bax music - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 756 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bax music.

bax music stelt zich voor

Veilig en betrouwbaar bestellen tegen gegarandeerd de laagste prijs? Dat kan bij Bax Music, de (web)winkel voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video en Muziekinstrumenten. Bestel online of bezoek onze winkels in Goes, Rotterdam of Amsterdam. Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld, is morgen uw bestelling in huis! Bax Music heeft een grote voorraad en altijd actuele voorraadstatus meldingen online. Bax Music is volwaardig Thuiswinkel.org lid en beschikt over de meest uptodate SSL-verbinding, zodat u onbezorgd kunt winkelen en verzekerd bent van een veilige verbinding. Bax Music: We Support Your Stage!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 319 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Reeds lang klant, en ik kan enkel zeggen dat er altijd correct wordt gehandeld. De klantvriendelijkheid is enorm, de hulp steeds to the point. Ook bijzonder vriendelijk bij vragen. Top service!

Reageer

Anirban Ghosh 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Highly recommended. Excellent product and service and Price! I am overwhelmed with my shopping experience with Bax Music so far. Bax music provided me all the detailed feature about the product. The price offered was really less as compared to other seller. I liked the packaging and care made during shipping.
Thanks to Bax music.

Reageer

Sofie 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede service en vlotte levering! zeker ook een goede prijs kwaliteit bij alle producten die ik heb gekocht de goedkoopste!

Reageer

yvan 17-10-2020

Algemene score

10,0
perfecte levering , info en service zoals altijd bij Baxshop.
Goede info over wanneer pakket aankomt.
Goede info op webside over product.

Reageer

Alex Rosier 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heeft een handige webshop,met zeer snelle en goed verpakte levering en altijd correct

Reageer

Rune Matthijssens 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik nog nooit problemen gehad om iets te bestellen of te kopen in de winkel. Ze zijn altijd super vriendelijk, zowel in België en Nederland. Ze staan altijd altijd klaar om te helpen en je vragen te beantwoorden.

Reageer

toppie 16-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben aangenaam verrast met de video-uitleg van de vriendelijke (baardige) presentator.

Reageer

Willder 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zoals afgesproken, al heel veel besteld bij Bax Music als muzikant, vooral ze hebben het beter materiaal aan een heel goede prijs.....

Reageer

Robby 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correcte levering van het juiste produkt.
grote keuze en grote voorraad, altijd prettig. Ik zal er zeker nog bestellingen plaatsen.

Reageer

Miguel-Francisco Ruiz 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop shipped my order quickly and on Friday evening as promised. The parcel was well packed and protected. Unfortunately, Bpost delayed the delivery (probably due to Covid19 restrictions) I do not know…
They replied my emails and they are very friendly. The prices are correct and the catalogue very large. I find this online shop a must to check.


J'en ai acheté deux.
Je trouve cet étui pratique pour mes guitares T Style. La serrure TSA est un plus. Les loquets fonctionnent correctement et confortablement.
Ne vous attendez pas à des merveilles sur l’épaisseur de l'ABS à une fraction du prix d'un étui beaucoup plus renommé. À mon avis, c'est correct et je pense que cela durera quelques années.
La guitare s'adapte correctement. Elle est bien protégée et les fentes pour accessoires sont suffisamment grandes et se ferment correctement. Rien ne bouge pendant le transport.
Je recommande cet étui pour un musicien à petit budget, se déplaçant en voiture ou en camionnette. Aussi pour les déplacements en bus ou en transports en commun. Pas pour les vols à mon avis, même si la TSA pourrait vous dire le contraire. Peut-être qu'il résisterait le traitement que les bagage reçoivent par les services d’un aéroport. Mais je ne risquerais aucun de mes instruments pour y'essayer.
En un mot, c'est un excellent étui pour ce prix.
Box-shop a expédié mon colis très vite et le vendredi soir comme promis. Mais Bpost a retardée la livraison probablement à consequence des nouvelles restrictions de Covid19. Je ne sais rien…

Reageer

MvH 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Feilloos verlopen . Enkel wat verwarring ondervonden omdat er twee ordernummers te zien zijn. Het gaf de indruk dat ik 2 maal dezelfde bestelling deed. Telefonisch geïnformeerd en gerustgesteld.

Reageer

Danny vW 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende producten gekocht en ik kreeg steevast een uitstekende service. De producten worden goed verpakt en er wordt duidelijk zorg gedragen voor wat je koopt, ongeacht de prijs. Op een dergelijke professionaliteit valt niets op af te dingen.

Reageer

Adelin Goeminne 12-10-2020

Algemene score

10,0
Ja wat kan ik zeggen? Eén ding, van bestelling over betaling tot de levering is alles verlopen zoals de firma "bax music" aangekondigd had.
Ik heb mijn Fender FA 115 dreadnought Western gitaar correct op de voorgeschreven (snelle) datum in optimale conditie thuis geleverd gekregen. Zelfs het nasturen van de plectrums, normaal in het pack voorzien maar niet in mijn pack aanwezig, werden na een mailtje van mij onmiddellijk nagestuurd, waarvoor dank. Nogmaals, niet de minste opmerking over de firma, ben 100% tevreden.
Adelin Goeminne.

Reageer

Remi 11-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke navigatie door de site en snel gevonden wat ik zocht, even snel de betaling afgerond.
Ook op de afgesproken datum in de vroege morgen al geleverd.

Reageer

Koen van Oppens 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bax shop heeft alles wat een online én real life winkel moet hebben, goede prijzen, extra kortingen, en snelle levering. Bij vragen of dergelijke kan je steeds in de winkel of online terecht voor prima dienst na verkoop. top !!

Reageer

discoman 08-10-2020

Algemene score

9,0
heb al meermaals bij bax gekocht
altijd vlugge afhandeling en goede ontvangst
top

Reageer

Bénédicte 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een online aankoop gedaan. Het was vlug. De prijs was goed en de artikel zijn van goede kwaliteit.
Ik ben zeer blij!

Reageer

Erwin 08-10-2020

Algemene score

9,0
Groot aan bod aan eerlijke prijzen en TOP-deals met uktrasnelle levering.
Ben reeds jaren klant en nog nooit een slechte ervaring gehad.

Reageer

Eddy Maes 07-10-2020

Algemene score

9,0
Werkt gewoon goed, alles is verzorgd.
Heb toch al redelijk wat muziekmateriaal gekocht en heb nog nooit problemen gehad en heb nog nooit iets moeten terugsturen.

Reageer

Marc 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie producten die Meestal tot de goedkoopste van dezelfde soort behoren. Levering was netjes op tijd mooi verpakt

Reageer

Pascale 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, zeer correct. Product van goede kwaliteit en zoals beschreven. Aanrader!!

Reageer

Roland Van Put 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
leuke beginners mondharmonica
mooie klank
snelle service van Bax Music
al vele spullen aangekocht
en steeeds tevreden van

Reageer

Urbain Nachtergaele 06-10-2020

Algemene score

9,0
Pianobank aangeschaft met perfecte service geleverd en vooral .... de goedkoopste firma in vergelijking met andere voor identiek hetzelfde product !

Reageer

Eli 06-10-2020

Algemene score

8,0
Er is een zeer groot aanbod, concurrentiële prijzen en zeer snelle service.

Reageer

jean marc 06-10-2020

Algemene score

10,0
snelle levering en goede communicatie
het product was goed verpakt en prijs kwaliteit is zeer goed

Reageer

Adriaens 02-10-2020

Algemene score

10,0
overzichtelijke en goede beschrijving van de aangeboden producten. Na zoeken op andere webwinkels een eerlijke prijs zonder verrassingen of bijkomende kosten .

Reageer

Umit 02-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar en goedkoop!
Levering niet geleverd op de dag dat ik kon selecteren, dat zal waarschijnlijk liggen aan de post bedrijf!

Reageer

Grotendeels tevreden 01-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tevreden met het product, de prijs & het totale productaanbod eigenlijk.

Alleen jammer dat de levering een dagje later dan beloofd was...
En dat ik die dag een mail kreeg met 7.5% korting...
En dat de prijs van het product op de BE site anders is dan in NL...
En dat die prijs nu weer gestegen is ivm wanneer ik het kocht...
En dat die prijs nog verder stijgt nadat ik me aanmeld...

Reageer

Nicolas 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende ervaring. Mijn pakketje is snel en zonder problemen bezorgd, alles was ook goed te volgen en duidelijk.

Reageer

Joost Verelst 30-09-2020

Algemene score

9,0
De winkel beschikt over een zeer uitgebreid gamma, netjes gerangschikt en op te zoeken op hun website.
Bij vragen wordt er vlug en vriendelijk geantwoord.
Snelle en correcte levering

Reageer

Linda 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, grote voorraad, lage prijs, goede kwaliteit, snelle levering, correct. Gewoonweg top!! 👌 Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

Alain Mestdagh 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel goedkoper dan andere onlineshops . Aan te bevelen ook om de snelheid van de levering .

Reageer

Kris 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle & correcte levering ! Zeer degelijk materiaal ! Aanrader !
Ook ontvangen het geen ik besteld had,
Kan soms al eens variëren bij sommige winkels maar niet bij Bax.

Reageer

Winona 25-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bax heeft altijd op voorraad wat ik nodig heb, leveren snel en altijd goeie kwaliteit. Echt altijd top!

Reageer

Sergie Van den Borne 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben veel verschillende opties en instrumenten om verschillende soorten muziek te maken en dat voor een correcte prijs. Voor elke sectie is er iemand dat er iets van kent.

Reageer

Thomas B 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax-shop is de beste muziekwinkel in mijn ogen! Ik heb al zeer veel besteld bij bax-shop en de bestellingen zijn altijd snel geleverd! De meeste bestellingen waren de dag erna al bij mij thuis. Bax-shop heeft ook een zeer goede klantenservice! Ik heb al eens voorgehad dat een artikel een fabrieksfout had maar daar maakt Bax-shop helemaal geen probleem van en ze wisselen het direct om! Na zoveel online bestellingen heb ik ook eens besloten om een bezoek te brengen aan de Bax shop winkel in Antwerpen! Ikzelf ben van limburg, dus dit is ongeveer een uur rijden. Eenmaal in de winkel kwam ik zeer vriendelijk personeel tegen die me met veel plezier konden helpen met beslissen en ze gaven me ook goede raad over mijn aankopen! Dit was de rit helemaal waard! Bax-shop heeft mijn vertrouwen!

+Alleen maar goede ervaringen gehad met bax-shop+

Reageer

Brandon R. 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zelf al meerdere keren in de echte winkel geweest (in Antwerpen oude locatie toen) en kreeg telkens top service van het personeel. Zodra je iets langer bij een product staat komen ze direct zelf vragen of je meer uitleg wilt over het product en helpen je prijs kwaliteit het beste te vinden voor jou! Ook op de online webshop vindt je super veel informatie ZELFS VOOR BEGINNERS! Met vragen kan je altijd bij hen terecht en voor beginners hebben ze hele mooie pakketten samengesteld voor elk budget zodat je zelf niet teveel moet gaan lopen zoeken.

Reageer

Kris 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het online aanbod van Bax Music is indrukwekkend, ik vond hier een MIDI adapter die ik bijna nergens anders vond. Bovendien snel en correct geleverd!

Reageer

Jako 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling direct in behandeling genomen. levering is goed te volgen, netjes en vlot afgehandeld. L

Reageer

Mathias 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoek jij iets wat met muziek of geluid te maken dan is bax-shop een echte aanrader.
Alles hebben ze in huis voor de beginnende muzikant tot professionals.
Ook de verschillende prijsclasses die ze aanbieden is een genot voor elke klant.
Daarnaast beschikken ze over een goede service met snelle levering.
Tot slot hebben ze top acties wat als klant vaak leidt tot geldbesparing.

Reageer

Shana 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds zeer tevreden met de aankopen.
Goede beschrijving van het product.
Levering komt telkens heel verzorgd toe.
Mijn collega-muzikanten en ikzelf kopen steeds bij BAX Music en ik zou het ook aan anderen aanraden!

Reageer

Kobe 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is heel duidelijk en ik had iets besteld werd optijd geleverd maar had een probleem met het product heb onmiddellijk contact opgenomen met hun en ze hebben me proberen te helpen uiteindelijk bleek dat er een productie fout was ik mocht het item terug sturen en kreeg 3 dagen na verzending mijn nieuwe aan waar alles mee oke was top service !

Reageer

Basisschool Opoeteren 14-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving van het product. Het product werd goed en op tijd afgeleverd. Zeer snelle levering.
Erg tevreden.

Reageer

Brent 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax Music is een top site. Alles is op tijd geleverd. Ze zijn ook erg klantvriendelijk. Als je iets vraagt op Facebook reageren ze ook heel erg snel. Als je wil retourneren gaat dit ook zeer makkelijk en vlug. Het is een top site!

Reageer

Boyo Sebo 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bax Shop is altijd al mijn go-to-place geweest voor aankopen van muziek toebehoren. De keuze is enorm en de levering zijn tijdig. Bij vragen stonden ze me snel te woord.
Kortom een webwinkel waar ik vaak naar terug kom.

Reageer

Benjamin Rys 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een klein tuner pedaal voor mijn gitaar, in een specifieke zwarte uitvoering. Ik vond het op Bax Music. Ik wou het snel thuis hebben en omdat de prijs ook goedkoper dan ergens anders was, bestelde ik het meteen. De volgende morgen (!) stond er een koerier met een compact pakketje aan de deur. De man leek zelf een muzikant, alsof de Bax-goden hem zelf hadden gestuurd. Ik bedankte de koerier en kon meteen aan de slag.
Mijn conclusie: onverslaanbare combinatie van prijs en snelheid in levering.

Reageer

ChrisH 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op vrijdag Audio Technica headphones besteld. Deze zouden de volgende dag arriveren. Helaas kwamen ze pas maandagmiddag. Zal wel door de corona-regels komen waar zogenaamd iedereen zich nog aan houdt en vertraging door oploopt. ;) Meestal levert Bax Shop prima op tijd.
Headphones zijn prima in orde.

Reageer

DELEN ERIK 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al verscheidene producten van deze shop gekocht en vind het echt een goede en eerlijke shop om bij te kopen ik ben 200 procent tevreden van mijn aankopen bij BAX
de leveringen van de bestellingen zijn altijd perfect goede kwaliteit
in 1 woord gezegd
TOP

Reageer

Tim 09-09-2020

Algemene score

1,0
Een R7S halogeenlamp gekocht. Als specificatie stond 50000 lumen aangegeven. De lamp werd geleverd en op het doosje stond 21000 lumen. De kleurtemperatuur van 3200k lijkt ook niet te kloppen. Het licht ziet er te geel uit daarvoor. Heel jammer. Ook de prijs want een lamp van 1000W met 21000 lumen kon ik elders voor slechts 1 euro kopen. En dan zwijg ik nog over jullie slogan "Op werkdagen vóór 23:00 uur besteld? Volgende dag in huis!". Ik bestelde om 20u46 en kreeg mijn artikel toch pas 2 dagen later. Ik ben niet graag negatief maar hier werd ik echt niet gelukkig van.

Reageer

DOHA 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, duidelijke site, eenvoudige manier om te bestellen, correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Een aanrader.

Reageer

Toon meer reviews