Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 66 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris B. 29-09-2017 Via de website gekocht

Vlot gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een mooie Gym Sport gekocht en een mooie prijs. Ik had voor de zekerheid 2 keer gebeld of er nog 1 besteld kon worden en het was gelukt. En staat ook stevig voor een niet te dure uitgave.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Djordy 29-09-2017 Via de website gekocht

Zoalss altijd top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is altijd netjes optijd en keurig verpakt, groot assortiment aan fitness artikelen dus voor mij de nummer 1 !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 24-09-2017 Via de website gekocht

Zeer trage levering

Algemene score

1,0
Voor 10 uur besteld de volgende dag bezorgd dat maken ze niet waar. 1 week na bestelling wordt er pas contact opgenomen, na 2.5 week is de hometrainer uitgeleverd.
Er zou een half uur vantevoren gebeld worden dat is niet gebeurd (gelukkig was ik wel aanwezig)
Leverancier stond bij het verkeerde adres (factuuradres).
Het is dat ik zelf vroeg om de eveneens meebestelde ondermat maar anders was de leverancier weer vertrokken zonder deze uit te leveren.
Voor dit lange wachten is de hometrainer dan wel afgemonteerd geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Fitnessapparaat.nl 25-10-2017

Beste Judith,

Bedankt voor je eerlijke review! Het is altijd goed voor ons om te weten hoe onze klanten zich voelen.

Allereerst onze welgemeende excuses voor het te laat informeren omtrent de levering en het telefoontje, dit is een fout van ons en hebben we intern besproken en opgelost zodat het in de toekomst niet meer zal voorkomen.

Helaas geldt de regel 'voor 22.00 besteld, morgen in huis' niet voor alle producten van ons. We hanteren deze levertijd voor alle voorradige producten welke zonder montage besteld worden.
Omdat wij leveren in heel Nederland zit er een langere levertijd op montage orders, dit beschrijven we ook tijdens onze checkout (het kan zijn dat u dit natuurlijk heeft gemist).

Om onze fout enigszins wat te verzachten hebben we u de onderlegmat cadeau gegeven en u een kortingscode van €50,- euro aangeboden voor een eventuele volgende bestelling. Mocht u hier gebruik van gaan maken, dan willen we graag laten zien dat we staan voor kwaliteit en service naar onze klanten!

Voor nu een prettige dag en veel train plezier!

Klantenservice Fitnessapparaat.nl

Reageer

N 19-09-2017 Via de website gekocht

Schrijf amper revieuws maar dit was echt een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkeerde artikelen bestelt deze kon ik makkelijk opsturen. Zonder enige probleem. Vervolgens is de verkeerde artikel verstuurt. Heb ze een super leuke actie gedaan op mijn verjaardag gelijk. Voor mij een leuke cado en een geweldige service. Ik werk ook direct met klanten service dus ik weet hoe belangrijk service is voor klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 19-09-2017 Via de website gekocht

Netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al meer dan 2 jaar hier mijn supplementen. Laatste keer ging het even mis met de levertijd. Maar dit is netjes opgelost door de klantenservice

--- 2017-09-10 ---
Volgens website zouden mijn vitaminen binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd worden. Dit werden 9 werkdagen. Klantenservice een mail gestuurd ofdat er geen alternatief was. Of eventueel tijdelijk andere vitaminen. Ik ben een fanatieke sporter en vindt mijn supplementen erg belangrijk. Maar klantenservice wilde dus niks.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim uit Oss 19-09-2017 Via de website gekocht

Dumbells

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij Fitnessapperaat.nl 2 dumbells gekocht.
De site was goed toegankelijk en overzichtelijk.
De levering was goed, snel en volledig. Het product was prima. Al met al een goede ervaring. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 18-09-2017 Via de website gekocht

Prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meedenkend en duidelijke uitleg over mogelijkheden. Prima prijs voor de twee apparaten welke zijn aangeschaft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Horn 17-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste kennismaking met deze webshop is super verlopen. Product leverbaar en zeer snel {volgende dag} geleverd. Wat wil je nog meer . Maattabel geraadpleegd en het juiste product geleverd gekregen . Top, zeer zeker de moeite waard om deze webshop te bezoeken. Ruime keuze. Heb de Harbinger Pro Wash & Dry 2 Fitness handschoenen Black xxl gekocht, gebruikt en ze bevallen prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 15-09-2017 Via de website gekocht

Gewldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als enige webshop in staat me dat te leveren wat ik zocht en de levering mocht er ook wel wezen: vandaag bested - morgen in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 14-09-2017 Via de website gekocht

Goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou alleen de rubbers nodig hebben maar kreeg er de pendalen erbij, voor een mooie prijs. Ik hoop dat ik de volgende keer ook zo goed geholpen word.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo R. Schenkhuizen 14-09-2017 Via de website gekocht

1 minpuntje, maar voor de rest prima !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb onlangs artikelen besteld en in goede orde ontvangen. 1artikel retour i.v.m. pasvorm, als vervangend artikel een ander model en maat doorgegeven maar kreeg vandaag exact hetzelfde artikel alleen een maatje groter helaas was de pasvorm weer niet zoals het wezen moet, dus heb ik het maar weer geroutineerd. Ik wacht nu maar af totdat het nieuwe artikel wel voorradig is. De service is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tanya 13-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, voor 2200 u besteld morgen in huis is alleen niet gelukt. Maar ik bestelde mijn fitness hoepel dan ook om 21.55. Ik kreeg hem dus een dag later en werd goed en professioneel geïnformeerd. Kwaliteit en prijs zijn zeer goed, ik kan deze shop van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richardkers 10-09-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en overzichtelijk, goed prijs kwaliteit verhouding.
Bij vragen over het product word je professioneel te woord gestaan en heb je echt het gevoeld dat men weet waar men over praat. Kortom een aanrader, staat je product er niet bij kun je er altijd nog even naar vragen ook daar weet men raad mee.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 08-09-2017 Via de website gekocht

Iedere keer top geregeld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Goed aanbod. up to date communicatie over orderstatus. Top geregeld iedere keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Hanssen 06-09-2017 Via de website gekocht

Goede!service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige en decoratieve keycord. Goed materiaal, fraaie en functionele uitvoering.
Deze is practisch in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 06-09-2017 Via de website gekocht

zeer goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze shop gekozen omdat datgene wat ik nodig had hier het goedkoopste was en de snelheid van de levering was perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankie 03-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

7,0
Dumbells. Jammer genoeg zijn de gewichten niet even zwaar dan de Bermshey dumbells die we al hadden. In de Chat werd aangeven dat ze de zelfde zouden zijn en dat alleen de naam was veranderd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tanya Hermsen 31-08-2017 Via de website gekocht

Een top aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na heel wat reviews gelezen bij deze winkel en hometrainer terecht gekomen. Fantastisch service aan de telefoon en de gerustelling dat het monteren van de hometrainer gemakkelijk zou zijn. Een kind kan de was doen bleek. De vriendelijke verkoper aan de telefoon heeft gelijk gekregen. De fiets is stil en mooi vorm gegeven. Sinds de aankoop, fiets ik elke ochtend. Daar had ik echt niet op durven hopen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-08-2017 Via de website gekocht

Snel en zeer goed, aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij fitnessapparaat een vloermat gekocht voor onze loopband. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de vloermat voor een zeer lagen prijs! Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van je bestelling! Ik raad iedereen aan om hier je spullen te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth Kremer 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zag op de foto zelfde netje als het origineel. Eenmaal uit de doos was ie toch anders. zwart ipv wit helaas. En het origineel en de foto staat kettler op het witte randje, deze nieuwe niet helaas.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop en snelle verzending, dus prima! Wel een tip: vraag bij twijfel even na hoe je het apparaat monteert; de site is niet altijd even duidelijk (verschilt per product) en dat kan tot verrassingen leiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fazli 25-08-2017 Via de website gekocht

Tevreden over aanschaf en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs een loopband hier besteld. Aanschaf, aflevering en montage verliep naar tevredenheid, geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tw 20-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een probleem met een bestelde hometrainer, waarvan de iConsole niet goed werkte en een schroef miste. Er was gelukkig een prima online hulp (chat en email) om mee te helpen het probleem op te lossen. Na vast stellen van het probleem is direct een vervangende onderdeel opgestuurd. Bij deze winkel is niet alleen goede service bij het bestellen (advies geven) en bezorging, maar erg belangrijk ook een uitstekende nazorg bij vragen en problemen van bestelde producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick P 19-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles helemaal in orde voor lage prijs, top! Werd snel geleverd (op een tijdstip naar keuze) en in goede staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damian 18-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een zondagavond de bestelling geplaatst en maandagochtend was het al aan de koerier overgedragen, super! Kwaliteitsproduct kon ik zonder verzendkosten bestellen, dus ik hoefde niet meer veel verder te zoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean uit Harderwijk 18-08-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor online winkels!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan me volledig aansluiten bij de reviews die ik al heb gezien over deze site: snelle levering en indien nodig worden zaken supersnel opgelost. Complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw alphenaar 16-08-2017 Via de website gekocht

Komen levertijd niet na

Algemene score

6,0
Volgende dag bezorgen doen ze niet, ondanks dat ze dat melden. Apparaat is verder prima en eenvoudig te installeren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Fitnessapparaat.nl 16-08-2017

Beste heer of mevrouw Alphenaar,

Bedankt voor uw review! Erg jammer dat de levertijd in dit geval niet goed is geweest, onze welgemeende excuses hiervoor!

Ik ga intern uitzoeken waarom dit heeft kunnen gebeuren, af en toe komt het wel eens voor dat een aansluiting met de transporteur niet gehaald wordt, maar normaliter zou u dan een mailtje moeten ontvangen van ons. Dit is niet gebeurd en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Een verbeterpunt welke ik direct heb opgepakt met onze avondploeg om het in de toekomst goed te doen!

Wel vind ik het prettig om te horen dat de installatie simpel is en het apparaat goed bevalt, ook belangrijke aspecten :)

Nogmaals bedankt voor de review en veel trainplezier,

Klantenservice Fitnessapparaat.nl

Reageer

Optrekstang 11-08-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Iron Gym voldoet prima aan de verwachtingen. Is inderdaad op meerdere manieren te gebruiken. Ook op de levering valt niets aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steph 07-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en nauwkeurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo handig dat je gewoon kunt chatten met een medewerker terwijl je door de webwinkel zoekt.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik het de dag erna al in huis. Ik zal in de toekomst zeker opnieuw bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 05-08-2017 Via de website gekocht

Goede producten, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en duidelijke site.
Bestelling werd op tijd geleverd zoals verteld, producten waren prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roxane 05-08-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst, heeft fitnessapparaat.nl contact met mij opgenomen per telefoon en mail om te laten weten dat 1 van de producten niet op voorraad was. Ze hebben in plaats daar van (zonder extra kosten) een duurder product naar mij verzonden. Mijn bestelling was de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 04-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld, twee dagen later bezorgd. Fantastisch. Met direct mail met info over de bestelling en de bezorging. Erg goed bevallen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabje 01-08-2017 Via de website gekocht

Snel besteld,sneller geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had snel enkel gewichten nodig en vond ze hier ook nog met een variabel gewicht.
Besteld en de volgende dag al binnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bonnita 31-07-2017 Via de website gekocht

Helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uitstekende service. Mijn aankoop raakte te snel beschadigd maar ik kreeg zonder gedoe nieuwe geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 30-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op vraag via mail en correcte levering. Kwalitatief een goed product geleverd gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 26-07-2017 Via de website gekocht

Super snel, Super goed, en Super goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn bij Fitnessapparaat.nl terechtgekomen omdat ze het goedkoopste waren en de website zeer betrouwbaar leek. Bovendien telde de gratis bezorging de volgende dag (zaterdag) mee.
We zijn erg blij met onze keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viev1 Personal Training 26-07-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak bij het bestellen, snelle levering en ruime keus aan benodigdheden.
Een overzichtelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serkan ay 25-07-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
İk heb het via andere ontdekt. 't is simpel en gemakkelijk om mee te werken. 't voornaamste is dat snel geleverd wordt. Het geleverde materiaal is van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 24-07-2017 Via de website gekocht

Gorilla wear sport tas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor het eerst hier een sport tas besteld ik ben erg tevreden over de service en duidelijke info over het product.. ik ben erg blij en zal zeker nog eens wat gaan bestellen ! Een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramaekers Jac 21-07-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de service van deze winkel en kan hem zeker aanbevelen aan iedereen .
Mijn bestellingen zijn altijd op de tijd geleverd en altijd kan ik de bestelling goed opvolgen ,als er iets niet klopt ,krijg ik een persoonlijk telefoontje en het wordt direct in orde gebracht , plezant winkelen op die manier en bedankt voor de goede en snelle service .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr. C. Raad 21-07-2017 Via de website gekocht

Prima klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een bepaald soort trappers voor een hometrainer (nadat ik de meegeleverde al had terug gebracht naar de winkel. Dan verwacht je ook dat je de andere modellen krijgt die wél passen. Ten eerste werd het pakket een dag te vroeg geleverd - ik was niet thuis en de bezorger legde het achter de vuilcontainer. Niet erg fijn. Bleek het ook nog eens de verkeerde te zijn, dezelfde die ik had terug gebracht, maar niet die ik besteld had. Irritant. Dus gemaild. Ze zouden meteen de goede sturen, en met excuses, ik mocht zelfs het pakket houden, maar ik heb er toch niets aan. Dus ben ik zo bescheiden geweest om maar een gratis bidon bij de nieuwe levering te laten bezorgen. Kijk... zo kan het ook! Blijkbaar worden dit soort onnodige fouten overal (en te vaak) gemaakt, maar het is de vooral manier waarop het wordt opgelost, die de klanttevredenheid ook op langere termijn waarborgt. Uitvoering: zwaar onvoldoende; de klantenservice daarentegen een dikke negen ;-).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Fitnessapparaat.nl 26-07-2017

Bedankt voor de feedback meneer Raad!

Het blijft inderdaad deels mensenwerk, en hier worden af en toe fouten gemaakt; nogmaals onze excuses hiervoor.

Toch streven wij altijd naar een positieve klantervaring en gelukkig is dat bij u ook gelukt op het eind.

Veel plezier op de hometrainer!

Klantenservice Fitnessapparaat.nl

Reageer

Nico Gradisen 21-07-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
4 shirtjes besteld van Gorilla wear. Helaas zaten in het pakketje maar 3 shirtjes. Kan gebeuren, daarom maar even gebeld. 4e shirtje werd dezelfde dag nog opgestuurd en inderdaad volgende dag al binnen. Écht super netjes. Als je foutje maakt (kan gebeuren), maar dan ook zo snel herstellen is grote Klasse! Ga zeker in de toekomst weer een bestelling bij ze doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 21-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een erg goede snelle levering en erg klantvriendelijk! En een super kwaliteit/prijs verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamal 20-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige dienst na verkoop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was heel snel dag erna heb je je product.
Goeie service!
Als er iets mis is helpen ze u zeker verder!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Louise 19-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een sport enkelband om been oefeningen mee te doen en die vond ik bij fitness apparaat. Deze besteld en keurig de volgende dag in huis en precies zoals op het plaatje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 17-07-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding. Duidelijke kwaliteit- en prijsweergave. Telefonisch kontakt over levering.
Levering na afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Bots 17-07-2017 Via de website gekocht

Aanrader! Alles volgens plan! Keurige bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig gemaild voor bezorgafspraak en nog eens bevestigd, netjes bezorgd en op zolder gezet, mooi product, zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammed Al Waili 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Gorila Wear Wrist wraps gekocht via deze winkel. De kwaliteit is top en de levering was heel snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetty 12-07-2017 Via de website gekocht

Corect snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte snelle levering vooral de volgende dag in huis was ideaal. Prijs inclusief vrachtkosten erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Omid 10-07-2017 Via de website gekocht

Heel goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed en duidelijk omschreven wat het product kan en jullie leveren goed service! Ik heb geen mankementen gevonden bij het product, dus ik vind jullie top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews