Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 786 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 182 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamara 28-03-2018 In de winkel gekocht
Naaldwijk

Fantastische service en vriendelijk personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt het product zelf bekijken en testen in de winkel, waarbij het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk is. Levering is binnen paar dagen al geregeld op een door mij gekozen dag en tijd waarbij de installateurs ook vriendelijk / netjes en behulpzaam waren, zodat de loopband binnen zeer korte tijd klaar was voor gebruik. Kortom, ik ben super blij met deze fantastische service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 28-03-2018 In de winkel gekocht
Naaldwijk

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben langsgegaan in de winkel in Naaldwijk, waar ik heel goed ben geholpen. Er wordt goede uitleg gegeven over de apparaten en er worden zeker geen verkooppraatjes verkocht. De levering kon snel plaatsvinden en was ook heel goed geregeld. Aardige heren met verstand van de apparaten, die het apparaat vakkundig hebben gemonteerd en zelfs het afval hebben meegenomen. Ik ben zeer tevreden over deze winkel en deze goede service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 28-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld en op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb weightlifting hooks besteld voor in de Gym.
Savond bestelt en de volgende dag keurig in huis zoals vermeld op de site.
keurig emails ontvangen van stand van zaken,gewoon top,zoals het hoort.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Jager 27-03-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd en ideaal via afterpay betaald

Algemene score

10,0
Via Google kwam ik uit bij dit bedrijf. De website was zeer overzichtelijk en duidelijk! Daarnaast is de prijs ook zeer interessant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 27-03-2018 Via de website gekocht

Goede service van behulpzame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame medewerkers, de levering was op tijd en goede service . Geen bla bla, maar woord bij daad. Prettig bedrijf dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SPEEDALFO 26-03-2018 Via de website gekocht

Eerlijke service zonder discussie !

Algemene score

10,0
Klein mankementje en onmiddellijk een ander exemplaar met gratis retourneerbon !
Geen discussie maar wel begrip en actie, dat is service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Braam 24-03-2018 Via de website gekocht

Fitnessapparaat.nl prima side en shop en supersnel !!

Algemene score

9,0
Duidelijke side, producten zijn makkelijk te vinden, overzichtelijk , goede prijzen en snelle levering !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 21-03-2018 Via de website gekocht

Een geweldig bedrijf met een buitengewone service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een artikel besteld wat niet meer voorradig bleek te zijn. Toen heeft het bedrijf ons een vergelijkbaar artikel aangeboden wat duurder was maar waar niet meer voor bijbetaald hoefde te worden. Een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Jan Oldenburger 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, goede service en snelle levering. Product had een langere levertijd, echter namen ze daarover proactief contact op en heb ik mij bestelling kunnen annuleren en een alternatief kunnen krijgen (volgende dag). Fijn dat er mee wordt gedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan mulder 19-03-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een goedkope stoel fiets trainer besteld , maar omdat deze niet in voorraad was , kreeg ik een duurder exemplaar voor dezelfde prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 18-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is snel en op tijd geleverd. Super service. Het is handig omdat je het eerst nog kunt testen en dan betalen aan het eind.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 18-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds op laatste moment besteld en de volgende dag al in huis..
Goed verpakt en en makkelijk in omgang

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica Mannee 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen moeilijk gedoe met bestellen, gebruiksvriendelijk dus. Snelle levering. Goed gecommuniceerd en keurig ingepakt. Beste prijs trouwens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-03-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Algemene score

8,0
Hadden niet veel keus. Deze site was 1 van de 2 waar ik vond wat we wilde hebben.en dan moet je hier wel kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

GS 14-03-2018 Via de website gekocht

Fijne, betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en super snelle levering. Erg tevreden over de webwinkel en zou zeker weer snel terugkeren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Voulon 13-03-2018 Via de website gekocht

Meer dan geweldige service!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hometrainer die ik besteld had was niet direct te leveren. Ik kreeg hierover zeer snel bericht met excuses en de aanbieding om de opvolger van het type wat ik had besteld hiervoor in plaats te leveren voor dezelfde prijs (ondanks dat deze toch een behoorlijk stuk duurder was).
Ook de aflevering ging conform afspraak en via een SMS werd ik keurig geinformeerd,
Kortom, een enorme pluim !!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ironman 10-03-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht en vond het bij Fitnessapparaat.nl.
Snelle levering in een nette verpakking. Zal het zeker delen in mijn netwerk!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant! 07-03-2018 Via de website gekocht

Top service, snelle reactie & vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals in de titel al te lezen is: top service. Er werd snel geleverd en snel op mijn mail gereageerd. Ontzetten klantgericht en werd vriendelijke geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sander 07-03-2018 Via de website gekocht

snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de site stond voor 22:00 uur besteld morgen in huis, maar ik kreeg het pas na twee dagen in huis. Niet erg want ik kreeg direct na mijn bestelling een mailtje dat de beloofde levertijd niet gehaald kon worden. duidelijke communicatie dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Articulate 05-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering en een goed produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij fitnessapparaat.nl kreeg ik het juiste advies tegen een rustige prijs.De website is overzichtelijk,functioneel met veel keuze en een een rustige prijstelling.Het aangeschafte roeiapparaat voldeed dan ook keurig aan de door mij gestelde eisen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bram van gurp 05-03-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een bal gekocht - klein gaatje in bal - mail gestuurd - direct een andere bal verstuurd zodat we een nieuwe de andere dag al in ons bezit hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 02-03-2018 Via de website gekocht

Super aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en top kwaliteit! Zeker aan te bevelen de volgende aankoop zal zeker hier zijn.
En makkelijk im er niet voor de deur uit te hoeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 02-03-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop met snelle bezorging en een goede klantenservice.

Gewoon oud Hollands goed je besteld en je ontvangt. En stel dat er wat mis is word je goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Louis van den Brekel 01-03-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Rubber aan onderzijde laat los. Bij gebruik van de pedalen maakt het apparaat een schurend geluid.
Verder prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Els 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitermate deskunige bruibare informatie per telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De info die men gaf was niet alleen deskundig maar ook volledig t.o.v de mogelijkheden van het apparaat en het doel wat men ermee beoogt te bereiken. Heel plezierig, m.b.t levering: alles wat op de internetsite wordt beloofd wordt nagekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Groot 28-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet kreeg ik een goede indruk van Sporttrader. Bestelling geplaatst. Door drukte bij de vervoerder een dagje vertraging in de levering, maar dat viel Sporttrader niet aan te rekenen. Prima service toen ik wat vragen had. Vriendelijk en adequaat geholpen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klantje 26-02-2018 Via de website gekocht

Super service !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gevonden via kieskeurig.nl. Heel veel keuze.Mooie vergelijkingen en betaalbare prijzen.Een zeer snelle en nette bezorging.Er was een kapje kapot,gebeld en de volgende dag al een nieuwe in huis.In èèn woord geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 26-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een hometrainer aangeschaft , laat op de dag besteld volgende dag om 10.00 in huis
Helaas was de zadelpen niet toereikend.
Retour bon gekregen via de mail en zelfde dag kosteloos teruggestuurd. Binnen vijf dagen na retour geld weer op mijn rekening.
Kan niet anders zeggen ook na aftersale goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 26-02-2018 Via de website gekocht

echte goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website en uitstekende service. Pedalen pasten niet op onze hometrainer, helaas, maar binnen een week geld retour zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken 26-02-2018 Via de website gekocht

Erg persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gemakkelijk, overzichtelijk en zeker de chatfunctie is erg handig. Voor mij was de omvang van het product bepalend of ik het wel/niet zou bestellen. De snelle respons via chat zorgde ervoor dat ik meteen wist waar ik aan toe was. Na het plaatsen van de bestelling, kreeg ik ook een mailtje met terugkoppeling wanneer ik mijn product kon verwachten.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stanley Bonapart 26-02-2018 Via de website gekocht

Gegaan zoals het moest gaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel vaak hier. Elke bezorging is op tijd geleverd. En de prijzen zijn concurerend. Daarnaast ruim assortiment.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Meester 24-02-2018 Via de website gekocht

Eerlijke en oprechte service

Algemene score

10,0
Levertijden worden duidelijk gecommuniceerd en men houd zich hier ook aan.
Geweldige service! Product is goed en bevalt.
Precies zoals aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baron_Sneom 21-02-2018 Via de website gekocht

Vertrouwen, kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is dé plaats voor de liefhebber van fitness. De kwaliteitsvolle afhandeling, de ongezouten omschrijving en de snelle service maken de aankoop van al jouw fitnessbenodigdheden net dat tikkeltje beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 18-02-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs op de site voor het product (fitness puzzel vloertje) dat ik zocht en snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

-RobP 17-02-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk contact via mail is vriendelijk en to-the-point

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om van een hartkwaal te revalideren heb ik een Cross-trainer aangeschaft. Deze heeft alle toeters en bellen die ik ook had tijdens de hart/conditie training.
Was nog eens extra afgeprijsd omdat deze in de showroom had gestaan; en dus al bedrijfsklaar was. Ook erg tevreden over de after sales.
Ik ben er helemaal tevreden mee! De rest van de familie slooft zich hier ook op uit.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annika 17-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en mooie product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website is vriendelijk en overzichtelijk. Er ging in eerste instantie helaas iets mis met het product wat verkeerd was geleverd. Dat hebben zij snel opgepakt door de juiste in te pakken en op te sturen. Helaas kwam de transporteur niet op de leverdag opdagen.. toen telefonisch geschakeld en op de hoogte gehouden. Hier tegenover nog leuke compensatie gekregen en na het weekend was onze mooie hometrainer geleverd. Soms ben je net even die pechvogel terwijl het ook gewoon vlekkeloos kan lopen, maar het is fijn dat het zo is opgelost. Ik zou deze winkel en website zeker wel aanbevelen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 16-02-2018 Via de website gekocht

Super betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en snelle levering.
Product in elkaar zetten is geen probleem.
In 15 minuten zat ik op mijn roei trainer.
Geweldig.
Beveel de shop aan ieder aan.👍👍👍
Geleverd in Lopik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Holterman 16-02-2018 Via de website gekocht

Bestelling is netjes afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De web schop ziet er keurig uit en ik heb gekozen voor jullie omdat de revieuws mij wel aan spraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susan 15-02-2018 Via de website gekocht

Komt belofte van levering niet na

Algemene score

1,0
Deze winkel doet loze beloftes als het gaat om de levering. Op de site adverteren ze met "voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis". Donderdag besteld voor 22:00, de week daarop op dinsdag ontvangen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Frieda 14-02-2018 Via de website gekocht

Hele vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede service en goed toestel
Prijs kwaliteit heel goed.Duidelijke uitleg om het toestel te monteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Dijk 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk site en goede zoekfunctie. De tunturipuzzel matten besteld, volgende dag geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan de Jong 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, ruime keuze en kwaliteitsproducten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik weet precies wat ik wou hebben. Vervolgens wordt dit keurig netjes binnen een dag geleverd met de daarbij behorende updates. Ook nog een goede prijs en overzichtelijke webshop. Eigenlijk niks op te merken, vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 13-02-2018 Via de website gekocht

Mooie spinbike

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk kiezen tussen alle soorten, via internet. Goede foto's en omschrijving. Duidelijk en scherpe prijzen/

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 13-02-2018 Via de website gekocht

helemaal top van begin tot eind

Algemene score

9,0
kan geen negatieve opmerking bedenken, alles klopte. Zowel de reactie op de site als de levering
waren keurig verzorgd. ook het tijdstip kwam keurig overeen met onze wensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 13-02-2018 Via de website gekocht

Hartstikke goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de snelle levering en de betrouwbaarheid.
Ik werd via de chat uitstekend geholpen met mijn vragen.
Zeker een aanrader als je fitnessapparatuur wilt kopen.
Mijn opvouwbare hometrainer bevalt prima, want hij is klein, stevig, stabiel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Mayer 12-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, eenvoudige montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze op advies van buren die roeiapparaat bij Fitnessapparaat hadden aangeschaft. Goed advies!
Bestelprocedure ok. Afwikkeling idem. Montage na ontvangst was geen probleem. Alles werkt naar behoren.
Klein minpuntje, géén inspraak m.b.t. eerste levermoment. Keuze van transporteur was niet te wijzigen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fedor 10-02-2018 Via de website gekocht

Beste springtouw op de markt, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het RX Smartgear springtouw is de beste op de markt! Had t om een uur of 21.00 besteld en had t de volgende dag in huis. In de avond direct een WOD mee gedaan. Ik wilde uiteindelijk toch liever een dunnere kabel en zonder problemen mocht ik het terugsturen en ruilen. Top service! Veel crossfitters bestellen het via het buitenland, maar ik bestel mijn volgende ‘touwtje’ gewoon weer via fitnessapparaat.nl!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celeste 09-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vanwege de goede recensies voor deze shop gekozen om online te bestellen. Product werd super snel geleverd! Bovendien word je netjes van de status op de hoogte gehouden. Besteld product is zoals beschreven. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job de Kleijn 07-02-2018 Via de website gekocht

Helemaal best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit spullen met een snelle levering
Niets te klagen en zeker zal het zeker aanraden bij ander mensen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-02-2018 Via de website gekocht

Verkeerde levering, maar supersnel opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In plaats van de bestelde set dumbells (2 stuks) kreeg ik er slechts 1. Mailtje gestuurd naar klantenservice en direct de volgende dag antwoord met excuses en het juiste product werd dezelfde dag nog toegestuurd gestuurd. Prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews