bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16657 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

annemiekreichardt 14-03-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prettig ingerichte winkel met leuke opstelling van
het assortiment

Service
snelle levering,keurig per e-mail vermelding van
tijdstip en het afvoeren van de gebruikte apparatuur

Assortiment
voldoende keuze voor het gezochte artikel

Aanbeveling
ruime gratis parkeergelegenheid,prettige
sfeer,goede opstelling,ruim assortiment,goede
service

Extra toelichting
bij vorige ervaring was klantenservice niet eensgezind (garantie van binnen een jaar en discussie over het buiten de garantie vallende onderdeel) Niet prettig voor de klant. Uiteindelijk opgelost voor de helft van de kosten. Niet erg bevredigend. Toch weer koel-vriescombi aangekocht vanwege ander betere ervaringen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geertho 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop en snelle levering.

Service
Na een vermeende klacht is Bosch meteen ingeschakeld en een service monteur langskomen van Boch.

Assortiment
Volop keus in de Webshop

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande positieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karinz3 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internet site, goede service

Service
Snelle, goede levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles positief, dus zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Goede, duidelijke site met de beste prijs voir onze wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Lucas 13-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super prettige mensen in de Zoetermeerse vestiging.

Service
Goed advies en snelle en nette levering.

Extra toelichting
Prima advies, snelle service en altijd meedenkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterderidder 13-03-2015 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en duidelijk alle info kunnen vinden op de website

Service
Zeer kundig advies in de winkel en een. Uitstekende service bij plaatsing van de apparatuur

Assortiment
Zeer ruim assortiment daardoor een goede keuze kunnen maken

Aanbeveling
Van Bemmel en Kroon is een winkel waar je het kennis en kunde geholpen wordt, ook de service bij plaatsing is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicha 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, Zowel per mail als per sms een indicatie tijdstip van aflevering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte Hanssen 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk door alleen type nr en merk in te voeren het product te vinden. En meteen ook de winkel met de goedkoopste prijs.

Service
Makkelijk te bestellen en betalen via internet.
Daarbij ook nog de keuze van dag voor de gratis levering door koerier. Om 8 uur een mail rond welke tijd de levering zou zijn. Half uur van te voren berichtje van chauffeur.
Echt top service !!

Assortiment
Alle producten die ik zocht zodat ik kon vergelijken.

Aanbeveling
Ben echt heel erg tevreden, zou t zeker iedereen aanraden bij Bemmel en Kroon te bestellen!

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en betalen. Ruim assortiment om te vergelijken. Zelf de keuze van dag van levering. Informatie over de tijd daarvan. Zeer tevreden !!!! Heb de site opgeslagen, zal er zeker op kijken als ik een aankoop wil doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bubbert 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeker gemakkelijk
Even kijken en je krijgt een goed advies

Service
Prima service en mooi aangesloten,ook op de afgesprokentijd bezorgd

Assortiment
De moeite waard pm langs te gaan in eenmooie toonzaal

Aanbeveling
Zeker voor de servise en de vlotte bezorging!

Extra toelichting
Het is een mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment en goede service vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

meia 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk, heb gebeld en wou een andere leverdatum, geen probleem direct geregeld

Service
perfect geregeld en de aflevering ook goed en snel. een mail, een sms een uurtje voor aflevering. Nog nooit zo'n goede service meegemaakt

Assortiment
goede voorraad

Aanbeveling
kan geen beter bedrijf aanbevelen, eerst bij een ander bedrijf het artikel willen bestellen, maar daar werd van alles beloofd en er kwam niks van.

Extra toelichting
Het is een prima bedrijf, snelle afhandeling voor de bestelling en een zeer correcte bestelling en levering. Van het transportbedrijf kreeg ik in de ochtend een mailtje wanneer de bestelling zou komen en een uurtje voor de levering kwam er een smsje met de levertijd. Nog nooit zo;n goede service meegemaakt, perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deesbbl67 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk in de omgang. Overzichtelijk en snel te begrijpen bedieningspaneel.

Service
Hele snelle levering, erg punctueel!

Assortiment
Breed assortiment met meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik ben gewoon voor 100% tevreden. Ze houden zich aan de afspraken, zijn betrouwbaar, producten van goede kwaliteit, gewoon heel goed!

Extra toelichting
Ik ben gewoon voor 100% tevreden. Ze houden zich aan de afspraken, zijn betrouwbaar, producten van goede kwaliteit, gewoon heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BertLM 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op zoek naar specifiek artikel: wijnbewaarkast. Telefonisch door de winkel zeer informatief en correct behandeld.

Service
Omdat ik een half jaar daarvoor ook al een grote koelkast in die winkel gekocht had, kreeg ik ongevraagd een extra korting aangeboden. In dank aanvaard natuurlijk.

Assortiment
Het assortiment is groter dan ik in eerste instantie had verwacht.

Aanbeveling
Bezorging van alle geleverde goederen verliep zonder enig probleem. De dag ervoor per e-mail geinformeerd over de 4 h bezorgingsbandbreedte, een klein half uur van te voren wanneer het product daadwerkelijk geleverd werd. Oude koelkast werd meegenomen, alsmede alle verpakkingen.

Extra toelichting
Bij eerste bezoek zeer prettige bediening, met goede, waardevolle informatie. Reden om (telefonisch) weer bij dezelfde zaak en mensen advies te vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OBvV 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Levering was op tijd. Product netjes afgeleverd en geplaatst. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Onna 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We konden van huis uit achter de pc onze keuze maken; gebruikmakend van de reviews.

Service
De heren die de machine kwamen afleveren warren oplettend om de boel niet te beschadigen. Een klein minpuntje was dat ze hem niet waterpas hadden gezet. Verder netjes aangesloten.
We zijn benieuwd of deze service zo goed is als er wat mee is.

Assortiment
De prijs - kwaliteit verhouding is goed. Er is genoeg keuze in het assortiment.

Aanbeveling
De keuze om zelf te bepalen wanneer de machine afgeleverd kon worden vonden wij een pre.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.harteveld 12-03-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24 - Industrieterrein Forepark Den Haag

Algemene score

8,5

Gemak
Heb van Herman na uitleg van meerdere type apparaten (vaatwassers en ovens)een heel goed advies gekregen. Gebaseerd op mijn wensen! We waren het gelijk helemaal eens.

Service
Na enkele jaren ging mijn oven kapot. In samenwerking met Bemmel en Kroon/ATAG heeft Bemmel en Kroon voor een juiste en voor mij goede oplossing gezorgd! Ik wil ze daar voor bedanken!!

Extra toelichting
Heb al meerdere producten bij Bemmel en Kroon gekocht. Bij een product (oven) kreeg ik problemen. Maar er is een goede oplossing gevonden. Daar ben ik zeer blij mee!!! De wijze van oplossing en de energie die ze daar voor hebben gedaan lijdt tot een duurzame klantrelatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jackdegraaf 12-03-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle superapparaten in een grote showroom

Service
Fantastisch geholpen, dinsdag geweest en woensdag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid. Flinke keuze uit merkapparaten

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is de KROON OP HUN WERK

Extra toelichting
Komen hier zeer zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monti 11-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidlijke opzet. Kinderlijk eenvoudig zoeken en bekijken. Duidelijke info.

Service
Prima geholpen. Duidelijke uitleg. Er wordt niks opgedrongen.

Assortiment
Ruime keuze in meerdere prijsklassen. Overzichtelijke presentatie

Aanbeveling
Zeer tevreden. Goei ervaring. Dus duidelijk dat ik anderen deze zaak aanbeveel.

Extra toelichting
Eerste orientatie via website helder. Ruime keuze. Daarna in winkel selectie bekeken en uitleg van verkoper gekregen. Geen opdringerig gedoe om duurdere apparatuur te kiezen. Echt prettig geholpen. Geen aanbetaling. Bestelling is op aanvraag voor een redelijk bedrag gemonteerd; oude apparatuur verwijderd en meegenomen door prima monteur. Alles werkt perfect. Blij met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienkewestra 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het bestelde model was niet meer aanwezig, keurig een nieuwer en duurder model voor dezelfde prijs gekregen. Netjes boven afgeleverd en aangesloten. Heel fijn dat de oude wasmachine is meegenomen. Ordernummer BKI453790

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benn60 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke site

Service
levertijd keurig goede afspraak

Assortiment
alle electra produkten en nog veel meer

Aanbeveling
diudelijke site gewoon goed

Extra toelichting
Gewoon een zaak waar afspraak en service gelden TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen-2002 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webwinkel met gemakkelijk bestelproces.

Service
De wasmachine werd keurig op tijd afgeleverd, de chauffeur belde mij 10-15 minuten van tevoren waardoor ik de tijd had om even van kantoor naar huis te komen. Wat ook prettig was is dat de chauffeurs al het verpakkingsmateriaal weer hebben meegenomen.

Assortiment
Ik was in dit geval alleen op zoek naar een wasmachine maar voor andere elektronica zal ik zeker eerst bij Bemmel en Kroon kijken.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment
Scherpe prijzen
Gratis extra service

Extra toelichting
Over het geheel genomen gewoon een goede ervaring. Tijdige levering en de gratis extra service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braeky 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Moet er niets aan toevoegen het is gewoon gemakkelijk.

Service
Binnen de 24u geleverd. Verzending prima online te volgen.
Kosten extra service zijn zeker gerechtvaardigd en zeker niet te veel.

Assortiment
Heb nergens goedkoper gevonden.
Tot 22% goedkoper dan bij sommige andere online.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering.
Prima prijs t.o.v. anderen.

Extra toelichting
Gemakkelijk contact. Snelle en correcte levering. Prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V.A. 10-03-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben naar de winkel in Zoeterwoude Rijndijk gereden, daar kreeg ik goede uitleg en kon ik goed zien hoe de apparaten eruit zagen.
Ik mocht pinnen bij aflevering, wat ik erg fijn vond.

Service
Top service, goede uitleg over de producten, hoefde geen bezorgkosten te betalen, moest wel de monteur betalen.
Ze waren alleen vergeten te vertellen dat er nog een speciale stekker aan het fornuis moest a €30 en ze waren de monteur vergeten te regelen, maar na een telefoontje stond die binnen 15 minuten op de stoep.

Assortiment
Groot assortiment dat op een goede manier stond opgesteld.

Aanbeveling
Groot assortiment en uitstekende service.

Extra toelichting
Jammer dat ze bij opnemen van telefoon alleen 'bemmel en kroon' zeggen en niet ook nog een naam erbij... Komt een beetje nors over. Viel me even op. Maar dat maakt de winkel niet slecht, is gewoon een verbeterpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valklus 10-03-2015 In de winkel gekocht
telefonisch gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bellen en bestellen zo gepiept

Service
vergeten te zeggen dat oude machine mee moest,geen probleem namen hem zo mee.

Assortiment
goed genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DoubleUP 10-03-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Folder in de bus, openingstijden showroom, aantrekkelijk aanbod

Service
Prima ontvangst in showroom, voldoende ruimte om af te wegen, super geholpen. Zelfs zonder vooruitbetaling en met keurig advies

Assortiment
Allernieuwste Siemens Stoom-oven besteld. Was nog niet eens op de markt, maar wel demo exemplaar aanwezig die door chefkok werd gedemonstreerd

Aanbeveling
Vooral het gemak waarmee afspraken werden gemaakt, bevestigd en opgevolgd (ook via e-mail) en zonder aanbetaling heeft mij zeer positief verrast!

Extra toelichting
Goed bereikbare winkel, goede demonstratie, gemakkelijk afspraken maken, no nonsense, direct antwoord op vragen. Uitstekende service! (We kregen zelfs het aanbod om tijdens de maandelijkse demonstraties gewoon met onze vragen langs te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezin uit voorburg 10-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Combinatie winkel en zekerheid van eenzelfde lage webwinkelprijzen is een uitstekende combinatie.

Service
Goed advies gericht op behoefte in de keuken

Assortiment
Er is een zeer volledig assortiment beschikbaar, ruim voldoende keus

Aanbeveling
goed bedrijf om snel en goed zaken te doen.

Extra toelichting
De winkel is ruim en plezierig, het assortiment is ruim voldoende en het advies is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel_Ver 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima hulp en snelle correcte levering!

Extra toelichting
Prima hulp en snelle correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop 400 10-03-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk bij Theo van Bemmel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote Showroom, makkelijk bereikbaar, goed advies, zoeken altijd naar laagste prijs

Service
Laagste prijs geldt ook na aankoop!, Wij hadden reeds gekocht en betaald en kwamen erachter dat het product(droger) goedkoper was bij een concurrent. We kregen na controle het verschil op onze rekening gestort, klasse!

Aanbeveling
Juiste advies, uitstekende (laagste) prijs

Extra toelichting
Juiste advies, uitstekende (laagste) prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MonitorV 09-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Aanbeveling
B&C doet redelijk wat beloofd wordt, echter op éen belangrijk punt is de uitvoering niet congruent met wat op de site schriftelijk wordt voorgespiegeld tijdens het keuze- en bestelproces.
Het gaat hier over de wijze waarop de goederen (in dit geval een Wasmachine) tegen extra betaling in de wagen reeds ontdaan van alle verpakkingen, via de trap naar boven getild wordt.
Op de site staat dat dit in de gesloten verpakking dient te gebeuren. De klant moet kunnen zien dat een ongebruikt exemplaar geleverd wordt en zonder risico op krassen en deuken. Hoewel dit uitdrukkelijk werd gevraagd veinsden de vervoerders nooit van deze voorwaarden gehoord te hebben en het ALTIJD op hun manier te doen.

Dit betekent dat de huidige vervoersgarantie zou moeten wordt aangepast naar de werkelijk gang van zaken zodat de potentiele koper tijdig in het bestelproces een andere leverancier kan kiezen die wel zij eigen voorwaarden nakomt óf de bezorgers voeren wél uit wat overeengekomen is zonder eromheen te praten en de klant weg te zetten.

Extra toelichting
B&C doet redelijk wat beloofd wordt, echter op éen belangrijk punt is de uitvoering niet congruent met wat op de site schriftelijk wordt voorgespiegeld tijdens het keuze- en bestelproces. Het gaat hier over de wijze waarop het produkt, tegen extra betaling,(in dit geval een wasmachine) in de bestelwagen reeds ontdaan is van alle verpakkingen voordat het via de trap naar boven getild wordt. Op de site staat dat dit in de gesloten verpakking dient te gebeuren. De klant moet kunnen zien dat een ongebruikt exemplaar geleverd wordt en zonder risico op krassen en deuken. Hoewel dit ter plekke nogmaals uitdrukkelijk werd gevraagd, veinsden de vervoerders nooit van deze voorwaarden gehoord te hebben en het ALTIJD op hun manier te doen. Dit betekent dat de huidige vervoersgarantie zou moeten wordt aangepast naar de werkelijk gang van zaken zodat de potentiele koper tijdig in het bestelproces een andere leverancier kan kiezen die wel zij eigen voorwaarden nakomt, óf de bezorgers voeren wél uit wat overeengekomen is zonder eromheen te praten en de klant weg te zetten. Een klant moet ALTIJD kunnen zien of het geleverde goed nieuw, ongebruikt en onbeschadigd is vóór de levering plaats vindt. Als hieraan niet wordt voldaan is het vertrouwen al geschonden. Het handelt hier dus over een intern belangenconflict tussen de marketing afdeling en de eigen vervoerders ten koste van de klanten en de reputatie van B&C.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toosmeijer 09-03-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is makkelijk te breiken, voldoende parkeer gelegenheid

Service
Prima geholpen,ik geef de voorkeur aan persoonlijke service boven internet bestellen.

Aanbeveling
Mijn eerste kenneismaking met deze winkel is mij heel goed bevallen, zal hem zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Geen reden tot klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harhangi 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je woonkamer

Service
Uitstekend geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk en professionele hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mwhill 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Afspraak = Afspraak
Dat kan een BOL.com een hoop van leren!

Service
Contact is alleen telefonisch verlopen. Echt meegedacht in keuze en direct een order van gemaakt. Na het telefoon gesprek direct een mail ter bevestiging gekregen!

Klant contact en daadwerkelijk ook verder helpen en ook nog een gedegen advies.

Assortiment
Keuze is ruim en natuurlijk op voorraad.

Aanbeveling
Goed advies, snelle levering, ruime keuze en heel belangrijk zeer klantvriendelijk!

Extra toelichting
Eerlijk eerder het apparaat bij BOL.com besteld omdat ik kortings bonnen had van deze firma. Na een maand wachten kregen wij het bericht dat het geld terug gestort zou worden omdat het artikel door hun niet meer leverbaar zou zijn. In de tussen tijd twee keer thuis gebleven omdat het artikel afgeleverd zou worden, maar wer weer verschoven met een week. Heel vervelend allemaal.. Toen het geld terug gestort was meteen (vrijdag) verder gekeken op internet en gevonden bij Bemmel en Kroon, omdat er ook stond dat er zaterdag geleverd kon worden heb ik de telefoon gepakt. Ik ben zeer netjes te woord gestaan en heb ook meteen een gedegen advies gekregen in mijn keuze. Volgende dag was de levering (zaterdag) en vlak voor levering netjes eve gebeld dat het binnen een half uur bezorgd zou worden. Zo zie je, het kan dus wel BOL.com! Ik zal iedereen deze winkel om die rede aan iedereen willen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huberto 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
correcte, snelle en juiste reacties op vragen en klachten

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
juiste prijsstelling, goede communicatie omtrent levering.

Extra toelichting
Overzichtelijke website, correcte, snelle en juiste reacties op vragen en klachten, ruim assortiment online met juiste prijsstelling, goede communicatie omtrent levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarelVoogt 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch contact ging zo snel en makkelijk en niet te vergeten correct!

Service
Hebben zo snel geleverd echt super

Assortiment
Heel veel op voorraad

Aanbeveling
Erg tevreden met de service en snelle levering

Extra toelichting
Super zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindyroger 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk en helder dus goed

Service
Prima

Assortiment
Was naar een ding op zoek en hier gevonden voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles prima

Extra toelichting
Alles ging prima volgens verwachting aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zolik 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en professioneel

Service
behulpzaam en klantgericht

Extra toelichting
Ik heb twee keer achter elkaar twee producten gekocht. Grote koelkast en diepvries va 360 l.Deze leverancier was is beide gevallen een van de goedkoopste in aankoop. En de goedkoopste qua extra garanties (5 jaar). De site is makkelijk. Bij de aankoop kan direct een datum van de levering gekozen worde. Beide apparaten zijn volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irmawullems 07-03-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat we een prijs voor ons fornuis hadden afgesproken zagen we een lagere prijs elders. Zonder tegensputteren werd ons bedrag naar hetzelfde bedrag als elders verlaagd. Super!

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarianneGroot 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlot en netjes bezorgd, één dag na bestelling.

Service
De wasmachine werd gratis naar de 1ste verdieping gebracht en netjes geplaatst.

Assortiment
Genoeg aanbod!

Aanbeveling
Tot nu tot geen enkele reden om deze winkel niet aan te bevelen. Nog geen ervaring met behandeling van klachten.

Extra toelichting
Na telefonisch contact is de bestelling meteen geplaatst en de volgende dag hadden de wasmachine in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannie1970 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen online ging makkelijk

Service
Vriezer tot in de kelder geplaatst, 20 minuten van te voren gebeld dat zet kwamen. En dag ervoor mail met het tijdwindow van bezorgen

Extra toelichting
Tijdwindow opgeven bij bestellen zou nog beter zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SylviavanderKolk 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is erg makkelijk en overzichtelijk.

Service
Produkt was niet gelijk op voorraad en moest besteld worden. Binnen 2 dagen was het al leverbaar.

Assortiment
Zeer ruime keuze met veel produktinformatie.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en snelheid tegen een zeer scherpe prijs.

Extra toelichting
Wij zijn fan van Bemmel en Kroon omdat ze erg service- en klantgericht zijn . Al eerder hebben wij een vaatwasser gekocht en ook daar zijn we zeer tevreden mee. 1452636

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmertens 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit Belgie kon ik eigenlijk niet met iDeal betalen. Ik moest als bezorgland Nederland invullen en vond het even spannend of dat geen problemen zou opleveren.

Service
vanaf je bestelling wordt alles geregeld en wordt je uitvoerig op de hoogte gehouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nathalietje1 06-03-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor de deur parkeren

Service
wat van bemmel &kroon afspreken ,gebeurt ook
super snel en erg profesioneel personeel

Extra toelichting
vriendelijke profesionelen mensen die waar maken wat ze beloven snelle service ,en we werden na de koop nog zelfs gebelt door de vriendelijke medewerkster ,hoe we geld terug konden verdienen op het product wat we hadden gekocht super ,zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindastam25 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site en duidelijk aangegeven hoe je een offerte aanvraagt.

Service
Binnen 1 dag antwoord en binnen 2 dagen een passende offerte.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Zeer snelle reactie en alles tot in perfectie geregeld. Een aanrader!!

Extra toelichting
Alles snel en tot in de puntjes geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieuwke Wieringa 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aan de telefoon werd ik erg goed geholpen met het zoeken naar een wasmachine, waardoor ik ook heel gemakkelijk door de website kon zoeken. Uiteindelijk heeft een medewerker de bestelling voor mij geplaatst en hoefde ik zelf niets te doen. Ik kreeg netjes een bevestiging per email. Ik heb gekozen voor bezorging en aansluiting en daarvan veel gemak ervaren; de bezorgers waren erg behulpzaam en snel.

Service
Omdat ik nog twijfelde was de bestelling vrijblijvend en had ik een week de tijd om eventueel te annuleren. Maar ik vertrouwde op de deskundigheid van de medewerker die me had geholpen, dus heb de bestelling door laten gaan. Van alle stappen in het bestelproces kreeg ik netjes bevestigingen en werd me steeds gevraagd of alles duidelijk was. Ook de bezorgservice was goed; snel en professioneel, zelfs op de derde verdieping in een oud huis met smalle doorgangen!

Assortiment
Er is veel keuze (alleen naar wasmachines gezocht) in verschillende prijscategorieën. Dat maakte dat ik precies kon vinden wat ik zocht, voor een prijs die bij mijn budget paste.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, goede service, groot assortiment.

Extra toelichting
Ik vond het erg prettig dat men de tijd nam om te luisteren naar wat ik precies zocht en me veel advies gaf bij mijn keuze. Mijn wens en budget werden gerespecteerd en men probeerde me geen duurder product te verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Progger 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk, je hoeft niet nodeloos te zoeken. En je kan makkelijk vergelijken!

Bij het bestellen was er voldoende gelegenheid om extra opmerkingen omtrent (bijvoorbeeld) de levering te plaatsen.

Service
Wat ze beloven, doen ze ook. Zowel tijdig per mail de verwachte aflevertijd en een kwartier van te voren een telefoontje dat men onderweg is!

Assortiment
Ik wist wel wat ik zocht. Ben daarna gaan vergelijken met (oa) BCC, maar de prijs was exact gelijk, ook de extra service kosten. En dan ga ik toch voor Bemmel en Kroon!

Aanbeveling
Motivering overbodig, toch?

Extra toelichting
Geen poeha bij het bezoeken en browsen op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vrolijk 06-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
We hebben de aankoop in de winkel gedaan. We werden erg goed geholpen en goed voorgelicht, zonder het gevoel te hebben dat we gepusht werden.

Assortiment
Van Bemmel en Kroon heeft erg veel keuze. De heer Van Bemmel kon ons goed helpen om een goede afweging te maken.

Aanbeveling
Helemaal super.
In de winkel wordt alle tijd voor je genomen. Je wordt goed geholpen.
Apparaat wordt snel geleverd, indien op voorraad.

Voor onze volgende aankopen komen wij hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cheops 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Besteld internet

Service
Vrijdag best Dinsdag In huis

Assortiment
Veel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fotograafMarc 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ken Bemmel & Kroon al decennia lang, van de periode dat ik nog in Den Haag woonde. Dat zij nu een schitterende webshop hebben maakt de keuze voor de aanschaf van apparatuur erg gemakkelijk. Ondanks dat ik niet meer in Den Haag woon.

Service
Van oudsher is de service top. Niets op aan te merken!

Assortiment
Ruim assortiment, zeer veel keuze. En als het niet in het standaard assoretiment zit, wordt het voor je besteld.

Aanbeveling
Ik kan echt iedereen Bemmel & Kroon van harte aanbevelen. De service is nog echt ouderwets goed en persoonlijk, ook als je online koopt!

Extra toelichting
Naast een zeer goede persoonlijke service, zijn de prijzen bij Bemmel & Kroon ook nog eens concurrerend met de grote (landelijke) leveranciers. Kortom, een echte aanrader. (Ordernr BKI451308)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

100adst 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cbv 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede afsapraak mee kunnen maken tijdens de bestelling, reservering zonder verlpichtingen.

Service
Ons goed op de hoogte gehouden hoe laat ze er zouden zijn, netjes gebracht waar we wilden en goede uitleg gehad.

Assortiment
ze hebben in principe alles wat anderen ook hebben.

Aanbeveling
waarom niet als je zo tevreden bent.

Extra toelichting
Vind het na een 1e kennismaking een super store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem802 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
super geregeld! vrijdag de koelkast besteld en de volgende dag stond hij in mijn keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjurtjuh 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te snappen website, zelfs voor mensen die niet handig zijn met internet

Assortiment
er is genoeg om uit te kiezen en er word ook heel duidelijk bij vermeld wat de specificaties zijn

Aanbeveling
ik heb deze web winkel bij vrienden aan geboden, de keuze, het gemak van bestellen, betalen en de snelle levering vind ik een aanrader

Extra toelichting
ik vind de webwinkel overzichtelijk en duidelijk. Er is voldoende keuze en alles is makkelijk met elkaar te vergelijken! Verder is er een snelle duidelijke levering met vriendelijke chauffeurs, waarbij je van te voren al weet tussen welke tijdsbestek ze komen zodat je niet een hele dag hoeft te wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews