bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sweetlaker 12-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site en makkelijk te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb wederom gekozen voor Bemmel&Kroon omdat ik al eerder zeer positieve ervaringen heb. De prijzen zijn gunstig en ook de garantie is top. Eerder had ik een vaatwasser in storing, maar dat werd snel en vakkundig opgelost. Bezorging is ook altijd goed geweest.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bemmel en kroon 12-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle afhandelingen en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website van Bemmel en Kroon, is het bestellen van produkten duidelijk en overzichtelijk. En daarom beoordeel ik Bemmel en Kroon als een goede website, waar je alles wat je zoekt goed te vinden is.
En ook de service heel goed is. Snelle afhandelingen van het bestelde produckt. Maar ook snelle en goede afhandeling als er iets niet goed is of verkeerd is gegaan. Ze lossen problemen zo snel mogelijk op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straathof 12-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, snelle respons op vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een eerdere bestelling (vaatwasser) bij Bemmel & Kroon opnieuw voor deze winkel gekozen. Snelle levering, nette bezorgers en snelle reactie bij vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 12-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Alles perfect geregeld, volgens afspraak op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen, nette chauffeurs die goederen afleveren en vakbekwame monteur voor inbouw. Nette prijs betaald. Zeer tevreden over het gehele pakket goederen, diensten en de prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

De Kort Francis 12-11-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een vraag over de maten in vergelijking tot oud model van een merk, resulteerde in volledig antwoord en bevestiging van de keuze, na een kort telefonisch onderhoud. Tevens is de offerte scherper gesteld, en ver. goedkoopste van alle ander aanbieders van een Topmodel combi-magnetron over. Het gemak van acceptatie van het offerte proces is super en voordeliger. Assortiment is diep, gegeven de diverse types van het merk tot het duurste top model. Exact wat ik zocht. Snelle levering en afstemming planning. Alswel veilige montage met gegeven advies en zeer vriendelijke monteur. Ik raad Bemmel&Kroon ieder aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Krapels 12-11-2017 In de winkel gekocht
Den haag

Volgende keer weer bij Bemmel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alhoewel niet op voorraad kwam binnen twee dagen mijn afzuigkap. Levering op gewenste tijd. Goede voorlichting door de medewerkers..

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Blonk 12-11-2017 In de winkel gekocht

Goede services en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede verkopers, die verstand hebben van de apparatuur die ze verkopen.
Super snelle services! Toppertje

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ordeent CRQ638758 12-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Snelle en deskundige levering en plaatsing .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst op internet gezocht toen de verschillende zaken met elkaar vergeleken.Door de winkel te kunnen bezoeken. Waar van een deskundige verkoper en goed advies gekregen de doorslag gaf. Ook de prijs was aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

André 12-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, mooie site, 5 jaar extra garantie. Kortom geweldig. Contact over het transport kan wat beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Iggy 12-11-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en deze keer sneller dan gedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren mijn keukenapparatuur bij Bemmel en Kroon. Ik ben erg tevreden over hun prijs en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja Korteweg 12-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Prima ontvangst en uitstekende leveringsservice

Algemene score

10,0
De ontvangst in de winkel is prima. Uitleg over het product heel helder.
Aankoop snel en praktisch geregeld. De levering aan huis naar liep zeer professioneel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koster 12-11-2017 Via de website gekocht

Top servoce

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst ben ik naar kieskeurig gegaan om een keuze te maken uit de verschillende wasmachines.
Toen ik een keuze gemaakt had, kwam ik bij Bemmel & Krol als zeer voordelige aanbieder.
Aangezien ik nog enkele vragen had heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Een zeer vriendelijke heer heeft mij toen antwoord gegeven op mijn vragen. De vragen waarop hij niet direct kon antwoorden heeft hij nagezocht bij de desbetreffende leverancier van de wasmachine. Geweldig!

Reageer

Bas 12-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond heb ik gezocht naar een goede koelkast via Kieskeurig. Na lang zoeken bleek Bemmel en Kroon de goedkoopste te zijn en de volgende dag te kunnen leveren. En dat klopt helemaal, want nu staat een splinternieuwe koelkast te draaien die vanochtend werd geleverd. De oude kast hebben ze zonder probleem meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H. Bos 11-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf moment van bestelling tot aan de levering was het top! Nadat ik telefonisch contact zocht over een vraag m.b.t. aangeven van leverdatum, werd ik vriendelijk en snel geholpen. Op de dag van de levering kreeg ik keurig vooraf een mail dat er geleverd zou worden. Exact om 8 uur s morgens een sms met de verwachte bezorgtijd. Vlak voor tijd weer een sms met de exacte bezorgtijd. Bij aankomst bij mij thuis hebben de bezorgers mij bijzonder vriendelijk geholpen en zelfs mijn bestelling op de juiste plaats afgeleverd. Dus niet bij de deur maar zelfs tot op de tweede verdieping. Ik ben een SUPER tevreden klant en zal deze winkel ook zeker bij iedereen aan bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pijpers 11-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
machine voor de goedkoopste prijs
plus gratis bezorgen tot op de plaats.
alle verpakking wordt meegenomen , dus geen afval.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deola 11-11-2017 Via de website gekocht

Te laat geleverd en niet aangesloten!

Algemene score

1,0
Product zou woensdag geleverd worden maar hij was pas zaterdag geleverd.. De afspraak was dat de niueuwe gelijk aangesloten wordt, maar dat is niet gebeurt. Een externe bedrijf levert het product en de mannen van dat bedrijf hadden haast. Oplossing was makkelijk maar ze hadden geen tijd voor. Dus de wasmachine kan ik niet gebruiken!

Reageer

HJW 11-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lage prijs en snelle levering, vrijdagavond 2030 besteld, zaterdagmiddag 1330 eerste was gedraaid. Prijs was € 150 goedkoper dan bijv Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 11-11-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak, prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd geleverd op de dag zoals aangegeven op de site. En voor een scherpe prijs.

Levertijd in dit geval 3 dagen, maar dat was ook aangegeven bij de bestelling, dus helemaal correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellis 11-11-2017 Via de website gekocht

Snelle, duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, erg goede service. Klantenservice was meteen bereikbaar, van de leveringstijden ben ik nauwkeurig op de hoogte gehouden, de bezorgers hebben de wasmachine boven gebracht en de oude meegenomen. Enige minpuntje is dat er geen aansluitservice beschikbaar is. Mijn wasmachine aansluiting is met een trekschakelaar en daar moet ik nu apart een monteur voor laten komen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j a hinrichs 11-11-2017 Via de website gekocht

absoluut goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de afhandeling van het bestelde artikel zeer duidelijk en perfect aan de afspraken gehouden alles netjes op de juiste tijd afgeleverd dus zeer tevreden over de hele afhandeling vr gr jan h

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Zwaans 11-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Snel, duidelijk, behulpzaam, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk, behulpzaam, goede prijs is voor mij het bewijs: Bemmel en Kroon echt goed!
Vanuit Sittard koop ik al 9 jaar bij Bemmel en Kroon nadat ik hun naam had gekregen van een tevreden vriend. Ik bel X en samen komen we er altijd uit voor een goed apparaat en een goede prijs. Ik ben nog nooit in de winkel geweest. Geen verzendkosten en binnen een dag krijg ik mijn bestelling afgeleverd. Helemaal content.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

louis uit wielsbeke 11-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aangenaam verrast door de klantvriendelijkheid van de site van Bemmel&Kroon. Na een middagje prijzen vergelijken kwamen zij er als goedkoopste uit! Ook de levering verliep zeer vlot, oud toestel werd terug meegenomen. Volgende keer kies ik terug voor Bemmel en Kroon, zeker weten!
Ordernummer BKI640336

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soufiane 11-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had vanwege vakantie met spoed een nieuwe wasmachine nodig. Ik bestelde in de avond een wasmachine en ze kwamen hem de volgende ochtend al langs brengen. De bezorgers hadden hem netjes naar boven gebracht en geïnstalleerd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van der Moolen 10-11-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google zocht ik naar een gaskooktoestel 5 pits met sterke wokbrander dat binnen mijn budget paste. Ik kwam uit op de ATAG HG7511EBA. Het kostte niet veel tijd om een scherpe aanbieding te vinden bij Bemmel en Kroon. Nadat ik de verschillende reviews had gelezen over Bemmel en Kroon was de keus al helemaal niet moeilijk meer. De prijs was zeer en scherp en de volgende dag kreeg ik hem al thuis. De communicatie over de aankoop en over de levering was uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 10-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor Bemmel en Kroon omdat wij bij de levering van onze wasmachine en droger ook prima zijn geholpen. Prima site, lage prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 10-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Heel fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren eerst van plan om naar de Mediamarkt te gaan maar omdat de wasmachine bij Bemmel en Kroon goedkoper was zijn we daar heen gegaan. Daar zijn we achteraf heel blij mee geweest we werden heel vriendelijk en snel geholpen en alles werd netjes uitgelegd. Al met al is deze winkel een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Kraan 10-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekend, snel netjes en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, zakelijk, vriendelijk en doen wat ze beloven en waren nog de goedkoopste ook.
Tevens kregen we van her bedrijf ook een extra garantie van 3 jaar bovenop de 2 jaar van de fabriek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.M.A.Alphenaar 10-11-2017 Via de website gekocht

Bemmel en Kroon TOP bedrijf !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BK 1640491 was ons ordernummer van de bosch luchtdroger, geen tijd om het uit je hoofd te leren want voor je het weet, staat de bestelling op z'n plaats. Allervriendelijkst geholpen aan de telefoon, via internet betaald en afspraak gemaakt en alles loopt op rolletjes. We zijn niet anders gewend want wij kopen vaak ons witgoed etc. bij B&K nooit geen problemen maar prima service. Chapeau !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Musschoot 10-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden. We kregen onmiddellijk antwoord wanneer we een vraag stelden via mail. Perfecte afspraken rond levering. Het afgesproken uur werd gerespecteerd en de chauffeur was heel vriendelijk. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak. Via track en trace juiste levertijd te volgen. Via bericht volgt ook regelmatige update van levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van Erve 10-11-2017 Via de website gekocht

.afspraak goed nagekomen.alleen geen rekening gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed te vinden op de website veel producten, snel leveren prijs is ook goed ,ik zou deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ontevreden klant 10-11-2017 Via de website gekocht

Erg late levering

Algemene score

5,0
Twee artikelen besteld incl. montage. Volgens de website beide op voorraad. Zou dus binnen één dag geleverd moeten worden. Nadat ik een week lang NIETS hoorde, maar eens een mailtje gestuurd: producten bleken toch niet op voorraad en waren in bestelling. Zou een paar dagen duren. Ondertussen bleef "op vooraad" op de website doodleuk vermeld staan. Heeft uiteindelijk 2,5 week geduurd. Levering zelf is verder prima verlopen en de montage ook.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Mario 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service en scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe (inbouw)vaatwasser) kwamen wij op de site van Bemmel&Kroon. Reviews over het bedrijf waren prima. Daarnaast boden zij het product aan wat wij zochten, tegen een zeer concurrerende prijs. 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 10-11-2017 Via de website gekocht

Goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een Miele stofzuiger ( goedkoper dan bij andere sites) tijdens het online bestellen bij de afrekening ging er iets mis met mijn IPad. Mailtje gestuurd en direct antwoord gekregen en probleem opgelost, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 10-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe samsung wasmachine via Internet gekocht. Deze is binnen 24 uur op 2 hoog afgeleverd en geïnstalleerd. De oude machine is retour genomen. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rotterdammer 10-11-2017 Via de website gekocht

Top service en top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vandaag een koelkast en wasmachine ontvangen en ben meer dan zeer tevreden. De bestelling verliep makkelijk, snel en erg vriendelijk. Hanteren verschillende betaalmogelijkheden zoals contant aan de deur zonder extra kosten. Voor een mega goeie prijs ben ik blij dat ik hier uiteindelijk geslaagd ben. Ik kijk nu voortaan eerst hier en raad iedereen aan hetzelfde te doen. De levering was tevens vriendelijk, snel en vakkundig. Alles mooi aangesloten dus geen slecht woord over Bemmel en Kroon!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 09-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Prima medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie zaak/ winkel en vriendelijke en bekwame medewerkers. Niet opdringerig, en dat is prettig. Gewoon relaxt door de winkel lopen, kijken en vergelijke en als je een vraag hebt dan hebben ze een goed antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Myra 09-11-2017 In de winkel gekocht
cruquius

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en vakkundig geholpen. levering snel en netjes afgeleverd,oude apparaat keurig mee retour genomen. Na misverstand over de levering is dit direct en netjes opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 09-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en volgens afspraak geleverd. En het oude apparaat, koelkast, weer meegenomen.
Betaling ging ook goed via iDEAL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 09-11-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Top bedrijf! Wat een service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwamen van internet er niet uit qua keuken van afzuigkap. Dus maar richting Den Haag filiaal "forepark". Aangekomen werden we hartelijk ontvangen en kregen een geweldig uitleg. Binnen een half uur waren we eruit tegen een zeer scherpe prijs. Kleine week later is alles bezorgd.. prima afspraken qua levering en stipt op tijd..
Hier werden we blij van!
Bemmel-Kroon ga zo door!
Wij zullen naam niet meer vergeten.
Fotoservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 09-11-2017 Via de website gekocht

Een mooie en duidelijke site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals ik al schreef, het is een mooie en duidelijke site. Je wordt prima ingelicht als het product even niet leverbaar is. En als het er is. Heb je het gauw in huis. Ze bellen zelfs een kwartier van te voren of je thuis bent!!! Het zat keurig, stevig verpakt in 2 dozen!!
Super! Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn beoordeling gaat van het bestellen tot en met de levering.
Ik had deze winkel gekozen omdat mijn gewenst artikel het gunstigst aangeboden werd.
Het bestellen was zeer eenvoudig en handig via de website, meteen na de bestelling kwam de bevestiging en een toelichting voor het verdere verloop van de verzending.
Mijn artikel werd keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd en geplaatst.
Hier kunnen diverse webshops een voorbeeld aan nemen, van mij een 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Meeusen 09-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede prijs, goede keuze koeriers bedrijf, Ik zal zeker dit bedrijf nog raadplegen voor aankopen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. Gijsman 09-11-2017 In de winkel gekocht
RijnekeBoulevard Zoeterwoude Rijndijk.

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is netjes ingericht en het personeel heeft me prima op weg geholpen.
Jammer dat nou net dít product niet te bezichtigen was. Het personeel zou wél wat beter op de hoogte gesteld kunnen worden dat er 'n strook met de gebruiksaanwijzing in het Nederlands bijgevoegd zit die je erin kunt plakken. Dit zou ook op de website aangegeven moeten worden. Mét eventueel 'n afbeelding.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Pak 09-11-2017 Via de website gekocht

Prima monteur die vaatwasser kwam plaatsen, bedankt Bjorn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was in orde en op tijd, er werd keurig gebeld toen men nog een kwartier moest rijden, monteur Bjorn een vriendelijk persoon, die alles correct heeft uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Heemskerk 09-11-2017 In de winkel gekocht
cruquius

Top bedrijf goede keuzes!Perfecte regeling met bezorgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtige winkel en duidelijke uitgebreidde omschrijving apparaten en overal de prijs erbij!Vriendelijk geholpen en top bezorgregeling.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Super zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en uitleg van het product.
Kookplaat aangeboden met set pannen kado, 1 week later bleek dat de aktie al geruime tijd verlopen was.
Naar volle tevredenheid opgelost door toch de gratis pannenset te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ANdreia ALves Cruz 09-11-2017 Via de website gekocht

excelent service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
great service. I ordered a washing machine that was not in stock and it took only three days to get to my house. the track and trace works perfectly. I was informed via a message from the time I arrived home for delivery and arrived five minutes before the scheduled time. excellent!
I recommend it :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veneberg 09-11-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteravond besteld. Vandaag geleverd. De bezorgers hebben top service geleverd. Product uitgepakt en op de juiste plek gezet en een test gedraaid. Super goeie service. Mijn dank is groot.

Reageer

Gino Sijsens 09-11-2017 Via de website gekocht

keurig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch contact gehad over een eerdere bestelling, zelfde bestelling weer geplaatst. Dit keer met extra korting en zelfs het verschil met de eerste bestelling terug gehad!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews