bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16013 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2942 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alexa1982 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
hij zuigt goed en beweegt lekker mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartman27 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk

Service
heel goede service

Assortiment
De wasmachine die wij er bestelde was een ouder type, wij kregen voor het zelfde geld een nieuw type.wat wil je nog meer

Aanbeveling
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dpapana 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Great service and delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele 111 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goed uitleg van de medewerker in Zoetermeer.De man wist waar hij over praatte.Nam ook de tijd voor ons,perfect!Zeer deskundig.

Assortiment
Veel keus in de winkel van Zoetermeer.
Goede uitstraling van de artikelen.
Overzichtelijk.

Aanbeveling
Duidelijk in waar en verkoop.
Eerlijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Heb geen punt om terug te vallen.Wij komen al jaren in Zoetermeer bij deze zaak.Fijn personeel wat er al jaren werkt. Dus een fijn gevoel om steeds terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shop women 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
velen apparaten snelle levering eerste aankoop bij bemmel & kroon en ben zeer te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheaPaul 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijke site, producten makkelijk te vinden, heel simpel bestelproces, lekker makkelijk pinnen bij de chauffeur wat trouwens ook veilig is zowel voor de bezorger als voor de klant. Prima afspraken te maken over bezorg dag en tijd, klasse !

Service
Levertijd is super snel, woensdag bestellen en donderdag levering van de grote koelvries combinatie. De wagen is zelfs te volgen en het tijdstip van levering wordt ook steeds geactualiseerd. En echt waar, een half uurtje voor exacte bezorging belt de chauffeur op dat hij in de buurt is. Kijk dat is nou service.!

Assortiment
Een prima assortiment en dat voor de laagste prijs in Nederland. Gratis thuis bezorgd en onze koelvries combinatie werd keurig uitgepakt en op zijn plaats gezet. Verpakkingsmateriaal en oude kast werd mee genomen en waar vind je een bezorger die ook nog vraagt of alles naar wens is gegaan.

Aanbeveling
Over all, chapeau, daar kunnen ze in de reguliere winkels nog veel van leren.

Extra toelichting
Na de nodige zeer negatieve ervaringen bij de z.g.n. prijsvechters met hun schreeuwende reklames, waar ze trouwens niets van waar maken, was het een verademing om de service van Bemmel en Kroon internetwinkel te ervaren. Niks schreeuwen maar gewoon doen wat je belooft en waar je goed in bent. Houden zo Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaakbraam 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bawagner 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site met duidelijke product omschrijving en prijsvermelding.

Service
Super service zowel telefonisch als per mail vrijwel direct antwoord , bezorging keurig op tijd , werd zelfs nog gebeld over de verwachte bezorgtijd. Professioneel en zeer behulpzaam. Mijn complimenten.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Extra toelichting
Goede prijs aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GkGerard 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, overzichtelijk

Service
Goede communicatie, die klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie015 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk besteld en direct een bevestiging gekregen. Geen kleine lettertjes in de facturen.

Service
Perfect. Ze hebben de Wasmachine thuis afgeleverd, gepolaatst en aangesloten.

Assortiment
De wasmachine die we op het oog hadden was niet meer leverbaar. In de plaats daarvoor kregen we het nieuwste model van dat merk/serie voor dezelfde prijs, terwijl die ruim 300 euro duurder zou zijn, echt TOP!

Aanbeveling
Gewoon alles super goed geregeld! Ze belden ook een half uur voor aflevering nog even.

Extra toelichting
Eerlijk, betrouwbaar, what-you-sse-is-what-you-get, sneller levertijd, prima aflevering + kostenloze installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt.criar 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk om iets te bestellen op hun online website

Service
ze hebben mij onmiddelijk terug gemaild met een antwoord op al mijn vragen en zo kon ik ook ineens bevestigen dat de verkoop mocht plaatsvinden

Assortiment
ze hebben heel erg veel keuze en allemaal van goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
ze hebben een groot gamma, als je een product ziet ergens anders goedkoper als dat van hun komen ze je direct tegemoet en ze rekenen geen verzendingskosten. ze werken ook samen met een bedrijf dat heel erg vriendelijk bij de levering

Extra toelichting
ik denk dat ik hierboven al zo goed als alles heb opgesomd leuke online shop, vriendelijk, eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansebele 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site en betaalgemak

Service
de verzending en ontvangst was binnen de beloofde periode

Assortiment
De afzuigkap die ik nodig was kon ik maar beperkt op internet vinden en Bemmel en Kroon had hem ook tegen scherpe prijs

Aanbeveling
op grond van eigen ervaring

Extra toelichting
groot assortiment; goede prijs kwaliteit verhouding en een - ook voor ouderen - goed te volgen koop en betaalprocedure

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PKWN 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon een bedrijf zonder moeilijk gedoe.

Service
Kon makkelijke telefonisch contact krijgen, mensen aan de andere kant deden echt hun best je te helpen. Vriendelijk en no-nonsense.

Extra toelichting
Fijne service, goede bezorging, goede informatie en ook persoonlijk. Ze namen zonder problemen de oude loeizware wasmachine weer mee terug. Het product hebben we nog maar een paar dagen, maar als er iets niet goed zou zijn, dan weet ik zeker dat het opgelost wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ONH 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt prima. Tot nu toe geen problemen gehad na de installatie.

Service
Vlotte service. Zeer coulante medewerkers. Zij vinden altijd een goede oplossing voor installeren. Goede deals.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles kunnen vinden bij Bemmel @ Kroon.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Dat zegt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMvd 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima service

Assortiment
zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adlemi53 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bijzonder goed geholpen, duidelijk uitleg, bereidheid alle vragen goed te beantwoorden. Ook naderhand vriendelijke en behulpzame beantwoording van telefonische vragen.

Assortiment
we vonden precies wat we wilden hebben.

Aanbeveling
jazeker !!!!

Extra toelichting
we hebben er een zeer prettig gevoel aan over gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lav 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Zeer nette en correcte service zowel telefonisch als de bezorging.Perfect.

Assortiment
Bij bemmel en kroon hebben ze een ruim assortiment en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Correcte mensen,komen alles na houden je goed op de hoogte aangaande de bestelling correcte bezorging een dikke tien voor het hele team.

Extra toelichting
Goede winkel en Webshop en zoals gezegt een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatwasser koper 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Supersnel en goed geleverd, volgens afspraak.

Voor 14 uur besteld, volgende dag om 12 uur geleverd. Dus nog binnen 24 uur.

Assortiment
Voldoende de keuze in inbouw apparatuur.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen!

Extra toelichting
De vaatwasser was duurder dan bij andere winkels. Hier heb ik melding van gemaakt met de link 'elders goedkoper'. Binnen enkele uren werd de prijs aangepast en kreeg ik een goede aanbieding! Snel geleverd, via ' track en trace' nauwkeurig te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieswitgoed 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime sortering ; inzichtelijk uitgestald; perfect bereikbaar op de Rijneke boulevard in Zoeterwoude Rijndijk

Service
verkoper Renee belde en mailde ons nog na dat wij recht hadden op extra korting. Zijn advies aan ons was ook helder en goed ingespeeld op de wensen, die wij aangaven. De monteurs, die de machine kwamen plaatsen waren ook heel adekwaat.

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
De beste plaats om het juiste apparaat te kunnen uitzoeken

Extra toelichting
geen aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenmaker 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel op voorraad; grote korting gekregen op de totale bestelling

Service
Zeer goed en uitgebreid geholpen door de heer Van Bemmel

Assortiment
Het meeste was op voorraad en te bekijken in de winkel; de overige producten waren er binnen een dag.

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

builder 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Den Haag is super!
Assortiment en keuze is groot,verkoper Bob is top,geeft duidelijk en vriendelijk uitleg over apparaten.

Service
Vaatwasser vakkundig en keurig geplaatst door installateurs.

Assortiment
Uitmuntend, keuze in alle merken en prijzen.

Aanbeveling
100% aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FWentink 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet gevonden en zag er goed uit.

Service
Werd na de bestelling goed op de hoogte gehouden in hoever mijn bestelling onderweg was.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Hebben het product wat besteld was prima afgeleverd, dus kan ik winkel iedereen met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen om hier je producten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vleeuw 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet gekeken en in winkel gekocht na advies. Betaling aan huis na aflevering en installatie. Kon niet makkelijker.

Service
Geweldige service zowel in de winkel als thuis bij installatie. Goede adviezen van installateur gekregen.

Assortiment
Bij bezoek eerst rondgelopen in de winkel om te kijken wat B en K allemaal verkocht. Groot assortiment en de winkel heeft een mooie uitstraling.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om zowel op de site als in de winkel eens te gaan kijken alvorens elders te kopen.

Extra toelichting
Prima service en installatie. Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Morad333 06-06-2013

Kan ieder aanbevelen goede service en prettige personeel die je alles wat je wil weten kan uitleggen.
Van mijn krij van Bemmel en Kroon zeker een 10 waard

Reageer

yokehoog 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel parkeerplaatsen, grote winkel
met lift en trappen, ruime sortering,

Service
we kregen na een vriendelijk ontvangst
de gelegenheid om rustig te kijken.
vragen werden vakkundig beantwoord.

Assortiment
heel royaal, was hierdoor zelfs moeilijk om te beslissen. erg prettig

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
prima aankoopbegeleiding, snelle levertijd precies volgens afspraak. goede nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DiToni 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging makelijk , afbestellen trouwens ook direkt via mail bevestigd !!

Service
duidelijke mail gehad met aankkop gegevens , zelfs ook met geanuleerde order. Dag van te voren mail gehad met tijdsbepaling van de levering, welke perfect werd uitgevoerd !

Assortiment
Genoeg assortiment voor een goede concurerende prijs.

Aanbeveling
Reeds goede ervaringen !

Extra toelichting
Winkel is prima ! Het enige verbeterpunt is de beknopte beschrijving van de produkten. (in mijn geval met de wasdrogers) Andere aanbieders van witgoed op internet hebben een uitgebreidere specificatie van het produkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naba 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot alles gevonden wat ik wou via hun site

Service
Vlot verloop van de levering, alles goed opgevolgd en geleverd.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en daar ik over iets twijfelde bij bestelling toch maar even telefonisch contact opgenomen en onmiddellijk vriendelijk en vlot verder geholpen.

Extra toelichting
Alles tip top in orde, als we nog eens iets nodig hebben weten we direct waar we moeten bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ratiokoper 04-06-2013

Algemene score

6,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees Jong 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles perfect. Onze keuken is 6 jaar terug geplaatst door een dure keukenzaak, maar pas nadat de monteur (Remco) van Bemmel & Kroon is langsgeweest, zitten de plinten echt goed! Dat was natuurlijk niet eens zijn taak. De vaatwasser zit ook perfect! De monteur heeft hier veel werk aan gehad, maar het resultaat is ook heel goed. Overige aspecten van de winkel ook prima in orde. Geen enkel punt om over te klagen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.j.zonneveld 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Dat ging allemaal als een speer. geoliede organisatie, prima aflevering van de wasmachine op zolder. Aangesloten en oude meegenomen. Chapeau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lswartsenburg 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benroos 31-05-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Makkelijk online bestellen en bezorgdag kiezen. Keurig bericht ontvangen. Jammer dat je pas op de dag zelf de tijd kan zien van bezorgen dan moet je toch een hele vrije dag nemen.

Service
We hadden gekozen voor extra service: uitpakken, plaatsen, verpakkingsmateriaal afvoeren en oude apparaat meenemen. Dit stond ook in de bevestiging. Echter ondanks dat we dit ook aangaven bij de bezorging werd alleen oude apparaat meegenomen en we moesten zelf uitpakken, plaatsen en verpakkingsmateriaal afvoeren.

Assortiment
Ze hadden precies de koelkast die we zochten verder niet zo naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Doordat de service bij aflevering niet was zoals afgesproken zou ik het bedrijf niet aanbevelen. Uiteraard ligt dit aan het transportbedrijf maar je bent zo goed als de partners waar je mee samenwerkt. Je kan er dus niet van op aan.

Extra toelichting
Doordat de service bij aflevering niet was zoals afgesproken. Uiteraard ligt dit aan het transportbedrijf maar je bent zo goed als de partners waar je mee samenwerkt. Je kan er dus niet van op aan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

krisje76 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen problemen gehad.

Service
perfect tevreden.

Assortiment
ik zocht 1 bepaald product en vond dit direct.

Extra toelichting
vooral de goedkope prijs heeft ons doen beslissen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogwoud1 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
LG wasmachine gekocht op 23-5-2013 voor 519 euro. Toen ik na 3 dagen camping thuiskwam ineens verlaagd naar 437 euro. Gelijk gebeld en meteen de prijs aangepast !
Zelfs een uur voor levering. Oude wasser meegenomen nieuwe geplaatst droogtrommel geplaatst etc.
Ik kan mij volledig vinden in de overige uitstekende beoordelingen van dit bedrijf. Hulde in deze tijd nog zo,n bedrijf tegen te mogen komen.

Olaf van Berlo Zoetermeer

Extra toelichting
Alles helemaal toppie zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogege 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon duidelijk en vlot

Service
vlekkeloos + in elke fase perfectie communicatie

Assortiment
product voorradig + op heel korte termijn geleverd

Aanbeveling
zijn eerder toevallig bij Bemmel-Kroon terecht gekomen na een ramp-ervaring bij een collega internet-distributeur in (NL) : geen voorraad ondanks diverse beloftes / telkens weer niet nakomen van beloftes / ... en geen communicatie hieromtrent, tenzij na dreigmails van onze kant enz...

Extra toelichting
Na een rampervaring bij een collega die op gebied van service, assortiment, en aanbeveling amper 1 ster zou scoren, was het een meer dan aangename verrassing dat alles zo vlot en zo snel kan gaan met perfecte communicatie bij elke stap !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Nood 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de e-mail een wasmachine bestellen, puur door vertrouwen op goede service zoals velen dat reeds hebben ervaren en dat is waargemaakt. Top!

Service
Vriendelijk, behulpzaam. Gewoon zeer goed. Snelle bezorging, een e-mail op de dag van bezorging met een indicatie hoelaat de bezorging zal plaatsvinden. Al vrij snel kan je een link raadplegen met het te verwachten tijdstip van bezorging, vrij nauwkeurig.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils. Zodra je bij een concurrent idem product goedkoper ziet (wel even zoeken) geeft bemmel en kroon je een aantrekkelijke offerte waar je geen 'nee' tegen kunt zeggen.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Verkoper reageert zeer snel en goed op je vragen via e-mail. Daardoor is de koop zeer snel gegaan. Boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mistaa 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk maar het kan nog makkelijker, Een website update zou geen kwaad kunnen. Verder is de informatie goed.

Service
Ja heel goed vlak voor de brengst van de koelkast nog even een belletje erg goed aardige mensen

Extra toelichting
Goeie winkel staat niet voor niets hoog in de beoordeling lijst van Tweakers. Ik verwacht ook nog een een review te schrijven over de koelkast op Tweakers omdat ik deze nog nergens ben tegen gekomen. Vriendelijke groet Martijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinneeltje 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet en meteen zichtbaar wat (on)kosten zijn. Ook voorkeur bezorgdag is aan te geven!

Service
Mail met vraag n.a.v. bestelling werd binnen dag beantwoord!

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen, snel antwoord op vragen per mail, bezorging op gewenste dag en op bezorgdag 's morgens vóór 8.00 uur mail met indicatie bezorgtijd (binnen blok van twee uur). Zo'n 20 minuten vóór bezorging belden de bezorgers ook nog dat ze er aan kwamen. Zoals beloofd op site namen zij verpakkingsmateriaal mee. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanhe 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internetwinkel en bij bestellen wordt al meteen duidelijk of apparaat op voorraad is en wanneer er geleverd kan worden

Service
Bij de bevestigingsmail wordt al bekend gemaakt op welke dag men komt. Op dag van levering wordt er gebeld dat ze over een half uur op de stoep staan. Apparaat wordt vakkundig aangesloten en ontdaan van alle plakkers en beschermranden. Duidelijke uitleg van de monteurs hoe alles werkt en schone, nette werkkleding. Pinautomaat op zak dus geen pak met geld in huis.

Assortiment
Hebben veel in huis alleen niet alles van alle merken. Wil je dat wel wordt het besteld.

Aanbeveling
Wij kopen al jaren bij deze zaak en niets anders dan lof over de verkopers en monteurs. Zeer vriendelijk in de winkel en even zo goed bij aflevering.
Snel,vakkundig en service staan hoog in het vaandel. Dure uitstraling van de winkels maar eerder een van de goedkoopste met uitgebreide service. Alles netjes. Wij kopen nergens anders meer.

Extra toelichting
Motivatie is al beschreven bij aanbeveling. Vanaf dat er in Leidschendam aan de Kon. Julianalaan werd verkocht komen wij er al. De service gaat verder dan de voordeur. Altijd even correcte mensen en nette monteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p_cornelis 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Aan huis levering correct verlopen, handig is ook de tracking mogelijkheid van je levering !

Assortiment
Niet zo relevant voor mij, ik wist exact wat ik wou. Maar op het eerste zicht een ruim aanbod van de bekendste merken.

Aanbeveling
Altijd wat avontuurlijk om een groot artikel in het buitenland te bestellen (vanuit Belgie een droogtrommel in Nederland besteld), maar supervlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SveNRG 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Betaling was een beetje gedoe, omdat de bezorgers een pin apparaat met lege accu mee hadden. Maar terwijl de machine werd uitgepakt had ik toch wel even tijd.

Service
Mijn oog was gevallen op de AEG L76675FL wasmachine. Ik had deze 's avonds besteld en werd meteen de volgende dag gebeld. Ze hadden deze machine niet direct voorradig, maar wel een non-exclusiv model (L76672FL) met dezelfde kenmerken en voor 50 euro minder. Kijk, dat is nog eens meedenken. Zo gezegd zo gedaan en de volgende dag afgeleverd.

Aanbeveling
Goede service bij aankoop, vriendelijke bezorgers en de laagste prijs volgens kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A de Niet 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en vrij duidelijk

Service
Door medewerker zeer prettig geholpen, professioneel, tips en aan ons de keus gelaten voor welke wasmachine we moesten kiezen, dus niet opdringen. Bij de koop geen aanbetaling, dit verbaasde mij positief.

Assortiment
Veel keuzes

Aanbeveling
Omdat de medewerker verstand van zaken had, tips over nieuwe ontwikkelingen gaf (heb ik achteraf gecheckt), geen aanbetaling, heel goed communiceert over het verloop van de bestelling. En ons na enige dagen tipte dat Siemens een wasmiddelaktie heeft bij aankoop van een Siemens wasmachine

Extra toelichting
Omdat de medewerker verstand van zaken had, tips over nieuwe ontwikkelingen gaf (heb ik achteraf gecheckt), geen aanbetaling, heel goed communiceert over het verloop van de bestelling. En ons na enige dagen tipte dat Siemens een wasmiddelaktie heeft bij aankoop van een Siemens wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies71 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ietendirk 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel overzichtelijk.

Service
Bezorgservice;
heel prettig, vriendelijk servicegericht, leggen alles rustig uit en vertellen over e.v.t retourneren. als deze mensen vertrekken vind je nergens meer afval.

Assortiment
wij waren gericht aan het zoeken naar een Amerikaanse koelkast en vonden deze hier.

Aanbeveling
alles is duidelijk; site, mail en vanwege de prijs

Extra toelichting
De prijs en prettig mail contact en als topper de bezorgservice....helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kittymail 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op aanraden van een collega op deze voor mij onbekende site gekeken. Veel soorten producten en goede lage prijzen. Was al ruim een maand aan het zoeken. Email adres achtergelaten voor informatie en werd al na 5 minuten benaderd door middel van een telefoontje. Goede uitleg aan de telefoon. Snelle en prima levering. zeer tevreden met het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.oudshoorn 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zijn super voordelig

Service
Werd snel geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou ze bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avdam 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet is het we heel makkelijk

Service
Gratis je oude spullen meenemen vind ik goede service

Assortiment
Weet ik niet als je weet wat je wil en je zoekt de scherpst geprijsde winkel dan weet je weinig over de rest van het assortiment

Aanbeveling
geen negatieve punten ervaren

Extra toelichting
Wat een overdreven positieve reviews allemaal. Ik denk dat iedereen graag die maandelijkse prijs met hun review wil winnen. Neemt niet weg dat ik tevreden ben, maar goed als ik dat over een jaar ook nog ben dan zegt dat meer als nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jomeba218 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke site.

Service
Goede service wegens;
-via automail onmiddellijk bevestiging van bestelling
-prijsniveau lager dan gemiddeld
-mogelijkheid tot PIN betaling bij aflevering
-snelle levering
-via mail op de hoogte gehouden van leveringsproces
-via mail tijdsindecatie van de levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima webwinkel, zou hem iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Was niet eerder op deze site geweest en twijfelde in eerste instantie ondanks dat zij de laagste prijs aanboden. Toen ik op de site ontdekte dat PIN betaling bij aflevering mogelijk was. Dit gaf mij de zekerheid dat het betrouwbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansne 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende informatie over de procedure

Service
Het transport was zeer goed geregeld; in het bijzonder nadat bleek dat het bestelde niet in onze auto paste

Assortiment
Een uitgebreide keuze van het witgoedassortiment

Aanbeveling
Gezien onze ervaringen voor dez eerste maal kunnen we nies anders dan zeer positief zijn

Extra toelichting
Wat on sook zeer positief overkwam was de voorkomende houding van het personeel; bravo!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aria22 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter de computer gauw gevonden en geregeld.

Service
Prima, alleen kreeg ik geen link met de bezorgtijd en werd ik ook niet gebeld van te voren door de bezorger. Een door mij gepleegd telefoontje gaf de juiste info en de service was tot in huis helemaal in orde.

Assortiment
Ik zocht en vond snel het juiste apparaat. Heb geen indruk van het hele assortiment.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en snel bezorgd! (Is vast wel afhankelijk van het wel of niet op voorraad hebben van het gezochte.)

Extra toelichting
Scherp geprijsd en snelle levering. Ook normaal (mail-)contact mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tvdg54 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te vinden artikelen en erg snelle reactie via erg vriendelijke mail.

Service
Je voelt je nog echt klant en alles wordt in het werk gesteld om jou als klant tevreden te stellen.

Assortiment
Geweldig assortiment zowel op de site ls in de vestiging in Den Haag.

Aanbeveling
Volgens mij is dit de manier waarop je als klant behandeld wil worden en ik niet alleen dat gun ik zeker ook al mijn vrienden kennissen en familie.

Extra toelichting
Vandaag is onze nieuwe wasmachine geleverd en daar wil ik graag het volgende over kwijt: Ik was eigenlijk altijd van mening dat Bemmel & Kroon een dure luxe zaak was, maar toen ik op internet op zoek ging naar een Miele wasmachine kwam Bemmel & Kroon als een van de goedkoopste uit de bus in elk geval het type dat ik zocht. Via internet informatie opgevraagd daar werd super snel op gereageerd via een duidelijk en uiterst vriendelijke mail. Om toch nog even het gevoel te krijgen van het apparaat zijn we langs gereden bij de vestiging in Den Haag. Een heel mooie zaak dit was ook weer zoiets waar ik geen weet van had maar waar ik zeker nog vaker heen zal gaan als ik weer op zoek ben naar apparatuur "man wat een super assortiment hebben ze daar staan" geweldig! Ook daar werden we zeer prettig geholpen en konden we gelijk afspreken wanneer wij de wasmachine geleverd wilden hebben. Ik zou van te voren nog via de mail de precieze tijd van levering doorkrijgen. En inderdaad de werkdag voorafgaand aan de leveringsdag kregen we netjes een mail hoe laat ze zouden komen in een bloktijd van twee uur, geweldig. De dag van levering werd ik ook nog een half uur van tevoren gebeld dat ze er met een half uur zouden zijn. Keurig op tijd kwamen ze de wasmachine bezorgen ze hebben hem netjes uitgepakt in de vrachtwagen waardoor ik binnen helemaal geen rommel had, keurig naar de tweede etage gebracht, waterpas afgesteld en aangesloten, en klaar gezet voor het eerste gebruik en de oude wasmachine weer netjes meegenomen. Afrekenen kon met het mobiele pin apparaat wat ook erg prettig is hoef je tenminste geen geld in huis te halen. Al met al was het een super ervaring om als klant de geweldige service van Bemmel & Kroon te mogen ondergaan. Op de schaal van 1 tot 10 verdienen ze zeker een 100 geweldig ik zal jullie zeker aanbevelen bij al mijn familie en kennissen. Bedankt voor al de geweldige service die ik bij jullie heb mogen krijgen, ik zou bijna willen zeggen bedankt dat ik jullie klant mocht/mag zijn. Groeten een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews