bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15532 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik van Elk 03-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van bezoek aan de site een offerte aangevraagd voor de levering van een Siemens stoomoven. Zeer snelle reactie met een scherp aanbod. Later hier nog een tweede oven aan toegevoegd en na bestelling werden deze met een week precies op de toegezegde tijd afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny 02-04-2017 Via de website gekocht

Super Service van Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online shop zou ik aan iedereen aanraden voor de snelle service,gunstige prijs kwaliteit verhouding.Bestelde magnetron niet meer leverbaar maar toch duurdere magnetron gekregen voor dezelfde prijs ! Helemaal Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 02-04-2017 Via de website gekocht

Correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht op de website. Een performante koelkast aan een scherpe prijs. De levering kwam mooi op tijd zoals beloofd. Mailtje en SMS ter bevestiging van het tijdstip is handig en erg professioneel. Alleen jammer dat je extra moet betalen om te pinnen en niet rechtstreeks met bank of creditkaart kan betalen op de website. Heb de som dan maar overgeschreven, wat de levering een paar dagen verlaat.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sita 02-04-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf doet wat het belooft. Keurige afwerking van je bestelling. Zeer snel in huis door een vervoersbedrijf waar je op rekenen kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Breederveld 02-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service bij aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Whirlpool inbouw vaatwasser besteld ter vervanging van mijn oude AEG, inclusief laten inbouwen.

Van tevoren werd goed geïnformeerd hoe de situatie van de inbouw was zoals afmetingen en positie. Hierbij kwam snel aan de orde dat de Whirlpool niet paste in verband met een wat uitzonderlijke inbouw situatie en werd een nieuwe AEG aangeraden. Na wat overleg heb ik een net wat ander model kunnen kiezen ondanks dat deze net wat duurder was dan mijn bestelde artikel!

Hierna was een afspraak snel geregeld en had de monteur alles snel er in zitten, hij heeft zelfs de overige keukenkasten opnieuw uitgelijnd.

Al met al een heel goede ervaring, zowel bij de aanschaf als bij het leveren.
Het enige (kleine) minpuntje vond ik dat ik niet genoeg informatie had op de website om te kunnen zien of de vaatwasser daadwerkelijk zou passen, maar de service heeft dit ruimschoots gecompenseerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrika 02-04-2017 Via de website gekocht

Prima sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel doet wat ze belooft. Mijn bestelling werd keurig op tijd gebracht met een telefoontje vooraf, de oude machine werd meegenomen en de nieuwe aangesloten zonder extra kosten. Wat een geweldig attente kerels! Om lekkage te voorkomen droegen ze de machine in schuine stand naar buiten. ik.Iben zeer tevreden over Bemmel en Kroon. Jammeralleen dat je niet met een kredietkaart kunt betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina 02-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en snelle levering

Algemene score

10,0
Vanwege een defecte wasdroger moesten we snel op zoek naar een nieuwe. Via de website hebben we de Miele TKB150WP besteld. Helaas bleek deze niet meer leverbaar te zijn en deed het bedrijf het voorstel om de opvolger van deze droger aan te bieden voor dezelfde prijs (met minimaal dezelfde specificaties). Perfecte oplossing voor ons en een goede service. Dit hebben ze voor ons in orde gemaakt en de droger hadden we binnen 2 werkdagen binnen.
Goede service, goede communicatie en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lma 02-04-2017 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling en perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een microgolfoven en zijn na vergelijking van de prijzen bij Bemmel&Kroon beland.
De prijs was een stuk lager dan de concurrenten!
Vraag was of de levering evengoed zou zijn...
Na betaling werden we netjes op de hoogte gehouden door Bemmel&Kroon en hun transporteur van wanneer de levering zou plaatsvinden. We konden zelf de dag kiezen!

Alles is zeer goed verlopen. Transporteur liet op de dag zelf weten in welk dagdeel hij zou langs komen en 30' op voorhand kregen we een SMS met uur van levering.
Dat bleek dan ook nog eens te kloppen!

Dat is een fijne ervaring.

Op basis van deze eerste aankoop bij Bemmel&Kroon kan ik de shop alleen maar aanbevelen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 01-04-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zag de bomen in het bos niet meer staan bij het zoeken naar een wasmachine in een bepaalde prijscategorie. In Belgische winkels mijn keuze niet beschikbaar en pas na 3 weken leverbaar, hogere prijscategorie was wel beschikbaar. Hierdoor beginnen surfen op internet en zo bij Bemmel&kroon terecht gekomen. Heel veel keuze, ook veel direct leverbaar en ook levering in België, zonder meerprijs. Gewoon super. Ik waagde het erop en ben uiterst tevreden. Zeer snelle levering, aansluiting en oude machine meenemen inbegrepen, heel duidelijke communicatie via mail en sms, na enkele dagen kon ik alweer wassen, zonder dat ik iets heb moeten doen. hartelijk dank en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien van Bommel 01-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb goed voor Bemmel en Kroon gekozen omdat dit de goedkoopste optie was. Dik tevreden. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ahmed boudal 01-04-2017 Via de website gekocht

Top top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Begin van de week besteld einde van de week in huis bezorger perfect op tijd zoals afgesproken
Het bedrijf laat je gelijk weten via mail hoe de stand van zalen zijn top top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Paap 01-04-2017 In de winkel gekocht
Cruqius Heemstede

Prima service en goede technische kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze uit vele modellen en merken en heel goede service en men weet waar ze over praten door uitgebreide technische kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina den Haag 01-04-2017 Via de website gekocht

Kroon op Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sinds 14 jaar koop ik bij Bemmel en Kroon mijn witgoed. Bij mankement heb ik ook weleens van hun reparatiedienst gebruik gemaakt. Nu was mijn afwasmachine aan vervanging toe. Fornuis, afzuigkap wasmachine en droger, alles altijd met goed advies gekocht. Over het bezorgmoment, was even verwarring, maar naar tevredenheid opgelost. Dank, S****

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 31-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service vanaf de webwinkel. Levering en aansluiting perfect. Vriendelijk personeel en komen afspraken ook goed na.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Vermeeren 31-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en super snel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
i.v.m. Een kleine keuken renovatie hadden we enkele offertes laten maken maar we vonden de afzuigkap en inductiestel aan de dure kant. Na even gegoogeld te hebben kwamen we bij Bemmel en Kroon uit en dat scheelde op die 2 apparaten ruim 150,- Gisteren besteld en vandaag geleverd. Superdesuper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emery 31-03-2017 Via de website gekocht

Excellent & Reliable Service

Algemene score

10,0
Wemmel en Kroon provided very good service. I ordered on Thursday and my dryer was delivered on Friday. They sent an email on the Thursday to inform me of the time it would be delivered which was really helpful.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KBE 31-03-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest dringend een vervangingstoestel in bezit kunnen hebben. Effe op internet gezocht, en op deze manier bij B&K terecht. Goed van prijs, dat wist ik snel (vergelijkingen gedaan), achteraf gezien ook perfect qua regeling van alles (bestelling, betaling, levering, ...). Voor mij : TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile 31-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs in vergelijking met de andere sites.
Een snelle en correcte levering inbegrepen de montageservice.
Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Voorn 31-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijk. Snelle levering. Ik ervaar het contact tijdens de levering heel prettig.
Je weet bijna exact hoelaat er geleverd word.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. Kok 31-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, keurig geplaatst .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vie website contact. Werd snel teruggebeld. Kon de volgende dag al leveren, scherpe prijs. Netjes geïnstalleerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafiee 30-03-2017 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Cruquius

Vriendelijk eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne duidelijke en eerlijke uitleg over wasmachine. Ook begripvol bij juiste keuze wasmachine. Afhandeling, bezorging en installatie naar volle tevredenheid. Reeds 2 zeer positieve ervaring in 2 jaar tijd!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Prima service. 30-03-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen. Mooie producten. Volgende dag geleverd terwijl ze eigenlijk al vol zaten. Top service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Charles kok 30-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasdroger besteld en betaald, foutje uitverkocht. Duurdere wasdroger werd zonder bijbetaling geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.f.dekker 30-03-2017 Via de website gekocht

De service was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De shop is prima en heeft een duidelijk overzicht, toen ik nog een vraag had werd ik telefonisch via de klantenservice prima door desbetrefende dame geholpen en zo mijn keus bepaald.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Steven 30-03-2017 Via de website gekocht

Beste prijs, maar ook nog eens beste aflevering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al heel wat gekocht via internet, ook witgoed, maar B&K overtreft alles. De site is perfect, de prijzen zijn vaak de laagste maar nooit te hoog (en daar ging ik eigenlijk voor), de afwikkeling en communicatie is rimpelloos. Het trackingsysteem van Dynalogic, hun transporteur, slaat alles. Je kunt de mannen bij de voordeur staan opwachten. En dan is de service van de bezorgers ook nog eens helemaal goed. Lang geleden dat ik zo blij ben geworden van een wasmachine ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 30-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de oven werd snel ennetjes geleverd hij zat netjes verpakt en wij hebben er al veel plezier van gehad en hij is zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 30-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle communicatie, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies (online) een wasmachine gekocht.
Site ziet er goed uit, overzichtelijk.
Afspraken werden nagekomen mbt aflevering.
Snelle en goede commucatie via mail.
Prijzen en kwaliteit uitstekend.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 30-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, meteen de volgende dag geleverd, je wordt steeds op de hoogte gehouden via de mail en telefoon wanneer de bezorger komt.
Een half uur voor de bezorging kreeg ik via de telefoon bericht dat ik de volgende was waar geleverd zou worden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-03-2017 Via de website gekocht

Echte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede levering, netjes aangesloten en prettig contact service-afdeling na foute informatie mijnerzijds!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitrios Theologitis 29-03-2017 Via de website gekocht

Excellent service even in Belgium, very good prices

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We were looking for a particular and rare model of oven which was available with B&K. The website was very clear, ordering was without problems. We received all information necessary, mails were sent at every milestone of the procedure. Delivery was most efficient, with mails and sms indicating the exact time of delivery which was kept. All in all a very clear and professional interaction.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

9,0
Maandag besteld als leverdatum zaterdag aangeklikt de woensdag kwam toch beter uit voor ons en dit was geen probleem! Top service

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uitstekend 29-03-2017 Via de website gekocht

snelle service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gisteren besteld en een dag later bezorgd en snel de machine twee hoog geplaatst en gemonteerd. binnen 10 minuten was het al gebeurd. dat noem ik nu service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 29-03-2017 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en bezorgdag naar keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherp geprijsd en bezorgdag naar keuze plus aankondiging hoe laat op de dag zelf. Dit werd nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leeflang 29-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke service aan de telefoon. Een goede aanbieding van de gekozen vaatwasser. De bezorging was snel en volgens de gemaakte afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van H 29-03-2017 Via de website gekocht

Professionele Behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging op professionele wijze door een vervoersbedrijf dat mij op de dag van bezorging constant op de hoogte hield waar bezorger zich bevond en wanneer deze bij mij zou afleveren. Door middel van een getoonde foto wist ik al wie er aan de deur zou komen. Dus erg veilig en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Housen Ingrid 29-03-2017 Via de website gekocht

Zéér tevreden

Algemene score

9,0
Ruime keuze op de site, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
De prijs en de vlotte levering.
Vorig jaar de combi-mcrowave gekocht we waren toen tevreden,
nu dus onze wasmachine gekocht.
Het enige min-puntje: men had vergeten de machine waterpas te plaatsen
Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 28-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen 18 uur is op zich al fantastisch. Maar toen wij er achter kwamen dat we vergeten waren om een koppelstuk te bestellen, is dat snel telefonisch geregeld. Dus bij aflevering de volgende dag zat het er netjes bij.

Probleemloos! En oh ja, ook nog eens de goedkoopste...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-03-2017 In de winkel gekocht
Fore Park

Blij met Bemmel en Kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het weekend een afzuigkap besteld en maandag netjes door een bedrijf in opdracht voor Bemmel en Kroon opgehangen.
Vakkundig en goede all-in prijs voor montage.
Zeer blij! kort na de aankoop in de winkel werd ik gebeld voor een afspraak en per mail bevestigd en op de dag zelf belde de monteur wanneer ik hem precies kon verwachten.
Kortom top service en volgende keer weer terug naar Bemmel en Kroon! 😊

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 28-03-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De bestelling is netjes op tijd geleverd.
De bestelling kan bezorgd worden op zelf te kiezen leverdag.
Op de dag van levering wordt een email verstuurd met het dagdeel dat de bestelling wordt geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Armand 28-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop broodbakoven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service,ik heb zelf de dag kunnen kiezen dat het aan huis bezorgt word.Heel goed op de hoogte gehouden van het leveringsuur. Kreeg een sms 20 minuten voor de thuisbezorging en tot
op de minuut geleverd.Bericht was om 16 uur thuis bezorgd en het was juist 16 uur proficiat héél
mooi gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Salters 27-03-2017 Via de website gekocht

Service niet goed.

Algemene score

4,0
Levertermijn niet nageleefd. Heeft een week langer geduurd dan voorzien.

Ook de gegevens om in te vullen ging niet eenvoudig. Heb meerdere keren moeten bellen om alles goed te laten verlopen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Eline 27-03-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Super ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Normaal koop ik eigenlijk alles online, maar in de winkel van B&K Den Haag heb ik ervaren dat ik echt persoonlijk geholpen ben en een betere afweging kon maken doordat er heel onbevooroordeeld voor- en nadelen werden gecommuniceerd waarbij er rekening werd gehouden met mijn persoonlijke wensen en financiële ruimte. Echt super!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 27-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website met gunstige prijzen. Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden over je bestelling en ook de levering vond snel en volgens afspraak plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 27-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering, vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was bij Bemmel en Kroon terecht gekomen vanwege de goede prijs voor het artikel. Wat opviel was de correcte manier van communiceren met de klant, vlotte levertijd, duidelijkheid over de levertijd en de vriendelijkheid van de bezorgers. Bemmel en Kroon doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Verseveldt 26-03-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel is mooi. De door ons via de website gekozen vaatwasser was niet meer voorradig. Was dus kennelijk een lokkertje. In de winkel werden de verschillen van de verschillende vaatwassers pas duidelijk nadat wij een verkoper geraadpleegd hadden. Advies was goed. Kregen ook een redelijke korting. bezorging en plaatsing verliepen prima. Kortom zeker tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr. E de Haas Janssens 26-03-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude /Rijndijk

Een alle tijd voor ons nemende verkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper vertelde ons uitgebreid de details van de apparaten van onze interesse nadat hij,aan de hand van zinvolle vragen , ons diverse liet zien en zelf liet bedienen. Prima manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barnard 25-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop had enige type van inductiekookplaat die we zochten. Bleek uitverkocht. We kregen een nieuwer type voor dezelfde prijs. Bij telefonische navraag of de maten hetzelfde waren, kregen we goede antwoorden. Ook de planning van levering klopt precies, evenals de e-mails en benodigde informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 25-03-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Service zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt niet direct overlopen door verkopers/sters. En er wordt na je geluisterd.
Scherpe offerte werdt er gemaakt. Levering binnen een week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 25-03-2017 Via de website gekocht

Prima Service, vooral als je via de mail communiceert!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wat via de website en de email ging was prima. Alles goed geregeld, gewenste apparaten keurig geleverd - kan niet klagen. Alleen de telefonische contactmomenten waren niet echt effectief. De medewerkers maakten duidelijk kenbaar dat zij liever via de mail willen communiceren en straalden niet echt uit aan een fijne klantervaring tijdens het telefoongesprek geïnteresseerd te zijn. Dit creëerde bij mij de spanning of ook echt alles goed zou komen, maar nu de apparaten er staan kan ik zeggen: prima, alles precies zo gegaan als in de mail beloofd!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart 25-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al jaren ervaring met Bemmel & Kroon. Altijd een goed advies bij het aanschaffen van een artikel en daarna een goede service. Wij hebben een nieuwe wasmachine aangeschaft die op de afgesproken tijd is afgeleverd en deskundig is aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews