bax music - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 258 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bax music.

bax music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 119 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom Kuppens 12-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering in winkel na bestelling online, afhalen is vlot verlopen en de medewerkers handelen alles af met een glimlach. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math 10-10-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Valeton-Dapper die ik zag gebruiken door een coverband. Het leek mij een handig pedaaltje dus ben ik op zoek gegaan op Internet en kwam al snel uit bij Bax music.
Bestelt en ja hoor ,de volgende dag was het pakje al bij mij. Goed verpakt.
Gewoon super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven D 10-10-2018 Via de website gekocht

Ook dienst na verkoop is TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correct. Een vlotte snelle service. Al meerdere bestelling gedaan. Dienst na verkoop is ook top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yv Van Royen 10-10-2018 Via de website gekocht

Bij de betere internetwinkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je je produkten kent kan je veilig aankopen via online. Snelle levering in een keurige stevige verpakking.
Je kan ter plaatse in Goes ook terecht als je advies nodig hebt. Of wanneer zich een technisch probleem voordoet.
Herstellingen zijn niet snel.
Prijs is NIET altijd de laagste. Discussie heeft geen zin. Is het elders goedkoper, daar aankopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny F. 09-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snel en efficiënt. Geweldige helpdesk ook!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm aanbod aan schappelijke prijzen en bovendien ongelooflijk snel en efficiënt! Ook veel hulp van Ruben via de helpdesk toen ik problemen had bij het inloggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ake 08-10-2018 Via de website gekocht

Je kan op Bax rekenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keer op keer tevreden van Bax Music. Goede, eerlijke dienst na verkoop en goede hulp indien er moet geretourneerd worden. Effectief nieuwe en verzegelde producten. Deze dingen lijken niet altijd even evident te zijn elders.
Je kan op Bax rekenen en dat is belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 07-10-2018 Via de website gekocht

Devine PRO 800 DJ-hoofdtelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg tevreden van mijn aankoop - supersnelle levering - op vrijdag bestelt zaterdag morgen bezorgd - heel goede hoofdtelefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stratos 07-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Algemene score

10,0
snell en vlot. S'avonds besteld volgende dag al thuis geleverd. Dank u bax-shop voor de heel eficiente service. Ik ben heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cis 04-10-2018 Via de website gekocht

Prima, zeer snelle service:

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering: de volgende ochtend al geleverd. Toestel (dmx-lichtsturing Ayra, voldoet helemaal aan de specificaties. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 29-09-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service via de webshop! Mijn product was goed verpakt! Ik ben super tevreden! Ik raad deze winkel (webshop) zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william Temse 26-09-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen en meestal via de website wegen moeilijke bereikbaarheid v/d winkel in Antwerpen.

Kwaliteit en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was in de winkel in Antwerpen en de presentatie van het grote assortiment aan artikelen is werkelijk indrukwekkend.Het personeel is zeer hulpvaardig om u te informeren over het product van uw interesse.Ik kocht Tascam CD-recorders,hoofdtelefoons en kabels,alles van professionele kwaliteit.Aankoop via de website is eveneens eenvoudig en zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 25-09-2018 Via de website gekocht

Bax-shop maakte zijn goede naam weer eens waar...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop is zeker en vast een goede online shop. En er was vlugge en goede afhandeling van mijn bestelling, die was op minder dan een dag bij mij...
Alles zoals het hoort...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T S 25-09-2018 Via de website gekocht

Geen reactie via mail of sociale media

Algemene score

1,0
Op 11 September een headset besteld & betaald, tot op heden nog geen leveringsstatus ontvangen, na het terug bekijken van het product staat er nu een levertijd op van 19 weken! Dit is onaanvaardbaar. Tot op heden nog geen reactie gehad bij het mailen naar de klantenservice (als die momenteel nog bestaat). Een klant is koning en moet altijd op een gepaste tijd de hoogte gebracht worden, indien dit niet het geval is zal deze klant geen klant blijven...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Armagan Ince 23-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige hulpbiedende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel actie korting...
Goedkoop
VERTROUWBAAR
KUNT U BESTELLING VOLGEN
GEWELDIGE ONLINE SERVICE
VRAGEN SNEL BEANTWOORD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 22-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering
Goede klantenservice
Veel informatie
en achter af werd nog gevraagd of alles goed is toegekomen.
Heel erg aangenaam om bij bax te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D. 21-09-2018 Via de website gekocht

Warm aanbevolen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Warm aanbevolen! Zeer snelle levering en de productfoto's op de website zijn waarheidsgetrouw. Is niet de eerste keer dat ik hier aankoop en zal ook niet de laatste keer zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Volckaert 20-09-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topbediening! Geen 12 uur na het bestellen had ik mijn product reeds in huis. Alles verliep zoals beloofd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jo 17-09-2018 Via de website gekocht

hulp flightcase

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gevraagde info omtrent passende flightcase dj set, goede uitleg gekregen, na installatie van de set is dit helemaal bevestigd, bedankt bax shop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 17-09-2018 Via de website gekocht

Nooit meer

Algemene score

1,0
Morgen een week verder en bestelling nog niet ontvangen,reeds enkele mails gestuurd en ook gebeld 20 a 30 min wachttijd.
Telefoon nummer in Antwerpen steeds bezet toon waarschijnlijk bestaat het nummer niet eens.
Mensen beantwoord mijn mail eens !!
Bax music nooit meer !!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Danny Van Tichelen 14-09-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel voor mij als Dj. Goeie service.
Ik kan er ook steeds terecht voor mijn problemen, als il ergens niet aan uit kan. Gewoon prima.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 13-09-2018 Via de website gekocht

Prachtig! Snel geleverd en goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ivm het bestellen bij Bax music liep eigenlijk vlot. De website is bijzonder gebruiksvriendelijk, de betaalmogelijkheden zijn voldoende en de levering ging goed. Bij elke statuswijziging van de bestelling wordt hierover zeer transparant gecommuniceerd. Bovendien komt alles nog eens zeer netjes verpakt zonder enige kleerscheuren tot aan de deur. Wat kan een mens nog meer wensen. Het behandelen en versturen van instrumenten en audio-apparatuur dient secuur te gebeuren en hierin hebben we hier duidelijk met een uitblinker te maken. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SR 06-09-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd de volgende dag. De verpakking was onbeschadigd en het materiaal goed geïsoleerd.
Goed voor elke professional die zijn nieuw materiaal snel nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jo Van der Meersch 06-09-2018 Via de website gekocht

Dikke aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prachtige Orange Crush 35 RT, die veel waar voor zijn geld geeft, werd de dag na bestelling heel degelijk verpakt aan huis geleverd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie Luijks 04-09-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is de eerste keer dat ik er wat koop ik kende de winkel helemaal niet , maar correcte snelle levering en mooi product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

philip 03-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede klantenservice via de helpdesk. Had een probleempje met de bestelling en de helpdesk heeft dat snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dj Danté 02-09-2018 Via de website gekocht

Flightcase besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax heeft een vlotte site. Je vind er gemakkelijk in terug wat je zoekt en éénmaal besteld dan wordt je pakket - groot of klein - binnen de kortste keren vlotjes geleverd. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther Stevens 31-08-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax music is een degelijke betrouwbare shop, die prijs - kwaliteitsartikelen aanbied.
Ze voorzien een snelle levering en houden u via mail op de hoogte van uw bestelling.
We hebben al meerdere aankopen bij hen gedaan en we zijn tot heden tevreden van al onze bestellingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvelineC 31-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeker op tijd en goede service.
Door Bax weet ik altijd wat te kopen voor de verjaardag, Kerst of Sinterklaas van mijn man!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 30-08-2018 Via de website gekocht

Hoe bevalt je Fazley T-30 clip-on stemapparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer blij met mij bestelling en het werk goed T-30 op mij gitaar.
Het is gemakkelijk om u noten leren kennen ik graden aan iedering.om er 1 aanteschaffen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dj b&b 30-08-2018 Via de website gekocht

Belofte werden nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had besteld voor 23 uur en de dag erna was het geleverd zoals ze hadden vermeld dus wat moet een mens nog meer hebben ,en was ook wel goedkoper of op een andere site
Mvg dj b&b

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keanu D. 11-08-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering en hulp!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte levering. Eén dag na het plaatsen van de bestelling geleverd. Het product was veilig ingepakt, zodat er niet aan zou komen. Via de track-n-trace kon ik mijn bestelling makkelijk opvolgen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrice 09-08-2018 Via de website gekocht

Correcte afhandeling en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb Bax Music leren kennen op het internet en ondervond dat het wel degelijk om bekwame mensen gaat die hun producten aanbieden.
Ook het aanbod is groot en overzichtelijk, alleen heb ik nog geen ervaring met retours en reparaties, hopelijk loop dit ook op wieltjes.
Alvast bedankt voor de goeie service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 07-08-2018 Via de website gekocht

Snel, betrouwaar en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke registratie, betaling en onmiddellijk te downloaden. De website is ook heel overzichtelijk en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrikvdp 07-08-2018 Via de website gekocht

Zoals steeds perfecte service!

Algemene score

10,0
Ik bestelde een aantal kabels en deze waren de dag erop 's morgens geleverd. Zoals altijd perfect in orde en perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 16-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

10,0
Goede service, goede klandizie, snelle levering, vriendelijk, ik zou deze winkel/website aanbevelen aan iedereen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Everaerts 09-07-2018 Via de website gekocht

vreselijk bedrijf

Algemene score

1,0
Je kan met deze mensen geen zaken doen; nadat eerst telefonisch alles geregeld wordt omdat hun site niet werkt, krijg je bevestigingsmail, vervolgens een factuur mail, nog later een mail dat alles verzonden is (de track and trace werkt niet, ook dat nog) alsook een mail van bpost dat zij het pakket van de afzender verwachten, om dan: op het aller-allerlaatste moment via facebook (!) te laten weten dat er iets mis is gegaan en ze hun engagement (bestel nu en voor deze dag in huis) niet meer aangaan en dat ze het geld terug gaan geven...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Stephan Nagels 05-07-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer heb ik een aankoop gedaan bij deze winkel, waarschijnlijk zal het niet de laatste zijn. Perfecte afhandeling van mijn bestelling, die de dag nadien keurig geleverd werd in een stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-06-2018 Via de website gekocht

Bax is de max

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds snel en correct, en niet onbelangrijk , zij hebben de beste prijs !
En een ruime keuze kortom , Bax is de max !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Battle Of Bass 11-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaring! scherpe prijzen en heel vriendelijke klantendienst! De snelle levertijd daar nog eens bovenop heeft alleen zijn voordelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Hermans 21-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden van de service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf richt zich goed op professioneel vlak, ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit de snelheid en de service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibo 15-05-2018 Via de website gekocht

Ultra snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je dringend iets nodig hebt, wat mijn geval was met een trex fueltank, dan kan je hem gerust om 22u30 nog bestellen en heb je hem de volgende dag om 10u al in huis. Los van het feit dat dit super snel is, is alles nog eens netjes ingepakt zodat je product bij het transporteren zeker niet stuk gaat. Ik ben nog steeds fan om naar mijn lokale muziekwinkel te gaan, maar door deze service kan ik niet anders dan lof over Bax music spreken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 14-05-2018 Via de website gekocht

Super en gelijk jammer!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super en gelijk jammer!!!

Zoals gewoonte was de levering van Bax shop weer tip top in orde. 'S avonds om 21 uur besteld en de dag nadien op de middag afgeleverd.
Dus dat was SUPER...
De naalden uitgetest en die waren zoals we gewoon waren van Shure weer eens 100% in orde en klankmatig wat we kennen en van verwachten subliem.
Nu het jammere is nu er zo een revival is van de vinyl dat zo een goede naam vanuit de audio hemel verdwijnt. Ik vind het jammer daar ik er zoveel jaren met grote tevredenheid hen moet zien vetrekken, aar wanneer ze naar eigen zeggen niet meet hun kwaliteit gaan kunnen leveren begrijp ik hen volledig.

Jean-Pierre

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Estercam 02-05-2018 Via de website gekocht

Correcte en vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website met een mooie waaier aan producten; ideaal voor de muziekstudio.
Eveneens een correcte documentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik B 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om half 10 's avonds besteld, de volgende dag rond 11u was het pakketje al aangekomen. De prijzen zijn bovendien ook altijd (bij) de laagste die te vinden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy weyns 27-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekend !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig besteld via de overzichtelijke website, perfect op tijd geleverd. Degelijk verpakt en het product voldoet aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-04-2018 Via de website gekocht

Ik bestel er al jaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren ben ik klant bij Bax Shop en ik koop er zowel in de shop (ik maak er meestal een leuk dagje uit van in Zeeland) als online. Altijd heb ik een vriendelijke en snelle service gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MadnessOfTomorrow 18-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad met bax shop. Vorige week roli seaboard block besteld en zoals gewoonlijk volgende dag al in huis. Super service en goede prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joran Beerens 17-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top product en top service! Degelijke en zware statieven heel snel en degelijk verpakt geleverd. Vrijdagnamiddag besteld en zaterdagochtend al in huis! Zeker niet de laatste keer dat ik bij Bax-shop iets bestelde!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Prijs kwaliteit! Mijn product was zeer snel geleverd. Moest wel verzendkosten betalen, maar dan nog was dit goedkoper dan op andere webshops!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Vermeersch 11-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service met een fijne antwoorddienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft mij zeer goed geholpen bij de levering van het pakket,koop als Belgische klant kan je beter bij Bax.nl bestellen,want B-post is zeer ondermaats bij een levering (B-post staakt nogal veel), Post.nl heeft een veel betere service en je hoeft niet extra bij te betalen als je pakket op zaterdag geleverd moet worden (B-post werkt van maandag tot vrijdag,of als je extra bij betaald leveren ze ook op zaterdag),maar aan de service van Bax is niets op te merken,is zeer fijn om daar te bestellen,ook de vele promotie's is fijn voor de klant,ik wil iedereen aanraden daar te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews