Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 786 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 148 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jaggan 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk en snel besteld. De prijs is heel goed vergeleken met anderen leveranseers.

Service
gister avond besteld en vanochtend al geleverd. Ze hebben een goede klanteservice en alles gaat heel simpel met de mail.

Assortiment
Heel veel apparaten van verschillende merken voor een hele goede prijs.

Aanbeveling
mensen kunnen zonder twijfel met vertrouwen via deze site een apparaat kunnen bestellen.

Extra toelichting
chat service hebben ze als je vragen hebt die direct beantwoord worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxjesse 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb bij fitnessmerken een tanktop besteld nadat deze niet paste heb ik hem terug gestuurd via de post, ondanks deze nooit is aan gekomen bij fitnessmerken hebben ze mij toch en maat groter toegestuurd. Kortom: top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yokeschalkwijk 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webwinkel gemakkelijk te vinden en makkelijk om
Een bestelling te plaatsen.

Service
Nog voordat ik het apparaat in huis had, kreeg ik een mailtje met een link naar de Nederlandse handleiding omdat er soms geen Nederlandse handleiding meegestuurd word vanaf de fabriek.

Aanbeveling
Vlot geleverd, vlot beantwoorden en oplossen van een vraag.

Extra toelichting
Vlotte service, een klein probleempje bij de aflevering werd heel snel en keurig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdegreef 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt direct via de assistent antwoord op alle vragen dit werkt voor mij zeer motiverend.

Service
heb een cross trainer op proef gehad en deze werd netjes op tijd bezorgt en weer opgehaald zonder verborgen kosten zeer praktisch

Assortiment
Heb diverse sites bezocht, maar kwam terug bij Fitnessapparaat voor de beste prijs/kwaliteit apparaten die mij het beste pasten

Aanbeveling
zzzzzzzzie eerdere antwoorden

Extra toelichting
ik heb geen op of aanmerkingen gezien de 2 producten die ik reeds via jullie hebt besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJsssss 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld en volgende dag in huis

Service
Makkelijk tebestelken

Assortiment
Precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Niets te klagen, uitstekend geholpen

Extra toelichting
Gemakkelijk te bestellen en te betalen, snel in huis en ze leveren mooie goed gespijsde artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melvin5 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen, en na 1 dag al in huis

Service
heel goed,kan iedereen aanbevelen,

Assortiment
heel veel,groot assortiment

Aanbeveling
dat deze winkel gewoon veel assortimenten heeft in fitnessapparaten en zou iedereen deze winkel gewoon aanbevelen

Extra toelichting
je kunt chatten met iemand van de winkel,als je niet weet wat je moet gebruiken voor fitnnes of dergelijke sporten.wil vaker hier bij fitnessapparaat.nl bestellen als ik weer wat nodig heb.klantvriendelijkheid. En het is niet duur. Goed veilig betaling en snel met het leveren. GEWOON EEN GOED BEDRIJF. Heb Bij deze Bedrijf al een tijdje wat besteld en afgelopen week weer wat besteld en na een dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi1969 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle verwerking en levering. Product was van goede stevige kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fkeller 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even online bestellen zonder registreren en klaar!

Service
Mega goed!! Vandaag bestellen, morgen in huis.

Assortiment
Alles wat je wilt qua sport hebben ze op fitnessapparaat.nl

Aanbeveling
Bespaar je de moeite en extra kosten, bestel:
Op fitnessapparaat punt NL!

Extra toelichting
Bespaar je de moeite en extra kosten, bestel: Op fitnessapparaat punt NL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikmenno2010 20-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site is duidelijk en overzichtelijk en betaling was goed.
was in 5 minuten klaar met de bestelling

Service
21.00 besteld en de middag erop geleverd volgens afspraak. Ook wisten ze me morgens precies te vertellen hoe laat het geleverd zo worden en dat klopte precies

Assortiment
voor ons was de keuze voldoende en ook prijs is ok

Aanbeveling
ja want ze hebben een ruim assortiment prijs is ook zeer goed en levertijd gewoon uitzonderlijk

Extra toelichting
ben zeer tevreden. kan neeg negatief punt vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fennemapj 14-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service en goed apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenHulscher 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede betrokken mensen die altijd bereid zijn een tandje harder te lopen als iets niet optimaal verloopt.

Assortiment
Al jarenlang dé plek waar ik mijn fitnessspullen vandaan haal.

Aanbeveling
Er is geen betere plek om je spullen te halen, dat geldt voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobinHood54 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen moeilijke gang op de site, gewoon in een paar klikken vindt je wat je zoekt. Als ict'er kijk je anders, en strakker hoe een site werkt. De site van finessapparaat werkt gewoon. klant vriendelijk en niet verdwalen.

Service
Voorraad artikel besteld; en ook echt de andere dag in huis. meer dan eens ervaren. En duidelijke info over de voortgang. En nog voordat het apparaat binnen is al extra info.

Assortiment
Op fitness zijn er diverse webwinkels. Goede en minder goede (?!). Als ik iets zoek, kijk ik altijd "rond", maar ga ook direct bij deze webwinkel "neuzen". Dan is de eerdere persooonlijke ervaring en de kennis/publieke opinie (reviews van anderen) de reden dat ik hier kom.

Aanbeveling
Ik wijs anderen op deze site, geef ook aan dat ik persoonlijk zeer goede ervaring heb, maar dat anderen ook op hun eigen intuïtie moeten afgaan (lees; kijk ook rond en oordeel dan zelf)

Extra toelichting
Ik zou het handig vinden, als ik mijn historie kon raadplegen, maar is geen must... (gaat n.l. een stuk web beveiliging mee gemoeid) Eigen archivering is er ook... dus puur gemak. Voor de rest geen op- of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RobinHood54 14-10-2014

n.b., de historie is wel degelijk te raadplegen, kennelijk geen het eerder fout, waardoor ik meende dat het niet (meer) beschikbaar was. Latere raadpleging van de site voor mijn account gaf wel historie te zien.

Reageer

Suggi 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met de stepper van Kettler. De service was ook erg goed en mijn bestelling hebben jullie snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tomitomichino 30-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb op zondag via de site een Power Tower besteld. Dankzij de chatfunctie van de site meteen goede info gekregen over functies van het apparaat en beschikbaarheid. Het apparaat was op voorraad en dinsdag in huis. Ontzettend makkelijk in elkaar te zetten dankzij de handige handleiding. De Power Tower had echter een lichte beschadiging en daar kwam ik natuurlijk pas na het in elkaar zetten achter. Als eerste denk je dan natuurlijk "ZUCHT!" Maar ik heb meteen contact gezocht met de klantenservice en ze hebben het prima voor me in orde gemaakt. Werkelijk ongekend goed. Ik kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPeters2000 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
Apparaat snel geleverd.

Service
Het apparaat dat ik in eerste instantie kreeg was niet goed genoeg. Uiteindelijk is dit netjes opgelost.

Aanbeveling
Hoewel de winkel er niet veel aan kan doen hebben ze toch te leiden onder de kwaliteit van het eerste apparaat. Eindoplossing was netjes dat wel.

Extra toelichting
Uiteindelijk is het probleem netjes opgelost maar het was fraaier geweest als ik wat minder moeite had moeten doen om het kenbaar te maken.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ltv84 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Heb vorige week mijn bestelling binnen gekregen en moet eerlijk zeggen perfecte service! Heb zelf een heel drukke baan en ben bijna niet thuis aanwezig. De website is goed overzichtelijk en ik kon vrij snel mijn producten vinden had ze besteld en had ze morgen al in huis.

Fitnessapparaat is echt een aanrader goede service en goed assortiment!

Extra toelichting
Heb vorige week mijn bestelling binnen gekregen en moet eerlijk zeggen perfecte service! Heb zelf een heel drukke baan en ben bijna niet thuis aanwezig. De website is goed overzichtelijk en ik kon vrij snel mijn producten vinden had ze besteld en had ze morgen al in huis. Fitnessapparaat is echt een aanrader goede service en goed assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrechtmijnstad 15-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
per ongeluk gin er iets mis met de bestelling (onze fout), we kregen alsnog kosteloos de bestelling compleet geleverd! Een 10 waard!!

Extra toelichting
Goede snelle levering en goede service toen bleek dat wijzelf iets waren vergeten te bestellen: we kregen het gratis, op hun kosten geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Coos 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Prima service. Klantenservice is direkt bereikbaar op de site met chat functie. Afspraken worden duidelijk vastgelegd en nagekomen.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredinDeLutte 26-03-2014 In de winkel gekocht
Hengelo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gelukkig echte Tukkers: geen gel@@...

Service
Snel en fleksibel. Hebben verstand van zaken (en fitness....)

Assortiment
Grote keuze, goed advies

Aanbeveling
zonder remmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kral1983 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering!

Service
Snelle Service!

Assortiment
Een uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Snelle levering, Snelle service, Een uitgebreid assortiment!!

Extra toelichting
Snelle levering, Snelle service, Een uitgebreid assortiment!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ma3034 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jullie internet is zo ingericht dat je snel en ook nog eens voordelig je sportartikelen of supplementen kan bestellen!

Service
De service is echt top! Als je een problem of vraag hebt wordt je door de medewerkers altijd snel en correct geholpen!

Assortiment
Assortiment is precies wat een sporter nodig heeft!

Aanbeveling
Ik heb al meerdere kennissen van deze winkel op de hoogte gebracht en hun hebben al reeds veel gekocht en zijn ook zeer tevreden!

Extra toelichting
Eigenlijk niks meer aan toe te voegen gewoon een erg fijne en geode winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lithpi 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet is et makkelijk te bestellen.

Service
Netjes en snel gelverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andrevandenberg 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
makkelijk toegankelijk bij afhalen product. goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijke mensen. hier koop ik zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele Baele 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GerardWeert 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Je komt hierdoor snel bij de productgroep naar keuze.

Service
Zeer snelle levertijden. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang via email. Ook wordt een tracktrace nummer gemaild zodat je je pakket kan volgen.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
In de toekomst zal ik zeker opnieuw fitnessproducten kopen via deze webwinkel. Ik zou dat daarom ook anderen adviseren gezien voorgenoemde punten: snelle levering, breed assortiment, duidelijke productomschrijving, goed ingedeelde website.

Extra toelichting
Enige punt van aandacht voor deze winkelier is het verpakken van het product. Deze werd niet verstuurd in een omdoos waardoor in mijn geval het product werd geleverd bij de buren. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen het op prijs stelt dat de buren weten dat je sportief bezig bent (om wat voor reden dan ook).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanell 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Overzichtelijk aanbod. Het artikel is prima, gemakkelijk en betrouwbaar in gebruik.
Levering was snel en correct.

Aanbeveling
Prettige ervaring. Deel ik graag met anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FidNuZ 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De materialen zijn zelfs geschikt voor intensief professioneel gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kangaroetdf 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te bestellen en makkelijk geleverd

Service
goede levering

Assortiment
had wat ik zocht

Aanbeveling
tevreden met me aankoop

Extra toelichting
makkelijk besteld en vlot geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine ponnet 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiksvriendelijk en eenvoudig om te bestellen

Service
besteld op 2/1/2014 om 11 uur en op 3/1 om 8.45 uur waren de hometrainers al geleverd!!! nog nooit zo een snelle levering gehad!!

Aanbeveling
heb al reclame gemaakt, vooral voor de vlotte en snelle levering en de goedkoopste prijs voor mijn produkt

Extra toelichting
de prijs was het laagst voor deze hometrainers voor kinderen en nogmaals de levering was heeeeeel snel!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kopengoedvergelijken 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zware doos van de koerier. Het was 2x 15 kg dus 30 kg in mijn armen. De koerier ging bijna kapot van het gewicht :P, maar had het snel overgenomen in mijn armen en maakte het open en er zit zoals ik besteld had 2x 15 kg dumbells in. Ze hebben het goed gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knilles58 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen en snel geleverd

Service
Service is oke iets defect stuur via de mail een foto met het defecte onderdeel en het wordt in overleg vervangen

Assortiment
Keuze genoeg in iedere prijsklasse voor een betaalbare prijs

Aanbeveling
Ik zal in iedergeval zeggen je moet daar ook eens kijken, ik
ben geen prof maar ben iemand die niet dagelijks in de sportschool zit maar wel 5x per week thuis fietst en roeit

Extra toelichting
Goed : je gaat voor een product en er is niemand die je iets anders aan praat minpunt : dat je het product niet in het echt kan zien voor je het gekocht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a.boe 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. heb alleen voor crosstrainer gekeken, makkelijk te zoeken op merk en prijs. miste wel meer opties voor zoeken zoals zit er een ergometer op, programma's, gewicht vliegwiel etc. hiervoor moet je op het apparaat zelf klikken. Bestellen ging heel makkelijk. gewoon naam en adres invullen en klaar. mocht zelfs nog een gratis product uitkiezen!

Service
snelle beantwoording op emails. Het apparaat kwam ook snel binnen. nog even zelf in elkaar zetten en sporten maar!

Assortiment
heel veel keuze aan apparaten. daardoor wordt kiezen nog moeilijker. gelukkig geven ze goed advies en hebben ze goede prijzen.

Aanbeveling
absoluut een goede winkel om bij te bestellen! veel keuze, goede informatie, snelle reacties en het apparaat snel in huis!

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, goede service en kwaliteit van mijn apparaat is ook goed! Ik zeg doen! bestellen maar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kadir-ozsoy 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk om het in elkaar te zetten en het te gebruiken, dankzij dit hoef ik niet eens meer naar de sportschool, ben al een paar kilo afgevallen in een maand, top!

Service
Het is netjes op tijd bij me thuis bezorgd, en de chauffeur hielp me nog met optillen.

Assortiment
Een goed en breed assortiment, genoeg om elk spier van je hele lichaam mee te trainen.

Aanbeveling
Je zult geen spijt krijgen!

Extra toelichting
ik vind het een heel goed winkel, een breed assortiment, goede service en vooral goed kwaliteit! Ik geef het een 10 ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardklaus 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heb tussen door een mail gehad over mijn bestelling over de voorraad.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment, en heb nog meer bekeken op de site. Naar mijn oordeel kom je er goed mee uit de voeten.

Aanbeveling
Prima shop, prima service en ruim assortiment.

Extra toelichting
In zoverre dat ik er tot nu toe gebruik van heb gemaakt, heb ik niks te klagen. Mijn bestelling was er niet de volgende werkdag maar bij mijn product stond al dat dit niet op voorraad was en werd tussendoor netjes op de hoogte gehouden over de staat van de voorraad/ verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolien wegner 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, nauwkeurig en 'n groot assortiment!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankria 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je stap er op zonder moeite, hij zit goed en is prima in te stellen en duidelijke zichtbare display.maakt bijna geen geluid zacht zoefje.dit is voor de eerst homtrainer die in alles voldoet.echt een topper!en qua prijs kan er geen een aan tippen

Service
Als je iets wilt weten of een vraag heb staanze je altijd fatsoenlijk te woord met raad en daad(heb ik wel anders meegemaakt).en ze komen hun belofte,s na.zoals ze beloven 1dag levertijd

Assortiment
Je hebt heel veel keus uit diverse artikelen en niet duur in vergelijk met andere aanbieders, scheelt soms wel meer dan honder euro!

Aanbeveling
Mijn vrienden en kenissenkring zal ik zeker aanbevelen om eerst bij deze aanbieder van fitness materiaal te kijken op interenet.

Extra toelichting
Ik heb ook andere spullen gekocht en alles top geen enkele klacht dus ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmjvd 18-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering
Later een mail of alles naar wens was

Assortiment
Keuze zat en concurrerend

Extra toelichting
Zie andere reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.merselina 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik vond de site heel overzichtelijk en duidelijk. Er is bijna alles dat je zou willen. Dus het was makkelijk en plezierig om online een order te plaatsen. Alles kwam op tijd en correct bij mij thuis. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met fitnessapparatuur.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmondiaan 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering.

Assortiment
Heel erg veel keuze voor een goede prijs!

Extra toelichting
Deze winkel heeft een ruim assortiment aan fitness spullen! Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kjvantuijn 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handige naamsbekendheid
Internet bestellen
volgende dag in huis
Prima hand -out en....
roeien maar. :)

Assortiment
Uitgebreid en verrassend assortiment

Aanbeveling
Klant vriendelijk,veel keuze snelle service en bovenal: scherp geprijsd Kortom : alles wat je als tevreden klant wenst >>:)

Extra toelichting
zie uitgebreide evaluatie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cr ruizendaal 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kiezen kopen en trainen binnen 1 dag!!!

Service
goede service zoals een ieder graag verwacht maar niet altijd krijgt.

Aanbeveling
makkelijk een keus te maken en ouderwetse service wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bodekeij 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de website overzichtelijk en voldoende informatie over het desbetreffende produkt

Service
de 1e bestelling duurde erg lang na een mail van mij daarover werd een alternatief product aangeboden en die ontving ik binnen 2 dagen

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
door de goede service en snelle levering(als het apparaat niet in nazending staat)

Extra toelichting
wel; de snelle service en goed mailcontact niet: omdat apparaat een lange leveringstijd had en was niet duidelijk hoelang.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lieve1981 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Bruijnaers 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Log in op de website en gelijk via de chat kan je alles vragen of bestellen

Service
Na 12.00 uur besteld via chat met - en de volgende dag voor 12.00 uur binnen

Assortiment
groot aanbod aan alle soorten fitnes apparaten

Aanbeveling
Aan een ieder die ik ken van familie tot kennissen

Extra toelichting
Had vele site's bekeken maar deze winkel had een grote keuze en natuurlijk de chat geweldig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FysioWalter 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen. Snelle korte lijnen. Goede bereikbaarheid

Service
Nadat ik een eerste selectie had gemaakt heb ik deze gemaild aan fitnessapparaat voor een offerte. Vrijwel direct kreeg ik een telefoontje met aanvullende vragen en veel tips en advies. Een mooie aanbieding en het opzetten va n de apparaten door een specialist hebben me over de streep getrokken. Inmiddels staat alles goec werkend in mijn praktijk binnen zeer korte tijd. Werkelijk goede service! Voor thuisgebruik heb ik gelijk ook een crosstrainer aangescgaft en dat is ook allemaal vlot en vriendelijk verlopen! Dus meerdere positieve ervaringen met dit bedrijf vandaar ook dit bericht op kieskeurig!

Assortiment
Zie hierboven

Aanbeveling
Ik raad andere fysiotherapeuten en particulieren aan zaken te doen met dit bedrijf!

Extra toelichting
De kennis en ervaring en service bieden mij meerwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

htakesone 20-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon zoals je gewend bent om te webshoppen, makkelijk bestellen en duidelijke informatie. Genoeg betaal mogelijkheden geen problemen hier.

Service
Chat functie werkte ideaal met mijn vragen over de crosstrainer welke ik wou aanschaffen, de persoon kon mijn vragen duidelijk uitleggen.

Assortiment
Heel groot assortiment, de keuze is enorm en misschien iets teveel van het goede ik ben een leek en weet niet veel van crosstrainers. Gelukkig staat er duidelijke informatie bij de producten en kun je de specificaties vergelijken.

Aanbeveling
Ik kan deze webshop aanbevelen omdat ik mijn crosstrainer snel in huis had en de chat functie ontzettend goede service bood om mij te overtuigen voor een crosstrainer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB178 18-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website surft makkelijk, bestelling ook heel simpel, veel keuze qua producten en merken

Service
ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en kreeg goed telefonisch advies naar aanleiding van mijn vragen.

Assortiment
heel veel keuze qua merken en producten zodat ik al mijn fitness spullen hier kan kopen. deze winkel heeft alles!

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen. ik had mijn crosstrainer binnen 1 dag in huis, dus kon gelijk beginnen!

Extra toelichting
een nette overzichtelijke website met veel keuze, makkelijk te bestellen, vriendelijk geholpen door personeel met veel kennis van zaken en ik had mijn crosstrainer snel in huis zodat ik gelijk kon beginnen! Helemaal geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Zirkzee 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site van Fitnessapparaat is overzichtelijk, prettig om doorheen te navigeren. Echter in mijn geval klopte de voorraadindicatie niet (dit is later wel netjes opgelost, zie verderop in mijn beoordeling)

Service
De bestelde loopband bleek niet op voorraad, ondanks dat de site dit wel aangaf. Twee dagen later is dit heel netjes opgelost door de winkel, door een alternatief aan te bieden, welke zo'n € 150,-- duurder was. Dit zie ik andere winkels niet snel doen, dus een verdiende pluim van mijn kant!

Assortiment
Groot assortiment, in elke prijsklasse, dus voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Enig minpuntje is de wat gebrekkige communicatie, ik moest enkele keren zelf informeren (er werd wel vrij snel gereageerd en zelfs ook 's avonds!). De wat mindere communicatie was te wijten aan een verhuizing, begreep ik later van een medewerker. Hierdoor heb ik de loopband een paar dagen later bezorgd gekregen, maar gezien de verdere nette communicatie en oplossing voor de niet op voorraad zijnde loopband, ben ik een tevreden klant. Overigens ook mijn complimenten aan Transmission, de vervoerder van de winkel, de bezorger heeft netjes de doos op de 3e verdieping in mijn woning gezet (dit stelde hij zelf voor, ondanks dat hij dit niet hoefde te doen).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby Dokter 07-03-2013

Algemene score

10,0
Het enige kleine minpuntje van Fitness apparaat vind ik dat je wel vaak zelf moet bellen als er iets is, maar dat is ze vergeven want er zijn natuurlijk meer mensen en een goedlopend bedrijf is druk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby Dokter 07-03-2013

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met dit bedrijf is ook erg goed, vooral de klantvriendelijkheid en service, ik had twee jaar geleden een Higol spinbike aangeschaft die helaas stuk ging en niet meer gerepareerd kon worden omdat de onderdelen niet meer verkrijgbaar waren. Toen kreeg ik een nieuwe andere spinbike aangeboden in dezelfde prijsklasse, die er mooi uitzag maar toen ik hem uitprobeerde bleek die te licht voor mij te zijn en niet wat ik gewend was. Toen zat ik een beetje met mijn handen in het haar wat ik ermee moest en na een paar telefoontjes plegen met fitness apparaat en met informatie inwinnen ben ik tot het besluit gekomen om dan toch maar liever geld bij te betalen en heb ik gekozen voor deze geweldige, stabiele en mooie Tunturi waar ik super blij mee ben en zelfs nog beter bevalt dan de Higol die ik had. Zo maakt men mensen blij en is het heel fijn om te weten waar je zijn moet. Dus blijf ik zeggen, bedankt en ga zo door! Fitness apparaat is zeer betrouwbaar en ik raadt iedereen aan daar te kopen! Hartelijke groeten van Debby Dokter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews