bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarjoleinPijnacker 04-02-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Levering was zoals verwacht. Werd keurig van te voren gebeld dat ze er met ongeveer 15min waren. Ze hebben de wasmachine en droger 2 trappen omhoog getild naar waar het moest komen.

Assortiment
Er zijn veel producten te koop tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Gewoon goede service. Je wordt netjes in de winkel geholpen. Ik kreeg het gevoel dat zij echt klaar staan voor jou als klant, wat erg prettig is. Verder gewoon goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pesoma 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eén email en de zaak was geregeld.

Service
Zie boven

Aanbeveling
Zie boven!

Extra toelichting
Zijn niet in de winkel geweest. Hebben keuze gemaakt via internet, kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

1955jaap 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online en aflevering meer dan een tien punten

Service
Na onderzoek op internet en diverse winkels, is Bemmel en Kroon de goedkoopste leverancier.Ook hier kan je onderhandelen om de prijs met de verkoper.
Dat is toch wel een pluspunt.
Aflevering via tijdschema,die online is te volgen, waardoor je niet de gehele dag aanwezig moet zijn.

Assortiment
Zeer concurrerend met de prijs.

Aanbeveling
Dit zal veel te horen zijn bij mijn kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMusketeer 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces prima georganiseerd. Je hoeft geen account aan te maken.

Service
Je wordt enorm veel op de hoogte gehouden van de voortgang. Wel kwam de 1e mail van de bezorgservice in de spam terecht.

Assortiment
Wat we zochten hadden ze en voor een gunstige prijs.

Aanbeveling
Geen minpunten kunnen ontdekken.

Extra toelichting
Alles soepel verlopen. Kwam binnen een dag op de afgesproken tijd. Apparaat deed het prima. Geen enkel minpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritGro 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
zeer akkuraad

Extra toelichting
Snelle levering goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

butijn 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Huisman 31-01-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Behulpzaam en goed advies

Service
Keurig geïnstalleerd. vooraf wordt een tijd aangegeven.

Assortiment
van alle producten genoeg aanwezig, Toch handig om te zien wat je gaat aanschaffen.

Aanbeveling
Na het uitzoeken, kopen en laten plaatsen van het tweede inbouwproduct kan ik Bemmel en Kroon bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Prettig en deskundig personeel. er wordt meegedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van Raam 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo gevonden, zo bestelt, zo geleverd!!
Super makkelijk en vooral duidelijk

Service
Alles in een wip bevestigd via de mail en alles conform belofte uitgevoerd. Zelfs het beloofde telefoontje van de chauffeur...

Aanbeveling
Zoals met alles bij Bemmel en Kroon:
Simpel snel en super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gjbooij 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorm handig is dat je zelf je bezorgdatum aanklikt en dat de wasmachine meteen geplaatst en aangesloten werd. Ook geen verpakkingsmaterialen die achterblijven; alle zorg werd uit handen genomen. Ook prettig is het digitale garantiebewijs.

Service
De wasmachine die we bestelde werd niet meer geleverd. In plaats daarvan kregen we een nieuwer model voor dezelfde prijs (upgrade van meer dan 150 eu). Klasse service.

Aanbeveling
Enorm klantvriendelijk en de goedkoopste, we zijn er bijzonder tevreden over hoe Bemmel&Kroon ons heeft geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemsdm 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
direct gewenste magnetrons gevonden.
Antwoord op aanvullende info was tevens offerte en is benut om te bestellen. Betaling per pin aan chauffeur! B & K maakt het je makkelijk.

Assortiment
Een flinke rij magnetrons, verder niet gekeken

Aanbeveling
Zeer snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Keurig ontvangen en te woord gestaan in mooie grote showroom . De volgende week op maandagavond aanvullende informatie gevraagd en dinsdagmiddag magnetron besteld. Na een paar minuten bevestigd. S’avonds bericht dat magnetron woensdagmorgen afgeleverd zou worden. Betaling aan chauffeur met pin. Chauffeur belt om 9.45 dat hij ca 10.15 komt. Volgens mij kan dit niet beter. Een flinke pluim voor B & K !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muggenprik 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef zelf niets te doen.
Zelf leverdatum aangegeven.
Netjes een mail ontvangen welk dagdeel de bezorging plaats zou vinden.

Service
Werd zonder te vragen een verloopnippel bijgeleverd (Ik installeerde zelf)
15 minuten voor de bezorging werd ik nog gebeld dat zij er snel aankwamen.

Assortiment
Veel landelijk op voorraad.

Aanbeveling
Na de perfecte levering van een vrieskast was ook de levering van een fornuis perfect.

Extra toelichting
Kan niet beter volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klantgerichtheid 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijke website met prima informatie. Tevens telefonisch contact gehad dat zeer prettig verliep. Tav de wachttijd werd tegemoet gekomen.

Service
Telefonisch contact prima.
Je kunt de levering via internet volgen en bovendien werden we een half uur van te voren gebeld, dat de bestelling in aantocht was.

Aanbeveling
Gezien positieve ervaring zouden we deE winkel willen aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Netjes dat je op tijd bericht kreeg dat de leertijd aangepast diende te worden, Prettige manier van omgang, zowel door telefonist als door bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boenguus55 29-01-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben 1 keer een bezoek gebracht aan een B&K winkel vlak bij ons in de buurt en zijn meteen goed geslaagd voor een inbouw vaatwasser en koelkast.Ook de plaatsing van beide apparaten is heel goed gegaan.

Service
We werden heel goed op de hoogte gehouden van de planning v.w.b. de plaatsing. Ook vinden wij het positief, dat er geen vooruitbetaling nodig was. Het meenemen van de oude apparaten was ook heel fijn.

Assortiment
Er was genoeg keuze v.w.b. merk, prijs en kwaliteit. Bovendien werden we goed voorgelicht over voor- en eventueel nadelen. Er werd prettig met ons meegedacht.

Aanbeveling
Gezien onze goede ervaring zouden we zonder meer B&K durven aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Het was rustig in de winkel, dus er was tijd om ons goed voor te lichten over alles. Er werd meegedacht op een prettige manier. Wij vinden het heel fijn, dat er geen aanbetaling werd gevraagd: dat schept vertrouwen en geeft een veilig gevoel. Ook het ons goed op de hoogte houden over levering en plaatsing waarderen wij. De installateur gaf de indruk een vakman te zijn. Ook fijn, toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hzfd 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De website is duidelijk. Het telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling was ook uitstekend, informatief en behulpzaam. De levering ging exact zoals aangekondigd in de diverse emails na de bestelling. Kortom, zeer tevreden. Zal een volgende keer eerst deze pagina bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherlouwerens 28-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn in Den Haag geweest en was erg makkelijk te vinden en stond goed aangegeven.

Service
Heel goed te woord gestaan en het leveren super even een telefoontje op de dag zelf dat ze er binnen 30 binnen zijn. GEWELDIG

Assortiment
RUIME assortiment

Aanbeveling
ja zeker wel. Geen media markt meer voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterversluis 28-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat goed gepresenteerd in de winkel en je kan zelf eerst gewoon kijken

Service
goede voorlichting in de winkel met heldere taal
geen onzin maar nuttige dingen

Assortiment
genoeg apperatuur in de winkel waar je uit kunt kiezen en een goede indeling

Aanbeveling
echt een winkel waar je eerst kunt kijken
er staat niet gelijk iemand in je nek te hijgen

Extra toelichting
een goede atmosfeer in de winkel daarom is het prettig kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Boelee 28-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis bezorgd tot waar men het wil hebben

Service
Keurige service-dienst,snel handig en correct

Assortiment
Het verbaasde mij hoe groot het assortiment was. Vele gerenommeerden merken in diverse prijsklasse. Voor mij perfect om een keuze te maken

Aanbeveling
Een vriendelijke benadering, waar een koning nog klant is

Extra toelichting
Zeer te vreden over het product en de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edwinsmale 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten een telefonische order kunnen plaatsen :-)

Service
2 uiterst vriendelijke bezorgers aan de deur gehad!

Extra toelichting
Gemak en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jefennanc 28-01-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24 in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We hadden een vaatwasser van Whirpool die 2 maanden na de garantie kapot ging. Het bleek een defecte printplaat. Van Whirpool kregen we geen extra korting op een nieuw apparaat of iets van service. Bij Bemmel en Kroon kregen we korting op een nieuw apparaat en korting op de verlengde garantie. We zijn erg vriendelijk geholpen en het installeren van het apparaat is ook zeer netjes gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dojo67 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bemmel&Kroon leverde zeer snel. Woensdag besteld, vrijdag thuis. De aflevering werd keurig gemeld via de mail (donderdag) en door de afleverende firma (Fiege) nog eens bevestigd. Pakket keurig in orde en ik blij met mijn robotstofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Visscher 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar

Service
Keurig thuisbezorgd, op de afgesproken tijd, zeer behulpzame chauffeurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmerkoos 27-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquiusboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helemaal goed, mooie winkel en zeer vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
In elke prijsklasse voldoende keus uit diverse merken

Aanbeveling
Ben zelf via mondreclame bij Bemmel en Kroon uitgekomen en alles wat gezegd was was waar, sevice meedenken kortom top

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden met de aankoop en zullen zeker bij een nieuwe aankoop in het witgoed of keuken bij Bemmel en Kroon langs gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorstje57 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op jou gemak thuis uizoeken en bestellen

Service
de afhandellingen en service waren prima

Assortiment
ik heb alleen maar naar wasmachines gekeken omdat ik die een nodig had en bij Bemmel en Kroon vond ik het juiste.

Aanbeveling
als iemand anders wat nodig zou hebben zou ik hem adviseren naar deze site te gaan, want de prijs is het bewijs en de service is oke

Extra toelichting
zie mijn andere motivatie's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

belle81 25-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik ben in de winkel geweest en heb daar de info gekregen die ik nodig had. Omdat het wel om een groot bedrag ging, wilde ik thuis even overleggen. De medewerker schreef het type wasmachine voor mij op en gaf aan dat ik ook kon bellen als ik de bestelling wilde doen. Ik heb een dag later gebeld, alles doorgegeven en een afspraak gemaakt voor de levering, zonder dat ik vooraf hoefde te betalen.

Service
Prima service op de afgesproken dag werd de wasmachine geleverd. Een dag van tevoren kreeg ik een mail met een tijdsindicatie, een kwartier voor levering werd ik ook nog gebeld dat ze onderweg waren. De oude wasmachine werd meegenomen en de nieuwe geplaatst op de aangegeven plek op zolder. Ik kon de betaling per pin voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterw47 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
personeel in winkel is kundig en snapt dat je ook op websites kijkt en doet niet moeilijk

Service
prima installatie door AJtec

Assortiment
goeie range van goedkope en duurdere series keukenapparatuur

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 14 25-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Goede uitleg en nette bezorging.

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
De verkoop en service is netjes en goed.

Extra toelichting
Nette bediening zowel in verkoop als het bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepie23 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via de website kon ik heel makkelijk bestellen. Toch nog even telefonisch contact gehad om de bezorgdag af te spreken.

Service
Maandags telefonisch een nieuwe vaatwasser besteld, die ik echt die week nog nodig had. Ik kon telefonisch aangeven dat ik het apparaat graag op vrijdag bezorgd wilde hebben. Het is allemaal gelukt, prima service, nieuwe apparaat aangesloten.

Aanbeveling
Prima service, de vaatwasser die ik maandags besteld heb, is keurig op tijd op vrijdag bezorgd

Extra toelichting
Heel vriendelijk telefonisch contact gehad tijdens bestelling. Keurig op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia 24-01-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij de aankoop krijg je goed advies en goede productinformatie. Bezorgen is goed geregeld, je krijgt de dag voor de afgesproken bezorgdatum een mail met een tijdvak waarin de bezorger komt. Tevens word je een half uur voor het bezorgen gebeld. De service is prima, ik ben al heel lang klant bij Bemmel en Kroon. Goede afspraken, nooit problemen. Wat ik ook fijn vind is dat de bezorgers voorzichtig met het product omgaan en ook opletten dat ze bijv. in huis niets beschadigen. Bemmel en Kroon heeft een ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Een winkel waar het personeel tijd en aandacht voor de klant heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kassimi40 24-01-2014 In de winkel gekocht
Vestiging: Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben zeer te vrijden over bemmel en kroon winkel. -heel veel aanbieding. -Goede behandeling. -bezorging op tij en juiste datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME de Boer 24-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquius Plaza, Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bereiken winkel, met genoeg parkeerplaatsen

Service
goede verkoop informatie, duidelijke afspraken die ook worden na gekomen

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
zal dat zeker doen

Extra toelichting
zie hier boven, hoef daar niks meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.vander.helm 23-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon het goed uitzoeken

Service
Ben heel goed geholpen

Assortiment
Er was veel keus van alles wat we zochten

Aanbeveling
Goed bereikbaar vriendelijk personeel zou het wel aanraden bij iedereen

Extra toelichting
IK heb over deze winkel geen klachten ben heel vriendelijk geholpen en op mijn vragen heb ik goede antwoorden gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rkempen 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Bemmel en Kroon doet wat ze beloofd. Een perfect voorbeeld van een goede klant leverancier relatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

voorschoten13 22-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelle bezorging

Service
lastig met bellen omdat je het keukengedeelte en witgoed hebt waardoor je soms telkens weer je klacht/probleem moet uitleggen omdat ze niet gelijk vragen welke afdeling je moet wezen ,pluspunt is dat ze netjes een vergeten bijartikel thuis lieten bezorgen

Assortiment
alles kun je kopen ,heel veel keuze

Aanbeveling
heel veel keuze,nette overzichtelijke zaak en vriendelijk personeel en niet opdringerig, pluspunt !

Extra toelichting
overzichtelijke winkel,ruime keuze,snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Consum 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
geleverd volgens afspraak

Service
prima service

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ageeth1970 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Makkelijk bestellen online, helaas was de zoekfunctie niet heel uitgebreid waardoor je niet op specificaties kan zoeken. Ook is de info over de machine wat karig. Maar betalen via ideal, bezorgen de volgende dag, een mail 's avonds met een tijdsindicatie en een half uur voor bezorgen een telefoontjes! 2 keurige bezorgers die hem zelfs wilde uitpakken, gewoon goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie met 1 kind 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, voordelig

Service
snelle levering en telefonisch ook netjes te woord gestaan

Assortiment
duidelijke website

Extra toelichting
een stuk voordeliger als in de winkels ben naar winkels geweest nergens een fatsoenlijk assortiment en als je er naar vraagt ze kunnen alles bestellen duurt langer dan dat ik hem zelf bestel en nu bij Bemmel en Kroon een stuk voordeliger,netjes alles afgewerkt bestel je krijgt meteen via de mail bericht snel geleverd en netjes een dank u wel voor je bestelling hier kunnen nog veel bedrijven wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny de jonge 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na de geplaatste bestelling uitermate informatieve e-mails(s) ontvangen met ter zake doende details. Zelf te bepalen leveringsdag erg plezierig! Prijs ook ok. Ook voor de de vervoerder hetzelfde verhaal. Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjalle1 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede prijs, snelle service, netjes geïnstalleerd. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3x scheepsrecht 21-01-2014 In de winkel gekocht
forepark

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site, goede bereikbaarheid

Service
tot op heden goed

Extra toelichting
duidelijkheid,nette showroom, correcte bediening. vlotte bezorging, no nonsens.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jlhollaar 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heldere digitale communicatie. Je bepaalt zelf tijdstip bezorging en deze komt men ook na. Alle verpakkingsmateriaal wordt mee teruggenomen en ook de oude apparatuur. Hiervoor wordt geen kosten berekend dus een fooitje aan de bezorgers is wel op z'n plaats. Het nieuwe apparaat werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gingerdekeizer 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De website makkelijk gevonden via kieskeurig, waarna we de vaatwasser snel konden bestellen. Vervolgens zelfs de leverdag kunnen bepalen. De dag voor levering kregen wij netjes een email met de tijd wanneer het geleverd zou worden, in ons geval tussen 10.15 en 13.00. Om half 12 kreeg ik een telefoontje dat ze over een half uur bij mij thuis zouden zijn, en dat waren ze. Vervolgens de vaatwasser op een aangename plek naar keuze neergezet, en binnen een paar minuten waren ze weg. Snel en gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.J.Brouwer 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel via de website als telefonisch snel en makkelijk een keus te maken. Technische info en vakkundig advies.

Service
Na bestelling snelle bevestiging over gemaakte afspraken en afleverdata. op de dag van levering is de zending nauwkeurig te volgen tot het moment van aflevering via een speciale link.

Assortiment
Alles wat nodig is op het gebied van keukens en apparatuur is leverbaar en voor een zeer lage en concurrerende prijs.

Aanbeveling
Snel, zeer goed en uitgebreid assortiment, vakkundig en eerlijk advies en betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken.

Extra toelichting
Vakkundig personeel betrouwbaar, snelle en correcte levering. Vanaf zoeken, bestellen en aflevering is alles duidelijk en zeer goed navolgbaar. Prima en betrouwbaar bedrijf om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWunnink 20-01-2014 In de winkel gekocht
vestiging Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij kopen al zo'n 17 jaar bij dit filiaal, ervaren de verkopers als zeer prettig met eem goede kennis van zaken!

Service
Goede en duidelijke afspraken die tot noch toe altijd zijn nagekomen.
Het is goed om een 8 te halen, maar om deze te behouden is andere koek!

Assortiment
Prima, voor alles iz "witgoed", en prijs/kwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Prettige bediening/hulp, met een degelijk advies, duidelijke afspraken!

Extra toelichting
Ik denk dat bovenstaande voldoende aanleiding geeft een goed beeld, ons beeld, te koppelen aan filiaal Zoetermeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcello34 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat ik iets meer wilde weten over de service heb ik telefonisch besteld in plaats van via de website. Dit verliep zeer soepel. Betaling kon gewoon via iDeal en het bezorgmoment werd netjes bevestigd per mail.

Service
Omdat wij een wasdroger boven op onze kapotte wasmachine hadden staan en we deze graag door de bezorger weer op de nieuwe wasmachine wilden laten zetten heb ik heel wat grote spelers op de witgoedmarkt benaderd, maar kreeg bijna overal hetzelfde verhaal te horen: U mag 15 euro extra betalen voor de service, maar dan moet u alsnog zelf de droger er af halen en weer er op zetten... Wat een verademing toen ik de verkoper van Bemmel en Kroon aan de telefoon kreeg. Het was geen enkel probleem en niet alleen het bezorgen was gratis, maar ook de service en dan werd de wasmachine niet alleen aangesloten, maar ook mijn oude droger eraf en erop getild. Tussendoor kreeg ik ook nog keurig de tijd om de vloer waar de wasmachine had gestaan even schoon te maken.

Assortiment
Volledig.

Aanbeveling
Ik zou hem absoluut aanbevelen aan een ieder die niet zelf in staat is om een wasdroger op een wasmachine te tillen :-)

Extra toelichting
De allerbeste service en nog gratis ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.degraaf1 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige service qua bestellen, laten bezorgen en het apparaat is echt naar verwachting. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantallie87 20-01-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze je besteld hem online of in de winkel en hij word een dag later al thuisbezorgd neergezet en aansloten

Service
Snelle service onze wasmachine stond binnen 20 min.
had iets sneller gekund want de monteur was vergeten de waterkraan erop te doen dus het water ging even spuiten maar dat kan gebeuren.

Assortiment
na mijn mening uitgebreid genoeg

Aanbeveling
tot nu toe ben ik zeer tevrede dus zou zeker een ander vertellen en als aanrader bemmel en kroon opgeven

Extra toelichting
snelle levering en alles word voor je gedaan zelfs je oude apparaat nemen ze weer mee en dat voor niks misschien volgende keer iets meer de tijd nemen zodat het water niet in de ronte spuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apvandongen 20-01-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurrien Nieuwenburg 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan van huis uit alles regelen

Service
Wordt terug gebeld zoals afgesproken

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had,en door de telefoon erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Uitleg eenvoudig zonder verkooppraatjes mijn complimenten. Herman!!!.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harels 20-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bereikbaarheid winkel zeer goed en zijn heel goed geholpen.Telefonisch goed geholpen bij vragen die ik stelden.
Levering was perfect alles zoals besproken.Geen extra kosten berekend voor het naar beneden tillen van mijn oude wasmachine, echt TOP

Assortiment
Genoeg keus in de winkel en de prijs was voor 2 apparaten 150 euro voordeliger dan bij de concurrenten.

Aanbeveling
Goede service en prima uitleg, ruime keus en alles is erg overzichtelijke in de winkel.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe erg tevreden over Bemmel en Kroon en heb geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heho45 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De zoekfunctie werkte perfect en de selectieprocedure om een goede keus te maken was duidelijk.

Service
Afleveringsprocedure was duidelijk. Bestelling werd per omgaande per email bevestigd. Artikel werd op de juiste datum geleverd, de avond te voren werd per email de bezorgtijd aangegeven en een kwartier voor definitieve levering werd door de chauffeur telefonisch de levering gemeld. De installatie werd probleemloos uitgevoerd en praktische adviezen gegeven.

Assortiment
Gezochte artikel werd probleemloos gevonden binnen het verwachte assortiment.

Aanbeveling
Goede service en afspraken worden goed nagekomen.

Extra toelichting
Website gegevens klopten precies, bestelling werd prompt correct verwerkt en levering idemdito!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews