbeveling
Wij zullen dit zeker aanbevelen aan anderen. Zeer tevreden over keuze, service en afhandeling en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STF 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met drie kleine kinderen weinig tijd om te gaan winkelen, maar zonder wasmachine kan ook niet... Voor het eerst zo een aankoop via internet gedaan dat gaat prima!

Service
alles volgens afspraak,keurige reactie op mailvraag en keurig van te voren mail en telefoontje omtrent tijdstip levering.

Assortiment
ruim voldoende keus en op voorraad zodat snelle levering gegarandeerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvanbeusekom 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Niet op voorraad en toch 3 dagen later geleverd. Je kan aangeven welke dag ze komen leveren, de avond er voor krijg je een mail met de tijdsplanning. Een half uurtje van te voren bellen ze nogmaals dat ze er aan komen. Dat is pas service. Vriendelijk chauffeurs, die snel en efficient werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvaningen 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website en ik ben goed geholpen in de winkel

Service
deskundig personeel

Assortiment
veel keuze op de website, minder in de winkel

Extra toelichting
ik koop mijn 3de toestel al in deze winkel en ben prima tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.masteling 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Koel-vrieskast was na 35jr kapot, heb d.m.v. de folder nieuwe uitgezocht en tel. besteld.

Service
Behulpzame en keurige bezorgers.

Assortiment
Enorm assortiment, door goede ervaringen met Siemens, daarvoor gekozen.

Aanbeveling
Goede producten vriendelijke en deskundige medewerkers top!!

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lacabre 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle bezorging en heel fijn dat je een inschatting ontvangt van de levertijd, en de bestelling ook kunt volgen. Ik kon tot op het kwartier nauwkeurig zien wanneer de bestelling zou worden afgeleverd. Onze droger werd gratis naar boven gebracht en netjes geinstalleerd en al het verpakkingsmateriaal weer opgeruimd en meegenomen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartendewi 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
telefonisch besteld, vlot geholpen

Service
snel geholpen, telefonisch besteld, bevestiging per email en op voor de dag van levering kregen we een email met de verwachte levertijd. Op de dag zelf werden we een half uur van te voren gebeld door de chauffeur dat deze eraan kwam. De vaatwasser werd in de bestelwagen uitgepakt, zodat wij niet met troep zaten.

Assortiment
veel keuze en op voorraad.

Aanbeveling
top service

Extra toelichting
We hadden de vaatwasser eerder bij de keukenloods besteld. Deze kwamen hun afspraken niet na, gelijk geannuleerd en nu gelukkig besteld bij Bemmel en Kroon. Top service, aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LijntjeT 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prettige site en verkoop is ook telefonisch goed bereikbaar

Service
uitstekend, bestelde artikel was niet voorradig en in overleg met de verkoop afdeling is een goed alternatief voor een uitstekende prijs gekozen.
Ook de levering en aansluiten was op tijd en snel afegehandeld

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
goede service en vlotte levering, verkoop is behulpzaam en ter zake kundig

Extra toelichting
uitstekende service, vlotte levering en ter zake kundig personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTR63 30-10-2013 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Extra toelichting
Snelle service, netjes geplaatst, handige tips.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

JA T 30-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snel, korrekt,prima voor elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Catau 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en keurige en snelle aflevering

Service
Bestelling verliep probleemloos en binnen 24 uur stond de bestelling bij mij thuis. Koerier gaf tijdig bericht over verwacht tijdstip van bezorging

Assortiment
Prima, maar niet echt voor mij van toepassing omdat ik al een keus gemaakt had. Hier was de prijs doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sheniel 30-10-2013 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theocoort 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is erg duidelijk en een veelvoud van artikelen.
Het is vrij eenvoudig om een bestelling te plaatsen.
De betaling werd bij aflevering gedaan via de pinautomaat van de bezorgers.

Service
Ik had een vraag over de wasmachine die ik wilde kopen en werd erg vriendelijk geholpen door de verkoper, ik kon de bestelling meteen bij hem via de telefoon plaatse, 24 uur later stond de wasmachine bij mij thuis al zijn eerste was te draaien,
en dat zonder extra kosten, bedrag op de website heb ik ook betaald via de pinautomaat, inclusief plaatsen op de 1e etage, waterpas afstellen en de verpakking werd ook weer meegenomen.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende om een keus te maken, en een keus voor verschillende merken voor dezelfde productgroep is er genoeg.
De prijs van deze wasmachine was 100 euro goedkoper dan de concurrenten en geen extra kosten, die ik bij de concurrent nog extra bovenop doe 100 euro nog moest bij betalen.

Aanbeveling
Een van de goedkoopste winkelketen met een service van 100%, met een zeer snelle levering.

Extra toelichting
Ik heb helemaal niets negatief te melden, alles verliep zo vlotjes, vriendelijke verkoper waar ik gelijk mijn bestelling bij plaatste. De bezorgers die de volgende dag al aan de deur al aan de deur stonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah0801 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CHRISTIA 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Men moet geen verplaatsing doen door online te bestellen

Service
Prima, vlug geleverd door vriendelijke mensen

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Deze winkel zou ik aan iedereen aan bevelen. Er zijn geen problemen geweest.

Extra toelichting
Alle punten hierboven beschreven zijn allemaal prima. Niets aan toe te voegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant291013 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site snel gevonden en voldoende uitleg over het te bestellen produkt.

Service
Snel besteld en afgeleverd door vriendelijke bezorger

Aanbeveling
Als Bemmel en Kroon altijd deze service leveren dan zal ik ze zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Extra toelichting
Na de bestelling wilde ik graag nog iets weten over het produkt en heb een mail gestuurd. Kreeg binnen enkele uren al een mail terug met een tevredenstellend antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robo625 28-10-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle afhandeling en prima informatie

Service
Goed contact prima geholpen

Assortiment
Veel keus te zien in de winkel

Aanbeveling
Door de goede service en prijs

Extra toelichting
Veel producten in de winkel te zien en de prijs is zeer concurerend. Snelle levering met goede afleverblokken en een extra telefoontje 15 min voor aflevering. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fried Den Haag 28-10-2013 In de winkel gekocht
bemmel en kroon forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk welke produkten voldoen aan je eisen. Deze kunnen vervolgens uitgeprint worden om eventueel naar de winkel mee te nemen.

Service
Je hebt je keuze gemaakt, deze wordt gerespecteerd. De winkel weet nu wat jij belangrijk vindt en wijst je op eventuele andere produkten die soms nog beter aan je eisen voldoen met geen of kleine prijsverhoging maar respecteren wel jouw keuze.

Assortiment
Alle produkten die ik zocht kon de winkel laten zien/leveren.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Voor mij is service (= kennis van het personeel van de produkten) en assortiment belangrijk en zal deze winkel van harte aanbevelen. Ben om deze reden al jaren klant en ben tot op heden nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p evel. 27-10-2013 In de winkel gekocht
qrucius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We kregen in de winkel goed advies

Service
Ze hebben wasmachine +droger op de 2'e verdieping geplaatst en aangezet en de oude machines weer megenomen

Assortiment
Ze hebben ruime keuze en een overzichtelijke folber

Aanbeveling
Super prijs kwalitijt en service

Extra toelichting
Veel keus,vriendelijke verkopers,goede service , iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petrabouwman 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles wat duidelijk, en vooral de betaaloptie's vond ik erg prettig

Service
prettig, kon zelfs een voorkeursdag aangeven t.a.v levering

Assortiment
ruim assortiment met een hele redelijke prijs (goedkoper dan de concurrentie)

Aanbeveling
zeker. ben zeer positief.

Extra toelichting
tot op heden niet tegen vervelende dingen opgelopen. aflevering was netjes, vriendelijke mensen. betalen aan de deur is prima verlopen dus geen negatieve punten alles tot nu toe zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiki-70 27-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, ruime keuze. Online bestellen gaat makkelijk en snel.

Service
Via e-mail wordt je keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces en bezorging. Tijd van bezorgen ook makkelijk op te vragen en te volgen via het track- en trace systeem. Klopte helemaal. Werd zelf netjes een kwartier van te voren gebeld door de chauffeur dat hij er aan kwam. De apparatuur wordt zelfs voor je aangesloten als je dat wilt en het verpakkinsmateriaal wordt netjes meegenomen (kom je niet vaak tegen).

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik zou Bemmel & Kroon zeker aanbevelen omdat alles netjes en volgens afspraak wordt geregeld.

Extra toelichting
- Ruim assortiment. - Makkelijk via website te bestellen. - Wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. - Levering wordt gedaan volgens afspraak. - Kortom prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronaldvogelaar 27-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

1,0

Service
Helaas worden bel afspraken totaal niet nagekomen en moest ik hier zelf meerdere malen voor terug bellen.

Wasdroger voldoet niet aan de opgegeven eisen, de winkel schuift af naar Samsung en Samsung weer naar de winkel. Het bekende kastje naar de muur spel.

Uiteindelijk na weken nog geen passende oplossing!

Aanbeveling
Gezien het beschadigde vertrouwen in deze winkel alsmede het personeel, zou ik deze winkel dus zeker niet aanbevelen!

Extra toelichting
Hopend dat de winkel en het personeel hier iets mee gaan doen. Waarschuwing naar toekomstige kopers.

Review criteria:

Slecht

Reageer

rob.barbieri 27-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Service
B&K levert met extra service (aansluiten op afleveradres) maar de bezorgdienst gaat weg zonder de pootjes vast te draaien, met als resultaat een hevig in onbalans zijnde wasmachine.

Assortiment
Op de site staat het product in voorraad,
maar bestel je dit moet het nog besteld worden bij de fabrikant (10 dagen)

Aanbeveling
Bij aflevering van de wasmachine blijkt dit een demomodel te zijn i.p.v. de bestelde nieuwe machine.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
rob.barbieri 29-10-2013

Als reactie op mijn boven geplaatste review, heeft B&K mij
aangeboden een extra korting te geven.
Waardoor mij waardering voor aanbeveling stijgen naar een dikke 8.

Reageer

rolaff 26-10-2013 In de winkel gekocht
Neckar, ik geloof dat dat Haags grondgebied is, maar dat weet je met al die rare stadsgrenzen niet.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
De manier waarop ik te woord werd gestaan en de manier alles verliep vind ik een 8 waard, want een 10 is voor God en een 9 voor de leraar.

Assortiment
Er is geen "nee" te koop

Aanbeveling
Deze zaak is van dien aard, dat alles aanwezig is, dus er altijd zou moeten slagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

schot1947 26-10-2013 In de winkel gekocht
Fore park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bemmel en Kroon gaat in zee met goede Installateur, geholpen door xxxx nette jongen, en de vaatwasser goed geinstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Kieskeurig 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelzoeken naar het geschikte model inbouwkoelkast, duidelijke afbeeldingen en beschrijving.

Service
Na 2 dagen geleverd, dit i.v.m. inbouw door monteur. Prima afgewerkt

Assortiment
Ruime keuze inbouwkoelkasten

Aanbeveling
Gewoon goede ervaring, reeds sinds de vestiging aan de Loevesteinlaan

Extra toelichting
Geen enkel negatief aspect te verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spierdijk 26-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in de winkel kan je zien wat je koopt en je krijgt een goede uitleg

Service
je krijgt per mail een bevestiging en een mail wanneer ze komen en ze bellen een half uur vantevoren dat ze komen.
De nieuwe ijskast netjes geinstalleerd en de oude meegenomen.!

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
heel goede service en de prijs is ook goed.!

Extra toelichting
vriendelijk geholpen en goede uitleg en afleverservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikkie10 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist wat ik wilde hebben, het was zo gevonden en alle nodige info in een oogopslag, prima.

Service
Alle duidelijke info werd waargemaakt, m.b.t. bezorgen, afleveren etc.

Assortiment
Zo te zien ruim voldoende, ze waren de enige die op dat moment hadden wat ik wilde.

Aanbeveling
Duidelijkheid en soepeltjes.

Extra toelichting
We zijn via de mail van het moment van bestellen tot de afleveringstijd via de mail op de hoogte gehouden en wisten dus precies waar we aan toe waren en dat was heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard van Duijne 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website makkelijke bestelling

Service
De droger werd op de 1e verdieping geplaatst en geïnstalleerde, zelfs de spanbanden zijn door de leverancier aangebracht en de oude machine retour genomen.Alles zonder extra betaling.

Aanbeveling
De hele begeleiding vanuit B en K was echt goed. de levering op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabriel123 26-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik345 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen
Vlotte site

Service
Top bezorgers.
Wasdroger naar de tweede etage gebracht en oude machine mee retour.
Geweldige service!

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeer snelle reactie op een mail.
Bezorgdag zelf uitkiezen.
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiaGrootscholten 25-10-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
1 telefoontje is genoeg. Direct afgesproken wanneer de levering zou plaatsvinden.

Service
De avond voor de levering een email met het tijdstip van levering met een marge van 2 uur. Vlak voor levering een telefoontje met de ezacte tijd!

Assortiment
Zie website en krantje met aanbiedingen.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen bij aankoop wasmachine, droger, ijskast met diepvries en magnetron.

Extra toelichting
Niet anders dan goede ervaringen, snelle service en duidelijk contact.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jow-01 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg gebruikersvriendelijk, je hebt diverse mogelijkheden om te betalen.

Service
De service is uitstekend! Vriendelijke mannen die mijn wasdroger met gemak naar boven hebben gedragen. Ze hebben hem ook aangesloten, waterpas gezet en getest. Deze extra service was in mijn geval gratis. Heel erg fijn!

Assortiment
Ik heb eigenlijk alleen naar het assortiment van wasdrogers gekeken en deze was breed genoeg en de prijs is ook goed.

Aanbeveling
Ik zou Bemmel en Kroon zeker ook andere mensen aanraden. Ik ben erg tevreden over de webwinkel en de klant riendelijkheid. Ook de verhouding van prijs en kwaliteit vind ik erg goed. Ik heb een mooie, goed werkende droger voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik heb een wasdroger gekocht bij Bemmel en Kroon en zou dit gemak iedereen aanraden! Ik had de wasdroger op zondag besteld en kon zelf een afleverdatum uitkiezen, erg fijn omdat ik niet elke dag thuis ben. Een dag van tevoren kreeg ik een mail met daarin de tijd dat mijn wasdroger werd geleverd. Een half uur van tevoren werd ik gebeld om te bevestigen dat ze eraan kwamen. De droger werd gratis naar boven gebracht en aangesloten, waterpas gezet en getest! Een geweldige service! Bedankt Bemmel en Kroon!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews