bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17907 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3294 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop. Helder ovrr produkt, wijze van betalen en levering.
Duidelijkr communictie over dsg en tijd van leveting

Levering keurig met in achtneming van coronaonstructies . Vriendelijk en duidelijk

Reageer

Jiwei Fu 09-04-2020

Algemene score

9,0
Super goed service ,op tijd informatie geven, duidelijk e-mail contacten en we zijn tevreden

Reageer

Johnfred. 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben vorige week bij Bemmel en Kroon telefonisch een Siemens vaatwasser besteld. Tijdens dit gesprek gaf de medewerker de gewenste informatie en meer; hij vroeg naar het typenummer van de oude machine en dat gaf aan dat het een hoog model betrof.
Zonder deze kennis zouden we een verkeerd model hebben besteld!
De monteurs van het bedrijf dat de nieuwe machine plaatste en de oude meenam hielden zich goed aan de Coronarichtlijnen. Binnen een half uur was de klus geklaard en na een korte uitleg over de werking van de machine kon de vaatwasser zijn eerste werk doen.

Reageer

Hendriks 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service.Net personeel,kortom goed geregeld.Zeer tevreden klant.Zal u zeker aanbevelen.

Reageer

Saleha 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ordernummer BKI845445

Top service!
Waarom Bemmel & Kroon?
Omdat ze snel leveren en doen wat ze beloven.
Ik heb hier een warmtepompdroger besteld en vergeleken met andere bedrijven was dit het goedkoopste voor hetzelfde product.
Het scheelde veel.
Dus raad iedereen ook aan dat als je wat wilt bestellen om eerst hier te kijken.
Want prijzen kunnen enorm verschillen om een zelfde product.

Reageer

Alija 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, snel en klantvriendelijke zijn de woorden die ik kwijt wil. Daar op komt dat ze ook nog eens de goedkoopste waren toen ik een wasdroger wilden kopen van dit type.

Reageer

Noordbeek 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geregeld meteen terug gemaild, had een wasmachine besteld deze was helaas uitverkocht en niet meer te leveren, was opgelost door een nieuwe type te leveren voor dezelfde prijs

Reageer

Theo (Den Helder) 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoop afdeling van Bemmel &Kroon geeft snelle, duidelijke en vriendelijke terugkoppeling bij vragen op afstand (woon zelf in Den Helder).
Tevens de laagste prijs van Nederland verkregen, zoals ook op de website staat voor deze AEG L6FBSpeed. Altijd meegenomen.
Onze oude AEG stopte na ruim 19 jaar er mee, zonder noemenswaardige onderhoudskosten. Vandaar weer een AEG.
Binnen een dag verzorgd en bezorgd door een nette en vriendelijke bezorgdienst (incl. meenemen oude AEG ), genaamd Dynalogic.

Zo zie ik een webshop/bedrijf graag. Goede prijs en snelle en duidelijke service.

Reageer

Martin van der Linden 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een vraag via de mail een snelle reactie en duidelijk wat het kost.
En het belangrijkste snelle levering en een goede bezorging.

Reageer

Christine 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan aan iedereen Bemmel&Kroon aanbevelen. Vanaf de bestelling tot aan de deur verliep alles perfect. Op de dag van levering bericht ontvangen dat het bestelde artikel onderweg was en levering tussen 10.00u en 12.00u plaats zou vinden. Om 10.00u bericht dat het artikel om 10.30 zou arriveren. En dat was ook zo. Super services dus.

Reageer

Co van Liere 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasautomaat, op zondagavond (!) online besteld, maar bleek niet beschikbaar. Toen werd mij een andere aangeboden die duurder was en met minimaal dezelfde specificaties voor dezelfde prijs. De volgende dag werd hij al bezorgd. Topservice!

Reageer

Hendrietta van Geel 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super shop, had al eerder een inbouw oven met kookplaat besteld ook top service.
Ik belde nu voor info over een afzuigkap van Atag werdt perfect te woord gestaan en goed advies de koop was daardoor ook snel gesloten. nadat ik een offerte had gehad gelijk geregeld zelfs de filters die er bij moesten hebben ze netjes verzorgd. De bezorging was perfect. En nu hij hangt ben ik er ook super blij mee heel mooi.
Bemmel en Kroon wederom hartelijk dank

Reageer

Ella Mihaljevic 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine kwam ik op internet dit bedrijf tegen. Toen “mijn” wasmachine ook nog eens in de aanbieding was, heb ik hem meteen besteld. Niets dan lof, snelle levering en telefonisch werd keurig gemeld hoe laat de machine op de afgesproken dag geleverd zou worden.

Reageer

Sean Peters 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat de koelkast van mijn ouders kapot was gegaan heb ik direct op internet gekeken naar een nieuwe. Omdat het een koelkast betrof met een nis hoogte van 102 cm ben ik bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Deze hadden de koelkast op voorraad en het merk wat mijn ouders als voorkeur hadden.
De service is uitstekend, product was op voorraad en voor 22.00 uur besteld is volgende dag bezorgd. De communicatie vanuit het bedrijf en de bezorging was erg goed. 10 min voordat de bezorgers er waren werd er nog netjes contact opgenomen. De nieuwe koelkast werd naar binnen gedragen en de oude werd gratis meegenomen dus qua recycling ook prima.

Al met al een goed gevoel overgehouden aan Bemmel en Kroon en zou dit bedrijf zeker aanraden. Ga zo door Bemmel en Kroon.

Reageer

Sjors B 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima afgehandeld. Snel en adequaat.
Zelfs toen ik items bij nader inzien wilde toevoegen was dat geen probleem!

Reageer

Anthonie v d Kraa 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne winkel de wasmachine die we hadden besteld was niet meer voorradig en kregen een duurdere en wat luxer model aangeboden voor de zelfde prijs was een bonus van 64 euro vind ik een hele nette oplossing

Reageer

M. Koehler 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop. Prijs vaak goedkoper dan elders. Service is top! Je hoeft niet de hele dag op je bestelling te wachten, er wordt duidelijk aangegeven wanneer je bestelling wordt geleverd via sms. Vlak voor de chauffeur met je bestelling komt, ontvang je nog een sms! Super tevreden.

Reageer

Siebolt Moltman 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was super en de koelkast werd de volgende dag geleverd. Kon via een linkje op de mail zien wanneer de koelkast kwam. Super geregeld allemaal ook in deze tijd met het coronavirus werd alles duidelijk uitgelegd.

Reageer

Martien Witsenburg 07-04-2020

Algemene score

4,0
Ik heb al vaker bij Bemmel gekocht. Ik begrijp echter totaal niet dat de dure Miele wasmachine/droger volledig ingepakt wordt afgeleverd en dus NIET wordt uitgepakt.

Reageer

Sandra 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Bemmel en Kroon gekozen omdat zij goed vindbaar zijn op internet en er qua prijs ook echt uitspringen. De site vind ik ook erg gebruiksvriendelijk. Alles staat overzichtelijk weergegeven per categorie en je kan ook zoeken op artikelnummer van een betreffend apparaat. De prijzen zijn t.o.v. anderen goed! De communicatie via de mail verloopt prima en duidelijk. Minpuntje dat je 's nachts een bericht krijgt i.v.m. de verwachte levertijd. Vervolgens krijg je dan een mail waarin staat dat je het order nummer aan de chauffeur moet doorgeven, hier wordt echter door de chauffeur niet om gevraagd. Dus dit kan nog wel verbeterd worden vind ik.

Reageer

jaappost 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in een woord geweldig alles piek fijn voor elkaar alles snel geleverd van mijn krijgen ze een dikke tien!

Reageer

P.Tak 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Zondag besteld maandag geleverd super snel.
Goede bezorgdiensten met goede communicatie netjes afgeleverd.

Reageer

Marinus 06-04-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke shop,hele snelle levering,van tevoren bericht hoe laat de bestelling bezorgd wordt.

Reageer

Naomi 06-04-2020

Algemene score

10,0
Heel goede zaak en erg behulpzaam. Vrijdag een nieuwe vaatwasser uitgezocht en maandag stond hij al te draaien! Ook onze wasmachine komt hier vandaan. Altijd erg tevreden!

Reageer

Gea 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop alles word duidelijk uit gelegd.was op zoek naar wasmachine er waren vele keuzes mee duidelijke specificaties
Kreeg na bestellen al snel bericht en het bezorgen was helemaal top ging snel en volgens de regels die er nu gelden

Reageer

P. Driessen 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hier eerder een complete keuken gekocht en niet te ver rijden. De info en vergelijkingen op de website zijn duidelijk, zeer concurrerend en daarnaast, in deze hectische periode, op koopavond alle tijd met een verkoper die goed adviseerde, niet opdrong, de juiste tips meegaf en ik goed een keuze kon maken. Aflevering van deze combi-oven was al de volgende dag en goed geregeld.

Reageer

Kenny Vermeersch 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professionele en snelle afwerking van mijn bestelling, echt volgens het boekje. De verkoper was zeer klantgericht en professioneel in al zijn communicatie, zowel telefonisch als via e-mail. Het online boekingssysteem voor de levering werkte perfect en het track en trace systeem voor opvolging van de bestelling was zeer goed. De levering was perfect op tijd op het afgesproken tijdstip. Het was mijn eerste bestelling maar ik twijfel er niet aan om ook een volgende bestelling bij hen te plaatsen. Een aanrader!

Reageer

Joop 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ordernummer BKI844267. Duidelijke website. Bestellen is eenvoudig. Netjes op tijd. Wordt netjes tot over de drempel gebracht. Oude apparaat gelijk meegenomen.

Reageer

theeleutje 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze winkel gekozen ivm de prijs .
daarna bleek alles goed en snel geregeld

Reageer

D. VDB 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door iemand anders ben ik naar jullie winkel verwezen. Ik heb regelmatig wat dingen bij jullie nagevraagd en nooit wa iets uitzoeken te veel. Elke keer kreeg ik gelijk antwoord, of t nu telefonisch of per e-mail was. Jullie blijven de laagste prijs geven en dan nog extra korting! Levering was precies en zoals afgesproken! Bedankt!

Reageer

BJ 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supereenvoudige manier van bestellen. Via duidelijke track en trace met dus een prima communicatie hadden we en zeer snelle levering. Deze waren zoals beloofd! Heel tevreden. Nu kunnen we snoerloos stofzuigen!

Reageer

Thérèse Olsthoorn 05-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De nieuwe wasmachine in gebruik genomen. Hij is lekker stil. Dat is fijn. De aankoop bij Bemmel en Kroon tijdens het coronavirus ging wat mij betreft vlekkeloos. De hulp van de meneer in de winkel en de mannen die hem bezorgde was heel vriendelijk ondanks dat men op afstand moest blijven. Hier zit een tevreden klant.

Reageer

Jolanda 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop werkte prima, de informatie die gegeven werd klopte helemaal en we konden goed vergelijken welke wasmachine we wilden uitzoeken. Na online bestelling, volgde bevestiging snel via mail en ook de communicatie rondom levering verliep supergoed. Op dag van levering zelf via mail en sms op de hoogte gehouden van levertijd.
Heren van de bezorging waren vriendelijk, vanwege de coronacrisis hebben ze de wasmachine zoals gezegd afgeleverd tot bij de voordeur en de oude wasmachine mee retour genomen. Al met al dus super blij met de levering van A tot Z.

Reageer

Dennis 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige afhandeling van mijn bestelling ondanks wat onhandigheid van mijn zijde. Zeer snelle reactie op mijn vragen.
Erg snelle en goed afhandeling van en door de koerier. Je hoeft niet heel de dag thuis zitten te wachten. Je kan precies volgen wanneer hij er is en wanneer hij voor de deur staat. Top!

Reageer

Jermelo 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd keurig te woord gestaan en we hadden nog lol om het feit dat ik het artikel elders goedkoper had gezien voor wel € 6,00
Toch werd dit joviaal opgelost door uw medewerker.
Kan niet anders zeggen van bestellen toten met leveren een dikke 10

Reageer

Rene 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks te late levertijd ivm Corona is toch alles goed bezorgd en netjes geinstalleerd! Ik praat over vier inbouwapparaten van Inventum.

Reageer

E. Ranzijn 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Duidelijk aangegeven via de mail hoe laat de bezorgers kwamen en 15 minuten van te voren nog een extra sms. De heren hebben de wasmachine keurig over de drempel gezet met de laatste instructies voor het installeren en onze oude machine weer mee genomen. Donderdagavond laat besteld, zaterdagochtend in huis. Top mannen! Ontzettend bedankt!

Reageer

Hans van Meegen 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gastvrije ontvangst, prettige samenwerking met een zeer deskundige en vriendelijke verkoper, vlotte aflevering

Reageer

Peter 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke website. Snelle levering. Goedkoopste van alle aanbieders.

Reageer

Een tevreden klant uit Rijen 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde koelkast van Samsung was niet meer op voorraad. Bemmel en Kroon leverde voor hetzelfde geld een duurder maar vergelijkbaar model. Na eerder al probleemloos een droger te hebben geleverd, was dit wederom een hele fijne ervaring met B&K!

Reageer

Leo&Jacqueline Heeze 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, snelle levering, gunstige prijs/kwaliteitsverhouding !
Kan deze leverancier bij iedereen aanbevelen!

Reageer

Jeanette 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen bij Bemmel & Kroon Cruquius! We hebben een koel/vries combi gekocht en die wilden we snel geleverd hebben (ondanks Corona leveringsproblemen). De verkoper dacht goed mee en ging het snel regelen (en dat lukte ook). De deur moest links-draaiend worden gemaakt en ook dat werd geregeld. Netjes thuisbezorgd - en het apparaat is competitief geprijsd. Kortom: heel tevreden!

Reageer

P.Tevreden 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een vaatwasser van beko besteld en binnen een paar dagen stond hij bij ons in huis. Fantastisch. Goede service en snelle levering. Super

Reageer

Kaandorp 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijn hulpvaardig personeel, duidelijke website, zeer snelle service en ook hier vriendelijke en behulpzaam personeel. Vlekkeloze koelkast, geen beschadigingen bij aflevering, ook niet aan de verpakking. Helaas door de Corona-maatregelen zelf de koelkast twee hoog moeten tillen...maar dat is Bemmel en Kroon niet aan te rekenen.

Reageer

Khaw 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gister avond voor 22.00 besteld. Volgende dag stond hij om 13.00 in mijn keuken. Ook in deze corona tijden leveren ze hem netjes met gepast beleid af. Fijne zaak en de afhandeling ging perfect. BKI844888

Reageer

Theo 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Al jaren kopen wij hier onze inbouwapparatuur.
Snelle service en op de afgesproken tijd wordt alles geleverd en geplaatst.

Reageer

Jannie 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, het is makkelijk om iets te bestellen. We zijn via kieskeurig op de website gekomen. Fijn dat je zelf een dag kunt plannen waarop de bestelling gebracht wordt. Via de track en tracé ,op de dag van bezorging, is de bestelling goed te volgen.

Reageer

Jacqueline 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel , was niet helemaal zeker of ik het goede zou bestellen , even een belletje gedaan , vriendelijke mijnheer die mij aan de andere kant goed heeft geholpen , bestelling samen afgehandeld , via iDeal betaald en volgende dag in huis . Ik zeg top, overigens wel vaker daar besteld , maar wil je het zelf ophalen , 20 euro korting , sneller kun je ze niet verdienen , 👍

Reageer

Rene 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en zeer snelle levering. !!!!!!
Prijs was 10% voordeliger dan alle andere webwinkels

Reageer

Erik en Jeanette 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben vandaag onze nieuwe wasmachine binnengekregen,
de AEG FB6speed. Bemmel en Kroon wederom de goedkoopste van alle aanbieders. Top machine, lekker stil en goed schoon. Wij zijn tevreden!

Reageer

Toon meer reviews