bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15547 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yo-eddy 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel en snel besteld

Service
Prima, snel geleverd zoals van te voren vermeld.

Assortiment
Vaatwasser die we zochten was op voorraad, verder niet gezocht.

Aanbeveling
Snel en eenvoudig, levering volgens afspraak (snel dus : ) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linders5 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima e-mailkontakt en zeer goede aflevering

Extra toelichting
goed geprijsd en toch zeer goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Inja 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met een gemakkelijke zoekfunctie en diverse betalingsmogelijkheden. Top.

Service
Goede service. Duidelijk over wanneer de bezorging plaats vind. Gelijk na levering een mail met hierop de mogelijkheden in beeld wat en wanneer wat te doen als er iets mocht blijken te zijn met de aankoop.

Assortiment
Ruim assortiment. Voldoende voor mij met tevens keuzes uit meerdere prijzen. Dus voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Volledig. Goede service, levering etc. en alles ook nog eens snel.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bailey1234 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Hele goede service! Er werd van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Keurige bezorgers, apparaat netjes aangesloten. Alles mee terug genomen inclusief oude apparaat. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokkomuller 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website. Goede zoekmogelijkheden.

Service
Duidelijke communicatie over levering. Transport online te volgen. 1/2 uur van te voren gebeld wanneer ze zouden arriveren.
Erg vriendelijke kerels die de wasmachine 2 hoog sjouwden en de oude wasmachine weer meenamen. Top geregeld!

Extra toelichting
Tot nu toe alles erg goed geregeld. De wasmachine draait inmiddels ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra_L 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnel. Voordat ik het wist was de machine uitgepakt en aangesloten. Perfect gewoon.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een LG wasdroogcombi en kwam zodoende bij Bemmel en Kroon uit. Naar hun verdere assortiment heb ik niet gekeken. De afhandeling van de bestelling ging snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt de levering. De levering en installatie van de machine was snel en werd gedaan door 2 vriendelijke heren. Super gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

April1 07-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk personeel en overzichtelijk in de winkel.

Service
Het melden per mail van de aflevertijd en telefonisch de vervroegde levertijd.

Assortiment
Grote keus aan diverse merken.

Aanbeveling
Dit ook vanwege de klantvriendelijkheid en service.

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel met personeel die verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee5985 06-10-2014 In de winkel gekocht
Neckar, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede kennis en duidelijke uitleg over de apparatuur. Binnen 1week zowel een was- als een vaatwasmachine gekocht.

Service
Terwijl ik de deur uit liep al een bevestigingsmail binnen. Super snelle levertijd. Verkoper Johan heeft gelijk een monteur van AJTec geregeld om naar kapotte vaatwasser te kijken. Die bleek niet te repareren en is ook vervangen. En wederom met veel kennis van zaken geholpen.

Assortiment
Vele merken, dus ruime keus. Goede kennis van apparatuur.

Aanbeveling
Absolute aanrader!

Extra toelichting
Zoals gezegd, goede kennis van apparatuur, dus goed voorgelicht, zeer snelle service! Goede kontakten met een zeer goed installatiebedrijf AJTec, die ook supersnel reageert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ vd Windt 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via de site van Bemmel en Kroon was zeer duidelijk en gemakkelijk.

Service
Levertijd kon ik zelf aangeven. De dag ervoor kreeg ik per mail het tijdsblok waarbinnen de bestelling zou worden geleverd. De volgende dag werd dit waargemaakt. De installatie en aansluiting was perfect en bij de prijs inbegrepen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak van de site, de keuze van het aflevermoment en de installatie/aansluiting van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 609 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
de prijs is in verhouding goedkoper. andere vragen voor het plaatsen van een artikel extra geld. bij Bemmel en Kroon was het incl

Aanbeveling
service goed. levering goed. een prima zaak

Extra toelichting
de klantvriendelijkheid. duidelijke uitleg. snelle levering, betalen bij afleveren.gewoon een uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Van den Bosch 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was niet enkel eenvoudig om te bestellen maar bij een telefonisch vraag heb ik ook via mail een snel antwoord gekregen.

Service
Netjes en onberispelijk op tijd werd het artikel thuis afgeleverd.

Assortiment
Vele artikels hebben de laagste prijs van de hele Benelux.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staneke 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De siste is dusdanig ingedeeld dat je ook per merk kunt zoeken naar de voor jou geschikte machine.
Daarnaast kun je dan ook "op prijs" zoeken.

Service
Na telefonische bestelling krijg je praktisch per omgaande mail over levering, bezorging en betaling. Bovendien krijg je een half uur voor bezorging een telefoontje van de koerier over het juiste tijdstip

Assortiment
Uiterst concurrerende prijzen en een geweldig assortiment.

Aanbeveling
Door de vriendelijkheid van de leverancier en de bezorgers, alsmede het feit dat gratis bezorgd wordt en geplaatst, waarbij de oude machine mee wordt genomen is leverancier een absolute aanrader. Toppie!!

Extra toelichting
Ik denk dat ik bij aanbevelingen aan anderen duidelijk genoeg ben geweest, minpunten zijn er niet. Alles klopt. Het woord "toppie" is misschien nog wel te zwak uitgedrukt. Hulde aan deze leverancier, daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid07 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omdat online invullen niet lukte, telefonisch gedaan en dat was geen probleem. Betalen kan bij afleveren.

Service
prima service, snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
hebben echt moeite gedaan om de spullen op tijd te kunnen leveren. TOP

Extra toelichting
De moeite die gedaan is om te kijken of de spullen nog de volgende dag geleverd konden worden vond ik SUPER. Vond het 'persoonlijk'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grandcru 05-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Spreekt voor zich.

Service
Zelfs je privé-mail wordt beantwoord, daar kunnen anderen nog wat van leren!

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Maar natuurlijk bevelen we deze winkel aan in betrouwbaarheid en snelheid!

Extra toelichting
Perfect bestaan nu eenmaal niet, helaas staat Bemmel en Kroon nog steeds niet in de lijst van de Samsung actie. Alleen om deze reden had ik misschien bij een ander besteld maar dat wisten we van tevoren niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulina5 05-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie toonzaal. Makkelijk parkeren.

Service
Goede afspraak regeling. Telefoneren een half uur voor komst van het product.

Aanbeveling
Goede prijs en niet te duur.

Extra toelichting
Er zijn geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meetlint 05-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb op mijn gemak de vrieskast uit kunnen kiezen

Service
Ik werd gelijk en goed geholpen

Assortiment
Er was genoeg waaruit ik kon kiezen

Aanbeveling
ik kan het iedereen aanbevelen om bij Bemmel en Kroon te gaan kijken

Extra toelichting
Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte tot het moment dat de vrieskast bij mij in huis stond heb ik als prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pamper 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat we wilden weten stond op de website. makkelijk te bestellen zelfs telefonisch kon dat.

Service
100% service. Duidelijk met afspraak. telefonisch zeer goed bereikbaar en via de mail ook snel met antwoord. Geen extra kosten en mocht betalen bij aflering. Bij levering een aflevertijd aan ons doorgegeven. per mail, sms en zelfs een telfoontje binnen een half uurtje van bezorgen.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
Ja ik zou Bemmel & Kroon zeker aanbevelen bij vrienden e.d.
Wij zijn zeer tevreden met hoe de communicatie met bestellen en levering ging. voldoende informatie.

Extra toelichting
Ik vind het gehele traject van uitzoeken , bestellen en leveren een dikke 10. Kon niet meer of beter wensen. Zelfs werd de factuur na een paar weken na ontvangst nog gemaild nadat ik daar omhad gevraagd. Via de mail binnen een uurtje gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goisshie 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
In de eerste instantie had ik geen idee wie Bemmel en Kroon was. De goedkoopste leverancier voor de wasmachine die we graag willen hebben. Ge-google, goede reviews. Toch maar even gebeld naar de zaak, prima geregeld en binnen 2 minuten de bestelling geplaatst. Hoe betalen? Koerier komt met pin automaat! Geweldig! En de volgende dag in huis! Een half uur voor aankomst netjes een bericht dat koerier er aan komt. Wasmachine naar de zolder gebracht en aangesloten, werkt prima zoals het hoort. Inpakplastic ed meegenomen, geen zooi in huis. Betaling per mobiele pin, werkt ook naar behoren. Ik kan niets anders zeggen dat het zo'n verademing is om op die manier geholpen wordt! Niets geen verzendkosten en / of aansluitkosten zoals de fysieke winkels vragen, en service is super! Bedankt! We weten jullie te vinden voor de volgende x :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axzel 04-10-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website, zelf een bezorgdatum kiezen.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima ervaringen met deze winkel, maar als ik één minpuntje mag noemen: mijn producten zouden op voorraad zijn, maar na bestelling bleek dat toch niet waar. Duurde ongeveer 5 werkdagen voordat de order klaar was voor verzending. Complimenten voor de communicatie, die was duidelijk en ruim voldoende. Zelf een leverdatum kiezen is ook echt een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munz 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde Bemmel en Kroon voor wat informatie over het te kopen product. Contactpersoon aldaar moest hierover informatie inwinnen bij importeur en zou terugbellen. Dat gebeurde na 5 minuten. Toen ik zei, dat ik obv de verkregen informatie het product on line zou bestellen, zei de contactpersoon dat dat ook via hem telefonisch zou kunnen. Aldus geschiedde en 5 minuten later kreeg ik een bevestigingsmail over het bestelde product. Keurig en accuraat!

Service
Ik zou op de dag van de levering van het product - een keukenkraan - voor 08.00 uur 's ochtends een mail krijgen met een indicatie over de tijd van levering. Dat gebeurde. En een half uur voor levering zou ik een sms krijgen over de exacte levertijd en ook dat gebeurde. En ik kon de levering zonder verzendkosten aan de deur betalen door te pinnen. Servicegerichter en makkelijker voor de klant kan volgens mij niet.

Assortiment
Ik zocht naar een kraan die ik in een winkel had gezien. Deze stond helder en duidelijk op de website beschreven en met foto's verlucht en ook nog € 40,- goedkoper.

Aanbeveling
Vanuit mijn luie stoel de door mij gewenste informatie via website en telefoon van Bemmel en Kroon ingewonnen en verkregen. De aflevering was 100% correct en comfortabel.

Extra toelichting
Correcte en servicegerichte afhandeling. Beter kan ik het niet omschrijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJBroekhuizen 04-10-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht in de buurt en fysiek te beoordelen.

Service
Keurig geholpen en snelle levering.
Alles op tijd volgt opgave

Assortiment
Goed

Aanbeveling
De ervaring rechtvaardigt dat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

builder 03-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mooiste winkel van Nederland met groot assortiment. Alle prijzen zeer scherp en op internetniveau. Super goed advies door zeer vakbekwame adviseurs, xx is Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.rotteveel 03-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
De site biedt een grote variatie aan artikelen, voor mij was dat machines. De kenmerken waarop je wilt kiezen waren goed beschreven. Ik vond de ervaringen van andere klanten over de service erg handig - en die klopten!

Extra toelichting
plezierige ontvangst; goede informatie over verschillende machines; geen aandrang om een duur product te verkopen; duidelijkheid over levertijd en -voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fidel1967 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Snel besteld.

Service
gekochte apparaat was niet meer voorradig.ik kreeg nu de duurdere opvolger voor dezelfde prijs

Aanbeveling
voor mij voor deze aankoop. de goedkoopste en zeer snel.

Extra toelichting
als je wasmachine kapot gaat heb je snel een nieuwe nodig. Keuze gemaakt via kieskeurig. Bemmel en Kroon stonden in de lijst van goedkoopste leveranciers en beoordeeld met een 9.2. Keuze snel gemaakt. besteld en de volgende ochtend geleverd en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoesi 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van het on-line bestellen was voor mij zeer goed. De webshop is duidelijk en makkelijk.

Service
Helemaal top!

Assortiment
Ik had al in verschillende winkels gekeken en vond deze vrieskist. Bemmel en Kroon bleek online de goedkoopste.

Aanbeveling
Als het altijd net zo goed gaat als nu, dan krijgen jullie een 10 met een griffel. Een ding is zeker, jullie website gaat bij mij in mijn favorieten.

Extra toelichting
Het gemak van online bestellen, de prijs en natuurlijk de bezorging van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robvandertweel44 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem om te bestellen of uit te zoeken

Service
Juiste info op tijd ontvangen

Assortiment
Konden direct vinden wat we zochten

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannespaulus 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerste keer via internet een wasmachine aangeschaft. Na lezen test consumentenbond keuze gemaakt. De bestelling bij Bemmel en Kroon wasbinnen 5 minuten online geregeld.
Super

Service
Binnen 24 uur geleverd. Keurig de komst aangemeld. De bestellers sloten aan en voerden de oude af. Vriendelijk en professioneel en dat zonder extra kosten voor mij! (aanbieding)Hoop dat de service gedurende het leven van de machine zo blijft.

Assortiment
In wasmachineland is veel te koop en veel daarvan is aanwezig in het assortiment van Bemmel en kroon

Aanbeveling
spreekt voor zich na het voorgaande.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcPeeters 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld op een duidelijke site. Fijn dat de vervoerders te volgen zijn en even bellen 20 min voordat ze leveren. Verpakkingsmateriaal weer mee en apparaat wordt geïnstalleerd. Super!

Service
Niet alleen dozenschuiven maar ook informeren en installeren

Assortiment
Keuze is ruim voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ambassadeur erbij!

Extra toelichting
Zo hoort een webshop te zijn. Snel, duidelijk en service en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van Duijn 02-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede, duidelijke en vriendelijke uitleg. Heel prettig!

Assortiment
Via consumentenbond een wasmachine uitgezocht die heel goed uit de test kwam. Dus ik hoefde verder niet te zoeken. Jullie prijs was de laagste!

Aanbeveling
Zie bovengenoemde argumenten (ik had op internet trouwens ook al lovende beoordelingen over jullie gelezen waardoor ik al heel positief en vol vertrouwen tegenover jullie stond!

Extra toelichting
Zie bovengenoemd. Ook de 2 "mannen" die de wasmachine kwamen brengen waren vriendelijk, kundig. Goed op elkaar ingespeeld met het sjouwen en ze hadden ook lol met elkaar. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlaasvdG 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, scherpe prijs, goed telefonisch bereikbaar, oude afwasmachine meegenomen. Betalen bij aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nl21945 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder bestelproces en de mogelijkheid om de bezorgdatum te kiezen.

Service
Wasmachine keurig op z'n plaats gezet, aangesloten en de verpakking meegenomen

Assortiment
Voldoende keus tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Alles klopt...ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandebrie 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanachter de computer bestellen en vergelijken. Toen ik belde voor een bepaalde wasmachine, werd me het nieuwste model aangeboden met fikse korting.

Service
Aardige mannen kwamen wasmachine afleveren en installeren en namen de oude mee terug. Mijn kraan was lam, dus ze hebben zelfs de hoofdwaterkraan, in de kruipruimte onder een zwarte tegel, voor me afgesloten, zonder morren.

Aanbeveling
Goede verhouding prijs-kwaliteit-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooitje 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie, duidelijke webshop! Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Zie beneden...

Aanbeveling
Prettige prijzen! We hebben voor de aanschaf van onze wasmachine heel wa webshops bekeken, maar Bemmel en Kroon kwam er als goedkoopste uit

Extra toelichting
Vanmorgen een wasmachine mogen ontvangen van Bemmel en Kroon. Over de service niets anders dan lof!! Wat in deze tijd van "klant is GEEN koning meer" een hele verademing is. De klant is zeker nog koning bij Bemmel en Kroon en koeriersbedrijf!!!!!!! Via de webshop besteld, duidelijk, helder. Ook het koeriersbedrijf niets anders dan lof. Volgens het track en tracesysteem kon ik precies volgen waar de koerier zich bevond. Geen onnodige wachttijd. De koeriers waren ook zeer vriendelijk. Voorzagen mij nog van advies over de aansluiting van de wasmachine. Namen de oude wasmachine en het afval netjes mee! Keurigkeurig. Ik ben al met al zeer tevreden. Zowel met Bemmel en Kroon als het koeriersbedrijf. Dit is beslist niet de laatste keer dat ik iets koop bij Bemmel en Kroon. m.vr.gr. Corry Speelman Zuidlaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harut-nl 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Laagste prijs garantie ontvangen en ook nog eens mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer de bezorgingen wenselijk is, echt super.

Assortiment
Heb kunnen vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Heb mijn aankoop voor de laagste prijs ontvangen, bij deze winkel maken ze je ook mogelijk om zelf aan te geven wanneer je de artikel bezorgd wilt hebben, in ons geval heel handig aangezien we aan het verbouwen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NilsBerndsen 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service, terugbel afspraken worden nagekomen. Kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kris vermussche 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en goedkoopst

Service
de mannen van de levering hebben zelfs de koelkast uit het karton gehaald

Aanbeveling
goedkope en betrouwbare firma,alles klopt altijd,zeer correct.Aan te bevelen

Extra toelichting
Betrouwbare firma,alles verloopt volgens plan.Correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera-678 01-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onwijs goede service! Iedereen denk erg goed mee, dat is erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijkehammann 01-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wordt bezorgd, je word steeds op de hoogte gehouden, makkelijk gratis parkeren.

Service
Heel vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Ruime winkel, duidelijk en overzichtig, zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander25061987 01-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service bij Bemmel & kroon ben zeer te vreden.

Service
Buitengewone goede service wand mijn wasmachine koelkast en gasfornuis is binnen gebracht en uit gepakt en het verpakkingsafval hebben ze ook weer mee genomen! en ze hebben alles aangesloten en dat zonder bij te moeten betalen! Dit vind ik egt top service!

Assortiment
Ruime keuze en altijd de beste prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen om dat de service goed is en het personeel dat er werkt is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam niet lang te hoeven wachten tot je geholpen word! En als je naar Bemmel & kroon belt voor een vraagje word er altijd gelijk op genomen wand als ik ergens een hekel aan hebt is het wel om lang te moeten wachten voor dat er word opgenomen of een lange keuze menu maar dat is gelukkig niet bij Bemmel & kroon.

Extra toelichting
Ben zeer te vreden over mij aankopen bij Bemmel & kroon top service wand als er wat is of wat dan ook word het gelijk opgelost! En het zijn zeer vriendelijke aardige mensen die er werken! en altijd de beste prijs! Ga zo door Bemmel & kroon en ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucia0910 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website alles heel duidelijk

Aanbeveling
Prima afhandeling snelle service !
Bestelling met 24 uur in huis !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

rhwijngaart 30-09-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij Leiden en genoeg parkeerplaatsen

Service
Snelle service en goede aanbiedingen!!

Assortiment
Veel keuze en in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Wat ik zei snelle service dichtbij en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cokblom1 30-09-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen of het product in voorraad is en toch online kopen

Service
Ik belde op om te vragen of de afzuigkap waar onze keuze op was gevallen in voorraad was.
Dat was niet het geval.
Ik werd doorverbonden met dhr. Bemmel die mij de nodige uitleg verschafte waarna ik de afzuigkap bestelde

Assortiment
Voldoende keuze.
Niet in voorraad, dan word het besteld.

Aanbeveling
Zeer zeker een aanbeveling waard.
De afzuigkap is veel goedkoper dan in de winkel waar wij deze aanvankelijk hadden uitgezocht (toch niet onbelangrijk)
Ook de afhandeling verliep zeer soepel.
We konden zelfs een plm. tijd voor bezorging kiezen wat ook helemaal goed en netjes is verlopen

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten allen goede die ik zoveel mogelijk hierboven heb omschreven. Bemmel&Kroon heeft er zeker een tevreden klant bij. R.Blommaert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loon1965 30-09-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op de website was het overzicht duidelijk en kon men makkelijk vinden wat je zocht.

Service
goede service en prettige bediening, vriendelijke bediening en vlot.
Verkoper wist waarover hij sprak. Kon goed adviseren

Assortiment
ruim en voldoende assortiment in verschillende prijsklasses en behoeftes.

Aanbeveling
prettige service en bediening, levering prima en binnen de gestelde tijd

Extra toelichting
ruime opzet, vriendelijke en deskundige bediening, perfecte service en aflevering thuis. Snel en deskundig afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BoomSie 30-09-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24, 2491 BD Den Haag, Netherlands
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, overzichtelijk alles tegen elkaar af te zetten. Nog net geen directe vergelijking van apparaten naast elkaar, dat zou een 10 zijn.

Service
Bij twijfel tussen 3 producten TOCH besloten om naar de winkel te gaan ipv online aan te kopen.

Ruim aanbod, grote winkel, 2 van de 3 stonden klaar om aan een nader te bestuderen. De derde was net nieuw in het assortiment waardoor hij niet aanwezig was, maar gelukkig borduurde deze qua uiterlijk voort op 1 van de modellen waarmee we hem wilden vergelijken. (klopt achteraf precies op een paar programma opties na, knoppen en uiterlijk zijn exact hetzelfde)

Assortiment
Ruim aanbod, ook in de winkel om te bezichtigen.

Aanbeveling
Sowieso, om gewoon eens te orienteren zou ik ze zo dit filiaal aanbevelen.

Extra toelichting
Vlot, kundig en open en eerlijke uitleg. Geen dwingende sfeer. Gratis parkeren (als stadsmens is dat niet zo vanzelfsprekend)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.bruggeman 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
top. een verkoper die meedenkt met de klant. zie voor info hieronder.

Extra toelichting
De 5 aangekochte produkten zitten nog keurig in de verpakking te wachten tot de nieuwe keuken geplaatst wordt. Over de service bij Bemmel en Kroon ben ik enthousiast. Ik wist welke apparaten ik wilde hebben. Heb bij een 4-tal verschillende online shops offerte laten maken. Bemmel & Kroon was op 1 na het goedkoopst. Toch voor Bemmel gekozen omdat zij goed advies hebben gegeven. Bijvoorbeeld over de afzuiginstallatie (Novy). Ik had een bepaald type in gedachte, zij boden voor hetzelfde bedrag een nieuwere type met meer mogelijkheden aan. Dat noem ik meedenken, daar waren wij zeer te spreken over. Daarnaast was de bezorging goed en zorgvuldig. Keurig een dag van te voren een e-mail met geschatte levertijd. Een half uur van te voren werden we gebeld dat ze er aan kwamen. (tip: wanneer de bezorger een kind aan de telefoon krijgt, laat ze vragen naar een ouder. Toevallig stond ik in de buurt...) Ik heb er alle vertrouwen in dat wij volgende week, bij het uitpakken en installeren nog steeds enthousiast zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies.kort 30-09-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle apparaten overzichtelijk opgesteld.
Verkoper loopt met je langs.

Service
Na advies en keuze, toch nog even ruimte ingebouwd om thuis de juiste maten te controleren.
Gewoon per telefoon bevestigen was voldoende en scheelde een tweede rit naar de showroom.

Assortiment
Was voor die bepaalde koelkast (afmeting) voldoende keuze.
De leverancier/ fabrikant heeft zelf een beperkte keuze.

Aanbeveling
Het loopt gewoon " gesmeerd" :Keuze, advies, info, bezorging, plaatsing !

Extra toelichting
Ruime showroom. Apparaten overzichtelijk opgesteld. Prijzen zijn duidelijk. Verkoper is deskundig. Misschien een klein aandachtspuntje: verkoper heeft zoveel ervaring, dat jij soms iets 'te snel' door de stof wil gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JanBeus 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling vlot geleverd, zelfs toen één apparaat niet op voorraad was, alles toch binnen een dag geregeld.

Service
Prima service, zowel via de mail als telefonisch werden we goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Door onze keuze van goed geteste machines kwamen we bij Bemmel en Kroon uit. Niet te duur en vlot te keveren.

Aanbeveling
Prima service en levering. Dus zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvroegh 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen via pc

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
al 2x goede ervaring met bestelling en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis-en-nicole 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
we wisten wat we wilden hebben en dan is de bestelling snel geplaatst

Service
oude droger werd meegenomen en nieuwe droger werd netjes op zolder neergezet, aangesloten en verpakkingsmateriaal weer afgevoerd

Aanbeveling
snelle service en niet duur

Extra toelichting
Sommige winkels lijken goedkoper maar dan komt er nog 100 euro bij om de droger op zolder neer te zetten. Bij Bemmel&Kroon zat dit bij dit product in de prijs ingebegrepen. Het assortiment konden we niet beoordelen omdat we gericht naar 1 bepaald product op zoek waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.vanduijsen 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site. Je weet waar je aan toe bent.

Service
Order wordt direct bevestigd en afgehandeld. Er wordt gemaild wanneer een artikel bezorgd wordt of al dan niet op voorraad is. Datum van bezorging kan na binnenkomst bestelling op een kalender worden aangegeven. Besteldienst belt zelfs half uur voor bestelling wordt afgeleverd!

Assortiment
Goed tot uitstekend

Aanbeveling
Prima. Aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews