bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15547 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

arno grondsma 30-09-2014 In de winkel gekocht
forepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
keurig geadviseerd en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tijl1204 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na eerst vaatwasser te hebben gekocht dankzij de goede ervaring ook een wasmachine besteld.Snelle reactietijd, werkt prima met i-deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabriellevr 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig bestellingsproces waarbij weinig gegevens ingevuld hoefden te worden. Zeer snelle bevestiging van telefonische afspraken per mail.

Service
Goed en snel geholpen aan de telefoon. Ik kon zelf de bezorgdag kiezen. Van tevoren werd ik gebeld en gemaild over levertijden. Op de dag van bezorging werd ik ong. 20 min voor de bezorging gebeld dat men onderweg was.

Assortiment
Genoeg keuze, concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Goede ervaring, zou hier weer bestellen voor witgoed.

Extra toelichting
Prettige service, goed geholpen. De website mag iets moderner ingericht worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rlaroo 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelling via website zoals verwacht mag worden van een goede website

Service
Vriendelijk contact via service desk en er werd zonder probleem een opvolger voor de bestelde (bij nader inzien niet meer leverbare) machine geleverd

Assortiment
Naar verwachting

Aanbeveling
Goede snelle levering, goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jw.steensma 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig via de site te bestellen!

Service
Snel, en volgens afspraak thuis afgeleverd.

Assortiment
Inbouw kookplaat op butaan op voorraad aanwezig!

Aanbeveling
Kan niet beter!

Extra toelichting
In verhouding de goedkoopste aanbieding en.... en een Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Stoeten 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je stoel in de huiskanmer winkelen

Service
De online leverings voorwaarden 100% nagekomen.

Assortiment
Wat je hartje begeerd, is online te bestellen.

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Heb niets negatiefs kunnen vinden, gemaakte afspraken zijn volledig waargemaakt. Betalen per PIN bij aflevering tegen kleine meerprijs is ook billijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bataviakade 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling via website ging in een meer goed.

Service
Zeer snelle afhandeling na de bestelling van een wasmachine en deze werd de volgende dag geleverd.

Assortiment
Niet direct naar het assortiment van de webwinkel gekeken maar de bestelling was het goedkoopste van alle aanbieders.

Aanbeveling
Voor iedereen aan te bevelen, snelle en goede service.prijs ook nog eens prima.

Extra toelichting
Kan alleen maar positief zijn over de webwinkel. Na de bestelling is alles direct geregeld en werd de wasmachine de volgende dag geleverd. In de tussentijd werden we netjes op de hoogte gehouden ivm de tijd van de levering en kregen zelfs een telefoontje net voor de bezorging. Wasmachine is netjes op de plek (2e etage) neergezet en aangesloten, tevens de oude wasmachine meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobi Sophia 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke telefonische uitleg bij oriëntatie.
Mensen met kennis en deskundigheid konden mijn vragen beantwoorden.

Service
Per omgaande de informatie die ik nodig had. Mogelijkheid van keuze van de dag van aflevering. Betaling: zeer klantvriendelijk en zonder extra kosten.
Vragen die ik na aflevering en plaatsing had werden duidelijk, vriendelijk en zeer deskundig beantwoord.

Assortiment
Ik vond zeer gemakkelijk en snel het gezochte artikel en ook nog eens goedkoper dan in andere shops.

Aanbeveling
Nadat ik een paar andere online-winkels had geraadpleegd, werd het me steeds onduidelijker wat het beoogde artikel wel of niet kon. Na een telefoontje met de fabrikant Bosch wist ik meer.
Bij Bemmel&Kroon werd bevestigd - en meer dan dat - dat zij de kennis en deskundigheid in huis hadden omtrent het gezochte artikel.

Extra toelichting
Ik was verrast door de deskundigheid, vriendelijkheid en prijsklasse. Een winkel die vertrouwen inboezemt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Rijswijck 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
levering binnen 24 uur, duidelijke mailing met betreft levering

Service
Levering keurig volgens afspraak.
Machine (wasmachine) netjes op de juiste plaats gezet, waterpas gezet en door de koerier 1e programma gedraaid.

Aanbeveling
Prima prijzen, goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dietman 25-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gelijk installateur kunnen afspreken.
Oude artikel retour meegenomen.

Service
Alles uitgelegd hoe het werkte.

Assortiment
Vele verschillende merken te leveren.

Aanbeveling
Veel kennis van apparatuur. Laatste modellen in showroom aanwezig.

Extra toelichting
Medewerker met kennis. Prijs ok. Snelle levering. Installatie service perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Krmp 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met duidelijke leveringsvoorwaarden. Bij bol.com stond dat er niet bij.

Service
Binnen 10 minuten oude wasdroger naar beneden en nieuwe naar boven. Geweldig!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Prettige en duidelijke webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudiahogenboom 25-09-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
In de winkel werden wij goed geholpen, kregen proffesioneel advies. De levering ging zoals voorspeld door de medewerker.

Assortiment
Dit was prima.

Extra toelichting
Goed proffesionele uitleg, leuke korting, goede levering, zoals vooraf aangegeven. Werd ook netjes gebeld dat ze binnen een half uur er zouden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dijkkarst 25-09-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede service, breed assortiment om te bekijken en binnen een week geleverd. helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabo68 25-09-2014 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik heb online gezocht naar een vaatwasser, maarper telefoon besteld.

Service
zeer vriendelijke meneer aan de telefoon.

Assortiment
genoeg keuze, voor een goede prijs.

Aanbeveling
ik kende de winkel niet, maar ben op mijn gevoel afgegaan, dat bleek een goede keuze geweest te zijn!

Extra toelichting
Zie boven. De samenwerking met installatiebureau AJ-tec ging ook prima! Snelle en goede service! Maandag besteld en woensdag geleverd en geinstalleerd. Oude vaatwasser werd meegenomen. Aardige monteur die er geen zooitje van maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thiRSa.. . 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima!

De bezorgers/monteurs waren ook top, dus ook een compliment voor het bedrijf wat de bezorging verzorgt ;-)

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen.
Men zegt weleens goed & goedkoop.
Meestal werkt dat toch niet goed samen.
Maar bij deze winkel dus wel!

Extra toelichting
Deze 10 is simpel uit te leggen, ben over alles heel tevreden :-) De geboden en ook geleverde (!) service (je krijgt immers niet altijd wat je denkt te krijgen, hier dus wel). Het aanbod (ruime keuze in wat ik zocht). De prijs (ik vond het nergens voordeliger). De wijze van communicatie, correct en duidelijk. Meerdere emails gehad over de bevestiging, voortgang en het maken en volgen van de bezorgafspraak. Zelfs nog een sms op de ochtend van levering met een herinnering van het tijdsblok. En een half uur voor levering een vriendelijk telefoontje van de bezorgers. Absoluut een aanrader en een winkel waar ik zelf weer terug kom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syndrome 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet besteld

Service
Volgende dag in huis, kunnen andere een voorbeeld aan nemen

Assortiment
Veel keus en ook de koelkast die wij zochten

Aanbeveling
Gewoon goed, goedkoop en service gericht

Extra toelichting
Eerde de koelkast ergens anders besteld. maar die kwamen de afspreek binnen twee dagen geleverd niet na. Na bijna twee weken konden ze nog niet zeggen wanneer de koelkast geleverd zou worden. Bemmel en Kroon gebeld, zou even kijken en terug bellen.Gevolg volgende dag de koelkast in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank1955 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Goede bereikbaarheid en prima aanspreekpunten.

Assortiment
Ruimte keuze

Aanbeveling
Medewerkers denken mee en bieden indien nodig ook alternatieven.

Extra toelichting
Via de website en email contact gezocht met een medewerker. Ik kreeg snel antwoord alsmede nette aanbiedingen en alternatieven. Na de opdracht te hebben verstrekt keurig een bevestiging/factuur. Op de dag van levering keurig een mail van de leverancier alsmede van de transporteur. Daarna 10 minuten voor aankomst nog een telefoontje dat de chauffeur onderweg was. Artikel op de plaats gezet en oud apparaat en verpakking meegenomen. Al met al een zeer nette en goede manier van zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knienhuis 24-09-2014 In de winkel gekocht
Den Haag - Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is goed te bereiken en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook de internet site ziet er verzorgd uit.

Service
Eigenlijk zouden we een dag langer moeten wachten, voordat de droger bij ons bezorgd kon worden. Toch heeft men moeite gedaan om de routeplanning aan te passen, zodat we al de volgende dag onze droger in huis hadden. Bovendien werden we gebeld, dat ze er binnen er kwartier zijn, zodat we de boel klaar konden zetten, zodat er geen onnodige tijd verloren ging.

Assortiment
Je hebt ruim de keuze in de producten.

Aanbeveling
Met zo'n goed verkoopteam heb je alle vertrouwen dat men geen rommel verkoopt.

Extra toelichting
Niets dan lof over deze keurig verzorgde winkel / showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

velthuizen 24-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom ziet er verzorgd en overzichtelijk uit.

Service
Hadden ons thuis al geïnformeerd wat we wilden en brachten dit over aan de verkoper. Het bedoelde was niet in de showroom meer wel op voorraad.

Assortiment
De showroom kan niet alles tonen. Een catalogus gaf uitkomst. Probleem was dat we aan bepaalde maten vast zaten.

Aanbeveling
Keurige afhandeling door verkoper. Vertelde dat via computer e.e.a. zou worden afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rheuvel 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen, betalen en leveren. Alle belangrijkste punten zoals oude apparatuur ophalen, welke verdieping etc. staan in het korte bestelling formulier. Ik ben erg tevreden!

Service
Prima. Geen enkele min punt. Netjes gebeld voor bezorging. Netjes oude wasmachine van zolder opgehaald en de nieuwe naar boven gebracht en aangesloten.

Assortiment
Ruim Assortiment. Als ze iets niet op voorraad hebben bieden ze aan een prima alternatief.

Aanbeveling
Beste prijzen voor de beste en snelste service.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel een toppertje want ze zorgen voor hun klanten met 100% aandacht en respect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moosjele3 23-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark neckar 24 Den-Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
hebben onze bestelling in de winkel gedaan, werden zeer goed geholpen.

Service
ging allemaal heel gemakkelijk en vriendelijk.

Assortiment
konden de zelfde producten vinden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Wij kopen graag bij deze winkel.

Extra toelichting
Alles werd prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissFits 21-09-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen is een fluitje van een cent.
Vul je boodschappenmandje en geef je adres. Klaar. PIN-Betaling doe je bij levering.
Toch nog vragen, telefonisch bestellen is ook mogelijk. Net zo gemakkelijk.

Service
Bij het online bestellen bleken de afmetingen afwijkend. Even de winkel gebeld. Opgelost.Telefonisch bestelling afgerond.
Product op voorraad en werd direct geleverd.

Assortiment
Zowel online als in de winkel een goede doorsnede van het aanbod in goed betaalbaar t/m heeel mooi met alle toeters en bellen.

Aanbeveling
De site is overzichtelijk en de winkel is mooi, modern, ruim opgezet.
Makkelijk gratis parkeren voor de deur.

Extra toelichting
Hulde aan de heren van Zoeterwoude-Rijndijk. Voor het bevestigen van de online bestelling toch nog even de formaten bij de fabrikant gecontroleerd. Het bleek dat deze afweken van de reguliere formaten en daarom zou de inbouw niet gaan passen. Even de winkel gebeld en ook hen kwam dit een beetje vreemd voor. Zij gingen het even voor mij uitzoeken en 10 minuten werd er netjes teruggebeld. Het was voor hen ook goed om te weten werd mij verteld. Dus de showroomopstelling was even ontmanteld en de vaatwasser nagemeten. Het bleek dat de fabrikant als enige een andere manier van maatvoering hanteerde incl. opbouwdeur, de rest excl. opbouwdeur. Dat betekende dat het ging passen en ik mijn 1e keus toch kon bestellen. En dat kon meteen even telefonisch in 1 moeite door. Supergemakkelijk en een hele fijn koopervaring. Vaatwasser werd keurig op tijd geleverd, oude meteen meegenomen. Draait als een zonnetje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keurigekiezer2014 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Produkt makkelijk te vinden en via Ideal te betalen. Keuze van leverdatum ipv standaard volgende dag. Info over leveringsproces is duidelijk, maar kan eerder: nu had ik bij Opmerkingen ingevuld dat ik graag even gebeld wou worden half uur voor levering, de pagina erna blijkt dat de (handige) standaardprocedure te zijn.

Service
Op opgegeven tijd gebracht. In tegenstelling tot veel andere winkels hoort installeren er gratis bij; pluspunt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dewijkies 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles sta perfect uitgelegd,zo is makkelijk een keuze te maken.

Service
Had via internet een afleverdatum op gegeven,maar ik kwam er achter dat ik op die dag niet vrij was,ik gebeld naar Bemmel en Kroon, kon ik zo veranderen in een andere datum,kreeg mijn vaatwasser zelf eerder.

Assortiment
Ze hebben genoeg in hun assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik ga deze winkel Bemmel en Kroon zeker aan mij kennissen en vrienden aanbevelen ,niet alleen voor hun goede producten maar ook voor hun uitstekende service.

Extra toelichting
Uitstekende service, afspraken worden nagekomen ,bestellingen worden op tijd geleverd ,beschaafde bezorgers die je op de hoogte op welk tijd ze bij je zijn ,in een woord PERFECT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sheyna 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Bemmel en Kroon zag ik de wasmachine waar ik naar opzoek was, waarna ik de zaak opbelde voor meer informatie. De wasmachine die ik wilde bleek niet leverbaar te zijn, maar de meneer die me aan de telefoon te woord stond kwam met een veel beter alternatief waar ikzelf niet opgekomen zou zijn. Na een enkel telefoontje maakten we een afspraak i.v.m. de bezorging en de volgende dag stond de wasmachine bij ons wasjes te draaien. Bedankt, uw keuze is perfect. We zijn meer dan tevreden met de wasmachine!

Service
Er kwamen geen extra kosten bij voor de bezorging en de wasmachine was binnen 24 uur bij ons thuis aan het draaien. Iets wat bij vele andere bedrijven niet het geval is. Hier kwam ik namelijk achter na enig onderzoek. Sommige bedrijven adverteren met gratis 24u bezorging of installatie maar als je ze opbelt of de kleine lettertjes leest blijkt dit niet zo te zijn. Bij Bemmel en Kroon stond ik niet voor verrassingen en ging alles zoals gepland. De vriendelijke en zeer handige bezorgers kwamen keurig op tijd onze oude wasmachine meenemen en installeerden de nieuwe, zonder extra kosten. Top!

Assortiment
De prijs van de wasmachine was zeer voordelig vergeleken met andere bedrijven. Ik heb het vergeleken en zij waren het voordeligst.

Aanbeveling
De service was perfect! De verkoper was zeer vriendelijk en beantwoorde al mijn vragen. Het bestellen en de bezorging kon niet makkelijker. Veel dank!

Extra toelichting
Bemmel en Kroon verdient een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

181383rz 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Goedkoop, makkelijk besteld, zonder enig probleem de bezorgdatum verzet, voorkeurstijd aangegeven en mogelijk, belletje gekregen een half uur voordat ze kwamen, bezorgd op de 2e verdieping en aangesloten in een mum van tijd: super! Volgende keer zeker weer bij Bemmel en kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WijenOns 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Per telefoon een wasmachine en een droger besteld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. De betreffende meneer dacht goed met ons mee en hielp ons de keuze te maken afgestemd op onze situatie.

Service
Onze bestelling werd op de afgesproken dag en tijdstip bij ons afgeleverd, naar boven
gebracht (zolder) én geïnstalleerd, zonder extra kosten!! Tevens zijn de oude wasmachine en droger afgevoerd. Vriendelijke bezorgers.

Aanbeveling
Ik denk dat de meeste mensen zeer tevreden zullen zijn met service van deze winkel.

Extra toelichting
Alles is naar verwachting verlopen, canaf het moment dat wij onze bestelling hebben geplaatst tot het moment van bezorging en in neming. Perfect gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanvelthoven 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na goede omschrijving van het apparaat was het niet moeilijk om een keuze te maken

Assortiment
Het typenr. Intoetsen en het product komt tevoorschijn.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen

Extra toelichting
Prijs en gemak van de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleenhuis 19-09-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eerlijk advies en deskundig. Niet opdringerig, zeer klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesbrand 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen en betalen online

Service
Na bestelling prima communicatie via email tot aan aflevering. Kwartier voor levering nog gebeld door chauffeur. Oude machine door transporteur mee retour genomen

Assortiment
Kan niet echt beoordelen, ik wist vooraf wat ik wilde bestellen. Lijkt mij goed.

Aanbeveling
Gemak, goede communicatie, goede afleveringsservice, diverse betaalmogelijkheden.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scholten1960 19-09-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig op internet kijken welke koelkast bij jou past

Service
Keurig te woord gestaan in de winkel. Zijn alleen in de winkel geweest om het apparaat te zien

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prima service, aardig personeel, behulpzaam

Extra toelichting
Ruime keus, goede service, aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Finkie 19-09-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke uitstalling in de winkel, en je wordt niet gelijk besprongen door een verkoper.

Service
Diverse e-mails ontvangen over bestelling en aflevering. komen afspraak na.

Assortiment
Voldoende, je kan niet van ieder model een exemplaar in je winkel uitstallen.

Aanbeveling
gewoon goed.

Extra toelichting
Spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.klaassen 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer correct en ter zake kundig, advies door de telefoon prettig, vandaag besteld en morgen in uis, track en trace super goed te volgen,en zeer scherp geprijsd, plus een extra voordelige verzekering.

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk op de site aanwezig.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en deskundig

Extra toelichting
Alleen maar zeer goede punten, geen enkele min punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud uit Almere 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een erg duidelijke en eenvoudig te navigeren website. Helaas is er geen knop om de technische (fabrieks) gegevens van het produkt te tonen... anders had ik zeker een 10 gegeven.

Service
Alles wat je je afvraagt staat al logisch geplaatst op site. (bijv: gratis thuisbezorgen etc.) Bij het bestellen wordt alles heel logisch getoond en berekend. Ook de gevraagde invoer over waar het artikel moet worden bezorgd (boven of beneden) en of het oude apparaat moet worden meegenomen geeft een vertrouwd gevoel zonder verassingen.

Assortiment
Erg ruim assortiment voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Je kunt bestellen zonder een account te moeten aanmaken... De bestelling is erg overzichtelijk in te voeren. Het geeft een betrouwbaar gevoel tijdens de gehele bestelling. Dat de goederen worden geleverd met Dynalogic is ook een groot pluspunt. (wordt altijd heel netjes verzorgd)

Extra toelichting
Zoals al vermeld geeft deze winkel een erg betrouwbaar gevoel wat ze ook waarmaken, goede email en sms follow up tussen bestelling en levering... kortom... Dit is zeker niet onze laatste bestelling bij Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwtiemens 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijke en snelle bestelprocedure. Pinnen bij aflevering.
Uitstekend geregeld allemaal.

Service
Uitstekend! Snelle reactie op vragen en opmerkingen en snelle afhandeling.
Prima bezorgservice: snel en op tijd.
Contact via sms, website en telefoon. Wordt half uur van te voren gebeld als ze in de buurt zijn. Perfecte service van bezorgdienst.

Aanbeveling
Jazeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marchienus 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Product goed vindbaar op de website

Aanbeveling
komt betrouwbaar over (voor de bestelling)
Betrouwbaarheid werd bevestigd bij de bestelling en levering.

Extra toelichting
Kan geen negatieve punten bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weedaj 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De omgang met van B&K is zeer gemakkelijk. Een bestelling plaatsen en bezorging plannen zonder aanbetalingen o.i.d. top!

Service
Leveren altijd scherp geprijst en komen met mooie alternatieven als een product onverhoopt niet leverbaar is.

Extra toelichting
Prima winkel, met top service en toch scherp geprijst. Kosten inclusief levering, plaatsing en afvoeren van oude machine en inpakmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mbeentjes 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen en leveren.

Service
snel en ik hoef niet de hele dag thuis te blijven.

Assortiment
had precies wat ik zocht, verder natuurlijk niet gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reibaldi-Cristofoli 17-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Klantvriendelijk
Foto van de situatie in de keuken per email naar Bemmel en Kroon gestuurd. De technicus heeft aan de hand van de foto het bijpassende product gezocht en telefonisch contact opgenomen. In de winkel bestelling geplaatst

Aanbeveling
Efficient, snelle service en prijs/kwaliteit goedkoper dan andere leveranciers.
Ook monteurs die product plaatsen zijn bekwaam en klantvriendelijk

Extra toelichting
Op alle punten positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

peter.arnoldus 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige website overzichtelijk en helder vooral het bestellen is simpel.

Service
Snel contact na het bestellen van een product per e-mail. Bij onduidelijkheden wordt je snel correct en hulpvaardig te woord gestaan.

Assortiment
Brede keuze en zeker de prijs doet niet onder en is zelfs iets voordeliger dan bij de grote concurrent.

Aanbeveling
Ze nemen de tijd voor je bij bezoek in de winkel en zijn niet opdringerig qua verkoop. Leggen helder uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende producten

Extra toelichting
Nog echt een winkel zoals vroeger waar service, een goede prijs en kwaliteit voorop staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicebee 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel simpel om de vriezer te bestellen.

Service
Er was een duidelijke communicatie over de bezorging van het produkt.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande.

Extra toelichting
Verder niets toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwesdorp 16-09-2014 In de winkel gekocht
Crucius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede informatie

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
door onze beleving kunnen we deze winkel bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
ach dat spreekt toch voor zichzelf?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ada9836 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle stappen voor de bestellingen waren klaar en duidelijk.

Service
Vragen werden snel en goed beantwoord.

Assortiment
Heb ik niet nagekeken

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

YJAM 15-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de website kon ik de artikelen gemakkelijk vinden.
In de prachtige showroom nog beter.

Service
Zeer geduldig werd er met ons rondgekeken.
Ook later via mail een goede communicatie.

Assortiment
Genoeg keus. Door zelf te gaan kijken in de showroom werd deze keus gemakkelijker.

Aanbeveling
Hier vind je vast wat je zoekt tegen zeer redelijke prijzen.

Extra toelichting
Enorme keus, persoonlijke begeleiding en goede service. Het montageteam was kundig, werkte netjes en waren zeer voorkomend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berg2014 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eigenlijk was alles makkelijk en overzichtelijk,website ,betaling etc etc

Service
alle gevraagde servicepunten zijn uitstekend uitgevoerd

Assortiment
ruime keuze en vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
totaal geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mhog 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op hoofdlijnen is de informatie aanwezig, productdetails zal je bij de betreffende fabrikanten op moeten zoeken

Service
Telefonisch contact gehad, en alles volgens afspraak uitgevoerd, TOP!

Assortiment
Heeft veel fabrikaten maar niet alles

Aanbeveling
Hier kun je met een gerust hart kopen met een ouderwets goede service

Extra toelichting
Nadat ik een product en prijsvergelijk had uitgevoerd had ik nog een detailvraag. In tegenstelling tot veel sites kun je bij Bemmel & Kroon snel een telefoonnummer op de site vinden. Je hebt direct telefonisch contact met een verkoopadviseur en deze moest mijn vraag uitzoeken. Binnen een paar minuten teruggebeld en kon direct telefonisch bestellen zonder aanbetalen. 3 dagen later was volgens afspraak de koelkast geleverd en de verpakking werd er netjes afgehaald. Betaling kon via de mobiele pin. Kortom: zeer betrouwbare leverancier met een goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PaulK61 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Producten zijn overzichtelijk gerangschikt op categorie. Binnen de productcategorie vaatwassers kunnen de vaatwassers makkelijk worden uitgefilterd op soort vaatwasser, bijvoorbeeld wel of geen inbouw, bedieningspaneel of volledig geïntegreerd en/of merk. Het is prettig dat de resultaten vervolgens kunnen worden gesorteerd op prijs.

Helaas ontbreekt functionaliteit om producten met elkaar te kunnen vergelijken.

Service
Winkels zijn prima bereikbaar onder een normaal lokaal telefoonnummer. Geen dure telefoontjes dus. Levertijden zijn op zich prima.

Als je de aangekochte apparatuur laat installeren (tegen een meerprijs) ben je overigens wel afhankelijk van de agenda van de installateur. Zo kan het gebeuren dat een apparaat dat direct leverbaar is toch pas een week later geïnstalleerd wordt. Niet onverstandig om vooraf naar te informeren.

Contact met de installateur verliep prima via telefoon en e-mail. Helaas was het niet mogelijk om op heel korte termijn een afspraak te maken. Vaatwasser netjes geplaatst, oude vaatwasser afgevoerd. Deurtjes van keukenkastjes naast vaatwasser en passant ook nog even recht gehangen. Prima service.

Assortiment
Het assortiment op de website komt niet overeen met de winkelvoorraden. Bij verschillende vaatwassers stond op de website vermeld dat deze binnen 24 uur geleverd konden worden. Echter, na contact met de winkel bleken deze toch niet leverbaar. Dit lijkt op een truc om klanten die via consumentenwebsites, bijvoorbeeld die van de consumentenbond, een specifiek apparaat hebben uitgezocht toch binnen te halen, ook als het betreffende apparaat niet leverbaar is. Als de klant eenmaal binnen is wordt vervolgens een vergelijkbaar of beter product aangeboden voor dezelfde prijs.

Bedenkelijk? Zeg het maar. Ik was in ieder geval tevreden met de aanbieding die mij werd gedaan. Een vaatwasser die vergelijkbaar werd getest met het type dat ik op het oog had voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima winkel. Niet alleen online maar ook stenen winkels. Ik zou het wel chique vinden als de actuele voorraden 'eerlijk' zouden worden vermeld.

Extra toelichting
Prima winkel. Het feit dat je online kunt winkelen maar ook in de stenen winkel terechtkunt voor advies vind ik zeker een plus ten opzichte van de online dozenschuivers. Ik zou het wel chique vinden als de actuele voorraden 'eerlijk' zouden worden vermeld. Daarom waardeer ik de winkel overall met een 8 en geen 9.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rejasven 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede service in de winkel en koel-vriescombinatie besteld via internet wegens tijdgebrek aan mijn zijde.De prijzen zijn scherp en liggen gelijk en in mijn geval onder de prijs van B.V. een Mediamarkt en geen extra kosten voor bezorgen en het uitpakken en op de plek zetten wat helaas bij andere winkels wel het geval is. Werd geleverd op de dag en tijd van afspraak, een aanrader dus. Het assortiment was voor mij helaas niet groot genoeg dus mijn droger die ik ook nodig had elders aangeschaft, meer een luxe probleem dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TopCat21 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces verliep vlot en soepel.

Service
Van de levering wordt je regelmatig , via emails, op de hoogte gehouden.
Je kunt zelf de bezorgdag bepalen.
De bezorging verliep keurig en behoedzaam.

Extra toelichting
Door het lezen van testen en reviews ( kieskeurig ) wisten we al welke koelkast we wilden hebben. De prijs, bestelprocedure, thuis pinnen en een vlotte levering gaven bij ons de doorslag om de koelkast bij Bemmel en Kroon te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berthta 13-09-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
verkoper kan uitleg geven en goed advies. Snelle levertijd en komen hun afspraken na over de tijd van levering.

Assortiment
genoeg keuze.

Aanbeveling
goed assortiment en heel goed advies, er wordt geluisterd naar de klant.

Extra toelichting
Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor je keuze makkelijker wordt gemaakt, vriendelijk en ze nemen de tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews