bax music - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 224 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bax music.

bax music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 104 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sacha 16-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

10,0
Goede service, goede klandizie, snelle levering, vriendelijk, ik zou deze winkel/website aanbevelen aan iedereen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Everaerts 09-07-2018 Via de website gekocht

vreselijk bedrijf

Algemene score

1,0
Je kan met deze mensen geen zaken doen; nadat eerst telefonisch alles geregeld wordt omdat hun site niet werkt, krijg je bevestigingsmail, vervolgens een factuur mail, nog later een mail dat alles verzonden is (de track and trace werkt niet, ook dat nog) alsook een mail van bpost dat zij het pakket van de afzender verwachten, om dan: op het aller-allerlaatste moment via facebook (!) te laten weten dat er iets mis is gegaan en ze hun engagement (bestel nu en voor deze dag in huis) niet meer aangaan en dat ze het geld terug gaan geven...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Stephan Nagels 05-07-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer heb ik een aankoop gedaan bij deze winkel, waarschijnlijk zal het niet de laatste zijn. Perfecte afhandeling van mijn bestelling, die de dag nadien keurig geleverd werd in een stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-06-2018 Via de website gekocht

Bax is de max

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds snel en correct, en niet onbelangrijk , zij hebben de beste prijs !
En een ruime keuze kortom , Bax is de max !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Battle Of Bass 11-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaring! scherpe prijzen en heel vriendelijke klantendienst! De snelle levertijd daar nog eens bovenop heeft alleen zijn voordelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Hermans 21-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden van de service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf richt zich goed op professioneel vlak, ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit de snelheid en de service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibo 15-05-2018 Via de website gekocht

Ultra snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je dringend iets nodig hebt, wat mijn geval was met een trex fueltank, dan kan je hem gerust om 22u30 nog bestellen en heb je hem de volgende dag om 10u al in huis. Los van het feit dat dit super snel is, is alles nog eens netjes ingepakt zodat je product bij het transporteren zeker niet stuk gaat. Ik ben nog steeds fan om naar mijn lokale muziekwinkel te gaan, maar door deze service kan ik niet anders dan lof over Bax music spreken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre 14-05-2018 Via de website gekocht

Super en gelijk jammer!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super en gelijk jammer!!!

Zoals gewoonte was de levering van Bax shop weer tip top in orde. 'S avonds om 21 uur besteld en de dag nadien op de middag afgeleverd.
Dus dat was SUPER...
De naalden uitgetest en die waren zoals we gewoon waren van Shure weer eens 100% in orde en klankmatig wat we kennen en van verwachten subliem.
Nu het jammere is nu er zo een revival is van de vinyl dat zo een goede naam vanuit de audio hemel verdwijnt. Ik vind het jammer daar ik er zoveel jaren met grote tevredenheid hen moet zien vetrekken, aar wanneer ze naar eigen zeggen niet meet hun kwaliteit gaan kunnen leveren begrijp ik hen volledig.

Jean-Pierre

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Estercam 02-05-2018 Via de website gekocht

Correcte en vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website met een mooie waaier aan producten; ideaal voor de muziekstudio.
Eveneens een correcte documentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik B 01-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om half 10 's avonds besteld, de volgende dag rond 11u was het pakketje al aangekomen. De prijzen zijn bovendien ook altijd (bij) de laagste die te vinden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy weyns 27-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekend !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig besteld via de overzichtelijke website, perfect op tijd geleverd. Degelijk verpakt en het product voldoet aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-04-2018 Via de website gekocht

Ik bestel er al jaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren ben ik klant bij Bax Shop en ik koop er zowel in de shop (ik maak er meestal een leuk dagje uit van in Zeeland) als online. Altijd heb ik een vriendelijke en snelle service gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MadnessOfTomorrow 18-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit problemen gehad met bax shop. Vorige week roli seaboard block besteld en zoals gewoonlijk volgende dag al in huis. Super service en goede prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joran Beerens 17-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top product en top service! Degelijke en zware statieven heel snel en degelijk verpakt geleverd. Vrijdagnamiddag besteld en zaterdagochtend al in huis! Zeker niet de laatste keer dat ik bij Bax-shop iets bestelde!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Prijs kwaliteit! Mijn product was zeer snel geleverd. Moest wel verzendkosten betalen, maar dan nog was dit goedkoper dan op andere webshops!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Vermeersch 11-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service met een fijne antwoorddienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft mij zeer goed geholpen bij de levering van het pakket,koop als Belgische klant kan je beter bij Bax.nl bestellen,want B-post is zeer ondermaats bij een levering (B-post staakt nogal veel), Post.nl heeft een veel betere service en je hoeft niet extra bij te betalen als je pakket op zaterdag geleverd moet worden (B-post werkt van maandag tot vrijdag,of als je extra bij betaald leveren ze ook op zaterdag),maar aan de service van Bax is niets op te merken,is zeer fijn om daar te bestellen,ook de vele promotie's is fijn voor de klant,ik wil iedereen aanraden daar te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ginow &zayda 11-04-2018 Via de website gekocht

Topsite voor elke music addict ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax is en zal altijd mijn favoriete site zijn om toestellen aan te kopen voor mijn home studio.... snelle verzending,producten altijd zeer veilig verpakt zelfs mijn hond gaat volledig los als ze ziet dat er een bax pakket toekomt hehe (ze vind het massas leuk als ik de luchtzakjes doe ontploffen).ik raad iedereen die muziek als eijn hobby of passie heeft BAX aan en die op zich bevestigen mijn review hier ook!!THX YOU BAX music

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke C 06-04-2018 Via de website gekocht

Doet wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat ze zeggen, komen ze na. Snelle levering, makkelijk te volgen, keigoede service, makkelijk bereikbaar,...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shaulin 05-04-2018 Via de website gekocht

SUPER

Algemene score

10,0
Super snel geleverd, supergoed ingepakt en dus super tevreden ! Zeker een aanrader voor iedereen ! Ik beveel deze winkel zeker aan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny V. 04-04-2018 Via de website gekocht

goeie communicatie en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een keer in de shop in Antwerpen geweest en had daar een goeie indruk van gemotiveerde medewerkers die goed wisten met welke uitrusting ze bezig waren. Er worden reparaties gedaan, wat ook een goed teken is voor mij, en advies komt ook geloofwaardig over. Ik heb onlangs online een Yamaha Reface YC aangekocht. De communicatie bij de afhandeling verliep transparant, de prijs was competitief, en de levering de volgende dag al gewoon met de postbode aan huis. 10/10 geef ik niet omdat het mij bijna onmogelijk lijkt, dus een heel hoge score.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 29-03-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering, product is prima verpakt, product is volledig in orde, kortom: prima service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 28-03-2018 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede winkel met Top kwaliteit artikelen aan een zeer voordelige prijs.
zeer snelle en zeer correcte levering
ja ik beveel deze winkel zeker aan iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jacobs 27-03-2018 Via de website gekocht

Top service!

Algemene score

9,0
Top producten, goede website en snel geleverd. Ik heb een Konig & Meyer 19717 iPad Air 2 houder voor statief besteld en deze is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Meulenijzer 27-03-2018 Via de website gekocht

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds bestellen en de volgende morgen reeds geleverd ! Dat is pas service, en het product (in dit geval handvatten) zijn ook van hoogwaardige kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartBandit 24-03-2018 Via de website gekocht

excellent

Algemene score

10,0
ruime keuze en geen minderwaardige producten, een ontdekking voor mij.
snelle levering en ook nog eens een fysiek winkel, waren ze allemaal maar zo.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 21-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en de muziekstaander overtrof mijn verwachtingen - uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riverdale 20-03-2018 Via de website gekocht

Top ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst gebeld voor productinformatie over verschillende digitale piano's en werd super geholpen. Daarna online besteld en perfect de dag erna afgeleverd in perfecte staat. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Top ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product volgende dag geleverd in B-Post afhaalpunt in de buurt.
Gebruiksvriendelijke website, zeer tevreden over levering.
Door mijn aankoop zet ik mijn eerste stappen op musicaal vlak.
Ik ben nu volop aan de slag gegaan om keyboard te leren spelen.
De mogelijkheid om enkel een toetsenbord aan te schaffen en dit op mijn PC aan te sluiten
is voor mij ideaal. Als ik musicaal wat verder sta zal ik zeker deze website opnieuw raadplegen.
Gebruik nu het gratis programma Synthesia om het klavier te leren bespelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 16-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, goede service en heel vriendelijk, zowel via het net als in hun winkel in Antwerpen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijn 09-03-2018 Via de website gekocht

Leverde te laat

Algemene score

4,0
Ik bestelde een cadeaubon op donderdag. Die was in stock en zou dus de volgende dag geleverd worden. Zaterdag had ik de bon nodig, dus tijd genoeg, maar jammer genoeg werd de bon pas op maandag geleverd. Anderzijds is het ook raar dat het zo veel kost een bon op te sturen (1 papiertje).

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Bax-shop.nl 27-03-2018

Beste Stijn,

Bedankt voor het schrijven van je recensie. Onze excuses dat we hier niet eerder op gereageerd hebben en dat je cadeaubon later dan verwacht geleverd werd. We hopen dat de cadeaubon, ondanks de vertraging, nog wel goed van pas is gekomen.

Met vriendelijke groet,

Giordano
Bax Music

Reageer

Jan D. 07-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service en scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een Zoom G5n en Bax had een heel scherpe prijs. Bestelling is vlot verlopen en het toestel werd snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Cox 06-03-2018 Via de website gekocht

Bax is mijn eerste keuze voor audio en muziek materiaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds snelle service aan de beste prijzen van de markt, het is mijn eerste keuze als ik opzoek ben naar nieuwe gear

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Björn V.V. 03-03-2018 Via de website gekocht

Eerste ervaring met Bax

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
M'n eerste ervaring met Bax is supergoed. Het keyboard was netjes verpakt in twee dozen. De dag erna werd hij geleverd. Kortom geen klachten :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renaat Maertens 02-03-2018 Via de website gekocht

Bax shop beoordeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering ! Top producten en ruime keuze voor correcte prijzen ...
Ben zeer tevreden over het aangeschafte product ,zal er zeker nog toestellen bij bestellen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 02-03-2018 Via de website gekocht

Geen loze woorden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een betrouwbare website, correcte en eerlijke info. Levering gebeurd zoals afgesproken. Goede opvolging van levering, facturatie,...Zeker de moeite waard om de website gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leentje 28-02-2018 Via de website gekocht

zeer goede service, levering al na 1 dag !

Algemene score

10,0
Betrouwbare shop, geweldige service en ZEER snelle levering en dan ook nog tegen een goede prijs, wat moet een mens nog meer hebben, ik werd er in ieder geval happy van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve harris strings 24-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel handige site, snelle levering en perfecte communicatie met de klant. zending heel makkelijk te volgen en na bestelling voor 10u was het pakje al de volgende dag geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Metten 23-02-2018 Via de website gekocht

BAX Music Zoom LiveTrak…

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 dag na de bestelling de Zoom LiveTrak L-12 aan huis geleverd op zaterdag!
En wat een mogelijkheden voor deze prijs, zowel voor live optreden als opname in de home-studio.
Bij live optreden elk kanaal op een apart spoor, daarna lekker uitmixen in de thuisstudio.
Absoluut een aanrader!
En top service van Bax, zoals altijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svensson 21-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel geleverd , juiste product en zeer goede naverkoop service , correcte prijzen voor correct materiaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiboVG 21-02-2018 Via de website gekocht

Uiterst betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst betrouwbare site. Doet wat het zelf zegt en heeft een lage prijs en snelle verzending! Ook een zeer snelle en vriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-02-2018 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was na vergelijking met andere webshops (een stuk of vijf) de goedkoopste en met de snelste levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 15-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische service, 's avonds om 22 uur besteld en sochtends om 8 uur geleverd. Het product functioneert ook naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 15-02-2018 Via de website gekocht

Super en vlugge interventie geweldige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige en super vlugge bediening en dit aan de beste prijs, aanrader voor musici uw bestelling binnen de kortste tijd bij u

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Vanderschaeghe 13-02-2018 Via de website gekocht

Wat een snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke site, gemakkelijk om bvb. een verlanglijstje aan te leggen en zo.

Bij laatste bestelling rond 21 u 's avonds besteld in België, beetje later zag ik al dat het op weg was om te verzenden en de volgende dag al gekregen.

Prachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 10-02-2018 Via de website gekocht

Bedankt voor de goede servers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een leuke shop, hebben veel producten en van goeie kwaliteit, snelle levering en op tijd geleverd top ik zou hier nog bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc pierar 09-02-2018 Via de website gekocht

goede service een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service vriendelijk mensen goede levering een aanrader goede matriaal snelle levering gewoon perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silke 08-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Snelle levering, dag na bestelling reeds geleverd. Super prijs-kwaliteit. Na vergelijking de goedkoopste!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 08-02-2018 Via de website gekocht

Goedkoopste webshop met kwalitatieve levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeker en vast de goedkoopste webshop. Onlangs Steinberg HALion 6 besteld bij bax en in vergelijking met de officiële Steinberg webshop, heb ik toch een kleine 100EUR bespaard.

Ook de levering was niets op aan te merken. Echt top!!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 31-01-2018 Via de website gekocht

Tiptop totaalpakket

Algemene score

9,0
puike en snelle dienstverlening + goeie prijs-kwaliteitverhouding van product, verder hoef je niet te zoeken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 24-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle en goede service. Heel erg snel thuisgeleverd. Kwalitietsproducten en veel keuze. Niets op aan te merken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews