bax music - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 171 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bax music.

bax music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 137 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G De Schuyter 16-01-2018 Via de website gekocht

Topwwknkel voor muziek dj en zang

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop vind ik prima als muzikant vind ik zeker de producten die ik nodig heb het bestellen via de webshop is heel gemakkelijk en het wordt snel bezorgd de Service is er ook OK zeker aan te bevelen voor muzikanten dj’s zangers enzovoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cindy 16-01-2018 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen valse woorden alles wat er staat deden ze, online besteld en goede service gehad, kort om
Snel , je word super op de hoogte gesteld , super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Clymans 16-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom razendsnelle en correcte levering, zoals steeds. Producten super veilig ingepakt en steeds even propere verpakking als in de winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

santi 14-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige eerste keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb de winkel wel nog nooit bezogt maar u website voor online te bestellen daar kon ik zeer gemakkelijk meewerken en alles ging vlot ben tevreden een aanrader voor andere

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joris 13-01-2018 Via de website gekocht

Alles volgens verwachting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs die ik online kon vinden, vlotte website/bestelling.

Snelle levering, uitstekend verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sven N. 13-01-2018 Via de website gekocht

Super Service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds een fantastische service van Bax Music. Heb reeds verschillende toestellen bij hen gekocht. En zoals steeds de volgende ochtend al in huis. Beter kan je niet verwachten. Ook hun laagste prijsgarantie is onberispelijk. Heb één maal een product goedkoper gezien, drie dagen later stond het verschil op mijn rekening. Dus voor mij geen andere shop dan Bax Music.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stult 09-01-2018 Via de website gekocht

super service van A tot Z

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb bij Bax een hoofdtelefoon gekocht ,omdat hij daar het beste koop was .
alles super vlot verlopen van bestelling tot levering een aanrader :o)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

veronika 06-01-2018 Via de website gekocht

super snelle levering en prima product

Algemene score

9,0
'savond laat besteld on line en de volgende dag in de namiddag zat het in m'n bus !
prima product ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 05-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering,Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds een suuuuuuper service.
Gekochte goederen voldoen steeds aan mijn verwachtingen.
Ik blijf er klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delhem 04-01-2018 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles verlopen zoals vermeld
niks op te zeggen
ik raad het iedereen aan
geen slechte ervaring
ga zeker nog bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolien coppens 04-01-2018 Via de website gekocht

goede service en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bax shop krijg je een hele goede service. Ik wou voor mijn lief graag een cadeaubon van 50 euro kopen omdat hij graag naar deze winkel gaat. Op de site stond er vermeld dat als je voor 23u besteld, dat ze dan de volgende dag zouden leveren. Ik had dit gedaan en inderdaad, de volgende dag was mijn bestelling er al. Omdat ik voor het bedrag van 50 euro besteld had werd dit gratis geleverd! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. In de winkel zijn ze ook altijd vriendelijk en helpen ze u waar nodig. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LDR 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling en afhandeling ervan, ook tijdens de drukke feestdagen. Het product was tip top in orde. Hopen dat het natuurlijk zo blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam B 29-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service .. een absolute aanrader!
Zonder zorgen, het perfecte cadeau zo in huis gehaald.
Vandaag besteld, morgen bij je thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Leeuw Franky 29-12-2017 Via de website gekocht

Showtec Dominator Led

Algemene score

10,0
Ben al lange tijd klant bij Bax en nog steeds heel tevreden. De levering altijd op tijd,het artikel is perfect verpakt.
Elk artikel voldoet aan de verwachtingen...doe zo verder mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk VDC 26-11-2017 Via de website gekocht

Perfect !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect ! Stipte levering, veel op stock, redelijke prijs.
Online shop werkt zonder problemen.
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 25-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering en super materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep super vlot: de bestelling, de betaling en de levering.
De luidsprekers zijn top: super geluidskwaliteit en dat hoort natuurlijk ook zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manvanan 21-11-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig en goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte indeling in de web-shop. Transparante informatie en bestelling. Levering zoals afgesproken.
Wat kan het muziekleven eenvoudig zijn ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kurt 21-11-2017 Via de website gekocht

Dik in orde weer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte aangegeven levering + had B-stock besteld maar daar is niets van op te merken.
Merci weer is

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irmien 08-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

8,0
Vlotte service, alles liep correct en de on-line bestelling was er zoals beloofd de volgende dag. De harde schijf is in verhouding prijs/kwaliteit heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 08-11-2017 Via de website gekocht

Ayra

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De schop is goed ingedeeld en ook een ruim aanbod van alle merken de prijzen zijn ook soms goedkoop dan op anderen site s

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Juan Ramon De Meirleir 07-11-2017 Via de website gekocht

Altijd op tijd en proper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellingen worden altijd op tijd geleverd en zijn altijd mooi en voorzichtig ingepakt! Bij problemen kan je altijd de helpdesk contacteren die je direct hulp zullen bieden!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean-Yves Boodts 05-11-2017 Via de website gekocht

zeer goed!!!

Algemene score

9,0
Al een paar keer iets besteld bij Bax Music. Altijd correcte levering en product gehad, ook altijd een correcte omschrijving gehad als het over een B stock model gaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurgen 04-11-2017 Via de website gekocht

We Support Your Stage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
HET OORDEEL
+ ruime keuze
+ prima service
+ snelle levering
+ direct uit voorraad leverbaar
+ uiteenlopende betaalmethodes

- eerste keer registreren of inloggen kost even tijd

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 02-11-2017 In de winkel gekocht
Antwerpen

Kosteninrekeninggebracht voor kras die er al was bij aankoop

Algemene score

3,0
Vroeger muziek en visie was echt een topwinkel. Bax-shop is echt een dikke teleurstelling. Ik stap terug over op musicstore. Ik Kreeg een interface mee om eens te testen. Bij thuiskomst merkte ik een minikrasje op, maakte me er verder niet druk in. Ik besloot toch voor een ander, beter en duurder product te gaan. Dus retour, nu zeggen ze dat dat krasje beschadiging is en ik 7 procent minder terug krijg door een kras die er was toen ik het product van hen kocht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Bax 02-11-2017

Beste Thomas,

Bedankt voor je beoordeling. Bij het retourneren van een product zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Op de volgende link kun je meer informatie vinden over deze voorwaarden: https://www.bax-shop.nl/60-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bax Music

Reageer

Matthias Dhaenens 28-10-2017 Via de website gekocht

De Beste In Zijn Vak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaar en dag klant bij Bax Music.
Nog geen enkele keer problemen mee gehad, ik heb jullie al aangeraden bij familie en vrienden!
Het aanbod is gigantisch, iedereen vindt er wat hij zoekt en dit tegen de goedkoopste prijs.
Blijf zo voort doen en bedankt voor de jarenlange schitterende service! ;)

Een zeer tevreden klant,
Matthias

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly Schroyen 27-10-2017 Via de website gekocht

Top kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb er Boomwhackers gekocht en de levering en service zijn op en top! Alles is netjes verpakt en er is een snelle levering! Website is overzichtelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimi 24-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen besteld bij Bax en deze keer ook weer heel vlug geleverd. Goederen mooi verpakt. Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 24-10-2017 Via de website gekocht

Fast reliable service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Large, quality stock. Easy payment options. Quick delivery. Fast friendly response to inquiries. Good store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas V.E. 19-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de snelle levering (minder dan 13 uur in mijn geval) en de gebruiksvriendelijke website!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gaston 17-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hub werkt naar behoren en is heel handig (klein en licht).
Werd een dagje later dan beloofd afgeleverd door Bpost ,maar dit was geen probleem.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolas 17-10-2017 Via de website gekocht

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aankoop was heel goed, snel, flot, alles kwam in orde bij de post. Zeker een aanrader! En ook belangrijk, een heel goede prijs, beter dan de concurrent. Bedankt Bax-Music!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-10-2017 Via de website gekocht

Wat een service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het duurde wel enkele dagen voor ik op de hoogte werd gebracht van de levering maar vanaf dan liep het als een trein ! Elke dag een bericht via email, telefonisch contact de dag voordien, een berichtje enkele uren voor de levering, stipte en vlotte levering aan huis, perfect gewoon.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijl 14-10-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik iets bestelde bij Bax.... altijd afwachten hoe letterlijk “1 dag later bij u thuis geleverd” genomen wordt.
Maar de volgende dag was mijn AirTurn ped er inderdaad al!
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Fons VdH 13-10-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds: snelle levering van prima kwaliteitsvolle producten ! Ook leveringen in Zwitserland via Baxshop.de
Wegens niet EU komen er wel douane-kosten bij, maar daar heeft Bax geen schuld aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimpossible 12-10-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor Bax Music op aanraden van mijn schoonvader (hij is DJ!). Ik kocht mijn product online. De site is heel overzichtelijk, alle info voor elk product is terug te vinden en de levering is ongelooflijk snel! Ik ben een super tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Clymans 29-09-2017 Via de website gekocht

Snel, correct en veilig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Arturia Matrixbrute besteld, €200 goedkoper dan bij de meeste webshops, en deze was de ochtend erna reeds geleverd toen ik op mijn werk toe kwam. Ik had zelfs nog heel de dag getwijfeld dus pas 's avonds mijn bestelling geplaatst. Er zat zelfs nog een extra beschermdoos gevuld met luchtzakken omheen de reeds stevige verpakking van het toestel, wat het extra veilig maakt om een product te laten leveren. Hier valt niets op aan te merken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

covent cedric 26-09-2017 Via de website gekocht

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goede en zeer betrouwbare winkel, snelle levering en steeds tiptop in orde. Als je op zoek bent naar een winkel die betrouwbaar is,super goede kwaliteit levert, een heel goede klantenservice bied en daarbovenop nog eens heel scherp is met hun prijzen dan ben je bij bax music zeker aan het juiste adres zeer grote aanrader !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Paredis 26-09-2017 Via de website gekocht

Volledige tevredenheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na veel research bij Bax music terecht gekomen om mijn Amplifier te bestellen. De beste prijs voor hetzelfde product was het eerste criterium. De reviews i.v.m. bestelling en levering was het volgende criterium. Alles was positief en ik kan enkel maar zéér tevreden zijn over de afhandeling van bestelling en de levering door Bax music. Fier mijn versterker in ontvangst genomen na 3 dagen en het is een topversterker aan de beste prijs op het net. Thx Bax, until next time !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 19-09-2017 Via de website gekocht

Nooit meer bax voor mij!

Algemene score

1,0
Pakje werd niet geleverd, ik mailde herhaaldelijk naar de klantendienst maar kreeg geen antwoord, ik probeerde te bellen maar had na 10 minuten wachtmuziek nog steeds niemand aan de lijn. Nu sta ik hier zonder pakje, zonder geld en zonder informatie. Nooit meer!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Bax 19-10-2017

Beste klant,

ten eerste onze excuses voor de late reactie op jouw recensie. We hopen dat je inmiddels jouw bestelling hebt mogen ontvangen en dat deze naar wens is.
Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan kun je contact met ons opnemen via helpdesk@bax-shop.nl of 03 605 22 26.

Met vriendelijke groet,


Amanda
Bax Music

Reageer

Dirk Van Staay 14-09-2017 Via de website gekocht

Enorm aanbod, scherpe prijs, snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was eerder klant van Muziek en Visie, Bax was de logische vervolgstap, geweldig gevarieerd aanbod, goede accurate productinfo, scherpe prijzen, levering ultrasnel indien product voorradig, winkel is niet veraf, makkelijke webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin P 06-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na even op zoek geweest te zijn naar een hoofdtelefoon op de site van Bax Music terecht gekomen. Heel handig overzicht, veel en duidelijke informatie! Snelle levertijd en heel correcte prijzen! Super ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam niehuia 01-08-2017 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vons het een goede levering. En ik vond ook goed dat je de bezorger kon tracken. Want dan kan je zien waar hij is. En voor de rest zijn de produchten daar niet al te duur. 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Lippeveld 01-08-2017 Via de website gekocht

Bax-shop = top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop is een heel betrouwbare, correcte online winkel. De prijzen zijn heel scherp en je hebt het product altijd binnen de aangegeven levertermijn. Bij de rechtstreekse concurrentie wat betreft de online muziekwinkels is dat lan niet altijd het geval, en ze zijn in de meeste gevallen ook duurder.
Ook de Electro-Harmonix Canyon delay die ik kocht bij Bax is super! Hij kwam toe in onberispelijke nieuwstaat en werkt zoals hij hoort te werken. Dankjewel Bax!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ive van Itterbeek 01-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Snelle levering. Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede service . Gewoon niks op aan te merken. Naar de website gaan bestellen,betalen en klaar is kees. De volgende dag was het al geleverd zoals beloofd. Zonder problemen. Gewoon top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthieu 01-08-2017 Via de website gekocht

Goede opvolging van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop had het product die ik zocht en aan een zeer scherpe prijs. Ik heb de Corsair Flash Survivor Stealth 128 GB USB 3.0-stick gekocht voor +/- 48€. Ik vond deze nergens anders voor die prijs. Het product werd de volgende dag verzonden door Bax Music maar pas 2 dagen erna geleverd. Bpost in België is echt traag geworden. Voor 23u bestellen kan niet meer gegarandeerd worden voor levering in België de dag erna. Bax Music heeft mij ' via chat op FB' goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De winkel is 100% betrouwbaar. Ik zal er nog kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arnaud.1959 28-07-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al verschillende keren bestelt en steeds snel geleverd . Ben zeer tevreden over de service en het bestel gemak. AAA+++

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 26-07-2017 Via de website gekocht

Bax-shop cadeaubon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn vriend is dol op alles wat met audio te maken heeft, dus voor zijn verjaardag heb ik online een cadeaubon besteld. Ik verwachtte dat deze me digitaal ging bezorgd worden, maar tot mijn verbazing werd deze gratis via de post bezorgd (de volgende dag reeds in de brievenbus).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 25-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heb ik gekozen omdat, de prijzen van de artikelen aantrekkelijk zijn, de website gebruiksvriendelijk is, je kunt op de site makkelijk winkelen plus een goede uitleg. De levering wordt op de beloofde dag afgeleverd dus, prima. Daarom is Bax Music het cijfer waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verbiest 25-07-2017 Via de website gekocht

Mooie website en Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige service, mooi optijd geleverd zoals beloofd. Pakje was professioneel ingepakt gewoon weg TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes Simoens 23-07-2017 Via de website gekocht

Instrument kopen? Bax!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor Bax music omdat de prijzen over het algemeen redelijk laag zijn en de service is ook zeer goed. Ik heb nog nooit gehad dat iets te laat toekwam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews