bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15527 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobinettadeRoode 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering, handig onlinesysteem waarmee je op de dag van levering precies kunt volgen hoe laat de bezorger zal arriveren

Service
uitstekende service bij plaatsing en afvoeren oude apparaat

Aanbeveling
eerste ervaring was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardDuin 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Duidelijke communicatie via mail over het leveringsproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransAJansen 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via makkelijke keuzes kom je snel tot de gewenste apparaten waaruit je een keuze kunt maken

Service
binnen 24 uur na je bestelling je apparaat aangesloten en wel in huis.

Assortiment
ze hebben alles op het gebied van witgoed. en binnen de verschillende soorten ook voldoende keus uit merken en mogelijkheden.

Aanbeveling
ruime keus, goede prijs en snelle service willen wij toch allemaal in deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonneveld1954 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen per internet betalen met ideal je hoeft de deur niet uit. super

Service
Er wordt aan de wens voldaan wanneer je apparaat geleverd wil hebben en je kunt via trackentrace volgen hoe laat ze ongeveer komen.

Assortiment
Heel veel soorten koelkasten in allerlei prijsklasse

Aanbeveling
Duidelijke internetsite

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

onweer 13-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima winkel met een prima prijs en service. Alles tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk personeel dat zeer deskundig is. Heb la meerdere aankopen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijk1962 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om keuze te maken, zeker met alle reviews van andere klanten

Service
Complimenten voor de nette en juiste manier van afleveren door de bezorgdienst. Aardige mannen en erg beleefd !!

Extra toelichting
Prima winkel. Nette service. Naast de wasmachine ook een wasdroger besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau22 13-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb geen gebruik gemaakt van de website, de winkel is dichtbij en daar is heel goed een keuze te maken uit het overvloedige aanbod en je te laten adviseren door vakkundige verkopers.

Service
De aankoop vond plaats in een prettige niet opdringerige sfeer. Over de bezorging en plaatsing van de apparatuur ben ik zeer tevreden. De bezorging was stipt op het afgesproken tijdstip en plaatsing was zeer nauwgezet. Alle rommel werd keurig opgeruimd.

Assortiment
Ik was verbaast over het ruime assortiment. Alles wat ik nodig had was voorhanden. De prijzen die men hanteert zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prettige bediening/advisering en voortreffelijke service wat betreft bezorging, plaatsing/installatie. De medewerkers werken snel en zeer zorgvuldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylfie 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit.

Service
Alles was zoals afgesproken. De serviceafdeling niet nodig gehad. Ook de jongens die de vaatwasser kwamen brengen waren vriendelijk en belden een half uur van te voren dat ze er bijna waren.

Aanbeveling
Ik ben niet in de winkel geweest, maar mijn algehele ervaring is positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LCJansen 13-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bediening is gemakkelijk en goed in te richten. Ruimer dan mijn vorige vaatwasser

Service
Monteur werkte ontzettend netjes en kordaat in zijn uitleg. Top!

Aanbeveling
Veel keus in apparaten. Goede uitleg over de verschillen. Geeft vertrouwen bij mij als koper

Extra toelichting
Ruim assortiment in winkel. Goede voorlichting waardoor je vlot tot de aankoop kan komen. Monteur was ik ook tevreden over en nam gelijk oude machine mee. Echt een aanrader Siemens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirH 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Blij met Bemmel & Kroon. Op zaterdag begaf de oude koelkast het. Op zondag vanuit de luie stoel een nieuwe uitgezocht. Helaas bleek deze niet op voorraad, ondanks dat de website het wel aangaf.

Service
Prima. Ik kreeg op maandag meteen een bevestiging van mijn bestelling en helaas ook de mededeling dat het apparaat besteld moest worden.

Assortiment
Prima. Nadat ik via internet uitgezocht had welk soort koelkast ik moest hebben, kon ik op de website uit diverse modellen en prijsklassen kiezen.

Extra toelichting
Bemmel & Kroon is een fijne winkel. Ze zijn correct in de communicatie en staan je vriendelijk te woord als je belt. Prima service. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.polet 13-11-2014 In de winkel gekocht
den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Toen de Amerikaanse koelkast niet door de deur paste en de oude wel heeft de chauffeur de hordeur losgehaald zodat hij gewoon naar binnen kon

Extra toelichting
Goede prijs en goede verkoper goed advies gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ljjorissen 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een 10 is voor de meester

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel91162 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Leveren op de dag dat het jou uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvanruiten 12-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
klantvriendelijk,het was makkelijk om de produkten te vinden

Service
de levertijd was prima geregeld

Assortiment
wij hebben alles in de winkel gevonden

Aanbeveling
omdat er veel keus is, en een mooie zaak

Extra toelichting
het was allemaal prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koppelle 12-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlak in de buurt

Service
Zeer vriendelijk en nooit problemen over prijzen

Assortiment
Alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Prima zaak prima bediening doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BCornelisse 12-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service. Beoogde apparaat was niet meer op voorraad, kregen een duurder model voor dezelfde prijs als het model dat we eigenlijk wilde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaxcat 12-11-2014 In de winkel gekocht
Crquqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles erg overzichtelijk uitgestald

Service
Zaterdagmiddag gekocht en Dinsdag erop al geleverd, zoals afgesproken, de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Ruim assortiment, en goede uitleg

Extra toelichting
prettig geholpen, geheel erg overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ria en ton 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snelle levering en prima service

Aanbeveling
nadat we bij andere aanbieders hadden
geprobeerd dit type wasmachine te bestellen
(lange levertijd) hebben we de machine
besteld bij bemmel & kroon
het apparaat werd al na 1dag keurig bezorgd
TOPPER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale123 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product (wasdroger) gezocht via "Beste koop" van de consumentenbond. Daarnaast stond vermeld waar deze te koop is, de voordeligste was Bemmel & Kroon. Ik kon per Ideal betalen en zelf kiezen op welke dag het afgeleverd zou worden.

Service
Na het plaatsen van mijn bestelling realiseerde ik me dat ik ook een tussenstuk om te bevestigen nodig had. Ik stuurde een mailtje met de vraag en binnen 5 minuten had ik antwoord en stond het tussenstuk erbij op de order. Deze kon ik pinnen bij de koerier.
Supersnelle service, binnen 24 uur had ik het in huis. Ook erg handig dat ik via internet de auto van de koerier kon volgen, zodoende wist ik precies wanneer ze er zouden zijn.
Twee keurige jongens hebben de wasdroger netjes voor me op zijn plek gezet, erg blij mee!

Aanbeveling
Lees bovenstaande, dat spreekt voor zich. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FStassen 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelling te plaatsen

Service
Prima communicatie. Geleverd op afgesproken dag. Zelfs voor de zelfde prijs "upgrade" naar nieuwer model wasmachine gekregen omdat bestelde machine niet leverbaar was.

Extra toelichting
Prima service, wasmachine aangesloten en zelfs even proefgedraaid om te laten zien dat alles in orde was. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiggaman 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed!

Service
Bezorgservice zeer professioneel. Problemen worden zeer goed opgelost. jammer is het dure 0900 telefoonnummer van de bezorgdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeannettehelling 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geleverd

Service
ik kreeg netjes een mailtje de dag voor levering met de tijdzone dat mn machine geleverd zou worden.
En mn vragen werden netjes behandeld aan de telefoon.

Assortiment
Keuze zat zou ik zo zeggen

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen, echt netjes geleverd en een prima service, echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansAB 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen via hun website

Service
Vanaf het bezoeken van hun website tot en met de aflevering verloopt alles volgens schema

Assortiment
Heel breed assortiment waardoor het makkelijk is kwaliteit en prijs te vergelijken

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit tegen scherpe, concurrerende prijzen. Afhandeling verloopt zeer gladjes. Stipte bezorging en betaling bij levering!!

Extra toelichting
Prima webwinkel. Ruime keus en zeer scherpe prijzen. Logistiek is goed verzorgd. levering stipt op tijd!! Betaling bij levering (pinnen). Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenny dor 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Dinsdag voor 16.00 uur besteld en woensdag om 9.30 uur in huis.
Makkelijker kan het niet.

Service
Alles zeer snel op de mail en bezorgen was ook zeer vriendelijk ondanks dat ze naar boven moesten met een zware wasmachine en weer terug de trap af met de oude machine.Namen netjes de tijd om het te instaleren en verpakking namen ze mee.een dikke 10

Extra toelichting
Lijkt mij duidelijk, al heb ik hem pas een paar uur. Hij wast al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekenzondag 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen moeilijke toestanden met bestellen en betalen.Geweldig als je al wat op leeftijd bent!

Service
Vriendelijke bezorgers,die je op een rustige manier toch vraagt of alles naar mijn wens was.

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle service.

Extra toelichting
Aangezien we wegens verbouwing van ons huis moesten wachten,hebben we twee jaar zonder wasdroger moeten doen. We zijn blij dat Bemmel&Kroon ons zo snel een wasdroger kon bezorgen!Geweldig!Alles is goed gegaan,en daarom hebben wij besloten om vaker bij Bemmel&Kroon te gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malian 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn eenvoudig te vinden

Service
Levering is snel en correct.
Je wordt netjes op de hoogte gebracht wanneer er geleverd wordt.
Van te voren gebeld hoe laat het artikel wordt afgeleverd.
Uitstekende service door te leveren op de verdieping aansluiten en het direct testen op juiste werking van de wasmachine.

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles.

Extra toelichting
Vandaag geleverd en nog niet gebruikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockwurst 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk besteld en zelfs aan kunnen geven wanneer we de wasmachine bezorgd wilden hebben.

Aanbeveling
Ze hadden namelijk ook nog de scherpste prijs!

Extra toelichting
Snelle service, op maat geleverd, geïnstalleerd en de scherpste prijs. top dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corine72 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Levering ideaal te volgen via mail/site

Aanbeveling
Goedkoop en goede service

Extra toelichting
Makkelijk vanuit je luie stoel bestellen,duidelijke website,snelle reactie via mail en perfecte bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zenmama 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette site en makkelijk te bestellen. de levering met Track & Trace is ontzettend makkelijk. Ze waren zelfs nog eerder dan de indicatie op de website aangaf!

Service
Wat geweldig dat Bemmel & Kroon onze nieuwe wasmachine helemaal gratis op zolder heeft geplaatst. En ook nog eens de oude weer mee naar beneden heeft genomen. Terwijl wij per ongeluk wat water in de machine hadden laten zitten. Fijn dat dit geen probleem was en buiten is opgelost.

Extra toelichting
Prijs kwaliteit is voor deze wasmachine in elk geval heel goed. We zijn geen negatieve punten tegen gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

kschuur 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond mijn product heel gemakkelijk online, en bestellen en betalen was heel overzichtelijk.

Service
Het was heel duidelijk wanneer de levering zou komen, dankzij de mail en sms.

Aanbeveling
Mijn product was hier t goedkoopst, en online bestellen en betalen was heel makkelijk, en de levering was prima.

Extra toelichting
Prima prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johuls 11-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik kan geen minpuntje benoemen. We zijn prima geholpen.

Assortiment
Er was voldoende keus. Teveel keus is ook niet goed.

Aanbeveling
Prima geholpen en voor ons dicht in de buurt

Extra toelichting
De winkel heeft een ruime keuze, is klantvriendelijk en dicht bij ons in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fvdgrift 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen, direct de factuur in huis (via de mail)

Service
Binnen 5 minuten hebben de mensen de nieuwe afgeleverd en de oude opgeladen.

Aanbeveling
Next day delivery, makkelijk qua levering, makkelijk qua factuur en betaling, werkelijk een fluitje van een cent om hier te bestellen. Goede leverings terogkoppeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NSvanW 11-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer netjes geregeld. Ik ben naar een winkel gegaan en heb zeer goede hulp gehad, goed geïnformeerd door de werknemer! Mij is de winkel aangeraden en ben naar de winkel gegaan. Uitstekende service, uitstekende bezorging en de betaling ging gemakkelijk en goed! De winkel is zeer netjes ingedeeld en heel overzichtelijk. De website vond ik een beetje onduidelijk daarom geef ik een 9.

Service
De service is zeer goed bij deze winkel. Als je binnenkomt word je direct geholpen (indien je dat wilt) door een zeer nette en klantvriendelijke medewerker. De medewerker weet veel over elk product wat hij/zij verkoopt. Houd zeer goed rekening met jou eisen van het product en je budget, is meer voor goede service en klantvriendelijkheid dan direct te verkopen. Bied niet alleen het duurste aan maar kijkt naar alle mogelijke opties en weet veel over het hele assortiment. De bezorgers zijn zeer vriendelijk en blijven professioneel maar sijn toch heel erg aardig. Waren goed optijd. Bij eventuele complicaties word er direct gekeken naar een oplossing en alles word zeer netjes afgehandeld. Van in de winkel tot de bezorging. Voor mijn gevoel meer gericht op klantvriendelijkheid en service dan op verkopen. Er word zeer goed geluisterd naar je wensen en je budget en je hoeft ook zeker niet direct te beslissen. Kan er altijd nog overnadenken

Assortiment
Heel ruim assortiment, veel keuze en ook veel opties voor ieder persoon. Veel verschillende soorten prijzen en ook veel keuze voor vrijwel elk budget! Alles stond netjes in de winkel en is zeer overzichtelijk. Veel verschillende merken en de verkoper weet veel te vertellen over elk merk! De prijzen zijn bij deze winkel het laagste houden elke dag sites in de gaten en passen hun prijzen aan!

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanraden bij iemand anders. Het totaal plaatje is gewoon top! Ben zeer vriendelijk en goed tewoord gestaan door het personeel in de winkel en door de bezorgers. De betaling ging zeer goed en je betaald ook de juiste prijs omdat ze dit elke dag aanpassen. Er word bij complicaties direct gezocht naar een oplossing. Je word nauwkeurig op de hoogte gehouden van je bestelling, kan altijd bellen voor vragen, in 1 woord gewoon een TOP winkel!

Extra toelichting
Ik vind alles aan deze winkel goed, ik raad iedereen aan om hier zijn producten te kopen. Zeer klantvriendelijk, heel netjes. Betaling word goed uitgevoerd, bezorging is zeer netjes. Alles is goed aan deze winkel en alles word ook zeer netjes gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cfduke 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop makkelijk in gebruik. Telefonisch besteld ivm vragen. Vriendelijk behandeld.

Service
Wasmachine werd zonder bezorgkosten geleverd en zelfs op zolder gezet en aangesloten zonder extra kosten. Dus zeer goede service !

Assortiment
Groot assortiment en voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Alles is naar grote tevredenheid uitgevoerd en zal ik zeker van Bemmel en Kroon aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LIesbethVeenstra 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben onze keuze online gemaakt en vervolgens telefonisch de bestelling rond gemaakt. De vaatwasser was alleen niet op voorraad, dus we moesten nog wel een paar dagen met de hand afwassen.

Service
Zowel het contact over de bestelling, de communicatie over de levering als de levering en montage zelf verliepen helemaal naar wens.

Assortiment
We hadden onze keuze gemaakt aan de hand van consumententests. Bemmel & Kroon bleek de producten van onze keuze te hebben tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima prijs-/kwaliteitverhouding, prettig contact.

Extra toelichting
De bestelling verliep eenvoudig. De communicatie over levertijd, levering en montage was helder. De levering en de montage verliepen zoals afgesproken (mooi op tijd!) en het contact met de verkoper, de mensen die de apparaten kwamen leveren als de monteurs was plezierig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geers022 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, kan er goed zoeken en alles verliep soepel en zeer eenvoudig

Service
Helemaal top, wordt keurig op de hoogte gebracht over de levering. Werken met een zeer fijne transporteur / logistiek partner. Ook hier kan je realtime alles volgen wanneer men er is daarnaast wordt je ook nog netjes gebeld.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Alles is top en bovendien ook nog tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Alles is top en bovendien ook nog tegen scherpe prijzen. Fijne koerier, goede informatie qua bezorging, gratis bezorging en dus goede transparante prijzen op de site, oude apparatuur kan kosteloos meegenomen worden.. Kortom als je hier niet vrolijk van wordt dan weet ik het niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly-01 10-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed en overzichtelijk te vinden.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail wanneer ze komen leveren en een half uur voordat ze er zijn wordt er eventjes gebeld dat ze er aankomen.

Assortiment
De keuze is ruim voldoende.

Aanbeveling
Uitstekende service en een goed prijs.

Extra toelichting
Het assortiment is ruim voldoende, de verkoper weet alles goed uit te leggen en de leveringsservice is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludotaurus 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen ondervonden bij de aanschaf van de koelvries-combinatie van Samsung

Service
Zoals beschreven in de ontvangstmail, kreeg ik de volgende ochtend een mail met de levertijd. Voor de aflevering nogmaals een telefoontje van de heren bezorgers dat ze over een kwartier bij mij thuis konden zijn. Oude koelkast opgehaald en de nieuwe gebracht en neergezet.

Assortiment
Het produkt waar ik naar op zoek was, is ook duidelijk te vinden. Verder weinig opmerkingen

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.J. 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zie aanbeveling.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, duidelijke informatie over status van levering.

Extra toelichting
Zie aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterhuizenga 10-11-2014 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk 269 Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en goed geadviseerde aankoop in de mooie zaak op de Rijneke Boulevard.

Service
Snelle levering wat erg goed is tijdens een kapotte wasmachine! Netjes door de mannen bezorgd, uitgepakt en geinstalleerd. Hielden goed rekening met de omgeving en gingen netjes er mee om. Gaven ook goed advies.

Assortiment
Veel keuze in de zaak en rustig de tijd gehad om eerst zelf rond te kijken.

Aanbeveling
Al eerder een koelkast gehaald en nu dus de wasmachine. Vaatwasser is volgende en behalve ikzelf zal ik zeker een ander aanraden hier een bezoekje aan te brengen!

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort, moie zaak, goed advies, snelle levering, groot assortiment en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Brouwer 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelis44 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er wordt mee gedacht, wij zitten midden in een verhuizing en er werd gevraagd of de bezorging ingepakt moest blijven.

Service
De bezorging werd netjes op de plek geplaatst en aangesloten. Waterpas gezet en toegelicht.

Assortiment
Bijna alle merken/type zijn aanwezig

Aanbeveling
Eerlijk, duidelijk en denken goed mee. Proberen je niet iets te verkopen wat je niet wilt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smak93 09-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden. De winkel is erg netjes en fijn, je wordt altijd goed geholpen door vriendelijk personeel die er ook verstand van heeft.

Service
Het personeel is erg vriendelijk. Ze geven je hun eerlijke mening over producten wat mij erg hielp bij de aankopen. Naar mijn idee weten ze ook waar ze over praten, ze komen professioneel over en dat vindt ik fijn omdat ik er zelf niet veel verstand van heb. Producten kunnen altijd snel geleverd worden en dat is prettig. Het bezorgen is ook erg netjes. De mannen die bij mij kwamen waren ook erg vriendelijk en stelde mij als klant echt koning. Van te voren een indicatie hoe laat ze komen, helaas is de tijd wel ruim genomen waardoor je toch een hele ochtend of middag thuis moet blijven. Wel erg netjes dat ze tien minuten voordat ze er zijn nog even bellen! Top

Assortiment
Er is genoeg keuze uit heel veel verschillende producten waardoor je voor veel producten hier terecht kan.

Aanbeveling
Ik raad de winkel zeker aan. Fijne winkel en service!

Extra toelichting
Fijne winkel, goede professionele service en kwalitatieve producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuijk 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet gekocht

Service
snelle levering

Assortiment
alle bedenkbaren apparaten zijn voorradig

Aanbeveling
gemaks en snelle levering

Extra toelichting
Via internet af te handelen,na ovewrleg goede prijsvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ligt 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn vanuit je luie stoel!

Service
waar gemaakt binnen 24 uur geleverd en dat nog wel in het weekend

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
hele goede eerste ervaring

Extra toelichting
De eerste keer dat ik bij U een aankoop doe , onze complimenten . had nu eindelijk weer het gevoel dat klant koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joebel 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig bij deze firma terechtgekomen omdat we een vrieskast aan wilden schaffen. Zeer overzichtelijke site. De gegevens waren snel ingevuld en de bestelling was binnen een paar minuten gedaan en betaald.

Service
Had voor de zekerheid de winkel gebeld over de leverdatum. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Wilden de kast de volgende dag geleverd hebben. Dat was geen probleem.

Assortiment
Wij hebben uiteraard alleen gekeken naar het product dat we wilden kopen. Maar er is een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het bedrijf komt zijn afspraken na. Vrijdag besteld en zaterdag werd de vrieskast al geleverd zonder extra kosten. Telefonisch keurig te woord gestaan. Wij raden deze firma aan andere mensen zeer zeker aan.

Extra toelichting
Komen hun afspraken na, snelle levering. Krijg keurig een email met daarin de bon door wie het artikel wordt bezorgd en wanneer het artikel gevolgd kan worden via track en trace. Wordt vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecilemat 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Ik had een andere Bosch wasautomaat besteld maar die bleek niet op voorraad, wat overigens keurig in de orderbevestiging stond vermeld. Toen ik 2 dagen later Bemmel&Kroon belde om te vragen of ze al konden aangeven hoe lang het ging duren, hebben ze dat keurig uitgezocht bij de fabrikant. Het zou dus nog een week gaan duren. Bemmel&Kroon heeft toen het aanbod gedaan een duurdere Bosch te leveren, die wel op voorraad was, tegen dezelfde prijs, die de dag erna al geleverd kon worden. Vind ik dus helemaal top en een uitstekende service!

Aanbeveling
Zie wat ik heb geschreven onder service!
Top zaak!

Extra toelichting
Toen bleek dat de door mij gekozen Bosch wasmachine niet snel te leveren was heb ik zonder bijbetaling een duurdere Bosch als vervanger gekregen, die de dag erna al geleverd kon worden. Dit vind ik echt een uitstekende service! Wasmachine werd keurig op tijd geleverd door aardige mannen en voor het aansluiten van de nieuwe en het weghalen van de oude machine werden ook geen extra kosten in rekening gebracht. Kortom echt een topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FulcoK 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het bestelde exemplaar was niet op voorraad en levering duurde langer dan verwacht. Een belletje om te ruilen voor een duurder model dat wel op voorraad was, was genoeg. Ik kreeg te horen dat de €70 dat dit model duurder was, kwijtgescholden werd. Levering ging perfect en werd gratis geïnstalleerd. Simpelweg eweldige service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

dongkes 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, prima service, goede tijdsplanning en aardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellynieuw 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na een telefoontje zonder wachttijd, heb ik de volgende dag mijn wasmachine in huis.

Service
alles is netjes afgehandeld, heb hier zelf niks voor hoeven doen.

Extra toelichting
bereikbaarheid, vriendelijkheid, service allemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews