bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 27-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel, aanrader!

Algemene score

10,0
Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact.
De koel/ vries combinatie die ik zocht was bij van Bemmel & Kroon de goedkoopste
van Nederland...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 27-07-2018 Via de website gekocht

Top service en een goede prijs ( order BKI697664 )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel en goed geregeld. 'sAvonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. De ochtend na de bestelling vroeg een mail ontvangen in welk tijdslot de bestelling geleverd zou worden en 15 minuten vóór de levering nog en SMS-je .
De prijs ( 179 euro ) was al 20 Euro lager dan elders en wanneer ik het zelf af zou halen zou er nog een 20 euro korting gegeven worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 27-07-2018 Via de website gekocht

Prima en zee vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en heel goede communicatie bij aflevering!
Je kan precies volgen waar de bezorger is en wanneer hij bij je denkt te komen, je krijgt 30 minuten van te voren een SMS en als hij er bijna is wordt je gebeld!
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gielen 27-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een oud model wasmachine besteld, die niet meer leverbaar was. Kreeg er een nieuw model voor in de plaats, kostenloos!

Dat is service :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gersom van Slooten 27-07-2018 Via de website gekocht

Prima service, zorgvuldig bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bedrijf bood de koelkast voor een voordelige prijs aan en er waren geen problemen in het maken van de bestelling. Ik werd continu op de hoogte gehouden van het proces van bestelling en verzending wat me voldoende zekerheid bood over de betrouwbaarheid van het Bemmel & Kroon. Ik kreeg wel zo'n 5 mails rondom de bestelling waaronder een dubbele afspraakbevestiging, bestelling van bevestiging, een aparte mail met het factuurnummer en natuurlijk het gehele proces van verzenden waarbij ik de bestelling kon traceren. Dit leek me een beetje overbodig. Toch waren de bezorgers goed op tijd en waren ze ook zeer aangenaam. er werd zorgvuldig met de koelkast omgaan en ik werd goed geïnformeerd over het installeren ervan.
Al bij al was het een prima ervaring en kan ik Bemmel & Kroon aanraden voor goede prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boukhatala 26-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Over heel de lijn tip top.We hebben onlangs de site ontdekt en meteen besteld.Wat betreft de levering ook alles tip top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 26-07-2018 Via de website gekocht

Fijne service en netjes afgeleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
AEG koelkast gekocht die het voordeligst was bij Bemmel & Kroon. Bestellen ging gemakkelijk en ik kon zelf de bezorgdatum uitkiezen. Op de dag van bezorging kon ik zien waar de bezorger was en dus hoe laat ik ongeveer thuis moest zijn (het was mooi weer). Koelkast werd goed verpakt afgeleverd en geleverd tot in mijn appartement. Al met al een prima service van Bemmel & Kroon en ik zou hen dan ook bij anderen aanraden!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 26-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een vaatwasser gekocht. De oude had het na 12 jaar trouwe dienst begeven... Ik ben erg tevreden over het apparaat. Hij draait voor de 2e keer en alle vaat komt er schoon en fris uit. De service van Bemmel en Kroon is uitstekend en snel. Afspraak is afspraak, oude apparaat wordt keurig meegenomen en de monteur had in no-time de nieuwe vaatwasser geinstalleerd. Kortom: erg tevreden!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 26-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service, scherpe prijsstelling, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie winkel, nogmaals scherpe prijzen en snelle levering die goed te volgen is via track en trace bij GLS.

Reageer

willem 26-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service, scherpe prijsstelling, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie winkel, nogmaals scherpe prijzen en snelle levering die goed te volgen is via track en trace bij GLS.

Reageer

Paul 26-07-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect verlopen met de aanschaf van een LG wasmachine. Naast dat Bemmel en Kroon het voordeligst waren, ook een meer dan prima aflevering door dynalogic. Vriendelijke bezorgers die zelfs met deze hitte de tijd voor je nemen. Chapo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-07-2018 In de winkel gekocht
's-Gravenhage

Goede verkoper, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal weken geleden had ik telefonisch een Boretti Barilo BBQ gereserveerd, echter had ik deze nog steeds niet afgehaald.
Ik werd gebeld door de verkoper en verontschuldigde mij dat ik vanwege drukte nog niet was langs geweest.
Aangezien ik al meerdere aankopen had gedaan via Bemmel en Kroon bood de verkoper aan om deze de volgende dag kosteloos te bezorgen.
De volgende ochtend werd ik keurig gebeld door de bezorger dat hij er over 15 minuten zou zijn.
En inderdaad een kwartier later stond de bezorger met BBQ voor de deur en heeft deze deze in de tuin afgeleverd op de plek waar ik hem wilde.
Erg fijn, want de BBQ weegt maar liefst 45KG. Al met al een top ervaring.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel 26-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via test consumentenbond voor wasmachines uitgekomen bij B & K; gisteren besteld, vandaag geleverd en geplaatst. Sneller kan niet

Reageer

Arno Moret 26-07-2018 Via de website gekocht

Top service !! En kerels met een hart voor de zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate goede info van het bestelde product. En zeker niet te vergeten De vooraankondiging van de levering.. Ik raad Bemmel-Kroon iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 25-07-2018 Via de website gekocht

Fijne feedback en betrokkenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Amerikaanse koelkast is niet de trap op te tillen dat begrijp ik wel
Maar de betrokkenheid en het tijdstip van levering kwam precies uit met de verhuisliftservice. Koelkast stond zo boven. Oude koelkast en verpakking mee terug gegeven top!

Reageer

Kuijs 25-07-2018 Via de website gekocht

Super snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service. Gisteren om 21.30u besteld en hij staat nu al keurig te draaien. Oude droger is direct meegenomen door de mannen van de bezorging. Ook heel fijn dat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven door de updates over de bezorgtijd. Heel fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw t Hoen 25-07-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Top service, alles netjes geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden geweldig goed geholpen, prima service! Het advies welke vaatwasmachine we het beste konden aanschaffen....Ook de bezorging liep perfect ! Wij moesten de bezorgdatum verzetten en de tijd, ivm onze werkzaamheden. Ook dat ging soepel....Er werd een andere dag en tijd afgesproken zonder problemen....Fijn dat er zo mee gedacht word !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans G 25-07-2018 Via de website gekocht

No nonsens levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies volgens opgave geleverd. Een luxe dat alles werd uitgepakt. en zelfs de verpakking werd meegomen.

Reageer

Gerard 25-07-2018 Via de website gekocht

Gaskookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professioneel. Komen afspraken na. Snelle levering. Track en trace wordt per aflevering bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hann 25-07-2018 Via de website gekocht

Wat een fijn, modern bedrijf is Bemmel & Kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel & Kroon een combimagnetron aangeschaft. Bij hen zondermeer te koop voor de meest aantrekkelijke prijs. Het scheelde meer dan € 200 dan bij andere winkels, waarschijnlijk als gevolg van aanbieding of directe levering via leverancier.
Op Kieskeurig kon ik artikelen vergelijken, ideaal alle informatie op een rijtje.
Bestellen en betalen lukte mij in eerste instantie niet. Bemmel & Kroon gebeld, (zij hebben overigens ook een ' bel me terug-knop', en de telefoon werd direct opgenomen (dus niet minutenlang wachten met een muziekje waar ik helemaal niet naar luisteren wil). Ik werd uiterst correct te woord gestaan, de werknemer had aan een half woord genoeg en regelde voor mij een link via de mail om te betalen.
De informatie over aankoop, bezorging e. d. was heel duidelijk.
De bezorging: goede begeleiding van tevoren. Ik wist precies waar ik aan toe was. Route, tijd, de hoeveelste klant ik was op de route, de naam en foto en ID van de bezorger, de rit te volgen op de kaart. Prima.
De bezorger was zeer correct en rustig. Bijzonder aangenaam.
De combimagnetron: uiteraard heeft Bemmel & Kroon weinig zeggenschap over het product, maar als het ding het doet zoals beloofd in de gebruiksaanwijzing (die in correct Nederlands, met grote letters en in duidelijke taal en pictogrammen geschreven is), dan zal ik zeer tevreden zijn. Ik heb zojuist de eerste stappen van de ingebruikname, geheel volgens de voorwaarden in de gebruiksaanwijzing, gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gils 25-07-2018 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevaerd

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben deze winkel gevonden op internet, na een goed telefoongesprek zijn we in de winkel terecht gekomen. goed geholpen zeer goed geadviseerd. Wij zijn heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Harmsen - van Hout 25-07-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en zorgvuldige installatie. Alleen jammer dat we achteraf 20 euro bij moesten betalen op het bedrag van de offerte vanwege het koppelen van de twee deurtjes, hoewel we van te voren foto's hadden opgestuurd. Maar de koelkast was nog steeds goed geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tomas V. 25-07-2018 Via de website gekocht

Supper service met goed me traceerbaarheid

Algemene score

8,0
Snel geleverd met een goed indicatie van het uur zodat je niet heel je dag moet op offeren om te wachten op een levering. De combii-koelkast kwasi tot op zen vaste plaats gezet wat ze eigenlijk niet moesten. De betaling via iDeal werkt jammer genoeg wel niet met Belgische kaart maar na even bellen hebben we dan geregeld dat ik bij levering kon betalen zonder meerprijs. Zeer tevreden

Reageer

Sam VD 24-07-2018 Via de website gekocht

Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een koelkast/vriezer uit de middenklasse in uitstekende staat en al bij al snel geleverd in België. Het grote voordeel van shoppen in Nederland voor ons is natuurlijk de lagere prijs (toch zeker 20%), aan dezelfde kwaliteit. Top!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem uit Den Haag 24-07-2018 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond 20.00 uur besteld, volgende dag om 14.30 uur in huis. Perfecte service. Gratis is de oude vaatwasser meegenomen. En de prijs die is nergens goedkoper. Helemaal blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit delft 24-07-2018 Via de website gekocht

Punctuele Brompot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn koelkast was zeer snel afgeleverd...werd netjes half uur eerder gebeld...een van de bezorgers had duidelijk last van ochtend humeur...verder werd ook vloer plintje kapot gemaakt bij het verwijderen van mijn oude machine...kortom tevreden over product en snelheid van levering...uitvoering mocht iets professioneler en vriendelijker

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Richard P 24-07-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment en goede service, zoals advies en installatie van de wasmachine!
Breed assortiment en goede service, zoals advies en installatie van de wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn 24-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat je je eigen leverdag kunt kiezen. Levering kon daarbij ook heel snel en liep voorspoedig. Aardige bezorgers ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfons vd Berg 24-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag middag besteld en maandag ochtend bezorgd. Deze was echt op voorraad en dat is wel ze prettig als je oude er na 9 jaar mee stopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jojo1984 23-07-2018 Via de website gekocht

Super Service snelle verzending

Algemene score

10,0
Heb voor een goedkope prijs gezoekt en op Deze Site de beste prijs gevonden. Een snelle levering met keuze van datum wordt aangeboden en met precies uitrijd geleverd. Top service dank u wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Leeuw 23-07-2018 Via de website gekocht

service is buitengewoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site voorziet je prima van informatie, snelle levering tegen een zeer gunstige prijs.
Deze inductiekookplaat was niet op voorraad maar is direct besteld na onze goedkeuring.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrice 23-07-2018 Via de website gekocht

Wasmachine voor een mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze Bosch wasmachine van Bemmel & Kroon kwam als beste koop uit de vergelijking. Volgens afspraak geleverd met extra service - op de etage - en de oude machine is afgevoerd. Dat geldt ook voor de inzet van de bezorgers... (met deze warmte)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pc janssen 23-07-2018 In de winkel gekocht
cruquius

Goede service en veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijke verkopers die met je mee denken, veel keus in assortiment. bezorging ook volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 23-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site van de consumentenbond door verwezen naar de website van bemmel en kroon. Duidelijke website fijne bestelwijze waarmee je nog voor extra sevices kunt kiezen, na bestelling meteen bevestiging in mijn mail en de levering precies zoals van tevoren werd gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Paul & Josiane 22-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon "GROOTS"

Algemene score

10,0
Via vrienden die een aankoop gedaan hadden bij jullie, van een Miele was & droog machine en hun verhaal vertelden aan ons zo overtuigend dat ik op de site geland ben en dat jullie het onmogelijke lieten blijken. Overzicht van jullie site is echt professioneel en gemakkelijk te bezoeken echt fantastisch, kan er geen woorden voor vinden zo blij ik ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VVS 22-07-2018 Via de website gekocht

Top Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling !! Correcte levering !! Service zoals het moet zijn. De volgende bestelling ook via Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 22-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede Service .Kan niet Beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
DE WEBSITE IS ZEER DUIDELIJK, DIT GELD VOOR DE GEHELE AFHANDELING VAN HET GEKOCHTE ARTIKEL.DE WINKEL KAN HEEL GOED CONCUREREN MET ANDERE WINKELS,DEZE WAS DE GOEDKOOPSTE,EN DE AFLEVERING WAS OP DE MINUUT NAUWKEURIG.IK ZOU ZEGGEN GA OP DEZE VOET DOOR, HET KAN NIET BETER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 22-07-2018 In de winkel gekocht
Hazerswoude rijndijk

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vervelend om met een hittegolf plots zonder koelkast te moeten doen. Verschillende winkels geprobeerd maar geen van hen kon snel leveren. Bij Bemmel en Kroon werden we zeer vriendelijk geholpen en direct naar de koelkast gebracht die aan onze voorwaarden voldeed en dan ook nog voor een scherpe prijs! Bovendien de volgende dag netjes afgeleverd! Top Bemmel en Kroon!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie 22-07-2018 In de winkel gekocht

teruggave van 50 euro installatiekosten

Algemene score

5,0
nadat ik eerder een review had geschreven op kieskeurig en een cijfer 1 had in gevuld werd ik teruggebeld door bemmel en kroon dat ze 50 euro van de 285 euro installatiekosten van de koelkast terug zouden storten of ik daarmee tevreden was gestel maar of ik dan wel nog een mailtje naar kieskeurig nog wilde sturen dat de zaak nu opgelost was en ik het cijfer 1 wilde herzien nou bij deze

Reageer

Petrie 22-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een miele wasmachine gekocht via de website. Volgens de site was die op voorraad. Nadat ik de machine besteld had, bleek die toch niet op voorraad. Ik kreeg toen een duurderemachine als vervanging, hetzelfde type met wat extra’s.
Daarnaast is het afleveren van de machine super geregeld. Eerst komt een grove tijdsaanduiding. Die wordt op de dag van levering verder gespecialiseerd en als de chauffeur er bijna is, krijg je bericht dat hij er over een half uur is. En de oude machine gaat mee terug en tegen een kleine meerprijs wordt de wasmachine naar de zolder gebracht. Echt goed geregeld.

Reageer

Elke 22-07-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Dorp

Duidelijke uitleg in de winkel en vakkundige installatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg en geen gehaast in de winkel.
Installatie was heel goed. Rustig (geen haastwerk), netjes en vakkundig. Koelkastdeur werd van rechts- naar linksdraaiend gewijzigd en het sleepdeursysteem moest worden omgezet naar deur-op-deur. Het was dus meer werk dan een gewone installatie, maar dat gaf geen meerkosten. Het geheel werd netjes afgesteld.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy 22-07-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs & snelle top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enige research besloten ons nieuwe gasfornuis van Siemens te bestellen bij Bemmel en Kroon. De research die overigens makkelijk gaat met behulp van kieskeurig.nl. Erg fijn en overzichtelijk!
Daardoor kwam ik uit bij Bemmel en Kroon, een Mooie overzichtelijke en duidelijke webshop, met een keurmerk!
Wat voor mij wel belangrijk was. Tegenover de bekende winkels, had Bemmel en Kroon een super prijs, geen verhoging van prijs zoals de bekende massa bedrijven, daarbij gratis levering en snelle service! Alles was snel geregeld via de webshop. Ik kreeg meteen een bevestigings mail van zowel bestelling als betaling. Tevens hadden ze de service te betalen bij aflevering, ook dit maakt me als koper blij en tevreden, dan heb je service hoog in het vaandel staan. Aanrader voor iedereen die een eerlijke prijs met top service wil!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darek 22-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een koelkast gekocht, waar moet het koelkast bij een producent besteld worden! Verwacht tijd was maar 4 dagen!!!! Waar bij MediaMarkt moest ik 3 weken wachten voor zelfde apparaat, aan het einde niet afgeleverd!! ik ben heel blij vaan geweldige service en medewerking met Bemmel & Kroon! ik zou deze winkel aanbevalen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 21-07-2018 Via de website gekocht

Erg goede service voor een lagere prins

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het vergelijken van prijzen voor een warmtepompdroger kwamen bij deze winkel uit We waren er onbekend mee, daarom kozen we ervoor om via de pin te betalen bij levering, dus iets vooraf. Dat vind ik al een goede service. Koeriers waren vriendelijk, netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marcel izeboud 21-07-2018 Via de website gekocht

koelkast netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik kwam via kieskeurig op bemmel en kroon. de koelkast die ik wilde bestellen was daar goedkoop. Op de website stond veel informatie. Even moest ik zoeken waar ik moest bestellen. Maar daarna ging het vlot en goed. De koelkast was niet op voorraad maar ik kreeg na 2 dagen al bericht dat ie bij bemmel binnen was. de levering ging ook zonder problemen met dynalogic.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Malvinas 21-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop gekozen omdat men de nieuwe wasmachine naar zolder zou brengen, met 10 eur bijbetaling, maar dat is het ook waard. Toen bleek echter dat het blad van de oude machine los zat, waardoor de bezorgers deze niet konde tillen. Wel een probleem voor ons, echter na een telefoontje is deze echter toch nog opgelaald. Dus keurig opgelost. Onze dank hier voor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van rosmalen 21-07-2018 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk

vakkundig advies heelgoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hulpvaardig personeel-niet opdringerig-vakkundig advies binnen een half uur hadden we wat we wilde hebben zonder dat we over ons budget heen waren gegaan.
de volgende dag bezorgd met een keurig telefoontje van de bezorgers dat ze er aan kwamen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gabi 21-07-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en echt snel in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en makkelijke site. Zo besteld en zo in huis. Niks teveel aan gegevens invullen of inschrijven. Gewoon naam en adres en betalen. Heel fijn.
Gabi, BKI696365

Reageer

Edwin 21-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, vriendelijk en duidelijk geholpen aan de telefoon. Waardoor we voor deze winkel hebben gekozen.
Samsung koelkast besteld, levertijd 3 weken maar binnen 1,5 dag stond hij er al. Oude koelkast werd weer meegenomen.
Mooi design koelkast waar we heel blij mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hermus-van Leem 21-07-2018 Via de website gekocht

Professionele en snelle installatie en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren gaf onze oude wasmachine de geest, dus meteen een nieuwe besteld, samen met een nieuwe droger. Communicatie dmv e-mailverkeer zeer snel en correct. De bestelling is binnen 24 uur bezorgd. Het transportbedrijf Dynalogic stuurde keurig een mail wanneer ze langs zouden komen. Op de dag van de bezorging kreeg ik klokslag 8.00 uur een mail binnen welk tijdsbestek van 3 uur ze zouden langskomen. Met een track & tracé kon ik precies zien waar de bezorgers zich bevonden. De medewerkers hebben de machines snel en vakkundig geïnstalleerd. De heren waren zeer correct en niet te beroerd de oude droger nog even naar een andere kamer te dragen. Topservice👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

Toon meer reviews