bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16692 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2982 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PtH1974 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima en snel geregeld :-)

Service
Oude spullen en verpakkingsmateriaal direct meegenomen.

Extra toelichting
Mooie prijs voor een mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carma2101 16-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
via internet

Service
Niet klantvriendelijk. Opnemen met Hallo. Gebeld om te vragen wanneer ik een bezorgmail kon verwachten ? antwoord zodra het binnen is, want was niet op voorraad. Ok wanneer dan wel donderdag binnen. Is goed hoe gaat dat verder in zijn werk met bezorgen. U krijgt een mail. Kan ik dan aangeven wanneer ik dan het wil laten bezorgen ? Ja. Allemaal zeer kortaf niet echt klantvriendelijk. Misschien had de man geen goed humeur maar daar kan een klant niets aan doen toch?

Assortiment
ruime keus en goedkoper dan andere

Aanbeveling
Makkelijk en goedkoper dan andere leveranciers.

Extra toelichting
Goede klantenservice is essentieel in de deze tijd.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

DoMens 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren om 15.30 uur besteld, vandaag om 09.00 uur afgeleverd, aangesloten en al.

Service
Gedurende het gehele bestel- en leverproces ontving ik mails over de status(verandering).

Assortiment
Ik heb precies die wasmachine gevonden die aan mijn voorwaarden moest voldoen.

Extra toelichting
Ik ben erg enthousiast over deze winkel: ik vond de wasmachine die aan mijn eisen moest voldoen, tegen de prijs die ik in gedachten had. De bestelling en levering verliepen vlot: ik heb om 15.30 uur besteld, en de volgende dag werd het om 09.00 afgeleverd, aangesloten en werkend achtergelaten. Van elke stap in het order- en leveringsproces werd ik per mail op de hoogte gehouden. Erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langendoen 16-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
nette behandeling in de winkel, absoluut niet opdringerig maar werden goed voorzien van informatie.
keurige mail met geplande bezorgtijd, en we werden een kwartier van tevoren gebeld dat ze onderweg waren.
vriendelijke bezorgers die netjes en correct de nieuwe wasmachine geplaatst hebben en de oude weer mee hebben genomen, zoals van te voren was afgesproken.

Assortiment
groot assortiment, met goede toelichting van de verkoper over de machines waarin wij geïnteresseerd waren.

Aanbeveling
klantvriendelijk, goede service en ruime keus.

Extra toelichting
mooie overzichtelijke winkel, die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

eckhardt 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de bestellin ging goed, betaling ging ook prima, en het product was makkelijk te vinden. en de service was ook prima. En werd gelijk aangesloten en oude apparaat werd gelijk meegenomen
dus alles was top

Service
service was prima. geen klachten de personen die het product brachten waren erg vriendelijk.

Assortiment
assortiment op de website was prima.

Aanbeveling
ik zou zeker aan vrienden deze winkel aanbevelen vanwegen goede service

Extra toelichting
ik heb hier niets meer aan toetevoegen alles was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelippens 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEGfreak 15-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Bestelling werd direct telefonisch aangenomen

Service
Montage moest een week op zich laten wachten, en dat is te lang. Werd niet meegedeeld bij de bestelling.Verder werd er tot vervelens toe geprobeerd een extra garantie te verkopen.

Assortiment
Voldoende keuze in de artikelen waarvoor ik belangstelling had

Aanbeveling
Er werd op een wat agressieve verkoopwijze geprobeerd extra garantiejaren te verkopen, meermaals aangegeven hierin niet geinteresseerd te zijn, toch weer proberen.Kreeg het gevoel een dummy te zijn als ik er niet op in zou gaan.Ik liet een kans lopen......

Extra toelichting
Snelle levering, positief. Negatief: tot vervelens toe proberen mij extra garantiejaren te laten kopen. Gaf enkele malen aan dat niet te willen, en dat werd vreemd gevonden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Saskia Rijswijk 15-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitzoeken, betalen en bezorgen gingen soepel. Geen aanbetaling.

Service
Model was niet op voorraad, maar werd binnen paar dagen keurig bezorgd. Met tijdsindicatie die ook klopte.

Assortiment
Ruime nette showroom met keuze uit verschillende merken en modellen.

Aanbeveling
Als ik weer eens iets voor mijn keuken nodig heb ga ik hier als eerste heen.

Extra toelichting
We zijn erg plezierig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe koelvriescombinatie, zodat we een gemotiveerde keus konden maken. Vanwege pech met onze oude koelkast (niet gekocht bij Bemmel&Kroon) die al na 3 jaar kapot ging, kregen we op de nieuwe voor bijna niets een verlengde garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FransHuigen 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg duidelijk, van (in mijn geval) de combi-oven staan zeer veel specificaties op de site waardoor ik prima kon uitvogelen wat ik wilde hebben. Navigatie en betaling zijn veilig en erg snel.

Service
De communicatie van B&K is erg duidelijk, snel en prettig van toon. Het product is zeer snel en netjes geleverd. Hoe minder hier te zeggen is, hoe beter. Gewoon heel goede service.

Assortiment
Het assortiment is prima als je op zoek bent naar iets wat je in de keuken kunt gebruiken. En dat was ik, dus prima!

Extra toelichting
Ik heb helemaal geen negatief punt te melden. Contact, uitstraling, service en levering waren gewoon perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhelsloot 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld via de website, het formulier hiervoor is simpel. Verder pas betalen na levering. Kan ook zelf kiezen op welke dag wordt afgeleverd.

Service
Duidelijke berichten over de levering van mijn internetbestelling. Ook de levering bij mij thuis was prima, er wordt duidelijk aangegeven op welk tijdstip mijn vaatwasser zou worden bezorgd.

Assortiment
Ik had een specifieke vaatwasser besteld die moeilijk leverbaar was bij andere leveranciers. Was dan ook wat sceptisch. Uiteindelijk geleverd conform afgesproken levertijd.

Aanbeveling
Mijn eerste kennismaking is zeker goed, kan deze shop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alohmeijer 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Zonder meer een van de beste online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een goede prijs en geweldige service.

Extra toelichting
Zonder meer een van de, zo niet DE best online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een super prijs en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen0603 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt bestellen vanaf de bank

Service
Je wordt steeds op de hoogte gehouden

Assortiment
Is genoeg

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Hele goede service en goede oplossingen, zal zeker daar weer bestellen, als ik wat nodig ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alohmeijer 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zonder meer een van de, zo niet DE best online winkels van Nederland. Altijd goede service, supersnelle reactie op e-mails en nooit problemen. Heb hier vorig jaar een droger en vaatwasser gekocht, voor mijn ouders een wasmachine en afgelopen week zelf een wasmachine. Elke keer een super prijs en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiekevlaar 14-12-2014 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50 Qruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
winkel goed bereikbaar, werd bij binnenkomst gelijk aangesproken en kreeg goede informatie over het produkt.Wilde snel leveren en werd er rekening gehouden met mijn wensen , en geen kosten aan het verwijderen van het oude produkt.

Assortiment
Ruime keuze in dezefde prijsklasse en de prijs is zeer concurrerend .

Aanbeveling
Persoonlijke benadering en er word rekening gehouden met je persoonlijke wensen wat ik zelf als heel prettig heb ervaren.

Extra toelichting
Snel geholpen , prima sortering,snel geleverd , persoonlijke benadering, en concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

robbreevoort 14-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Algemene score

8,3

Gemak
OP internet en fysiek in de winkelproducten bekijken.

Service
Leveringen volgens afspraak op tijd via email en sms.

Assortiment
Zeer ruime keuze en concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Terzake kundig personeel in de winkel. Website ook overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r.keyzer2 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijker dan dit kan niet zo thuis achter je laptop

Service
Vriendelijke bezorgers. brengen zware dingen twee trappen op en sluiten aan en leggen uit.

Assortiment
Bijna alles te krijgen

Aanbeveling
zo aanbevelenswaardig door de hoge service, het uitgebreide assortiment, en het bestelgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrthevdg 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ging allemaal super vlot in 3 stappen had ik de juiste koelkast, en hij was nog 1 van de goedkopere online

Service
service was helemaal prima, alles werd goed aangegeven en ik kreeg mijn spullen helemaal netjes afgeleverd op de juiste plek

Assortiment
hij straalt, de koelkast past perfect in onze nieuwe keuken.
het was geen koopje maar het is het zeker waard

Aanbeveling
een dikke 10!

Extra toelichting
ik heb verder geen punten te melden, ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eweij 13-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel, behulpzaam, betrouwbaar

Assortiment
Hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
Zelf prima ervaring, maar hou er niet zo van om een ander iets aan te raden.

Extra toelichting
Vriendelijk behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

texel1 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een gemakkelijke en overzichtelijke site, waardoor bestellen een erg gemakkelijk word

Service
Ik werd telefonisch geholpen door vakkundig en ervaren medewerkers die wisten waar ze het over hadden.(2x telefonisch contact gehad)

Assortiment
Een ruim opgezette website met een zeer ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Ik heb inmiddels al meerdere kennissen en vrienden naar de website van Bemmel en kroon doorverwezen.

Extra toelichting
Ik vind het gebruiksgemak van de website prima en de vriendelijke en vakkundige begeleiding via de telefoon maken deze firma een proffesionele firma die weten waar ze over praten. Ik kreeg een avond voor de levering netjes een mail met de te verwachte levering en 20 minuten voor de bezorging een telefoontje, de bezorging werd netjes uitgevoerd door 2 vriendelijke heren, verpakking en de oude machine werd meegenomen en de nieuwe samsung werd netjes op zijn plaats gezet en aangesloten ,ik kon gemakkelijk betalen via pin. De machine werkt perfect,ik ben er erg blij mee. We hebben binnenkort ook een droger nodig en een nieuwe tv, dus Dat word vast en zeker weer een Bemmel & Kroon,top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirsten i 13-12-2014 In de winkel gekocht
cruquius

Algemene score

7,5

Extra toelichting
De winkel is prettig, praktisch, er is een goed advies en een snelle service. De levering was op tijd. Helaas zonder gebruiksaanwijzing van de wasmachine, die ik nu wel opgestuurd krijg via Bemmel en Kroon

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

loekoek 13-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website geeft per merk duidelijk de mogelijkheden aan

Service
de levering en bijbehorende kennisgeving was conform de afspraken

Assortiment
wij waren op zoek naar een vaatwasser; er bleek voldoende keuze te zijn.

Aanbeveling
Eerder hebben wij onze inbouw apparatuur hier besteld en tot tevredenheid geleverd gekregen. Nu een vrijstaande vaatwasser die zonder poespas geleverd werd.

Extra toelichting
Je wordt netjes benaderd en desgewenst word je rondgeleid om diverse producten te vergelijken. Ook een product dat je eerst niet in gedachten had, krijgt de nodige aandacht. Uiteindelijk waren we met een vergelijkbaar product t.o.v. het oude nu zelfs goedkoper uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noppen01 13-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gelijk een afspraak maken om het gekochte (fornuis) te installeren op de dag van levering.

Service
Aflevering binnen het afgesproken tijdvak. Je word een kwartier voor aflevering gebeld dat men er aan komt. Bij aflevering wordt het verpakkingsmateriaal gelijk meegenomen.

Assortiment
Voor ons ruim genoeg!

Aanbeveling
Prettige servicegerichte mensen. prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel.gillesen 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig gevonden op de site. Goed informatie toegevoegd zoals beschrijving en specificaties. Betalen kan via de site, maar na een belletje kreeg ik een link naar iDEAL waarmee ik ook kon betalen.

Service
Gebeld over bezorgingsmogelijkheden omdat ik momenteel niet kan lopen. Werd geregeld en de bezorgers hebben alles netjes neergezet en aangesloten. (hoewel dat telefonisch niet kon worden gegarandeerd ;))

Assortiment
Goede voorraad. Super snelle levering. (ochtend na de bestelling) Kreeg tijdens mijn telefoontje ook te horen dat ze het laatste model konden leveren voor vrijwel de zelfde prijs ondanks dat het oude model wel op voorraad was. Netjes.

Aanbeveling
Zo hoort een winkel te zijn. Niets aan veranderen.

Extra toelichting
Gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berty Jansen 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, telefonisch ook goed bereikbaar, behulpzame mensen

Service
Goede bereikbaarheid, snel en vlot. Meedenkende adviseur.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede prijs, snel geleverd. Prima inbouwpartner.

Extra toelichting
Snel en vlot zonder service en kwaliteit uit het oog te verliezen. Topper! DH437847

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meijvogel- dejong 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt thuis het sortiment bekijken en bestellen wat je nodig hebt. Je ontvangt per e-mail de bevestiging waarin wordt gemeld dat, zodra de bestelling afgeleerd gaat worden, je via een link de aflevertijd af kan lezen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Vertrouwd adres.

Extra toelichting
Ondanks aankoop via internet , prettig e-mail contact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stja 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
No nonsense winkel. Doen gewoon wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietveld van Es 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo vanuit mijn luie stoel lekker telefonisch een mooi wasmachientje gescoord. Niet online, maar gewoon Bemmel en Kroon zelf gebeld in Zoetermeer. Alles is keurig netjes via email afgehandeld. Zeer klantvriendelijke firma.

Service
Ongelooflijk zo soepel alles is verlopen. De volgende dag een email gekregen welke tijd ze mijn wasmachine kwamen brengen. Super toppie! Precies op tijd kwamen de mannen aan.

Assortiment
Genoeg is genoeg en goede scherpe prijzen.

Aanbeveling
Heb nu al een paar keer een wasmachine bij Bemmel en Kroon te Zoetermeer gekocht, de service en afhandeling is gewoon prima. Nog geen klachten gehad, dus hoe ze daar mee omgaan is gelukkig mij niet bekend.

Extra toelichting
Er kunnen veel witgoedzaken aan deze firma een voorbeeld nemen. Echt hoor. Het ging allemaal zo vanzelf. We zijn echt heel tevreden hoe we deze aankoop hebben gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jlgkk 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne site, binnen een dag wordt er geleverd

Aanbeveling
prima service, snelle afhandeling en correct behandeld.

Extra toelichting
geen minpunten ontdekt. prima bedrijf met goede service (ordernummer BKI438503)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anneliesvc 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb mijn bestelling via de webwinkel van Bemmel&Kroon geplaatst, de dag erna werd het thuis geleverd ( ik woon in België). afrekenen was ook geen probleem dit kon via de chauffeurs .

Service
Verliep prima, kreeg de morgend erna een mail met het tijdstip van de levering. en die klopte met realiteit. Niet lang moeten wachten

Assortiment
Ruim assortiment met alle soorten van merken

Aanbeveling
voor het gemak en de prijs, zal ik het zeker aanraden aan mijn vrienden en familie. Zelf heb ik weinig tijd om de winkels af te lopen, nu kan ik via pc bestelling plaatsen!

Extra toelichting
Super gemakkelijk en super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blusser46 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke web site en eenvoudig met bestellen en af handelen

Service
werd geleverd op de afgesproken dag en netjes afgeleverd binnen de tijd

Assortiment
goed en makkelijk te overzien

Aanbeveling
zeker weten dat ik dit adres door geeft aan anderen

Extra toelichting
goede uitleg ook op het internet en een gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yethro 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Duidelijke shop Scherpe prijs Snelle levertijd Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Pennings 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld. Makkelijk met telebankieren te betalen en keurig al de volgende dag in huis.

Service
Perfecte service! Op de dag van bezorging kreeg ik een mailtje met de bezorgtijd. En een half uur voor de bezorgtijd een SMS met de exacte tijd van bezorging . Ideaal. Je hoeft dus niet een hele dag thuis te blijven.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek merk combi magnetron. Even googelen en ik kom bij Bemmel en Kroon terecht. Bleek dat ze ook nog de goedkoopste waren. Het scheelde in mijn geval 65 euro ! .

Aanbeveling
Zeker doe ik dat en ben ook van plan zelf in de toekomst eerst bij Bemmel en Kroon te kijken als ik weer iets moet aanschaffen !

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe geen enkel minpunt kunnen ontdekken maar dit is de eerst keer dat ik bij Bemmel en Kroon koop. Tot nu toe ben ik erg enthousiast en ik hoop dat dat in de toekomst ook blijft als ik eventuele problemen zou krijgen met mijn aankoop. Maar tot nu toe alleen maar enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sbem 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wij waren er op een zondagmorgen voor een koel-vries-combinatie. Kregen alle aandacht van verkoper die vertrouwenwekkend en zeer goed geïnformeerd bleek. Op alle vragen antwoordde hij geduldig en adekwaat. De kast werd gekocht. De bezorging liep vlekkeloos. Beleefde mensen, met plezier in hun werk.

Assortiment
Er stonden veel merken ter bezichtiging en vergelijking.

Aanbeveling
Onze opmerkingen hierboven zeggen genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Buitendijks44 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren om 14:00uur besteld en vandaag om 10:30uur geleverd!

Service
Oude wasmachine gratis meegenomen en de nieuwe wasmachine gratis op zijn plek op de 2e verdieping gezet en voor slechts 4,95 ook nog aangesloten!

Assortiment
Vorig jaar een warmtepompdroger gekocht voor een zeer scherpe prijs en met de wasmachine bleken jullie ook de goedkoopste te zijn!

Aanbeveling
Scherpe prijzen, ruim assortiment en een zeer goede en snelle service!

Extra toelichting
Zie mijn eerdere motiveringen. Ordernummer: BKI438531.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prbreukers 12-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede hulp van de Heer Bloemheuvel.( Fil Zoeterwoude )
Alle moeite gedaan om zeker te zijn dat wij de juiste koelkast zouden krijgen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk.
Groot assortiment. Goede presentatie

Extra toelichting
Geen negatieve punten en de goede zie boven. Monteur Remco van de firma Ajtec : zorgvuldig, accuraat en netjes.

Review criteria:

Goed

Reageer

Cloggs 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk website

Assortiment
Ruime keuze, veel voorraad

Aanbeveling
Snelle bezorging. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.T.Peltenburg 11-12-2014 In de winkel gekocht
Rijnekebouillevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekende informatie door prijscontrole op internet altijd zeker van de laagste prijs

Assortiment
tenminste 1 artikel in meerdere prijsklasses

Aanbeveling
het gemak van in de winkel kijken en afwikkelen via internet

Extra toelichting
overzichtelijke winkel goede informatie, prima afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a van adrichem 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef niet de deur uit en heb een leuke prijs afspraak kunnen maken.

Extra toelichting
snel en een goede deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma bleeker 11-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker ruim, doorzichtige lades

Service
Uitmuntend

Assortiment
volop keuze en goede informatie

Extra toelichting
Ruim opgezet, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rilana46 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website haperde toen ik het artikel wilde bestellen. Vaak op bestel knop moeten tikken voordat hij in het winkelmandje kwam. Ideaal dat het een dag later al geleverd werd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

hmbijl 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede en uitgebreide informatie

Service
Snelle levering, zoals beloofd op de site. Mail met verwacht tijdstip van levering (blok van 3 uur). Erg handig dat ze een half uur van tevoren bellen dat ze eraan komen.

Assortiment
Ruim assortiment. Goede prijs en we hebben daar gevonden wat we wilden.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
In eerste instantie artikel besteld bij andere onlineshop. Daar bleek dat ze niet konden voldoen aan hun leveringstermijn. Via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon gekomen en binnen een dag werd onze vaatwasser geleverd. Heel fijn! Ordernummer: BKI438241

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanenmichel 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel en duidelijk geleverd.

Service
Duidelijk informatie over het afleveren van mijn vaatwasser. Prima

Assortiment
Prima keus

Aanbeveling
goed en duidelijke website, prijs technisch prima!

Extra toelichting
Goed, prijs, snelheid, aflevering. Minpunten: niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan.martens 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankoop verliep heel soepel, via Kieskeurig.nl direct de aankoop gedaan

Service
Telefonisch contact verliep bijzonder vriendelijk en effectief. Foutje van mijn zijde werkt direct gecorrigeerd en "nabestelling" van plaatsingsservice werkt ook zonder problemen meegenomen.

Assortiment
Alle artikelen die ik overwoog waren aanwezig in de webwinkel via Bemmel en Kroon. Ook werd de bestelling bij Bosch snel afgehandeld.

Aanbeveling
Snelle levering en vriendelijke, effectieve service.

Extra toelichting
Ben bijzonder tevreden over de klantenservicegerichtheid. Alle telefoontjes werden vriendelijk en snel afgehandeld. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en verliepen zoals aangegeven, zonder verrassingen. Ook werd mijn "nabestelling" van een plaatsingsservice voor de vaatwasser meteen meegenomen. Zonder vertraging ontving ik mijn vaatwasser met service. De plaatsing verliep zonder problemen en de monteur, was vriendelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW1234 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was goed en duidelijk, wat ik geweldig vond was de icons bij iedere product. Maakt het duidelijk en overzichtig

Service
Geweldig. De SMS en de emails mbt de bevestiging, en de aflever tijd/datum. Super duidelijk en optijd. Verder hebben de heren de vaatwasser gebracht naar de bijkeuken, en de oude mee genomen

Assortiment
Voldoende assortiment, met de goede merken, en reviews.

Aanbeveling
Altijd, het was gewoon geweldig

Extra toelichting
Website is overzichtelijk en duidelijk. je kunt makkelijk zoeken, en de geleverde informatie is voldoende om een goede beslissing te nemen. Was een super ervaring. Meerdere websites kunnen van jullie leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EriklOnline 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met veel keus en eenvoudig besteld.

Service
Ik had een wasdroger besteld maar kennelijk was deze niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats werd de opvolger gestuurd die € 100,- duurder is, inclusief de aanbieding van een gratis stofzuiger. Uitstekende en uitzonderlijke service!

Assortiment
Keuze genoeg maar ik heb alleen naar wasdrogers gekeken.

Aanbeveling
Zie ook mijn motivatie bij service, als je zaken op deze manier oplost, geen gezeur en meer bieden, een echte aanrader!

Extra toelichting
Een herhaling van wat ik ook onder het item 'service' heb vermeld. Ik had een wasdroger besteld maar kennelijk was deze niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats werd de opvolger gestuurd die € 100,- duurder is, inclusief de aanbieding van een gratis stofzuiger. Uitstekende en uitzonderlijke service! Daarnaast alles conform afspraak, zoals informeren en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

surferstef 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via enkele muisklikken het perfecte model koelkast besteld.

Service
Je kan zelf ook de gewenste afleverdatum bepalen en indien je dat ook nog wenst je bestelling tracen.
Bestelling perfect afgeleverd zoals voorzien.
Besteld model was niet meer voorhanden,duurder model ontvangen voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.glasbergen 10-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij.
Binnen 2 dagen al thuis bezorgt.

Service
goed geholpen.

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
geen gooi en smijt zaak

Extra toelichting
goed geadviseerd. netjes thuis gebracht en aangesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Huijbens 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De wasmachine die ik wilde bestellen was niet op een goede termijn leverbaar. Toen heb ik een prima voorstel gekregen voor een beter model.

Assortiment
Geen idee eigenlijk. Ik zocht één specifieke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandraKiest 10-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden in de winkel en anders op de site te raadplegen

Service
In de winkel werden wij goed geholpen. De droger die wij in eerste instantie wilden kopen was uit de collectie. Een vriendelijke meneer heeft ons aan een mooi alternatief geholpen en daarbij een goede prijs.

Assortiment
Ondanks het feit dat de droger die wij in wilden er niet was, hebben wij een goede alternatief genomen. Deze is nog beter dan degene die wij hadden uitgezocht.

Aanbeveling
Heel goed! Super vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

johnwilmot 10-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed te woord gestaan,levertijd met een week is prima.

Aanbeveling
Goede professionele informatie en service

Extra toelichting
Vlot en prettig te woord gestaan en professionele informatie. Service is helemaal in orde.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews