bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 05-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Bemmel en Kroon door de lage prijzen. Onze bestelde combimagnetron was niet meer op voorraad daarom duurdere versie gekregen voor zelfde prijs. Super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.k 04-03-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Keurig mailcontact.
Jammer dat je extra moet betalen voor levering op eerste verdieping.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Sanberg 04-03-2018 In de winkel gekocht
Cruqius

Goed advies, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na overlijden van onze vaatwasser op zoek gegaan naar een nieuwe.
In de winkel aangegeven wat belangrijk voor ons is en daar een zeer goed advies over gekregen.
Verkoper was aardig en niet zo een "opdringerig" type.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 04-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gisteren on line een wasautomaat besteld en vandaag bezorgd. En nog met een geweldige korting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissKoopje 04-03-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, korting en snelle correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder bij Bemmel & Kroon besteld, heel goed gegaan. Ook nu (stofzuiger) heel gemakkelijk besteld, duidelijke site, kreeg nog een extra korting en nu, dag later kan ik al aan de slag! Fijn ook dat de levering zo gemakkelijk kon worden gevolgd, kon daarom goed inschatten wanneer de bezorger zou komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Remmen 03-03-2018 In de winkel gekocht

Efficient en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima zaak. Voor vragen goed bereikbaar. Heldere informatie op de site en in de winkel. Levering volgens afspraak en op tijd, ook fijn installatiebureau kort na levering kundig geinstalleerd. Goede service.

Reageer

Renate 03-03-2018 Via de website gekocht

Toppers??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zo blij met mijn nieuwe wasmachine 😁
Top winkel en top service met bezorgen. Dikke duim voor jullie

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 03-03-2018 Via de website gekocht

Super snel de vriezer in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een vriezer aangeschaft, welke de volgende dag al in huis was. Er werd goed gecommuniceerd over levertijden, dat was erg prettig. De vriezer is aangesloten en werkt, verder kan ik hier nog niet veel over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoinette 03-03-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een bestelling geplaatsts, de betaling uitgevoerd en vervolgens werd de bestelling geleverd. Wat zou men meer willen verwachten?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 03-03-2018 Via de website gekocht

Vriendelijkheid is gratis??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanmorgen in een wit landschap werd onze vaatwasser ( ordernr: BKI663877) keurig op de aangekondigde tijd bezorgd. En dan ook nog op zaterdag door een uiterst vriendelijk duo. Netjes geplaatst waar wij wilden. Zo kan het ook met plezier bezorgen waardoor wij de dag extra gezellig begonnen😄. Goed bezig Bemmel&Kroon😊

Reageer

Pieter 03-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Vakmannen en topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles staat netjes gerangschikt. met goede prijs- en apparaatinformatie. Werd goed maar niet opdringerig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marianne 02-03-2018 In de winkel gekocht
Forepark DenHaag

Keurig op tijd geleverd ,en goed advies van verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer nette shop en goed overzichtelijk. De prijs was ook zeer belangrijk en Bemmel en Kroon houden de prijzen laag

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 02-03-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Niet echt een goede service

Algemene score

5,0
Wij gingen naar van Bemmel en Kroon omdat er genoeg keuze staat opgesteld. Wil graag in het echt zien hoe een apparaat er uit ziet. Helaas waren we niet echt te spreken over de verkoper. Kreeg het gevoel dat ik een pakje boter kwam kopen en hij was erg gehaast. Dit is jammer want daardoor ga ik in ieder geval niet snel meer terug om nog een aankoop te doen.,

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Hans Dijkxhoorn 02-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag (Forepark)

Prima service snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd goed voorgelicht en de specifieke verschillen tussen de diverse merken en uitvoeringen werd duidelijk uitgelegd. Kreeg ongevraagd korting op mijn aankoop omdat er die dag een kassakorting op het product (Koel vries comb) van toepassing was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J.M. Goedhart 02-03-2018 In de winkel gekocht
Neckar 24 2491 BD Den Haag

Waar de klant nog koning is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het verleden heb ik al eerder ooit iets via Bemmel en Kroon gekocht en was toen ook erg tevreden.
Nu was ik aan een nieuwe koelkast toe en daarom terug gegaan Naar Bemmel en Kroon ik ben daar heel klantvriendelijk en deskundig geholpen. Vandaag werd mijn bestelling met order nr Dh666614 afgeleverd. Ook de bezorging was prima in orde.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Bas 02-03-2018 Via de website gekocht

Super snel en netjes afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel. Correct en schade vrij binnen gebracht. Netjes oude combi meegenomen. Goed contact via mail over verwachte levertijd. Combi oven kapot en binnen 24u vervangen zodat Ik weer melk kan opwarmen voor mn kleine zonder pannetje. Too

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie Wiegand (helaas geen Facebook) 02-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geen klachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren in eerste instantie een beetje afkerig omdat we de winkel in Zoetermeer nog in onze gedachten hadden maar na een bezoek aan de showroom van Bosch en Siemens in Hoofddorp zijn we meteen doorgereden naar Zoeterwoude omdat Bemmel & Kroon daar werd geadviseerd. Na de winkel in Zoeterwoude voor het eerst gezien te hebben we toch besloten om daar onze oven te bestellen.
Helaas stond het verkeerde typenr. van onze order op de factuur zodat we s'avonds al gebeld werden dat deze de volgende dag bezorgd zou worden. Onze oven was niet op voorraad en werd dus later in goede orde bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R Schultz 02-03-2018 Via de website gekocht

Heb betaald voor de service maar had beter gekund

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
De shop Bemmel en Kroon is niks mis mee, maar de service waar je voor moet betalen is zeer mager.
Het zijn de mensen die het apparaat brengen maar niet de volledige installatie op zich nemen.
De wasmachine hen ik zelf horizontaal geplaatst en de rubberstrippen aan de onderkant zelf geplaatst. ook de afsluitdoppen hadden zij niet gemonteerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ME 02-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel. Beste prijs voor AEG wasmachine. Gratis levering op zaterdag. Goede info over bezorgtijden, door Dynalogics.

Reageer

George 01-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De allergoedkoopste betekend bij deze shop ook een perfecte service. Na de bestelling en betaling via ideal te hebben gedaan, een mail gekregen dat het bestelde niet op voorraad was maar binnen enkele dagen een melding zou krijgen wanneer het binnenkomt en verstuurd zal worden. Dat gebeurde dan ook en had mijn bestelling de volgende dag na de mail binnen. Via de koerier Dynalogic kon ik aangeven wanneer ik het pakjet wou ontvangen en kreeg die dag een sms dat ze in een half uur de bestelling komen afleveren. Product is prima ontvangen en ben er bijzonder blij mee. Deze shop Beveel ik dan ook iedereen aan.

Reageer

R. Spaander 01-03-2018 Via de website gekocht

Perfect! Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. (BKI667226)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zit je 's avonds achter je laptop en vraag je even een prijsopgave aan. Tot mijn verbazing krijg ik binnen een half uur al een prijsopgave! Ik had gedacht de volgende dag, maar dit had ik niet verwacht.
De bestelling invoeren gaat zoals je kunt verwachten. Na betaling met ideal heb je in no-time een factuur in je mailbox staan en krijg je bericht hoe het vervoert gaat worden. De volgende dag kijk je eens in de ontvangen track en trace link en zie je gewoon on-line waar de transporteur is, naar welk adres in de rij hij onderweg is en welk nummer jij in de rij bent. Met andere woorden; dat tijdvenster heb je niet meer nodig je kunt gewoon inschatten of je nog even de deur uit kunt gaan of moet thuis blijven omdat de chauffeur er bijna is. Perfect!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.H. Pham 01-03-2018 Via de website gekocht

Samengevat in 1 woord: Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al goede beoordelingen gezien en nu maak ik het zelf mee. Wat ik besteld heb is niet meer leverbaar en krijg van hun een opvolger daarvan. Samengevat: zeer goede communicatie, service en snelle levering. Is gewoon perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diaan 01-03-2018 Via de website gekocht

Goed opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na 17 jaar gebruik te hebben gemaakt van een Miele wasmachine zijn we een keer overgestapt op Siemens. Het apparaat was bezorgd maar met vieze modder spetters en een scheur in de deur!
Het apparaat klonk ook niet geruisloos. Van Bemmel & Kroon heeft dit probleem super aangepakt en gelijk een nieuw apparaat aangeboden! Super!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Happy Customer 01-03-2018 Via de website gekocht

Fast delivery, excellent service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
First of all, the price was very competitive and the delivery costs were included. I paid an extra EUR 9.50 for them to unpack the fridge and take the packaging away with them, but the store also gave me a EUR 20 discount so, here too, I came out on top. I was able to select the day of delivery too.

I was very nervous about the difficulty of getting an 'American fridge' into my flat but my concerns were ungrounded. The delivery men were super efficient and considerate and made the delivery without problem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Bruijn 01-03-2018 Via de website gekocht

Snel besteld, snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop werd ons aangeraden via de 'goedkoopste koop' (?)
De jongens die de droger brachten waren vriendelijk en beleefd. En sterk ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ďorien Aalders 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie; snelle levering; TOP!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle uitstekende service oa.goede planning van tijd bezorging; mogelijkheid van levering binnen 12 uur; vriendelijke behulpzame bezorgers; ; lagere prijs gezien lagere offerte; uitstekende communicatie bij bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R . v Laar 01-03-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze inbouw-magnetron ging na 15 jaar stuk. Inmiddels is de standaard inbouw-hoogte 45 cm maar wij hadden een 38 cm model en we wilden geen combi magnetron maar een solo model wat kan worden ingebouwd. Er was maar heel beperkt keuze maar deze winkel had 2 modellen en was ook nog eens de goedkoopste. Er werd aangegeven dat ze de magnetron moesten bestellen en dat zou 2 tot 3 dagen gaan duren, maar na twee dagen werd onze bestelling al bezorgd en namen ze de oude magnetron gelijk mee. Prima communicatie en goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-03-2018 Via de website gekocht

Zou hier zo weer bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel en Kroon de Ghrohe red duo kraan besteld vanwege een zeer scherpe prijs en de goede recensies op internet. De kraan was goed verpakt en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Ik zal hier de volgende keer zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan Goossens 01-03-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De geboden prijs was de laagste die te vinden was, en de levering was precies volgens afspraak. Prima winkel dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 01-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag een vaatwasser besteld nadat de onze het begeven had. Direct terugkoppeling dat de bestelde machine niet meer leverbaar was maar we een nieuwer (en duurder) model voor dezelfde prijs zouden ontvangen. Vandaag is hij netjes afgeleverd en geinstalleerd door de firma AJtec. Meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matti Amersfoort 01-03-2018 Via de website gekocht

Snelle online levering : Siemens Afzuigkap Order# BKI665361

Algemene score

10,0
Adequate internet bestelling met snelle levering. Goede en bereikbare telefonische informatie met rustig personeel voor verdere vragen. Installatie kan voor vaste en concurrerende prijs € 95 worden meegenomen in bestelling. En wordt super snel verwerkt met installateur. Binnen 1 week hadden we de beschikking over een nieuwe afzuigkap. De kapotte wordt meegenomen. Prettige monteur die voor € 25 extra er ook nog een windkap in monteert. En bij mogelijke problemen in de toekomst snel langs komt. Dat geeft vertrouwen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon 01-03-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren (snel na de bestelling) contact opgenomen om een dag af te spreken en één dag voor de levering en (de)montage van de afzuigkap en keurige mail m.b.t. het tijdsvenster.
En ook voor de uitvoering complimenten, netjes en proffesioneel werk geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 01-03-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering en extra service mogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de lage prijzen toch een goede service en mogelijkheden om extra service af te nemen zoals verlengde garantie, aansluiten wasmachine e.d. Telefonisch ook netjes te woord gestaan.
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.F.Popken 01-03-2018 In de winkel gekocht
Den-Haag

service TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn zeer klantvriendelijk Ze denken met je mee , ze zoeken en kijken of het haalbaar is voor je en de service is geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 01-03-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en goede communicatie per email

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en doen wat ze beloven. Product werd snel geleverd en per email word je goed op de hoogte gehouden van het verzendproces plus nog een berichtje als de bezorger bijna voor de deur staat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Klaarmond 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer behulpzaam en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze Firma bijna al mijn witgoed gekocht, zeer behulpzaam passen de prijs aan indien mogelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Straten 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was snel en op conform de aangegeven tijd bezorgd! Aardig en service gerichte bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies op de tijd dat aangegeven werd geleverd. Professioneel en met een glimlach op zijn plaats gezet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-02-2018 Via de website gekocht

uitstekende service en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productomschrijving en na bestelling in de webwinkel digitaal zeer goed begeleid.
De levering was ook op tijd en duidelijk op internet vermeld.
betaling kon bij levering met de pin. prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 28-02-2018 Via de website gekocht

AEGON Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben gisteravond een AEG wasmachine besteld bij Bemmel&Kroon en de volgende dag is hij al geleverd wij zijn heel blij met deze snelle levering bedankt Bemmel&Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed advies 28-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed persoonlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een aantal jaren geleden keukenapparatuur gekocht naar alle tevredenheid. Alles (stoomoven en wasmachine) werken zonder problemen

Reageer

Wimke 28-02-2018 Via de website gekocht

Heel mooi produckt

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en ruim assortiment met vele kwaliteit-producten tegen een scherpe prijs en een makkelijke bestel methode

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

W.A. Botter 28-02-2018 Via de website gekocht

Superfantastische service!

Algemene score

10,0
De omschrijving van de wasmachine op de webshop was volledig en informatief. Bestellen was doodsimpel en de prijs was lager dan waar dan ook. Het volgen van het verloop van de bestelling was bijzonder goed geregeld en het apparaat werd de volgende dag keurig afgeleverd en aangesloten. Ook het oude apparaat werd meegenomen, zoals vantevoren afgesproken. Er viel niets af te dingen op het hele proces van start tot finish!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.m.stolk 28-02-2018 Via de website gekocht

zeer vlotte en duidelijke service

Algemene score

9,0
duidelijkheid over zeer vlotte levering ook de website is duidelijk ik ben zeer tevreden en zou deze Bemmel & Kroon aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelleke 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen vanwege de snelle levering, binnen 24 uur in mijn geval en hun site is overzichtelijk. En prima service ook van de bezorgdienst, werd netjes op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering

Reageer

Jan 28-02-2018 Via de website gekocht

Matige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De levering duurde veel langer dan beloofd. Op de website stond vermeld dat product niet op voorraad was. In verband hiermee werd een levertijd vermeld van 2 tot 3 werkdagen. De levertijd werd uiteindelijk meer dan 3 weken omdat het product ook niet bij de leverancier in voorraad was. Desondanks bleef de website 2 tot 3 werkdagen vermelden. Een beetje misleidend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Brigitte 27-02-2018 In de winkel gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij deze shop was het wasmachine het goedkoopste en kon de volgende dag geleverd worden. Ook het achteraf betalen vind ik prettig. Bij levering kon ik gemakkelijk per pin betalen

Reageer

Ernest Kappers 27-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima aflevering van diepvrieskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, prima afhandeling van bestelling, eerstvolgende werkdag (maandag) al geleverd. Frequente update waar vrachtwagen die dag was en wanneer hij zou arriveren.

Reageer

Kamstra 27-02-2018 Via de website gekocht

super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine was stuk dus tijd voor een nieuwe, bij Bemmel & Kroon gekocht voor de goedkoopste prijs en supersnel geleverd, wat een klasse. Als de wasdroger of koelkast er ooit mee stoppen dan ga ik zeker bij Bemmel en Kroon een nieuwe kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos,v,d,R 27-02-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk.

Goed geholpen, de verkoper begreep het.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was goed, optijd (kreeg een belletje wanneer ze bij me waren)de wasmachine werd netjes neergezet waar ik hem hebben wou.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews