bax music - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 669 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bax music.

bax music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 263 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liesbeth 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling verliep zeer vlot. Leveringsdatum kon gekozen worden zodat je zeker thuis bent als het pakket geleverd wordt. Ik kocht een pianobank waar ik super tevreden van ben. Mooie kleur, degelijke afwerking, comfortabel en bovenal precies als de beschrijving op de site.
Algemene beoordeling: zeer tevreden!

Reageer

coole gino 11-07-2020

Algemene score

10,0
zijn zeer correct duidelijke uitleg en goede kwaliteit , zeer snel geleverd

Reageer

Gregory 11-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bax Music is de shop met meeste keuze en beste diensten , voor, na of tijdens verkoop, zonder te praten over de goedkoopste prijzen! Bax, “de” shop bij uitstek!

Reageer

Beni 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowat nooit problemen gehad met bestellingen, en ook zijn ze zeer vriendelijk de moment dat je in de winkel stapt.

Reageer

Mario D. 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk snel geleverd.
Capo voldoet aan alle verwachtingen en is stevig van kwaliteit. Ik gebruik hem bij een akoestische gitaar. Al vaker gekocht bij BAX en nog steeds tevreden over kwaliteit en service.

Reageer

Jan Vander Kuylen 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bax Music is een correcte en betrouwbare partner in mijn muziekgebeuren. En niet onbelangrijk alles aan concurrentiële prijzen. Altijd stipte levering en verzendingsinformatie.

Reageer

Willy Smit 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en vriendelijke service.Ongelukkig sat een beschermingskapje van een van de microfone los, iets wat bij een kwaliteitscontrole direct zou opvallen.

Reageer

paul.d 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
reeds enkele malen een bestelling gedaan bij Bax Music.
steeds op de afgesproken datum de levering in uitstekende staat aangekregen.
goede prijs, uitgebreide keuze.
zeer deskundig geholpen geweest door een medewerker

Reageer

Anne-Marie 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, vlotte betaling met Payconiq, snelle levering. Product werkt perfect.

Reageer

Jeremy 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The delivery to Brussels was fast and the product was packaged safely. The website is built cuatomee-friendly and the whole order and payment process very easy. Would definitely recommend and looking forward to my next order!

Reageer

Rudi 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede shop. Steeds op tijd geleverd. Perfecte service. De bestellingen zijn zeer goed te volgen. Een aanrader voor iedereen. Proficiat en doe zo verder. Mijn favoriete muziekwinkel.

Reageer

Michaël Gryp 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede webshop met duidelijke info. Perfect geleverd zoals beloofd.
Heel goed starterspakket.
Bedankt Bax Music, niets op aan te merken

Reageer

Gino Reynders 03-07-2020

Algemene score

10,0
Goede service, snelle leveringen. Zeer goede prijs en eerlijk. De afgesproken levertijd steeds nagekomen.

Reageer

Rita 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fantastische winkel , veel keus , goede service en prima kwaliteit van de producten.

Reageer

Peter De Vrieze 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke website, snelle levering en goed product. Niets op aan te merken.

Reageer

Pablo 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering zelfs in de Coronatijden. Zeer tevreden !

Reageer

Sven Debruyn 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en levering. Heel mooi en uitgebreid aanbod met voor elk wat wils.

Reageer

Soulplectrum 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlug geleverd, goed verpakt, vlotte omruilmogeljkheden, grote stock. Tot op heden tevreden!

Reageer

Marius 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It is a good cable. You can trust and buy from Bax Music. I recommand it.

Reageer

Dirk Bruwier 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs kwaliteit verhouding,perfecte bezorging en opvolging.Snelle levering en perfecte nadienst.

Reageer

Pim 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bax heeft kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen. Levering is steeds snel en correct. Ook retourneren is nooit een probleem

Reageer

Heavy 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was binnen 24uur bij mij geleverd en met de prijs/kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden.

Reageer

Antoine Matthijs 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een zeer tevreden klant bij Bax music shop,de producten zijn van goede kwalliteit en als muziekant zal ik zeker andere aanbevelen, dus super bedankt Bax music shop

Reageer

Koen Notelé 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte levering. Geleverd zoals gevraagd & juist product. Zeer degelijk verpakt. Regelmatig feedback over de leveringstermijn.

Reageer

gunter 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, het bestelde artikel voldeed aan de beschrijving, goedkoop

Reageer

desmet hubert 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goed gestructureerde en gemotiveerde mensen met een visie. in uitzonderlijke tijden leveren ze uitstekend werk met veel oog voor detail.een aanrader voor de toekomst.
vriendelijke groet,
hubert

Reageer

filip bovens 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, doen wat ze beloven, aankoop Tailgater was perfecte keuze

Reageer

Macos 21-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel, kwalitatief materiaal aan betaalbare prijzen, snelle en correcte leveringen.
Absolute aanrader!

Reageer

Danny Pijp 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vroeger al eens muziekspullen aangekocht bij Bax Music en had toen al een heel goede indruk van deze firma om tal van redenen.
In willekeurige volgorde:
Hun aanbod is gewoon overweldigend!
Uitstekende communicatie en toch ook niet onbelangrijk: in het Nederlands!
Levering gaat altijd sneller dan ze zelf beloven. Te gek.
En misschien wel het belangrijkste: Bax is bovendien vaak de goedkoopste, zeker doordat er vaak onverwacht ook nog een korting verrekend wordt. Als dat geen aangename verrassing is!
Slechts één minpuntje: de zoekfunctie van hun website is een ramp!
Als je bijvoorbeeld "Tama Snappy Strap" invult dan krijg je 5478 resultaten. Gewoon onbegonnen werk dus zoek ik via Google en kom dan steevast in de eerste plaats bij Thomann.de uit. Dat vind ik heel jammer voor Bax!
Maar zoals gezegd al de rest is zo positief dat ik een trouwe klant ben geworden van Bax en dat zal blijven.
Vanzelfsprekend dus dat ik Bax Music warm kan aanbevelen!

Reageer

Rita 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn toevallig op deze site terechtgekomen . Ze hebben heel veel keus aan instrumenten , alles is goed overzichtelijk , het is een plezier om op de site onderweg te zijn . En muziekboeken zijn er ook voldoende.

Reageer

Kenny 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm assortiment gitaren dat het soms moeilijk is om te kiezen. Eenmaal gekozen snelle levering (2 dagen). En een fijne dienst naverkoop. Zelfs een mail om te vragen of je tevreden bent met je aankoop

Reageer

Koen 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds snel en goed geleverd. Degelijk materiaal dat met een goed advies aan een scherpe prijs verkocht wordt.

Reageer

Les 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, groot aanbod en gerust kopen door de retourpolicy - Steekt ver uit bovn de concurrentie door de aangename site.

Reageer

stefan 16-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd op de dag zoals beloofd. Degelijke kwaliteit voor een goede prijs.

Reageer

SVDS 16-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aankoop van mijn telecaster American performer Is een super gitaar, klinkt en speelt fantastisch. Een USA is niet te vergelijken met alle andere. Een aanrader voor 100%. In de winkel Bax te Antwerpen hulpzaam en vol begrip om mijn aanvankelijk aangekochte gitaar te ruilen voor deze topper.

Reageer

Lief 15-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep zeer correct. Gemakkelijk om e bestellen, vlotte betaalmogelijkheden en stipte levering en afspraken.

Reageer

Bert Gijselings 14-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering gebeurde snel en de verpakking was verzorgd. De prijs/kwaliteitverhouding was zeer correct. Ik vond wel het opbergvak in de koffer te klein.

Reageer

Michiel. 14-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop is een heel betrouwbare site. Ze geven alles weg voor de juiste prijs. Hun service is top. Ondanks de coronacrisis werden al mijn aankopen de volgende dag geleverd. Ik ben heel tevreden!

Reageer

Rudi 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service. Bestelling binnen de 3 dagen ontvangen. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Warm aanbevolen.

Reageer

Manu Riga 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax.nl is de snelste manier om jouw instrumenten thuis te krijgen .
al jaren klant en op enkele kleine dingen na nooit geen problemen gehad.
de keren dat er een probleem was bleek het steeds de transporteur te zijn en niet Bax.
Aanrader 10/10

Reageer

Mb 13-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben vaste klant bij bax Music.
Deze keer was ik redelijk teleurgesteld.
Ik vond het jammer er geen extra verpakking was gedaan rond het product.
Het kwam gwn in de doos van het product, die naar gevolg helemaal beschadigd was. Er was enkel een sticker op geplakt.
Dit verlaagd ook de herverkoopwaarde...
Het product (+-1500 euro was gelukkig niet beschadigd. Jammer, normaal verpakt Bax music alles extra grondig...
Verder ben ik ik niet te spreken over bpost, altijd problemen mee.

Reageer

Johan 09-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, top bediening en info in de winkel te Antwerpen. Eén minpuntje, de beschikbaarheid van sommige producten is soms wat aan de lange kant, maar....dat is meestal te wijten aan de producenten die liever leveren aan nog grotere ketens ipv een beetje te verdelen over de verschillende spelers op de markt. Maar een groot pluspunt, een winkel op een kleine 50 km waar je alles mag uittesten. TOP dus.

Reageer

Guido Thoelen 09-06-2020

Algemene score

10,0
Het bestelde product werd stipt en correct geleverd. Prima!
Juist omschrijving op de website.

Reageer

Sven Masschelein 09-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
MIDI kabel besteld aan de hand van de beoordelingen. De kabel werd perfect op tijd geleverd.

Reageer

William De Maeseneire 08-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende keren gerief gekocht bij Bax en ben super content,vlugge levering en alles perfect in orde.

Reageer

Lara 08-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax Music levert een geweldige service! De producten komen vaak veel sneller aan dan er bij staat en dat zorgt voor aangename verrassingen ;). Ik koop heel graag bij Bax Music. Alles is van heel goede kwaliteit en de mensen staan op elk moment klaar om je te helpen.

Reageer

Tom Verhoeven 08-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week een Fenton AV380BT karaokeset voor onze jongste zoon besteld via de website en gaan afhalen in de shop in Antwerpen.
Vriendelijk ontvangen en we kregen ruim de tijd en aandacht om de set even uit de doos te bekijken.
Dit weekend is de set getest en goedgekeurd, perfect toestel voor slaap en huiskamergebruik zonder de buren te storen :)

Reageer

patje stew 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service steeds alles tijdig en netjes verpakt geleverd en top adviseurs

Reageer

Jimmy 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bax heeft vaak de beste prijs voor de beste spullen, ophalen loopt altijd vlot, winkels zijn ook perfect in orde daar wordt je goed verder geholpen en kan je uittesten voor je koopt wat een must is af en toe!!

Reageer

Yana Pichal 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een welverdiende dikke 10 voor Bax music! Ik bestel hier altijd mijn benodigdheden voor mijn ukelele en (niet mijn eigen) gitaar. Altijd veilig verpakt. Retouren is ook geen probleem. Kortom, Bax staat altijd voor zijn klanten klaar!

Reageer

Toon meer reviews