bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simon van Proosdij 14-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en snelle levering en goede informatie .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na kieskeurig te hebben geraadpleegd kreeg ik informatie die mij voldoende zekerheid gaf om het apparaat van mijn keuze te bestellen. De volgende dag in de morgen al ontvangen.
Apparaat is geplaatst en voldoet aan mijn verwachtingen. Dit gaf mij een tijdbesparing. Door goede informatie op internet heb ik het bedrijf niet meer bezocht. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelofs 14-09-2018 Via de website gekocht

Betere services kun je niet krijgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een andere droger besteld ,maar die was uitverkocht. Wij kregen een duurdere en nieuwer type droger waar wij erg blij mee zijn. Goede service en goede afspraken . Top . Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Werkman 14-09-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

prima advies en top installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn hier heel fijn geholpen, prima, geduldig en kundig advies. Aflevering en installatie zeer vakkundig en prettig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H. van Geen 14-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service, verborgen extra installatiekosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voor Bemmel en Kroon gekozen om goede beoordelingen, prijs en snelle levering. Levering inderdaad snel en installatie vakkundig. Wat tegenviel, is dat op de site niet direct duidelijk gemaakt wordt dat 95,00 euro installatiekosten de MINIMALE kosten zijn. Wij waren 75.00 euro meer kwijt voor extra handelingen i.v.m. kleine afwijking hoogte apparaat en dat moest direct aan de installateur betaald worden anders zou er niet (vakkundig) geïnstalleerd worden. Na een paar keer doorklikken op de site staat dit inderdaad beschreven en de concurrent zal dit wellicht ook zo doen maar wel jammer dat dit niet direct duidelijk wordt gemaakt. De medewerker van de winkel van Bemmel en Kroon die ik tijdens de koop telefonisch sprak en die de maten van het oude apparaat vroeg meldde dit ook niet. De medewerker van de website-service die ik achteraf sprak vond dat ik dit had moeten weten en gaf pas aan het einde van het gesprek toe dat hij zich kon voorstellen dat ik me een beetje misleid voelde. Verder tevreden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

14-09-2018 Via de website gekocht

het is allemaal heel simpel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
nieuwe was droger nodig, Kieskeurig, Siemens droger geselecteerd, Bemmel en Kroon bieden hem als 1 van de goedkoopste aan en leveren morgen, ´s avonds besteld..
nog even wat gevraagd over de rekening en ze zijn gewoon 's avonds bereikbaar .
bezorging met tijdvak ( wel ruim 12-17.30) , nieuwe droger gelijk omhoog en oude weg, betalen , klaar! Goeie zaak! BCC had de machine niet op voorraad en Coolblue is duurder...

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Haring 14-09-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds 21.15 uur online besteld , volgende dag 19.30 uur geleverd.
Keurig binnen afgesproken tijdvak en een kwartier voor bezorgen nog even een bericht. Handig als je net met de hond buiten loopt.
Product alsmede de verpakking netjes en onbeschadigd bezorgd.

Reageer

Barbara Maastricht 14-09-2018 Via de website gekocht

De keuze werd heel makkelijk gemaakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De naam van Bemmel & Kroon ken ik al jaren. En is in de omgeving Leiden een begrip. Op zoek naar een nieuwe combi oven kwamen zij als gunstigste naar boven.
Afhalen was nu geen optie omdat ik in het zuiden van het land woon.
Om onze keuze te bevestigen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Melvin heeft nog een paar andere opties aangedragen en goed onderbouwd.

Toen onze keuze was gemaakt, hebben we de combi-oven via de website besteld. De volgende dag werd de bestelling netjes afgeleverd door Dynalogic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 13-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van de wasmachine met alle specificaties, goede service over het afleveren en de volgende dag drie kwartier voor aflevering een telefoontje wanneer ze precies zouden komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 13-09-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde diepvries was niet meer leverbaar, er is een nieuwer model geleverd. Goede service!
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 13-09-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren een vriezer gekocht en vandaag in huis. Krijg snel bericht, goede prijzen, snelle afhandeling en bezorging. Vooralsnog ben ik helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-09-2018 In de winkel gekocht
Forepark

Goede service en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede prijs en goede medewerkers in de winkel ik had mijn wasmachine al na 2 dagen in huis.
Ook de bezorgservice was top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Denice 13-09-2018 Via de website gekocht

2de bestelling super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de tweede keer dat ik iets bij ze bestelde dit omdat de vorige keer alles naar volle tevredenheid ging. Als ik een minpunt moet bedenken is het lastig; alleen jammer dat jullie niet in de avond bezorgen. Verder zag ik de wasmachine nadat ik hem besteld had bij een concurrent goedkoper maar ja pech gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Brouwers 13-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, altijd bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds bereikbaar. Goede service ook voor Belgische klanten. Laagste prijs in de markt zodat we op Bemmel&Kroon onze Miele wasmachine hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yasmin 13-09-2018 Via de website gekocht

zeer vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering ging heel vlot en er gebeurde voldoende communicatie vooraf wat betreft het tijdstip van levering, wat gemakkelijker is voor ons.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 13-09-2018 Via de website gekocht

Snel online bestellen, direct levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordeligste leverancier van mijn wasmachine. Gratis bezorgen en oude wasmachine meteen meegenomen! Top geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Fluitman 13-09-2018 Via de website gekocht

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon de vriezer vrijblijvend reserveren, wilde nog even rond kijken. Er werd niet gedrukt om me daar van te weerhouden.
Heb eerder een inductieplaat gekocht, werd zonder te vragen een bedrag afgetrokken omdat ik de plaat zelf meenam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nifiche 13-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service tegen de allerbeste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop online super vlot verlopen. Achteraf bleek het toestel uitverkocht, hiervan was ik direct geinformeerd en een alternatief aangeboden zonder poespas. Leverdag afgesproken en voila, toestel geleverd op afgesproken tijdstip. Vlotter kon het niet.

En dit alles voor de allerbeste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 13-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hoop sites vergeleken uiteindelijk hier besteld. Prima afhandeling en genoeg betaalopties. Savonds besteld en volgende dag binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 12-09-2018 Via de website gekocht

Een vllotte en een goeie bezorgdienst. Super!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke webshop en gebruiksvriendelijk. En de wasmachine kwam bij deze webshop ook nog eens goedkoop uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F de jong 12-09-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie over de levering, chauffeur vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering geheel volgens verwachting en goed gecommuniceerd over de levering. Chauffeur en bijrijder werken netjes.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert Rotman 12-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Na het online bestellen ontving ik meteen de bevestiging en de factuur. Niet lang daarna ontving ik bericht van de vervoerder. De volgende dag ontving ik, de door mij bestelde vaatwasser, precies volgens afspraak. P

Reageer

Olaugh 12-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, goeie en betrouwbare inbouwers. Plus: Nieuwer model wm voor hetzelfde geld gekregen vanwege uitverkocht. Min: dat werd pas na aankoop medegedeeld.

Reageer

Wouter 12-09-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle reactie op mails, vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze reageren heel snel op je mails, en leveren op de afgesproken dag. De mannen die de levering verzorgden waren vriendelijk en professioneel. De prijzen die ze vragen zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-09-2018 Via de website gekocht

Top service en snelle nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service! Model wat ik had besteld was niet meer leverbaar en kreeg als alternatief een duurder model voor de zelfde prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien van de Kemp 12-09-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige goede service .... groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en transport ook goed geregeld .. weet hoellaat zekomen👍🏻😃 goede service .... raadt andere mensen ook aan via deze winkel kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 12-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Had een afzuigkap bestel waarvan de service en aflevering vlotjes verliep, helaas paste hij niet . gebeld ,helemaal geen probleem de volgende dag had ik al een andere die ik uitgezocht had, hele fijne levering kan zien of hij in de ochtend of in de middag kom, helemaal fijn dus gewoon een 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WF 12-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanuit een eerdere positieve ervaring hebben wij wederom voor Bemmel & Kroon gekozen.
Bestellen via de site is eenvoudig. Op zaterdag koel/vries combinatie besteld en maandag al in huis. Uitstekende keurige bezorgservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 12-09-2018 Via de website gekocht

in 1 woord GEWELDIG !!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze webshop is zeer zeker een aanrader !!!!!!!!!!
we hadden een wasmachine besteld, maar deze type was er niet meer.
we hebben een e mailtje gekregen dat we een andere zelfs een Duurdere type kregen,zonder bijbetaling !!!!!!!!!!!!! Dit noem ik nou service !!!

HIER IS DE KLANT NOG STEEDS KONING !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-09-2018 Via de website gekocht

supersnelle service!

Algemene score

10,0
Als je wasmachine stuk is wil je snel een andere . Nou , dat lukt bij deze firma prima.. Zondagavond besteld en maandagmiddag geleverd. Kwam ook nog als goedkoopste uit de bus. Oude wasmachine gratis retour (maar dat doen de meeste winkels wel).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 12-09-2018 Via de website gekocht

gewéldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, kwaliteit, gewéldige service, snelle en betrouwbare bezorging. De bestelde vaatwasser bleek niet meer leverbaar. Hoewel slecht nieuws, kwam de winkel zelf met het aanbod een vergelijkbare vaatwasser met minstens dezelfde kwaliteiten te leveren voor dezelfde prijs. Dit bleek een machine van een paarhonderd euro duurder. Verder heb ik er geen omkijken meer aan gehad. Uitmuntende service dus. Vervolgens werd de machine snel geleverd door vriendelijk personeel van Dynalogic. Ik raad deze winkel absoluut aan iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 12-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door goede recensies hebben wij gelijk bij Bemmel en Kroon een Miele wasautomaat gekocht.
Wij kregen een email dat het type niet meer te leveren was en hebben ze ons gevraagd of zij voor het zelfde bedrag een duurdere type mochten leveren.
Deze is euro 250,- duurder.
Wij vinden dit een grandioze service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric E 12-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekend en snelle service voor een concurrerende prijs

Algemene score

10,0
Wij hebben een nieuwe vaatwasser gekocht. De prijs was zeer concurrerend en het feit dat er direct een oplossing voor een deskundige installatie wordt geboden is top!
Snel, betrouwbaar, deskundig tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ft 12-09-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Leidsenveen

Ben Correct goed geholpen snelle en service. SUPER GEWELDIG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zijn wordt tijd voor je genomen geen uitbuiters.
word goed te woord gestaan ze weten waar ze over praten.
Snelle service

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 12-09-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Super goede service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel kroon hebben zeer klantvriendelijke mensen in dienst. Ik was op de dag van de levering mijn sleutels in huis vergeten waardoor ik niet naar binnen kon. Zij hebben geheel kosteloos de koelkast de volgende dag weer opnieuw aangeboden bij mij thuis. Daarnaast bellen zij van te voren en zijn de mensen die de koelkast afleveren ook erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 11-09-2018 In de winkel gekocht
Den Haag - Forepark

Goed advies, snelle service

Algemene score

10,0
Goede service, goed advies. Geen opdringerige verkopers, maar luisteren naar de klant. Voor- en nadelen en alternatieven worden goed uitgelegd, zodat je als klant een goed besluit kan nemen. Een volgende keer zou ik weer naar Bemmel@Kroon gaan!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teo 11-09-2018 Via de website gekocht

Tevreden over levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, correct telefonisch contact, goede prijs. Levering via Dynalogic verliep niet helemaal soepel.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

victor 11-09-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
droogkast besteld van whirlpool, nergens anders kon ik deze droogkast zo goedkoop vinden. Supersnel en gratis aan huis geleverd, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 11-09-2018 In de winkel gekocht
Naast het ADO stadion

Beleefd en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koelkast stuk. Eerst op internet gezocht naar een betaalbare goede. Zodoende had ik mijn keus al gemaakt, maar wilde de kast in het echt zien. Vriendin en ik wilden niet naar Media Markt. (onbeschofte verkopers etc) Ik herinnerde mij B & K nog van de Loevesteinlaan. We waren er net voor sluiting, maar toch goed en snel geholpen. Tot mijn blijde verrassing kon hij de volgende dag ook nog bezorgd worden. Ook de bezorging was klasse met track en trace systeem. Alleen jammer dat het mij niet lukte om de deur van de kast naar de andere kant te laten draaien, maar dat deden de vorige koelkasten ook niet, dus laat ik het maar zo.
Ook even rondgelopen in de winkel. Groot assortiment en prettig opgesteld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fons 11-09-2018 Via de website gekocht

goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk probleempje met levering omdat de koelkast was uitverkocht, terwijl hij op internet nog wel beschikbaar was.
Maar vis telefoon duidelijk aangegeven wanneer er wel geleverd kon worden en gratis bezorgd.
Goede service dus.
Eindelijk ook een bedrijf, dat goed aangaf op welk tijdstip men voor de deur stond via hun trac & Trace systeem.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Casper 11-09-2018 Via de website gekocht

Goeie service en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling online geplaatst voor een wasmachine. Reden dat ik voor Bemmel en Kroon heb gekozen omdat zij de beste prijs konden bieden voor witgoed. Levering werd gedaan door een extern bedrijf dat de wasmachine naar de derde verdieping heeft getild. Site was overzichtelijk en de communicatie na de bestelling was uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea 11-09-2018 In de winkel gekocht
denhaag

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer vriendelijke behandeling bij verkoop ,en ook de levering was perfect.15 minuten voor aankomst een telefoontje dat ze eraan kwamen.
zeer beleefde mannen .een dikke 10.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ria Verwoerd 11-09-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
T is dat ik jullie naam via via gehoord en ook over de goede service. Ik ben er zeer content mee dat alles zo snel aangeleverd is voor een hele mooie prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 11-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Grohe Red gekocht via Bemmel en Kroon. Bestelproces was simpel.en.hoed te volgen. Verder waren ze de goedkoopste. Alleen stond er op de website als kleur Chrome, gelukkig was het wel de RVS kleur zoals we wilden. De levering was goed geregeld en tot op de minuut van te voren aangegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Heijs 11-09-2018 Via de website gekocht

Prima service voor de juiste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt wat je besteld voor een prijs die klopt(lees goedkoop).
De bezorging word keurig aangekondigd en uitgevoerd zoals beloofd.

Kortom, prima!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 11-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren aan het einde van de dag een nieuwe vriezer besteld en vanmorgen om 11 uur al geleverd. Geweldig! Snelle accurate afhandeling bij vragen per mail, wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van Eck 10-09-2018 Via de website gekocht

alles prima geregeld

Algemene score

9,0
Vrijdagavond om 21.45 een vaatwasser besteld en de zaterdag 's morgens om 10.30 afgeleverd. Alles was prima geregeld. De informatie vooraf was goed. Ook de aangegeven tijd voor aflevering klopte precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famroes 10-09-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam Bemmel & Kroon tegen via de website kieskeurig bij uitzoeken van een nieuwe Miele stofzuiger. Nooit van het bedrijf gehoord, maar heb nu ervaren dat ze de boel goed voor mekaar hebben. Heldere website, aantrekkelijke prijs, duidelijke emails en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hebdriksen 10-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Ik heb een beko vaatwasser gekocht zaterdag besteld en vandaag maandag 10 september geleverd top service van bemmel-kroon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 10-09-2018 Via de website gekocht

supersnel, helder en overzichtelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstig geprijsde barbecue gekocht. 's Avonds om 21:50 besteld, de middag daarna werd het al bezorgd aan huis! Heldere communicatie via de internetsite van Bemmel & Kroon, duidelijke uitleg over het aankoop- en leveringsproces. Chapeau! Hier kom ik zeker terug met mijn volgende aankoop.

Reageer

Htel Amstelveen 10-09-2018 Via de website gekocht

Service over het algemeen goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij doen aardig wat aankopen bij jullie en over het algemeen gaat het goed.
Laatste keer was het alleen wat minder heb ik zeker een aantal keer erachter aan moeten bellen om te weten wanneer we onze bestelling binnen kregen.

Voor de rest goede service erg vriendelijk en als jullie het op voorraad hebben is het zo binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews