Kabelshop.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kabelshop.nl.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 230 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan M. 31-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima TV scharnier wandsteun gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De levering was een dag en dat is conform de toezegging. Ik ben zeer tevreden met de levering en het product.

Reageer

Bianca 30-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten besteld voor ons zwembad.
Super service!
Savonds besteld en de volgende dag al in huis.
En als mooie bijkomstigheid was deze shop het goedkoopste met de producten die we zochten.wij kopen hier zeker weer !

Reageer

kabelshop.nl 29-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ruim assortiment en duidelijke omschrijving van het product en super snelle levering.

Reageer

Hans 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en product was zo als het moest zijn.
Ga zo door en ik zal met plezier weer iets bestellen.

Reageer

Arie Wiersema 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk besteld.snelle levering. Vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had

Reageer

Carlo 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering. Alles werkt. De prijs is laag.
Internet aansluiting was wat lastiger om aan ethernetkabel vast te maken. Uitleg was wat beperkt.

Aanrader

Reageer

Ilonka 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van het bestelde product, alles naar tevredenheid. Goede prijs /kwaliteit.

Reageer

Annet 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top geen gezeur maar doen waar je voor staat dat een shop waar je van opaan kan en snelle levering!

Reageer

Linda 26-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee olieradiatoren gekocht. 1 exemplaar bleek bij aankomst beschadigd. Contact gehad met de klantenservice en de garantie- en retour afdeling. Ik kreeg snel en keurig reactie. Binnen enkele dagen kreeg ik een vervangend exemplaar toegestuurd. De beschadigde hoefde ik niet terug te sturen. Super service. Ben zeer tevreden.

Reageer

Jack 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt snel geleverd en adequate gereageerd op een klacht en pakken het snel op erg vriendelijk en professioneel

Reageer

Peter 25-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle bezorging in een passende doos, niet van die te grote dozen die vaak krijgt. De koffie kanis en gunnink ken ik al jaren maar goede prijs .

Reageer

henk van diesen 25-07-2021

Algemene score

10,0
de service zijn uitstekend en ik zeg iedereen dat ze beter bij jullie alles kunnen kopen online

Reageer

Ron Lotgerink 23-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, scherpe prijzen snelle levering
Na betaling direct een bevestigingsmail en de dag erna al thuis dus. Helemaal top!

Reageer

belletje 22-07-2021

Algemene score

7,0
snelle levering en goede service; het bestelde product werkt goed en ik ben er tevreden mee

Reageer

Jaap Ypenga 22-07-2021

Algemene score

7,0
Hier is een winkel die zonder poespas hetgeen levert wat ik gevraagd heb, en de service is uitstekend en aantrekkelijk verlopen
Al met al een aanrader.

Reageer

Kees Hommes 22-07-2021

Algemene score

10,0
Ik heb een ophangbeugel voor de tv gekocht . Snelle levering en de kwaliteit was uitstekend ondanks dat het zelfs de goedkoopste variant was :)

Reageer

Chris 22-07-2021

Algemene score

9,0
Heldere artikelpresentatie tegen goede prijzen. Met een zekerheidje achter de hand voor als je nog vragen mocht hebben.

Reageer

Bas 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
No-nonsense en keurig op tijd bezorgd. Kortom, niks op of aan aan te merken

Reageer

ron 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed benaderbaar via oa mail en snel reagerend op een aanvullend verzoek. Het bestelde werd vlot n degelijk verpakt geleverd

Reageer

Arie 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, goede prijzen en eenvoudig bestellen en snelle afwikkeling/levering.

Reageer

tevreden klant 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door mij bestelde artikelen zijn goed verpakt aangekomen en werden supersnel geleverd.

Reageer

DirkT 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Artikelen van goede kwaliteit. Besteld en snel geleverd.

Reageer

PeterG. 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Kabelshop.nl vanwege leuk artikel en zeer nette prijs (tuinartikel).
Snelle levering (1 dag), keurig en veilig ingepakt.
Bestelling was te volgen, aangegeven bezorgtijd (tussen 2 uren) klopte ook.

Kortom betrouwbaar, snel, goede kwaliteit en prijs!

Dat is een compliment waard.

Reageer

Peter 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede kwaliteit producten, prima website en snelle en kwalitatieve verzending. Bestel zeker vaker bij deze aanbieder.

Reageer

Steve 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment zodat combineren en verzendkosten drukken makklijk is te realiseren

Reageer

Alice Tholen 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prachtig product en heel goed verpakt en een snelle levering, raad andere mensen aan om deze site te bezoeken ze zullen er zeker een artikel vinden waar ze naar op zoek zijn .ga zo door Kabelshop 👍👍

Reageer

Gabriëls Louis 18-07-2021

Algemene score

10,0
Jammer maar voor het plaatsen van deze review moet ik 10 punten geven !!!
Ander plaatsten ze deze review niet eens , over eerlijke mening gesproken .
Maar van mij krijgen ze geen enkel sterretje
Onlangs kocht ik de drie Koppelbare rookmelders van Elro , via de app zouden ze een gerust gevoel geven , nu jammer genoeg gaan deze rookmelders steeds offline dan is van een rustgevend gevoel niets meer over.
Ik beschik over een super snelle internetverbinding, heb geen enkele last ondervonden met mijn toestellen, iets wat je van de Elro rookmelders die je een veilig gevoel geven niet gezegd kan worden.
Gewoon een goedkoop produkt in een mooi jasje verkopen
En dit dat rookmelders een veilig gevoel moeten geven . . .
Jammer van deze waardeloze aankoop.

Reageer

H.P.Prins 15-07-2021

Algemene score

5,0
De levering van de producten een tuinslang druppelaar + aanbevolen koppelingen was vlot. Het materiaal minder.De tuinslangkoppelingen zijn slecht bij verbinding met een andere tuinslang.Lekken voortdurend We hebben nieuwe van Gardena moeten kopen.

Reageer

Tonnie 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. En precies zoals omschreven.
Product voldoet ge heel aan de verwachting
Een aanrader

Reageer

Jos 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site met bestelgemak, en goede afhandeling van betaalmogelijkheden

Reageer

Frans 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop was goedkoop op het product ( een strooier voor in de tuin van Gardena) en de levering was keurig in 1 dag zoals beloofd

Reageer

Ilona 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk, levering was snel, artikel op de site was duidelijk met veel goede fotos weergegeven. Artikel was goed verpakt ,is onbeschadigd aangekomen.

Reageer

Els 13-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden op de site, snelle levering,en goede betalingsregeling.
Mooie bril

Reageer

Danny 13-07-2021

Algemene score

10,0
Prima duidelijke website met info over de kabels. Snelle levering. Kortom een aanrader voor wie snel in kabel in huis wil hebben.

Reageer

f frenken 08-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle afhandeling en perfecte bezorging binnen 24 uur . chapeau. tot de volgende keer.

Reageer

geer hoorn 08-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snel en netjes geleverd. Zoals ze zeggen, je verwacht niet dat een kabelwinkel ook hele andere produkten verkoopt. Kom zeker terug voor een volgende bestelling

Reageer

Aat 08-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site goed uitgewerkt, geen rommeltje, alles prima te vinden en ja ik as op zoek naar een bepaald produkt en kon hiervoor bij kabelshop terecht. Prijs was goed + de snelle levering. Absoluut aan te raden.

Reageer

Ard 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk website.
Kwaliteit assortiment.
Zeer snelle levering

Reageer

Onbekend 07-07-2021

Algemene score

1,0
Slechte dienstverlening moet op eigen kosten producten retour zenden die niet zoals op webwinkel staat aangegeven

Reageer

Klaas 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, uitgebreid assortiment, kon snel vinden wat ik nodig had (stekpoeder, zaai- en stekgrond en postgrond) Bestelling werd vlot geleverd, Top.

Reageer

Rob 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, compleet en goede prijs! Tevreden dus! Lekker veel keus dus al met alle prima service en webwinkel

Reageer

Cornelis 07-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke shop is dit, het lijkt wel een snoep winkel maar dan net even anders.
Alles zeer overzichtelijk enduidelijke foto,s erbij.
En de levering was echt super snel had avond ervoor besteld en volgende dag geleverd door de post dus kon gelijk het bestelde snoertje mee nemen naar het zieiekhuis waar mijn vrouw lag.
Het was een verlengsnoer voor haar telefoon de oude was erg kort en viel steeds van haar tafel .

Reageer

B. 07-07-2021

Algemene score

10,0
Uitgebreide omschrijving/specificaties bij de kabels om uiteindelijk tot de juiste keuze te komen.

Reageer

Saar Geukes 02-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kabelshop.nl maakt, wanneer je de site nog niet eerder hebt bezocht, een gebruiksvriendelijke en complete indruk. Ik kon de weg naar het gewenste product meteen vinden. Om te starten is een cijfer 7 meer dan op zijn plaats. Bij volgende aankopen wellicht hoger, afhankelijk van de ervaring uiteraard. Maar dat zit volgens eerdere recensies wel snor.

Reageer

Rick de Jong 02-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele nette en snelle afhandeling van het door mij bestelde zwembad filters.

Reageer

Martijn 01-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was goed te vinden en te kopen op de site en werd cf belofte bezorgd. Het artikel bleek niet helemaal conform wens te zijn en Kabelshop heeft dit zeer goed opgelost. Ze hebben een oplossing geboden waartoe ze niet verplicht waren, maar wel heel goed bij mij is gevallen. Goed gedaan!

Reageer

Dick 01-07-2021

Algemene score

9,0
De Kabelshop heeft een overzichtelijke website. Het product is goed en ik had de stroomkabel al de volgende dag in huis.

Reageer

FRANK 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ken uw bedrijf niet zo lang, maar mijn bestellingen zijn tot nu supersnel bezorgd. Hulde voor het begrip vandaag besteld en morgen in huis.

Reageer

Angela 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de webshop heel duidelijk en heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.
volgende dag wed mijn bestelling zelfs al geleverd.
Ik kom hier zeker weer voor een bestelling

Reageer

Truus 30-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel gevonden, en vlug geleverd . Het bestelde product was nergens anders op dat moment te koop, maar hier wel.

Reageer

Toon meer reviews